Minář porazil Lópeze a jde dál

12. 5. 2008, 13:57
Aktuality 3
Český tenista Ivo Minář využil šanci, kterou v Hamburku dostal jako "šťastný poražený" v kvalifikaci. V prvním kole dnes porazil Španěla Feliciana Lopeze 6-3 6-4, v příštím ho čeká pátý nasazený David Ferrer.
Ivo Minář

Ivo Minář sice v posledním kole kvalifikace prohrál s Peruáncem Hornou, díky odstoupení Andyho Roddicka a Radka Štěpánka se ale do hlavní soutěže nakonec přeci jen dostal. V prvním kole podniku s dotací 2.270.000 eur ho čekal Feliciano Lopez, přes kterého se 70. hráč světa dokázal dostat ve dvou setech.

Minář proti svému soupeři, který je v žebříčku o 38 příček výš, úspěšně servíroval, López za celý zápas vyhrál na returnu pouhých 15 výměn. Českému tenistovi se při Lópezově podání vedlo o poznání lépe, a tak se za necelou hodinu a čtvrt radoval z výhry 6-3 6-4.

První kolo bylo konečná pro Filippa Volandriho. Itala, který v žebříčku ATP propadl v minulém týdnu o 24 míst, trápilo v posledních týdnech zraněné koleno. Jeho start v Hamburku i na French Open byl proto v ohrožení. V Německu nakonec nastoupil, ovšem na kurtu nepobyl ani hodinu: zápas s Argentincem Monacem vzdal za stavu 1-6 0-4.

Výsledky
Dvouhra - 1. kolo:
Minář (ČR) - F. López (Šp.) 6:3, 6:4, Verdasco (Šp.) - Južnyj (10-Rus.) 6:3, 6:2, Monaco (12-Arg.) - Volandri (It.) 6:1, 4:0 skreč, Bolelli (It.) - Granollers (Šp.) 7:5, 6:2.

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sázkový podvod jako prase
Reagovat
smazaný uživatel
jsi prohrál nějaký prachy co?!
Reagovat
smazaný uživatel
Takový kecaly jako je Karel mám nejradši. Možná byl podle něj podvod i že Štěpánek porazil Rogera
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist