Marach s Pavičem poprvé porazili Herberta s Mahutem

12. 11. 2018, 15:18
Aktuality 0
TURNAJ MISTRŮ - Oliver Marach s Matem Pavičem zahájili své působení na Turnaji mistrů v Londýně vítězně. Rakousko-chorvatský pár v prvním zápase skupiny Knowlese a Nestora na čtvrtý pokus našel recept na francouzské duo Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut.

Oliver Marach s Matem Pavičem zakončují letošní fantastickou sezonu naprosto zaslouženě na Turnaji mistrů v Londýně, kde dnes na úvod zdolali 6-4 7-6(3) dvojici Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut. Na Francouze našli recept až na čtvrtý pokus.

Nasazené jedničky v úvodním dějství nečelily jedinému brejkbolu a díky brejku ze třetí hřy šly po 40 minutách do vedení. Cestu k vítězství si Marach s Pavičem zkomplikovali, když v osmém gamu druhé sady přišli o náskok brejku. Do rozhodujícího setu však nemuseli, jelikož tie-break ovládli poměrem 7-3.

Vítězové letošního Australian Open Marach s Pavičem už atmosféru v londýnské O2 areně okusili loni, kdy jako náhradníci přehrály bratry Bryanovy. Šampioni letošního French Open Herbert s Mahutem startují na Turnaji mistrů čtvrtým rokem po sobě, pokaždé vypadli už ve skupině.

Druhý dnešní souboj vyhráli vítězové posledních dvou grandslamů Mike Bryan a Jack Sock. Američané porazili v repríze finále US Open 6-3 7-6 dvojici Lukasz Kubot a Marcelo Melo a udělali první krok na cestě do semifinále.

• TURNAJ MISTRŮ •
Londýn, Velká Británie, tv. povrch / hala, 8,500.000 dolarů
pondělní výsledky (12. 11. 2018)
• Čtyřhra - skupina Knowlese a Nestora •
Marach/M. Pavič (1-Rak./Chorv.) - Herbert/Mahut (8-Fr.) 6-4 7-6(3)
M. Bryan/Sock (5-USA) - Kubot/Melo (3-Pol./Braz.) 6-3 7-6(5)
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist