Llodra už v Indian Wells dohrál

13. 3. 2008, 21:37
Aktuality 1
Aktualizováno 13.03. 23:41 - Vítěz už dvou letošních turnajů ATP, Michael Llodra z Francie, se v Indian Wells v nejlepším světle neukázal. Již v úvodním kole nestačil na Korejce Hyunga-Taika Leeho a podlehl mu 2-6 3-6. Z českých zástupců se dnes představí pouze Iveta Benešová - duel s Thajkou Chan ji teprve čeká.
Korejec Hyung-Taik Lee dnes porazil Francouze Llodru a v 2. kole se střetne s Nieminenem

Sedmadvacetiletý Francouz Michael Llodra letos vyhrál už turnaj v Adelaide a Rotterdamu. Poslední dva duely mu však vůbec nevyšly. V generálce na Indian Wells prohrál s Kevinem Andersonem a v 1. kole úvodního podniku série Masters v Indian Wells dnes nestačil na Korejce Hyunga-Taika Leeho. Llodru opět nepodržela největší zbraň, kterou je, nebo spíše bývá, silné podání. Francouzský tenista dnes po servisu prohrál každý druhý fiftýn, nabídl soupeři pět brejkbolů a pouze jeden odvrátil. Lee tak bez větších problémů postoupil do druhého kola, v němž ho čeká Fin Jarkko Nieminen.

Michael Llodra však kufry nebalí. Ba naopak, může se maximálně soustředit na svou silnější disciplínu, kterou je debl. V Indian Wells se představí po boku krajana Arnauda Clementa, se kterým už vyhrál Wimbledon. I tento týden patří k hlavním favoritům na zisk titulu.

Z českých zástupců se dnes představí pouze Iveta Benešová - duel s Thajkou Chan, jenž je známa spíše z deblové dvojice s krajankou Chuang, ji teprve čeká. První vzájemný zápas vyhrála letos v kvalifikaci turnaje v Gold Coast Thajka hladce 6-3 6-2.

ATP Indian Wells - výsledky 1. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Björkman (Švé) - Volandri (Itá) 6-3 7-6(5)
Söderling (Švé) - Grosjean (Fra) 6-3 6-3
Lee (Kor) - Llodra (Fra) 6-2 6-3
Seppi (Itá) - Capdeville (Chi) 4-6 7-6(3) 6-2
Sela (Izr) - Kiefer (Něm) 6-4 6-7(4) 6-3

WTA Indian Wells - výsledky 2. dne:

Dvouhra - 1. kolo:
Olaruová (Rum) - Yuanová (Čín) 6-4 6-4
Kingová (W-USA) - Kremerová (Luc) 4-6 6-3 6-4
Kanepiová (Est) - Müllerová (Něm) 6-3 6-2
Rezaiová (Fra) - Pinová (Fra) 7-5 6-2

Čtyřhra - 1. kolo:
A.Bondarenková/K. Bondarenková (4-Ukr) - Gajdošová/Stewartová (SR/USA) 6-3 6-1

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist