López se odhlásil z Eastbourne. Dvojnásobný šampion si chce odpočinout

23. 6. 2018, 11:22
Aktuality 6
Feliciano López chce v týdnu před Wimbledonem odpočívat. Šetatřicetiletý Španěl, který letos na trávě odehrál tři zápasy ve Stuttgartu a dva v Queensu, se odhlásil z turnaje v Eastbourne, kde v letech 2013 a 2014 získal dva ze svých šesti titulů.
Profily hráčů
Feliciano López

Feliciano López si letos na trávu naplánoval čtyři turnaje, svůj program ale zredukoval a na poslední chvíli se omluvil z generálky na Wimbledon. 

Specialista na travnaté kurty se zatím představil ve Stuttgartu a Queen's Clubu. Na obou akcích vypadl ve čtvrtfinále s Australanem Nickem Kyrgiosem a v Německu tak neobhájil loňské finále a v Londýně dokonce titul, svůj poslední a šestý v kariéře.

Příští týden měl šestatřicetiletý Španěl startovat po čtyřech letech v Eastbourne, kde při svém posledním startu v roce 2014 úspěšně obhájil triumf z předchozí sezony, ale včera se den před losem odhlásil.

Důvodem by neměly být žádné vážné zdravotní potíže. López si chce jen dopřát odpočinek před Wimbledonem, na kterém si v letech 2005, 2008 a 2011 zahrál tři ze svých čtyř grandslamových čtvrtfinále.

Z Eastbourne se odhlásili také Tunisan Malek Jazírí, Slovinec Aljaž Bedene či Srb Filip Krajinovič. Naopak divokou kartu krátce před turnajem přijali hvězdná jména Švýcar Stan Wawrinka a Brit Andy Murray.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
Krisboy
Chce vykrást Wimbledon? Snad se mu to podaří.
Reagovat
a.magerova
Finále s Rogerem by byl pro mě sen... ;-)
Reagovat
Krisboy
To věřím :)
Reagovat
Kozoroh
Jenže účastí ve Wimbledonu připraví Rogera o rekord v počtu po sobě jdoucích účastí na GS turnajích - oba 65. To ti nevadí? :-P
Reagovat
a.magerova
Aaaale... nesmíme být chrtouni... navíc... kdyby tu hadru vítr odfoukl... jsou prostě věci mezi nebem a zemí.... ;-)

http://www.que.es/archivos/201004/feliciano_elle-640x640x80.jpg
Reagovat
Ed.Gein
prý finále ten vypadne tak ve 3 kole,možná i dřív.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist