Martincová v Karlsruhe nedopodávala zápas proti Paoliniové a vzdala

31. 7. 2019, 16:41
Aktuality 20
WTA 125k KARLSRUHE - Tereza Martincová ve druhém kole antukového turnaje WTA 125k v německém Karlsruhe podávala proti Italce Jasmině Paoliniové na vítězství, servis ale neudržela a nakonec ve třetím setu za stavu 0-3 po dvou a půl hodinách boje vzdala. Důvodem byly bolesti zad.
Tereza Martincová

Tereza Martincová se v posledních měsících dostala do solidní formy a tento týden se jí snažila prodat na novém turnaji WTA 125k v německém Karlsruhe.

V prvním kole si čtyřiadvacetiletá Češka připsala skalp bývalé světové dvacítky Darjy Gavrilovové a dnes byla blízko k vítězství i proti Jasmině Paoliniové, dorazit Italku ale nedokázala. 

141. hráčka světa Martincová získala prvn íset, přestože v něm třikrát přišla o výhodu brejku. Ve druhé sadě otočila z 1-4 na 6-5 a šla podávat na postup do čtvrtfinále. Jenže o servis se dnes opřít nemohla a set v tie-breaku prohrála. 

V úvodu třetího dějství se česká tenistka nechávala ošetřovat, ale zkoušela dál bojovat. Jenže když v maratónském gamu s dvaadvaceti výměnami nevyužila brejkbol a vzápětí už poosmé neudržela podání, za stavu 6-4 6-7 a 0-3 kvůli problémům se zády vzdala.

V letošní sezoně Martincová skrečovala potřetí. Před necelými třemi týdny v kvalifikaci turnaje WTA v Bukurešti vzdala za stavu 3-3 ve třetím setu Italce Saře Erraniové poté, co ztratila vedení 6-1 a 4-1. Na jaře nedohrála semifinále na podniku ITF ve Francii, Rumunce Bogdanové tehdy vzdala za stavu 4-6 a 0-2.

• WTA 125k KARLSRUHE •
Německo, antuka, 125.000 dolarů
středeční výsledky (31. 07. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Paoliniová (It.) - Martincová (ČR) 4-6 7-6(5) 3-0 / skreč M.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

20
Přidat komentář
Torn
Tady to máš černé na bílém, prohraje a ještě se skrečí. Ty máš fakt v hlavě želé. :D
Reagovat
FulnekUltras
aktuální porážky můžou rozházet jen stádní jepice - za rok dva nebo tři si povíme, kam to Terka tenisově dotáhla a o kolik se budou plechovky soudit s tím hochštaplerem
Reagovat
rybicka
To je šikovné - spojit několik potencionálních událostí, přidat dlouhý časový úsek a... Dá se předpokládat, že něco z toho se stane. A když ne, kdo si to za tři roky bude pamatovat, že?
Reagovat
rybicka
Jinak souhlasím, že se Hrdlička šikovně "upíchnul". Ale nejsem muž, tedy vůči němu nepociťuji závist :-).

Jestli Kája naletěla? Nu, to se nám ženám děje běžně. Ale on jí myslím přinejmenším dost pomáhá. Alespoň zatím. Mně není sympatický, ale pro Plíškovic je zřejmě, minimálně zatím, přínosem.
Reagovat
Nola
zeny su blbe? skor chlapi, staci sledovat hokejistov, futbalistov, ktori si narazili modelecky, missky a p.

Hrdlicka je narcis, o tom snad nepochybuje nikto, ale snazi sa vytrieskat z Kajinej popularity v CR, co sa da, a to mu sluzi viac-menej ku cti
netusim, kolko jej prinesu sponzori s CR, ale vyzera, ze ich ma celkom bohate

celkom ma bavi, ako niektori jedinci dokazu predpovedat buducnost
Reagovat
rybicka
Netvrdila jsem, že pouze ženy, pouze jsem odpovídala mužskému. :-)

Jinak sorta bohatí muži a jejich krasavice, to snad ani netřeba otevírat.
Reagovat
George_Renel
Ač kluka moc nemusím, má Hrdlička také velmi dobrou pozici mezi spotovnímo komentátory O2 a většinu fotbalových z ČT jako je Čapek, Kalous, Vlášek a spol strčí spolehlivě do kapsy.
Reagovat
Torn
Tak Fulnek ani nic jiného neumí, než někde se s prominutím vys**t zamíchat to rukou a udělat z toho věštbu na 3 roky dopředu, která je tak neurčitá a nejasná, že i Jolanda je proti němu přesná jako švýcarské hodinky.
Reagovat
Elip13
Tereza se pravděpodobně nikdy do stovky nedostane. Prostě na to nemá.
Reagovat
rybicka
Já nevím kam se Tereza dostane, ale zápas s Jasmínou jsem nebyla schopna dokoukat. Bylo mi to k nekoukání.

A mimochodem mě Jasmína fascinuje. Při pohledu na ni mám pocit, že nemůže vyhrát žádný tenisový zápas, a ona to i dává. Nicméně podívat bych se na ni nikam nejela.
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/B0k2HXei1Fz/
Reagovat
Frick
https://docs.wixstatic.com/ugd/41962f_ebf95db643b84391adc747662203344e.pdf

V tradičním dvojturnajovém bulletinu (opět na velmi dobrém lesklém papíře) byla hned třikrát zmíněna varianta WTA na Štvanici, zejm. v rozhovoru s Peterou (str. 22).

Co myslíte může vězit za tímto hnutím ledů? Když si vezmu, že Černošek předtim zaujímal pozici "Na Štvanici jen přes mou mrtvolu". Kaderka zatlačil? Magistrát zatlačil ("Na Štvanici jsme financovali špičkové zázemí, tak chceme aby bylo využito na námi podporovaných akcích")? WTA zatlačilo? Nebo hledat nejjednodušší řešení a to je to, že Černošek opustil spartu?

https://sport.aktualne.cz/tenis/miroslav-cernosek-rozhovor-tenis-prostejov/r~ed6b0628677b11e9b38a0cc47ab5f122/

...a tak je prostě lehčí ten turnaj (spolu)pořádat v areálu rivala, když už v Praze svuj areál nemáte, jakkoliv ten areál, co už nemáte, je nyní v rukou osob vám zpřízneněých, tak prostě misky vah převažují jiným směrem...?
Reagovat
Frick
...samozřejmě by si člověk měl říkat, že nic není upečeno, nicméně pokud se o tom takto nahlas mluví už teď, nějakých 9 měsíců před možným startem ročníku 2020, tak nenaznačuje to už mnohé?

Docela by mne zajímal vliv toho Oktagonu. Ukázal, že velká akce na Štvanici, i přes všechny její neduhy, může fachčit?
Reagovat
Mantra
nahlas to řekl už na letošní Praze - asi jsi to nepostřehl - čímž to teĎ defacto konstatoval
Reagovat
Frick
Tam jsem postřehl to, že přesun nevylučoval.
Reagovat
FulnekUltras
30 let křečovitě individualistického čecháčkovského kapitalismu právě tak stačilo a je načase, aby lidi zase dostali rozum
Reagovat
Kojinho
A zvolili slovenský kapitalismus. Vyznáváš ideologii poháněnou závistí.
Reagovat
Dobry-den
Těch skrečí má Tereza nějak moc. Neumí prohrávat. Horší už je snad jenom Cadantu.

Bohužel na to nemá herně ani psychicky.
Reagovat
com
Muguruza taky umi dobre skrecovat :)
Reagovat
tommr
jj je příznačný, že poslední dvě skreče má Tereza proti Errani a Paolini což jsou hráčky s téměř identickým stylem hry. Když je Tereza nedokázala dorazit ve dvou setech tak to prostě psychicky neunesla a vzdala to ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist