Martincová na Štvanici vydřela postup do čtvrtfinále, mezi nejlepší osmičkou jsou i Allertová a Zarycká

25. 7. 2019, 14:42
Aktuality 7
ITF PRAHA - Tereza Martincová měla ve druhém kole pražského turnaje ITF na Štvanici nečekané potíže. Krajanku Johanu Markovou, které v žebříčku WTA patří 573. místo, zdolala až po dvouapůlhodinovém boji. O postup do semifinále bude nasazená dvojka usilovat proti své nasazené krajance Anastasii Zarycké. Mezi nejlepší osmičku prošla také Denisa Allertová.
Tereza Martincová

Tereza Martincová před necelými dvěma týdny skrečovala utkání kvalifikace v Bukurešti a po doléčení zdravotních potíží si nenechala ujít domácí podnik ITF. Na pražské Štvanici po Lucii Hradecké vyřadila i další krajanku Johanu Markovou.

Zatímco první kolo zvládla nasazená dvojka suverénně, dnes měla podstatně větší potíže. S až 573. hráčkou světa dokonce prohrávala o set a brejk a navrch měla jen v rozhodujícím setu, v němž méně zkušené krajance nadělila "kanára". Postup mohla slavit až po dvou a půl hodinách a vydřeném vítězství 4-6 7-5 6-0.

Martincovou v souboji o semifinále čeká Anastasia Zarycká. Nasazená Češka s ukrajinskými kořeny přehrála 7-6(5) 6-1 Reku-Lucu Janiovou a proti Martincové zaútočí na vyrovnaní svého kariérního maxima.

Denisa Allertová si na třetím českém turnaji ITF v řadě zahraje minimálně čtvrtfinále. Šestadvacetiletá Češka zdolala 7-5 6-3 francouzskou kvalifikantku Saru Cakarevicovou. O semifinále se finalistka ročníku 2015 utká se Stephanií Wagnerovou, nebo Veronicou Cepedeovou.

Barbora Miklová dnes na Švanici na dvě výhry z kvalifikace a včerejší deklasování krajanky Kilnarové nenavázala. Ve druhém kole jednadvacetiletá Češka podlehla 4-6 4-6 Bulharce Viktoriji Tomovové.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

7
Přidat komentář
Fandina
Pamatuji, že vloni na Štvanici jsem prvně viděla hrát Karolínu Muchovou. Hrála s Bárou Krejčíkovou a porazila ji. A pak odjela na USO a od té doby je to jedna z naších současných topek.

Dneska jsem si na to vzpomněla na Štvanici, když jsem viděla hrát Barboru Miklovou, líbilo se mi, jak hrála a tak jsem si říkala, třeba se také po Štvanici někam dostane a bude to s ní podobně, jako s Muškou. Barbora hrála s Tomovou a v každém setu jsem si myslela, že bude její, nakonec nebyl, ale celkově na mě udělala dojem. Doufám, že o ní ještě uslyším.
Reagovat
horska.kraslice
Já jsem Báru Miklovou sice neviděla hrát, ale všimla jsem si, jaký dala klepec Monice Kilnarové, takže podle těchto dvou indicií by to mohlo být v budoucnu zajímavé :-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak snad Tereza dorazí:)

https://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100045598
Reagovat
Ondřej.Jirásek
tam by mohla být velká šance :)
Reagovat
Vlk-v-trave
Ash se doma v Brisbane svěřila že cítí motivaci hrát, jak nikdy v kariéře... už se moc těší na návrat na kurty po svém odpočinku. Má velké plány a cíle.

Velmi si cení pozice No.1, ale chce zůstat stále sama sebou, pár maličkostí se s trůnem změnilo, ale hlavně si chce uchovat v sobě to, proč se dostala tam kde je. Dále se chce rozvíjet a pracovat.

http://www.puntodebreak.com/2019/07/25/barty-mas-motivada


*
říka se že platí za velmi inteligentní hráčku. Možné to je. Uvidíme, co předvede na US Hardu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se Ash bude dařit na betonech podobně jako loni a předloni.
Reagovat
tommr
po odstoupení Báry Krejčíkový je pavouk značně nevyváženej. V horní polovině jsou samý cizinky zatímco ve spodní převažujou Češky ...

O odstoupení Báry Krejčíkový jsem mimochodem nikde nenašel žádnou zmínku. Nevíte někdo co jí zase je?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist