Llagosteraová získala v Bogotě druhý titul na okruhu WTA

24. 2. 2008, 19:28
Aktuality 0
Španělská tenistka Nuria Llagosteraová porazila v dnešním finále v Bogotě Marii Elenu Salerniovou z Itálie 6:0, 6:4 a získala svůj druhý titul na okruhu WTA v kariéře. Současná 114. hráčka světa tak na kolumbijské antuce navázala na tři roky starý úspěch z Rabatu.
Llagosteraová v Bogotě vyhrála svůj druhý titul

Nuria Llagosterová v Bogotě vyhrála jako úspěšná kvalifikantka. Španělská tenistka se dostala do třetího finále v kariéře a podruhé uspěla. Svůj jediný titul získala nynější 114. hráčka světa před třemi lety v Rabatu. Její dnešní soupeřka čtyřiadvacetiletá Argentinka Salerniová, které patří ve světovém žebříčku 88. místo, se premiérového titulu nedočkala.

Už včera v deblu vyhrála česká tenistka Iveta Benešová. Po boku dvaadvacetileté Američanky Bethanie Mattekové porazily pár Kostaničová/Müllerová.

WTA Bogotá - výsledky 7. dne:

Dvouhra - finále:
Llagosteraová (Špa) - Salerniová (Arg) 6-0 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil. ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist