Los US Open: Kvitová začne proti Wickmayerové, Plíškovou vyzve Dijasová

23. 8. 2018, 20:55
Aktuality 236
Petra Kvitová zahájí US Open coby pátá nasazená utkáním s Yaninou Wickmayerovou z Belgie, turnajovou osmičku Karolínu Plíškovou čeká v 1. kole Zarina Dijasová z Kazachstánu. Barbora Strýcová, která je v New Yorku nasazena jako číslo 23, bude znát soupeřku až po skončení kvalifikace. Jediný český tenista v hlavní soutěži Jiří Veselý se v 1. kole utká s francouzským držitelem divoké karty Corentinem Moutetem.

Kristýnu Plíškovou prověří v 1. kole ve formě hrající Kiki Bertensová z Nizozemska, která vyhrála nedávný turnaj v Cincinnati. Nasazené soupeřky čekají i Markétu Vondroušovou, která bude hrát s jednadvacítkou Mihaelou Buzarnescuovou z Rumunska, Kateřina Siniaková se utká s osmadvacítkou Anett Kontaveitovou z Estonka. Lucie Šafářová si zahraje s Chorvatkou Petrou Martičovou.

Američanka Sloane Stephensová vykročí za obhajobou titulu proti Rusce Jevgeniji Rodinové. Světová jednička Simona Halepová vstoupí do turnaje duelem s Kaiou Kanepiovou z Estonska a ve čtvrtfinále by Rumunka mohla narazit na Karolínu Plíškovou. Kvitová se ve stejné fázi může utkat se světovou dvojkou Caroline Wozniackou, Dánku na úvod čeká Australanka Samantha Stosurová.

Serena Williamsová, která byla nasazena jako číslo 17, zahájí boj o další titul z US Open proti Magdě Linetteové z Polska. S Halepovou by se mohla utkat ve 4. kole. O kolo dřív může dojít s sesterské bitvě s šestnáctou nasazenou Venus.

Ve dvouhře mužů zahájí světová jednička a obhájce titulu Rafael Nadal soutěž proti krajanovi Davidu Ferrerovi. Druhému nasazenému Rogeru Federerovi los přidělil pro 1. kolo Japonce Jošihita Nišioku a už ve čtvrtfinále může dojít na jeho duel s rozjetým Srbem Novakem Djokovičem, s nímž v neděli prohrál ve finále v Cincinnati.

Trojka Juan Martín del Potro, newyorský šampion z roku 2009, začne duelem s kvalifikantem. Ve třetím kole ale může narazit na vítěze z roku 2012 Andyho Murrayho. Čtvrtý nasazený Alexander Zverev si také počká na hráče z kvalifikace, ve druhém kole by se mohl utkat s Veselým.

• LOS US OPEN 2018 •
27. 08. 2018 - 09. 09. 2018
• Dvouhra žen •
Kvitová (5-ČR) - Wickmayerová (Belg.)
Kar. Plíšková (8-ČR) - Dijasová (Kaz.)
Strýcová (23-ČR) - hráčka z kvalifikace
Kr. Plíšková (ČR) - Bertensová (13-Niz.)
Vondroušová (ČR) - Buzarnescuová (21-Rum.),
Siniaková (ČR) - Kontaveitová (28-Est.)
Šafářová (ČR) - Martičová (Chorv.)
kompletní los dvouhry žen
• Dvouhra mužů •
Veselý (ČR) - Moutet (Fr.)
kompletní los dvouhry mužů
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

236
Přidat komentář
spaniel
Koukám že předkožka měla včera záchvat. Dopal je horší na 3 površích že čtyř, má méně GS, žádný TM, nikdy nedominoval, ale je lepší protože h2h :D
Kdy už pochopíš, že tenis nehrají 3 hráči. Jde o tituly, je pěkné že Dopal dokáže porazet 2 rivaly # ale co z toho, když vyletí s no name hráči.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem ti kazit ilúzie. Ale na tráve a v hale sa hrajú ročne tri turnaje, kde o niečo ide a to je Bercy s prizmurením oka..

Naopak na antuke sa hrá skoro 40% turnajov ATP. Kde je Federer na antuke, je úplny niktoš :)..Polovičný Goat, jednooky kral medzi slepými. Nemá ani po dva GS tituly z kazdeho povrchu, nikdy nebude mat po 20 titulov (hard+antuka) ako Nadal.

RN a ND nikdy nedominoval, dostával od nich naložené. Aký iný kandidát goat si pripísal 9GS prehier od jedneho protivnika, konkurenta v boji o Goat. Počúvam spanielko :)
Reagovat
spaniel
Dík za potvrzení... Dopal profituje z toho, že na antuce se hraje neúměrně moc turnajů a samozřejmě že zpomalení povrchů. Každý kdo chápe historické souvislosti a nezačal sledovat tenis před pár lety to samozřejmě vidí. Dopér profitujici z pokřivení ATP.
Reagovat
smazaný uživatel
Aký kandidát na Goat si pripísal 9 prehier na GS od svojho naj rivala?..Resp. Dvoch?...Ved skus :)

Federer neni ani najlepsi hrac svojej doby..
Reagovat
spaniel
Nevím... Emerson? To si nikdo nepamatuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Záchvaty tady mají (bohužel) i někteří federerovci - to, co předvádíš ty a Pe3k, je smutný...
Reagovat
spaniel
Blablabla
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, píšeš většinou bláboly.
Reagovat
spaniel
Za to ty prispivas a chrlis argumenty. Toto je vse, na co se zmuzes. Ztrata casu.
Reagovat
misa
Forehandovi tihle nesahají ani po kotníky. To je psychopat.
Reagovat
peRFect
Tak tady čtu tvoje komentáře a v čase se opakuje jedna tvá fráze poměrně okatě. A to sice ,,množinky a podmnožinky,,. Tato disciplína je přitom tvá výsostná. Víš, nechci, aby ti splaskla tvoje bublina ve který žiješ izolován od reality, ale...fakt není pravdou, že když rekordmana v počtu GS titulů přehraje tvůj kůň, tak to znamená, že je tvůj kůň lepší. To je absolutní nesmysl. Sparta Praha má více titulů než Slávie, ale má s ní záporný vzájemný zápasy. Myslíš, že proto je Slávie lepší? No není a je k smíchu, že se takovým argumentem vůbec oháníš. I kdyby měl Rafa s Rogerem bilanci 50:0, neznamená to, že je Rafa nejlepší tenista na světe. Znamená to jen, že toho nejlepšího uměl porážet. Jenže tenis se (bohužel pro tebe) nepočítá na H2H (stejně jako zmíněný fotbal), ale na tituly. Dle mého je současná bilance spravedlivá. Roger, jakožto tenista se suverénně a min. dalších 8-10 let (ne-li navždy) neotřesitelně vedoucí v počtu týdnů na nr1, má nejvíc GS. Rafa má nejvíc Masters a Nole má všechny masters. Každej z nich drží něco, protože každej z nich je v tomto sportu nesmazatelně zapsán a to na věky. Ale k tématu tvých množinek a podmnožinek. Když se napíše 20-17, ty argumentuješ ve stylu Baghdatis,Soderling (sranda je, že o rok později byl na FO Soderling ve finále s Rafou, že? :-) ). O dalších slabších soupeřích (jak rád řikáš) ani nemluvě, protože Puerta, Berdych, Ferrer, Anderson, Wawra a Thiem to jsou samozřejmě válcovači par excellences. Ale i kdyby, na jasné argumenty jdeš do nějakých h2h statistik. Uplně o ničem statistik. Dnes už defakto nikdo neví, jak a s kým měl h2h Lendl, McEnroe, Bjorg, Sampras a další...Ty hráče si pamatujeme jako borce své domy a jako držitelé titulů.
Je asi pro tebe těžké vidět pravdu, komfortnější je ta tvoje bublina, ale vystoupit z komfortní zóny je jediná a správná cesta :-)
A jo, uznám, že letos zřejmě Rafa vyrovná Rogera v počtu konecročných jedniček. Ale jeho 56 vs 237 vypadá celkem srandovně. Vždyť i Murray má 41 týdnů v kuse na top1. A to je co říct.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdy byl Rafa poctěn tím, že jeho dva úhlavní rivalové nehráli a třetí byl z formy? Murray prostě vykřesal maximum z veskrze komfortní situace.
Reagovat
Pe3k
Djokovic byl více než rok úplně mimo, Murray taky, Federerovi je 37 a z toho Nadal vytěžil hodně a to je ti málo? O nulové na antuce konkurenci počas jeho kariéry nemluvě...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak znova.

Kdy byl Rafa poctěn tím, že jeho dva úhlavní rivalové nehráli a třetí byl z formy?

:) jako ve škole
Reagovat
Pe3k
Nevím, kdy?

Jako ve škole, kecy o ničem...
Reagovat
Herbert_Hoover
No nikdy.
Jednoduché.

:)

Btw 56 týdnů je dlouhá doba, to je více než rok a to je opravdu dlouho. Ve zlaté éře tenisu se to zdá být o to delší. V době, kdy ani jeden z úhlavních rivalů, mladých krvežíznivých vlčáků, nemarodil a Fedex měl 29 let. :) Když už teda, tak cítím vskutku rozdíl, kdy hráč nehraje a kdy hraje, ale třeba nedosahuje top formy. To je vskutku rozdíl. Toť ke srovnání okolností, za jakých si Murray a Rafa střihli svou osobní rekordní vládu nad túrou.
Reagovat
Pe3k
No Djokovic sice nemarodil, ale v sezóně 2010 byl tragický.
Federer zažil první výrazný ustup formy po dosažení 16 gs na AO 10.
Murray měl solidní formu i sezonu, ale s těmi 3 se stejně nemohl měřit.

Nadal se dostal na 1 post jen díky problémům Djoka, Stáří RF a žádné hrozby od nastupující generace jenž je tady už tak 10 let. Když vynecháme antuku kde je jistě nejlepší, tituly posbíral hlavně díky ultra lehkým losům US 10,13,17 , W 10. S nástupem mladých a hladových se musel vypořádat Fedex (Nole, Mura, Nadal) oni 3 nic takového nezažili, při vší úctě ke všem mladým hráčům...
Reagovat
spaniel
10, 13 díky steroidum.
Reagovat
Pe3k
Podle mě třeba na AO 09 jenz je jeden z jeho nejcennější titulů byl na epu. Krom toho, že na letišti zadrželi tyto balíky s připraveným Epem prý od nějakého Španělského tenisty, tak hrál extrémně náročný 5 setak s Verdaskem a na druhý den další s Federerem. Po zápasu byl Rafael svěží jako nic, žádné známky únavy jako po A0 12 např.

Španělsko je známá dopingová země. Vem si že jejich olympijská federace nechá hrát 100% zdravé hráče za hendikepovaný team ( a vyhrát x akcí a olympiádu) a antukaři obecně jsou největší doperi v tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Liek užil v lete 2009, zaujímavé že na jeseň 2009 mu ešte nešľapal a zaučínkoval až v 2010 :)

TO isté v roku 2012.
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdo je tady už tak deset let? Saša? :))
Jakože Rafa se nemusel vypořádat s nastupujícím Djokerem? :)) Made my day.
Víš, oni jsou od sebe sice jen o jeden rok, ale vzhledem k tomu, jak geniální teenager byl Rafa, tak jaksi Novak musel dohnat jeho..byť byl taky veskrze geniální. V době, kdy vyhrál Novak svůj první ATP titul, tak už měl tuším Rafa okolo šesti Masters, dva GS a v dalším byl ve finále. Byli oni dva s Rogerem, pak dlouho nikdo a až pak se postupně začali profilovat Andy s Novakem.
No a jak se s tím Roger vyrovnal všichni víme. :)
Ano, Novak byl r. 2010 tragický, ale stejně porazil Rogera na GS a to mu pak už tak nějak zůstalo :)
Reagovat
Pe3k
První věta nedává smysl, asi si četl něco špatně. Právě, že nikdo natož Saša...
S nastupujícím Djokerem se musel sice vypořádávat každý, ale vzhledem k tomu že jsou s Nadalem stejná generace, tak ho v žádném případě nemůžeš brát jako nastupující generaci...

V roce 2010 se RF s ND střetli 5x a z toho Nole vyhrál jen jednou a to Roger zahodil matchboly...Roger ten rok vyhrál AO a WTF, co vyhrál Nole?
Jeden šťastný zápas nedělá sezónu...
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdo tedy? :)

Zeptej se Rogera, jestli by to SF USO vyměnil za některé další výhry nad Nolem toho roku. :) GS jsou prostě nejvíc, to nejde okecat.
Nole se prosadil později než Rafa, jasné jako facka. Zatímco Nadal už byl na špici žebříčku jako doma, Nole se teprve utvářel. To je i jeden z důvodů, proč mu nefandí víc lidí, protože už delší dobu čnělo nade všemi jasné hvězdné duo - Roger a Rafa, kteří oslovili houfy lidí. Někdy roční handicap ve věku může znamenat více, než jen rok.
Reagovat
Pe3k
Proč se furt ptáš kdo, když sem psal, že nikdo?
Měnit se nic nedá, to jsou zas irelevantní řeči, ale to už sem si po letech od fandů Nadala zvykl. Nechápu proč by měl něco měnit, měl více než snovou kariéru...to asi ty by sis přál nějakou výměnu... pořád bolí prohra z Wimbledonu? Nebo tě trápí negativní H2H s Djokovicem? Tedy dle Vás přímý důkaz o tom, kdo je lepší hráč ;) nebo, že Rafa nebude nikdy tak uznávaný jako Roger? Nebo, že Rafa skončí z těch 3 až jako 3. nejlepší?
Reagovat
Herbert_Hoover
No ptám se na tu nastupující generaci, která je tady už tak deset let a měla vystřídat stávající elitu. :) Jestli to byl třeba "serve-bot" Raonic, který se naučil až docela nedávno jakžtakž zahrát BH a nepohybovat se jako dinosaurus nebo "no serve" Kei, vysoce nadprůměrný asijský baseline hráč, ale pořád asijský hráč.
Ale tak jistě, snovou kariéru má i Rafa, ale přesto bych třeba některé jeho výhry vyměnil, protože nejsem pokrytec a uznám, že jsou GS nejvíc. Tak samozřejmě, že je H2H ukazatel a lhal bych, kdyby mě těšilo, že ji má s Djokerem negativní. Každopádně primární cíl je oplatit co nejdříve Djokerovi na GS bolestnou porážku z Londýna, protože prostě GS jsou nejvíc a nebudu tento fakt ohýbat, jak se mi zachce, jen proto, že můj kůň někde těžce narazil na hubu, jako Fedex na USO 2010. :)
Zajíci se počítají až po honu. Zatím je to stále 20-17-13 a brzy může být jasněji. :)
Reagovat
Pe3k
Omg Herbert, napíšu ti ať si to přečteš znova a to ty ne, raději dál budeš psát nesmysly... S tou druhou částí, jenž pro změnu dává i smysl, souhlasím.
Reagovat
Herbert_Hoover
"Nadal se dostal na 1 post jen díky problémům Djoka, Stáří RF a žádné hrozby od nastupující generace jenž je tady už tak 10 let"

tohle jsi napsal..tak mi nedává se zkrátka nezeptat, kdo se řadí mezi tuto generaci, která neztvárňovala žádnou hrozbu Nadalovi :)
Reagovat
Pe3k
Všichni co přišli po něm (po nich). Možná ten Zverev bude ATG, ale generace Raonic, Nisi, Grigor je slabá.
Reagovat
Herbert_Hoover
A tak to bylo docela zřejmé už na začátku, možná až na toho Grigora..ale to se o něm zjistilo poměrně záhy, už když mu média tak hezky "ulehčovala" průraz titulem "baby Fed". Nakonec dokázal ještě hodně.
Reagovat
Mayo
Murray je veľký tenista, žiadne prekvapenie. Máš pravdu H2H neni to najdôležitejšie, ja stále tvrdím, že GOAT je Roger a čo, že má s oboma zápornú bilanciu. Veď ich porazil veľakrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože môj, to je taká spŕška nezmyslov, navyše veľmi hlúpych, že sa dopredu obávam, že akákoľvek diskusia je úplne zbytočná.

Týždne na poste jednotky?..akože seriously?..Do tohto rekordu sa Nadal nikdy legitímne nezapojil, keďže pravidelne marodil a vynechával GS. Rebríček odzrkadľuje posledný 52 týždňový cyklus, takže pochopiteľne žiadne jeho série neboli možné s vynechanými GS v 2009, 2012, 2013, 2014, 2016. Koľko GS vynechal Federer, keď bol jednotka?..No vidíš, bingoo..Tento rekord do kontextu porovania nemá žiaden význam, navyše Federova séria je z obdobia druhej gardy. Djokovicovi s Nadalom netrónil ani tých 56 týždnov.

Nie je H2H, ako H2H. Porovnávať to s kolektívnym športom je úplne irelevantné, samozrejme.

Ak sú obaja oponenti rovnakej kategórie a čím dlhšie sa pravidelne stretávali, čím viac významných zápasov odohrali, tým má H2H väčší význam. Porovnávame tu dvoch najlepších hráčov historie a neodohrali spolu 4 zápasy, ale 40, z toho kopec GS. Keď Federer od niekoho dostáva 10 rokov na zadok, tak to zrejme v jeho kariére zmysel má a človek to musí zobrať do úvahy.

Konkurencia na antuke je oproti nenapadnuteľná, keďže Rafa kraľuje trom generáciám od Federera r. 1981 až po Thiema r. 1993. Skús sa radšej zamerať na konkurenciu na tráve, prípadne na hardoch v rokoch 03-07. Tam sa do finále dostávali historickí úplne no nami hráči.

Federer je tretí najlepší tenista, dostáva na prdel od svojich dvoch úhlavných historických sokov a trofejí má viac len preto, že je o 5 rokov starší a prvých 5 rokov jeho vrcholnej formy bol na veľké tituly sám, neskôr sa už o veľké tituly klbčili 3-4..
Reagovat
Pe3k
Pláčeme?
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nemám dôvod plakať priateľu. Nadal je najlepší hráč sveta, mám dobrú náladu. Federer má 37 a skončil, už pripomína zranené zviera.
Reagovat
Pe3k
Ano, ano ten deseti centimetrový odstavec je jasný ukazatel tvé pohody :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten odstavec je len reakciou, ty blázonko..

Suché fakty bez emócií, ale druhýkrát si to nečítaj. Bolo by to zbytočné ;)
Reagovat
spaniel
Nadal není ani druhý :D
I těch pár rekordů co má kromě antuky mu brzy vezme Djokovic.
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě antuky :)

Množinky, podmnozinky...

Djokovic áno, najlepší hrac na harde vobec, pre tento rekord si ide...
Reagovat
Pe3k
Kaj si pro něj ide? K tobě do paneláku?
Reagovat
smazaný uživatel
Federer naposledy porazil Djokovica na hardovom GS v roku 2009 :)

Feder skončil, nasledujúce sezóny si budes vychutnávat len duo Nadal, Djokovic..

Uzívaj, Ostravo :)
Reagovat
Pe3k
Já proti Djokovicovi nic nemám a že Rogera sem tam porazil mě nikdy nevadilo.
Pokud Roger letos skočí (což se nestane), tak jsem nesmírně vděčný, že jsem zažil většinu kariéry nejlepšího sportovce všech dob :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tu vacsinu kariéry, kedy s ním jeho konkurenti zametali od Londýna až po NY..:)..Aj ja som rad, ze si tuto cast kariéry zažil...

Ale tie rekordy z weak era mu zostanu, budes mat na co z YT spomínat, skoda ze si zacal sledovat tenis az v roku 2008, ten zápas s Baghdatisom bol epický. Roger hral dobre :)
Reagovat
Pe3k
Bylo to 2007, už by sis to mohl pomalu zapamatovat ;)
Pokud vím, Nadal ho neporazil více než 4 sezóny a v posledních zápasech s ním dedko Federer zametal kurt, tak nevím co si sledoval ty...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sledujem zápasy, kde o niečo ide. Nie nejaké Bazileje :)

Najvacsi fanusik Federera, nepoznajúc jeho kariéru a tenisové prostredie do 2007...

Ale tak horlivo diskutujúci o konkurenciách pred 2007 a po...ty si velký komik.
Reagovat
Pe3k
Kdo říká, že jsem největší fanoušek Federera? To je zas jen další výplod tvého chorého mozku...horlivo tady diskutujes hlavně ty, ostatní se jen smějí až se za břicho popadají ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
On je jen vrchní hater Rafy, nic víc, na největšího fanouška nemá kapacitu, vlastně možná ani na fanouška. Na to je moc nepřejícný a zlostný špinavec. :)
Reagovat
Pe3k
Opravil bych to; jsem hejtr fanoušků Nadala. Rafael samotný mi už tak nevadí. Sice je to doper, cheater, věčná plačka atd.,ale má i několik obdivuhodných vlastností díky čemuž sem se ho po čase naučil respektovat.
Reagovat
Herbert_Hoover
:)) Kdyby ti nevadil, tak nemáš potřebu si ulevit v každém komentu tím, že budeš znevažovat jeho přínos tenisu a podsouvat domněnky a zbožná přání. :)
Ty bys neuvažoval nad tím, že by mohl být Rafa GOAT ani kdyby vyhrál čtyřicet GS a se všemi svými úhlavními rivaly měl bilanci 40:2.
Reagovat
Pe3k
Jenže já to píšu tady, kde to čtou jeho fanboys, on s tím tady nemá vůbec nic...
Reagovat
Herbert_Hoover
Já třeba taky nemám rád některé fans Rogera a nemám zapotřebí ho všude špinit s tím, že si to oni přečtou. To je blbost.
Reagovat
Pe3k
Je to blbost? A že přesně tohle tady dělá většina fandů Nadala ti nevadí...
Reagovat
Herbert_Hoover
Jak víš že mi to nevadí? :) Každopádně nějaká sviňárna, která je jen domněnkou, nelze ji prokázat, jako to, že je doper a cheater, se na adresu Fedexe tady jen tak nenajde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš Rogerovi medvědí službu, trooolole.
Reagovat
Pe3k
A ty zas triatletum, pičusku ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neunášíš troooloooole.
... a bude hůř
Reagovat
spaniel
Něco pro tebe, mistr podmnožin...jak Djokovic tak Federer strčí Dopala do kapsy na trávě, hardu i v hale. Je to one trick pony.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozno práve preto má s oboma mimo antuky pozitivnu GS bilanciu.

Alebo preto, lebo v rokoch 08-09 porazil Federera v troch GS finále na troch roznych povrchoch?..Zrejme preto je teda ten one trick poney. Mozno aj preto to Roger tak hystericky oplakal..

It s killing meee :)

Pozdravujem :)
Reagovat
Pe3k
Rafa porazil Rogera ve 3 finále, před 10 lety a pak prohrál 7 zápasu v řadě s Djokovicem, bylo to celých 21 setů v řadě :D

Slovy Rafy; "If anyone says I am better than Roger, then he doesn't know anything about tennis" vtipné, že to přesně pasuje na jeho fans ;)
Reagovat
smazaný uživatel
21 setov v rade a vidis, na GS to ma Nadal s prehladom 9:5..:)

Tak je zrejmé, že ty, také ostravské trdielko, nemá vyštudovanú diplomaciu a aj základy z nej sú pre teba španielská dedina. Tak snad ti to ide aspon s tým prútom v ruke :)
Reagovat
Pe3k
Tak ta bilance z gs je to jediné co Rafovi ještě zůstalo, asi proto ji vytahujes v každém druhém příspěvku...
Reagovat
smazaný uživatel
Tie malicherné GS..
Reagovat
Pe3k
Já ti to neberu, nech si tuhle podmnožinku, já zas goat status ;)
Reagovat
Kozoroh
Nadal v GS bilanci vede, protože Djoker byl častěji schopen postoupit k Býkovi na FO, než Rafa k No1emu na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v GS bilancii vedie s prehľadom.

Nadal v GS bilancii odohral 4 zápasy na harde, s bilanciou 2:2
Nadal v GS bilancii odohral sedem zápasov na antuke s bilanciou 6:1?
Nadal sa nezúčastnil AO13, na AO09, AO14, AO17, AO18 sa Djokovic nedostal k Nadalovi a vypadol skôr, na AO10 sa dostali do rovnakej fázy.
Reagovat
Kozoroh
"Mozno práve preto má s oboma mimo antuky pozitivnu GS bilanciu."

Ehm, Djoker má s Rafou mimo RG GS bilanci 4:3.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlá interpretácia.

GS Bilancia mimo antuky s oboma dohromady nie je záporná. To je pre Rafu veľká vec.

Nemať zápornú bilanciu s Rafou na RG, je pre oponentov nonsens, úplne nereálne.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Nadal lepší Federera? :DDD Na apríl dobrý. Já se divím, že Nadala někdo do těchto diskuzí zatahuje, bezmála 70% GS titulů (o které jde především), 70% (ty bláho) má z jednoho povrchu. To dělá 30% z ostatních povrchů, to je při písemce na střední pětka jako vyšitá a na vysoké nezapočteno. Už to ho diskvalifikuje z veškerých debat. Nikdo nikdy nedominoval žádnému povrchu jako Nadal antuce, ani Federer zdaleka tak nedominoval trávě, ale to z Rafy nedělá kandidáta na GOATa, ba naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Cize ak by mal Nadal len 12 GS ako +\- Djokovic, mal by 50% titulov z iných povrchov a uz by bol na tom lepsie?...Minimálne na vysokej :)

+1 za logiku.
Reagovat
Road_to_Centre_Court
Bavíme se o srovnání s Federerem, jestli sis nevšiml, ale nevadí. :) V tomto boji o GOATA už jsou Nadalovy tituly na RG v podstatě irelevantní... Rafa vyhrál za poslední 4 roky jediný grandslam mimo French Open, kvalitativně možná nejhorší grandslam poslední dekády US Open 2017. Šlape vodu a upevňuje antukový trůn, ale trůn GOATa se mu vzdaluje každým měsícem víc a víc a nervozita jeho fanatických fanoušků stoupá.
Reagovat
Herbert_Hoover
Při pohledu na US Open draw spíše stoupá nervozita v jiných táborech. My jsme v klidu, stejně jako Rafa. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No to mas ale podmnozinky, tenis ale ráta celkové čísla..

Takze ked bude mat Nadal 21GS, s kariérnym GS, bude celkovo lepší a možeš sa rozkrájať kludne aj na 30% kúsky a nič z toho :)
Reagovat
Ondra979
Nadal moc vodu asi neslape, mohl vyhrat Wimblas a do USO jde jako top favorit, to ja klidne uznam. A pripadny titul na USO by pro nej byl velmi cenny, to je asi bez debat
Reagovat
Ondra979
na kazdeho jednou prijde utlum, i na NAdala, ja doufam ze by to mohlo byt pristi sezonu ale uvidime. Dokud nedorovna 20GS, tak se neni o cem bavit, H2H je pomocna statistika, tenisove zapoleni je mnohem komplexnejsi. Roger udelal loni velkou chyby s tim blbym MTL, mohl Nadalovi vyfouknout 1GS a bylo by asi hotovo,takhle to bude jeste asi dramaticke
Reagovat
smazaný uživatel
Pomocná statistika. Presne tak.

Ale ked budu mat vsetci plus minus rovnaké cisla, tak tá pomocna statistika hrá velkú rolu. Najma, ked ukrýva také počené dáta..

Federer v súčte s oboma nemá ziadnu pozitivnu GS H2H bilanciu, dokonca ani na tráve..

Je jasne najslabší.
Reagovat
Pe3k
A přesto je celosvětově uznávaný goat :D
Ty si nech bilanci a my zas post nejlepšího hráče všech dob, mě to přijde fér :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tú pózu si kludne nechaj, mne ide o tenis, takze mne bilancia a zázitky Rafovych výhier nad lietajúcim Federerom behajúcim zlava-doprava jak handra bohate naplnaju :)
Reagovat
Pe3k
Tebe ide o tenis a preto tady deset let plácáš o H2H a tenis sleduješ přes live score :D
Reagovat
smazaný uživatel
Riesim tenisové veci, ty sa uz utesujes nejakým PR...:)

Ja ti k tomu mediálnemu obrazu gratulujem, mysli na neho, ked budes najblizsie pocut spanielsku hymnu na kurte :)
Reagovat
Pe3k
S mediálním obrazem to nemá nic, to jen Roger je takto milován.
Goat status mu udělila samotná atp, odborníci, hráči, prostě všichni na nichž záleží...
Reagovat
Ondra979
no a co ze je v ni horsi, v mnoha dalsich je zase lepsi. ze ty si zaujaty extremne proti Rogerovi tady vsichni vime, tak to porad vytahujes kolem dokola jako stokrat ohranou pisnicku. Ale koho to bude zajimat za 30-40 let, pokud bude mit Roger vice GS, tak asi skoro nikoho. Pokud se pocet GS srovna, tak to by byla jina situace a pak to bude na zajimavou debatu, ale s ne s tebou, ty mas samo jasno uz ted, ze je Nadal nejlepsi v celem universu
Reagovat
Pe3k
Roger více gs, Nole zas H2H a Rafovi zbyli jen podmnožinky...
Reagovat
Ondra979
zase v tomhle bych byl objektivni, pokud ma byt GS jako hlavni meritko, tak je Nadal samozrejme pred Nolem a to porad o dost. Za cca dva roky budeme moudrejsi, pak uz i na tyhle dva prijde utlum spojeny s opotrebovanim, vekem nebo motivaci.
Reagovat
Pe3k
Hlavní měřítko to jistě jez ale já osobně to beru komplexně. Pokud na jedné straně je hráč jenž má 85% titulů z jednoho povrchu kde je extrémně slabá konkurence a další jenž je nejlepší na hardu, trávě, v hale pak je to tak nějak jasné...
Reagovat
smazaný uživatel
On to bere komplexne, ale celkové čísla rozdeľuje nekomplexne na množinky :)

On je celý nejaký zakomplexovaný :)
Reagovat
Pe3k
Kapesníček?
Reagovat
Ondra979
to s tou antukou je to samozrejme pravda a je to NAdalova nejvetsi slabina. Ale to by prislo ke slovu az pri vyrovnani poctu GS mezi Nadalem a Nolem nebo Rogerem. Zase Novak mohl Nadala porazit na RG aspon v jednom finale nebo v SF 2013 a vypadalo by to hned lepe z jeho pohledu, ale holt ho neporazil a i proto ma ted vetsi manko
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak. Je to Nadalova najvacsia devíza. Je to najunikátnejší zápis tenisovej historie, to najviac, čo sa v tenise dosiahlo a to co sa nikdy neprekoná, nic podobné nikto z jeho konkurentov nedokázal, nepriblizil sa k tomu a pri vzajomnom hodnotení za to získava extra body.

Zároveň nikde inde nestráca..má kariérny GS, ba dokonca viac GS zo vsetkých povrchov. Antuka to len šperkuke :)
Reagovat
Pe3k
Škoda, že si to myslíš jen ty...
Rychlé povrchy, turnaj mistrů, hala, koberec, tráva, ale tak hlavně, že nikde jinde neztrácí :D
Realita volá trolhanda, ale ty ses dávno ztratil v podmozinkach
Reagovat
smazaný uživatel
Koberec :)

Najlepšie lietajúci a rovno smer blázninec. Ty trololeee
Reagovat
Ondra979
bavime se o kandidatovi na titul GOAT? ;pak je to jednoznacne slabina a dobre to vis :) samo o sobe je to historicky pocin, ale na GOAT zatim malo, bude muset Rafik pridat avyhrat aspon tak 4 hardove GS, pak by to byla jina
Reagovat
smazaný uživatel
Bavime sa o titule Goat?..

Tak to by mal byt ten Goat aspon najlepší hrác svojej doby a dobre to vies..

A mat aspon 2 GS z kazdeho povrchu, ak chces napadat Rafovu antikomplexnost :)
Reagovat
woody
Proč nehraje Murray US open, nevíte nědko?
Reagovat
Kozoroh
Murray se US Open účastní, bude hrát proti Australanovi Duckworthovi.

https://en.wikipedia.org/wiki/2018_US_Open_-_Men%27s_Singles#Section_3
Reagovat
Ma3ek
Nič nestojí v ceste finale Nadal Djokovic
Reagovat
smazaný uživatel
A co Anderson??
Reagovat
Ma3ek
Na toho som zabudol :D
Reagovat
Kozoroh
http://www.tennis.com/pro-game/2018/08/mens-us-open-preview-djokovic-favorite-win-back-back-slams/76238/

http://www.tennis.com/pro-game/2018/08/womens-us-open-preview-will-halep-prevail-or-does-parity-win-out/76240/

Byl bych rád, kdyby vývoj mužského turnaje kopíroval Tignorovu předpověď :-)
Reagovat
tommr
a já bych byl rád kdyby vývoj ženského turnaje kopíroval Tignorovu předpověď (jen s opačným finálovým výsledkem) ... :-)
Reagovat
Mayo
Bol by si rad aj keby to dopadne podľa mojej predpovede? (:
Reagovat
smazaný uživatel
to sa skor trafi ondrej jirasek nez tignor :) jemu snad nikdy nic nevyjde :)
Reagovat
Ondra979
pokud k tomu zapasu dojde, tak si myslim, ze Roger padne s Gyrosem. Nick se na tyhle zapasy umi namotivovat a bude pro me favoritem, neda se nic robit, je to na prd los..ale stejne neni forma na to to vyhrat. Ta mohla byt loni, kdyby se byl vyprd na Montreal a jel radsi do Cinci..
Reagovat
Patik
To je ťažko povedať ako sa Kyrgios vyspí ..on je nevyspytatelný..možno to len odchodí alebo skrečuje ešte skôr než nato dojde..u neho človek nikdy nevie..ale ak bude fit a sústredí sa na zápas..tak sa pre-esuje do ďalšieho kola.
Reagovat
Ondra979
to je fakt, nevyzpytatelny on je. Ale s Fedou to neodchodi, leda ze by mu to od zacatku neslo. Urcite nezapomnel, jak prohral tesne na Laver cupu a bude chtit odplatu
Reagovat
Patik
Je pravda že s top hráčmi hrá úplne inak..vidím to na tiebreaky a esovú prestrelku.
Reagovat
Mayo
Kks Býk hneď na uvid Ferrera, ako inak najťažší žreb (:
Reagovat
Mayo
Tak snáď sa dobre nadopoval a uhra slušný výsledok.
Reagovat
Patik
Pff..Znie to zaujímavo ..zaujímavé mená v prvom kole proti sebe..ale ani si nepamätám kedy Ferrer vyhral vôbec nejaký lahký zápas..nieto ešte grandslam proti plešinke :)
Reagovat
Kozoroh
Nadal má první a poslední příležitost porazit Ferrera na hardovém majoru.
Reagovat
Mayo
Tak to by mohol prehrať teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvú už mal, aj druhú
Reagovat
Ondra979
tak to bude demolice, vzdyt ja uz ani nevim kde Ferrer vyhral naposled nejaky zapas :), mozna neco na antuce ale uz je to dlouho, tohle bude pro Rafu lahudka
Reagovat
Patik
Ale je mi to trošku lúto teoreticky to môže byť posledný Ferrerov grandslam v jeho kariére..zakončíť ho v prvom kole nieje bohviečo.
Reagovat
Denis92
Nie teoreticky, ale v skutocnosti je to jeho posledny GS. Uz sa tak vyjadril. Buducu sezonu ukonci karieru na turnaji v Madride alebo Barcelone.
Reagovat
Patik
Takže vynechá Australian Open ?
Reagovat
Ondra979
tak logicky, musel by pozadat o WC, uz nema zebricek..a proc tam jezdit kvuli jednomu zapasu..
Reagovat
dappe
S Djokovičem jako favoritem číslo jedna bych byl docela opatrný. Do své top formy má daleko, nehrál v ní ani na Wimbledonu a rozhodně ne po něm. V Cincinatti jsem teda viděl jen finále, ale v něm byl Djokovič stěží průměrný a vzhledem k cestě do finále si nemyslím, že by hrál dobrý turnaj. Pořád má skvělou obranu, ale v útoku je stále téměř neškodný. Federer bohužel předvedl ve finále katastrofální výkon a od Miami to není ono, což už je celkem dlouhé období, takže to bude mít zřejmě těžké. Pokud by se ještě jednou dokázal předvést ve formě alespoň z loňského roku, tak bych o něj strach neměl.

Celkově je to docela otevřené, největší šance má asi Nadal. Bude dost záležet na podmínkách a zda někdo z těch tří bude alespoň částečně ve formě. Pokud ano, bude vítěz zase někdo z nich. V opačném případě bychom po delší době mohli vidět jiného vítěze GS.
Reagovat
Pe3k
Vzhledem k losu a RF bolestem zad je favorit Nadal. Jeho cake draw na US open to už je taký evergreen, ale co už, ten borec by si mimo antuku neškrt, tak alespoň ty easy draw mu pomáhají z když už on sám je one tricm pony.
Reagovat
Mayo
Často to tu vidím na tp akési "one trick pony". Čo to vlastne je, My little pony? Ten seriál animovaný?
Reagovat
Pe3k
Ano pro tebe a ostatní Nadull stupid fans je one trick pony vlastně my little pony ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten turnaj je úplně otevřeny. Muže vyhrát úplně kdokoliv. Federer byl v Cincinnati mimo, Djokovic jenom bráni, Rafa hraje tužku. Muže je porazit každý, kdo se dobře vyspí. Kyrgios, Zverev, DelPo, Cilic, Wawrinka. To je fuk.

Je to jenom o tom, kdo najde lepší formu. Žádný vyloženy favorit není.
Reagovat
steve79
Roger se vrátil ke staršímu desingu rakety. Bude hrát s celočerným rámem.
Reagovat
ipko
naozaj? tak to som rád, určite sa mi páči viac a možno aj to pomôže k zlepšenej hre :)
Reagovat
Kozoroh
https://en.wikipedia.org/wiki/2018_US_Open_?_Men%27s_Singles#Draw

1. kolo - Fucsovics
2. kolo - Troicki/Sandgren
3. kolo - Mayer/Gasquet
4. kolo - Pouille/Busta
ČF - Federer/Kyrgios/Fognini/Chung
SF - A. Zverev/Čilič/Nišikori/Goffin
F - Nadal/del Potro/Anderson

Nejsem moc nadšený z toho, že Djokera ve ČF má čekat RF. Jinak má los skvělý. Postup do ČF je povinností.
Reagovat
Mayo
Jednoduchý los, ani Wawru nestretne. Jasný víťaz turnaja.
Reagovat
Sonja
Zato Rafa má na cestě do ČF samou minu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Kachanov, Edmund, Anderson, DelPo..

Ked si odmyslim Djokovica, tak tá cesta do finále je nanajvýš tŕnistá..
Reagovat
Sonja
Držme se prvních 4 kol, od ČF je jasné, že to žádná sranda nebude :)
Myslím, že ani Khachanov, a už vůbec ne Edmund (který je úplně z formy), proti Rafovi moc nezmůžou.
Já bych o Noleho losu mohla říct, že Fucsovics je na 1.kolo těžký soupeř a Busta (loňský semifinalista :DDD) je v osmifinále taky potenciální hrozba...ale radši řeknu, ať si mě ten trouba srbskej nepřeje, pokud dovolí, aby mu někdo z nich nějak výrazně zavařil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Obaja by mali postúpit do QF, Rafu tam tusim este strasí Muller...
Reagovat
Sonja
Jsem radši, že ho tam čeká RF, než kdyby tam měl Rafu :D S Federerem to aspoň budou kratší výměny, neztratí případně tolik sil, s Rafou by se tam zas mydlili 4 hodiny.
Ale samozřejmě Federer bude hodně těžký soupeř, ve čtvrtfinále by měl mít na Noleho ještě dost sil a tentokrát by v tom zápase nebyl favoritem (jako byl v Cincy), takže by mohl hrát o to uvolněněji.
Reagovat
steve79
Raději bych nepředbíhal. Na US Open je jiný povrch a jiné míče.
Reagovat
Sonja
Nechápu, v čem předbíhám? :o
Reagovat
smazaný uživatel
Na 3 vitazné je Federer prakticky bez šance.

Este v roku 2009 vyhrával na GS 4:1, no dnes je to uz z jeho pohladu 6:9, Djokovica na harde od roku 2009 na GS neporazil, je to jasné ako facka, nemá na neho..

Keď sa k tomu priráta 9 prehier od Rafu, Goat ide v ústrety 20 výpraskom od svojich najvacsich sokov na smerodajných turnajoch.
Reagovat
dappe
Zato Nadalova bilance 2:13 proti Djokovičovi a Federerovi z posledních tří sezon vyloženě vypovídá o tom, že na ně má...
Reagovat
Pe3k
2:13 to je slušná bilance pro Rafu, ale znáš toz fakta bych na předkožku nevytahoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Decentne a celkom nenápadne by som upozornil na fakt, ze sa bavíme o smerodajných turnajoch, tzv. grandslamových :)

Nadal to má tusim 9:3 a 9:5, dohromady 18:8, mimo antuky tusim dokonca 8:7 :)..Takze áno, nemusí sa bát nikoho.

Nadal vyhráva s oboma dokopy mimo antuky, Federer nevyhráva v súčte s oboma na žiadnom povrchu, dokonca ani na tráve..Ved to je aké lol, ze sa o nom uvazuje ako Goatovi.

20 prehier by bolo tragických, ked si uvedomime ze sa hraju ročne len 4 GS..

10 rokov kariéry, to máme 40 GS. A Bum z rovnej polovice ho vyradili najvacsi historickí konkurenti..V tej druhej polovici sa im vyhol a mal šancu na vyhru..
Reagovat
dappe
Federer je ale považovaný za nejlepšího hráče díky své první polovině kariéry, ne na základě posledních 10 let. To, že ty o tom takto uvažuješ jen ukazuje na to, jak jsi jednoduchý.

2:13 je Nadalova bilance od věku, od kterého posuzuješ Federera, s tím, že proti jednomu z těch rivalů je v obrovské věkové výhodě.
Reagovat
smazaný uživatel
Kamosko, to sú komplexné, tzv. celkové GS čísla. To neobkecáš :)

Federer prehrával s Djokovicom a Nadalom aj ked bol vo vekovej výhode, preto tie celkové počty...

Tie tvoje 2:13 je čo?..Vycucané z prsta, mnozinky, podmnozinky..
Reagovat
dappe
Kdy prohrával Federer s Djokovičem, když byl ve věkové výhodě?
Reagovat
smazaný uživatel
AO 2008, Novak 20r, Federer 26...
Reagovat
dappe
Super, teď ještě zjistit význam slova "prohrával"...
Reagovat
smazaný uživatel
Prehrával s Djokovicom a Nadalom :)
Reagovat
spaniel
Věková výhoda je holt menší než dopingova výhoda.
Reagovat
Kozoroh
Je pozoruhodné, že od doby, co Novak otočil celkovou bilanci s Rafou, tak už nepíšeš o celkovém H2H, ale jen o H2H na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
Nie.

O GS ako o meritku som písal, este ked si o TP ani nechyroval priatelu :)
Reagovat
sharon
Peti škoda. Vzhledem k tomu, že si fyzio volala i ve včerejším zápase, tak tam asi něco bude a snad to nebude nic vážného.
Reagovat
Frick
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/7264--berdych-a-dva-cizinci-stane-se-novym-pritelem-safarove-tomas-plekanec

Chtěli zachovat dekorum nebo jsou neznalí?

"Jejími dalšími milými byli bývalý slovenský bojovník kung-fu Kristián Bajza, který české tenistce pomáhal zlepšit fyzickou kondici, americký tenisový kouč Troy Hahn, veřejnosti neznámý Čech z Brna, další americký kouč Nick Tzekos, bývalý český tenista Jakub Lustyk a jistý Američan Joe."

Hm, to by takto znělo dost peprně.
Reagovat
FulnekUltras
A když už se v zákulisí kauzy bojuje o toho zlatýho fógla, tak tady máte aspoň skutečnou zpěvačku. Je to sice film, ale krátký... ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=mvr0hrb5yRA
Reagovat
smazaný uživatel
To hejtování Lucky dovádíš k dokonalosti.
Reagovat
misa
Co ty tvoje znalosti? Tzekos je Brit :)
Reagovat
.vorlik.
Petry dnešní vystoupení na mě působí jako trénink. A když viděla, že to nebude proti CSN jednoduchý, tak se na to vybodla. Jen doufám, že není opravdu zraněná.

V obou případech ale na US Open čekám max třetí kolo. Znovu se dostaví kreč z GS, magie jménem Vaněk se vytratí a bude to. Na GS to Péťa rozjede až příští rok.
Reagovat
FulnekUltras
necháme se překvapit ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Karličky Petře tradičně nesedí. Takže jsme v NH solidně potrénovali - a teď s čistou hlavou do NY. Žádné velké plány, první soupeřka je jasná.
Reagovat
tommr
pokud je opravdu zraněná tak je to pěknej průšvih. Pokud ne a chtěla si jen dáchnout před USO tak to měla udělat jako v Eastbourne a odstoupit už před zápasem. Takhle si jen připsala další zbytečnou prohru a pokazila si bilanci proti neoblíbený soupeřce ...
Reagovat
FulnekUltras
6:6 není špatné
Reagovat
.vorlik.
Nějaká bilance, obzvlášť proti CSN, snad nemůže nikoho zajímat. Proč by zrovna tohle mělo vadit?
Reagovat
tommr
s hráčkou jako je CSN je to ostuda. Tu by měla bez problémů porážet ...
Reagovat
FulnekUltras
v dané situaci Peťa asi nejlíp věděla, co dneska dělá - a vím, že na USO půjde na doraz - když to nebude stačit, nedá se nic dělat
Reagovat
.vorlik.
Ostuda? Tak určitě. Každej na okruhu má někoho, kdo mu herně nesedí, i když je to třeba žebříčkově mnohem níž postavenej hráč. Mně osobně příjdou horší ty 2 porážky od Puig, která Pétě mimochodem vyfoukla finále olympiády.
Reagovat
tommr
vůbec nejhorší v Petřině kariéře jsou asi ty 3 porážky od Brengleový. To se prostě nedá ničím omluvit ...

U CSN nejde ani tak o to, že s ní prohrála - to se může občas stát. Petra s ní ale prohrála ŠESTKRÁT a to je prostě neskutečný. Tolikrát neprohrála ani s Radwanskou nebo Wozniackou což jsou mnohem lepší tenistky než je CSN ...
Reagovat
blixa
Chlapče chlapče, to je až neuvěřitelný, jak jsi za ty léta co se zabýváš tenisem nepochopil absolutně nic. Ono to z gauče prostě nejde ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tommr je zaseklej trumbera - jeho lexikální stránka je ostudnej, trapnej, mizernej.
Ale naučil jsem ho nový slovo - truhlík :-)
Reagovat
Pavlis
Tak skreč. Asi rameno. Akorát ji Carla hodně rozběhala.
Reagovat
Blondie
Doufám, že fakt není zraněná :( nebo ne vážně...
Reagovat
tommr
nechci Petře sahat do svědomí, ale myslím, že si dneska přišla jenom zahrát a ne vyhrát. Hraje absolutně bez nějakého nasazení a dělá lehkomyslný chyby ... :(
Reagovat
FulnekUltras
Už před turnajem bylo jasné, že nejtěžší ze všeho bude z něj nějak důstojně zavčas vycouvat. ;-) Taky nemám rád tyhle spekulace, ale pokud Petru skutečně už od včerejška trochu táhlo rameno, je jasné, že to nechtěla rvát přes závit.
Reagovat
vendulkabendulka
Petra bohužel hraje druhé housle a CSN ji pěkně zatápí. Navíc mi dneska přijde hodně pomalá, u všeho je pozdě.
Reagovat
Dobry-den
CSN dává Petře pěkně za uši, a to už i v jejím oblíbeném 1. setu. To radši nechci vidět, jak to bude vypadat ve druhém :-(
Reagovat
tommr
Petra začala hodně špatně a dělá mraky zbytečných chyb ... :(
Reagovat
Dobry-den
Kája Muchová postupuje a ve finále ji čeká Abanda, to není vůbec bez šance. :-)

Terka nakonec asi prohraje. :-(
Reagovat
whales
https://www.sport.cz/plus/clanek/1016151-glosa-pan-perfektni-ostatni-by-s-nim-hned-menili-federer-se-ale-trapi.html

Zajímavý článek o Rogerovi.
Reagovat
Patik
Jeden využitý matchpoint ..dva využité breakbally a tento článok by asi neexistoval..nuž ale aj taký je tenis..uvidíme čo predvedie na US Open..z top hráčov má najťažší los..ak porazí Djokoviča ovládne celý grandslam.
Reagovat
smazaný uživatel
Nole super los, v QF najlahsieho možného súpera, ktorého opat tenisovo znemožní a pošle na perifériu Goat dejín. Dovtedy piánko.

Rafa v SF 3. A v QF 5. nasadeného, takze teoreticky rebrickovo najtazsích protivníkov. Navyse Feru v prvom je tricky draw a Kchachanov v tretom taktiez.
Reagovat
Dobry-den
Ve druhém setu neudržela vedení 5:2. Za stavu 5:6 jí zahlásili foot fault a začala bulet. Pak vyhrála 6 míčů v řadě. Následovala dvojchyba a další 2 chyby...

Chtělo by to třetí set, pojď, Terko :D
Reagovat
Dobry-den
:D
Reagovat
tommr
už předtím jí tam rozhodčí párkrát obrali o jasnej bod, ale s tím se musí v USA při utkání domácí hráčky tak nějak počítat. To bulení je fakt trapný ...
Reagovat
Dobry-den
Ale zase při setbolu jí dost možná nezahlásili aut.

A Kája si taky vede dobře :-)
Reagovat
FulnekUltras
Plech na jednonohé končí a nová trenérka bude ze Švýcar.
Reagovat
com
Karolina to vyhraje :) a Kuznetcova by mohla v prvnim kole vyradit Serenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhraje.
Nemohla.
Reagovat
tommr
Karolína Diyasovou porazí i v současný mizerný formě ...
No tak vyřadí Venus. Williamska jako Williamska ...
Reagovat
dunphy
Kuznetcova? To kdo je?
Reagovat
Dobry-den
Úlet:

'Dvouhra mužů je letos bez Čechů. Tomáš Berdych a Jiří Veselý jsou zranění, ostatní čtyři naděje Zdeněk Kolář, Adam Pavlásek, Václav Šafránek a Lukáš Rosol skončili v prvním kole kvalifikace.'

Sorry, ale proč lžete? Já Jirku v pavouku vidím, má hrát s Francouzem Moutetem (WC). Může se samozřejmě ještě odhlásit, ale zatím tam figuruje...

A to radši nebudu rozebírat další hovadinu, kdy jsete psali, že Bertensová nebude hrát v New Havenu čtyřhru, přitom dneska odehrála čtvrtfinále...

Ale lepší portál v ČR nemáme, tak co s tím budeme dělat? Asi si založím svůj vlastní. Dneska už totiž tu novinařinu může dělat opravdu každej.
Ale Fricka a Fandinu tam nechci! ;-)
Reagovat
Fandina
To je dobře, že mě nechceš. Já tebe taky ne.
Reagovat
Fandina
Roger hrůza, Kyrgios a Nole. To je děs. Navíc v jeho čtvrtince mám i Ríšánka a Bustičku.
Gríšánek hrůza, Wawru v prvním kole, nevím, co komu udělal. Na další jeho protihráče ani nemyslím, ale je to výběr, kdo se všechno vešel do jeho čtvrtiny: Raonic, Isner, Murray, DelPo. Ach jo.
Veselka by mohl první kolo udělat, ale potom Šáša, navíc s Ivanem. To je také hrůza a také nevím, jestli je vůbec zdravý. Jinak by se mi samozřejmě líbilo, kdyby je dal. Druhý týden jako ve Wimblu by se moc hodil :-).
Reagovat
Fandina
Los holek nerozebírám, protože je to zbytečné, člověk nikdy neví, jak budou hrát. Ale Sabalenka pro Petru se mi zdá dost silná a Bertens Kontaveit ve čtvrtině, také to mohlo být lepší.
Reagovat
insanezy_
Grišánek to je teplý i na holku
Reagovat
Fandina
Je to můj miláček. Nejněžnější oslovení, jaké je. Pak také Berďulka. A já nejsem holka, ale bába.
Reagovat
smazaný uživatel
a Busticka:)
Reagovat
Fandina
a Ríšánek.
Reagovat
mahycek
Serte na to, radši těžší los, většinou se to vyplatilo,
než spekulace. Klídek, on ví sám co má dělat.
Reagovat
janek_da
Tak mohla by Janinka vyhrát USO...
Reagovat
mahycek
Ale, zase pozor, Djoker relativně lehké, ale může překvapit Pouille. Je to ranař. Zkrátka, pokud Roger přehraje Kyrgiose a
bude dobře returnovat jeho podání, což je těžká zkouška,
tak o něj nemám strach a půjde daleko.
Reagovat
honza333
Jak může hrát Buzarnescu ?? Vždyť se všude psalo že je po sezoně !! A teď je zase na listině ?? Jak to ?? ???????? Ví někdo něco více ??
Reagovat
PetaM
Nepsalo se, že je po sezóně. Jen, že bude hrát až v Asii. Ale zřejmě to nebylo tak vážné a proto může hrát ;)
Reagovat
lars
jeste se muze odhlasit
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/mikibuzarnescu?lang=cs
Reagovat
tommr
hrát už asi může, ale otázka je jak na tom bude s formou. Pro Markétu by soupeřka po zranění mohla bejt výhoda ...
Reagovat
FulnekUltras
das ganze tschechei ist eine spekulantenbande
Reagovat
tito
Podle toho, jak vyváděla, bych řekl, že se na kurty postaví tak v r 2020...
Reagovat
GaelM
Aj aj, Petra má dobrý los. To se bojím, že bude zase brzy venku :(
Reagovat
tommr
cesta do čtvrtfinále se zdát být relativně schůdná, ale dál už to nebude žádnej med ...
Reagovat
smazaný uživatel
Za mě los OK. Nejdříve bych chtěl poprat upřímnou soustrast Grigorovi. Opět vyfasoval v prvním kole Stana. To je za trest. Rafa to nemá lehké. Kačanov, DelPo, Shapovalov, Tsitsipas, Raonic. Má tam nabito. Dole totéž. Za mě dobrý los. Šampion bude muset ukázat co umí a titul vybojovat.
Reagovat
SwissMaestro
To samé platí pro Stana. Nikde není psáno, že se na ten jeden zápas Dimitrov "neurve" :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale rozdíl je v tom, ze Stan muže klidně vyhrát titul. Dimitrov ne.
Reagovat
Mayo
Ešte neviem aký má žreb Rafa ale snáď jednoduchý ako vždy :D
Reagovat
smazaný uživatel
ma najlahsi opat :)
Reagovat
Mayo
Hej? Tak v tom prípade verím v 2. miesto :D
Reagovat
janek_da
tak Rafa... jsem zvědav jestli protáhne dál unikátní sérii zahajovacich servisů na GS. Teď jich má v řadě cca 25
Reagovat
Mayo
Djokovic 3,5 víťaz uso izy many
Reagovat
Marduch
Nadal, cerny kun Wawrinka. Nole (stejne jako Fedex) tezko rict, Fedex v nem svym finalovym vykonem v Cinci jiste vzbudil falesne mineni o urovni sve hry;-p
Reagovat
Ondra979
no tohle Roger opravdu nevyhraje, leda ze by se mu zazracne vratila forma z 2017, ale na zazraky neverim. Asi vyhraje jeden z dvojice Nadal/Djokovic..Zverev se teoreticky muze dostat relativne daleko, ale na vyhru to jeste nebude.
Reagovat
tommr
Petra i Karolína mají relativně slušnej los a lonský čtvrtfinále by obhájit mohly ...

Naše ostatní holky jsou na tom hůř, ale ty jsou stejně bez šance na dobrej výsledek ...

Nějak tam nevidím Denisu Allertovou. Že by byla zase zraněná?
Reagovat
EllNino
Jo, nehraje už delší dobu, stejně by musela do kvalifikace
Reagovat
EllNino
Petra s Yaninou, to už tady v New Yrku jednou bylo, před 9 lety, a nedopadlo to slavně, Yanina tu uhrála zdaleka nejlepší GS kariéry, jaká to škoda, s její tělesnou konstitucí mohla vyhrávat GS ... ale ta hlava :) ...Jinak Sabalenka do 3. kola mě straší a dál se nemá cenu dívat ...

Karolína má Zarinu do 1. kola, což je dost těžké, pak zřejmě Bogda a pak Sakkari, to bych byl dost rád, kdyby došla na odvetu ... dál zatím taky nemá cenu koukat ...

Bára by do 3. kola projít mohla, na GS se jí letos daří o dost líp než na normálních turnajích, trochu kontrast k Petře :D ... kvalifikantka bude oříšek, rozehraná a Bára má 4 prohry v řadě ... pak asi Arruabarrena, to na betonu jde, na Mertens už to myslím stačit nebude ...

Ostatní naše to maj dost těžké, Bertens, Buzarnesu a Kontaveit patří k hráčkám, které mají letos dost formu, nebo spíše, jsou takové dost konstatní, nepříjemné, navíc Týna, Markéta i Katka formu nemají ... ale třeba některá překvapí, něco podobného bylo ve Wimbledonu, kdy měla Katka Vandeweghe, Denisa Kontaveit a Bára Štefková Bertens ...

Lucka má Petru Martic, to mi trhá srdce, Petře přeju hrozně moc a zároveň tak nějak tuším, že tohle je Lucky poslední GS, tak aspoň do zápasu s Barty vydrž :)

Jinak super zápasy Venus - Světa, García - Konta, dost možná i Halep - Kanepi ... celkem se těším :)
Reagovat
tommr
no pokud by si Karolína neporadila ani s tím losem co má tak už nevím koho by na GS mohla porazit. Starosti mi ale dělá její odstoupení z debla v NH ...
Reagovat
janek_da
jj, ale je Janinka jenom moje... a manžela
Reagovat
darek.vrana
Veselý je zraněný? V pavouku ale je.
Reagovat
mahycek
Musí hrát lépe a bude. Síly má dost, stačí teď ty dny
do zahájení potrénovat a herní praxe a ta lehkost z ledna
se vrátí. Sám to ví nejlíp, co dělal špatně a věřím,
ještě v jeden velký titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám. Pokud chceš vyhrát, tak musis sejmout všechny.
Reagovat
EllNino
má do 1. kola WC z Francie Corentina Mouteta :)
Reagovat
janek_da
Válec se rozjíždí
Reagovat
mahycek
No a co ? Pokud to chce vyhrát, tak je to jedno.
Tentokrát věřím, že to vyhraje celé. Konečně 21 GS.
A Nadal, ten může vyletět klidně třeba s Mullerem, nebo
ještě dříve. To chce klid. Jestli Roger ví, co bylo
špatně v Cinci, tak to může vybalancovat do formy z AO.
A budu fandit večer i v noci, mám volno.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. AO17 bylo taky smrtelně a jak to dopadlo
Reagovat
annah
Jenže v roce 2017 měl zázračnou formu skoro celou sezonu. Od TM se to začalo pomalu kazit s posledním velkým vzepětím na AO. Letos už to není ten Roger z roku 17.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jako Roger fan jsem osobně radši za těžký los, než za lehký. Pokud na to má, tak to Roger udělá přes Djokovice, nebo Kyrgiose. Pokud na to nemá, tak vyletí i na Bautistovi. Za mě je to úplně jedno.
Reagovat
annah
Hlavně obleč ty správné tepláky!!! I když myslím, že ani ty letos nepomůžou. Když přejde přes Gyrose, Nole bude nad jeho síly...
Reagovat
smazaný uživatel
Aby k němu gyros došel :)
Reagovat
Marduch
Neverim, ze by mel Fedex horsi den s Nolem dvakrat za sebou. Uplne otevreny.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o tom, co bude Federer hrát. To budeme schopni říct po prvním zápase. Pokud si přinese svou letošní formu, tak neudělá ani QF. Což je nejrealnejsi varianta. Pokud najde formu z loňska, tak to bude jiné.
Reagovat
spaniel
No, Roger to nevychytal....
Reagovat
Tornes
Ten Kyrgios a Nole, ty by tam asi nechtěl nikdo... Mno, pokud chce vyhrát, bude muset hrát výrazně lépe, než letos celý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Los je nepodstatný. Hrací jako Roger nejedou dl NY aby udělali QF. Mají nejvyšší cíle, takže musí porazit každého pokud chtějí vyhrát titul.
Reagovat
woody
Los je velmi podstatny, samozrejme ze pokud chces vyhrat musis porwzit kazdeho, ale je rozdil se mydlit s hraci kteri Temuzou potencionalne porazit nebo hrat s lehcimi nebo temi co nemaji mometwlne formu!
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale pokud jsi ready od začátku na brutální soupeře, tak te nemůže nic překvapit. Je to jiné; než kdy porázis Sugitu, Mayera, Ferrera, Bautistu a pak hraješ s Nadalem.
Reagovat
Marduch
Kalkuluj ale taky s rozlozenim sil. Muzes zdolavat tezky kvalitni soky ve ctyrech pripadne v peti a v semi ti dojde stava..
Reagovat
woody
Ano, pokud uz dalsi prubeh nesledujes z gauce nebo hrajes s jazykem na veste po trech predchozich petisetacich. Nicmene je to dost individualni a kazdy hrac to muze mit jinak. Nicmene ani Novak ani Roger nemaji lehkou cestu !
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu. Já osobně mám u Rogera radši těžký los, než lehký. Historicky to má možná větší úspěch.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist