Melzer si prošel peklem. Během letu z Wimbledonu ho potrápila ledvinová kolika

5. 7. 2013, 14:48
Aktuality 1
Nejlepšího rakouského tenistu Jürgena Melzera postihla při návratu z Wimbledonu v letadle ledvinová kolika. Manžel české hráčky Ivety Benešové přiznal, že si prošel peklem. Pomohli mu dva přítomní lékaři, kteří mu podali infuzi a prášky proti bolesti.
Profily hráčů
Jürgen Melzer

"Vezměte si tu nejhorší bolest a ještě ji tisíckrát vynásobte. Bylo to tvrdé," řekl Melzer agentuře APA. "Měl jsem štěstí, že na palubě byli dva doktoři. Dostal jsem od nich infuzi a prášky," uvedl 37. hráč světa. 

Bolest se prý ozvala krátce poté, co ve středu společně s Američanem Jamesem Blakem vypadli ve čtvrtfinále čtyřhry. "Myslel jsem, že jsou to jen namožená záda. Pak jsme nastoupili do letadla a za pět minut to bylo...," popsal Melzer. 

Dvaatřicetiletý tenista si ve Wimbledonu navíc poranil tříslo, přesto postoupil až do osmifinále, čímž vyrovnal své maximum na londýnském grandslamu. Vyřadil ho senzační semifinalista Polák Jerzy Janowicz. S nohou musí podle agentury APA na operaci. Jestli bude muset nějak řešit potíže s ledvinami, zatím neví. "Ještě mě čekají další vyšetření. Pak uvidíme, co dál," uvedl Melzer, jenž by se měl na přelomu července a srpna představit na domácím turnaji v Kitzbühelu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
:-) :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist