Montreal: Strýcová, Koukalová a Šafářová jsou ve 2. kole. Neuspěla jen Smitková

4. 8. 2014, 20:43
Aktuality 309
WTA MONTREAL - Úspěšný vstup do turnaje v Montrealu mají za sebou už tři české tenistky. Barbora Záhlavová-Strýcová dnes podruhé v sezoně zdolala Italku Vinciovou, Klára Koukalová si navzdory potížím na podání poradila s Nizozemkou Bertensovou a ve dvou setech zvítězila i Lucie Šafářová nad Rumunkou Cirsteaovou. Neuspěla jen Tereza Smitková, jež po boji podlehla Watsonové.
Barbora Záhlavová-Strýcová

Barbora Záhlavová-Strýcová si v červnu zahrála finále na trávě v Birminghamu a ve Wimbledonu sei díky skalpům Wozniacké a Nali dostala do svého prvního grandslamového čtvrtfinále, v němž prohrála až s pozdější wimbledonskou šampionkou Petrou Kvitovou.

Po více než měsíční pauze se osmadvacetiletá rodačka z Plzně vrátila na kurty v Montrealu. V Kanadě vstoupila do US Open Series duelem proti 25. tenistce světa Robertě Vinciové, která se letos trápila, ale v červenci si zahrála finále v Bukurešti a v Istanbulu.

Česká tenistka sice v úvodu prohrávala 2-4, za celý zápas ale přišla jen dvakrát o své podání a nakonec zvítězila 7-5 7-5. Zkušenou Italku porazila i ve druhém letošním střetnutí, předtím s ní všechny čtyři vzájemné zápasy prohrála.

Další soupeřkou 37. hráčky žebříčku Záhlavové-Strýcové bude třetí nasazená Polka Agnieszka Radwaňská, s níž ve dvou vzájemných zápasech na okruhu WTA (oba odehrály v sezoně 2011) uhrála dohromady jen čtyři hry.

Klára Koukalová na tom byla s aktuální formou hůře. V úvodu roku si sice zahrála třikrát ve finále a ukončila i devítileté čekání na titul, jenže z posledních čtyř zápasů ale tři prohrála. V Montrealu však Koukalová potvrdila roli favoritky proti Kiki Bertensové.

Česká tenistka zvítězila navzdory tomu, že spáchala devět dvojchyb a šestkrát neudržela své podání. Nicméně sama proti Nizozemce, která byla rozehraná z kvalifikace, využila sedm z dvanácti brejkbolů a zápas vyhrála 7-5 7-6.

O postup do osmifinále se Koukalová utká s vítězkou duelu mezi bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou z Dánska a Slovenkou Danielou Hantuchovou.

Nejsnadněji dnes zvládla své úvodní vystoupení patnáctá nasazená Lucie Šafářová. Zatímco před týdnem ve Washingtonu zaváhala hned v prvním kole, na Rogers Cupu si semifinalistka letošního Wimbledonu poradila hladce 6-4 6-2 s Rumunkou Soranou Cirsteaovou.

Šafářová se mohla opírat o dobrý servis, o který přišla pouze jednou a to až v samotném závěru, kdy měla náskok dvou brejků. Sedmadvacetiletá Češka zvítězila za 70 minut hry a ve vzájemné bilanci zvýšila své vedení už na 4-1.

Ve druhém kole se Šafářová utká se Magdalénou Rybárikovou, se kterou vyhrála tři z pěti vzájemných duelů. Letos Slovenku porazila 4-6 6-0 6-0 a antuce v Oeiras a týden na to ji smetla 6-1 6-2 v Madridu. Rybáriková dnes v úvodním kole Rogers Cupu smetla 6-1 6-3 Američanku Alison Riskeovou a ukončila sérii pěti porážek.

Jedinou neúspěšnou Češkou dnes byla Tereza Smitková. Devatenáctiletá rodačka z Hradce Králové v souboji tenistek, které prošly kvalifikací, nestačila na Britku Heather Watsonovou.

Smitková sice otočila vývoj ze 4-6 a 1-4 a v rozhodujícím setu měla za stavu 4-4 tři brejkboly, žádný však neproměnila a prohrála 4-6 7-5 4-6. Watsonová, která je v žebříčku o 36 míst výš, zdolala překvapivou osmifinalistku Wimbledonu až po dvou hodinách a 16 minutách.

Petra Kvitová, jež v Montrealu před dvěma lety triumfovala, je nasazenou dvojkou a v úvodním kole tak měla volný los. V prvním singlovém zápase od wimbledonského triumfu se utká buď s Australankou Casey Dellacquaovou, nebo Belgičankou Kirsten Flipkensovou, s níž dnes neuspěla v 1. kole čtyřhry. Ta není Kvitové silnou disciplínou, letos v deblu prohrála všechny čtyři zápasy.

Šestou českou zástupkyní v soutěži se stala Karolína Plíšková, byť v neděli neuspěla v posledním kole kvalifikace. Dvaadvacetiletá Češka totiž nastoupí jako náhradnice místo Japonky Kurumi Naraové, jež se odhlásila kvůli zranění kyčle krátce po včerejším prohraném finále ve Washingtonu. V 1. kole se Plíšková utká v úterý s Belgičankou Wickmayerovou.

Plíšková už má za sebou úspěšný vstup do soutěže deblistek, když se svou sestrou Kristýnou porazily duo Marina Erakovicová a Andreja Klepačová.

Cibulková ztratila set s Abandaovou
První výhru v přípravě na letošní US Open si v Montrealu připsala Dominika Cibulková. Slovenská tenistka, jež před týdnem ve Stanfordu prohrála v prvním kole s Muguruzaovou a neobhájila titul, sice s domácí sedmnáctiletou Francoise Abandaovou ztratila set, nakonec ale soupeřku dorazila kanárem a zvítězila 6-1 3-6 6-0.

"Minulý týden ve Stanfordu jsem měl těžký los. Doufala jsem, že odehraju více zápasů, ale nepovedlo se. Na dnešní zápas jsem se hodně soustředila. Věděla jsem, že mě čeká mladá hráčka, která nemá co ztratit a bude mít velkou podporu. Po druhém setu jsem musela něco změnit. Neztratila jsem hlavu, nezačala jsem panikařit a to bylo důležité," komentovala pětadvacetiletá Cibulková.

Abandaová, jež je další hráčkou z nastupující úspěšné generace kanadského tenisu, byla se svým druhým zápasem v hlavní soutěži turnaje WTA spokojená.

"Myslím, že jsem tady dnes odehrála jeden z mých nejlepších zápasů. Jsem moc ráda za to, jak jsem ve druhém setu dokázala hrát. Jsem nadšená, že konečně dokážu konkurovat Top hráčkám. To je pro mě další motivace na sobě dál pracovat a snažit se být ještě lepší," řekla Abandaová.

Prvního vítězství od Wimbledonu, kde se dostala do čtvrtfinále, se dočkala také Sabine Lisická. Německá tenistka sice minulý týden ve Stafordu překonala rekord v rychlosti podání, zápas se Srbkou Ivanovičovou však prohrála. V Montrealu odstartovala duelem s třináctou nasazenou Italkou Sarou Erraniovou, kterou zdolala 6-1 7-5.

"S tímhle vítězstvím jsem rozhodně spokojená. Sara je těžká soupeřka, takže to není snadné hrát proti někomu takovému hned v prvním kole," řekla Lisická. "Minulý týden jsem odehrála dobrý první set, ale rpohrála jsem. Chci se dobře připravit na US Open a tak tady chci dojít daleko," dodala Němka, která se ve druhém kole utká buď s čerstvou šampionkou z Washingtonu Světlanou Kuzněcovovou, nebo Američankou Madison Keysovou.

První skalp hráčky Top 30 zaznamenala Julia Putincevová. Devatenáctiletá Ruska v 1. kole Rogers Cupu porazila 7-6 6-3 světovou čtrnáctku a semifinalistku loňského US Open Flavii Pennettaovou z Itálie.

- WTA PREMIER 5 MONTREAL -
(Kanada, tv. povrch, 2.440.000 dolarů)
pondělní výsledky (04. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šafářová (15-ČR) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 6-2
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Vinciová (It.) 7-5 7-5
Koukalová (ČR) - Bertensová (Niz.) 7-5 7-6(5)
Watsonová (Brit.) - Smitková (ČR) 6-4 5-7 6-4
Cibulková (10-SR) - Abandaová (Kan.) 6-1 3-6 6-0
Putincevová (Kaz.) - Pennettaová (12-It.) 7-6(5) 6-3
Lisická (Něm.) - Erraniová (13-It.) 6-1 7-5
Cornetová (Fr.) - Davisová (USA) 6-3 7-5
Rogersová (USA) - Tomljanovičová (Chorv.) 6-4 7-6(5)
Stephensová (USA) - Wozniaková (Kan.) 6-3 6-0
Rybáriková (SR) - Riskeová (USA) 6-1 6-3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Karolína Plíšková/Kristýna Plíšková (ČR) - Erakovicová/Klepačová (N. Zél./Slovin.) 6-4 7-5
Garciaová/Rosolská (Fr./Pol.) - Flipkensová/Kvitová (Belg./ČR) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

309
Přidat komentář
tommr
ale Bára bohužel ještě o něco hůř. Strašnej zápas ... :(
Reagovat
slacker
ted je to fakt tragedie co hraje. Kazi jak PK
Reagovat
VlS
Souhlasím, Aga je totálně z formy a měla kliku, že Baruna dneska zdaleka nepředvedla svůj opravdu dobrej výkon. Sice dost lahůdek a čarování na saku, ale pak nepochopitelný chyby a bylo jich moc. Škoda.
Reagovat
kada.tom
https://twitter.com/CoupeRogers

Karolína opravdu vyhrála 6-2 6-1 :-))
Reagovat
slacker
NO to musely dohrat nejmin pred hodinou
Reagovat
EllNino
Na diskuzi někdo psal, že Karol vyhrála 6:2 6:1, ale zdroj neznámý :)
Reagovat
slacker
Stav je furt 1:3(15:30)
Reagovat
EllNino
ježiš, tak sorry ...
Reagovat
kada.tom
snad má pravdu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/tenis/online-prenosy?match=183298
Reagovat
kada.tom
Aga pěkně otočila 1. set :-)
Tak ještě jeden to chce!
Reagovat
tommr
no spíš by se dalo říct, že to Bára pěkně pohnojila ... :(
Reagovat
EllNino
neudržela emoce na uzdě no ..
Reagovat
kada.tom
a tak na to se historie (možná) ptát nebude
Reagovat
blixa
Jedeš ! Už ani Ň !
Reagovat
kada.tom
Reagovat
blixa
Kšc !!
Reagovat
slacker
Darovany set
Reagovat
slacker
Tohle byla velka bida na servisu
Reagovat
Michaelus
Aga teď opravdu zažívá velikou krizi....
Reagovat
smazaný uživatel
marnost marnost marnost :-(

Kdyby nebyla Barca takova trubka tak ma set uz v kapse.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, Barča je trubka, proto prohrála 1. set.
Reagovat
slacker
Velka krize vypada uplne JINAK. Podle kecu to vypada ze Bara drti Agu 5:1
Reagovat
Michaelus
Na její poměry to JE špatné. Její standart je úplně jinde, jestli se díváš na její hru tak to, bohužel, musíš vidět.
Reagovat
smazaný uživatel
My myslime delsi obdobi nez tadyten zapas...
Reagovat
dadaft
že by si komentátor všiml, že je Aga na síti už léta marná?
Reagovat
smazaný uživatel
mno leta zase ne, v nejakych zapasech na siti hraje dobre a pak jsou zapasy, kde to protihrackam z jasne pozice hazi presne na raketu...
Reagovat
smazaný uživatel
Chudáci ty rozhodčí! :DD
Křičet tam ty výsledky a ještě dvěma jazyky! :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/231859872367670.html
Reagovat
blixa
Nějakej stream na Báru ? Mám jen na sladkou Karolajn, no, přinejhorším s ním vystačím :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/231859872367650.html
Reagovat
blixa
Sorry, už mám ;-)
Reagovat
blixa
Ale dík ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhera , nádhera co předvádí Barča jen musí zaprcovat na 1 podání to je jedíná výtka ale jina bomba
Reagovat
tommr
trochu mě jen znepokojuje ten fáč co má na pravým stehně. Doufám, že to není nic vážnýho ...
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ten zápas opravdu sledovat nebudu. Nemáme doma čokoládu a já si v tom případě nemám jak obalit nervy. Ale Ago no tak jdeméééééé
Reagovat
VlS
je fakt trubka. Jde vám live score? Mě to už asi rok stojí , dostalo to šok, když pavlju srovnala na 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak holky, doufám, že uvidíme pěkný tenis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, bejby nezapomeň pak napsat ;*
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem žádný bejby a postrádám tu jedno magické slůvko :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím, pomiň.... kotě :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
nesnáším virtuální familiérnost :)
Reagovat
VlS
No znal jsem kdysi děvče, které říkalo - to že spolu souložíme ještě neznamená, že mi budete tykat.
Reagovat
blixa
To byla slušná dívka ! Jen tak pro zajímavost, říkala to tobě ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super a Barča sebrala podání
Reagovat
kada.tom
Giorgi mohla doservírovat zápas za stavu 6-5 ve 3. setu, ale prohrála si čistou hrou podání a v TB jí Jelena zválcovala!

Tomu se říká využít lucky losera :-)
A taky je to dobře pro Petru, který se začíná čistit pavouk :-)

P.S.: třeba LL využila i Karolína, ale to se dozvíme ... bůh ví kdy :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Giorgi se zválcovala více méně sama i v tom TB. Zajímavej úkaz ta Kamila.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem konec zápasu... Camila má opravdu problém zvládat závěry vyrovnaných zápasů a na tomhle musí zapracovat, protože se jí to stává poměrně často. Tenistka je to jinak dobrá... Tak holt postoupila Vesnuška, to je taky fešanda. :)

Teď už ale Caro proti Daniele! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo Giorgi nebo Vesnina?
Reagovat
kada.tom
snad Jelenka :)
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš, ta Giorgi je psychařka jak ta sviňa.
Reagovat
smazaný uživatel
ty kokos, takovej choke už sem dlouho neviděl. Fakt potřebuje psychologa holka jedna.
Reagovat
tommr
Vesnina za ní ovšem v tomhle ohledu moc nezaostává ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A je to tam. Venus se přece jenom vrátila a i jako čtyřiatřicetiletá žena dokáza neuvěřitelný výkon. 1. set byl jednoznačný. Venus jasně lepší a Pavlyu se trápila na servisu asi tady nejvíc. 2. set byl vyrovnaňější, ale zase bych řekl, že Venus lepší. Tady šlo jen o to, že nevyužila šance. Neskutečně dlouhé gamy na podání Rusky.
3. set už zase na podání Venus super a Nasťa už zuřila.
Gratuluji oběma, protože dokázali to, že jsem snědl celou čokoládu, ale především Venus.!!! Tak C´mon :)
PS: Lunje, pak mi napiš jak vypadal zápas Agy a Báry. :)
Reagovat
smazaný uživatel
opr.: Lunej
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, kdo je Lunje, Luneják nebo Lunjeka, nějací divní nickové teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Překlep zlato ;)
Reagovat
slacker
Po prazsku Lunej, cesky Luný
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem ani zlato, ani Luný vy dva oný, sledujte raději tenis na kvalitních streamech :D
Reagovat
slacker
Hod sem stream na Pliskovou at se nekouka Tommr sam
Reagovat
smazaný uživatel
Proč já, když se kouká tommr? Já se koukám na Barču, takže mě nezdržuj.
Reagovat
slacker
Prece doporuces kvalitni streamy tak sem s nima ty skudlile.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.sportcategory.com/c-4.html
Plíšková tam není
Reagovat
smazaný uživatel
No myslel jsem že zápas Venus bude zajímavější
Reagovat
smazaný uživatel
Co? Děláš si srandu? Krásné výměny i údery a dlouhý jako kráva!!! Co by jsi ještě chtěl? o.O
Reagovat
EllNino
Tyjo ...teď si kvuli vypadku proudu nemohla vzít Nasťa ani challenge ...
Reagovat
slacker
Dalsi mentat co sleduje kosmicky stream z netelevizniho kurtu :-))
Reagovat
EllNino
ale Nasťa v televizi je -_- ...
Reagovat
dadaft
gratulace Venus.
zápas nic moc.
Reagovat
kada.tom
asi tak nějak, no :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já osobně jsem byl spokojený. Moc mě to bavilo. Krásný tenis, když teda nepočítám hrůzu na podání Rusky
Reagovat
kada.tom
tak jí tedy hnědý vlasy ale vůbec neslušej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se jako brunetka líbí. :)
Reagovat
EllNino
mně moc :D
Reagovat
PH94
Co to pořád je? Čekáme na aktualizaci :D Nevíte někdo jaké je skore? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Máte nějaký odkaz na stream kde hraje Plíšková?
A prosím vás je někde stránka kde je juniorský žebříček , jestli ano prosím odkaz děkuji předem .
Reagovat
EllNino
Plíšková není na streamu ..
Reagovat
smazaný uživatel
dik
Reagovat
tommr
tady máš žebříček juniorek:
http://www.itftennis.com/juniors/rankings/rankings-list/players.aspx?PlayerCategory=M&Nation=Any&From=0&To=25&Name=&MatchCode=S&Gender=G&Region=
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda díky moc , si fakt dobrý já to nemohl najít
Reagovat
slacker
Wickmayer - Plisek. Uz nekolik minut 15:30. To je sakra dlouha vymena
Reagovat
EllNino
"čekáme" :D
Reagovat
EllNino
asi selhala elektronika, protože hodina na centru se zastavily ...
Reagovat
tommr
zřejmě nějaká technická závada na LiveScore. Streamy a televizní přenos tím naštěstí nejsou dotčený ...
Reagovat
slacker
Hnmm na "tradicnich" stream sitech ten zapas nemaji, tak kde vidite obrazove informace z kurtu?
Reagovat
tommr
měl jsem na mysli jen streamy který jsou z Montrealu k dispozici. Z C9 na kterým se hraje zápas Karolíny bohužel streamy nejsou ... :(
Reagovat
slacker
Tak pak nechapu ty reci o hodinach na kurtu a tv prenosu a streamu.
Reagovat
EllNino
no v zápase Venus s Nasťou se zastavily hodiny, protě v celým areálu nejde elektřina mometnálně, říkal to i ten komentátor ...
Reagovat
EllNino
teda na kurtech, a díky tv přenosu, který je dvou kurtech vidí ten zápas a tím i ten scoreboard funguje, na ostatních se to nedá zjistit očividně ...
Reagovat
slacker
To jako z tech televiznich kurtu to nekdo klepe rucne podle TV?
Reagovat
EllNino
já si myslím, že jo ..:) protože jsou to jediný dva ženský zápasy, který lze vidět ..
Reagovat
slacker
A nemuze to nekdo klepat z hlediste? Nebo Tommmr kteremu stale bezi stream a tv prenos z neteleviznioho kurtu
Reagovat
EllNino
mohl by, sere mě to, Karol už třeba ani nehraje :D ...
Reagovat
tommr
dneska holt nejsi ve formě. To se občas stává každýmu ...
Reagovat
slacker
Ve forme jsem. Prave proto mi okamzite nestimuje proc kdyz se ptam na zapas Pliskove tak vite co se tam na jejich kurte deje. Nechces hlasit prubezne stav? :-)
Reagovat
tommr
je vidět že ti schází Fandina. Máš evidentně abstinenční příznaky ...
Reagovat
slacker
Kdyby jen F. Schazi mi zapasy PK a stav skore z kurtu Pliskove. Trojity abstak ale drzim se
Reagovat
VlS
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Karol to tam beztak střílí jak šílená, že skóre přestalo stíhat a dojebalo se.
Reagovat
slacker
jaky je skore?
Reagovat
kada.tom
Já oběma fandím a dneska mám velký dilema ... :-(
Tak asi ať postoupí ta lepší .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Venus!!! :D
Reagovat
blixa
Ano, Venus !!! ;-)
Reagovat
dadaft
je to celkově takové jalové,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, Nasťa to nějak vyházela, zápas nic moc nebyl, tak gratulka Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Monča asi bez šance. :( V obou setech se držela jenom do stavu 2:2 a když už ve 2. setu získala brejk, tak ho nepotvrdila... Co se dá dělat. Monča jako jediná z mých favoritek uspěla v kvalifikaci, ale do 1. kola dostala těžkou soupeřku, která jí navíc nesedí (proti Sam prohrála už na RG).

No nic. Dneska ještě Caro, Anička a v noci Vika. :)
Reagovat
EllNino
Samantho, super, tak vyřď Serenu, vzpomeň na finále US Open ;) ! :D
Reagovat
dadaft
dobře ona.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám radost, vida, co všechno neudělá křišťálová voda :D:D
Reagovat
dadaft
kuňa, teď se holky řežou. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten 5. gem je nekonečný..
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, konečně u konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak... :/ Venus jedeme!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa teď Venus pěkně řeže. Ubohý výkon. :D:D:D Nasťo super !!
Reagovat
blixa
Všeho do času ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co opakuješ?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ti to vracím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi dobrá teda. :D budeš sledovat Agu a Barču? Já zž asi ne, mám toho dost D:
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsem výborná kamarádka :D Budu je sledovat, pokud mi půjde rychle net. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
https://m.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/photos/a.250000751688276.60469.247405601947791/788894201132259/?type=1&source=46&refid=17
Reagovat
smazaný uživatel
Venus Nasťu pěkně řeže. Nasťa bez 1. podání. Ubohý výkon.
Venus super!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty ubohý výkone, ještě není zápas u konce :) A já ti dám kamarádku, nesnášíš Simonu, fandíš většinou jiným hráčkám než já, takže tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co. Tady se už asi nic nezmění. Kamarádka jsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Venus rychle ať se Nasťa netrápí a já to stihnu do 19:00 :D
Reagovat
dadaft
no mohla by trochu zabrat Nastěnka, zatím fakt nic moc.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že začíná zabírat Nastěnka, i bez Ivánka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach. Nakonec game pro Nastěnku. Ale Venus je jasně lepší!
Reagovat
smazaný uživatel
Já z tohoto gamu umřu. už jsem sežral celkou milku!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych si dala, ale nemůžu.. :/
Reagovat
dadaft
Nasta už servíruje čtvrt hodiny v kuse,,,,,,,,,,,,,, to nezůstane bez následků, bych řekl.
Reagovat
dadaft
sakra - aby to nebylo naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
rebrejk!!! C´mon Venus :)
Reagovat
VlS
Nastěnku chci za ženu , teď jí Vee nařeže a ta pak bude móóóc hodná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co to vidím? tak už koukám a fandím :)
Reagovat
smazaný uživatel
hraje se to na centru?
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím :)
Reagovat
smazaný uživatel
ano.
Reagovat
Michaelus
Zápas Sam proti Sereně chci vidět, takže Sam snaž se prosím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Monica! :) Škoda, že to je bez streamu...
https://pbs.twimg.com/media/BuKVPBFCUAEI0Gh.jpg
Reagovat
tommr
ani nevím komu v tomhle zápase přát. Dellacqua (31) je sice momentálně výš v žebříčku než Flipkens (47), ale pro Petru by přesto mohla bejt schůdnější soupeřka. Na Flipkensovou Petra neumí zahrát ...
Reagovat
Michaelus
Já přeju Casey, styl Petry by na ni měl sedět
Reagovat
smazaný uživatel
Proto hraje čtyřhru s Kirsten, aby odhalila její slabiny. :D A jak občas odpovídá na FB nebo Twitteru na otázky fanoušků, tak se jí tam někdo ptal, komu by chtěla oplatit porážku z loňskýho roku a Petra odpověděla, že Kirsten. Já jsem tedy pro ni.. :-)
Reagovat
tommr
jen aby to nebylo naopak a Flipkensová nesbírala čerstvý poznatky o slabinách Petry. Já bych si taky hrozně přál odvetu za lonskej Wimbledon, ale nikde bohužel není psáno, že by se to Petře muselo povést. Dellacqua se mi zdá pro Petru přece jenom o něco málo lehčí soupeřka ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde jen o Wimbledon, ale dostala od ní i kanára v Miami. Zatím dostává Kristen slušnou sodu, snad to nějak otočí... :-)
Reagovat
tommr
jj zatím je to masakr. Doufám, že to není tím, že je Dellacqua v superformě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono to půjde, 1:1...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nic no.. Odveta se nekoná.
Reagovat
slacker
schudny jsou obe. A poradne schudny. S UE pres 50 neni schudna zadna
Reagovat
Michaelus
Výjimečně souhlas se Slackerem
Reagovat
Michaelus
Andrea Petkovič se odhlásila z Montrealu
Reagovat
Michaelus
Nahrazuje ji Elena Vesnina
Reagovat
blixa
Tak to je mi Andrey líto, ale na druh straně Petra má tím pádem podstatně lepší pavouk. Z Andrey šel docela strach, hrála výborně.
Reagovat
tommr
tak to je skvělá zpráva pro Petru. Z Petkovicový jsem měl docela velký obavy. Ted by to ještě chtělo aby se Vesnina dostala až do osmifinále, protože lepší soupeřku pro Petru si neumím představit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že to neklapne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pokud Petra porazí tu Australanku (nebo Flipkens), utká se buď s Giorgi nebo Makarónem.
Reagovat
blixa
Camila bez prvního podání, brejk, moc to nevidím.
Reagovat
tommr
no zatím má Vesnina proti Giorgi mírně navrch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak možná ne :D
Reagovat
blixa
Třeba ještě Camila otočí.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/live-sport/211068/turnajova-tradice-bude-na-stvanici-pokracovat-vedel-savrda.html

Hm, takže na ubohých kurtech u smradlavé čističky bude 100+H a na opravdovém tenisovém dvorci 50.000 možná 75.000?
Reagovat
slacker
Boji stoji za starou backoru. jedine turnaj WTA a ATP ma nejakou vahu
Reagovat
tommr
hlavně aby tam vůbec něco bylo. Pro Markétu Vondroušovou by menší turnaj měl být zatím spíš výhoda ... :)
Reagovat
gigin
Génius nebude mít dnes stream? Díky.
Reagovat
VlS
Já myslím, že génius umí být všudypřítomný i bez trapnýho streamu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ne.
Reagovat
gigin
Hmmm, tak díky...
Reagovat
EllNino
Teda Francois Abanda má docela "ironwrist", láme si ho tam slušně, připomíná mi to trochu Julii Vakulenko, když ještě hrála, ta to zápěstí lámala ale ještě extremnějš :D ...
Reagovat
slacker
Ani jednu neznam. ani jednickou ani GS
Reagovat
smazaný uživatel
Francoise Abanda je ročník 1997, takže ta má ještě hodně času. Do ženského tenisu teprve nakukuje, ale mezi juniorkami byla čtvrtá v žebříčku...
http://en.wikipedia.org/wiki/Fran%C3%A7oise_Abanda

No a co se týče Julie Vakulenko, tak tu jsem si musel vygooglovat, abych si vzpomněl... Ale tuhle fotku na webu WTA jsem si pamatoval. :) Ani jsem nevěděl, že v roce 2008 přijala španělské občanství...
http://www.wtatennis.com/players/player/8787
http://en.wikipedia.org/wiki/Julia_Vakulenko
Reagovat
EllNino
no Abanda má na jedničku ještě čas :) a na GS taky, jestli vubec
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/496384520565063680/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, dneska je to fakt těžký s tím fanděním, já snad budu fandit Barče, i když zase nechci být krysa že jo? :D

Jinak dneska teda vítězky: Káťa, Nasťa, Samička, no a u té Agy nevím.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj Lunjeko. Malá oprava-vyhraje Venus ;) A fandit budu Aze ?
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že mi evidentně nemůžeš přijít na jméno že jo? :D
Venus je rozjetá, to je pravda, ale Nasťa umí chodit k síti a není to jen hra od BL, takže jsem opravdu zvědavá. Moc bych to Nastě přála, líbí se mi čím dál víc hlavně jako osoba, blonďatá jí sluší a je celkově taková milá. No já fandím Aze, ale zase Barče přeju úspěch, protože jich moc nemá, takže dneska doufám, že holky předvedou technický tenis a žádnou ranařskou nudu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taková moje kamarádka, když diskutujeme :D Nasťa je moc hezká a je to takové sluníčko, ale jelikož jsem trenér Venus tak přeji svěřenkyni ;) Uvidím jak to bude s Agou, jestli nebudu sledovat jen Venus. Uvidíme, pak sem hodíme koment :D že ano, Lunej? :)
Reagovat
smazaný uživatel
No doufám že Barča dá současnou nejlepší polskou tenistku , ale zdá se mi ze Radwanska není v poslední době ve své nejlepší kondici.
Reagovat
dadaft
Caroline je teda pořád vysmátá.
tady s Vikou.
http://www.rogerscup.com/women/photoGallery/2014/aug2/01.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Protože ví, co jí sluší nejvíc. :) Jinak tuhle fotku už jsem tady dával, akorát menší.
Reagovat
dadaft
Rory je blbec, neví, o co přišel.
Reagovat
smazaný uživatel
Moje řeč. :) A že je teď zase golfovou jedničkou, to na tom nic nemění. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to má Petra na ruce?
https://pbs.twimg.com/media/BuPkl93IEAAegdV.jpg:large
Reagovat
dadaft
stažené potítko?
Reagovat
smazaný uživatel
To bílý potítko není, včera měla potítka v barvě trička...
Reagovat
blixa
jj, asi potítko, není to celé bílé ale bílá s červenou
Reagovat
blixa
Obvaz ?
Reagovat
smazaný uživatel
V prvním kole skončili tři italky Errani , Vinci a také Penneta čím si myslíte že je to možné?
Reagovat
smazaný uživatel
Pennetta mě překvapila. Ona je tvrdém snad ještě lepší než na antuce letos i loni. Byl jsem zaskočený, tak nevím. U Sary se to dalo čekat a Bobina hrála dobře.
Reagovat
dadaft
čas Flavie příjde na US Open, věřím tomu, většinou tam hraje dobře --- loni semi, předloni nehrála, 2011 čtvrtfinále, když ve 3K v legendární bitvě od BL vyřadila Šarapovovou,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby to semi obhájila. Toho se bojím nejvíc, ale těším se. Letos ta sezona nějak rychle utíká.
Reagovat
dadaft
Center Court 12:00 noon
Anastasia PAVLYUCHENKOVA (RUS) vs Venus WILLIAMS (USA)
not before 2:00 p.m.
Barbora ZAHLAVOVA STRYCOVA (CZE) vs Agnieszka RADWANSKA (POL) [3]
not before 6:00 p.m.
[Q] Shelby ROGERS (USA) vs Eugenie BOUCHARD (CAN) [5]
not before 8:00 p.m.
Victoria AZARENKA (BLR) [8] vs Alizé CORNET (FRA)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mnó, tak dneska už se to slušně rozjíždí,,,,,,,,
být v Montrealu, strávím den na centrkurtu. ))))
Reagovat
dadaft
jsem zvědav, kolik lidí příjde v šest na Bušičku ------- ale vzhledem k tomu, jaká atmosféra je na centru od prvního zápasu, to vypadá, že na tenis je teď v Kanadě natěšených dost lidí. ))
Reagovat
EllNino
První a druhý zápas je celkem hodně kontrastní, co se týče herních stylů :D
Reagovat
smazaný uživatel
až bude hrát Samička, tak nic nedělej, nepolévej klávesnici, nenalévej sebe a jen drž pěsti, jestli prohraje, tak uvidíš !!!!! :D
Reagovat
VlS
Sam prostě musí postoupit, pak vyřadit Serenu a ve třetím standardně buchnout s Luckou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak bumbáš? :D
Reagovat
EllNino
to je velice dobrej plán ! :D
Reagovat
VlS
pramenitou vodu z křišťálový studánky.
Reagovat
smazaný uživatel
Pošli mi nějakou, lákají mě ty vidiny, které z ní člověk má :D:D

blixa - :D samečků ti běhá po kurtu hodně, ale Samička je prostě jen jedna. Nebo jsi to myslel jinak?
Reagovat
VlS
No tak vidiny - se Serenou jí to už jednou vyšlo a s Lucy jí to standardně nevychází, loni to snad bylo 5:0 nebo kolik na zápasy.
Reagovat
blixa
Obávám se , že to by Serena musel hrát levou rukou nebo skákat po jedné noze aby prohrála ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně očekávám od tebe express zásilku na zápas Samči, 1l by mi mohl stačit, pokud je opravdu kříšťálová a 6x destilovaná :D:D
Reagovat
VlS
OK, posílám expres mrakovou pištou i s ledem, otevři okna dokořán a chytej. Kdyby jí bylo trochu moc, tak se poděl se sousedy.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, na sousedy kašlu, sama mám málo :D:D
Reagovat
blixa
Ty jsi poslal i mě, a to jsem ani nežádal :D :D
Reagovat
VlS
A tak to víš, dobrý srdce .........
Reagovat
dadaft
http://www.rogerscup.com/women/photoGallery/2014/aug1/05.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže to jsou takové ty vysvalené fotky, kde vypadá jak Sameček :D:D Díky, mně se nejvíc líbíla, jak jsi mi vloni sem hodil tu její usměvavou, ta neměla chybu. :)
Reagovat
blixa
Ona vypadá někdy jinak než jako Sameček ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Uzasne inteligentni koment jen co je pravda...
Reagovat
blixa
jéé, tak se hned nečerti, vtípek no. Sam patří taky mezi moje oblíbené tenistky. Ale musíš uznat, že při pohledu na její propracovanou muskulaturu musí blednout závistí i Serena ;-)
Reagovat
dadaft
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/9/9236/9236003_4cd4d395a57358b22ab5b1bde3af1413/images/Samantha_stosur4792_tbf.jpg?ver=2
Reagovat
EllNino
tady je krásná :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady bych ji nepoznala.. https://crackbillionair.files.wordpress.com/2010/06/sams.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tady je prostě nádherná, já ji žeru :D díky moc :)
Reagovat
VlS
Photoshop umí zázraky, ještě kdyby ta neostrá maska byla použitá trochu kultivovaněji :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem ji při tréninku na videu o vypadal dobře. A já osobně mám photoshop hodně ráda :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
"vypadala", bože, blixa mě nakazil :D
Reagovat
VlS
Ale ty přece víš, že Sam mám na seznamu oblíbenejch hráček.
Reagovat
blixa
:D :D Říkejme jí prostě Sam, to je takové neutrální ;-)
Reagovat
slacker
A pisme ji Some
Reagovat
blixa
A co mám dělat až bude hrát Sameček ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na Venus s Nastou se priserne hodne tesim :-) Mno a pak mi Aga sebere zase par let zivota jak to tak posledni dobou byva...
Reagovat
smazaný uživatel
TAkže už se těším. Venus a Nasta. Přeji Venus a potom přeji Aze :*
Reagovat
dadaft
přesto se na zápas Agy s Bárou těším --- snad žádná z hráček vyloženě nevybouchne a pak může být k vidění zajímavý, tak trochu jiný ženský tenis, protože obě dvě umí čarovat. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zápas budu taky sledovat. Poslední zápasy Agy dávají možnost, že by to mohl být vyrovnaný zápas. Navíc Aga z lonska obhajuje kupů bodů od Wimbledonu, takže jí reálně hrozí, že by se letos nemusela podívat na TM.
Reagovat
VlS
Jenže Aga nemá srdce pouličního rváče jako Barunka. Věřím divoký Báře.
Reagovat
smazaný uživatel
To hrozi spouste hrackam, protoze od 3 do 9 mista v race zebricku to je dost natesno a to nas cekaji jeste hodne hodnocene turnaje + jeden GS. Za dva mesice muze kompletni race zebricek i WTA zebricek vypadat uplne jinak.

Jinak praveze ani Aga tolik bodu neobhajuje oproti ostatnim a hlavne oproti minulym letum. V Cine a Japonsku se ji roky 2011 a 2012 darilo lepe nez ten minuly a na USO to taky zadne kopa bodu neni, viz. "pouze" 4.koló na US Open.

Ja cekam letos hodne velke drama az dokonce co se tyce kvalifikace na TM. Zadna hracka ze spicky to rozhodne nema jeste jiste, mozna uz ta Simca s Mashou jsou dale nez ostatni ale staci jeden vypadek na US Open a muzou o TM prijit...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga snad dojde na USO dál než do osmifinále. No a pak titul jen ze Soulu.
Reagovat
smazaný uživatel
Když porovnám lonský rok a letošní, tak se mi zdá, že letos dokáže prohrát s hráčkou daleko v žebříčku, to u ní nebývalo. Viděl jsem její poslední dva zápasy, a nebylo to nic, co by mě nadchlo. Navíc je tu spousta nových mladých, které dokážou pěkně kousat... Uvidíme dneska, s jakou hrou se bude prezentovat.
Fakt je, že taky chci vidět Anu v osmičce, tak se dívám koho by mohla nahradit, a Aga mi momentálně přijde jako řešení. Ty osmifinále a semifinále, pokud by je neobhájila, je také spousta bodů.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga tedkon stagnuje a nedari se ji. Ta hra, kterou hraje tedkon je spatna. Na zacatku roku do antuky hrala mnohem lepe, to se proste stim co hraje nyni neda srovnavat. Ana hraje letos mnohem lepe, takze urcite tam asi pujde a zustane, TM bych ji pral. Spise si myslim, ze Ana vystrnadi Jelenu nez Agu ale Aga jestli se nechytne brzy tak je take realnym resenim, bohuzel...
Reagovat
smazaný uživatel
Každopádně ví o co dneska hraje, Bára, ač sem jí proti Vinci moc nevěřil, tak koncovky zvládla skvěle. Asi to bude boj o každý míč, a trochu i o štěstí, to jak píšeš, Agu v poslední době trochu opustilo...
Reagovat
smazaný uživatel
A na Jelenu jsem taky zvědav, rozhodně se v druhé polovině sezony taky zapotí, pokud si bude chtít udržet postavení..
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa-Vee mám ráda obě, takže se na to radši koukat nebudu. Ach jo, proč nemůžou postoupit obě.. ???
Reagovat
smazaný uživatel
obrovská gratulace v dalším kole to nebude žádná težká soupeřka takže Lucka by měla vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková opět dokazuje že do TOP 30 nepatří a Errani znovu dokázala že na jiném povrchu než je antuka neumí hrát
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych neřekl. Saře se už delší dobu daří v Paříži na začátku roku. Jinak si myslím, že to není tak strašné. Pro začátek dostala velmi těžkou soupeřku. Antuka je však antuka a o to mě víc mrzí, že nevyhrála Bad Gastein :/
Reagovat
smazaný uživatel
Pitinceva není Ruska ale Kazaška!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Národností Ruska, státní příslušností Kazaška.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera měla Italky zase den :-)
Reagovat
smazaný uživatel
měly
Reagovat
gigin
Tzv. "den blbec".
Reagovat
VlS
a dneska to korunovaly
Reagovat
Frick
Opět tedy potvrdila, že na vyšších turnajích zvládá roli favoritky. Žádná zahraniční outsiderka jí letos na turnaji kategorie Premier a výše dosud neporazila.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce se také ohromně zvedla forma. Ve wimbledonu vyloženě zářila a myslím, že teď si to nenechá jen tak ujít. Pravda, že teď jí čeká těžká soupeřka, ale s tím si umí poradit. Jen tak dál
Reagovat
dadaft
ač mám Magdu rád, doufám, že ji Lucka dá,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,, a pak si to rozdá se Serenou. )))))))
velký těšák.
Reagovat
VlS
Sam by si mohla se Serenou zopakovat finále USO a pak si nechat od Lucy klasicky nařezat :-)
Reagovat
misa
https://pbs.twimg.com/media/BuIbbHMIYAACZwc.jpg:large

Občas by v tom mohla Petra hrát :-)
Reagovat
blixa
Jo, nevypadalo to na ní špatně, ale ten stolní hokej teda hrála bídně :D Hrát by v tom mohla, nejlépe bez té zbytečné podprsenky ? náprsenky ? :D
Reagovat
misa
Tak určitě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Mayo
Rybáriková vyfackala Riske
Reagovat
tommr
hrou sice moc nenadchla, ale hlavní je že to zvládla ve dvou setech a v dalším kole - nejspíš proti Rybárikový - to už snad bude lepší ... :)
Jinak dnešní výhra Lucky znamená, že se Lucka posune na 16.místo před Suarez Navarro. Je to její nejlepší umístění v kariéře. Suarez Navarro by jí mohla znovu předstihnout jen pokud by se dostala aspon do čtvrtfinále a to jí Sharapova doufám nedovolí. A Lucka snad ještě v Montrealu neřekla poslední slovo ... :)
Reagovat
misa
Pokud se Petkovicová dostane do semifinále a Lucka příští zápas prohraje, bude Andrea před ní. A silách Němky tenhle výsledek určitě je. V žebříčku po konci Montrealu tak může Lucka zůstat na 17. místě.
Reagovat
tommr
musíme doufat, že Petra kamarádce vypomůže a Petkovicovou vyřadí už v osmifinále ... :)
Reagovat
freeteepek
Petkovicová teď hraje výborně. Petra dlouho nehrála. Uvidíme, jak se vyrovná s rolí Wimbledonské vítězky.
P.S. Teda až na tu včerejší 4hru. Škoda, že nebylo vidět, kdo jim to kazil:-) Petry bilance ve 4hře je ostudná. Měla by si vybrat lepší spoluhráčku. Co třeba Azarenkovou?
Reagovat
VlS
To už tady taky bylo a výsledek byl stejnej. Petra prostě není deblistka.
Reagovat
blixa
Ale ona nehraje čtyřhru aby postoupila, ale aby se rozehrála. Myslím, že by to soupeřkám pustily i kdyby měly na to vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
S Vikou už jednou hrála (IW 2012), ale tenkrát to bylo spíš kvůly reklamě na Wilson. http://www.tenisportal.cz/par/azarenka/kvitova/?annual=2012 Kdyby včera s Kristen postoupily, tak by to asi v dalším kole pustily. Účel to splnilo, tak co... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
... a cibule změnila FH, ten úder se mi líbí. Tommře, omluva za vlákno, vy si sem jen tak někoho nepouštíte, že?
Reagovat
tommr
nemám ani potuchy o čem to mluvíš ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
o fh cibule, ten kruh je dokonalej. Máš +++++ statistiky, jen zírám a chválím.
Reagovat
tommr
první set jsem neviděl a v tom druhým se Cibuli moc nedaří ...
Jinak ta Abanda je zajímavej typ hráčky - vzhledově i po herní stránce. Na to, že je jí teprve 17 let hraje docela dobře ... :)
Reagovat
misa
zahrála pěkně, Washington asi brala jako lepší trénink.
Reagovat
tommr
no spíš než že by Lucka hrála dobře se dá říct, že Cirstea hrála hrozně. Uvidíme v příštím kole jak je na tom Lucka s formou doopravdy. Dnešní zápas jí moc neprověřil ... :)
Reagovat
VlS
krásná práce. Děkuju, byla radost se dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
klávesíš, jak by Luca byla na misi a někoho zabila:((((( Jináč Lucince fandím, ale práci v tom nehledám.
Reagovat
VlS
Nevím kde jsi vzal rytíře. Co je pro profesionální tenistku tenis jinýho než práce? Nechám se poučit.
Reagovat
smazaný uživatel
... není to tak? Práce - ne, není to tak, většina špičkových tenistů má vyděláno na 3 životy, zato u žoldáků to vidím příhodně. Jinak - rád Tě čtu, nechodím sem hledat půtky.
Reagovat
VlS
čili podle týhle logiky bankéř, kterej má vyděláno na tři životy už nepracuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak super Šafářová je v druhém kole :)
Má šanci vyhrát ještě příští zápas ale potom proti Sereně to vidím černě.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu !!! Hodně štěstí ve 2.kole.Lucko pojď !!!
Reagovat
kada.tom
Tak i Lucka jde a dál a Sorana pěkně spadne na 80. flek :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
na 60-tým místě ji chytám do náruče a ... to se uvidí:))))
Reagovat
VlS
No tak od tebe bych se chytat nenechal, propad o 44 míst na pozici 80.
Reagovat
smazaný uživatel
:))))) Tebe bych nechytal - pro info.
Reagovat
smazaný uživatel
jako práci, něco za 1.kolo a dál podle výsledku. Jaký trička si vezmem - Niké? 4 háčky? Nechám na Tobě a managerech:)))
Reagovat
blixa
4:1 a servis k tomu ... no ... hlavně to nezakřiknout ! :D
Reagovat
tommr
málem se ti to povedlo ... :)
Reagovat
blixa
No jo , málem :D Ale nakonec celkem v suchém tričku ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
... žádný mlíko.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Šafka sebrala podání jen tak dál :)
Reagovat
gedzitka
Koukám, Karolína na té prohrané kvalifikaci ještě vydělala. Wickmayerová je celkem hratelná, tak snad toho náležitě Karolína využije. Naopak její přemožitelka Baczinszky vyfasovala Ivanovic, tedy ten nejtěžší možný los.
Reagovat
smazaný uživatel
v prvnim kole ano ale potom už vubec ne , protože je v horni části a v druhém kole ji čiká Maria :(
Reagovat
gedzitka
Pořád je za druhé kolo víc bodů a peněz než za první. I když...ani jedna v tom druhém kole ještě není.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu :)
Reagovat
zpilat
až ve třetím, ve druhé suarez navarro / jovanovski! to není tak hrozné
Reagovat
PH94
to je spíš výborný :)
Reagovat
tommr
Jovanovská by byla schůdná soupeřka, ale skoro jistě postoupí Suarez Navarro a to už je jiný kafe ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka musi zlepsit 1 podání a nechybovat
Reagovat
aligo
Hodně moc chybuje...
Reagovat
aligo
teda mě se to tak zdá... :D
Reagovat
Michaelus
Šafina to měla na raketě sakra...
Reagovat
smazaný uživatel
jj bohužel tam už byla pěkně blizko skoda ze u tý sitky do trefila do site
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem nedokoukala, opět, asi to bylo dobře, gratuluju k výhře :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nezapomente http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2317661442369790.html
Reagovat
smazaný uživatel
Terez se do top 100 dostala diky Wimbledonu a myslim si že tu zustane i když příští rok to neobhájí protože na grandslamy už nebudu muset chodit do kvalifikací. Moc ji fandím a co víme možná se rýsuje další Kvitová :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak to asi ne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to doufam ze ne. Mym malym pranim je to, aby aspon jedna z ceskych spickovych holek mela stale vyrovnane vykony praz celou sezonu. Terez by je mohla mit az vyspeje...
Reagovat
VlS
Terezce chybí zkušenosti, musí se otrkat a bude to dobrý.
Reagovat
tommr
v zápase Šafářová-Cirstea půjde o hodně. Lucka by si v případě výhry mohla polepšit v žebříčku, Cirstea naopak musí vyhrát, aby se v žebříčku hodně nepropadla (obhajuje lonský finále). Kdyby byla Lucka ve wimbledonský formě tak by byla jasná favoritka, po jejím nevýrazným výkonu ve Washingtonu to ale se šancema vidím tak 50 na 50 ... :)
Škoda, že to nebudou vysílat na SlovakSportu i když tam právě mají až do půlnoci volný programový okno ... :(
Reagovat
George_Renel
Na Slovaksportu jsou přenosy plánovány od zítřka.
Reagovat
tommr
už se ale vysílá ode dneška. Zatím dávali zápasy Errani vs. Lisicki a Davis vs. Cornet a pokračovat budou od půlnoci zápasem Abanda vs. Cibulková ...
Reagovat
zpilat
Tak se dívám, že sorana už je v live žebříčku na 80-tém místě! Si pamatuju, že ještě nedávno atakovala první dvacítku a šla nahoru! Co se jí přihodilo, letos je naprosto marná!
Reagovat
George_Renel
Přes porážku však nepodala špatný výkon. Některé výměny byly excelentní. Její současné postavení v žebříčku není náhodné a je tam určitě dost velký potenciál ke zlepšení.
Reagovat
tommr
Tereza si zase trochu polepší i když ten dnešní zápas bohužel nedotáhla do úspěšnýho konce. Za zvládnutou kvalifikaci získala 30 bodů a v žebříčku se posune o pár míst směrem nahoru ... :)
Reagovat
PH94
Škoda Terky,ale hrála dobře a i se mi zdálo,že už tam nebylo tolik slz :D Ale ta holka má velký potenciál :) Naopak Watson jsem viděl poprvé a musím říct,že mě teda ničím moc nenadchla...
Reagovat
VlS
ale stydět se rozhodně nemusí. Evidentně chybí zkušenosti, ale ty se dají získat.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist