McEnroe strach z mladších soupeřů v Londýně nemá

1. 12. 2008, 15:29
Aktuality 0
John McEnroe je v 49 letech nejstarším účastníkem letošního Masters veteránů v Londýně. Čtyřnásobný vítěz turnaje, který letos začíná 2. prosince, však soupeřům poslal jasný vzkaz. "Prohrát jsem nepřijel," říká sebevědomě.
John McEnroe

"Toto je zpráva pro Peta Samprase, Stefana Edberga a všechny ostatní. Možná jsem trochu starší než vy, ale mám pro vás vzkaz: Nepřijel jsem do Londýna prohrát." Sebevědomím sobě vlastním to vzkazuje devětačtyřicetiletý John McEnroe svým soupeřům, kteří ho od úterý 2. prosince čekají na veteránském Masters v Londýně.

"Jsem připraven," zní odpověd o 7 let mladšího Švéda Edberga, jenž se v aktivní kariéře utkal s McEnroeem celkem třináctkrát a šestkrát dokázal vyhrát, v krátké upoutávce pořadatelů na finále Black Rock Tour of Champions.

V londýnském tenisovém centru Royal Albert Hall se utká celkem osm tenisových legend, které jsou rozděleny do dvou skupin. Do jedné byli nalosováni McEnroea, Pete Sampras, Francouz Cedric Pioline a domácí "buldok" Jeremy Bates. Ve druhé na sebe narazí Edberg, Francouz Guy Forget a Britové Pat Cash s Gregem Rusedským.

Američan McEnroe bude usilovat o svůj již pátý titul, když triumfoval v letech 1997 až 1999 a naposledy před pěti lety. Ve svém úvodním vystoupení narazí ve středu večer na krajana a čtrnáctinásobného grandslamového vítěze Peta Samprase, jenž do Londýna přiletí z pražské exhibice proti Štěpánkovi.

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist