Melzera čeká zítra operace, přijde o olympiádu

26. 11. 2015, 15:46
Aktuality 6
Rakouský tenista Jürgen Melzer se rozhodl vyřešit vleklé problémy s ramenem operací. Dobu rekonvalescence lékaři odhadli na devět měsíců, trojnásobný vítěz grandslamové čtyřhry proto během dlouhé pauzy přijde i o olympijské hry v Riu de Janeiro.
Profily hráčů
Jürgen Melzer

Čtyřiatřicetiletý rodák z Vídně, který se v roce 2011 dostal na osmé místo ve světovém žebříčku, nemohl hrát od srpnového US Open, kde ho ve druhém kole vyřadil Tomáš Berdych. "Po tříměsíční konzervativní léčbě jsem se rozhodl utržené labrum nechat artroskopicky operovat," oznámil Rakušan, kterého zákrok čeká zítra.

V singlu vyhrál Melzer pět turnajů, ve dvouhře třináct. Na grandslamech se radoval z titulu v mixu s nyní už bývalou manželkou Ivetou Benešovou ve Wimbledonu 2011 a dvakrát ve čtyřhře s Němcem Philippem Petzschnerem (US Open 2011 a Wimbledon 2010).

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
EllNino
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/253236/rozvedena-tenistka-iveta-benesova-ma-novou-lasku-miluje-trojku.html
Reagovat
Haitik
Ty jo, divím se, že se na to už nevyprdne..
Reagovat
tommr
v článku se píše:

... V singlu vyhrál Melzer pět turnajů, ve dvouhře třináct ...

a to moc smyslu nedává ... :)
Reagovat
letityfanousek
A kdo je ta "šťastná"?
Reagovat
milik254
Chudák Beneš
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist