Monfils z Turnaje mistrů odstoupil, s Djokovičem si zahraje Goffin

16. 11. 2016, 22:59
Aktuality 7
Gaël Monfils ze svého premiérového Turnaje mistrů odstoupil. Francouzský tenista, který byl po dvou porážkách bez šance na postup do semifinále, zítra kvůli zdravotním problémům nenastoupí ke svému poslednímu zápasu ve skupině proti Novaku Djokovičovi. Se Srbem si zahraje náhradník David Goffin z Belgie.
Gaël Monfils

Gaël Monfils od konce října laboruje se zraněním žebra, svůj premiérový Turnaj mistrů si však ujít nenechal. Když ale prohrál s Milosem Raonicem i Dominicem Thiemem, přišel o šanci zabojovat o postup do semifinále. Zítra měl ještě odehrát poslední zápas ve skupině a rozloučit se s jinak povedenou sezonou, kvůli zhoršujícím se bolestem však ze soutěže odstoupil.

"Od zranění z 20. října se mi nehrálo dobře. Udělal jsem, co jsem mohl, ale zápasy a tréninky to jen zhoršovaly. Musel jsem toho nechat, než bude situace příliš vážná," řekl šestý hráč světového žebříčku na tiskové konferenci.

Místo třicetiletého Francouze tak nastoupí David Goffin, který v Londýně trpělivě čekal na svou šanci zahrát si poprvé na Turnaji mistrů. Vyzve Novaka Djokoviče, který už má jisté první místo ve skupině, ale v boji o návrat na post světové jedničky potřebuje každé vítězství.

Původně měl být prvním náhradníkem pro Turnaj mistrů Tomáš Berdych, jenže předem se omluvil kvůli problémům se slepým střevem. Lékaři mu doporučili dvoutýdenní klid.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
spaniel
Za mě jen dobře. Toto je TM, ne cirkus.
Reagovat
Kytka
Tak to by opravdu nemělo cenu, aby Tom do Londýna jezdil. Bez šance na semifinále a na zápas s Nolem. Ale vsadila bych se, že kdyby Raonic opravdu potřeboval léčbu 3-5 týdnů a před turnajem se odhlásil, Tak tam Tom je slepák neslepák.
Reagovat
FulnekUltras
jako ne že bych Berďovi chtěl cokoliv radit, ale než se týden dívet na tohle

https://www.super.cz/465858-tenhle-skvostny-vyhled-ma-ze-sveho-lehatka-tomas-berdych-jeho-sexy-manzelka-ester-v-plavkach.html

tak to už snad opravdu raději černou velrybu... ;)

https://www.super.cz/465319-takhle-stastna-nebyla-ani-po-vyhranem-wimbledonu-statna-serena-williams-v-bikinach-malem-zavalila-spoluhrace.html
Reagovat
babolat.cz
primitiv, takových výhledů mají tisíce lidí...ale když ho to baví víc než tenis (což je v posledních měsících vidět), tak budiž...asi chce dohnat Jágra
Reagovat
PetaM
Spíše by asi Jágr rád dohnal jeho. Vždyť si neumí udržet holku ...
Reagovat
darek.vrana
Ta se asi snadno porouchá.
Reagovat
smazaný uživatel
letím na Maledivy
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist