Melzer pomstil bratra, smetl Hájka

30. 7. 2010, 12:22
Aktuality 12
Jan Hájek dohrál na turnaji v chorvatském Umagu ve druhém kole. Poté, co v úvodním zápase porazil Rakušana Geralda Melzera, dnes nestačil na jeho slavnějšího bratra Jürgena. S turnajovou dvojkou prohrál Hájek za tři čtvrtě hodiny jednoznačně 1-6 0-6.
Jan Hájek

Zatímco v prvním kole byl Jan Hájek proti rakouskému kvalifikantovi Geraldovi Melzerovi favoritem, proti druhému nasazenému Jürgenu Melzerovi dnes nastupoval jako outsider. A aktuálně 15. hráč světa, který prožívá jednu z nejlepších sezon své kariéry, svou roli bez problémů splnil.

Vídeňský rodák Melzer už v úvodním setu sebral Hájkovi dvakrát podání, zatímco českého daviscupového reprezentanta nechal při svém servisu uhrát jen pět míčů. Druhá sada pak byla ještě jednoznačnější. Hájek si neudržel ani jednou podání a až v závěru mohl odvrátit 'kanára'. Melzer ale oba brejkboly odvrátil a za 45 minut zvítězil 6-1 6-0.

Zápas s rakouským soupeřem měl Hájek původně odehrát už ve středu, kvůli silnému dešti byl však celý program přeložen. Semifinalista Roland Garros Melzer by měl proto ještě dnes nastoupit ke čtvrtfinálovému duelu.

Výsledky - Umag (dotace 450.000 eur, antuka):
Dvouhra - 2. kolo:
J. Melzer (2-Rak.) - Hájek (ČR) 6:1, 6:0, Starace (It.) - Phau (Něm.) 6:4, 6:0.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nevim, co tady delate unahleny zavery, za tyden nekdo ze zminovanych vsechno vyhraje a budete psat zase neco jinyho, vzpamatujte se prosim, vy odbornici na budoucnost ceskeho tenisu a jeho hracu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hájku, to by mě zajímalo, kolik ti zase zaplatili za start na tomto turnaji, že jsi zase takový ho.vno předvedl. Melzera jsi mohl porazit, protože ten hraje dobře pouze v případě, že má v řiti vražený motůrek poháněný na baterii. Avšak když jej u sebe nemá, hraje jako úplný ......

Hájku, když už jsi proti němu hrál, měl jsi zalovit v jeho temné řiti a vyndat mu z ní ten prokletý motor, který mu poslední dobou vyhrává zápasy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Honziku,Honziku.Prestan delat ostudu.Nechapu,kdo te pozval na turnaj.Hruuuuuuuuuuza!
Reagovat
smazaný uživatel
A to má Honza hrát do konce života už jenom David Cup a Czech open? Myslím si že je dobré, že jak v Umagu, tak i v Hamburku porazil ty co porazit měl a prohrál s těmi na které prostě nemá!! Není jak Ivo Minář, kterej je jednou někde ve finále a pak na dalším turnaji prohraje s nějakým nýmandem už v 1.kole...
Reagovat
Ananas
Pardon za double Re:
Reagovat
smazaný uživatel
hmm a to sem se na ten mač chtěl díval... ale sem rád že jsem to prošvihl :)
Reagovat
smazaný uživatel
at už je to Honza Hájek, nebo Ivo Minář, tak prostě tyto hráči jsou konkurence schopní pouze na challengerech a nelze s nimi počítat do Davis Cupu na té nejvyšší úrovni. Vypadá to vypadá, že až skončí Radek, tak v David cupu budem opět pendlovat mezi 1. kolem a baráží o udržení:(
Reagovat
Ananas
Souhlasím s tebou,bohužel to tak nejspíš opravdu bude že až odejde Radek,tak jedinou silnou zbraní bude Tomáš a ten bude čím dál tím lepší a možná to v jeho případě dopadne jako s Rogerem který postupem času jak se zlepšoval přestával DC hrát a ted už ho nehraje vůbec.Tak DC vyhrajte hoši dokud máme dobrej tým. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Plny souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se tito hráči, poněvadž se jedná o 1. pád čísl. mn. To, co jsi ty napsal, tedy ''tyto hráči'', se píše ve 4.pádě čísla množného, ale i tak je to úplně špatně, neboť tam zase říkáme (vidím koho? co?) ''tyto hráče''.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prekvapeni se bohuzel nekonalo,ale takova expres prohra je hodne frustrujici.Jeste,ze to nedavali live,asi by me to dost nastvalo.To je tenisova realita a to poradi na zebricku asi ve vetsine pripadu neni nahoda. Je zde propastny rozdil.-
Reagovat
smazaný uživatel
Melzer je ve velké pohodě a formě, těžké proti takovému hráči hrát. On tak nějak si formu drží stabilně, jen ji občas neprodal dostatečně a zápas odflákl. Teď dře a vidím ho opět ve finále.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist