Murray je před Wimbledonem fit. Můžu odehrát sedm zápasů, řekl nastávající otec

2. 7. 2017, 18:27
Aktuality 18
Dvě dobré zprávy oznámil britský tenista Andy Murray na tradiční tiskové konferenci úřadujících šampionů před začátkem Wimbledonu. Třicetiletý Skot fanoušky ujistil, že je po problémech s kyčlí opět fit a je připraven na obhajobu titulu, navíc prozradil, že s manželkou čekají narození druhého potomka.
Profily hráčů
Andy Murray

"Posledních pár dní je to mnohem lepší. Kdybych se dál cítil jako dneska, bude to v pohodě. Můžu odehrát sedm zápasů," řekl Murray s odkazem na případné finále. "Měl jsem problémy s kyčlí od malička. Není to pro mne nic nového, jen to v posledních pár týdnech hodně bolelo," dodal s tím, že pár dnů bez tréninku hodně pomohlo.

První hráč světového žebříčku letos na trávě odehrál jediný zápas, ve kterém překvapivě prohrál s Australanem Jordanem Thompsonem. V minulém týdnu pak vynechal exhibiční zápasy v Hurlinghamu, ale nyní už žádné následky nepociťuje.

Na startu třetího grandslamového podniku sezony, který zahájí pondělním zápasem s Kazachem Alexanderem Bublikem na centrálním dvorci, ho nebude rozptylovat ani očekávaný přírůstek do rodiny.

"Oba jsme samozřejmě šťastní a těšíme se na to," řekl Murray s tím, že o těhotenství vědí už delší dobu. Předpokládaný termín narození sourozence pro dceru Sophii, která přišla na svět v únoru 2016, ale nechtěl prozradit. Manželka Kim Searsová, kterou si vzal v roce 2015, mu bude fandit přímo v All England Clubu.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
Frick
Krásný po otci a sympatický po matce.
Reagovat
dunphy
Říká ten nejkrásnější a nejsympatičtější uživatel tohoto webu.
Reagovat
FulnekUltras
Ty mně tady ještě někdy něco kvokej o rasismu, hňupe. ;)
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulujem k očakávanému druhému potomkovi. Snáď bude zdravý a nebude zo skúmavky :)
Reagovat
a.magerova
Ty máš nějak ty zkumavky zmáklý....
Reagovat
smazaný uživatel
Všetky štyri drahá.

A vlastne iba dve, lebo to bolo 2x2..:)
Reagovat
a.magerova
Než se ti narodila dcera, tak jsi takové pako nebyl... mám nějaké tušení, že všechno se vším souvisí... vím, že jsi tu psal, že ne e, ale..... :-P
Reagovat
Franky
je to idi*ot naco nanho reagujes? pupok a horcica
Reagovat
Nola
prepac, Forehand je aspon zabavny, rypne si....FFF niekedy utocia bezdovodne, vztahovacna fans zakladna.... maly zartik vas dokaze vykolajit.... niektori z vas nefandia tenisu, ale iba svojej modle, klaniam sa.....
okrem Padme, StanaBorowitza vam chyba nadhlad, ospravedlnujem sa niektorym, ktori tu pisu iba obcas, ale z niektorych z vas mam pocit, ze zijete zivot niekoho ineho.....
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš to jsou zas kecy... :-/
Reagovat
Tornes
Opravdu ti přijde Forehand posledních týdnů zábavný? To máš zvláštní smysl pro humor. Mně teda přijde maximálně v křeči. Akorát nevím proč, když se jeho oblíbenci zrovna daří.
Reagovat
Franky
On uz Nadala ani neriesi...Uz si len honi ego nic viac...sa nudi doma spoceny v byte sedi na forach prdi do stolicky zere pizzu z donasky a bavi sa na tom jak akoze ''dissuje'' ludi na nete
Reagovat
babolat.cz
ty ses tu vynořil, zřejmě sis změnil nick, a plácáš hrozný ho.vna. retarde
Reagovat
raduz
Autisté všech zemí spojte se a rovnejte lahvičky.Fuj. ..Tak to zavání proletarismem
Reagovat
smazaný uživatel
Ako povieš :)

Boj so ženským presvedčením ešte žiaden chlap nikdy nevyhral :)
Reagovat
Nola
Andy, snad po prvykrat ti prajem, aby si obhajil W, ak je o tom presvedceny najlepsi tenista vsetkych cias, nemam namietky, vlastne po precitani FFF komentov som presvedcena, ze titul bude v spravnych rukach....
velka smola,ze poniektori odriekli start na OH vlani, mozno by ti hackeri odhalili aj ine "hviezdy" ....
Reagovat
spaniel
Hej pani vecne ublizena. Mozna by odhalili aj ine hviezdy, mozna ne. A jakze to start na OH souvisel se zaznamy z 2009 a 2012?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist