Murray se v dubnu na kurty nedostane, kvůli kotníku přijde o Monte Carlo či Mnichov

29. 3., 16:43
Aktuality 3
Minimálně dubnové turnaje v Monte Carlu a Mnichově vynechá britský tenista Andy Murray, jenž si na Masters v Miami v zápase s Tomášem Macháčem přetrhal vazy v kotníku. Oznámil to mluvčí šestatřicetiletého Brita. Odhad, za jak dlouho se Murray bude moci vrátit na kurty, neuvedl.
Profily hráčů
Andy Murray (© Profimedia)

Majitel tří grandslamových titulů Murray podlehl ve 3. kole Macháčovi po třísetovém dramatu a v pondělí oznámil, že zápas dohrával s přetrhanými vazy. "Stále se nedá říct, jak dlouho bude Andy mimo hru. Ale na těchto dvou turnajích bude určitě chybět," řekl mluvčí dvojnásobného wimbledonského šampiona a olympijského vítěze z Londýna a Ria de Janeiro.

Bývalý lídr světového žebříčku před pěti lety podstoupil druhou operaci kyčle. Letos v létě po Wimbledonu a olympijských hrách v Paříži plánoval kariéru ukončit.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
kata_net
Mě by chyběl moc a myslím, ze dalším milionům lidí, takže prosím nemluvte za ostatní.
Reagovat
Klenot_mezi_muzi
Kdyz uz se nevrati vubec nikdo ho postradat nebude.
Reagovat
Patik
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist