Marach s Pavičem na Australian Open slaví premiérový grandslamový triumf

27. 1. 2018, 14:47
Aktuality 3
AUSTRALIAN OPEN - Debloví specialisté Oliver Marach a Mate Pavič vyhráli i 14. zápas sezony a slaví zisk prvního grandslamového titulu ve čtyřhře mužů. Ve finále Australian Open rakousko-chorvatský pár porazil 6-4 6-4 kolumbijskou dvojici Juan Sebastian Cabal a Robert Farah.
Oliver Marach a Mate Pavič

Oliver Marach a Mate Pavič začali spolupracovat loni v březnu a během necelé sezony vyhráli jen halový turnaj ve Stockholmu. Nicméně nejvíce na sebe upozornili ve Wimbledonu, kde si oba zahráli poprvé ve finále grandslamu ve čtyřhře mužů a prohráli až po čtyřapůlhodinové bitvě 11-13 v pátém setu. 

Parádní formu mají Marach s Pavičem v úvodu sezony 2018, kdy ve čtrnácti zápasech nenašli přemožitele, přičemž polovinu výher vydřeli po třísetovém boji.

Po triumfech v Dauhá a Aucklandu a dobyli také Melbourne, kde na Australian Open dosáhli životního úspěchu. Oba zaznamenali první grandslamový titul poté, co v dnenším finále porazili 6-4 6-4 kolumbijskou dvojici Juan Sebastian Cabal a Robert Farah.

Podrobnosti připravujeme.

• AUSTRALIAN OPEN 2018 •
Austrálie, tv. povrch, 55.000.000 australských dolarů
sobotní výsledky (27. 01. 2018)
• Čtyřhra mužů - finále •
Marach/Pavič (7-Rak./Chorv.) - Cabal/Farah (11-Kol.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Fandina
Mate Pavic je mi sympatický, hraje levou rukou, je rychlý a je trochu vzhledově podobný na krajana Djokovice. A jsem zvědavá, jak dopadne v mixu, tam bude také hrát finále.

Gratulka oboum k titulu.
Reagovat
EllNino
Až na to, že je to Chorvat :)
Reagovat
Fandina
Nevadí, ale je mu podobný.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist