McEnroe ukončil spolupráci s Raonicem. Chce se naplno věnovat komentování

28. 8. 2016, 13:19
Aktuality 285
Slavný Američan John McEnroe ukončil spolupráci s kanadským tenistou Milosem Raonicem, kterému pomáhal jako poradce. Jeho realizační tým rozšířil před Wimbledonem, kde se pětadvacetiletý hráč probojoval poprvé do finále grandslamu. McEnroeovi však spolupráce s Raonicem komplikovala roli komentátora pro televizní stanici ESPN, i když jejímu šéfovi prý nevadila.
Milos Raonic a John McEnroe

"Nejlepší bude to ukončit. Ulehčí to život nám všem," řekl McEnroe před začátkem US Open. "Chtěl bych, abych si mohl myslet, že dobře vycházím i s ostatními hráči," uvedl sedminásobný grandslamový šampion. Nevyloučil, že by se mohl věnovat trenérské práci s některých z tenistů mimo sezonu.

Raonicovými trenéry jsou vítěz Roland Garros z roku 1998 Španěl Carlos Moya a Ital Ricardo Piatti.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

285
Přidat komentář
Stan_Borowitz
omlouvám, že jsem se nechal z mladické nerozvážnosti strhnout k překřikování se s kolovrátkem.

Ale noc byla dlouhá a já u toho kompu musel sedět tak jako tak. A hádka pod článkem o Johnovi zase až tak off-topic není:

https://youtu.be/ekQ_Ja02gTY?t=13
Reagovat
D@nny
Za včerejší, potažmo dnešní diskuzi si společně s fandinou zasloužíte minimálně metál, za rekord v házení hrachu na komunistu, pardon, na zeď.
Reagovat
misa
ve které se ani jediný komentář netýká obsahu článku.
Reagovat
gigin
Jeden asi jo. FU napsal, že je BicMac Sládek.
Reagovat
smazaný uživatel
Na plamennou diskusi musí být vždy dvě strany. A, že jde o politiku, která je až na druhém místě, je více než zřejmé.
Reagovat
FulnekUltras
definitivně fekálně ukojený major Borovička navždy ztratil v nudlích na dně svého 26 let nevyvezeného veřejnoprávního septiku kdesi daleko vpravo... Máte pravdu, byl nejvyšší čas... ;)))
Reagovat
gigin
Ty si fakt nemocný. Měl by sis pořádně zam*dat, třeba by se to trochu spravilo.
Reagovat
Stan_Borowitz
Dovedeš si představit tu babu, která by ho chtěla? On si ho tak maximálně vyhoní na obrazovku, když hraje Kvitová... jestli to teda v jeho stavu ještě vůbec zvládne.
Reagovat
gigin
Aj takové sa najdú Stane. By ses divil.
Reagovat
spaniel
Nejlepší je, že i Fandina si s ním beru problémů vytřela zadek. Je úplně mimo, paranoik co věří svým přeludům. Jsou lidé, co se poučí že svých chyb, pak lidé, co se poučí z cizích chyb s pak toto prolhané ho.vado.
Reagovat
spaniel
*bez
Reagovat
gigin
Mi nejvíc vadí, že 99% jeho glosek má politický nádech. Jako tady to nepatří. Jasně, kolikrát tu probíráme nějaké mimotenisové téma, ale chvilku a finito. On v každé diskuzi do toho tahá politiku. Že mele sračky, což si třeba myslím já, každý jednotlivý boreček, borkyně na to může mít jiný názor, je věc druhá. Přitom když se baví o tenisu, třeba konkrétně o Kvítí, tak má podle mne fakt dobré názory. Kromě teda toho Kotyzy. Tak je ale zase fakt, že třeba neví, že ten rozchod byl prostě nucený. Tam byly osobní, až intimní trable.
Reagovat
FulnekUltras
No sluší vám to, ne že ne - pěkně se navzájem pochvalte a poplácejte - nikdo jiný to tady za vás neudělá...a třeba vám to zase trochu do budoucna zvedne morál a že by i něco víc? Jinak výborný nápad gigi, v pro tebe se Stanem jistě vysoce podnětných kariérách netového náměsíčníka a notorika pokračovat zcela určitě nehodlám. ;)
Reagovat
gigin
Mi se hrozně líbí, jak to škatulkuješ. Kdo má jiný názor jako ty, je stádo šulínů, které se vzájemné poplácává po rameni. Prostě jen máme jiný názor než ty, to je celé. Tvá úloha pozéra, že jdeš proti všem ti prostě moc už nejde. Je to průhledné a laciné.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak ty popíjíš borovičku a sleduješ u toho nostalgicky majora Zemana! A všechno se ti to pod vlivem alkoholu a té bolševické propagandy zmotalo dohromady.

Tož to je pak jasné. Chce to míň chlastat, a když, tak jen vodku se sovětskými poradci.
Reagovat
George_Renel
Tajemníku, stačí, podailo se..-b
Už jsi No.1 TP. Kam se hrabe Jirka s Frickem.
Reagovat
Fandina
dolu se to nevejde, tak tady, termín vykořisťování práce mě vždycky pobaví.
Reagovat
FulnekUltras
řekněme tedy spravedlivá odměna za práci
Reagovat
Fandina
A odměna za práci se odvíjí od úspěchu. Čím úspěšnější firma, tím lepší platy.
Reagovat
FulnekUltras
slovem "úspěch" se dnes zakryje kdejaká zlodějina - přičemž nejlépe se okrádají právě ti dole
Reagovat
Fandina
Já kdysi dělala výběrčí daně, za totáče a jednou jsem objevila zlodějinu v jednom podniku a byla jsem kvůli tomu zavolaná na kobereček ke komunistům, abych to stahla. To byla zlodějina.

Naše rodinbná firma nekrade a zaměstnává lidi. Syn programuje v bance a všichni prosperujeme a nekrademe.
Reagovat
FulnekUltras
Na tvé aktivity jsem neřekl nic - ale ten případ, který zmiňuješ před rokem 1990 u krytí něčeho byl po převratu (ODS atd.) ještě častější a hlavně šlo o mnohem větší finanční objemy. Vyzobávat si z celku jen rozinky, co se hodí, samozřejmě lze jen dokud ti nedojdou. ;) Ani dnes nemám o krytí svinstev žádné iluze. Malé ryby jdou sedět, velké si zaplatí Sokola...
Reagovat
Fandina
Trestání za zlodějinu za totáče bylo minimální, teď jeden můj známý špatně investoval, zadlužil se a seděl dva roky natvrdo. Za totáče šel sedět proto, že v hospodě vykřikoval, že mu komouši zabrali pekárnu.
Reagovat
FulnekUltras
Škoda, že neměl na Sokola - ten by mu za příslušný poplatek ;) zcela jistě ze špatné investice udělal pochybení v dobré víře.
Reagovat
Fandina
nepomohlo nic
Reagovat
Stan_Borowitz
třeba Dalík měl za obhájce Sokola a dostal šest let. Tak co to zase žvaníš.
Reagovat
FulnekUltras
byl obětován ve vyšším zájmu, který ODS celkově nakonec stejně nepomohl - a tak se nakonec z potápějící se lodi zachraňovaly už jen vyšší figury - např. Topolánek je stále čisťoučký jak andílek... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
No jistě... hezkej pokus... a třeba Kotta s Pancovou obětovali v zájmu čeho? Dostali souhrnně patnáct let, přestože je obhajoval Sokol.
Reagovat
FulnekUltras
šlo o "exemplární" kauzu Rath - osobní zájem Jeho nedotknutelného Veličenstva Kalouska, kterého už David tehdy sral asi zrovna tak, jako já teď tebe... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Je od tebe milé, že ses sám přirovnal k usvědčenému lháři a zloději Rathovi. Ostatně je u vás dvou vidět spousta společných rysů, akorát David snad není koprofil.
Reagovat
FulnekUltras
Už se těším, jakou lahůdku v krabici mi ještě necháš podstrčit, abys tady měl konečně svůj zasloužený čecháčkovský klid a pořádek... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Asi sis zase vzpomněl na své milicionářské a estébácké metody, co?

Dnes není potřeba nikoho umlčovat, naopak je třeba, aby exoti tvého typu byli slyšet co nejvíc. Lepší prevence proti návratu totality snad ani neexistuje.
Reagovat
FulnekUltras
Tak hlavně aby to tady zabralo na tvou cílovou skupinu, která ti ještě může při dostatečné loajálnosti roky zajišťovat slušný důchod... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Já mám na důchod dávno vyděláno, takže ty se snaž, ty cílová skupino, abys neskončil pod tím mostem, kterým pořád vyhrožuješ.
Reagovat
FulnekUltras
časy se mění - a nikdo nemá mít nic za definitivní...
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak. Věčný byl svého času jen Lenin a přátelství se Sovětským svazem. To bylo navíc ještě i nerozborné.
Reagovat
FulnekUltras
mě u Lenina zcela uspokojuje životnost jeho myšlenek, potvrzovaných dodnes praxí - a v případě východoevropské velmoci skutečnost, že až čecháčci v americké řiti konečně narazí na tvrdou realitu, mají se ještě kam obrátit
Reagovat
Stan_Borowitz
V řiti jsi akorát tak ty, ale to je tvoje volba...
Reagovat
FulnekUltras
tvůj úhel pohledu takříkajíc zevnitř jsem nikdy nezažil, takže míru optického zkreslení odtud si opravdu netroufám posoudit
Reagovat
Stan_Borowitz
A tak nakonec jsi šťastný člověk, když o tom vlastně ani nevíš. A já jsem si furt říkal, proč ta zvláštní záliba ve fekáliích a touha neustále se zmiňovat o vybírání žump a podobně. Už jsi na ně za ta léta vlastně zvyklý a podvědomě na ně pořád myslíš.
Reagovat
FulnekUltras
Když tě vidím (čtu), je to zcela jasné - myslet nemusím už na nic a nemíním tě tam pod hladinou nijak rušit. Ony ty tvoje jinak už dávno vyčpělé posthavloidní lži takhle hned dostanou aspoň nějaký šmak...
Reagovat
Stan_Borowitz
No, hlavně, že ti to chutná...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně aby to chutnalo tvé cílové skupině perspektivních pokračovatelů čecháčkovského pokrytectví
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikdo takový neexistuje, takže zbýváš zase jen ty.

Dobrou chuť a užij si to.
Reagovat
brixner
Za tiťapade, aji za sotopade:-)
Svou první Kneisslovku jsem měl z Tuzexu za, tuším, 250 bonů...
Bon za 5.50,-...no kurav:-((
Reagovat
spaniel
Vidím, že generátor náhodných slov je zas v akci a zas dostává naloženo. Fulneku, ty musíš mít strašně neúspěšný život.
Reagovat
FulnekUltras
ááá, další přicmrndavač je tady...už jsem myslel, že se dneska ani neobjevíš... ;)))
Reagovat
spaniel
Víš jak, na rozdíl od tebe mám život a aktivity. Pokud přicmrndávač znamená, že nesouhlasím s někým, kdo hájí nejhorší režim co tady byl, budiž.
Reagovat
FulnekUltras
Pokud trochu vážně vezmu aspoň tu druhou větu, chybí ti bohužel přímé osobní srovnání - ale řekl bych, že i za socialismu bys před Tuzexem a možná i v něm ;) stepoval celkem často... ;)))
Reagovat
spaniel
Pokud by to bylo jediné místo, kde bych sehnal něco, co bych chtěl, tak jistě. Vůbec nechápu, jak si tím mířil, ale to je u generátoru náhodných slov asi normální.
Reagovat
FulnekUltras
Tak jinou odpověď jsem od tebe ani nečekal, ale máš-li chuť, vytrvej - chlapci dole by se mohli cítit už trochu osamoceni... ;)))
Reagovat
spaniel
Na blbou otázku...
Reagovat
Fandina
Já jsem také nepochopila narážku na Tuzex. Tam stepovali všichni, když chtěli nějaké zboží elektroniku cokoli co bylo na západě běžně k dostání a v socialistickém hospodářství se neumělo vyrobit. Takže zaostalý východ pošilhával po vyspělém západě a proto ty tuzexy.
Reagovat
FulnekUltras
Konzumní čecháček se tak stal ideálním hybatelem "sametu"... ;) ...druhou stranu mince měl poznat až dodatečně...
Reagovat
spaniel
Víš, problém je, že ty vycházíš z toho, že předpokladáš, že my ty druhou stranu nevidíme. Vidíme. Ale stejně to při porovnání vychází lépe teď. Ty říkáš, že chřipka je hnusná, zlatá rakovina.
Reagovat
FulnekUltras
tohle srovnání je stejná demagogie jako fašismus vs. "komunismus" - ideální není nic, podstatné je, co je lepší pro většinu normálně pracujících lidí - kteří už ve volbách vyzkoušeli za posledních 25 let opravdu kdeco... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
A pořád se ne a ne přiklonit k té jediné správné alternativě, co? Asi smůla, čio co...

Nechtěl už jsi před chvílí jít do hospody za tou svou drtivou většinou?
Reagovat
FulnekUltras
přebarvování modrobolševiků je bohužel vytrvalé - a lidská blbost téměř ;) nekonečná
Reagovat
Stan_Borowitz
Komunista by neměl pohrdat pracujícím lidem. Jestli ty nakonec nejsi nějaký revizionista!
Reagovat
FulnekUltras
jsem rád Stane, žes obklopen stádem zase chytl aspoň trochu zdravější barvu... ;)))
Reagovat
Fandina
Já myslela, že za stádo hovoříš ty. Za davy nespokojenců atd..
Reagovat
FulnekUltras
za mlčící davy ;)
Reagovat
Fandina
A už jsi někoho přesvědčil, ziskal na svoji stranu?
Reagovat
FulnekUltras
myslíš na TP? ;)
Reagovat
Fandina
Říkáš, že vystupuješ za mlčící dav. Zajímalo by mě, jak si na to přišel, protože já bych si nedovolila vystupovat s nějakým názorem s tím, že mluvím za mlčící dav.
Reagovat
FulnekUltras
Hodně lidí si to tady jen přečte - a svůj názor si nechají pro sebe. Poměr sil 1:3 je v této chvíli dán jenom naší chutí ;) ještě psát... ;)
Reagovat
Fandina
Jak to můžeš vědět, že hodně lidí s tebou sdílí názor a mlčí. To je tvoje fixe.
Reagovat
FulnekUltras
a tak on ten poměr 1:3 právě tady i celkem sedí... ;)
Reagovat
Fandina
takže čtvrtina, to ale komunisti ve volbách nemají
Reagovat
FulnekUltras
neztotožňoval bych určitě procenta komunistů s podílem obyvatel na režim už skutečně fest nasraných ;) - ten se rozptýlí teď třeba hodně k ANO, zčásti i ČSSD, Okamurovi, Vandasovi atd. - ovšem skutečně sociální koaliční efekt právě proto nula
Reagovat
Fandina
žádná z těhle stran nenabízí změnu systému, takže není co měnit
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak ;) - ale pod vlivem mediálně udržovaného strachu z komunistů a minulého režimu je lidi přesto jakožto "demokratické" a "netotalitní" pořád volí - mnohdy i proto, že svůj letitý komplex ze zklamané víry v novou "svobodu" a "demokracii" nedokážou skousnout a vyřešit ani sami v sobě
Reagovat
Fandina
tak to není, lidi volí to, co jim kdo nabízí a protože komunisti jsou přežití, tak je nevolí
Reagovat
FulnekUltras
mediální manipulace s veřejným míněním a záměrné nálepkování "demokratický" vs. "totalitní" na lidi bohužel platí pořád
Reagovat
Fandina
To není nálepkování, je to realita.
Reagovat
FulnekUltras
no comment ;)
Reagovat
Fandina
Chceš snad říci, že před rokem 1989 tu nebyl totalitní režim?
Reagovat
FulnekUltras
proti totalitě současné - pravda mnohem sofistikovanější - úplná brnkačka
Reagovat
Fandina
nevíš co mluvíš
Reagovat
FulnekUltras
nejsi při smyslech ;)
Reagovat
Fandina
Až ti seberou živnost a zavřou tě na dva roky do vězení. Tak to pochopíš.
Reagovat
FulnekUltras
až ti seberou práci, následně bydlení a skončíš pod mostem, pochopíš ještě víc
Reagovat
FulnekUltras
přičemž v první fázi docela stačí i to, když ti za práci "jen" nezaplatí nebo zaplatí pozdě - pak si celou "svobodnou" živnost můžeš strčit do...
Reagovat
Fandina
Ty vůbec nechápeš, co se za totáče dělo. To se nedá se současnou dobou vůbec srovnávat. Jen proto, že jsi nešel k volbám, seděl jsi. Nemáš ani ponětí, co je to nesvoboda.
Reagovat
FulnekUltras
Tvůj ryze osobní pohled Ti neberu.
Reagovat
Fandina
Nic nechápeš.
Reagovat
FulnekUltras
Nevidíš pod sebe.
Reagovat
Fandina
A ty okolo sebe.
Reagovat
FulnekUltras
právě že ano
Reagovat
spaniel
Odkud bereš toto? Proč myslíš, že mlčí? A dokonce že většina? Nemáš pro to žádné podklady. Z z Novinek vycházet nemůžeš, ti buržoazní sporty nesledují jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
o většině tady jsem neřekl ani slovo - ale lidí s podobnými názory je dost
Reagovat
spaniel
Mlčící většina... Ten poměr bych tipl úplně jinak...
Reagovat
Stan_Borowitz
Dokonce slovo "drtivá" tam padlo ve spojitosti s tou "mlčící většinou". Už zase lže, jako když Rudé právo tisklo, a popírá svá vlastní slova.
Reagovat
FulnekUltras
přečti si znova "většina tady" (TP), drtivá většina je to v celé společnosti, ale co budu vykládat čecháčkovi, který se staví k názoru primárně nikoliv podle jeho obsahu, ale jen podle toho, zda se mu zdá dostatečně většinový, aby si pak připadal dostatečně "na úrovni", anebo hodnotí dokonce jen podle osoby autora - ty už ses zkrátka rozhodl, že z té veřejnoprávní žumpy nevylezeš, tak si tam spokojeně shnij a přiklop se deklem ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Co to blábolíš za nesmysly, blbečku, vždyť to nemá hlavu ani patu. Za jakousi fiktivní většinu se permanentně schováváš ty, já mluvím pořád jen a jen za sebe, ty hovado prolhané.
Reagovat
FulnekUltras
Fakta a obsah vláken si tady může zpětně přečíst a ověřit každý. Čili o tom, kdo z nás dvou lže a manipuluje, tvá libovůle a vztek naštěstí rozhodovat nebudou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, každý si může dohledat, kde konkrétně lžeš, prolhané hovado.
Reagovat
FulnekUltras
Zásadní lži tady vypouštíš od začátku sám - ale s pohůnky v zádech to jistě bylo příjemnější... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen další lež prolhaného hovada. Opět snadno prokazatelná.

Umíš vůbec něco jiného než nestydatě lhát?
Reagovat
FulnekUltras
Obsah septiku už ti tu původně hroší kůži naleptal docela slušně ;) - jak říkám, hlavně pozor na další infekci přes ty 25 let rozdrápané beďary... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Vlastně jo, umíš, jak jsi právě (opět) ukázal. Vztekle prskat fekální nechutnosti ve své koprofilní obsesi, když už nevíš, jak dál. A už nic víc.
Reagovat
FulnekUltras
No přiznám se, že koprofilii jsem si musel vyhledat... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
No vidíš, aspoň můžeš doktorovi sdělit anamnézu.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tady mezi tolika zakomplexovanými čecháčky a dementy se leccos ztratí... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, jak praví klasik - pro hloupého každý hloupý.
Reagovat
FulnekUltras
a pro čecháčka každý oponent estébák... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Každý ne, jen ten, který se tak chová.
Reagovat
FulnekUltras
to je každý, který řekne pravdu o době před rokem 1990
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, každý kdo cituje Pravdu z doby před rokem 1989. Teď jsi na to kápnul.
Reagovat
spaniel
:))) na toto se ani nedá reagovat. Ty jsi porouchaný. Nebo strašně zatrpklý.
Reagovat
Fandina
Komunisti neuměli hospodařit, proto krachlo.
Reagovat
Fandina
Komunisti nekrachli jen v Česku, ale v celém východním bloku. V Rusku se také dávno neplní pětiletky, ale vládne tam tvrdý kapitalismus.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jemu stačil ke štěstí stejnokroj Lidových milicí a obušek, to v Tuzexu nevedli. To se fasovalo, když byl člověk správně ideologicky pevný.
Reagovat
FulnekUltras
Pouliční vodoléčba a vyvážení osob do volné přírody byly hlavně u přemýšlivých intelektuálů mnohem účinnější... ;)))
Reagovat
Fandina
Tak tak a ti dobráci to těm komoušům pak ani nevrátili. A mohli, když se dostali k moci a komouši se klepali v koutku.
Reagovat
FulnekUltras
Takhle jednoduché to skutečně nebylo - před pár dny jsme to tady řešili s cheekym. Havlův polistopadový režim velmi dobře věděl, proč nemůže jít první měsíce proti komunistům příliš otevřeně - obrátilo by se to vzápětí v ulicích proti němu samotnému. Na černobílé špinění všeho minulého a rozhazování majetku privatizačním spekulantům, šlechtě a církvi bylo nejdříve třeba upevnit mocenský aparát a všechna svinstva, která měla následovat, taky právně posvětit. To se nakonec týkalo i rozbití Československa poté, co se Slováci jako první ozvali proti Klausově "geniální" ekonomice.
Reagovat
Fandina
Bylo to jednoduché. Komunismus krachl v celém východním bloku a tím to skončilo. Bývalí disidenti a ti, kdo byli komunisti popotahováni se mohli mstít. Neudělali to.
Reagovat
FulnekUltras
nemohli to udělat
Reagovat
Fandina
Proč by to neudělali? Co se stalo v Rumunsku a jinde? V Německu, atd..
Reagovat
FulnekUltras
U nás máme holt mírnější náturu. Až bude brzy krachovat EU a současný ekonomický systém v mnoha státech najednou, taky předpokládám, že to u nás proběhne celkem v klidu.
Reagovat
Fandina
Nemám obavy, že ekonomické systémy krachnou, protože chybí náhrada, za co by se děla obměna. Komunismus je vyzkoušený jako nefunční a nic jiného se zatím nezrodilo.
Reagovat
FulnekUltras
Komunismus ještě nikdo v novodobých dějinách nevyzkoušel, ale o socialismu se soukromými prvky na malé a střední úrovni by se určitě uvažovat dalo.
Reagovat
Fandina
Komunismus už vyzkoušený byl, společné vlastnictví, plánovité hospodaření, nefungovalo to.
Reagovat
FulnekUltras
byl to socialismus s uměle udržovanou vedoucí úlohou kom. strany - doučit... ;)))
Reagovat
Fandina
A jak by sis to tedy představoval, že by to fungovalo, kdo by měl ty vyrobené věci přidělovat, rozdávat lidem podle svých potřeb, kdo by to řídil. Jak by to fungovalo.
Reagovat
FulnekUltras
Čína je hodně blízko - ovšem taky s určitými výhradami (jak tady uvádí spaniel), které jsou dané hlavně velikostí této země a stále ještě přetrvávajícím pocitem "bezedných" rezerv.
Reagovat
Fandina
V Číně jsou přece pracovní tábory, žádná svoboda projevu, řízený internet, to je cesta zpět.
Reagovat
FulnekUltras
Tak říkám, že je hodně blízko. Jinak mediální propaganda tady na "Západě" taky hodně zveličí a zdeformuje - z ideologických důvodů -, takže lágry apod. nutno brát s rezervou...ostatně stejně jako současnou propagandu o životě v ČSSR před rokem 1990.
Reagovat
spaniel
Znáš někoho z Číny? Já ano, nemyslím, že zveličují, naopak většinu ani nezjistí.
Reagovat
Fandina
Mně a spoustu mých vrstevníků nevysvětluj, jak to bylo před rokem 1990. Tady není žádná potřeba, to co člověk prožil zná. Nepotřebuje k tomu cizí výklady. Naopak, začínám být já tím kdo na základě svých zkušeností vykládá druhým.
Reagovat
Fandina
Nehledě na to, že si nedovedu představit, že by někdo z mých vrstevníků chtěl návrat zpět.
Reagovat
FulnekUltras
mluvím o tom, jak se tady dnes o té době v médiích převážně píše - pokud s tím souhlasíš, ok... ;)
Reagovat
Fandina
nevšimla jsem si, že by se nějak extra o té době psalo a když, tak já to nepotřebuji, já to prožila
Reagovat
FulnekUltras
máš recht ;)
Reagovat
spaniel
Čína je fabrika světa, která došla je srázu. Lidi dlouho pracovali s už z toho chtějí něco mít. Výroba se přesouvá dal na východ a jediná šance Číny je vytvořit střední vrstvu doma a nastartovat spotřebu. Socialismus tam už nějakou dobu není.
Reagovat
spaniel
Klasika, pravý komunismus ještě nebyl vyzkoušen :D
A víš proč? Protože je to chimera, nedá se to. Je to jak kdyby si napiš řekl "a odteď žijeme všichni čistě jako ježíš". Nevydrželo by to ani 5 sekund. Je to teorie o lidech a která přitom zapomněla započítat lidi.
Reagovat
FulnekUltras
Říkám snad někde, že je komunismus - aspoň v této fázi úrovně kolektivního vědomí lidí (Asie má v tomhle trochu náskok) - tady u nás reálný? Aktuální cíl: socialismus s tržními prvky viz výše.
Reagovat
spaniel
Takže to co tady bylo a nefungovalo. Začarovaný kruh. Bohužel, momentálně není žádná náhrada. Upínáš se k minulosti, skončilo by to stejně. Asie jinak žádný náskok v tomto nemá.
Reagovat
FulnekUltras
To, co tady bylo a osvědčilo se - plus to, co je tady teď a osvědčuje se. Nic převratného, jen by to chtělo míň ideologie ode zdi ke zdi a víc vůle lidí, nejen v politice. Jinak bys nevěřil, co v té jihovýchodní Asii s děckama od začátku dělají už třeba jen školní stejnokroje - i když uznávám, evropská mentalita je dost jinde... ;)
Reagovat
spaniel
Stejnokroje jsou přece i v Anglii (jsem jejich velký zastánce). Ty zaměňuješ jejich pracovitost se systémem, který mají. Jejich mentalita je posouvá vpřed. Mimochodem, tady se neosvědčilo nic. Jedině že ten pokus vedl ke krachu jak finančnímu, tak morálnímu.
Reagovat
FulnekUltras
Jako zčásti máš určitě pravdu - já říkám, že socialismus v ČSSR dojel na to, že lidi už samou roztažností nevěděli co by... ;) ...a motivační diferenciace platů postupovala v 80. letech příliš pomalu...dneska jsme ale v opačném extrému, kdy ani maximální pracovní úsilí nemusí ještě vést byť ani ke schopnosti splácet pravidelné měsíční výdaje za bydlení - a to je pro mě absolutní zločin tohoto systému
Reagovat
Fandina
Na druhé straně, existují příspěvky na bydlení od státu a další sociální příspěvky
Reagovat
FulnekUltras
to je nedůstojné škemrání - nikoliv opatření motivující lidi pracovat
Reagovat
Fandina
Je to to samé, co nabízí komunismus, každému podle jeho potřeb
Reagovat
FulnekUltras
dobré ;))) - čili cikorky a jistá část lidí na hraně už žijí dávno v komunismu...ještě by to chtělo se podívat číselně, zda vyplácené dávky reálným potřebám současného člověka skutečně dostačují, anebo jen trochu zmírňují celkovou nedůstojnost jeho existence
Reagovat
Fandina
Člověk, který není schopen si na sebe vidělat bude vždycky potřebovat pomoct a je to jedno v jakém je to režimu. Nemusíš to nazývat, že je to nedůstojné. Tak to prostě je. Horší by bylo, kdyby stát s takovými případy nepočítal a nepřispíval. Samozřejmě to zase přináší otázku zneužívání toho systému sociálních příspěvků, jejich cílenost, velikost atd.. A už jsme zase zpět u komunismu. Každému podle potřeb a kdo to rozhodne. Proto je komunismus jako takový nefunkční.
Reagovat
Fandina
vydělat
Reagovat
FulnekUltras
V socialismu takové problémy, způsobené cíleným kořistěním z lidské práce, neexistovaly. Dnešní systém se může tvářit "humánně" jak chce - je nelidský.
Reagovat
Fandina
V socialismu se dělalo všechno dohromady a nějak se to rozdělilo. Jenže takový způsob hospodaření je neperspektivní, protože nemotivoval jedince se nějak víc exponovat, nenutil lidi aby přemýšleli, byly aktivnější, protože všichni měli přibližně stejně. Proto to krachlo.

Teď, když nemáš jistotu, tak jsi nucen se o sebe postarat sám a šikovní jedinci pomohou těm méně šikovným, že jim dají práci atd.. Nic lepšího na světě zatím nebylo vymyšleno.
Reagovat
FulnekUltras
Ale bylo - jenom tu motivační složku mzdy se za socialismu nepodařilo dotáhnout ještě o potřebný kus dál. Extrémně široký rozptyl příjmů od statisícových bez adekvátních zásluh po zcela nedostačující za reálnou dřinu je tím vůbec nejhorším průvodním jevem současného systému, který rozděluje lidi a zadělává na tvrdé sociální konflikty. Že k nim ještě u nás v plné míře nedošlo, je jen otázkou času a tradiční české připodělanosti.
Reagovat
Fandina
To vůbec není o Češích, stejně jako my se hospodaří v celém světě.
Reagovat
FulnekUltras
Jen v té části světa, které momentálně lezeme do zádi - a i v rámci těchto zemí je český bordel ojedinělý.
Reagovat
Fandina
Ve všech vyspělých zemích na celém světě. Srovnávat se s těmi méně prosperujícími nemá smyslu.
Reagovat
FulnekUltras
Právě i mezi těmito zeměmi s vyspělým stupněm vykořisťování lidské práce je náš bordel ten nejvyspělejší. Že si to lidi nechají už dlouho líbit, je věc jiná.
Reagovat
George_Renel
Tajemníku, nech už toho PŠM a koukej na tenis.
Reagovat
FulnekUltras
u zde se prezentujících exemplářů je už beztak jakákoliv převýchova marná... ;)))
Reagovat
Fandina
Já myslím, že obecně je převýchova na komunismus pase, nejen tady.
Reagovat
FulnekUltras
viz výše
Reagovat
Fandina
viz výše jsem ti napsala, že komunismus nefungoval a soukromé hospodaření tu máme.
Reagovat
spaniel
Není marná, je nemožná. Brání tomu logika a zkušenosti, dvě věci co ti chybí. Já jen doufám, že nemáš děti, výchova z tvé dílny by z nich udělala trosky.
Reagovat
FulnekUltras
Postavit život na konzumu a prostém hrabání pod sebe bez ohledu na všechno ostatní - to je trochu slabá výchovná filozofie, hodná skutečných prosťáčků...ale jsem přesvědčen, že i tvoji potomci z toho po vlastních zkušenostech v dospělosti brzy šťastně vyrostou.
Reagovat
spaniel
Komunismus byl stejný, jen to nebyl schopný zabezpečit. Třeba Čína, konzum jak prase mínus svoboda. Devastace přírody v průmyslových zónách. Takže ani po této stránce to nebylo lepší. Jaký blábol tam ještě máš? Mimochodem, vnímám konzum stejně a taky nesouhlasím, že existuje věčný růst ekonomiky. Ale komunismus není řešení, je to jen horší variant.
Reagovat
FulnekUltras
viz výše - bavíme se o určité formě socialismu - s tím pokryteckým socanským systémem, který je plus mínus dnes, taky hrubě nesouhlasím...
Reagovat
spaniel
Víš proč to nefungovalo? Protože to jde proti nastavení lidí, proti jejich přirozenosti a současné vyspělosti. Nemůžeš počítat s lidmi, kteří tady nežijí. A pokud si řekneš, že vývoj lidi přeskočí školy s zařídí to stát, skončí to stejně jako posledně. Ovládla by ho banda zmetků, jen by mě své klasické činnosti museli přidat hesla.
Reagovat
FulnekUltras
Vývoj myšlení lidí opravdu žádný stát nenadiktuje, a je to proces těžce dlouhodobý - ale to už věděli i Marx s Leninem... ;) ...na současné úrovni by těch potřebných zásadních změn v řízení shora ovšem stačilo celkem málo, bohužel jde právě o ty (banky, energetika, největší průmysl), kvůli kterým by u nás USA neváhaly vojensky zakročit stejně jako to v opačném gardu v roce 1968 udělal SSSR...takže bezprostředně teď uvidíme, kam se bude (ne)vyvíjet EU
Reagovat
Fandina
USA nemají zájem nikde vojensky zasahovat, pochop to už konečně
Reagovat
FulnekUltras
na Krymu jsme to mohli vidět zvlášť názorně ;)))
Reagovat
Fandina
Krym obsadili Rusové.
Reagovat
FulnekUltras
aby zabránili jeho obsazení - samozřejmě naoko prostřednictvím Ukrajiny - Američany...území bylo původně ruské a vojenská základna Ruska kryta mezinár. smlouvami...o strateg. záměrech Pentagonu v tomto faktickém předpolí Moskvy není pochyb
Reagovat
Fandina
A co má být? Tak to prostě na světě chodí, že někdo patří tam a druhý jinam. A vždycky to tak bude.
Reagovat
FulnekUltras
Teď Fandi buď vzhledem k noční hodině ;) vůbec nechápeš, co jsem napsal, nebo už jsi argumentačně totálně v koncích. ;)
Reagovat
Fandina
Nechce se mi bavit o Krymu a Rusku, když to stejně nemá cenu. Pro tebe je to nějaké téma jako objev Ameriky. Mě to prostě nebere. Myslím si o tom svoje a hlavně je mi to fuk.
Reagovat
FulnekUltras
pravda bolí, což platí i pro kolegu níže
Reagovat
Fandina
Proč by mě mělo bolet, že USA je lepší než Rusko? Já jsem ráda. Někdo musí být nejlepší.
Reagovat
FulnekUltras
lepší v agresivitě a roztahování po celém světě
Reagovat
Fandina
Ve všem lepší.
Reagovat
Stan_Borowitz
No hlavně bolí tebe, opakovaně usvědčený sedmilháři.
Reagovat
FulnekUltras
podle tebe, manipulátore
Reagovat
Stan_Borowitz
Ruská propagandistická lež, kterou ruské tajné služby šíří, aby ospravedlnily obsazení Krymu svými "vojáky na dovolence"
Reagovat
FulnekUltras
Dokážeš taky pochopit, že souhrnný názor si může někdo udělat i bez jednostranné propagandy kohokoliv? Chápu ovšem, že na Kavčích Horách a ve tvé domovské senkruvně to vidí a hlavně praktikují jinak.
Reagovat
Fandina
Tak proč si neděláš souhrnný názor ze všech dostupných zdrojů ty sám, abys měl přehled. Na internetu je to ideální místo. Najdeš tam všechny možné zdroje a podle toho si udělej názor.
Reagovat
FulnekUltras
také jsem si ho udělal - že je zde přítomnými prozápadními ideologickými omezenci popírán, už není moje starost
Reagovat
Fandina
budeš se muset smířit s tím, že každý má právo na svůj názor a je to jeho věc
Reagovat
FulnekUltras
to jistě
Reagovat
Stan_Borowitz
O tom, že by asi Američani měli rádi základnu na Krymu, nikdo nepochybuje. Dost by tím omezili ruskou hrozbu. Ale ruskou propagandou nevymytý mozek (což není tvůj případ) taky nepochybuje o tom, že by si ji tam nikdy nedovolili vybudovat, protože dobře vědí, že by jim to Rusové prostě nedovolili, podobně jako Američani nedovolili Rusům rozmístit rakety na Kubě.

Jenže Rusové potřebovali pojistit svou vojenskou přítomnost na Krymu, když nejsou s Ukrajinou v moc dobrých vztazích, tak ho raději rovnou obsadili. To je v podstatě logický krok, ty souhrnný názore.
Reagovat
FulnekUltras
Když se dnes podíváš na základny NATO (USA) v Pobaltí, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, Turecku, strategický tlak a stahování k ruským hranicím (i přes nás už léta jezdí konvoje s dalšími us-zbraněmi na východ) jsou zcela jasné - čili iluze ukrajinského Krymu bez podobné vojenské výspy NATO (USA), která by výrazně snížila strategickou kontrolu Ruska na jeho JV hranici a nad Černým mořem, to je zase jen prozápadní propaganda a vyplachování mozků, nic víc. Chápu, že Američany nevyužití téhle šance ohromně sere, holt zapomněli, že v Kremlu už nesedí pasivní ožrala Jelcin. Že však tuhle svou frustraci masivně přenesou i do sportu včetně tenisu, to jsem tedy ještě před rokem opravdu nečekal.
Reagovat
Stan_Borowitz
Je jen dobře, že se Američané starají o ochranu svých spojenců, jak se v rámci NATO zavázali.

Rusové by Američanům základnu na Krymu zřídit nedovolili, i kdyby byl Krym ukrajinský. To by byla kubánská krize v opačném gardu. Je to prostě jen průhledný pokus o ospravedlnění obsazení Krymu Ruskem, aby nemuseli Ukrajině platit za přítomnost své základny na jejím území.
Reagovat
FulnekUltras
Hitler taky bral svého času hodně států "pod ochranu" - tahle dojemná starost pentagonských grázlů o naši "bezpečnost" mě opravdu nedojímá. No a Krym vs. Kuba - srovnání opravdu směšné z dnešního pohledu, kdy se USA roztahují (bohužel i za české logistické asistence) v těsné blízkosti ruských hranic v Pobaltí, Polsku, Rumunsku, Turecku. Skutečně se už víc neztrapňuj, spánek posiluje... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty se neztrapňuj Hitlerem, šašku. Pod hitlerovskou ochranu vzal Putin Krym, i ten styl dost připomínal provokace "neoznačených vojáků" na polsko-německých hranicích svého času, když si Sovětský svaz dělil s Hitlerem Polsko.
Reagovat
FulnekUltras
Nebýt dohody Pilsudského s fašistickým Německem už v roce 1934, nemusel by si následně SSSR zajišťovat své západní předpolí. Tlak Německa na Rusko (mj. i přes Finsko) ve 30. letech je se současnou aktivitou USA velmi podobný. A šmejdi tvého rangu, kteří toto podporují, se stávají spolupachateli potenciálních válečných zločinů.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase sprostě lžeš. Ještě přidej něco o septiku a beďarech, ať je to úplné.
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsem zjistil, že tahle fakta ve Wikipedii jakoby "náhodou" chybí. No ale v režimu, který se ještě zuby nehty drží právě jen "díky" bezostyšným lžím, manipulacím a účelovému zatajování skutečnosti nastupujícím generacím, mě to tedy nepřekvapí už vůbec. Vymačkat všechen ten hnis bude trvat ještě dlouho - a pokud jde o veřejnoprávní septik, ten odmítl vyvézt dokonce i sám velký fekální hyperalkoholik Čurda z Tuhaně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale nelži zase, nic nikde nechybí, o polsko-německé smlouvě o mírovém řešení sporů nebo o napadení Finska ze strany SSSR si toho může na netu vyhledat každý, kolik chce. Včetně účelových (dez)interpretací těchto událostí ve prospěch Stalina na "nezávislých" webech typu aeronet, zvedavec, outsidermedia a dalších. Tam to píšou, jako kdyby od tebe opisovali ;-)

Takže obrázek si skutečně může každý udělat sám. Jako o tobě a tvé deviantní fascinaci výkaly.
Reagovat
FulnekUltras
Wiki - první a často jediný zdroj, na který se dnes mladí obracejí, je "ideově zajištěn" velmi dobře, což sám víš. A také následující nižší stupně vyhledávání. Zkrátka profesionální práce novodobých manipulátorů dnes a denně na plné obrátky. Právě proto nehodlám této chamradi ustupovat ani o píď.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zase lži a nic než lži. Všechno se dá přes Google poměrně snadno dohledat. A tvoje tendenční výmysly na tom nic nezmění.
Reagovat
FulnekUltras
ano - poměrně snadno nejdřív tak na třetí straně, že...
Reagovat
Stan_Borowitz
Naopak, ty tvoje "nezávislé" zdroje bývají ve výsledcích vyhledávání na předních místech. To nebývá levná záležitost, ale ruská rozvědka má asi peněz dost.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nevím, co máš pořád s těma Kavčíma Horama, ty tam, pracuješ? Myješ tam po nich hajzly, že ti tak leží v žaludku a pořád píšeš o nějakých žumpách a hovnech? Nebo trpíš nějakou koprofilií?

Bejt to ne mně, tak tu levicovou televizi dávno nechám zprivatizovat.
Reagovat
FulnekUltras
Podle tvého celkem stereotypního vyjadřování v duchu rétoriky veřejnoprávní televize...no ale ono těch možných zdrojů infekce je dneska samozřejmě víc... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvoje stereotypní lži zase neomylně ukazují na "nezávislé" servery financované ruskou rozvědkou. Tady je zdroj infekce jednoznačný.
Reagovat
FulnekUltras
Kdybys tady o nich furt nemlel, ani by mě nenapadlo, že něco takového vůbec existuje... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Už zase lžeš. Ale to už nikoho nepřekvapí.
Reagovat
FulnekUltras
Ve tvém sugestivním podání určitě ne... ;)))
Reagovat
Fandina
Nevím o tom, že by nějakáý filosof měl takou teorii, že se má hrabat jen pro sebe bez ohledu na ostatní. Neznám nic takového a ani se tak nechovám.
Reagovat
FulnekUltras
jen chválím ;)
Reagovat
FulnekUltras
úplný Miroslav Sládek ATP... ;)
Reagovat
Fandina
Kdeže sládkovy sněhy jsou.
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Fandina
Hlavně, když se ti líbí.
Reagovat
Stan_Borowitz
že má Sládek v tom videu snad do písmene pravdu. To jsou ale paradoxy... stejně jako to, že normalizační čecháček FulnekUltras souhlasí s tím, že nejsvobodněji bylo u nás vlastně jen pár let po svržení komunistické totality, kdy byli komouši ještě podělaní strachy a báli se ztracené mocenské pozice dobývat postupně v různém přestrojení zpět.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli má pravdu, já tyhle řeči od politiků nežeru. Samozdřejm, že když jakýkoli politik chce zaujmout, tak vždycky nějakou skupinu lidí najde, pokud to není úplný blb.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nejsem a nikdy jsem nebyl voličem ani příznivcem tohohle Mr. Beana české politiky, ale to mi nikterak nebrání přiznat, že říká pravdu (ať už z jakýchkoli důvodů), kterou "pravicoví" politici, snad s výjimkou Svobodných, nemají dnes už odvahu vyslovit. Proto říkám, že je to smutné, když ji musí říkat právě Sládek.
Reagovat
Fandina
Vytváření proudů v politice je to, co jsme tu za totáče nezažili a samozřejmě, že existují různé proudy, s kterými se voliči pak ztotožní a podle toho je volí. Tu k uprchlictví, tu k terorismu atd.. A problémy ve společnosti se mají řešit, záleží, jak to který politik, strana uchopí.
Reagovat
slacker
smutne je ze nevidis ze ti tvoji "komousi" jsou v kazde dobe i v dobach pred. ale nejsou to komuniste ale obycejni karieriste a mocichtivi pani co se prispusobi kazdemu rezimu. Ze se o rezim driv museli prispusobit komunistum s nich komouse nedela, titiz by skodili za kazdeho rezimu.

nejsvobodneji je vzdy kdyz skostnalei dedci uvolni v masivnimm meritku na cas misto progresivnim mladikum, nez se titiz mladici se staci zmenit opet v dalsi generaci zkostnatelych dedku vytvareji nove bariery pro uchovani nabyte moci a majetku a institucionalnuch zvyhodneni
Reagovat
Fandina
Ne každý se ale přizpůsobuje. Pamatuji, jak mě za totáče přemlouvali do strany, že prý nebudu moci postupovat v zaměstnání, nebudu moci cestovat na doložku a podobně. Naštěstí jsem unikla odchodem na mateřskou a pak jsem se vždycky nějak vykroutila.

Není pravda, že se každý musel přizpůsobit. Nemusel, i když třeba v mém okolí za jiný názor šlo pár lidí sedět, když komoušům nekývali, nestali se jimi.

Všechno je v lidech.
Reagovat
Stan_Borowitz
Havel a Klaus byli ti progresivní mladíci? Ti to tady od roku 1989 do roku cca 1996, kdy bylo nejsvobodněji, řídili.

Obávám se, že ve věku to nebude. Dnešním "progresivním mladíkům" nemusel Cukrhomole ani vyhrožovat ani si je kupovat, do jeho "strany" vstúpili všichni dobrovolně a říkají mu na sebe i to, co se neříkalo ani panu farářovi při zpovědi.
Reagovat
FulnekUltras
;))))) Ano, do roku 1997, než vlastní "kamarádi" Klause i s jeho tehdejším kultem osobnosti odstavili, se tady opravdu kradlo nejsvobodněji... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale to přece říká Sládek, kterým se oháníš, že tady bylo tehdy nejsvobodněji...

Jestli se tehdy kradlo více než dnes, to nevím, ale proti loupeži tisíciletí bezprostředně po roce 1948 to byli a jsou jen drobní kapsáři.
Reagovat
FulnekUltras
Sládek pouze konstatuje, že to, co bychom si před 20 (nebo 25 lety - to už je jedno) nenechali líbit ani náhodou, považují mnozí z nás dneska už bohužel za normu - a mladí vlastně už nic jiného neznají. Ještě něco přínosného máš na srdci? ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
taky vždycky muselo "správně interpretovat" to, co pohlaváři KSČ někde řekli, dnes to musí dělat FulnekUltras Sládkovi, to jsou mi věci...

00:48 až cca 2:10

"Vážení, celou tu dobu těch 20 let postupně vlády krok za krokem vás zatlačují do pozadí, krok za krokem ubírají vaše práva, ubírají vaše svobody, zavádějí cenzuru internetu, zabavují vám zbraně..."

O mladých neřekl ani slovo.

Ještě něco lživého máš na srdci?
Reagovat
FulnekUltras
Pokud sis nevšiml, před "a mladí" mám pomlčku. Že by to mělo něco obsahového znamenat? Jako nadějeplný manipulátor mladších generací na TP by sis to dovodit mohl... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nemáš tam pomlčku, ale spojovník (http://prirucka.ujc.cas.cz/?ref=165&id=164), ten bude možná mít nějaký jiný interpretačně-ideologický význam, viď?

Za takovou hrubku při interpretaci projevu načalstva bys dříve z Rudého práva vyletěl raz-dva, Mirek Sládek ale bude shovívavější, zjevně nemá v týmu lidí nazbyt...
Reagovat
FulnekUltras
Musím se už opravdu jenom smát, čeho všeho se teď snažíš chytat. Ze smrduté hlubiny tvého čtvrtstoletí nevyvezeného argumentačního septiku ti to však nepomůže ani omylem... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Kde chybí argumenty, přicházejí pokusy o urážky. Už ta snaha rozmělnit podstatu diskuse blábolením o pomlčce byl trapně průhledný, stačilo jen nahodit udičku spojovníku a sám ses na ni chytil.

Opět jsi mi udělal radost, jako pokaždé. Už to sice není to velké historické zesměšnění před celým světem, které jste hromadně spáchali v minulém století, ale i každé takové individuální, před nevelkým publikem, se počítá...
Reagovat
FulnekUltras
Každý si tu naštěstí může sám přečíst a hlavně pochopit, že právě teď mluvíš (píšeš ;) vlastně o sobě ;))), až tedy na to, že tvé historické zesměšnění probíhá zcela aktuálně... ;))) No - hodně štěstí s tym pertinaxem...a moc si to už neškrab... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Myslím, že z občasných reakcí ostatních uživatelů by mělo být snad i tobě dostatečně zřejmé, kdo se tady zesměšňuje... mně se akorát čas od času někdo podiví, že s tebou vůbec ztrácím čas.

Asi jsi masochista, bo třeba na Novinkách bys nebyl jako ten váš pověstný kůl v plotě, tam by tě naopak vysloužilí milicionáři chválili jako kdysi.
Reagovat
FulnekUltras
Je mi jasné, že sebedůvěra ve stádě s pár přicmrndavači za prdelí ti nikdy nechyběla - ale na tvou hlavní cílovou skupinu do 25 let s těmi desítky roků rozdrápanými veřejnoprávními beďary po celém těle zapůsobíš ve velkém ;) jen opravdu stěží... ;)))
Reagovat
gigin
Stane tvl :-D:-D
Reagovat
Stan_Borowitz
PrdeI, co? Až příště pojedu na jachtu do Provence, zastavím se cestou v Monaku, abych tam Péťě Kvitové jako dárek předal souborný výtisk příspěvků posledního opravdového Komanče v Čechách a na Moravě, ať se holka taky zasměje...
Reagovat
gigin
On je pozér. Jeb na něho. Zbytečně se čílíš a plýtváš energií. Jestli by se to Kvítové líbilo to netuším, možná by se jí zhoršil už tak křehký zdravotní stav.
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Máš pravdu. Jebu na něho. Stejně ty jeho kecy nikoho nezajímají.
Reagovat
gigin
Jsou to hrozné kecy. Právě proto na to jeb. Pojďme raději něco vymyslet s nějakými děvčaty, nebo něco tak. Nějaké mejdlo. Sežeň baby, já seženu chlapy.
Reagovat
Stan_Borowitz
To mám na tobě rád, že tu těžší práci vždycky vezmeš na sebe. Tak jo, dohodnuto, baby dodám, samou první ligu, to není problém.
Reagovat
gigin
Rozdělil jsem úkoly po bolševicku, všem stejně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Každý podle svých schopností, každému podle jeho potřeb...
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně k tomu hoši už po vzoru ČT nic dalšího nepřidávejte, páč tupé pinkání o zeď Lvici nikdy nebavilo... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo a pod pojmem "komouši" rozumím ty, kteří mají v zájmu "společenského dobra" nezvladatelnou touhu řídit životy ostatních a rozhodovat za ně. Mohou, ale nemusí to být kariéristé, tyto dvě množiny se překrývají jen částečně.
Reagovat
FulnekUltras
Modrobolševici jsou dneska v tolika stranických - a vlastně všech oficiálně "demokratických" - množinách, že by ses těch jejich průniků pomalu ani nedopočítal. ;))) To pak při volbách umožní vpravdě široký a "svobodný" výběr. ;))) Volte cokoliv, otroci - hlavně ne...no koho tak asi? ;)))
Reagovat
Fandina
To bylo za komoušů. Takovou pozici v republice nikdy ODS neměla. Ta je teď úplně v rozkladu a těžko se někdy vzpamatuje.
Reagovat
Fandina
Myšleno po roce 1989, že nikdy neměla ODS takovou pozici jako dřív komouši za totáče.
Reagovat
FulnekUltras
Modrá (obrazně;) barva dnes bohužel zdaleka neznamená jen skomírající ptakořitné... ;) A největší zrada je v tom, že u starších kusů jde mnohdy o dosti pokrytecké přebarvení z někdejšího ruda. ;)
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že komouši nalezli do všech stran, ale jinak s ničím.
Reagovat
FulnekUltras
To ale nebyli komouši, ale jen prospěcháři.
Reagovat
Fandina
Komouši jsou všichni prospěcháři.
Reagovat
FulnekUltras
Ti, kteří po převratu nepřevlékli kabáty, asi dost těžko.
Reagovat
Fandina
Tys ho nepřevlékl?
Reagovat
Stan_Borowitz
Má ho viset doma ve skříni a obléká ho momentálně jen na srazy plné nostalgického vzpomínání a zpěvu Písně práce...

https://i.ytimg.com/vi/Ic0vD5tVupQ/hqdefault.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Stranický jsem neměl, názorový nemusel - ten se mi novým pohledem na předchozí marxisticko-leninskou teorii v soudobé každodenní praxi naopak ještě zpevnil.
Reagovat
Fandina
Miluji lidí, kterým se zpevňují názory na to, co zemřelo dobou.
Reagovat
Fandina
Co nefungovalo.
Reagovat
FulnekUltras
co bylo zrazeno pro pár pozlacených šušňů z nosu... ;)
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že to nefungovalo v praxi. Teorie. Nic jiného.
Reagovat
FulnekUltras
zato ta současná praxe funguje náramně ;)))
Reagovat
Fandina
tady přece jde o to, co funguje a co ne. Kdyby komunismus byl dobrý nepůjde do kopru, navíc jak jsi poznamenal výstižně, pro pár šušňů, o tom to je, že ani těch pár šušňu nebyl schopen zajistit
Reagovat
FulnekUltras
jednak komunismus tady nikdy nebyl ;), ale hlavně - většina lidí u nás by ještě dnes za těch pár (aspoň trochu poctivých) šušňů byla ráda...a klidně budu tvrdit, že většina drtivá
Reagovat
spaniel
Zajímavé, že ta tvá většina se při volbách neukáže.
Reagovat
FulnekUltras
všemožné koalice a celoživotní přizdisráčství zatím ještě pořád dělají hodně - ale i tak už aspoň na Hradě a Ministerstvu financí šéfují lidi, o které bych si už klidně opřel i kolo
Reagovat
spaniel
:D dík za profil. Rovnou si mohl napsat že máš menší výpočetní kapacitu.
Reagovat
Stan_Borowitz
Počkej, to bude prdeI, až si šéf Ministerstva financí vyšlápne na ty, co si optimalizují daně přes Monaco, a přišlápne přitom Lvici ocas. To bude vůdce neviditelné drtivé většiny rychle přeparkovávat kolo...

Ale to bude soudruh Bureš nejdřív muset převést vlastní optimalizované prostředky jinam a zamést stopy, takže to ještě nějakou chvíli nehrozí.
Reagovat
spaniel
Víš co je sranda? Že tady hejtuje Klause a velebí Bureše, přitom ten se nelegálně napakoval právě za Klausovy éry a s krytím ODS. Je zjevné, že neví co plácá.
Reagovat
FulnekUltras
Jen se soudružsky poplácávejte hoši - já teď jdu zase chvíli žít... ;)
Reagovat
spaniel
Další argumentační fail. Když něco řeknu a ozvou se dva s jiným názorem, tak už jsou přicmrndávači a poplácávají se? Nebuď hloupý.
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak ale upřímně - co mu vlastně zbývá? Buď trochu soucitný...
Reagovat
spaniel
Já jsem. Je mne ho líto.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nebo naopak ví a chce komunisty a Babiše co nejvíc zdiskreditovat ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Drtivá většina, drtivá, k volbám přece chodí jen přicmrndávači, tos nevěděl?
Reagovat
Fandina
Ty vykládáš, jako by každý z nás co si vydělává peníze kradl nebo co. Já mám peníze vydělané poctivě a jsem tomu ráda. V životě jsem za totáče neměla tolik možností si vydělat víc, než teď, když jsme s manželem založili firmu a navíc byli schopni najít práci a zaměstnat další lidi.
Reagovat
FulnekUltras
Nic takového netvrdím - ale že ses zrovna toho slova "poctivě" tak chytla... ;))) Ne - máš-li v duši klid, je vše v pohodě...
Reagovat
spaniel
Zajímavé, že stačí klid v duši. Ten má i šéf MF, přitom krade jak straka ( nehledě na to, že je napojený na Moskvu). Ten ti ale nevadí...
Reagovat
FulnekUltras
Nevadí mi tolik, co jeho předchůdci včetně monetárního šílence Klause a ultrazloděje Kalouska. O nějakém napojování bych právě při pohledu do ještě nedávné minulosti MF ČR na tvém místě radši pomlčel.
Reagovat
spaniel
Jistě že ti tolik nevadí, jsou to přece lidi z STB a KGB. To jsou tvoji miláčci.
Reagovat
FulnekUltras
Jistě lepší než CIA a FBI... ;)))
Reagovat
spaniel
Lol. Běž, ty aktivito.
Reagovat
Fandina
Děláš, jako by byla země plná zlodějů a grázlů. Ano mám čisté svědomí, protože upřímně, když kradeš, jdeš sedět. Za totáče se brali v práci věci jen to fiklo a každému to bylo jedno. Teď kdyby nějaký zaměstnanec sebral bez dovolení pero, tak se se zlou potáže.
Reagovat
FulnekUltras
zaměstnanec možná ano... ;)))))
Reagovat
Fandina
Teď se tak nekrade, protože si to majitel pohlídá. Dřív to bylo každému jedno a kradlo se všude.
Reagovat
Stan_Borowitz
To není bohužel tak úplně pravda. Z komunistů si to za zločiny v letech 1948 až 1989 odseděl jen Štěpán. Ostatní se nám vesele vysmívají. Ještěže mají takové hloupé agitátory, kteří každého rozumného člověka ihned odradí od toho, aby jen pomyslel na to je volit.
Reagovat
FulnekUltras
...vysmívají... (???) Máš pocit Stane, že se dnes něco nedaří?
Reagovat
Stan_Borowitz
Spousta věcí se dnes nedaří, ideální společenský systém neexistuje, ale proto se nevysmívají, to oni sami dobře vědí.

Vysmívají se, že jim ty zločiny prošly, že jsme až přespříliš "nebyli jako oni".
Reagovat
FulnekUltras
viz výše
Reagovat
smazaný uživatel
Za posledních deset let SLádek nejvíce zaujal tímhle. :D

http://www.expres.cz/miroslav-sladek-v-pribrami-d0s-/zpravy.aspx?c=A160604_192257_dx-zpravy_anna
Reagovat
Stan_Borowitz
:-)))

Asi mu docházejí nakradené prachy...
Reagovat
FulnekUltras
To víš - v menších městech se musí přes den opravdu něco dělat, to není Praha, kde přijde 200 tisíc ovcí postát pod Koně pro každou blbost... ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, přesně to je ten hlavní důvod. :)) Fakt lvl jiná planeta Fulneku.
Reagovat
FulnekUltras
Tak v Brně jen pár stovek kolemjdoucích zvědavců na Svoboďáku, no... ;)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist