Martincová na ITF ve Francii do čtvrtfinále nepostoupila

8. 5. 2019, 12:37
Aktuality 0
ITF W80 CAGNES-SUR-MER - Tereza Martincová na akci ITF W80 ve francouzském Cagnes-sur-Mer, kde si včera připsala první letošní antukové vítězství v hlavní soutěži, v souboji o čtvrtfinále prohrála s favorizovanou Christinou McHaleovou ze Spojených států.
Tereza Martincová

Tereza Martincová měla po velmi nadějném vstupu do letošní sezony zdravotní potíže a na posledních šesti turnajích skončila již v kvalifikaci. V tomto týdnu se po předchozích neúspěších rozhodla po téměř třech měsících vrátit na okruh ITF.

A návrat to byl zpočátku úspěšný. Čtyřiadvacetiletá Češka na turnaji s dotací 80 tisíc dolarů ve francouzském Cagnes-sur-Mer na úvod suverénně přehrála domácí divokou kartu Harmony Tanovou, ale v souboji o čtvrtfinále prohrála 1-6 4-6 s favorizovanou Christinou McHaleovou.

V úvodním dějství neměla proti Američance, kterou předloni porazila na betonech v Monterrey, nejmenší šanci, dokonce ji od potupného "kanára" dělil jediný míček.

Druhá sada už byla podstatně vyrovnanější. Martincová však stále musela dotahovat náskok soupeřky. Úvodní dva mečboly sice odvrátila, nicméně McHaleová, jež v prvním kole vyřadila semifinalistku pražského turnaje WTA Bernardu Peraovou, zápas dopodávala čistou hrou.

• ITF W80 CAGNES-SUR-MER •
Francie, antuka, 80.000 dolarů
středeční výsledky (8. 5. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
McHaleová (USA) - Martincová (ČR) 6-1 6-4
di Giuseppeová (It.) - Blinkovová (6-Rus.) 7-6(8) 6-1
Babosová (Maď.) - Honová (Austr.) 7-6(4) 7-6(3)
Lepchenková (USA) - Gračevová (Rus.) 7-5 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist