Miami: Čechům se v kvalifikaci nedařilo

23. 3. 2010, 12:48
Aktuality 3
ATP / WTA MIAMI - Tento týden na Floridě startuje další lukrativní turnaj mužů i žen. V těchto dnech v Miami probíhá kvalifikace, oba čeští zástupci však vypadly už v 1. kole.
Lukáš Rosol

Čtyřiadvacetiletý Lukáš Rosol zahájil cestu za prvním startem v hlavní soutěži turnaje Masters 1000 proti bývalé světové devíce Nicolasi Massuovi

Utkání začal lépe český tenista, když získal první sadu po zvládnuté zkrácené hře. Ve druhém setu však Rosol nevyužil žádný ze tří brejkbolů, sám jediný neodvrátil a v rozhodujícím dějství už s o šest let starším Chilanem krok držet nedokázal.

Ve hře byla ještě Renata Voráčová. I ona vyhrála první set, jenže nakonec i vinou šestnácti neproměněných brejkbolů s Australankou Anastasií Rodionovou prohrála 6-3 1-6 4-6.

V soutěži mužů se tak představí jen Tomáš Berdych, který by v osmifinále mohl narazit na Federera, a Jan Hájek. Ten do turnaje vstoupí duelem proti Ukrajinci Stachovskému.

Mezi 96 ženami v hlavní soutěži si zahrají Lucie Hradecká, Iveta Benešová, Barbora Zahlavová-Strýcová, Lucie Šafářová a Petra Kvitová, která se ve druhém kole může střetnout s Kim Clijstersovou.

- ATP MASTERS 1000 MIAMI (USA - Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
pondělní výsledky (22. 03. 2010)

Kvalifikace - 1. kolo:
Massu (Chile ) - Rosol (ČR) 6-7 6-4 6-1

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI (USA - Florida, tv. povrch, 4.500.000 dolarů) -
pondělní výsledky (22. 03. 2010)

Kvalifikace - 1. kolo:
Rodionovová (Austr.) - Voráčová (ČR) 3-6 6-1 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Znám jedno přísloví které se hodí českým tenistům ...( Když si n.a.ch.č.i.j.e.š do gatí teplo ti bude jenom chvíli ).
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, proč Radek Štěpánek nebude startovat v Miami? Je to kvůli těm špatným výsledkům z poslední doby?
Reagovat
smazaný uživatel
Nedařilo ty to píšeš jak kdyby se jím někdy dařilo,jim se pořád nedaří .Český tenis je spodina která se šíří jak mor z hráče na hráče který předvádí ještě větší sračku než sám vysere .
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist