Lisická si poradila i s Kanepiovou, o první finále se utká s Radwaňskou

2. 7. 2013, 15:32
Aktuality 85
Sabine Lisická se den po skalpu Sereny Williamsové dokázala zklidnit a díky výhře nad Estonkou Kaiou Kanepiovou postoupila znovu po dvou letech do wimbledonského semifinále. O první grandslamové finále se utká s loňskou finalistkou Agnieszkou Radwaňskou, jež dnes ve třech setech zdolala Číňanku Na Li.
Sabine Lisická

Sabině Lisické se na trávě daří. Předloni na zeleném pažitu v Birminghamu získala jeden ze svých tří titulů na okruhu WTA a ve Wimbledonu proměnila každý z posledních čtyř startů minimálně ve čtvrtfinále. Letos už dokonce postupem do semifinále vyrovnala své grandslamové maximum, které si v roce 2011 vytvořila právě v All England Clubu. 

Třiadvacetiletá Němka přitom od prvního kola neměla snadný los. Nejprve si poradila se zkušenou Italkou Schiavoneovou, následně smetla čerstvou vítězku turnaje v Eastbourne Vesninovou, otočila utká se světovou třináctkou Samanthou Stosurovou a včera navzdory oblibě trávnatých kurtů hodně překvapivě vyřadila i pětinásobnou šampionku a světovou jedničku Serenu Williamsovou.

Sabine LisickáDen po skalpu obhájkyně titulu si poradila i osmadvacetiletou Estonkou Kaiou Kanepiovou, která ve svém celkově pátém grandslamovém čtvrtfinále usilovala o premiérový postup do semifinále. I když dnes Lisická trefila jen dvě esa a udělala čtyři dvojchyby, přišla o podání pouze jednou, úspěšně eliminovala soupeřčiny výpady k síti a už po 65 minutách hry zvítězila 6-3 6-3.

"Po výhře nad Serenou jsem se dokázala zklidnit a jsem nadšená, že jsem to zvládla. Necítím tlak, že bych teď měla vyhrát, protože tuhle hru moc miluju a takhle to chci nechat," řekla stále usměvavá Lisická, která si získala díky své dobré náladě na svou stranu publikum. "To mě těší a je to moc příjemné," pochvaluje Němka.

Třiadvacátá nasazená Lisická proměnila třetí mečbol a stihla zápas ukončit v pravý čas, protože se zrovna rozpršelo a dvorec na pár minut přikryla plachta.

O první grandslamové finále se Lisická, která je aktuálně 24. hráčkou žebříčku WTA, utká s loňskou finalistkou Agnieszkou Radwaňskou z Polska. Světová čtyřka v druhém semifinálovém utkání dnešního dne zdolala ve třech setech Číňanku Na Li.

Polka odvrátila proti Číňance v prvním setu tři setboly, po druhé sadě a následně i ve třetím setu si nechala na kurtu ošetřovat pravý stehenní sval a soupeřku nakonec zdolala až po využitém osmém mečbolu za 2 hodiny a 46 minut 7-6 4-6 a 6-2.

Vzájemná bilance Lisické s aktuální světovou čtyřkou Radwaňskou je vyrovnaná 1-1. Poslední vzájemný zápas spolu tenistky, které momentálně dělí 20 příček v žebříčku WTA, odehrály minulý rok na turnaji v Dubaji, kde jasně ve dvou setech zvítězila Polka.

- GRANDSLAM WIMBLEDON 2013 -
(Velká Británie / Londýn, tráva, 22.560.000 liber)
úterní výsledky žen (02. 07. 2013)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Flipkensová (20-Belg.) - Kvitová (8-ČR) 4-6 6-3 6-4
A. Radwaňská (4-Pol.) - Na Li (6-Čína) 7-6(5) 4-6 6-2
Bartoliová (15-Fr.) - Stephensová (17-USA) 6-4 7-5
Lisická (23-Něm.) - Kanepiová (Est.) 6-3 6-3

Semifinálové dvojice:
A. Radwaňská - Lisická, Bartoliová - Flipkensová. 

Čtyřhra - 3. kolo: 
Hlaváčková/Hradecká (2-ČR) - Suárezová/Solerová (Šp.) 6-4 6-3
Görgesová/Záhlavová-Strýcová (16-Něm./ČR) - Erraniová/Vinciová (1-It.) 3-6 6-3 6-2

Smíšená čtyřhra - 2. kolo:
Matkowski/Peschkeová (11-Pol./ČR) - Ram/Spearsová (Izr./USA) 7-5 7-5
Rojer/Duševinová (Niz./Rus.) - Mirnyj/Hlaváčková (4-Běl./ČR) 7-6(3) 6-3

Juniorky:
Dvouhra - 2. kolo:
Siniaková (3-ČR) - Fettová (Chorv.) 6-3 6-1
Krejčíková (4-ČR) - Okamuraová (Jap.) 6-3 6-2
Haddadová Maiaová (Braz.) - Pantůčková (ČR) 6-2 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Loebová/Okunová (USA/Jap.) - Bouzková/Ploskinová (ČR/Ukr.) 6-1 6-0

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

85
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
mopall
Doufám, že Lisická rozmetá Radwanské obranářský styl. Jak by ten tenis vypadal, kdyby všichni nastavovali rakety a pinkali si 6h. Škoda, že si to LiNa včera prohrála sama darovanými fiftýny viz smeč za stavu 5:4 a 40:30 pro Li.
Reagovat
Sonja
Konec hádek!:-D
Tady jedna fotka Marion "já nic, já muzikant":
http://www.sportklub.info/forum/attachment.php?attachmentid=10758&d=1372790565
:-D:-)))))
Dobrou noc.
Reagovat
smazaný uživatel
Na mě to kecá něco srbsky, ale žádnou fotkou nevidím... :D

Tak dobrou. :)
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/96Marion.jpg

:-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrý.:)

Dobrou noc.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to je dobré. :D Ale stejně jí to nevěřím...
Reagovat
Mr.Pink
hodím to i sem, protože pod Kvitovku se asi někteří diskutéři nepodívají :)
tiskovka Li Na
https://www.youtube.com/watch?v=tSgHPmHUnHA
hlavně reakce na poslední otázku je super :)
Reagovat
smazaný uživatel
Liziki hrála minulých 12 měsíců tak zoufale mizerně, že ani wimbledonský titul ji nedostane do Top 10!!!
Jen dvě prohraná finále na nevýznamných turnajích, jinak má propadáky na všech grandslamech i velkých turnajích typu PM a P5. Grandslamová vítězka mimo desítku je unikát. Kdy se něco podobného stalo?
Po US Open 2009 s titulem mimo Top 10 byla Kim, jenže ta měla po návratu odehrané jen tři turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
"Pohar GS neni za zasluhy, ani za to, ktery styl se nam libi, sakrys nekteri si to porad pletou z krasobruslenim, sorry Oskar, nic proti tobe, jen prirovnani...;)"

Jak jsi to myslel? Že si to pletu s krasobruslením?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Do finále budu tlačit Sabine a Marion. Za Marion jsem dnes hodně rád.:) Zase se trochu probrala a to je paráda!:)
Ale pokud bude hrát Kirsten bez nervů jako dnes, bude to mít proti ní těžké.
U Sabine mám obavu, že jí Aga svou pestrou hrou dostane, a že se Sabine kapku vynervuje, protože půjde o postup do finále.

V současném obsazení bych titul přál nejvíc Marion.
Hned v těsném závěsu bych to přál Sabine, protože by si to za ten včerejší výkon moc zaloužila (po tom, co jsem viděl dnes, to asi opravdu byl jeden z nejlepších zápasů turnaje, co se týká úrovně tenisu)

Ale na vítězku Wimbledonu tipuji Agu.:)

Jinak mám rád všechny čtyři semifinalistky, jsou sympatické, každá je něčím zajímavá, takže se už budu koukat bez nějakých nervů a v klidu.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajimavy tip, a hezke bez zbytecnych emoci hodnoceni;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak já nejvíc přeju Sabine a nejmíň Marion. :D Tvému tipu na Agu se nedivím, protože momentálně to je papírově největší favoritka. Přesto doufám, že ji Sabine zvládne...

Mně je tedy sympatická Sabine, Aga tak nějak průměrně, Kirsten taky tak a Marion vůbec... Kde je nějaká kritika Marion za to, že si dneska v 1. setu vymodlila přerušení za stavu 5:4 a 40-40, když Sloane podávala na udržení se v setu? Tak dlouho se dohadovala, až to nakonec přerušili. Přitom by se ještě v pohodě stačily odehrát minimálně dvě výměny. Na Li s Agou v tu dobu ještě hrály... No tohle mi prostě přišlo hodně nefér vůči Sloane. Jak říkám, Marion si zaslouží mnohem větší kritiku než Vika na AO. Ale asi se toho nedočkám, protože některé hráčky se tady kritizujou za všechno a některé za nic...
Reagovat
Sonja
Tak to si přejeme stejné finále:-)))...snad vyjde. Ale v něm už se rozejdeme. I když koukám, že ty v těsném závěsu přeješ Sabine stejně jako já přeju po Sabine Marion. Tak dobré:-))

Jinak s tím zápasem Sabine-Aga to vidím podobně jak ty. Sabine to bude střílet, jak je zvyklá, ale vracet se jí to bude, jak zvyklá není...tak hlavně, ať potrénuje pořádně smeč, protože obranných lobů bude habaděj:-)
Reagovat
Sonja
Ale Viku nijak neočistí, když se tady začne rejt i do Marion...
Berme to, jak to je- tenis je sport a v každém sportu se taktizuje, ať se nám to líbí nebo ne.
Navíc kdo ví, jestli by se o ten game ještě nehrálo třeba 20 minut? Ono to může vypadat jako "jen dva míčky", ale to klidně mohla bejt výhoda-shoda-výhoda-shoda...až do aleluja.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale teď jsem si vzpomněl, jak tu hrála v r. 2011 Sabine čtyřhru se Sam. Dostaly se až do finále, kde nastoupily proti Květě se Srebotnik. A tam se Sabine úplně sesypala, prostě totálně, motala se tam, chyby nevídané.....Takže si říkám, že i když se zdá být v laufu, kvůli té psychice jí nevěřím.

Hele ale, to by měl Tomek radost, viď, kdyby to Aga nakonec celé dala?:)
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo na Vlka.
Reagovat
smazaný uživatel
Vysvětlení máš dole. A konkrétně na Marion se kvůli častým MTO nadává hodně.
Jakou to má ale souvislost s Vikou? To je snad samostatně jednající a myslící osoba.

Nedávno ti tu quesh psal ohledně nějakého jeho výroku směrem k Vice. Freeteepek jí obvinil ze simulování, quesh k tomu něco dopsal. A pak vysvětloval, že to napsal kvůli tomu, aby ses zamyslel nad tím, že když Vika často odstupuje (někdy za podezřelých okolností atd.), že se nelze divit lidem, když pak nerozlišují opravdovost odstoupení a hází jí do jednoho pytle. S tím jsem nesouhlasil, to už jsme probrali.
Ale totéž teď děláš ty s Marion. Dnes na to přerušení měla prostě právo. Ale jen proto, že jsi fandil Sloane a Marion někdy takticky rozhazuje soupeřku, vyčítáš jí dnešní chování a házíš to do jednoho pytle.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale prostě mi přijde, že se tady neměří všem hráčkám stejným metrem... Máš pravdu, že to určitě nemusely být jenom dva míčky. Ale mohlo se to aspoň zkusit a třeba by se ten gem hned dohrál. Jenže u Marion byla jasně viditelná snaha, že to chce přerušit hned teď...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo...tak, kdo by nemel...i kdyz si myslim, ze jeji hra na travu je stale moc pasivni...
...ale mylil jsem se v tom, ze by na trave s tim nemohla nikgy GS na trave dat...je videt, ze to jde;) Ale porad si myslim, ze i diky tak trochu souperkam...

Tak Aga ma kvele stinovani...cit pro mic....bez predsudku, nebot jde o Polku, v tomhle je ABSOLUTNI SPICKA na okruhu, bez diskuse...jinak ji lide nesnasi, nerekl bych z duvodu stylu hry, a schopnosti, ale spis z duvodu jinych;)

On nakonec Andy je take obranar...ale ma stesti, ze to je Skot:D))), kdyby to byl Polak, take ne tomhle foru doslova a do pismnene, je v r*ti...

A to, co se tady psalo dnes, mne teda stacilo na celej zivot...to jeste tady za cele 2 roky a nejaky ten rok, kdy jsem tu jen diskuse cetl...neco takoveho...to teda tu fakt nebylo...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám: Podle mě se tady neměří všem hráčkám stejným metrem. O nic jiného mi nejde... Čekal jsem, že tady hodně lidí bude kritizovat Marion a ono nic. Jo, kdyby to byla Vika, to by zase bylo keců... Asi se mnou nesouhlasíš, ale já si prostě stojím za svým.

A proč to srovnávám zrovna s Vikou? No, zaujalo mě, že v obou případech u toho byla Sloane a v obou případech prohrávala 4:5 (jenom ty sety byly jiné). Jenže zatímco Vika se nijak neprovinila proti pravidlům a vzala si MTO mezi gemy (přestože byl možná delší), tak Marion si podle mě cíleně vynutila přerušení hry v průběhu gemu. Myslím si, že déšť byla jenom záminka.
Reagovat
Sonja
Tak to je jasné, že se neměří stejným metrem:-)...hráčky, které jsou výš, na samém vrcholu žebříčku, jsou a vždycky budou posuzovány přísněji. A budou mít svou "bandu haterů"...nevím, jestli to je horší než být hráčka někde okolo 50. místa a nikoho nevzrušovat v žádném- pozitivním ani negativním směru. (Vlastně vím, není!:-))
No a třeba na jednu stranu se tady nadává na kohokoliv cizího, kdo si vezme MTO (taktické), na druhou stranu se tu samotný Petře radí, aby to udělala taky. Nebo aby se hádala s rozhodčí o přerušení zápasu, když jí to nejde.
To jinačí nebude hele:-D:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak já o žádném "taktickém rozhazování" ze strany Marion nevím. Zas tak často ji nesleduju... Tohle se týká jenom konkrétně tohoto případu. Jo, přál jsem Sloane, ale i kdybych v tom zápase nepřál nikomu, tak bych se prostě ozval.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je dobré, máme to podobné, nezlobili bychom se, kdyby to ve finále vyšlo té, které bychom fandili méně.:)
Teď jen abychom je tam dotlačili! Nahoře píšu, jak jsem si vzpomněl na sesypání se Sabine ve finále debla.
A myslím, že bude mít problémy s těmi změnami rytmu. Ona je vysoká, u těch čopů může ztrácet stabilitu, bude muset hodně pod balón...., pak přijde lob....A pokud bude Aga aktivní....
Nejlepší by bylo, kdyby jí padal servis jako do teď. No, uvidíme.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, že tvoje příspěvky jsou tady nejlepší? :)

No, tak to prostě je. Asi jsem mohl být zticha, ale mně to dneska od Marion přišlo tak okaté, že jsem se prostě ozval...

A myslíš si třeba, že kdyby Petra hekala, tak by to tady nikomu nevadilo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tu dnes psalo a o kom? Nečetl jsem to, myslíš o Agnes? Já jen četl od queshe, že není nejchytřejší z tenistek bo by jinak už byla jednička....
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal jsem ti už dole, Marion prostě udělala to, na co měla právo.
A nevíš, že na ni lidé nadávají, protože ji nesleduješ a ona ani nemá takové výsledky jako Vika.
Sonja to už napsala. Protože je Vika nahoře a je vidět, tak se o ní více mluví.
Kdyby to udělala Sloane, kvitoval bys to. Když to udělá soupeřka, nelíbí se ti to....
Reagovat
Sonja
Oskar:
Přesně tak, tak trochu win-win situace:-)))...
Já doufám, že to Sabine zvládne...nervy určitě pracovat budou, nebude to vůbec snadné, i vzhledem k soupeřce. Přesto věřím:-)

monty:
Já chápu, že ses ozval:-)...proč taky ne, rozjížděj se tu všelijaké diskuze, od toho ten web je.
S tím hekáním Petry, to je teda dobrý dotaz:-DDD Myslím, že by to nikomu nevadilo;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně řečeno, kdyby to Vika, Sloane nebo kdokoliv jiný udělal takovým způsobem jako dneska Marion, tak bych to taky neschvaloval... Já tady o sobě sice nikdy netvrdil, že jsem objektivní (žádný fanoušek není objektivní), ale snad ani nejsem až tak fanatický. Nebo jo? :)

A víš, že je nakonec dobře, že se o Vice mluví? Protože o kom se mluví, ten žije! :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak teď jsi mě dostal.:) Nikdy jsem od tebe nečetl (opravdu nikdy!), že bys něco napsal proti hráčce, které fandíš. Obhajuješ je tu do zemdlení vždy.

Neříkej mi, že kdyby to udělala Vika, že bys napsal, jak chtěla soupeřku rozhodit, a že to nebylo fér? To mi neříkej....

Pokud jsi někdy něco takového napsal a uniklo mi to, tak se omlouvám, ale nikdy jsem nic takového nečetl.
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, já si to myslím taky. Ale musela by často vyhrávat, jinak by to neprošlo... :D
Reagovat
Heather_Fedex
monty, chapu, proc se certis, protoze jsi fandil sloane a marion je podle tebe poskakujici tucnak, ale k preruseni doslo i v zapase aga vs na. hrat na trave v desti je nebezpecne, klouze to
obvninovat ji je zcestne
Reagovat
smazaný uživatel
"Nikdy jsem od tebe nečetl (opravdu nikdy!), že bys něco napsal proti hráčce, které fandíš. Obhajuješ je tu do zemdlení vždy." :-DD

Fakt skvěle vystiženo!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak asi k tomu nebyl důvod, ne? :) Já mám svoje holky moc rád, ale je mi jasné, že nikdo není bez chyby a každý občas udělá nějakou hloupost... Já myslím, že na to už jsem ti jednou odpovídal, když ses mě se Sonjou ptal, jestli si myslím, že třeba Vika udělala někdy něco špatně. Tak jsem vám tenkrát odpověděl, že se mi nelíbilo, jak v Římě sprostě nadávala při zápase s Mashou. Ale pak se za to Vika sama omluvila na Twitteru a napsala, že na to fakt není pyšná... No prostě každý může udělat chybu, ale je třeba se k tomu postavit čelem. To Vika udělala, a proto jsem jí to odpustil. Jinak si ale myslím, že moje holky moc hloupostí nedělají. :) Spíš je tady bráním proti lidem, kterým nejsou moc sympatické...
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se ale ptal, jestli bys úplně to samé, co tu teď píšeš o Marion, napsal i v případě, že by se tak zachovala Máša, Vika, Caro atd.?

Ale to je jedno, nechme to, to bychom se točili v kruhu.:) Ty moc dobře víš, jak by to probíhalo, kdyby se v té situaci ocitla některá z tvých favoritek, a někdo jí tu obviňoval z taktizování.:) A já to vím taky.:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já myslím, že bych to uznal. Ale spíš si myslím, že by moje holky takovou blbost neudělaly. :) Nebo by to aspoň nebylo tak okaté, jako to dneska bylo u Marion...

Sám víš, jak mám svoje holky rád, ale to ti vážně připadám až tak neobjektivní? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach monty.:) Nemůžeme nikdo vědět, co by kdo udělal. Ano, pokud to bylo od Marion taktické, mohla třeba jakože trochu uklouznout a pak to chtít přerušit. Některá hráčka by to třeba více zaobalila a nebo taky ne. Marion na to měla opravdu podle pravidel právo, a tím to pro mě hasne.

Bez urážky, sám víš, jak své holky hodnotíš.;) Vím, že je máš moc rád..)
Kdyby toto udělala Vika (a to si ji beru jen pro ilustraci!), tak bys napsal něco ve stylu: "Zdraví je přece nejdůležitější. Vika měla právo na to, aby žádala přerušení, pokud se necítila bezpečně. A já nemám důvod jí to nevěřit nebo to zpochybňovat, když to říká. To si tam měla raději podvrtnout kontík?".:)
Takhle nějak si myslím, že bys reagoval.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě to je o tom, kdo komu věří. Já jsem včera Marion nevěřil, a proto jsem to napsal. Když někdo nevěří Vice, tak to taky napíše...

Já se za to nestydím, že mám svoje holky rád. :) Zároveň si myslím, že když někomu fandíš, tak by ses ho měl zastat, pokud je to aspoň trochu možné... Ale pořád jsi mi neodpověděl na otázku: To ti vážně připadám až tak neobjektivní? :) Já nikdy netvrdil, že jsem objektivní, ale úplně objektivní tady není asi nikdo...
Reagovat
smazaný uživatel
Však já neříkám, aby ses za to, že máš své holky rád, styděl. Já se jen pozastavoval nad tím, že píšeš ty věci o Marion proto, protože jsi fandil soupeřce.
Ale kdyby to samé udělala některá z tvých holek, zastával by ses jí jako vždy, to nemůžeš popřít.

Tys mi taky neodpověděl na to, jestli bys měřil stejným metrem nebo se o to alespoň pokusil. Je jasný, že fanoušek úplně objektivní nikdy nebude, o tom žádná, ale moc dobře víš, jak jsem to myslel.

Jo, přijde mi, že co se týká tvého týmy, jsi neobjektivní.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přál jsem Sloane. Je mi sympatická, zatímco Marion není. Ale zase to nebylo tak, že bych ten zápas nějak extrémně prožíval... Jenom se mi prostě nelíbilo tohle a nevím, proč máš pořád pocit, že jde hlavně o to, kdo to udělal. Mně jde o to, že to za takového stavu (4:5 a 40-40 z pohledu podávající Sloane) nebylo spravedlivé. Marion podle mě dobře věděla, že až půjde Sloane podávat po dlouhé přestávce, tak nebude tolik rozehřátá a dva fiftýny za sebou může snadno ztratit. To se taky stalo...

Navíc přerušovat zápas by měl rozhodčí, který za to nese zodpovědnost. Hráčka k tomu může dát podnět, ale Marion si to doslova vymodlila takovým způsobem a za takového stavu, že se mi to prostě nelíbilo. Bezpečnost hráček je na prvním místě, ale tady nevěřím, že to byl ten hlavní důvod... Víc k tomu prostě nemám co říct.

Odpověď na tvou otázku: Měřit stejným metrem bych se pokusil a věřím, že bych to i zvládnul. :) Ale ještě jednou pochop, že mně tady jde o tuhle konkrétní situaci. Něco jiného je přerušení mezi gemy, nebo v průběhu gemu, ve kterém třeba o tolik nejde. Jenže tady se přímo rozhodovalo o osudu 1. setu a podle mě to tato situace hodně ovlivnila. Sloane byla jednoznačně znevýhodněná...
Reagovat
smazaný uživatel
Já už taky vše řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jak s dnesnimi celkovymi tipy tak i ve fantasy 50/50;)))

Takze dnes jsem mel dve hracky ve hre, a prezila jen jedna;)
tajna zbran, ma Gothic Lady, temna to duse WTA, sice vetsinou neoblibena a nenavidena, ale pro mne vzor nekonecne vule, a hracky, ktera proste travu zboznuje jak ja, takova travofilka;D)))
Tak muj posledni konik ve WTA, toz doufam, ze to dostane az do soboty, cerka jedna sikovna;) Radost mne udelala;)

Petru ani na ten hrach poslat nemohu, neb mne brani ten flegmatik David...;D)))) sakrys, musim se ho napriste nejak zbavit;D))))

No a zitra opet dva chlapi ve hre: DelPo a Janowicz, doufam, ze projdou oba, a jestli ne, tak doufam, ze to pujde na vrub Lukasze Kubota, toz toho bych potom fakt hnal az do finaaaleeee:) co do finale az k vitezstvi, co k vitezstvi, k uplne Servis Volejade, ze by se zastavil az nekde v tenisovem nebi;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vlčku, proč po Wimbledonu odejdeš? Budou mi chybět tvoje příspěvky, díky kterým jsem objevil hráčky které unikaly mojí pozornosti a vubec celkoveě tvoje zajímavé postřehy
Reagovat
smazaný uživatel
Mam mnoho prace a hlavne zdravotni problemy, potrebuji vic casu na to abych je vyresil, chybi sila...proste...slibil jsem si, ze bych si mel dat posledni GS, symbolicky na trave...[jiz pred GS!!!]

...na TP se toho hodne zmenilo, jiste, krom toho odesla velmi dustojnym, skromnym a tichym zpusobem z TP sojka, kvuli ktere jsem tu chodil zase ja, vzhledem k jejim prispevkum...a z toho mi je smutno...ale nedelam to kvuli jinym lidem, povazuji to za nedustojne cloveka...opravdu si to jen tak sedlo vzajemne...delam to hlavne kvuli sobe samemu...opravdu kvuli, sobe...ted se to tak nejak zhorsilo, ze fakt uz zaden navrat:)

Ale opravdu si to uzivam naplno:))) a myslim, ze to je videt.... Co to jde;) Nerikam, ze si potom obcas neco tady neprectu, ale obecne cil je, zebych chtel asi opustit svet tenisu, ve kterem situace se meni tak, ze opravdu mne zustane uz jen ten Yannick Noah:D))) a jen ta Lucy;)))

1GSL bude dal pokracovat, pokud budu mit silu, a zdravi dovoli - mam plno napadu;) na kratke videa....tak to tam dam, neni problem...
..ale doufam, ze Janekda to prevezme, psal jsem mu ...je to energicky chlapec, a mam ho strasne rad, radeji nez vsechny hrace na okruhu:), uz jen proto, ze to neni prizdisrac...ja nikdy nehral jak se rika na jistotu, ale ted bych si mel na tu jistotu konecne zahrat...

Co se tyce prinosu...;))) Nevim, fakt nevim, ale co vim...ze ja ty holky z WTA mam asi rad vsechny...proste asi fakt vsechny...mam proste rad tenis, nic vic, nic min....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bez predsudku, asi to nejlepsi, co muze letosni Wimbledon nabidnout...z hlediska losu pavouka, stylu hry, povrchu, a formy...

Souboj Sabiny s Agou urcite bude patrit k lahudce, a nemyslim si, ze si Sabca Agu jen tak povodi...no uvidime, jak se vubec Sabina vyrovna se stresem...Zatim hraje paradne, a zatim nevymekava...myslim, ze je v laufu nevidanym, az prechazi zrak, pokud nevymekne, a prekona se, do finale muze dokracet...Finale za Serenu by si asi zaslouzila!!! ale Pohar GS neni za zasluhy, ani za to, ktery styl se nam libi, sakrys nekteri si to porad pletou z krasobruslenim, sorry Oskar, nic proti tobe, jen prirovnani...;)

Souboj Marion a Kirsten...Marion patri k dlouholetym travarkam, a myslim, ze potvrdi roli favoritky, a da to opet ve dvou, Kirsten je skvela na ty slajsiky a tak, jsem psal hrava hracka, ale Marion se s tim babrat nebude;D)))) a verim, ze dojde do finale, asi pro Marion by byla lepsi Petra, no ale Kirsten taky pujde, ne ze ne;)

Podle mne to vypada na finale Sabina x Marion...je to takovy predpoklad, Sabina dnes ukazala, ze by uplne vymeknout nemusela...ale je to WTA a DRAAAMOOO pratetele pokracuje, na to se bude jeste dlouho vzpominat...

Skoda, ze to Li dneska nedala, nebot by to bylo uz jiste bez tzv. big four:)))) Ale ona na tu travu uplne neni, ale delala co mohla, no jeste si mohla vzit toho jestraba...ale to je jedno...mozna to tak bude i pro Sabcu nakonec lepsi...kdo vi...zatim se drzi na returnu neskutecne...a serviruje jak delostrelec...:)
Reagovat
Heather_Fedex
no ale letosni semifinale ve wimbledonu je bez jedine gs vitezky!!!!! to mne podrz
kdy se neco takoveho na gs stalo naposled???
Reagovat
smazaný uživatel
No, semifinále Bartoli - Flipkens tedy z mého pohledu rozhodně není to nejlepší, co může letošní Wimbledon nabídnout... No ale ty máš z toho bláznivého Wimbledonu radost, tak ti ji brát nebudu. :D

No a překvapuje mě, že zrovna ty mluvíš o stylu, když to je u tebe hlavní kritérium, podle kterého si vybíráš oblíbené hráčky. :D No ale máš pravdu, že tituly se za to nedávají...

Souhlasím s tebou v tom, že je škoda Na Li. Takhle už tam přeju fakt jenom Sabine... Takže ještě jednou zopakuju: Proboha, ať to vyhraje Sabine! Modleme se zas a znova! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem z tebe chlapce uz uplne znaven, neustale narikas...nebot tve krasky jiz davno vyklidily pole a nic jineho krom nich asi neznas...:))) Neustale mas nejaky problem se mnou...se nudis, .....ze jo?:D)))

Dneska, pryyy proc jsem dal Petre 50% Nooo mel ses divat proc...
ale nerikam, ze to nemohla vyhrat...

Jinak precti si to poradne jeste jednou!!! Pisu, ze ne za styl atd. je Pohar GS,
......a jak si vybiram hracky, je moje vec, ...na to snad mam pravo, ale nikde jsem nepsal, ze podle toho zakonite musi mit GS a konec...
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím tě, proč mi pořád předhazuješ moje oblíbené hráčky? Já už jsem se smířil s tím, že na Wimbledonu skončily ve 2. kole. Nic jiného mi ani nezbylo...

Já s tebou žádný problém nemám. Když jsem na tebe dřív takhle reagoval, tak jsi byl vždycky v pohodě. Nevím, možná je chyba ve mně... No jenom ti prostě chci říct, že i když s tebou docela často nesouhlasím (jako s mnohými ostatními tady :D), tak si tvých příspěvků pořád vážím a jsem rád, že jsi tu s námi. Jestli moje reakce vyznívají nějak opačně, tak mě to mrzí...

Já jsem se nedivil, proč jsi dal Petře jenom 50%. Akorát mi nebylo jasné, proč jsi ještě nedávno označoval Petru za "největší favoritku na trávě" a teď najednou ne. Ale to jsi pak sám zdůvodnil, takže jsem se ničemu nedivil... Ani já jsem Petře nevěřil na celkové vítězství, ale dneska jsem si přece jenom myslel, že to ještě zvládne. Sice prohrála, ale pořád měla mnohem větší šance než třeba Kaia, které jsi dal těch procent skoro nejvíc. :D

Tak se na mě prosím nezlob, Vlčku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u te Petry jsem to psal jasne styl BUD a NEBO 50 na 50 ...vlastne jsem to psal uz na zacatku turnaje...
...jenze ani v jednom zapase se Petra nejak neprobudila, neprislo to vzkriseni, jen v dohravce, ale z dohravek se GS udelat neda...
A pak nejsem typ, ktery ma nad posteli plakat tenistek, jestli mne rozumis...proste mne to jaksi nebere...byt nejaky fanaticky nebo nefanaticky fanousek specielne...treba jedne hracky...

Causa Kaia > hele tipovat pred zapasem, turnajem atd. se nikomu nechce, a proc? nebot jde se svou kuzi na trh...a to neni lehke...
Kaia je podle mne velmi kvalitni hracka, a dovolim si rict, ze skoro z tech vsech nejkvalitnejsi...ale ma dlouhy utlum...v turnaji se ukazalo, ze se nejak nasla...no Sabina byl tezky kousek:))) Ta hraje opravdu skvele, ale u ni je znamo, ze nevydrzi tu snuru...takze stale to je jen o tipu...

Jako chodit po zapase, turnaji, jak to skonci, a jen troubit, jee netrefils, tak to je dost takove detinske a o nicem, to umim taky...a nebo, jeee, jak si mohl neverit, nebo zase obracene jeee jak si mohl verit...nebo ty si ale najivni...jasne po zapase kazdy je generalem....

Se nezlobim, jen mne to uz unavuje Ti stale odepisovat;D))) na veci, ktery myslim, nejsou az tak podstatne;)))) ...ale zas je ve mne neco, ze to nechci nechat bez odpovedi...Vsak si za par dni uz oddychnes, uz te vic stvat nebudu, neboj:D) Jeste tech par dni snad vydrzis, ne...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já jsem na Petru vedle napsal docela podobný názor. Jestli se jí něco vyloženě povedlo, tak to byla jenom ta dohrávka...

Možná o tom nevíš, ale já tady letos taky tipoval. Oba fedcupové víkendy jsem tady napsal své prognózy na všechny zápasy první i druhé světové skupiny. Poprvé mi nevyšlo vůbec nic, podruhé zase úplně všechno... Takže mi nemusíš říkat, že tipování není jednoduché a každý tipér jde se svou kůží na trh. :) No ale když s něčím nesouhlasím, nebo to vidím jinak, tak se prostě ozvu...
Jinak já taky nad postelí nemám plakát žádné tenistky. Ale asi bych to měl napravit... :D

Což o to, rytíř Monty tady bude pořád. Ovšem já chci, abys tady byl i ty. :) Ale chápu, že k tomu máš svoje důvody... No ale počkej, ještě tady musíš být na ten draft. :D
Reagovat
Heather_Fedex
tak po dnesku si myslim, ze vitezka letosniho wimb vzejde zz zapasu sabine vs aga...
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám v to. Moc se modlím za Sabine, zasloužila by si to jako nikdo jiný...jako druhé to přeji pak právě Agnieszce.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si s Heather, modlím se s Adamem... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uplne mimo jo?:D))) ze ctyr mam dva trefene!:D) Az tak mimo to neni...:))))
...a dnes mam jeste desnou smulu, nebot Aga vyhrala neopravnene, protoze 1.set mel byt pro Na Li! Takze take jsem mohl trefit 3 ze 4...ale tam to bylo fakt tezky tipovat, jako skoro vsechny zapasy!!!

Krom toho sorry, ale Na Li je fakt na trave neschopna...omlouvam se ti moje draha cinanko:) ale je to podobne jak s DelPem, jste fajn, mam vas rad, ale na ty trave holt je to trochu jine, no:)

A ted jeste mne rekni: kolikrat se stane, ze kdyz nekdo porazi favorita turnaje, tak v dalsim vymekne...
...ja jsem jen rad, ze to Sabina zvladla;) a ze jsem strelil mimo...opravdu rad;) ale podcenovat Kaiu??? Je to WTA proboha!!!

Letosni QF byly neskutecne vyrovnane, a uprimne, nejvic se dala ocekavat asi vyhra Kirsten a Marion...
a muzete si myslet o tom co chcete...
Reagovat
spaniel
Skoda Petry. Zajímalo by me, jestli v sobě najde to neco, co měla v 2011. Tehdy se mne zdalo jasne, ze bude světovou jedničkou. Asi jsem se zmýlil, nevypadá to, ze toto je nejake přechodné období, kdy se hledá, ale spis ze to byla výjimka. Ze je to proste ranarka, která při souhře formy a náhody muze cokoliv vyhrát, ale jednou za cas.
Reagovat
Heather_Fedex
podle mne je petra neco jako svetlana kuznetsova.... ta skoncila tesne pod vrcholem, na nejvyssi misto nedokazala dosahnout, za celou karieru ziskala 2 grandslamy....
myslim si, ze jeste min. 1 wimbl talir peta ziska
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, no nic Petro, soupeřka byla holt dneska lepší :-( Snad příště. Přišlo mi, jestli neměla nějaké problémy i z té uzavřené haly, dusno nebo tak...Snad to vyjde Sabině nebo Marion, obě jsou sympaťandy a hrajou tenis podle mého gusta.
Reagovat
Labi
"snad příště" a co když náhodou nebylo v hale moc dosuno nebo nebyla ta hala moc uzavřená?:D...božeee takovej alibismus to je teda něco !!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký máš problém? Napsala jsem, že soupeřka byla lepší...a že "snad příště?" To se jako nesmí přát? Nebo ty bys to svému favoritovi nebo oblívenci nepřála?
Reagovat
smazaný uživatel
Petra trpí astmatem, takže nevím, jak se ta uzavřená hala s trávníkem projevuje, jestli dusno nebo tak...proto jsem taky napsala "přišlo mi", ne že to tak bylo, protože to já nevím a asi ani nezjistím
Reagovat
Labi
tak za prvé to "snad" je jak u Petry tak hlavně mezi jejími fanoušky už ohrané, za druhé s tím že jsi napsala hodně štěstí nemám problém spíš je úsměvné jak se hledají důvody porážky až v absurdních věcech....ja přeju našim tenistům zítra budu fandit Berdychovi o sto šest....ale vemte jed na to že pokud se u Petry něco razantně nezmění tak u to alibistické "snad" ji bude provázet napořád
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš mi napsat, co jsem napsala podle tebe za "alibistické kecy"? Jestli Petra teď hned neskončí kareiéru, tak je předpoklad, že ještě nějaká zápas vyhraje, takže to snad někdy příště vyjde. Že nehraje ideálně nebo že má výkyvy jsem já nikdy nezpochybňovala, a že jestli se něco nezmění /jestli to změnit jde/ tak prostě bude hrát nahoru dolů je snad jasné. A Tomášovi samozřejmě fandím zítra taky.
Reagovat
Labi
tohle nemá smysl řešit...vy si to nikdy neuvědomíte.....ocenil jsem když jsi napsala že soupeřka byla lepšíptž dokázala ustát těžké chvíle a když Petře 2-3 míče nevyšly tak bylo zle....ale opět a zas k tomu připojovat pdomínky v hale atd....to je přinejmenším už trapné
Reagovat
Labi
podmínky
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ale nenapsala nic o tom, že to Petra prohrála kvůli tomu, že měla problémy s halou...jen mě napadlo v souvislosti s tím její astmatem a dneska ji tam i ošetřovali, dávali prášky a měřili teplotu že to pro ni nebylo třeba ideální, nic víc. Flepkens byla lepší a i v předchozích zápsasech měla Petra hodně štěstí.A nauč se číst, něco, co jsi ocitoval, jsem nenapsala. Jestli tady chceš mermomocí rýt do nějakého jejího fanouška,co jí neoblomě omlouvá při každém nepovedeném zápasu, najdi si někoho jiného,já to nejsem.
Reagovat
Sonja
Je mně líto Sloane, ale na druhou stranu mám ráda i Marion, tak to pro mne zas taková rána není...
Petra prohrála, takže už je jasné, že se letos bude někdo radovat z 1.wimbledonského titulu. Pro mne by bylo ideální finále Sába-Marion:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, souhlas...Ale o něco víc to asi přeju Marion. Chybí mi grandslamová vítězka s obouručním forehandem.
Reagovat
Sonja
exitus- :-D
Já to teda nejvíc přeju Sabine...zdaleka nejvíc jí. Přešla přes ohromně těžké soupeřky, porazila Serenu... táto krásná jízda musí bejt zakončena titulem, jinak to nevidim:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, ať to vyhraje Sabine! Jinak už fakt nevím. :)

Taky je mi líto Sloane, ale Marion rád nemám. Jak si dneska vymodlila přerušení za stavu 5:4 a 40-40, když Sloane podávala na udržení se v setu, to mi tedy přišlo pěkně nefér. Teď by se na Marion měla snést mnohem větší kritika než na Viku při semifinále AO. Ale to asi čekám marně, protože Viku každý rád zkritizuje, zatímco Marion moc lidí nezajímá... Zajímavé je, že v obou případech u toho byla Sloane.
Reagovat
smazaný uživatel
??? Jak někdo může obdivovat obouručný plácání lopatou?
Reagovat
Heather_Fedex
mne se marion dneska herne prilis nepozdavala... sloane se my libila vic
nektere krasne winnery ovsem stridala s velkymi nepresnostemi.
dnes rozhodl lepsi servis marion a vic zkusenosti.
Reagovat
Sonja
Marion má svůj svět...hodně lidem je kvůli tomu nesympatická, vysmívaj se jejímu hopsání, pěstičkám, ale ona to neřeší...furt si jede to svoje a je to bojovnice. Žádná přetvářka.
Já ji mám za tohle prostě ráda. Dnes jsem ten zápas neviděla, tak nevím, co Marion vadilo, každopádně každá hráčka myslí primárně na sebe, na to, aby podmínky vyhovovaly nejvíc jí...si myslím, že se jim i radí, aby si vzaly MTO nebo nějak prostě přerušily zápas, zničily momentum soupeřce. Je to taktika a ta patří do každého sportu, ať už je jakkoliv hnusná.
Sloane je mi líto, přijde mi, že do těchhle "her" ještě nepronikla a určitě jí takové situace hodně berou, rozhodí... ale klidně se může stát, že za chvíli (za pár měsíců, let) bude dělat to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, pěkně jsi to o Marion napsala.:)

monty25 - když se jednomu hráči zdá, že je tráva vinou deště vlhká a tudíž nevhodná a nebezpečná ke hře, má právo na to, aby se obrátil na rozhodčí a hra se přerušila. Na trávě stačí už pár kapek a je kluziště. Překvapuje mě, že to píšeš zrovna ty, který jsi na tu kluzkost hodně upozorňoval....
A chvíli na to, kdy Marion mluvila s rozhodčí, se rozpršelo úplně a zápasy se přerušovaly. Takže to tentokrát nebyl žádný její hloupý výmysl a taktika....

Pokud se nepletu, tak Dimitrov přerušil hru pro déšť před mečbolem.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, ty už jsi zareagoval tady... No, já si prostě myslím, že to bylo nefér. Ano, kluzké to bylo, ale podle mě by se to mělo přerušovat až po konci gemu. Upřímně řečeno, kdyby se hrálo ještě během té doby, co se Marion dohadovala, tak se v pohodě stačily odehrát aspoň dvě výměny. Podle mě prostě Marion moc dobře věděla, proč to dělá a kluzký trávník tentokrát nebyl ten důvod. Na Li s Agou ještě chvilku poté hrály a nestěžovala si ani jedna z nich... Možná Marion křivdím, ale nemyslím si to. Svůj názor nezměním.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je jedno, jestli změníš názor, nevnucuju ti ten svůj. Ale ona má na to prostě právo. Tak toho využila, jestli to byla taktika, o tom můžeme pouze spekulovat. A jak víš, že by se to za ty dvě výměny dohrálo?

Jako ještě bych to bral, pokud by ten déšť hned ustal, ale měla pravdu, rozpršelo se víc a šlo se do šaten.

Nahoře jsem ti už napsal to srovnání s Vikou, jak tady voláš, že se na Marion nenadává. Pomysli si, co bys říkal, kdyby udělala to samé Vika? Napsal bys, že to byla taktika? Ne, napsal bys, že je lepší předcházet zraněním, a že jí věříš. Tak proč neměříš stejným metrem?
Reagovat
Vojtaakk
Tak dnešek 1/4 fin. úplně na h...o! Až na Sabine postoupily ty co sem nechtěl... klasika
Reagovat
smazaný uživatel
podle mojí Wimbledon aplikace sem našel
rozpis singlu na zítra.
Na centru od 14:00 SEČ.
Del Potro-David F
Andy M.-Fernando V.
Kurt č.1
Tomáš B.-Novak D
a ti dva poláci
Reagovat
smazaný uživatel
Ta šnekožroutka je ohavná, čím starší, tím je to horší. To její obouručný plácání lopatou je odporný. Sloane to bohužel dneska projede :-(
Reagovat
BooOoo
co je to s Petrou ? a ti lidi okolo ní ? :..
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Sabine a Age. Zatim vychazi co jsem chtel :-)

Peta prvni set zvadla po hodne udrenem poslednim gamu na podani. Zatim nehraje zas tak spatne ale hodne ji musi drzet podani tak snad ji to vydrzi. Obcas udela nejakou tu zbytecnou chybu ale stim musi pocitat i nejvetsi optimista
Reagovat
Fandina
Sabine a Aga, gratulka oběma a těším se na jejich zápas, jestli vyhraje agresivnější nebo techničtější tenis. Obě potvrzují, že se jim ve Wimbledonu daří. Gratulace!
Reagovat
Mayo
výborne Sabča :) ešte Aga a ide všetko podľa plánu
Reagovat
Sonja
Gratulace k semifinále a hodně štěstí do dalšího kola!:-))

Na Li- Pěkně! Ještě set, to dáš!:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist