Muguruzaová vypadla v Marrákéši ve 2. kole

29. 4. 2015, 21:41
Aktuality 11
Španělská tenistka Garbiňe Muguruzaová nezíská v Marrákéši svůj druhý titul v kariéře. Největší favoritka turnaje nestačila už ve druhém kole na Francouzku Mladenovičovou, se kterou dnes prohrála ve dvou tie-breacích.
Garbine Muguruzaová

Garbiňe Muguruzaová odstartovala své druhé utkání na turnaji výborně, Kristině Mladenovicové sebrala dvakrát po sobě servis a rychle vedla 3-0. Španělka, která v prvním kole nepřišla ani jednou své podání, ale vzápětí třikrát po sobě sama servis ztratila, a když neproměnila brejkbol za stavu 5-5, přišla na řadu zkrácená hra. V ní Mladenovicová získala pět výměn v řadě a tie-break vyhrála 7-3.

Favorizovaná Španělka se proti 59. hráčce světa nedokázala prosadit ani ve druhé sadě, v níž byla za stavu 5-6 blízko vyřazení. Po krátké poradě s trenérem se ještě dokázala vrátit do zápasu a vybojovat druhý tie-break, ale v něm se znovu radovala Mladenovicová, která po více než dvou hodinách proměnila svůj druhý mečbol.

Lehkou práci se svou soupeřkou dnes neměla ani turnajová trojka Flavia Pennettaová. Italská tenistka prohrála v úvodu zápasu s Laurou Siegemundovou čtyři hry v řadě, a přestože ještě dokázala srovnat, závěr setu patřil Němce. Té se ale vyřadit favoritku nakonec nepodařilo: Pennettaová si vynutila rozhodující sadu, v ní soupeřce sebrala třikrát servis a zvítězila 4-6 6-1 6-3.

Výsledky - Marrákeš (antuka, dotace 250.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Mladenovicová (Fr.) - Muguruzaová (1-Šp.) 7:6 (7:4), 7:6 (8:6)
Bacsinszká (2-Švýc.) - Mariaová (Něm.) 7:6 (7:3), 6:3
Pennettaová (3-It.) - Siegemundová (Něm.) 4:6, 6:1, 6:3
Svitolinová (4-Ukr.) - McHaleová (USA) 7:5, 6:3
Knappová (It.) - Vinciová (6-It.) 6:7 (3:7), 6:2, 6:2
A. K. Schmiedlová (7-SR) - Irigoyenová (Arg.) 3:6, 6:1, 6:3
Arruabarrenaová (Šp.) - Puigová (8-Portor.) 7:5, 6:2
Babosová (Maď.) - Pereiraová (Braz.) 6:0, 6:7 (5:7), 6:4

Komentáře

11
Přidat komentář
Pedronegro
To asi byl dobrej zápas, škoda, že jsem ho neviděl a škoda, že Garbo prohrála. Tak zas někde jinde :)
Reagovat
Chrenda
si zajela do Prahy zdá se jen pro startovné a pak rychle do Afriky kde zase válí. Nepřipadá mi to moc košér teda.
Reagovat
tedi
takovej amaterismus od te schmiedlove!
pliskova to ma lip zmaknuty, v noci hraje v japonsku a pres den v praze. :))
Reagovat
George_Renel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
blixa
No a víš co nám dalo práce sehnat toho výcvikovýho dvoumístnýho Gripena i s bojovým pilotem ??!!??!!
Reagovat
EllNino
V Praze hrála její sestra tvl :D ....
Reagovat
blixa
Pšššššššššššššššššššššššššššt !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
VlS
Ty nepatříš mezi borce, co nezkazí žádnou srandu :-((
Reagovat
smazaný uživatel
ALLEZ KIKI!!! :) Ale zato Monča zklamala. :( Už jsem mohl mít v Maroku jistou semifinalistku, protože by ve čtvrtfinále hrály proti sobě...

Na tomto turnaji hrála z mých favoritek taky ještě Donna, ale do 1. kola dostala Elinu Svitolinu a nedalo se asi očekávat, že by ji mohla porazit... Spíš mě tuhle trknul do očí jeden článek v bulváru. Už dlouhou dobu vím, že Stan Wawrinka je dobrý kamarád Donny, ale o tomhle teda nemám ponětí. :D
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/234760/wawrinka-opustil-manzelku-i-dcerku-uhranula-ho-krasna-chorvatka-18.html
Reagovat
Chrenda
To víš zakomplexovanýho uhrovitýho Stáníka utáhne každá mladá kůže kór když je i hezká. Však on se zas domu vrátí, jen aby bylo otevřeno.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist