Martin v Umagu vyřadil i Sousu a osladil si čtvrtfinálovou premiéru

23. 7. 2016, 14:37
Aktuality 23
ATP UMAG - Slovenský tenista Andrej Martin na antuce v Umagu už podruhé vylepšil své maximum na okruhu ATP. Po třísetové výhře nad druhým nasazeným Portugalcem Joaem Sousou postoupil do semifinále, v němž se utká s Argentincem Berlocqem.
Andrej Martin

Andrej Martin si včera na antuce v Umagu zahrál poprvé ve čtvrtfinále turnaje ATP a svou premiéru si osladil vítězstvím. Šestadvacetiletý Slovák, který v předchozím zápase přežil pět mečbolů proti krajanovi Martinu Kližanovi, zdolal 6-3 4-6 6-2 druhého nasazeného finalistu loňského ročníku Joaa Sousu z Portugalska a postoupil už do semifinále.

O účast ve finále se Martin utká utká s rovněž nenasazeným Argentincem Carlosem Berlocqem, který se postaral o vyřazení turnajové trojky Francouze Jeremyho Chardyho.

O první finále bude kromě Martina bojovat také Gastao Elias, který ve čtvrtfinále porazil dvakrát 6-4 Španěla Pabla Carreña-Bustu a podruhé během dvou týdnů i v kariéře postoupil do semifinále podniku ATP.

O svůj životní výsledek si pětadvacetiletý Portugalec Sousa zahraje s posledním nasazeným hráčem v soutěži Fabiem Fogninim. Italský tenisa v posledním čtvrtfinálovém duelu otočil souboj s Bosňanem Damirem Džumhurem.

• ATP 250 UMAG •
Chorvatsko, antuka, 520.070 eur
páteční výsledky (22. 07. 2016)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Martin (SR) - Sousa (2-Portug.) 6:3, 4:6, 6:2
Berlocq (Arg.) - Chardy (3-Fr.) 6:4, 6:2
Fognini (4-It.) - Džumhur (Bosna) 4:6, 6:1, 6:1
Elias (Portug.) - Carreňo (6-Šp.) 6:4, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

23
Přidat komentář
panzer.dragon
Mr Karlovic si pohral s nasranym Johnsonem jak kocka s mysi dvakrat mu sebral podani paradnima rerurnama a pak ze tb a esa, houby, brejkama a zejtra si da 500 titul a snuru dvou turnaju v rade, parada
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně polovinu vyhraných setů za ty dva turnaje získal v tiebreacích. Kočka s myší možná tak proporčně, spíš se mi hodí přirovnání jako kladivo se hřebíkem. Prostě střelec, nic moc tenista, ale vzhledem k jeho výšce člověk ani nemůže moc jiného chtít.
Reagovat
panzer.dragon
Ja mam Iva hrozne rad, protoze ma fakt kouzelny hlasky na twitteru, je poznat ze to ma vhlave v poradku, taky je obdivuhodny, ze v 37 jede takovy bomby soubezne se vsema djokerama, fedexama, nadalama, zverevama, kyrgiosema atd a porad si drzi svuj kus kolace
Reagovat
Lunej..
No, to jsi jeden z mála fandů Karloviče, které znám. :) Já ho neprožívám, že má skvělé hlášky je fajn, ale tenisově, krom svého podání a častého hraní na síti, kde ne vždy exculuje, je to u mě omyl :)
Reagovat
panzer.dragon
Byli sme tu driv dva, jest tu byl wave, ale kde je tomu konec :(

Karlovic je idelani proverka jak na tom protihrac je jak na returnu tak mentalne, zda ustoji celit tem bombam, steve to nezvladl ani po jedny strance
Reagovat
Lunej..
Víš, pro mě tenis založený převážně na bombach při podání není tenis. Proto nějak nemusím Isnera, Esovice, Raonice atd.a s.povdekem sleduju Radka, který má hrozný FH, esa nic moc, ale prostě se HRAJE :)
Reagovat
panzer.dragon
Jo, ale jak sem psal, Ivo je mimo kurt obrovskej sympatak, chytrej a dela super fory. Kdyz se k tomu prida to, ze mu je 37,4 a ze je to 210cm vysokej kolohnat je opravdu obdivuhodny, ze tahne snuru 9 zapasu v rade bez porazky a doufejme, ze vyhraje titul i tady a prejme mu to :)
Reagovat
horska.kraslice
Mám stejný názor jako Lunej. V civilu může být klidně sympaťák, příjemný vtipný společník a kdoví co ještě, ale mně jde o tenis a na jeho tenis se nedokážu dlouho dívat, nuda, nuda.
Reagovat
Lunej..
Přesně. Dneska budu určitě fandit Gaelovi. :)
Reagovat
panzer.dragon
ach jo, Ivo Ivo, už ses moh radovat :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak za stavu 6:4, 5:4 podává Karlovic se chci dostat na stream a píšou mi "match finished" - jo, souhlasím :D
Reagovat
kada.tom
ve slunečních brejlích :-D
zážitek ho takhle vidět ... :-D
Reagovat
Lunej..
Hm, hlavně má brejk, což mě štve. Se nediv, v tom vedru podávat proti sluncí musí být opravdu zážitek.
Reagovat
Lunej..
Nechci být hnusná, ale stejně budu: sledovat tenis Esovice je pro mě utrpení, zlatý Isner. A pokud Karlovic ukončí kariéru, myslím, že nebude patřit k těm hodně postradanym.. ještě že to komentuje Bidrman, aspoň je to unosnejsi.
Reagovat
kada.tom
v tom s tebou souhlasím, bohužel včera Steve vyhrál, když se to nečekalo, dneska prohrál, když se to nečekalo (dle H2H) ... Esovič hraje strašně, jeho fakt drží jen ten servis, ve výměnách je to tragédie občasně narušená chybou soupeře nebo neskonalým štěstím ... zlatej John, kterej je i ve výměnách více než schopnej ... další servismany ani nepočítám, prostě uměj ve výměnách, Esovič spoléhá pouze na servis
Reagovat
turista
Souhlasím, John Isner je dobrý i ve výměnách.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá drsně :D ale jeho tenis fakt nemusím.
Reagovat
Lunej..
Ach jo, Steve je pako, že nevyužil BB, jinak tenis hrozný. Jestli Steve prohraje, jakože to zatím na to vypadá, tak si za to může sám, protože nevyužít šance BB proti Esovičovi je hřích. Chápu, že je vedro, vlhkost, hraje se blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být zlej, ale prohrát s Karlovicem jinak než přes tiebreaky je ostuda :D
Reagovat
Lunej..
Jsi zlej a protivnej. :P Já Esoviče prostě nemůžu strávit jako tenistu. Určitě má své fandy, ok, ale pro mě to je spíš takový tenisový omyl, který má hru založenou hlavně na podání. Nicméně Steve dneska hrál na půl plynu proti včerejšku, škoda.
Reagovat
horska.kraslice
Martin porazil i Berlocqa, to jsou tento týden výsledky.
Reagovat
smazaný uživatel
Sousa už si asi o životní výsledek nezahraje, aspoň ne na tomto turnaji :-)
Reagovat
Dobry-den
Tak to je teda síla :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist