Murray jde v Shenzhenu dál za titulem, Gasquet nestačil na Mónaka

26. 9. 2014, 16:18
Aktuality 28
Andy Murray se v čínském Shenzhenu přiblížil svému prvnímu letošnímu titulu. Britský tenista dnes ve dvou setech porazil Slováka Lacka a postoupil do semifinále. V něm ho čeká Juan Mónaco, který si dnes nečekaně poradil s turnajovou trojkou Richardem Gasquetem.
Andy Murray

Andy Murray nečeká na turnajový titul jen v letošní sezoně, žádný totiž nezískal už od svého loňského triumfu ve Wimbledonu. Nyní ho od něj v Shenzhenu dělí jen dvě výhry, v dnešním čtvrtfinále si totiž dokázal poradit s Lukášem Lackem.

Brit, který bojuje také o účast na letošním Turnaji mistrů, odstartoval proti slovenskému soupeři rychlým brejkem a svůj náskok už v úvodním setu nepustil. Lacko si sice za stavu 2-4 vypracoval první tři brejkboly, ani jeden ale nevyužil.

Ve druhém setu držel nenasazený tenista s favoritem krok až do stavu 5-5, kdy podruhé v zápase při svém podání kapituloval, a Murray čistou hrou zápas ukončil.

V semifinále se měl aktuálně 11. hráč světa utkat s třetím nasazeným Richardem Gasquetem, tomu ale udělal čáru přes rozpočet Juan Mónaco. Argentinský tenista sice v úvodním dějství prohrával 3-5, dokázal se ale nejdříve vrátit zpátky do setu, v tie-breaku poté odvrátil dva setboly a zkrácenou hru získal pro sebe.

Francouz navíc ztratil hned v úvodu další sady servis, a i když čtyřmi hrami v řadě otočil vývoj setu ve svůj prospěch, ani v něm neuspěl. Mónaco od stavu 2-4 nenechal favorita uhrát jedinou hru a za hodinu a tři čtvrtě zvítězil 7-6 6-4.

Ve druhém semifinále na sebe narazí dva nasazení hráči, Tommy Robredo a Kolumbijec Santiago Giraldo, který dokázal zastavit vítězné tažení srbského kvalifikanta Viktora Troického.

Výsledky - Shenzhen (tvrdý povrch, dotace 655.955 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Murray (2-Brit.) - Lacko (SR) 6:3, 7:5
Mónaco (Arg.) - Gasquet (3-Fr.) 7:6 (9:7), 6:4
Robredo (4-Šp.) - Seppi (8-It.) 6:4, 6:7 (5:7), 6:3
Giraldo (6-Kol.) - Troicki (Srb.) 7:6 (8:6), 6:3
Semifinálové dvojice: Giraldo - Robredo, Mónaco - Murray

Komentáře

28
Přidat komentář
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=sdjODbiCnoI

Připomeňme si Wimbledon 2013 v podání pánese :-)
Reagovat
a.magerova
Ale no taaak jen 18 minut potěšení?!

Tomuto říkám paráda, rok sem rok tam :-))
http://www.youtube.com/watch?v=1UK1XOwjFIo
Reagovat
Mayo
:)
Reagovat
steve79
Roger bude hrat v cine. Dobra zprava
Reagovat
a.magerova
No ale s tím já počítala na stopro, vždyť to má ve svém ofi-plánu.
Reagovat
gigin
Normálně ho tam klepne Génius. V lepším případě RBA. Nechápu proč kdesi vůbec jezdí. Jo vlastně chápu, kvůli prachom... tak gut lak...
Reagovat
a.magerova
Hele Frajere, ten ke svému životu už peníze nepotřebuje.... přijde do autosalónu nechá se vyfotit s majitelem a odjíždí novým fárem zadara.... to samé všude jinde.... se vsadím, kdybys ho viděl u vás v hospodě, tak za ním poletíš, že mu koupíš pivo, a pak bys tu na TP machroval :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by som videl Federera v hospode, v kľude by som si oproti nemu sadol a začal by som si listovať autobiografiu Rafaela Nadala.
Reagovat
a.magerova
Jo tomu věřím, ale pak by si Rogerovi koupil spišskou borovičku a už by to jelo :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Borovička je fakt zlá voľba, to by som neurobil ani Federerovi dokonca :)
Reagovat
spaniel
Sance, ze Federer by se s tebou sesel v hospode je nulova. Ale Rafu bys mozna ve IV. cenove potkal. A treba by z litosti i zatahl ucet, kdyz by videl, ze ctes nejnudnejsi knizku v historii.
Reagovat
smazaný uživatel
Este, že si to celé zobral s nadhľadom, neosobne a štýlom sebe vlastným..Takým tým štvrtým cenovým :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Fedexovi by to nevadilo...pokud s Nadosem jak dva kamosi blbnou pri ruznych promocnich akcich, tak by mu bylo asi dos suma fuk, ze si listujes v jeho autobiografii;)))
Ikyz pochybuji, ze by sis prisedl...;) Driv by te asi odstranila nejaka jeho ochranka. To uz si spis dokazu predstavit, ze si prisednes v pohode k Ernestovi ...ale ten by zase mel na haku asi Tebe...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokiaľ túto zjavne hypotetickú príhodu dávaš do reálneho kontextu, že pochybuješ, že by som si prisadol, keďže by ma odpratala ochranka, tak ja pochybujem, že by som ho vlastne v tej krčme stretol :)

Práve naopak, s Ernestom by som si isto rozumel, určite by sa so mnou nenudil..;)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si nedokazi ani hipoteticky toho Fedexe predstavit jak sedi v hospode, zato Ernesta celkem bez problemu;))) ikdyz ho nevnimam jako nejakeho nadsence, aby "plkal kde s kym"...(schvalne sem to dal do uvozovek:)
Reagovat
a.magerova
No já se vsadím, že pokud by Roger seděl někde v hospodě, tak než bych se k němu prodrala, už by u jeho stolu seděl i gigin i Forehand a na mě by židle nezůstala bo na té poslední by seděl Barney :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, pokiaľ je Roger taký Gentleman, snáď by sa z tej svojej stoličky postavil a pustil by dámu sadnúť si :)..

My s giginom by sme tam už dávno neboli, šli by sme za lepšou partiou :)

Apropos Vlku, ja si hypoteticky viem predstaviť úplne všetko, aj Vlka s troma nohami, to je na hypotézach krásne, že nemajú hranice..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Hypoteza, cili z reckeho hypo-thesis znamena > podklad, princip nebo predpoklad, bezne v hovorove reci se pripousti tzv. volnejsi pravidla uzivani, jestli jde o "vedeckou" hypotezu... mel by to byt nejaky prijatelny predpoklad umoznujici vysvetleni nejakeho jevu;)
Ale chapu jak to myslis;)
....pouzivani tohoto vyrazu jeste nestanovuje, ze to tak musi byt, je to jen predpoklad, ktery by mel byt formulovan jasne, ale zaroven je pricinou toho, aby byla ona hypoteza badana a bud potvrzena nebo vyvracena;)
Takze ted bychom museli napsat Fedexovi jestli by takhle sedel v hospode, pil borovicku z ochrankou nebo ne a nevadilo by mu, ze by si Forehand cte autobiografii Nadala;) , a Gulbisovi napsat, jestli by tam take sedel a plklal s nami...
Takze jsou tu pred nama jasne ukoly - Magerka pise Fedexovi a Gigin Gulbovi... no a potom to bud bude potvrzena hypoteza nebo vyvracena;)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)...Súhlas
Reagovat
a.magerova
Hele jsem sobec, takže napsat Rogerovi můžu to jo, ale kam za ním do hospody, v případě že mi odpoví..... fakt si to nechám jen a jen pro sebe..... pak mu samozřejmě řeknu, že jste nestihli vlak :-P
Reagovat
gigin
Gulba mi řekl, že nikam nejde. Jedině s magerkou sám.
Reagovat
a.magerova
OK beru, napiš mi do vzkazu, kdy má čas.... já se maximálně přizpůsobím :-)))

VŠEMU.
Reagovat
gigin
On TO ví! Proto s tebou chce jít. Říkal, že jak se přesune z Asie do Evropy, zavolá ti. Číslo na tvůj mobil jsem mu už dal. Neva?
Reagovat
a.magerova
No samo, že neva.
Dííííík, jsem Tvým dlužníkem....
Reagovat
gigin
V poho. Dogadane. Možná si TO zase budu fotit, jak minule, ale to se pak dohodnem. Tak hezký den ;))
Reagovat
a.magerova
PŠŠŠT.

Tobě taky hezký den.
Reagovat
gigin
Tak on ochranku používá rád. I na malé děti. V Dubaji určitě. Vím to.
Reagovat
smazaný uživatel
On?..To by určite neurobil..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist