Muguruzaová propustila Martínezovou, trénovat ji bude znovu jen Sumyk

29. 3. 2018, 08:17
Aktuality 1
Španělka Garbiňe Muguruzaová už nebude spolupracovat s trenérkou Conchitou Martínezovou, která jí pomohla loni vyhrát Wimbledon. Pětačtyřicetiletá bývalá tenistka oznámila konec po vyřazení současné světové trojky z turnaje v Miami.
Profily hráčů
C. Martínezová - G. Muguruzaová

"Moje spolupráce s Garbiňe tímto turnajem skončila, rozhodla se opět pracovat na plný úvazek s jejím koučem (Samem Sumykem)," oznámila Martínezová, jež inspirovala Muguruzaovou svým wimbledonským triumfem v roce 1994.

Čtyřiadvacetiletá Muguruzaová vypadla z turnaje v Miami v pondělí po prohře ve čtvrtém kole s domácí Sloane Stephensovou. Nejlepšího letošního výsledku dosáhla v Dauhá, kde ve finále prohrála s Petrou Kvitovou. Na ostatních šesti turnajích vyhrála maximálně dva zápasy.

Příští týden by vítězka Roland Garros 2016 a Wimbledonu 2017 Muguruzaová, jež loni strávila čtyři týdny v čele světového žebříčku, měla plnit roli největší hvězdy na turnaji WTA International v mexickém Monterrey.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
hippos
úplně nebo otvory si budou lízat dál?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist