Los US Open: Berdycha čeká Hewitt, Kvitová začne s Mladenovicovou

21. 8. 2014, 18:48
Aktuality 462
V New Yorku byl rozlosován závěrečný grandslam sezony US Open. Tomáš Berdych se v prvním kole utká s vítězem z roku 2001 Lleytonem Hewittem, Petra Kvitová do turnaje vstoupí duelem s Francouzkou Mladenovicovou. V New Yorku se v současnosti hraje kvalifikace, hlavní část turnaje začne v pondělí.

Tomáš Berdych v minulé sezoně vypadl na US Open již ve čtvrtém kole a letošní výsledky české jedničky před závěrečným grandslamem sezony znovu nedávají velkou naději na výrazný úspěch. Berdych na amerických betonech vyhrál na třech turnajích pouhé dva z pěti zápasů. Dnešní los mu navíc pro první kolo US Open přiřadil náročného soupeře - vítěze US Open z roku 2001 Lleytona Hewitta.

Ve čtvrtém kole může česká jednička narazit na Španěla Feliciana Lópeze, s nímž letos oba vzájemné zápasy prohrál, nebo na Ernestsa Gulbise, který ho vyřadil ve čtvrtfinále French Open. Pokud se devětadvacetiletému Berdychovi bude dařit, ve čtvrtfinále se může utkat s Davidem Ferrerem. V případném semifinále by mohl hrát s Federerem, nebo s Dimitrovem.

Krutý byl los zejména k Jiřímu Veselému, jenž si v hlavní soutěži US Open zahraje teprve podruhé v kariéře. Minulý rok tu Veselý prohrál ve čtyřech setech s domácím Denisem Kudlou, letos ve svém úvodním zápase změří síly se třetím nasazeným vítězem letošního Australian Open Stanislasem Wawrinkou ze Švýcarska.

Mezi nasazené se poprvé na grandslamu dostal Lukáš Rosol. Ten je světovou třiatřicítkou, což je jeho maximum v kariéře, a nasazen je jako číslo 29. V prvním kole Rosola čeká jeden z úspěšných kvalifikantů. Ve třetím kole pak může narazit na turnajovou pětku Milose Raonice.

Kvalifikant čeká na úvod i Radka Štěpánka. Ve druhém kole ho pak ale s největší pravděpodobností bude čekat vítěz z roku 2012 Andy Murray, který americký grandslam zahájí duelem s Nizozemcem Robinem Haasem.

Vítězka letošního Wimbledonu Petra Kvitová je v New Yorku turnajovou trojkou, neboť Číňanka Na Li, která je momentálně třetí ženou v žebříčku WTA, na US Open kvůli zraněnému kolenu nehraje. V prvním kole čeká Kvitovou Francouzka Kristina Mladenovicová. Ve druhém pak může narazit na vítězku českého klání mezi Klárou Koukalovou a Petrou Cetkovskou.

V případě, že Kvitová postoupí do osmifinále, může hrát s bývalou světovou jedničkou Běloruskou Viktorií Azarenkovou. Dále než do 4. kola se na US Open zatím nedostala, ale pokud by to letos zvládla, mohla by ve čtvrtfinále narazit na mladou Kanaďanku Eugenii Bouchardovou, kterou smetla ve finále na trávě v All England Clubu.

Čtrnáctá nasazená Lucie Šafářová zahájí poslední grandslam letošní sezony duelem s Maďarkou Timeou Babosovou. Ve třetím kole může narazit na Francouzku Cornetovou a o kolo dál by mohla svést souboj se čtvrtou nasazenou Polkou Agnieszkou Radwaňskou.

Turnajovou třicítku Barboru Záhlavovou-Strýcovou, která je mezi nasazenými v grandslamové dvouhře poprvé v kariéře, čeká v úvodním zápase jedna z kvalifikantek. Už ve třetím kole ale může dojít na duel s wimbledonskou finalistkou Eugenií Bouchardovou.

Tereza Smitková, jež letos zazářila ve Wimbledonu, kde došla z kvalifikace až do osmifinále, vstoupí do US Open zápasem s Portoričankou Monicou Puigovou. Karolínu Plíškovou čeká Yvonne Meusburgerová z Rakouska a její sestra Kristýna změří síly s Rumunkou Alexandrou Dulgheruovou. Ve druhém kole pak mohou obě sestry narazit na bývalé světové jedničky - Kristýna na Rusku Marii Šarapovovou a Karolína na Sbku Anu Ivanovičovou.

Djokoviče čeká trnitá cesta
Těžká cesta čeká na světovou jedničku Novaka Djokoviče, který v New Yorku obhajuje finálovou účast z posledních dvou ročníků. Vítěz US Open z roku 2011 letos odstartuje zápasem s Diegem Sebastianem Schwartzmanem z Argentiny. Ve čtvtfinále může Srb narazit na vítěze z roku 2012 Andyho Murrayho, či Jo-Wilfrieda Tsongu, který ho nedávno na turnaji v Torontu porazil hladce dvakrát 6-2. V případném semifinále pak může hrát s Milosem Raonicem, nebo se Stanislasem Wawrinkou.

Druhý nasazený Roger Federer vstoupí do turnaje duelem s Australanem Matosevicem. Ve čtvrtfinále pak může narazit na mladého Bulhara Grigora Dimitrova a v semifinále by mohl hrát s Berdychem, nebo Ferrerem.

Serenu Williamsovou čeká v prvním kole mladší krajanka Taylor Townsendová. V případném čtvrtfinále, které si světová světová jednička letos na grandslamu ještě nezahrála, může dojít na souboj s Anou Ivanovičovou.

Těžký los má v prvním kole Maria Šarapovová, jež změří síly s bývalou světovou desítkou Marií Kirilenkovou, která je nyní v žebříčku WTA až na 113. místě. Ve čtvrtfinále by Ruska mohla narazit na světovou dvojku Simonu Halepovou, kterou letos už třikrát porazila - pokaždé ale až ve třech setech.

Los Australian Open 2014
Dvouhra mužů: Dvouhra žen:
Berdych (6-ČR) - Hewitt (Austr.)
Kvitová (3-ČR) - Mladenovicová (Fra.)
Štěpánek (ČR) - kvalifikant
Šafářová (14-ČR) - Babos (Maď.)
Rosol (29-ČR) - kvalifikant
Strýcová (30-ČR) - kvalifikantka
Veselý (ČR) - Wawrinka (3-Švýc.)
Kar. Plíšková (ČR) - Meusburgerová (Rak.)

Kr. Plíšková (ČR) - Dulgheruová (Rum.)
Koukalová (ČR) - Cetkovská (ČR)
. .
Djokovič (1-Srb.) - Schwartzman (Arg.) S. Williamsová (1-USA) - Townsendová (USA)
Federer (2-Švýc.) - Matosevic (Austr.)
Halepová (2-Rum.) - Collinsová (USA)
Ferrer (4-Šp.) - Dzumhur (Bos.)
A. Radwaňská (4-Pol.) - Fichmanová (Kan.)
Raonic (5-Kan.) - kvalifikant
Šarapovová (5-Rus.) - Kirilenková (Rus.)
Dimitrov (7-Bul.) - Harrison (USA)
Kerberová (6-Něm.) - kvalifikantka
Murray (8-Brit.) - Haase (Niz.) Bouchardová (7-Kan.) - Govortsová (Běl.)
. .
kompletní los najdete zde kompletní los najdete zde

Komentáře

462
Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Už je i program na pondělí.. Nebo zatím na největší kurty! :-)

AAS
day session
Halep vs. Collins
Venus vs. Date Krum
Wawrinka vs. Veselý
night session
Masha vs. Makiri
Nole vs. Scharwatzman

Armstrong
Aga vs. Fichman
Murray vs. Haase
Sloane vs. Beck
Raonič vs. Daniel

Grandstand
Kerber vs. Pervak
Tsonga vs. Monaco
Young vs. Kavčic
Caro vs. Rybariková
Reagovat
smazaný uživatel
A tak on už někdo dal odkaz na celý program už pod článek o PEtře.. :-) :D
Reagovat
tommr
kdyby Bára Krejčíková a Katka Siniaková zvládly poslední kolo kvalifikace tak by měly v prvním kole velice solidní los ...
Bára by se střetla s další kvalifikantkou - Čínankou Duanovou a Katka by se utkala s Polkou Piterovou. Pro obě by to znamenalo velkou šanci na další postup. Katku by navíc čekala hratelná soupeřka i ve druhým kole a možný střetnutí s Petrou ve třetím ...
Reagovat
EllNino
no ta obří Duan, to by bylo hodně těžký, včera se pokudvím dostala ze stavu 6:3 1:6 1:5 30:40 na returnu a nakonec vyhrála 7:6 :DD
Reagovat
tommr
lehčí soupeřky už tam ale nejsou ... :)
Reagovat
EllNino
škoda, ale tak na to se nehraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Duan není žádné ořezávátko. Je to pořádná ranařka a na Číňanku je nezvykle urostlá (186 cm, 84 kg). Loni na US Open trápila v 1. kole Caro. Být tommrem, tak bych nepodceňoval hráčky, které neznám...
Reagovat
EllNino
fakt Duan, to je docela úkaz, nikdy nehrála na antuce, hraje s výjimkama jenom na asijském kontinentu, ono není teda jediná asiatka :) ...ale antuka je pro ní asi sporostý slovo :)
Reagovat
tommr
nikoho nepodceňuju, jen říkám, že by Bára mohla dostat mnohem horší soupeřky ...
A u Katky snad uznáš i ty, že promarnila obrovskou příležitost, protože její los by byl schůdnej nejen v prvním, ale i ve druhým kole ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nestarám se o to, co by kdyby... Nepatřím mezi ty, kteří už Katku viděli v hlavní soutěži. Věděl jsem, že zápas proti Krunic bude náročný (na základě vzájemného zápasu ze Sparta Prague Open) a to se taky potvrdilo. Akorát ten průběh mě mrzí...
Reagovat
EllNino
Kurnic je velice nepříjemná soupeřka, mladá, hraje ale na svuj věk velice inteligentní tenis :)
Reagovat
tommr
tak ono jí vzhledem k jejím fyzickejm parametrům taky ani nic jinýho nezbejvá ... :)
Reagovat
EllNino
a co, toje teda názor :D
Reagovat
tommr
s čím máš zase problém? Říkam jen, že musí hrát chytře, protože je malá. Je na tom něco špatnýho?
Reagovat
EllNino
jo, nemusí,Klára, Dominika nebo Putintseva jsou taky malé a hrají agresivně :) to není argument
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je zajímavé přečíst si, co napsal Dan Filjo o Krunic na svém blogu...

Po zápase, který proti ní Katka prohrála na Spartě:
"Katka Siniaková měla na úvod hodně těžkou soupeřku Srbku Krunič. O ní se tvrdí, že měla být už dávno ve stovce žen nebýt "horké" hlavy. Tato maličká Srbka hodně vyčnívá agresivním a rychlým pohybem a výborným citem pro míč. Obíhá si forhendem kurt a backhandem mění tempo hry včetně čopu."
http://www.holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2014/05/simona-heinova-mela-postup-do-2kola-na.html

Po výhře Krunic nad Denisou Allertovou v kvalifikaci US Open...
"Denisa podlehla Krunič 2:6 4:6. Ta hraje celodvorcový tenis. Na to jak je maličká, tak má nebezpečný kick servis a hru často prokládá beckhandovým čopem a mixáží vysokých spinů s rychlým úderem. Soupeřka musí být hodně ve střehu s Krunič."
http://www.holcomb-vedenanet.blogspot.cz/2014/08/krejcikova-siniakova-o-postup-do-hlavni.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli to dobře počítám, tak Berdychova pozice pro TM se celkem solidně třese. Dimitrov a Tsonga půjdou po USO do plusu, Murray se taky určitě ještě úplně nevzdal naděje... A třeba i takový Nishikori a Gulbis obhajují jen 1. kolo, i když u nich by to musel být životní turnaj, aby se prodrali tak výrazně dopředu.
Reagovat
PetaM
Tomáš ale, vzhledem k pozici na TM, taky neobhajuje vůbec nic, jako všichni ostatní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Obhajuje osmifinále, ne? Je to sice jen 180 bodů, ale kdyby při nejhorším možným scénáři vypadnul už v 1. kole, pak by třeba Dimitrivovi stačilo ČF, aby se dostal před něj a OF, aby se mu zatraceně nebezpečně přiblížil.
Reagovat
PetaM
Teď ale zase mluvíš o obhajování bodů :D A to je úplně jiný ranking, než ten průběžný na TM :D

Jako myslíš to dobře, ale pár lidí tady si rozdíly mezi těmi rankingy bere strašně osobně a mohli by se naštvat :D

Pro oba rankingy ale platí, že Tomáš musí zabrat i kdyby měl ty míčky střílet po soupeřích, než do kurtu :D :D
Reagovat
Roger_Federer
ono taky letos je Tomas velmi spatny, setri se na ty granslemi a nejak mu to neslape, takze pokud se nakonec dostane na turnaj mistru bude uspech. .
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, je to škoda, protože rozjezd sezony měl parádní.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, já jsem myslela, že směrodatný je umístění mezi top8, ale možná se teda pletu. Připouštím, že co se týče TM, mám mezery.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj mistrů záleží na žebříčku, kterej počítá jen body za letošní sezonu. Na konci sezony se vlastně ztotožní s "normálním" žebříčkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak to je pro mě nová informace. Díky :)
Reagovat
smazaný uživatel
nz, tady se kdyžtak dají oba žebříčky najít: http://live-tennis.eu/race (to je právě ten na letošní TM)
Reagovat
smazaný uživatel
Super :) No, takže platí v podstatě to, co jsem napsala s tím, že tohle je ještě horší, protože tady je Dimitrov před ním.
Reagovat
smazaný uživatel
až si Berďa připočte 2000 za vyhranej US tak bude klid :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Bylo by to super, ale to by musel mít formu ze začátku sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak před dvěma rokama na tom byl podobně mizerně, ze začátku US se rozjel a porazil Rogera. Nebýt toho silnýho větru v sf kdo ví :) Los na finále má.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Moc bych mu přála nějaký pěkný výsledek, třeba to vítězství, no... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za tip :D
Reagovat
kada.tom
ŠTĚPÁNEK vyfasoval Němce Bachingra
ROSOL dostal talentovanýho Chorvata Corice
ZÁHLAVOVÁ-STRÝCOVÁ tam má Australanku Bartyovou
Reagovat
zpilat
Tak siniaková je jedna ze čtyř nejvýše nasazených, co vypadly v kvalifikaci ve třetím kole, tak má ještě šanci na us open, že bude vylosována jako lucky looser
Reagovat
lars
Kdyz Magda dosla az do finale, tak to asi nebyla nahoda, ze vyradila Halepovou
V 1.kole USO hraje Magda asi s Wozejkem
Reagovat
misa
Sam by jistě ráda Petru s Luckou vymazala z okruhu :-)
Reagovat
EllNino
tojo :DD ...
Reagovat
Nancy_z
:-D Máš recht :-) Asi už Sam prohrává v šatně ;-)
Reagovat
tommr
když už si zmínil Lucku tak ta musí bejt určitě taky ráda, že Petra dneska vyhrála. Stosurová se už na Lucku začala dotahovat a pro Lucku je proto jen dobře, že jí Petra trochu přibrzdila ... :)
Reagovat
misa
v race na 6. místo, na 9. Kerberovou má náskok skoro 700 bodů.
Reagovat
misa
Tohle mělo být nahoře...
Reagovat
tommr
no snad si zítra ten náskok ještě vylepší o dalších 165 bodů ... :)
Reagovat
misa
Každý bod se hodí a ty za titul jsou dvojnásob sladké.
Reagovat
Nancy_z
Zítřejší finále neuvidím :-( Ale pamatuju si, jak jsem se šla na Petru podívat na Spartu a tam ve finále s Magdou prohrála. Tak jí má co vracet!
Reagovat
PetaM
Petra jí má co vracet? :D Vždyť vede 4:1 :D :D :D
Reagovat
Nancy_z
Jo, ale finálovou bitvu o titul prohrála ;-) Ale zase pak měsíc na to vyhrála 1. Wimbledon :-D
Reagovat
Nancy_z
Dokonce to byl jejich poslední vzájemný zápas :-)
Reagovat
PetaM
No jo, ale o titul ITF. To už se skoro nepočítá :D :D
Reagovat
rib
no naposledy spolu hrály právě na té Spartě, v roce 2011, Petra se tam smála, že ji v noze něco tahá... A pak vyhrála Wimbl. Od té doby se nestřetly
Reagovat
tommr
já si ten zápas taky pamatuju, ale tenkrát nebyla Petra zcela fit a zdálo se mi, že nehraje úplně naplno. Zítra to bude doufám vypadat trochu jinak ... :)
Reagovat
Nancy_z
Já si pak říkala, že jsem viděla naživo vítězku W. :-) Byla tehdy limitovaná nějakým zraněním...
Reagovat
rib
tak se zdá, že tam byl Miuoš, Miuek, Ivetka... :-D
Reagovat
EllNino
Uuďa :D
Reagovat
rib
jj, takže znovu, Miuek, Uuuděk, Ivetka, já :-D
Reagovat
EllNino
Nepřišly gumičky ? :D
Reagovat
blixa
To určitě. Jako pokud to nebude UE Petra, tak Magdalena v podstatě nemá co hrát.
Reagovat
rib
na jednu věc bych dala bacha - Magdalena dobře běhá. A bývaly to s Petrou dobré kamarádky, takže Petro, pořádně se do ní opři!!!
Reagovat
Nancy_z
Myslím, že jsou pořád, občas na FB dává Petra společné fotky třeba z večeře.
Reagovat
EllNino
jojo, sushi :3 :D
Reagovat
blixa
Jako že co není v rukou, bude v nohou ? :D No... nevím, to asi stačit nebude. Teda doufám :D
Reagovat
EllNino
Super, Petroo ! :D Dneska jednostranná záležitost, dobrej servis, pohyb, myslím, že si to všechno pěkně sedlo, tak zejtra ještě Magdu a bude to :)
Reagovat
EllNino
Super, Petroo ! :D Dneska jednostranná záležitost, dobrej servis, pohyb, myslím, že si to všechno pěkně sedlo, tak zejtra ještě Magdu a bude to :)
Reagovat
LukasH
Mám návrh. Všechny zápasy v USA se s Petrou budou hrát v NH, v Evropě ve Wimbledonu a v Asii to docela klape všude...:-):-)
Reagovat
kada.tom
Paráda, Petra dneska vyučovala, i když sem tam se nějaká chyba vloudila a hlavně v 1. setu Sam docela dobře vzdorovala, 2. set už byl jen o tom jak rychle zápas skončí :-)
Reagovat
blixa
Tak. Samička vypráskána a zítra Magdaléna, to už by měla být jen třešnička na dortu ;-)
Reagovat
kada.tom
měla, ale ... známe Petru :)
ovšem - jestli Petra naváže na svůj výkon z tohoto týdne, tak by to měla být opravdu ta třešnička :-)
Reagovat
PetaM
Tak díky Petro, že to netrvalo dlouho ;) Čekal jsem větší bitvu, ale Sam je vážně marná :(

Dnes od 21:00 se budu těšit :D
Reagovat
tommr
nečekaně snadný vítězství po suverénním výkonu. Takhle si představuju hru wimbledonský vítězky. Petře se dneska nedalo skoro nic vytknout ... :)
Reagovat
misa
Máš pravdu, Petra hrála dobře, hlavně neblázní ve výměnách, tj. nesnaží se je ukončovat druhým úderem. A podávala skvěle.
Reagovat
lars
Dala Peta nekdy vic jak 10 es za 2 sety ?
Reagovat
Nancy_z
Čekala jsem se Sam větší bitvu... Ale zase jsem ráda, že to Petra zvládla tak v pohodě :-) gratulace!
Reagovat
Patri.k
Krásný zápas, kéž by tohle bylo častější :D
Reagovat
smazaný uživatel
Není problém, stačí jí v hypnóze vsugerovat, že USO se hraje v New Haven.
Reagovat
Patri.k
no :D fakt nechápu, proč je pro ni tak duležité vyhrát 1 2 zápasy aby začala hrát ten svůj kvalitní tenis :D
Reagovat
PetaM
Nebo, že se USO přesunulo do Wimbledonu ... A Serena by měla po ptákách :D :D
Reagovat
PetaM
Petra servis mód Wimbledon ...

A Sam pálí jeden úder za druhým do půlky sítě ...
Reagovat
misa
že by Petra zvládla porazit nějakého solidního juniora?
Reagovat
kada.tom
těžko, prý i v tréninku s Pavláskem měla veliký problémy
Reagovat
blixa
Noooo... těžko říct. Ale asi jo, on by byl určitě nervózní :D
Reagovat
PetaM
Možná nějakého 9-letého ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Juniora nevím, ale považuju se za solidního seniora a mě by zvládla určitě :)
Reagovat
LukasH
Když vyhrála poprvé Wimbledon, říkala, že s Pavláskem občas hrajou na body - ale jen bez podání do 10. Říkala, že jednou vyhraje on a jednou ona. Podle mě se ve výměnách s 16-letým klukem udrží, dá třeba i winner. Největší rozdíl bude asi v podání.
Reagovat
blixa
Podání a pohyb, v tom by kluci měli navrch. Ale zase proti by byly nervy, kdyby se hrál ostrý zápas na velkým kurtu před lidma, na to nejsou junioři až tolik zvyklí. Taky udržet vyrovnaný level hry. Myslím že pár juniorů by mlaskla, pár by jí zase třeba porazilo.
Reagovat
misa
Myslím, že tvůj pohled se bude blížit pravdě. Musíme se spokojit se spekulacemi, k podobnému zápasu jistě nedojde.
Reagovat
tommr
a už chybí jen jedinej krůček. Snad ho Petra udělá už při podání soupeřky ... :)
Reagovat
Nancy_z
Ať můžu jít spát :-D
Reagovat
tommr
tak kanár to nebude ... :)
Reagovat
kada.tom
to nevadí :-)))
Reagovat
tommr
a i druhej brejk potvrzenej. Petra si dneska hodně pomáhá servisem ... :)
Reagovat
Patri.k
Navrátilová prohlásila, že po pár míčkách ji bylo jasné, že Bouchardovou porazí ve finále Wimbledonu. Myslíte, že někdo může po pár míčkách odhadnout vývoj hry, nebo to jen plácla? Já jen, že kdyby někdo opravdu byl tak tenisově prozíravej, už dávno by na tom mohl vydělat velký prachy :D
Reagovat
blixa
Jak by vydělal ? V tu chvíli už se sázet nedá :D
Reagovat
Patri.k
však live sázky jsou běžné na netu
Reagovat
blixa
To jo, ale ne když už se hraje ;-)
Reagovat
Patri.k
ale jo, můžeš sázet i v průběhu hry, kurzy se mění podle skóre... teda pokud nemyslíš úplně něco jiného
Reagovat
blixa
Nevím, já nesázím ale to mi přijde jako šílenost. To by spousta tenistů bohatla protože tutovky tam poznáš.
Reagovat
Patri.k
tak, on když jde někdo do vedení taky mu pěkně spadne kurz, jinak oni se vypisují kurzy víceméně podle matematických modelů založených na statistikách, zkušeností a podobně, ale často tam chybí vliv člověka, nikdo nesleduje všechny zápasy a neví jak to na tom kurtu vypadalo, ale kdo by taky chtěl všechny sledovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně jde o to, že "live" se sází taky spousta vedlejších příležitostí (kdo vyhraje příští game, set, kolik bude gamů v setu nebo pointů v gamu, kdo dřív v setu uhraje 10 pts atd.), pro sázkovky je to megabyznys.

Např. na tenhle zápas už se na bwin aktuálně nedá vsadit na vítězku, ale je tam spousta vedlejších sázek (počet gamů v setu, přesné skóre 2. setu atd.).
Reagovat
Patri.k
no fuj, o bwinu mi ani nemluv, nechápu proč tam někdo jde dobrovolně vsázet s jejich kurzama
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já nesázím skoro vůbec, teď jsem si to jen načetl pro info :)
Reagovat
smazaný uživatel
Live sázky jsou "live" právě proto, že se sází na rozehrané zápasy. Proto taky v současné době zažíváme poměrně často na menších turnajích ty obraty z MP... teda aniž bych chtěl někoho podezřívat :)
Reagovat
Patri.k
nebo mě napadla finta, sázet přímo na stadionu, přeci jen na score baru se ty výsledky objevují se zpožděním :D Jinak každopádně já jsem nepřítel sázení, jsou to vyhozené peníze
Reagovat
kada.tom
Navrátilová není jen tak někdo. Věřím tomu, že bývalí tenisti a tenisti obecně po několika míčcích a pohledu na hráče/hráčky dovedou odhadnout jak to dopadne. Takže já tomu věřím, že to opravdu tak bylo.
Reagovat
Patri.k
Pravda :)
Reagovat
PetaM
Samičko ... Teď už hraješ jen o to, jestli dostaneš kanára, nebo ne ... Určitě to chápeš taky ... :)
Reagovat
tommr
nezakřikni to ještě ... :)
Reagovat
kada.tom
už to vypadá docela dobře, ale ... ještě není konec :-D
Reagovat
tommr
a další brejk. Stosurová začíná hodně chybovat ... :)
Reagovat
Nancy_z
Sam dělá hrozně moc chyb... Petřona hra jí evidentně nesedí.
Reagovat
PetaM
H2H 5:1 ... viditelně :D :D
Reagovat
tommr
no je vidět, že to H2H není žádná náhoda ... :)
Reagovat
blixa
Tak ono taky komu sedí že :D
Reagovat
tommr
a brejk potvrzenej čistou hrou. Paráda ... :)
Reagovat
kada.tom
super, brejk a to dokonce potvrzenej :-)
snad to Petra udrží :-))
Reagovat
tommr
a brejk hned na úvod druhýho setu. To vypadá nadějně ... :)
Reagovat
Patri.k
Kvitová když hraje svou tvrdou a přesnou hru, tak je jedno kdo proti ní stojí. Snad s výjimkou Williamsové.
Reagovat
blixa
To tvrdím taky ale rozmlouvali mi to dy nějací experti :D
Reagovat
Nancy_z
Taky si to myslím. Když je Petra tzv. v zóně, tak se s ní hraje hrozně špatně a ona může porazit každou hráčku... Škoda, že proti Sereně se jí to zatipm nepovedlo...
Reagovat
misa
Já myslím, že loni v Doha to byl památný zápas.
Reagovat
misa
A Petra byla blízko výhry.
Reagovat
PetaM
Taky ale záleží na soupeřce. Petře maximálně vyhovuje hra Sam ...

Taková hra Mášeny, která žádnou taktiku nemá, jen to tam pálí ze strany na stranu jako smyslů zbavená, jí vůbec nevyhovuje .. :)
Reagovat
Nancy_z
Tak Sam nemá Petru čím překvapit... A když jí k tomu nejde ani podání, její silná zbraň, tak je vymalováno :-)
Reagovat
Patri.k
Jeden špičkovej tenista kdysi prohlásil, že nejtěžší jsou první kola. Pak už se hráč rozehraje a jde to líp. U Kvitové tohle platí stonásobně :D
Reagovat
Patri.k
Navrátilová prohlásila, že po pár míčkách ji bylo jasné, že Bouchardovou porazí ve finále Wimbledonu. Myslíte, že někdo může po pár míčkách odhadnout vývoj hry, nebo to jen plácla? Já jen, že kdyby někdo opravdu byl tak tenisově prozíravej, už dávno by na tom mohl vydělat velký prachy :D
Reagovat
Nancy_z
Zatím Petru drží servis a je soustředěná. Jen tak dál :-)
Reagovat
kada.tom
wow - 3 esa v gamu :-D
a Petra má 1. set :-)))
Reagovat
misa
Petruška chce osobní rekord v esech.
Reagovat
PetaM
No, už aby začínala dohánět rekordy legend :D
Reagovat
kada.tom
a ten současný je kolik es?
Reagovat
misa
Myslím 18.
Reagovat
kada.tom
tak to je i šance, že by mohla dát víc :-)
ale hlavně aby postoupila do finále :-)
Reagovat
tommr
podání naštěstí Petře dneska jde ... :)
Reagovat
Patri.k
Nevím co chce Stosurové radit, když ji tam Kvitová hází esa a pecky :D
Reagovat
PetaM
Právě proto tam šel. Sam až příliš riskuje strany na podání Petry a pak tam lítají esa. Kdyby zůstala stát, tak na to třeba dosáhne a donutí Petru k dalšímu úderu :)
Reagovat
Patri.k
Pravda, její postoj jsem nesledoval.
Reagovat
PetaM
Taky myslím, že jí říkal, že když jí dá slajz z BH do FH, tak ona jí to vždy vrátí do BH, a že má střídat strany, kam dává slajz ... :)
Reagovat
Nancy_z
Pobavil svým poznámkovým sešitem a taky otázkama na Sam. Co si myslíš o returnu? :-D
Reagovat
PetaM
3 esa v gamu :D :D :D
Reagovat
Patri.k
A je po setu, uí
Reagovat
tommr
škoda těch promarněných setbolů. Aby to Petru ještě nemrzelo ... :(
Reagovat
Nancy_z
Začíná esem, snad ne...
Reagovat
LukasH
Nasázela to tam jak mrkev do řádku....-)
Reagovat
PetaM
Ježiši Kriste, jak já nesnáším pohled bočních kamer. Ať si ho strčí do zádele! Nejde nic vidět :D :D
Reagovat
misa
Petru drží servis, jen tak dál.
Reagovat
tommr
Petra si zatím drží náskok brejku i když Stosurová hodně zlobí. Chtělo by to pro jistotu ukončit set už při podání soupeřky ... :)
Reagovat
kada.tom
souhlasím :-)
Reagovat
Nancy_z
Taky si říkám :-)
Reagovat
Nancy_z
Škoda :-( Šance tam byly, snad to Petru nebude mrzet...
Reagovat
misa
Los Australian Open 2014? Neškodilo by si to po sobě přečíst.
Reagovat
tommr
a ještě jim tam vypadla Terka Smitková ... :)
Reagovat
blixa
:D :D Nebuď pihňa. Všichni víme co to je ;-)
Reagovat
tommr
Petra potvrdila brejk po nervy drásající hře když jí nezlomily ani dvě dvojchyby a dvě prasátka (hlavně to první prase bylo neuvěřitelná smůla) ... :)
Reagovat
PetaM
Hodně pěkné prasátko :D :D Jen škoda, že proti Petře :D :D
Reagovat
tommr
hlavní ale je, že to Petru v konečným zúčtování nepoškodilo ... :)
Reagovat
PetaM
No, skoro :D Petra to ale ustála. Nevím, připadá mi velice klidná, dnes ... A dost jí to tam padá :)
Reagovat
kada.tom
jen tak dál, bylo důležitý potvrdit ten brejk a povedlo se :-)
Reagovat
PetaM
Fíha ... Nejméně 4 BB, všechny Petra ustála a nakonec game dotáhla do vítězného konce :D

6 es na 5 gamů? Dobrý Petro :D
Reagovat
kada.tom
Petra si drží standard 2 esa na servírovací game :-)
Reagovat
PetaM
No jo ... Sam z 50 % nemá v gamu šanci :D :D
Reagovat
PetaM
To není dobré ... Páska dneska nehraje s Petrou :D
Reagovat
kada.tom
zatím to nevadí :-)
Reagovat
PetaM
No ... Ale to první prasátko bylo fakt hnusné :D :D
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=JblPjrKW7LY ....Peťo, tohle by bylo horší :D
Reagovat
PetaM
Jo jo, znám více takových prasátek :D To dokáže nasrat :D :D
Reagovat
EllNino
Nebo Kim s Arantxou Rus o sloupek, Jelena s Petko, jak si míček 3x poskočil na síti :DD...apod
Reagovat
PetaM
Já mám ještě v živé paměti prasátko Sereny ve Wimbledonu proti Sabine :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ano :D ako len Serena potom zdvihla ruky na ospravedlnenie :D :D
Reagovat
PetaM
Ale ta Kim, to bylo drsnéééé :D :D
Reagovat
EllNino
tojo, ještě Kim s tim pudlem na hlavě tenkrát, chudák nevěděla, jak to zahrála :D ...
Reagovat
kada.tom
Petra sází jedno eso za druhým :-))
Reagovat
PetaM
To teda :D :D A už 2x z druhého servisu :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=J1wB0w_8PGM
Bol som veľmi nerad ked Seeree vypadla a Cornetova, ktora bola pre mna neutralna som začinal mať trochu nerad :) :D
ale ako pozeram highlighs :DDD tak mi pri víťazných uderoch Alizé a pri jej šikovnosti skače usmev na pery :D :D :)
Reagovat
kada.tom
hmm, excelentní return od Sam, dvojchyba, parádní servis na tělo, eso, eso na 2. servis, základní lajna :-D pestrej game :-)
Reagovat
PetaM
Jo a takhle to bude celou dobu :D :D
Reagovat
blixa
Zase se Petra snaží dávat winery po druhém servisu a zase to prasí. Ona si nedá pokoj.
Reagovat
PetaM
Má to tam naprogramované, s tím nic nenaděláme. Je to škoda, protože ty míče jsou zpracovat lépe, ale co už :D
Reagovat
PetaM
*jdou
Reagovat
kada.tom
Tak Petro - pojď na to! Chce se mi spát, tak prosím ve 2. setech a rychle vyhraj :-)
Reagovat
blixa
Tak, a jde se na to. Kdo je tu větší ranařka ? :D
Reagovat
PetaM
Podle mě dává Petra větší přímky a více ploché míče, ale Sam umí dát taky pěknou pecku. Záleží, která kterou k tomu více pustí :D
Reagovat
Frick
No, tak si nažeňte body, ať je nemusíte hrát. :o)

Jako je fakt, že Kr. Plíšková by kvaldu nedala a Terka taky spíš ne. A kdo ví, jestli třeba by jí dala i Karolína...
Reagovat
Patri.k
Smítková se s tím naháněním bodů moc nemazala, práskla do toho pořádně na Wimbledoně a ze 170 místa vyletěla pomalu na 90 :D
Reagovat
Frick
A vzhledem k nicotným obhajobám ji to zřejmě zajistí nasazení do hl. souteží GS až do Wimblu 2015. Což je i finančně dosti zajímavé.
Reagovat
Patri.k
Já bych to neviděl tak pesimisticky, přeci jen udržet se na nějakém místě je vždy lehčí než se prodrat nahoru. Navíc bude mít otevřené dveře díky svému umístění do řady dobrých turnajů, které v minulosti díky svému umístnění nehrála, takže nažene další kupu bodů. Navíc se jendá o mladou hráčku, takže u ní může být i určitá progresivita i výkonostní.
Reagovat
darek.vrana
Upřímně vypadnout by mohla kterákoliv naše hráčka včetně Petry, Kláry a dalších.
Reagovat
LukasH
Z nedostatku jiný činnosti při čekání na zápas Petry projíždím starý zápasy.
https://www.youtube.com/watch?v=MaQhu055X70
....výměna 12:31 mě fakt pobavila.:D:D:D
Reagovat
PetaM
A teď, kdo řve více :D :D

Je ale fakt, že Serena začne řvát až v průběhu zápasu ... :)
Reagovat
LukasH
Serena mě aspoň baví svými výkřiky, kdy třeba zakončuje u sítě.:-)
Reagovat
tommr
sice pro naše dobře začala, ale nakonec skončila neúspěšně. Čekal jsem, že aspoň jedna z našich tří největších nadějí postoupí do hlavní soutěže. Velkým zklamáním je hlavně vyřazení Katky Siniakový - dostat ve třetím setu rozhodujícího zápasu kanára od průměrný hráčky jako je Krunicová je ostuda, která se nedá ničím omluvit ... :(
Reagovat
EllNino
jak ty si vubec představuješ tu ostudu, že jako Katka nebude vycházet z baráku, protože se totálně znemožnila, nebo jak ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neda nicim omluvit? Jakoze treba hrala zranena, neskrecla a nas tommr tohle neomlouva? Nastesti se Katka tobe omlouvat nebude :)
Reagovat
blixa
tommr je krutý, neodpouštějící bůh ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))) hlavne netusi, ze prohra je tesna nebo jasna, ale je to vzdycky jen prohra, ostuda vypada jinak.. :-)
Reagovat
EllNino
Jinak, pokud se někdo odhlásí, tak Katka bude jedna z těch, který se budou losovat na Lucky Losera :), tkže ještě není uplně všechno ztraceno :D ...
Reagovat
tommr
jak losovat? Já myslel, že u LL je pořadí jednoznačně dáno jejich nasazením?
Reagovat
EllNino
kromě grandslamů, to je výjimka, tam se LL losuje ze 4 nejvýšše nezazených, co vypadli ve 3. kole :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda večer na ho*no. Katka prohrála a Teplice ztratily vítězství v závěru... :(

Co se týče Katky: Musím se přiznat, že toho zápasu proti Krunic jsem se obával. Viděl jsem totiž naživo, když proti sobě hrály na letošním Sparta Prague Open a tam to byla celkem jednostranná záležitost (Krunic vyhrála 6:2, 6:4). Takže jsem Katku dneska nepovažoval za favoritku (přestože je v žebříčku výš než Krunic) a upřímně říkám, že jsem si radši přál, aby Katka hrála proti Denise Allertové... Takový průběh, jaký nabídl dnešní zápas, jsem ale nečekal ani náhodou a určitě to byl úplně jiný příběh než v květnu na Spartě. Velká škoda toho 1. setu, ve kterém Katka nedotáhla vedení 5:3. Náskok jednoho brejku sice není moc, ale Katka bohužel příliš často bojuje se svým servisem. Druhý set naopak vypadal výborně a věřil jsem, že po tom kanáru bude Katka nahoře. Bohužel, všechno bylo jinak. Těžko říct, jestli se Krunic tak zlepšila, nebo Katka začala hrát o tolik hůř (Dan Filjo o tom určitě napíše na svém blogu). Každopádně z toho byl další kanár, ale tentokrát ho dostala Katka, která z toho musí být asi hodně smutná. :(

Co k tomu říct... Katka se letos kvalifikovala na jeden GS (Australian Open) a za sebe říkám, že jsem čekal víc. Zároveň je ale třeba říct, že letošní sezona byla pro Katku náročná v tom smyslu, že přešla z juniorek mezi ženy. Věřím, že příští rok to bude lepší a snad ještě do konce letošní sezony Katka něco uhraje... Je třeba bojovat!
Reagovat
VlS
No, tak odstranit tyhle black outy nebude asi sranda. Jestli s tím něco neudělá řekněme do konce roku 2015, přestanu v ní vidět talent a naději. V jejím věku Luy hrála QF AO. Nic moc teda.
Reagovat
smazaný uživatel
legenda: Luy = Lucy
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
me Siniakova nebere vubec, ale byla by to ode me asi velka tenisova barvoslepost, ji zatracovat, ze .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je úplně jedno, jestli v ní někdo přestává vidět talent a naději. Pro mě je Katka prostě jediná česká tenistka, které stojí za to fandit... A co se týče srovnání s Luckou, tak to moc nechápu. Dneska to v tenise chodí úplně jinak než před sedmi lety. Na letošní US Open se nekvalifikovalo hned několik talentovaných tenistek (jeden příklad za všechny - Ana Konjuh) a nikdo se z toho nezblázní...
Reagovat
dadaft
no, já teda viděl Siniakovou hrát jen jednou monty, ale moc bych si to být tebou s nějakými budoucími velkými úspěchy v singlu nemaloval.
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
EllNino
musí se zklidnit, ale jak říkám, já její psychiku plně chápu :D
Reagovat
smazaný uživatel
EllNino, ty se v tom tenisovem pisecku furt prehrabujes, co jeji bracha Daniel? ;-)
Reagovat
VlS
Musí se naučit servis, protože ho má hroznej, FH ani BH nic moc, slabé, většinou krátké, myšlení nic moc, tak snad jedině trochu pohyb.
Spíš ji vidím jako další Andreu Hlaváčkovou než jako Martinu, Hanku Mandlíkovou, Janu Novotnou ........
Ale jo, pro sebe jí ještě rok dám.
Reagovat
EllNino
No, Andrea mána singl hrozně neupravenej styl, Katka má rozhodně navíc :) ...odhadovat v 18 letech, jak na tom v budoucnu bude, je zatim trochu zbytečný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si snad něco maluju? Nemám křišťálovou kouli, abych věděl, jaká bude její kariéra... Taky jsem zklamaný, když to Katce nevyjde a taky bych ji chtěl vidět hrát líp, ale to je prostě tenis. Uspět chce dalších sto hráček... Katka měla prostě skvělé období v loňském roce a byla mezi nejlepšími v juniorském žebříčku, takže si od ní řada lidí začala slibovat úspěchy. Ale já moc dobře vím, že nic není hned. Katce fandím, protože je mi sympatická. Ne proto, jestli bude nebo nebude mít úspěchy.
Reagovat
EllNino
přesně, chce to čas, proboha je jí 18 let, není to holt kometa jako Vekic nebo Bencic, Keys atd. ...prostě to jde pomaleji, ale už je skoro ve stovce, pomalu si zvyká na ženský tenis, a upřímně, hrát tam v tý newyorský džungli asi nebude nic moc, jak píše i John na svém blogu, takže rozhodně není duvod ji odepisovat, tahle sezona je hlavně seznamovací a příští už bude určitě lepší, protože nabere zkušenosti a pujde dál, to, že na to má, už ukázala, tak není duvod jí nevěřit :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím. Jako že má Katka co zlepšovat, o tom asi není sporu. Ale chce to právě nasbírat ty zkušenosti, protože to dělá strašně moc. To samé platí třeba u Báry Krejčíkové...

Jinak co se týče Donny (jsem její fanoušek, tak to můžu posoudit :)): Ona hlavně udělala dobrou věc v tom, že hodně rychle zabalila juniorské turnaje. Když jsem se ale díval na dřívější výsledky juniorských GS, tak tam třeba taky prohrávala proti hráčkám, od kterých bych to nečekal... Každopádně Donna brzy přičichla k tomu dospělému tenisu a už tam měla několik pořádných záblesků (Taškent 2012, Birmingham 2013, Kuala Lumpur 2014). :) Teď se jí třeba taky tolik nedaří a už třikrát za sebou prohrála v 1. kole kvalifikace... Ale já si myslím, že nevyrovnané výkony u mladých holek (ať už je to Katka, Donna nebo někdo jiný) jsou prostě normální. Troufám si říct, že tenistky ze současné špičky na tom nebyly o moc jinak, přestože se v minulých letech asi víc prosazovaly hráčky v dřívějším věku...
Reagovat
EllNino
Já doufám, že Katka brzy Donnu napodobí a nějaký ten dobeý výsledek uhraje, prostě je to tak konkurenčně nabitý sport, že není nic předem jistý a každej muže porazit každýho, v podstatě je to tak :) a Katka má samozřejmě rezervy, ale to je dobře, tenis se hodně vylepšil a zase posunul a mladý holky to budou mít pořád těžší a těžší :) ...a o chlapech radši ani nemluvím :D
Reagovat
LukasH
Souhlasím, že se to nedá nikdy předpovídat. Petra K. taky nebyla v jejím věku ve stovce a pak to přišlo hned, stejně jako to může přijít u Katky. Jen to tvrdím teoreticky, jinak jí vůbec nesleduju.:-):-D
Reagovat
VlS
Petra v jejím věku ve stovce byla, ale o to nejde. Jde o to, jak hraje.
Reagovat
LukasH
Fakt? Já viděl s Petrou jedno video - rozhovor atd., průběh dne, kdy hrála v Praze a ten, co to natáčel se jí ptal, co musí udělat, aby se dostala do první stovky...mělo to být z roku 2009, tak nevím.
Reagovat
VlS
Petra je ve stovce od přelomu 2008 2009 podívej se na coretennis.net
Reagovat
tommr
Petra je v první stovce nepřetržitě od roku 2008 kdy sezónu skončila na 44.místě ...
Reagovat
dadaft
ono ani tak nejde o to, kde momentálně v žebříčku je, spíš o to, co píše VlS - kromě pohybu momentálně nemá nic, co by v ženské stovce obstálo.
(aspoň co jsem viděl)
Reagovat
tommr
taky u ní nevidím nic co by z ní mohlo v budoucnu udělat velkou hráčku. Podle mě je to jen mediálně nafouknutá bublina ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mediálně nafouknutá bublina to není. Ty naděje se do ní začaly vkládat hlavně po loňských třech grandslamových titulech ve čtyřhře juniorek. Ale samozřejmě dospělý tenis je něco jiného než juniorský a dvouhra něco jiného než čtyřhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Katko vole.. Takhle to pos*at.. :-/ :-( Po tom druhém setu to vypadalo dobře, ale takhle jsem si ten třetí set fakt nepředstavoval.. Asi jí zlomil hned začátek 3. setu, kdy svůj servis odevzdala 5 UE a v tu chvíli neměla daleko k slzám prej..
Reagovat
EllNino
docela kuriozní zápas ...za 5:3 na 5:7 a pak obě 6 her zasebou tyjo ...
Reagovat
smazaný uživatel
To teda.. Jsem úplně zapoměl už, že Katka vedla v tom 1. setu 5:3.. Jsi mi to úplně připomněl! :DD a teď jsem ještě víc naštvanej a zklamanej..
Reagovat
kada.tom
tak se Čechům a Češkám ta kvalifikace zase vůbec nevydařila ...
Siniaková to dneska zase slušně zazdila .. :-/
Reagovat
EllNino
no zklamala akorát Katka, jinak nikdo favoritem nebyl ...
Reagovat
kada.tom
však to píšu ... obecně se nám nezdařila a Siniaková to dneska zazdila - místo, aby byla po kanáru nahoře, tak si ho nechá dát ...
Reagovat
kohlik
Siniakový asi přeskočilo
Reagovat
Patri.k
Tak u ženských nikdy člověk neví, ty hrají občas fakt divně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka nadělila ve 2. setu Krunič kanára! :D tak ještě jeden set Katko! :-)
Reagovat
Patri.k
Tak to snad zvládne, to už něco značí, i když předevčírem jsem viděl hráčku co dala kanára a stejně zápas prohrála.
Reagovat
PetaM
No a teď si prohrála servis a Krunic nevypadá, že by ten svůj taky chtěla prohrát ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a Katka je už o dva breaky dole.. :-(
Reagovat
kohlik
už o 3
Reagovat
smazaný uživatel
A bude to kanar :((((
Reagovat
rib
už přiletěl a zacvrlikal... :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
to neumí podávat obě podávali na vítěztví v 1.setu a nakonec ten set stejně prohrají to není normální. Bára mohla klidě vyhrát kdyby vyhrála 1.set tak to mohla dotáhnout do konce a kvalifikovat. Katka 6 dvojchyb to je hodně je to škoda no
Reagovat
EllNino
tak Bára jeještě hodně nezkušená, Katka o trochu víc, ale stejně jsou obě ještě hodně nezkušený :) ..ale je to škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojte se... Katka je bojovnice, jeste vyhraje. :)
Reagovat
VlS
dneska jsi předvedla sebedestrukci neobvyklou i v prostředí hrab´ček WTA někde za třicítkou.
Reagovat
smazaný uživatel
je takovy pavoucek, ale moc se mi libila, hrala v klidu, pestre a chytre, dosla si pro volej, slusne podavala. Samozrejme jsem videla to zrychleni, ktere umi vyprodukovat Giorgi (a Magda ne) ale chybama ji odesla pohoda a jaka byla. A mohla by si nekdy vzit sukni.:-(( Gratulace Magde, zvladnuty zapas! :-)
Reagovat
VlS
Pravda, tu prcku vystrkuje trochu víc, než je opravdu vkusné. Má parádní udery, tvrdé, když to sedne umístěné, ale k čemu to je, když na jednu parádu uděla 3 fatálky.
Reagovat
VlS
Jinak já jsem z Magdy až tak unešenej nebyl, moc alibistickejch uderů na kříž bez razance, bez rotace, nevím, mě se její tenis nelíbil.
Reagovat
smazaný uživatel
ja nejsem unesena, ale zas tak pasivni nebyla, jednoduse ocenuji, co vsechno si dokazala z toho spolecneho krajice ukrojit pro sebe. Bylo to proste chladnokrevny. A uprimne, proc si nepockat i na chybu. Fandis Giorgi, tak jsi to vnimal jinak... :-)
Reagovat
VlS
Hm, asi jo :-)
Reagovat
kohlik
Siniaková co to provádíš? vedla jsi 5:3
Reagovat
Patri.k
To je k vzteku dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 1. set je v čudu.. Škoda toho vedení 5:3, že to Katka nedotáhla.. Ale zase má Katka problém si udržet servis.. Ale ještě myslím, že to bude boj, protože Krunič na tom s tím podáním dneska není o moc líp..
Reagovat
blixa
To je dneska bída ta Camila. Vypadá to na slovensko-české finále, tedy pokud bude Petra dnes v modu robocop ne v modu UE ;-)
Reagovat
PetaM
No, jestli bude v módu UE, tak jí zaletím roztrhat :D Nebudu čekat do 1, abych hodinu a půl sledoval trápení, kdy není schopná trefit kurt v NH a lítá to až na kvaldu do New Yorku ... :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že až se ráno probudím, tak si přečtu, že Petra porazila Sam. :-)
Reagovat
blixa
Ty s náma nebudeš ponocovat ? ;-)
Reagovat
slacker
Na kterem Slovak Sportu to budou davat tentokrat?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi na dvojce, ale finále by mělo být na jedničce. :)
Reagovat
slacker
Takze na jednicce budou davat zase kozatou blondynu s otazkou co na ni nedokaze odpoved zadny slovak na svete za 2 hodiny?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš asi ne. Není mi nějak dobře a mám vysokej tlak. :// Fanděte i za mě.. :-)
Reagovat
blixa
OK, já mám tlak nízkej, já koukat můžu :D
Reagovat
PetaM
Takže tady budeš? Supér :D
Reagovat
PetaM
Okey :)
Reagovat
blixa
Tak Magdaléna to dala, docela překvapení ale Camila to dnes tolik nešlo. Tak ještě Petra !
Reagovat
smazaný uživatel
Odveta za Prahu musí vyjít. :D
Reagovat
PetaM
Pane jo ... Petra s Magdou nikdy nehrála na turnaji WTA. Zajímavé :D
Reagovat
PetaM
No, jak tady někdo už zmiňoval, Camila je nebezpečná + - první 2 - 3 kola. Pak jí to totálně nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
I. Serena > Ivanovic
II.Světlana < Bouchard
III. Stephens < Lucie
IV. Sharapova > Halep

Serena > Bouchard
Lucie < Sharapova

Serena > Sharapova
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára to nedala.. Škoda toho 1. setu, kdy měla dva SP.. Ale přesto myslím, že výhra nad de Brito je dobrá a celkově Bára myslím může být spokojená! :-)
Reagovat
Patri.k
Škoda no, ale zas i její soupeřka už mohla rozhodnout a Bára se zachránila. Ale super je, že ženský tenis neustále bez přestání chrlí řadu talentovaných mladých tenistek.
Reagovat
slacker
Jeste Siniakova nezvladne Krunicovou a muzeme se zase od srdce zasmat nad "spatnym" losem ktery nase postavil proti sobe.
Reagovat
Patri.k
však aspoň, že Smítková a Kr. Plíšková se vyhly kvalifikaci, měly to celkem těsný. Už tak tam máme kupu našich tenistek.
Reagovat
EllNino
Jj, ten 1. set byl velká škoda, no ale už 3. kolo je hodně nadplán, v expres mají ale chybu, Bára těžko muže bejt vylosovaná jako Lucky Loser, když byla až jako poslední přihlášená, tedy má nejnižší ranking, a pokud vím, tak se LL losuje z prvních 4 njevýše nasazených, co skončili v 3. kole :)
Reagovat
slacker
Krejcikova ... naprosty kolaps ze dvou setbalu
Reagovat
slacker
Je nekde denni prehled "kbelikaru"? Aby jsme neco neprosvihli
Reagovat
a.magerova
Jj nějaký ucelený přehled by to chtělo :-)
Reagovat
paulmara
máš zájem jenom o tenis ?
Reagovat
dadaft
co fantasy-liga, bude někdo něco zakládat pro USO 2014?
Reagovat
PetaM
Je na tom samém serveru, jako minule, bez jakýchkoli omezení :)

http://www.grandslamfantasytennis.com/
Reagovat
gigin
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/345683-zakladatel-kbelikove-vyzvy-se-utopil.html
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem už včera na TP zveřejnil, takže přicházíš s křížkem po funuse!
Reagovat
gigin
Tak sorka, no. Zase jsem byl blesk :))
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes má 50. narozeniny vítěz 7 GS turnajů ve dvouhře a jednoho v deblu, Švéd Mats Wilander.
Reagovat
Cico93
Gem set Mats bez toho by som si už ani GS nevedel predstaviť:)
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Cico93
15. októbra o 18.00 h v bratislavskom Národnom tenisovom centre (NTC)

Po Novakovi a Petovi ďalšie hviezdy...
Reagovat
KjuR
Reagovat
KjuR
aha, tak dneska pozdě
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
Mayo
oléé, konečne Býk (:
Reagovat
a.magerova
No, přemýšlela jsem nad tím, že to začíná být logisticky dost náročné, to aby teď už každý měl nějaký tým hlídačů, kteří následně poradí, kdo ještě pod kýblem nebyl.... nebo začnou ti co maj nominovat dopředu obvolávat své oběti, jakože: "Už jsi vykýblovaný? Neee?! Tak budu nominovat Tebe." ;-)
Reagovat
spaniel
Nejlepší je stejně Vin Diesel a jeho nominace Putina :D
https://www.youtube.com/watch?v=Cj7vobKvO0I
Reagovat
gigin
Já se dnes zliju na Trnkobraní. Nominuju zdejšího Dominika, sojku a Gulbise.
Reagovat
Roger_Federer
:) mam jít na kost k Jelinkovi. .To nebude tak těžkého tvou výzvu přijat. :)
Reagovat
gigin
Je tam bráchanec. Tak hodně štěstí :))
Reagovat
kada.tom
Ta to bude mít teď docela složitý - na US Open obhajuje finále a to asi určitě neobhájí, takže ztratí další body a propadne se někam mezi TOP 20 a TOP 30. Jenom doufám, že se dostane do formy, protože do konce sezóny obhajuje už jenom 376 bodů (z toho 370 na WTA Finals, kam se "určitě" nedostane). Snad se Vika zase vrátí na místa, která jsou jí hodna a především jí už nebudou trápit zranění.
Reagovat
PetaM
Taky doufám. Ale uvidíme, třeba na USO překvapí. I když, já doufám, že jí v OF porazí Petra. Každopádně i kdyby ne, tak Serena v Semi bude asi konečná ... Ale ta tam ještě není, tak uvidíme :) :)
Reagovat
kada.tom
já budu spokojenej, když Vika dojde do OF :-)
je po dalším zranění, takže toho od ní tolik nečekám, nicméně pokud jí nebude limitovat zdraví, tak soudě dle losu i na SF, ale má tam Světlanu a snad i Petru :-)
Reagovat
PetaM
No, spíše bych počítal se Světlanou a Medison :D
Reagovat
Cico93
Určite neobháji;(... To by pravý fanúšik nenapísal, ale tak Tomáš Kadlec vie fandiť len proti...!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už se dali ´k ledu´ koukám i Fedex s Rafou. Nejsou to suchaři :))
Reagovat
smazaný uživatel
nojo, Rafa na to vzal podle očekávání větší kýbl než Roger :D
Reagovat
Cico93
väčší hráč, tak aj väčší kýbl :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak prostorově to je větší hráč, to máš pravdu :P
Reagovat
a.magerova
Hoďte sem odkaz, prosím, nemám čas to hledat, dík.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby takto spěchal vždy mezi podáním, to by bylo fajn, asi by měl za ním někdo stát s kýblem, aby pohnul :DD
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/Nadal?fref=ts
Reagovat
smazaný uživatel
Býk se spláchnul z potu :D https://www.youtube.com/watch?v=SDLfHMVUwGQ
Reagovat
a.magerova
Dík všem :-)
Reagovat
dadaft
mnó, jak to u ženských poslední dobou bývá, ve 4K už spolu začnou hrát hráčky, které budou myslet na titul, někdy se dokonce střetnou už ve 3K. ))

pro první kola asi nejzajímavější ta šestnáctinka, kde je Petkovič, Puig, Schmiedelová, Wozniacki, Rybáriková, Smitková a dvě kvalifikantky.
Reagovat
Cico93
koho tipuješ ?
Reagovat
Cico93
Roger neser sa stým a ber titul, taká šanca sa neodmieta:)
Reagovat
smazaný uživatel
Když Nole zahraje co umí, i tenhle los zvládne. Jenže.. Ale já mu věřím :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak Klára dárek Serenu do 1. kola nedostala.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám pocit, že Federer podvádza Mirku so šťastenou.Highlightom žrebu bolo vyhnúť sa v SF Warinkovi, v QF Murraymu a o kolo skor Tsongovi..Federer nielen, že to dokázal, ale všetkých rad za radom dostal jeho jediný súper..Ten najvacsí sa turnaja pre zranenie nezúčastní..Ak to vsetko klapne, tak ako to je nastavené, tak by mali vo Švajci porozmýšľať, či neprepíšu Vianoce, čas zázrakov na september..

Pre Noleho je existenčný zápas QF..Ak prejde cez Murrayho, turnaj pravdepodobne vyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
*Tak Tsonga vychádza nakoniec Andymu, no Izzy je snáď ešte horšou volbou pre Noleho..
Reagovat
Fandina
Štěstí přeje připraveným, ale vidím to tak, že Roger teďka zase hraje top a je vlastně jedno, na koho narazí a obecně je to tak, že kdo je dvojka, měl by mít největšího rivala ve finále a to tady vychází stoprocentně.
Reagovat
spaniel
Trollhand a jeho narikani pred losem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme, jestli ta "nevěra" přinese i nějaký ten výsledek práce. Roger byl v poslední době mimořádně plodný mimo tenisový kurt, ale už je na čase, aby se šťastenou zplodil nějaký ten grandslam navíc ;-)
Reagovat
Fandin
ale ještě tři do konce kariéry.

Nadal už nepřidá žádný. Možná se dokonce na kurty už nevráti. Toni už má strach.
Reagovat
r.Fever
Holt podarilo sa mu niečo, čo sa Nadalovi darilo takmer permanentne.. a Trollhand sa opäť dostal k svojej obľúbenej činnosti = nariekaniu prečo je tento svet taký nespravodlivý.

By the way, dobrý los ešte neznamená ľahké zápasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, vy citlivky sťa ohrdnuté milenky..:))..Páli vás každá poznámka na Vášho guru, pripomína to opičiu lásku..

Nadal predsa nikdy nebol odkázaný na žreb, či absencie konkurentov..
Reagovat
Roger_Federer
Je celou kariéru odkázaný na jiném věci. .:)
Reagovat
Cico93
konkretne?
Reagovat
spaniel
Ne, od tebe očekávané. Jen mně to přijde směšné, jak vždy když Rafa hraje, tak po losu dojdeš vyplakávat, jak má těžký los a všichni mají lehký. Nakonec má v realitě lehký (jako při FO), ale to už se k tomu nevrátíš.
Reagovat
r.Fever
On tu narieka, my sme citlivky.. správanie sťa pacient z Pezinka ;)
A že Rafa nikdy nebol odkázaný na žreb ??? Väčšiu somarinu som už dávno nepočul :)
Kto to tu potom zaklína žreb pred každým Wimbledonom aby Rafa nedostal v prvom týždni nejakého búchača, lebo s ním pravdepodobne vyletí ?
Reagovat
smazaný uživatel
Neopúšťaj sa, opička...A skús mi nájsť niečo pred Wimbledonom..Ja som po zrebe po Wimby vyjadril celkom spokojnosť..
Reagovat
r.Fever
jediný kto sa tu opúšťa si ty s tvojím nariekaním... a ďakujem za vtipné oslovenie, zo základu toho slova by som aj tebe vedel nejaké vymyslieť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, skusim konštruktivne..Aký los mal mať Rafa na RG, aby ho mal podla teba tazký?..V ceste mu po zrebe stáli hráči, ktorí ho v sezóne a hlavne na antuke porazili..Almagro, Ferrer, Wawrinka..V druhom kole Thiem, ktorý mal fantastickú neantukovú sezónu s cennými skalpami...Aký žreb teda Rafa mal mať, aby bol podla teba tazký?..

Okolnosti nakoniec cestu do finále pozmenili, Almagro odpadol a namiesto Wawrinku v SF cakal mozno este komplikovanejsi Murray, reakcie po zrebe vsak boli adekvátne..Rafa mal tazký zreb, nakoniec vsak potvrdil, ze uspel aj napriek nemu, nebol teda na neho odkázaný.

Mali by ste si brať príklad od Hirschny, ktorý to celé zoral s nadhladom, resp. od tých ktorí lahký zreb pre Federera bez okolkov priznali..Vy ste fakt komicky precitlivelí.
Reagovat
smazaný uživatel
Thiem, fantastickú antukovú sezónu..
Reagovat
spaniel
Ty to pořád nechápeš. Nejde o to, porovnávat losy...každý ma občas lehký, občas těžký...navíc z lehkého se stává těžký a opačně. Jde o to, že věčně vyplakáváš, že buď má Rafa těžký los, nebo Roger lehký.
Reagovat
smazaný uživatel
A to je práve to, že to nie je večne..Sťažoval som sa po RG, po Wimby aj AO som bol vcelku spokojný..V Austrálii bol smrťák akurát v prvo kole Tomic..

Áno, los je relatívny..Niekedy to vypáli opačne, no to, že to Nole nakúpil a Roger vychytal je proste fakt a nevidím dovod na to neupozornit..V minulosti som uznal, ze mal tazký los aj Federer..
Reagovat
spaniel
Je fakt, že Roger má skvělý los, jen těžko by mohl být lepší a to je něco, co on nutně potřebuje v této fázi kariéry. Ale loni Robredo taky nebyl nějaká hrozba, když ho člověk viděl v pavouku, takže los není až podstatný.
Reagovat
r.Fever
ale veď ja bez problémov priznávam, že ten žreb čo dostal Roger je fakt ľahký :) ale nikto sa ešte nestal víťazom po ohlásení žrebu..

jediné čo tu kole oči je tvoje neustále vyplakávanie nad menom Roger Federer..
Reagovat
Roger_Federer
Tady vůbec nejde o los, Forehend poslední měsíce přitvrzuje svoje útoky a rétoryku ze strachu..ze Rafael díky svým
častým pauzam nakonec nepřekoná Federera..Moc ho dráždí co "dědek" předvadi ve svých 33 letech na kurtech a ze drží krok ze špičkou nejtěžší éry tenisu všech dob:)..
Reagovat
dappe
Ty jsi hlavně těžce narušenej. Snažíš se tady působit, jak jsi strašně v pohodě, provokatér, který je hrozně nad věcí... :) Přitom to množství příspěvků s víceméně úplně tím samým motivem ukazují spíš na nějaký tvůj problém. Na tomhle webu není nikdo, pro koho by bylo důležitější, aby Nadal překonal Federera v počtu titulů, než pro tebe. Tenhle dnešní příspěvek byl zase jen příprava na to, co kdyby Federer to USO vyhrál. Ale je správný, že se bojíš, protože máš proč.
Reagovat
VlS
Rafa na USO nehraje, tak s ním dej pokoj. Fedex ani Nole mu zápěstí nebo co nezlomili, není důvod je do tohoho tahat. Až se zase probere k životu a bude hrát, tak rozvíjej teorie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si buď strašný moralista alebo len fanúšik duchariny a vidíš prízraky aj tam, kde nie sú, proste len tak z princípu..

Ďalší klasický prípad obmedzenosti, krátkozrakosti a čiernobieleho videnia sveta, ktorý za správny a jediný pokladá len ich názor..Aj takéto príbehy píše život..
Reagovat
VlS
Ty vidíš ducha velkého opičáka kdekoliv a jsem jen zvědavý, kdy začneš věřit, že vítězil proti Rodu Laverovi a bude vítězit i 100 let po smrti. Klasicky si fouká na bebí, nehraje, ale ty s ním tady musíš mávat. Máš na něm těžkou závislost, chtělo by to detox.
Reagovat
smazaný uživatel
Stahují se nad tebou mračna, Trollhandíčku, stahují...když už se i sám velký, moudrý Wedingo tohoto portálu, totiž VIS, ozval, je s tebou víceméně ámen.
Reagovat
slacker
Forehand amputace rafaeoli. to je snuska
Reagovat
smazaný uživatel
Už som sa zlakol, ze vies napisat aj prispevok s dvoma a viac vetami..
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdy mi nedá Amen ten, ktorý nepozná, komu je príspevok adresovaný..:)

Ale inak pekné slová na VISovu adresu, poteší sa..Každá ovečka dobrá..
Reagovat
darek.vrana
V 1. kole Murray, ve 2. Federer, ve 3. Djokovič :)
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
ty vsechny srance pises jen proto ze ma Nadal dalsi svoje bebíčko? nebo proc? aj puchyrek ma? :D
Reagovat
Fandina
Hezky komentuješ zápas Query Garcia-Lopez. Hezký večer.
Reagovat
Frick
Tak nic. :-( Škoda. Věříl jsem, že to Denisa dá. Bohužel v kvaldách na lepší turnaje se jí moc nedaří. Jak v kvaldě o Bukurešť, tak v kvaldě na US Open končí ve 2. kole s hráčkou, proti níž byla favorizovaná...
Reagovat
Frick
No, do konce sezóny má obhajobu nulovou, tak udělat o něco více, než 200 bodů a do Austrálie může bez kvaldy.
Reagovat
tommr
taky jsem z vyřazení Denisy dost zklamanej. Doufal jsem, že by mohla na USO překvapit. Snad to její vyřazení byla jen dan za nezkušenost s velkejma turnajema ... :(
Jediný pozitivum je na tom to, že Katka Siniaková ted má uvolněnou cestu. Krunicovou snad dá ... :)
Reagovat
slacker
a kdyz neda?
Reagovat
blixa
Tak dá jiná ... :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))
Reagovat
Frick
No, koukám, že některý kvalfikantky budou mít schůdný soupeřky v prvním kole. Snad 2x budou hrát holky z kvaldy i proti sobě.
Reagovat
KjuR
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152640513614941&set=vb.64760994940&type=2&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz :D
Reagovat
Mayo
ani som neveril, žeby to zrobil, pánes :D
Reagovat
a.magerova
Tak mi bylo jasné, že to udělá bo v Cincinatti kohosi pomáhal zlít, takže je pro každou srandu :-))
Reagovat
Mayo
veru, ale Býk ma rozčuluje, že sa ešte neoblial :/ :D
Reagovat
slacker
Doufam ze nepodlehne spolecenskemu vydirani a nic na sebe lit nebude
Reagovat
a.magerova
Koukám, že jsem ze samého nadšení napsala blbě město, takže znovu a lépe: Cincinnati
Reagovat
slacker
Kdu uz tahle viralni socialne vyderacka blbost zmizi?
Reagovat
a.magerova
A česky?
Reagovat
slacker
Cesky to je ale bez diakritiky, a preklep v prvnim slove a chybejici carky snad zvladnes.
Reagovat
a.magerova
No ještě Ti tam asi chybí i jedno s, ale tak zvládnu :-P

Hele už vybrali 22 miliónů dolarů, nemoc je to prý hnusná, takže bych to až tak kategoricky neodmítala, třeba část těch peněz přerozdělí i na jiné hnusné nemoci.
Reagovat
slacker
Myslim ze konkretni ucel za kterym se ty penize vybiraji je druhorady. Ruzne fund raising aktivity jsou v anglosaskem svete dost rozsirene. Tohle je hodne uspesne ale duvody uspesnosti to ma hlavne v te viralni podstate (letadlo, ponzi system) a spolecenskem natlaku na vsechny "nominovane" celebrity.
Reagovat
a.magerova
Jo máš samozřejmě pravdu, ale tak aspoň se obyčejný lid pobaví (jak tady kdosi psal).

Jo a:
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/zahranici/zemrel-spoluzakladatel-27-kyblikove-vyzvy-utopil-se.html
Reagovat
blixa
Až budou všechny "sélebrity" zlitý pod obraz :D
Reagovat
slacker
No pocitam ze nas jeste vlna ruznych parodii
Reagovat
slacker
No pocitam ze nas jeste ceka vlna ruznych parodii
Reagovat
a.magerova
Hele nepruď nebo Tě nominuju bo Tys taková sélebrita TP :-P
Reagovat
slacker
Nominovat muzes ale az kdy sama podstoupis vyzvu a zverejnis video :-))
Reagovat
a.magerova
Tajně jsem doufala, že gentlemansky a taktně tento zádrhel přejdeš :-P
Reagovat
Fandin
Ještě bude další kolo s vařící vodou.
Reagovat
blixa
Troškaři .. když už tak olejem ! :D
Reagovat
gigin
Ty hodinky sú vodotěsné?
Reagovat
freeteepek
Velká gratulace Katce k dnešnímu výkonu!
Reagovat
smazaný uživatel
super, tak ještě jeden zápas!!
Reagovat
seshitec
tohle musel snad losovat jedině sám Federer....
Reagovat
Mayo
Betterer
Reagovat
smazaný uživatel
Najdu někde toho pavouka WTA?
Reagovat
PetaM
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
děkuji :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím nevím jestli si Petra vylepší výsledek na US, v pavouku nebezpečná Keys, Azarenka, čtvrtfinále by mohlo být s Bouchardovou schůdné, ale to by tam musela Petra dojít. Tak uvidíme.
Reagovat
PetaM
No, Vika v téhle formě zrovna nebezpečná není a může jí vyřadit i Světlana ... :) To Keys je podle mě mnohem nebezpečnější :D
Reagovat
Mayo
ale veď Petra teraz po Wimblase sa zase na 3 roky odmlčí...a na USO ako tradične vypadne hneď na úvod
Reagovat
PetaM
Snad ne :) Mohla by teď Wimbledon vyhrávat častěji :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli vůbec porazí Mladenovicovou, to může být hodně těžký zápas.
Reagovat
Patri.k
Škoda jen, že Cetkovská se utká s Koukalovou a hned v dalším kole by se mohly utkat s Kvitovou. Jinak los u mužů nic moc, u žen celkem dobrej. Doufám, že Kvitové se turnaj v New Haven vydaři, i když je to turnaj před US open furt se na tom turnaji hraje o 470 bodů, což není vůbec málo.
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu do SF. PETRO pojď ! ! !
Reagovat
smazaný uživatel
Už by bylo načase přidat do rubriky Legendy tenisu další článek. Markéta Kourtovic oslavila 70 v roce 2012 a na čelní straně "přesluhuje"! Mám návrh - zítra slaví 50 Matsík Wilandrů.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám že má Berdych ve 3. kole Giralda a ne Lopéze, jak jsem si myslel.
Reagovat
EllNino
yeah ! :D tak to je dobře
Reagovat
PetaM
Aha ... No fakt ... I tak, v OF to není o moc lepší :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
O kolo větší šance že tam Feli nedojde.
Reagovat
PetaM
No, je fakt, že aspoň potká jen jednoho z dvojice Lopez/Gulbis :D :D
Reagovat
kada.tom
tak to je fajn, protože nemůže potkat Lopeze a Gulbu zároveň :-D jen jednoho z nich ... pokud do 4. kola dojde Tomáš sám, že jo :-)
Reagovat
jacksax
lleyton - berdych
marcos - cilic
veselý - wawroš
nico - južny
diego - mafia srbia

požaduji opakování losu!!!
Reagovat
anajka
Tomáša porazí až Kližan :)
Reagovat
Frick
No sláva! Myslim, že s Agou se dá hrát, pokud si v prvních třech kolech neudělá ostudu.

Slušnej los má i Bára.

Kolem Petry se to bude mlátit mezi sebou. No ale klidně bych si dokázal představit, že by v případnym 2. kole šla dál Petra z Paříže.

Škoda Karolíny, ve 2. kole asi konečná.
Reagovat
Frick
Lucka by zase mohla dát SF.
Reagovat
EllNino
Mohla mohla, los na to má víc než dobrej ...pro mě by byl atraktivní třeba zápas 3. kola s Dankou, jestli vy zvládla Cornet ..:)
Reagovat
kohlik
cetkovská-koukalová v 1. kolr proti sobě a v druhým vítězku nejspíš bude čekat kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
No tak o QF si může nechat zdát. V současné formě bude úspěch, když přežije první 3. kola..
Reagovat
smazaný uživatel
Čím těžší, tím lepší. Ty 3 kola přejde, Tsongu i v téhle formě měl na lopatě. ČF bude velký úspěch, ale nereálné není :D
Reagovat
Mayo
podľa mňa má Andy najťažší žreb zo všetkých...chudák ten dostal naložené :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale Radka, Nanda musí dát. A Tsongu na tři sety taky prostě, i v téhle formě prostě.
Reagovat
gigin
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf
Reagovat
gigin
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
a.magerova
gigin: Koukám, že po krku si půjdem až v SF :-P
Reagovat
gigin
magu: Těžko říct. Loni měl Gulba celkem fajny los a vyletěl v prvním kole. U něj to není otázka losu. Takže můžeme se potkat... Spíš je mi záhadou, proč má Nole takový jakoby divný los :(((
Reagovat
gigin
Hodně mne štve případné druhé kolo, no. Dom x Ernie :(((
Reagovat
J.M.
Hlavně aby k němu vůbec došlo. A kdyby ano, aspoň jeden z nich bude ve 3. kole... Ale hlavně u Dominica bude velký úspěch, pokud vůbec přes to 1. kole přejde.
Reagovat
a.magerova
I švýcarský tisk píše: Federer chytl zvlášť dobrý los, Srb měl menší štěstí na los.
Reagovat
J.M.
S tím zvlášť dobrým losem bych byl opatrný. Nemá tam v prvním týdnu žádné nazdárky, Bautista Agut se dokáže zakousnout do kohokoli, Fognini mívá své lepší dny, pak třeba Dimitrov je schopen utahat staříky mládím a defenzivou... To čtvrtfinále Dimitrov-Federer mě štve úplně nejvíc. Ale kdo ví, u Grigora je spíš otázka, jestli se mu konečně podaří životní úspěch a poprvé v kariéře na US Open vůbec vyhraje zápas. Jestli ne, tak už by to snad měl zabalit...

Zato Djokovič má ty případné hrozby až daleko, první kola má vyloženě na rozehrání, a to je přesně to, co teď potřebuje. Rozehrát se do staré formy, aby pak už mohl být ve druhém týdnu k nezastavení.
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se opakoval rok 2011 a Holanďan vyhrál nad Můrou první dva sety? A pak by to Brit otočil :-P
Reagovat
smazaný uživatel
4. kolo
Vika vs. Petra
4. kolo
Sloane vs. Belinda
2. kolo
Ajla vs. Donna
4. kolo
Genie vs. Domi
4. kolo
Maria vs. Caro
2. kolo
Maria vs. Kristyna
3. kolo
Vika vs. Svetlana
Reagovat
SwissMaestro
Budu vypadát jako největší zrádce, ale Hewitta mám moc rád na to abych mu v prvním kole nefandil. Pevně doufám, že to natáhne aspoň do pěti setů. Hůře než v Cincy hrát nemůže, to je jistota. Ohledně Federera koukám, že jsem měl vsadit na jeho celkové vítězství ještě před losem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt do druheho kola!
Reagovat
smazaný uživatel
do 4. kola :) !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
zápas
Belinda vs. Sloane
to by bol match!
Reagovat
smazaný uživatel
dufám, že pôjdu už v prvom kole.
Reagovat
gigin
Reagovat
EllNino
Bára Krejčíková to zvládla :D Gratulace !
Reagovat
smazaný uživatel
Date sem nekdo odkaz na pavouka? Dekuju :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě nejsou na stránkách nejspíš.
Reagovat
Mayo
ja že až zajtra je žreb :O ...nemáte dakto link ako to vyzerá ?
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak, taky bych chtel videt kompletniho pavouka...
Reagovat
smazaný uživatel
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_US_Open_%E2%80%93_Men%27s_Singles
Reagovat
smazaný uživatel
na Wiki nie je ešte celý :D
videl som že su cele zaplnene prve dve sekcie tak som si myslel že aj ostatne :D
ešte raz , sorry :)
Reagovat
Mayo
v pohode, vďaka aj tak
Reagovat
smazaný uživatel
Neva dikes, to se casem doplni...
Reagovat
smazaný uživatel
Seeree vs. Suarez
Nastenka vs. Ana Iva
Petra vs. Vika
Domi vs. Genie
niekto (hocikto len nie Kerberova) vs. Sloane
Lucka vs. Aga
Maria vs. Caro
Vee vs. Simona

Quarterfinal

Seeree vs. Ana
Petra vs. Genie
Sloane vs. Aga/Lucka
Maria vs. Vee

Semifinal

Serena vs. Genie
Aga vs. Maria

Final

Seeree vs. Maria

WINNER

Seeree Williamsssssssssssssssssss :*
Reagovat
smazaný uživatel
tam mi to je jedno kto postupi proti Serene v semifinale
Reagovat
PetaM
To ti nemůže být jedno :D :D SF v USA je prostě historický milník :D :D Který už nikdy nemusí zopakovat, na rozdíl od Genie :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D To je pravda :D Tak asi Petra do SF proti Seeree :) :D a keby to bol zapas ako v Doha 2013 :D QF :D
Reagovat
PetaM
To bych bral ... :D :D Jen s trochu jiným koncem :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by som zase nebral ja :D síce by Petra to už nemusela zopakovať ale Seereena tu nebude ďalších 8 sezon :D
Takže u mna Seeree jednoznačna víťazka :)
Domáci turnaj, 3 roky po sebe, + 4 milliony :D nadhera :D
Reagovat
smazaný uživatel
Před letošním Wimbledonem byla na WTAtour.com uvedena prognóza, že vyhraje Serena, že není možné, aby se jí nepovedl 3. GS po sobě. A jak to nakonec dopadlo ...
Reagovat
smazaný uživatel
všetci dobre vieme ako to dopadlo :D :/
ale toto je ine . domaci turnaj ! to proste musí dať. + dva vyhrane turnaje Stanfor, Cincy . :)
Forma netaká :D
Reagovat
Denis92
1.kolo - Matosevic
2.kolo - Ramos-Vinolas / Groth
3.kolo - Karlovic/Nieminen , Melzer/Granolers
4.kolo - Fognini/Bautista Agut
QF - Dimitrov / Gasquet
SF - Ferrer / Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
Více než suchý triko...
Reagovat
Mayo
Roger to má výborné až v SF by mohol byť problém Berdych ale ten sa tam nedostane si myslím, takže komon Roger
Reagovat
a.magerova
Mayko, Tys taky na USO náš?
Reagovat
Mayo
magerko...jasné, RF budem fandiť (:
Reagovat
a.magerova
Koukla jsem na švýcarský web a tam už vyhlíží švýcarské finále :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
parádička, věřím mu moc :) tak jdem tipovat fantasy ligu ne, přidala jsem se jako nováček :))
Reagovat
a.magerova
Hlavně nezakřiknout !!! ;-)

Známe Rogera, opatrnost je zcela na místě.
Reagovat
Denis92
Vyzera to fajn, ale same sa tie zapasy nevyhraju.. Bolo by fajn to do QF zvladnut bez straty setu. Pripadne semi ale nebude az tak lahke ako vyzera. Samozrejme je to lepsie, ako keby v nom mal Nadala alebo Djokovica.
Reagovat
Buldozer88
Fedex příjemná cesta do finále, naopak Nole šílená :)) Cmon Roger!

Djokovic-Isner
Tsonga-Murray
Wawrinka-Robredo
Nishikori-Raonic
Berdych-Gulbis
Cilic-Ferrer
Dimitrov-Gasquet
Fognini-Federer
Reagovat
smazaný uživatel
přesně jak říkáš, Roger to má vymetené až do finále, ti co ho mohli relativně ohrozit na cestě do finále Tsonga, Wawrinka, Murray jsou na druhé straně pavouka takže snad to klapne.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger by si mal davať pozor na Grigora. ked chce do finale :)
Reagovat
Nola
Fedex naopak šťastný los, cesta do finále vydláždená
Reagovat
smazaný uživatel
může to bejt i zrádný, to nikdy nevíme, jak to dopadne, Novak když hraje svůj standard většinou s těžkým losem nemá problém, otázka je, co předvede teď žejo ;)
Reagovat
Mayo
QF možné je Djokovič vs Murray ? tak to by som nechcel ho dostať...ten zápas bych si pozrel...
Reagovat
Denis92
4.kolo Tsonga Murray a vitaz hra s Novakom vo QF.
Reagovat
Mayo
aha...takže je tam ešte JWT ... no tá polka vyzerá slušne, tsonga, murray,djokovič wawrinka ...
Reagovat
smazaný uživatel
nannannanana
Reagovat
smazaný uživatel
Lepšího soupeře než Hewitta si ten náš pták nemohl přát. Tipuju, že je to předposlední Lleytonův grandslam, to, co zatím předvádí v Americe je ostuda.
Reagovat
smazaný uživatel
to je prava že je Lleyton z formy, to je plus, snad se nezblázní. A Berďa se snad do formy dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
No mně zas připadá, že mít Lleytona v 1. kole je za trest (:-P ), ale je to jen můj názor...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jeden ze soupeřů, kterýho asi nikdo z nasazených do prvního kola dostat nechce :)
Reagovat
a.magerova
Lleytona mám ráda a proto škoda, že zas taková pecka hned v 1. kole :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ho viděl v Cinncinati a to co předvedl proti Fogninimu za to by se styděl i mladší žáček..
Reagovat
smazaný uživatel
V expres zprávě je chyba, místo 2001 je 2011 :)
Reagovat
Petr.Pokorny
Děkuji za upozornění. Opraveno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist