Los French Open: Berdych začne proti Selovi, Kvitová s australskou juniorkou

25. 5. 2012, 12:57
Aktuality 93
Lonští šampioni Na Li a Rafael Nadal nalosovali letošní ročník antukového grandslamu French Open. K českým tenistům byl los příznivý, nikoho nečeká soupeř s ambicemi na titul. Naše největší naděje Tomáš Berdych se na úvod utká s Izraelcem Selou, Petru Kvitovou vyzve šestnáctiletá australská juniorka Ashleigh Bartyová, která dostala do soutěže volnou kartu. Rozhodl o tom dnešní los.
Lonští vítězové Na Li a Rafael Nadal

Pro sedmého nasazeného Tomáše Berdycha by měl být zápas se Dudim Selou jasnou záležitostí. Už ve druhém kole ale může číhat domácí Michael Llodra, s kterým Berdych prohrál v 1. kole US Open 2010 a ve druhém na Roland Garros před čtyřmi lety. V osmifinále může Berdych změřit síly s Argentincem Juanem Martínem del Potrem, ve čtvrtfinále pak s Federerem.

Radek Štěpánek se v posledních týdnech spíše trápil a v Paříži ho v prvním zápase vyzve soupeř rozehraný z kvalifikace. Stal se jím jednadvacetiletý Belgičan David Goffin, se kterým se dosud nikdy neutkal.

Třetí český zástupce ve dvouhře Lukáš Rosol obhajuje svůj loňský životní výsledek na grandslamovém turnaji (3. kolo) a na úvod narazí na Argentince Carlose Berlocqa, který včera na Světovém poháru družstev v Düsseldorfu potrápil Berdycha. 

Petra Kvitová loni vypadla v osmifinále, což je její nejlepší výsledek na pařížské antuce, s pozdější vítězkou turnaje Na Li. S Číňankou se letos čtvrtá nasazená Kvitová může utkat případně ve čtvrtfinále, o kolo dříve může narazit na předloňskou vítězku Italku Francesku Schiavoneovou, nebo na Srbku Jelenu Jankovičovou. 

Lucie Šafářová se v 1. kole utká s Běloruskou Anastasií Jakimovovou, Petra Cetkovská s Rumunkou Simonou Halepovou a Lucii Hradeckou čeká pětadvacátá nasazená hráčka Julia Görgesová z Německa. Klára Zakopalová začne s Ukrajinkou Leilou Curenkovou a pak může narazit na šestnáctku Marii Kirilenkovou z Ruska. 

Iveta Benešová se pokusí vyřadit sedmadvacátou nasazenou hráčku Naďu Petrovovou z Ruska a Barbora Záhlavová-Strýcová domácí Stephanii Foretzovou.

Z kvalifikace ještě postoupily Eva Birnerová , jež si v Paříži zahraje poprvé po pěti letech, a také dvacetiletá Karolína Plíšková., kterou čeká grandslamová premiéra. Birnerová se utká se Španělkou Martínezovou Sánchezovou, bývalá vítězka juniorky Australian Open Plíšková vyzve světovou osmičku Marion Bartoliovou, jež nevyhrála už čtyři zápasy po sobě.

Serena se Šarapovovou už ve čtvrtfinále
Už ve čtvrtfinále může dojít k souboji favoritek - Američanky Sereny Williamsové, vítězky turnaje z roku 2002, s Ruskou Marií Šarapovovou. Světová jednička Victoria Azarenková může hrát o semifinále s bývalou finalistkou Australankou Samanthou Stosurovou

Případná semifinále Nadal - Murray a Federer - Djokovič
Obhájce titulu Rafael Nadal ze Španělska se rozehraje s Italem Simonem Bolellim a prvním zkoušku mu nejspíše připraví až v osmifinále Kanaďan Milos Raonic, nebo Argentinec Juan Monaco, v semifinále by hrál s Britem Andym Murrayem

Srba Novaka Djokoviče může v cestě za posledním grandslamem, který mu ve sbírce titulů jako jediný chybí, čekat v osmifinále Španěl Fernando Verdasco a ve čtvrtfinále domácí Jo-Wilfried Tsonga. V semifinále třeba Berdych, Del Potro nebo podobně jako loni Djokovičův přemožitel Švýcar Roger Federer.

FRENCH OPEN 2012 - los dvouhry mužů

Soupeři českých tenistů v 1. kole:
Berdych (6-ČR) - Sela (Izr.)
Štěpánek (23-ČR) - Goffin (Belg.)
Rosol (ČR) - Berlocq (Arg.)

Kompletní los dvouhry mužů

FRENCH OPEN 2012 - los dvouhry žen

Soupeřky českých tenistek v 1. kole:
Kvitová (4-ČR) - Bartyová (Austr.)
Šafářová (20-ČR) - Jakimovová (Běl.)
Cetkovská (24-ČR) - Halepová (Rum.)
Zakopalová (ČR) - Curenková (Ukr.)
Hradecká (ČR) - Görgesová (25-Něm.)
Benešová (ČR) - Petrovová (27-Rus.)
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Foretzová (Fr.)
Birnerová (ČR) - Martínezová-Sánchezová (Šp.)
Kar. Plíšková (ČR) - Bartoliová (8-Fr.)

Kompletní los dvouhry žen

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

93
Přidat komentář
Matti
Zdanlivě to má Rafa snazší, ale copak loni někdo čekal, že půjde do 5 setů s Johnem? Co když Raoničovi to bude padat a Rafa si vybere slabší den? Co Ferrer, kterého sice Rafa poráží, ale může mu vzít spousty sil. Ano, jak Rafa projde pavoukem jak nůž máslem, můžeme říct - měl snadnou cestu, ale psat to co píšeš ty je hodně předčasné.
Reagovat
Matti
Mělo to jít k příspěvku níže jako komentář.
Reagovat
Labi
ja se nemluvím o lonském roce jen říkám že z tria Djokovic, Nadal, Federer to má Federer nejtěžší a naopak Nadal nejlehčí....jisě může ho přkevapit Isner apod. ale není to tak pravděpodobné jako že Lopez,Del Potro překvapí Rogera, u Novaka snad Tsonga ikdyž dost pochybuji...jinak s Ferrer je pán tenista pokud ovšem nehraje s Nadalem z kterého je pokakany, když tak přemýšlím tak asi právě k Ferrerovi byl los nejkrutější
Reagovat
Labi
*ja nemluvím...
Reagovat
Labi
víc ten los už p.osrat nemohli Djoko se bude od prvního kola vlastně připravovat na semifinale kde potká pravděpodobně Rogera nebo Berdycha, Fedex upřímně bude muset dávat hodně velký pozor ptž Nalbandian u ve druhém kole není nic příjemného, Murray ten antuku nesnáší a Nadal ten si díky tomuhle losu projde s prstem v nose až do finále....takže první zajímavý zápas bude čtvrtfinále Rogera s Del Potrem nebo Berdychem pak v semifinále chytne Djoka a ve finále bude čekat Nadal ....nejvíc vlezli do zadku asi Nadalovi ptž aby onen antukovy "král" se musel na RG zapotit až ve finále to je na zvracení!!
Reagovat
Matti
Trochu soudnosti by neškodilo.
Reagovat
Labi
koukni se prosimtě na los a pak mluv, chceš mi říct že Murray,Ferrer nebo Tipsarevič jsou pro Nadala na antuce soupeři?kdokoli z těchto tenistů bude moc rád pokud by mu vzal aspon jeden set, u Djokovice s ohledem na to že je NO.1 tak se to dá pochopit pořád ale bude mít semifinále mnohem těžší než Nadal a pokud jde o Rogera tak toho tím losem zařezali úplně druhe kolo Nalbandian poté asi Roddick, Lopez a čtvrtfinále Berdych/Del Potro ne že by do čtvrtfinále to měli být soupři kteří by nějak výrazně měli snižovat jeho šance na postup ale jsou to tenisti, kteří na jeden enbo dva sety mají, takže nepochybujuo tom že před SEmifinále(pokud se tam favorité dostanou) bude mít Roger mnohem více stráveného času na kurtu Než Nadal nebo Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvole, ale ty máš hrozně krátkou pamět, však loni to měl dost snadný Roger a do semifinále došel bez ztráty setu. A je to los, proto mluvit o zářezu je fakt miaxmální vysměch.

Jo, letos to vyšlo proti Rogerovi, ale to nejdůležitější hraje pro něj - čeká ho Novak. Ale první kolo, třetí a čtvrtý by měl dát bez problémů, Berdycha na antuce taky a Djokovice tam porazil loni. Snadný to nebude, ale hratelný to má. Já tak nějak čekám, že nejtěžší bude zápas s Nalbandianem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga hraje lepe a lepe...a prave v Paris je podle meho nazoru velkym hracem a na Novaka v celku umel ! čtvrtfinal
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Bilancia 220-9 (nie, to nie je preklep) jasne naznačuje, že Nadal sa trasie a bedlivo pozoruje žreb aby sa vyhol stádu súperov, ktorí mu dajú 3:0 na sety..Apropos, čo vy vlastne chcete?..Mal dostať Rafa Rogera do semifinále a hotovo..Dostal by to v troch a hotovo..
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, najlepší tenista historie je postavený nedôvere s pomaly prešedivelým Nalbandianom, taktiež sa váha nad F. Lopezom, ktorí pozná antuku len z vyprávania a neverí sa mu ani s Del Potrom, ktorého vždy porazí...Holt, Federer asi bude musieť dostávať súperov, akých dostal v Ríme..Ferrero, Seppi a podobne...Nadal mal samozrejme ešte ľahší žreb.
Reagovat
smazaný uživatel
uz to vim !
Reagovat
Mark976
já to asi nechápu, lae je přeci jedno jestli Nadal porazí federera v semi nebo ve finále, to samé djokovic federer a ruzne pospolu - vyhraje ten, kdo porazi kohokoliv. Nebo tu stále je názor, že Federer na Nadal nemá ve finále a Djokovic jo? Djokovic na Nadala v semi a ve finale na Federera ne...proberte se všichni! chce někdo vyhrát, tak na los nehledí - statistika nuda je:o) má však pevné údaje - to se hraje stále komunistická pohádka:o)))
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak. A pokud pujde na ten neuveritelny kompletni Grandslam....tak poradnou jizdu ! Tsonga-Federer-!Rafael!
Reagovat
smazaný uživatel
Pre všetkých,ktorí počujú trávu rásť.

Roger dostal Noleho 15x z 18 pokusov..No minimalne polovica je z cias,kedy bol Nole trojka alebo stvorka a Murray bol v tom case rozhodne tazsi super pre Rafu a Nole lahsi pre Rogera..Vtedy bolo vsetko košér..Proste žrej je nevyspitatelný,lebo je žreb..Ak si myslite,ze z 10pokusov padne 5kraz biela,utekajte do kasina..Budete prekvapení..Roger ma tazsi zreb naoko,vskutocnosti je pre neho dolezita neucast Rafu v jeho okolí..To sa podarilo, so vsetkymi ostatnymi bude jasny favorit a na Djoka si verit bude..Tesim sa na turnaj,zdravim tenistov,spanielskych zvlášť..
Reagovat
smazaný uživatel
s tou pravdepodobnosti se shodneme.. nemam rad takove ty pohadky a vymysleni konspiracnich teorii:)).. ale tady nase shoda asi končí:D kazdopadne gl
Reagovat
Fandina
Štěpec Čermák ..........
Reagovat
VlS
Hurááááááááááá
Reagovat
Sonja
Berďa v semi bude pro Djokoviče pěkně těžkej soupeř...ale my to zvládnem:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Kar. Pliskova bude hrát proti Bartoli a Birnerova proti Martinez Sanchez...
Reagovat
VlS
Dobrá zpráva pro Karolínu
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tu grandslamovou premiéru mají proti Bartoli předurčenou. Minulý rok Kristýna, která na Wimbledonu prošla kvalifikací, tak taky hned dostala Marion. Doufám, že Kája se ukáže v lepším světle...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Karolína hraje proti Bartoli. No, Marion ted hraje prd, tak by tam šance mohla být, teda když se všechno sejde... A když nee, tak to musí brát z té pozitivní stránky a to: Zahraje si na centrkurtu :-) a to se počítáá :D
Reagovat
smazaný uživatel
zas a opet vse pro svycara ! nekropene kurty, tvrdy podklad(vapenec), minimum antuky...a hlavne "užasne" od lonska nove kamené miče babolat (tezko hrajici spin

Preji vasemu adoptivnimu ditku brzke vyrazeni-minuly rok to trochu s tim postupem do final prehnal
Reagovat
smazaný uživatel
Wtf, však trend v tenise je takovej, aby se šlo proti rychlýmu tenisu a hra se co nejvíc zpomalovala. Což je výhoda pro Djokovice a Nadala, naopak se jde dost výrazně proti hráčům jako Federer. Nebýt toho, tak má dost možná o nějakej GS víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha Chazy, muze se zdat, ale neni tomu tak. V Paris i piskaji boty...nekropí...velke stiznosti na mice. Na A.open a treba v ParisBercy taka zmena k rychlejsimu. Novy povrch do hal take hodne svizny.... . Tiriakovo experiment ani neni treba zminovat
Reagovat
smazaný uživatel
pravdou je - ze trava je vazne pomalejsi, ale stale kluzka a přeobtížná
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je teď trochu návrat ke kořenům, ale pořád máš haldu hardů, který jsou pomalejší jak anutka a samotná antuka je pomalá jako nikdy předtím. O míčcích radši nemluvě. Jestli se v RG dělají nějaký kroky, aby byl tenis trochu rychlejší, tak je to znevýhodnění Nadala a výhoda pro Federera, ale pořád se pohybujeme v situaci, kdy tenis je vyloženě proti hráčům federerova ražení.

Není to nic o zdání. A je potřeba z toho rychle pryč, protože to nesmyslný zpomalování tenisu vede hlavně k obrovskýmu náporu na tělo hráčů a četnějším zraněním. A to je trochu důležitější jak to, komu povrchy vyhovujou. Kéž by se ta Tiriacova antuka chytla globálně.
Reagovat
smazaný uživatel
" samotná antuka je pomalá jako nikdy předtím" ABSOLUTNE NESOUHLASIM ! Vzpomen si na antuku z dob Peta Samprase - kdyzby mel tu dnesni, mel by Paris take, ale bylo obtiznejsi prejit pres jihoamerické, spanelské hrace tipu PerezeRoldana, Berasategiho atd

Na Roland je tvrdy vapeny podklad s minimem antukoveho povrchu. Karlovic a jini zaznamenavaji paradoxne osobni rekordy v esech. Zmerena rychlost odskoku takrka srovnatelna s Us open.
Reagovat
spaniel
Ty vole, ty uz sklapni, jsi tady nejvetsi kandidat na hnupa roku a furt budes pyskovat. Vubec nevim, odkud beres tyto nesmysly. Ty bud rad, ze ma Rafa lehky los a soupej nohama.
Reagovat
Pe3k
Tamější obecenstvo miluje Rogera Federera. I po prohře v loňském finále všichni řvali Roger Roger.
Reagovat
smazaný uživatel
Na zaklade tychto reforiem,ktore sa v Parizi udiali len vidime,čo všetko Rafa dokázal..Vzdali mu tým holt,skušajú stále nove zbrane aby mu podlomili kolená..Rafove kolená sa však nedajú :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to byl jedinej jejich ucel. svine frankofrani
Reagovat
spaniel
Odkud je ta informace, ze zrychlili kurt?
Reagovat
smazaný uživatel
je jasny ze si totalne mimo realitu....zalez
Reagovat
spaniel
S tebou se nebavim, nulo!
Reagovat
smazaný uživatel
...24: Není to právě tak dávno, co si hráči stěžovali, že ta antuka je čím dál tím pomalější právě na RG.

spaniel: Nejspíš nikde a 24 tu jen fabuluje, ale už jen diskutování v teoretický rovině má svojí váhu. Kdyby se prostě někde udělalo cosi pro zrychlení povrchu, sotva si můžou fanoušci robotů stěžovat, když většina okruhu je nastavená tak, aby se jim snadno vyhrávalo.
Reagovat
spaniel
Mne slo spi o forehanda, ktery to taky psal. 24 nestoji za reakci.
Reagovat
smazaný uživatel
Wilander to castokrat zminoval a nechapal... zamerne nekropení, v zimne neprikryty kurt a tim zkamenely vapeny podklad, nove pomlouvane tezke mice babolat atd. Za slunecneho pocasi az extremne zrychleny povrch. Vysoke cisla zaznamenanych es. Piskajici boty-zminoval treba Stepanek, Vanek...

Zejmena po rocniku 2009 to tema bylo dost caste a k tomu i zajimave Info zmereni rychlosti...podil v % po odrazu z puvodni rychlosti - srovnatelna s Us.open
Reagovat
Heather_Fedex
se zen ma jednoznacne nejhorsi los radwa, tesne za ni na...at si agnieszka ten titul z bruselu poradne uziije, protoze v parizi klidne muze padnout uz ve 2. kole...
Reagovat
smazaný uživatel
.... komediante ...........
Reagovat
smazaný uživatel
Je naozaj náhoda že sa znova stretnú Federer s Djokovičom ? Po koľký krát to je už ? Komercia je asi viac ako čestný los. Pretože toto už nemôže byť náhoda.

Djokovič je pre Federera dobrý los, ale ide mi o princíp. Nemôže to byť náhoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Posledných 18 Grandslamov boli nalosovaní spolu 15 krát. Len slepý to nevidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, tak největší zájem je o finále Nadal-Federer, tak se to losuje tak, aby byla naděje :))
Reagovat
smazaný uživatel
Fanatici elegánovci už zase vylejzaj a plácaj nesmysly. Ono se snad nelosuje veřejně?
Reagovat
Heather_Fedex
tady nejde o to, ze to je djokovic-federer. proste jednicka dostane trojku a dvojka ctyrku. jelikoz byl roger po vetsinu sve kariery nasazen jako jednicka a novak jako trojka, tak se potkavali jenom v semi. letos i loni se to proste jenom vymenilo: federer je nyni trojka a djokovic jednotka. nadal byl na drtive vetsine grandslamech nasazen jako dvojka. je to blby, prave proto jsem chtela, aby byl roger nnasazen jako dvojka, ale bohuzel... nemluvec o tom, ze ma opravdu priserny los. clovek si nemuze vybirat...ja bych taky chtela zazit zmenu ve finalovem zastoupeni
Reagovat
smazaný uživatel
Broz: Vždyť si en děláme srandu.

Heather_Fedex: Ale kdepak, takhle to není. Opravdu probíhá los, kdy jednička dostane buď trojku nebo čtyřku. To tvoje naprosto postrádá logiku, kdyby se nelosovalo, tak samozřejmě budou spolu hrát 1. a 4. a 2. se 3.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže podľa teba je 15x z 18 málo na usvedčenie ? Skús si hodiť mincou či ti z 18 pokusov padne 15x znak :)

Nie som žiadny fanatik, práveže píšem, že pre Federera je to lepšie ako keby mal dostávať Nadala. Ale to už bolo ťažké prečítať čo ?
Reagovat
Heather_Fedex
v tomhle musis broze brat s rezervou...on poklada za fanatika kohokoliv, kdo nenadava na rogera federera...
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, opravdu sranda? Jak je vidět, pro některé fandy je to spiknutí.
Tyhle plky o zmanipulovaném losu se tady při GS objevujou běžně. Elegánovci, už se někde léčíte?
Končím, podobné stupidity si klidně řešte dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Radšej sem napíš nejaký satelit na upokojenie, to ti ide najlepšie :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec asi jen z mojí strany. Úsměvné. Já jsem kdysi hledal spiknutí jinde, např. když Haas chytil asi 3 turnaje v řadě Gonzaleze. Každopádně jsi proti fanouškům Federera zbytečně zaujatý.
Reagovat
gigin
nechte ho. On to myslí dobře. Ale fakt. Broz je v jádru hodný člověk. Věřte mi !! :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Já proti němu nic nemám, je to jeden z minima přežívajících uživatelů tý nejlepší diskutérský éry. Pokud teda není viníkem konce skotta, do kterýho tu s oblibou ryl a kterýho sem neviděl ani nepamatuju.
Reagovat
smazaný uživatel
Semifinálový los se vymiká normálnímu rozdělení. Takže mi myslím, že losovačka je cinknutá (viz. argument s mincí)
Reagovat
gigin
To neumím posoudit, jsem tu poměrně krátkou dobu.
Reagovat
ReadyTeddy
je třeba spočítat, kolikrát proti sobě hrála ČÍSLA na žebříčku, ne JMÉNA. Jména se totiž mění
Reagovat
Mark976
já to asi nechápu, lae je přeci jedno jestli Nadal porazí federera v semi nebo ve finále, to samé djokovic federer a ruzne pospolu - vyhraje ten, kdo porazi kohokoliv. Nebo tu stále je názor, že Federer na Nadal nemá ve finále a Djokovic jo? Djokovic na Nadala v semi a ve finale na Federera ne...proberte se všichni! chce někdo vyhrát, tak na los nehledí - statistika nuda je:o) má však pevné údaje - to se hraje stále komunistická pohádka:o)))
Reagovat
VlS
Nikde není vyloučené, že ti z 18 pokusů padne 18x orel. Normální rozdělení je úplně jiná kategorie a nemotej tak mechanicky dohromady statistiku s pravděpodobností. Zákony velkých čísel, kde bys mohl uplatnit normální rozdělení platí pro VELKÁ čísla. 18 je z tohoto hlediska číslo titěrné až nepatrné.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem si nepřál tak bylo to, aby jedna z našich dostala hned do prvního kola Halep, Suarez, Cirstea, Venus...ale néé, ono musí Halep hned dostat Cetkovská, které jsem přál alespoň to 3. kolo :(
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem Cetkovskou tipoval na osmifinále! ale Halepová bude oříšek! Petra ale umí porážet i ty nejlepší
Reagovat
smazaný uživatel
Umí, ale jen přeci Halep je na antuce mnohem lepší než Péťa a navíc zrovna předvádí skvělé výkony. A taky nedávno v Indian Wells spolu hráli ve 2. kole a Halep vyhrála s přehledem 6:2, 6:4...ale doufám, že ji tu prohru vrátí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba se objeví "nový Soderling"
Reagovat
smazaný uživatel
Los se mi sice nelíbí, ale ten litr na Djokoviče vsadím stejně.(kurńa, proč musí mít Rafa tak jednoduchý los!)
Reagovat
smazaný uživatel
Woz má šance takové, že vlastně nemá, takže Come on VIKA! A Sabine by mohla aspoň dvě, tři kola uhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabina je bez formy takže bych se nedivil kdyby vypadla hned v 1.kole
Reagovat
smazaný uživatel
Neházel bych flintu do žita, když se ještě ani nezačalo. :) Při shlédnutí toho losu jsem si řekl: "Pokolikáté už má Caro ve své části pavouka Serenu?" Měla ji v Madridu, v Římě (kde k jejich zápasu nakonec nedošlo) a teď ji má i na RG. Je to trochu smůla, ale rozhodně bych netvrdil, že Caro nemá žádné šance. Navíc 4. kolo je ještě daleko... Vika má jako nasazená jednička schůdnější los, ale třeba ve 2. kole proti Caroline Garcia to může být taky nepříjemné... Masha má podobný osud jako Caro, akorát o kolo dál... Ana by mohla překvapit a já věřím, že se jí to podaří.

Celkově si přeju, aby moje favoritky došly tak daleko jako na AO. Ale když se to nepovede, nic se nestane. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle malér si compeedka způsobila sama. Neměla vypadnout z Top 8. Tak rychlý pád z prvního fleku u WTA tu už dlouho nebyl. Ještě k tomu pro 4. kolo dostala nejhorší možnou soupeřku.
Pro zastavení trapný Marfuši budu muset přát postup Sereně, Carol na uřvanou trapku v současné formě nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
no hodně mě zklamal los Cetkovské hned na první kolo Halepovou to je teda síla :( a jsem zvědavý na zápas Hradecká-Gorgesová němka nemá formu takže pokud lucka ukáže super formu tak jí dá! Kvitová,Berdych ty mají na začátek snadné soupeře!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je docela voser pro Rogera, klidně ho to může připravit o naději na místo jedničky. Pozitivum je, že má Djokovice, negativum je, že tam nemusí dojít vůbec, nebo dojde dost vysílen.
Reagovat
smazaný uživatel
Každodáně jsem teda nespokojenej, Nalbandian, Hewitt, Harrison, ničí los se mi nelíbí. Maximálně Dimitrova, Tomice schvaluju a ještě uvidím, kam půjde Haas.
Reagovat
smazaný uživatel
Haasovi tiež fandím, onehdy na RG 2009 bol snáď "fiftín" od porazenia Rogera..V kvalifikácii navyše ukázal slušnú formu, dúfam, že ho nedajú do Noleho vetvy, tak je totiž dosť kvalifikantov pokope..
Reagovat
Roger_Federer
Fedex překvapi a dojde až do finale tam porazi Ferera,Nadal konči letos na Raoničovi...
Reagovat
smazaný uživatel
To byl ale tragikomickej zápas, první set vyhrál Haas, aniž by získal jedinej fiftýn na returnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten prvý set som nevidel, Tommy mal šancu zápas zlomiť v sete č. 2 tuším..V jeho samotnom závere mal breakball, returnoval však druhý servis do siete..Stáva sa :)

Inak, dnes sa ukázalo, že návrat na 2. miesto bolo pre Rafu kľúčové..Ak by si totiž obaja vymenili miesto v pavúku, tak amen tma.
Reagovat
TheRoyalBlue
Keby bol Rafa 3. nasadený, tak by si to potom predsa inak nalosoval =)
Reagovat
smazaný uživatel
To si podle mě pleteš. Haas vyhrál první i druhej set a prohrál 3-2, v tom třetím měl akorát šanci na brejk. To byl vůbec krásnej turnaj. Soderling vyřadil Rafu, Novak padnul snad už ve třetím kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, tak ten brejk mohol mať v sete č. 3...Len viem, že to bol Fiftín fiftínov, nie je to už podstatné...Krásny turnaj ako pre koho, triumf na RG po skalpe Nadala by bol určite cennejší, vzhľadom na porážku vo Wimbledone...Ak to však Rogerovi výjde toho roku, nikto necekne ani muk, keďže si to Roger podľa žrebu bude musieť odmakať sám..
Reagovat
smazaný uživatel
Áno chlapci, to bol pamätný zápas. Federer za 6 gemov na servise nestratil ani bod a napriek tomu prehral 1.set. Druhý tiež tesne prehral a v treťom mal Haas brejkbal za stavu 4:3. DODNES SI PAMATÁM TEN WINNER OF FEDEXA, forhendový inside-out.
Tam ten zápas zlomil. Pamätný rok 2009 :)
Reagovat
smazaný uživatel
On na Nadala na antuce vážně nemá, to je podle mě nereálný, musel by se Rafa nějak zbláznit. To mě nijak zvlášť netrápí, Nadal je prostě nejlepší antukář všech dob, ty jeho čísla jsou naprosto šílený. Wimbledon no, to nepochopím nikdy, že Roger nevyhrál. Ale tehdy mi to nevadilo.
Reagovat
VlS
má v losech už dlouho neuvěřitelnou kliku, Andyho mu někdo nejspíš sundá z cesty už před QF. To je život. Osmifinále Tomáš -Delpo (pokud se tam oba dostanou) může být hodně zajímavé a stejně tak následující QF s RF. No nic, uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafael ma do final uroven krajskeho preboru.....!
Reagovat
dadaft
no tak to sis to Na Li sama sobě moc dobře nevylosovala. horší to má snad jen Aga Radwanská...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak los opravdu moc dobře nedopadl. Federer, Berdych a Del Potro ve stejný čtvrtině, to sem si přesně nepřál. A ještě k tomu Nalbandian ve druhym kole s Rogerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro/Berdych je určitě nejtěžší čtvrtfinálový soupeř pro Federera jaký mohl být. Ale pokud chce vyhrát, musí holt porazit každého. Taky jsem si nepřál semi Djokovic - Federer.
Reagovat
hatatytla
pro Berdycha nejhorší možnej soupeř pro 4.kolo, Del Potro bude na pomalejší antuce oříšek.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Nadal má asi nejlehčí los. Nedokážu si představit, že by ho někdo z jeho části pavouka potrápil. Snad možná Almagro ve čtvrtfinále či Ferrer s semifinále (Murrymu vůbec nevěřim).
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že už Bolleli je slušný antukár..Monaco, Karlovič, Kohlschreiber, Mayer, Almagro sú tiež nebezpeční...A pre Rafu je Ferrer najhoršou štvrťfinálovou voľbou. Andymu tiež neverím.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, na Monaca jsem úplně zapomněl.
Reagovat
smazaný uživatel
Hop, pomýlil som sa..Ferrer je vlastne v Murrayho štvrtine...Rafa má pár nebezpečných protivníkov, hlavne na antuke..Ale úprimne, cestu do SF má viac menej vydláždenú...Otázkou zostáva, v akej časti pavúku by to bolo inak..
Reagovat
smazaný uživatel
V tej Federerovej. O tom žiadne pochyby, pretože dvojica Berdych/Del Potro by boli vážnou hrozbou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to vlastne nie je dvojica, ale iba jeden z nich..Osobne si myslím, že Federerovi viac svedčí Del Potro. Za odmenu má ale Roger jednoduché 4. kolo a jednoduchšie SF z jeho pohľadu, keďže Nole je určite prijateľnejší súper, než Rafa.
Reagovat
rod_laver
Taky si myslím, že by Del Potro byl pro Rogera lehčím soupeřem..Tomáš má fazónu a je pro Rogera nepříjemným soupeřem, na druhou stranu bude vysílený z Del Potra a kdo ví, kolik síly mu ubere Světový pohár. Nicméně, i když jsem velký fanoušek Fedexe, tak Rafovi by - vzhledem k formě a losu - nikdo neměl stát v cestě.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist