Muster si po 11 letech zahraje na turnaji ATP

19. 10. 2010, 09:53
Aktuality 8
Bývalá světová jednička Thomas Muster se po 11 letech představí na turnaji ATP Tour. Třiačtyřicetiletý Rakušan, jenž se letos vrátil na challengerech k tenisu, přijal divokou kartu pro turnaj ve Vídni, který se hraje příští týden.
Profily hráčů
Thomas Muster

Vítěz Roland Garros z roku 1995 několik týdnů s přijetím místa váhal, protože podle svých slov nechtěl brát šanci mladším. Nakonec na turnaji, kde byl třikrát ve finále, startovat bude a zároveň bude jeho takzvaným vyslancem.

Vítěz 44 turnajů ATP Muster se letos vrátil k tenisu po jedenáctileté pauze. Na challengerech se mu ale nedařilo, prohrál šest ze sedmi zápasů. Díky jedné výhře na challengeru v Lublani získal sedm bodů a dostal se do světového žebříčku, v němž mu aktuálně patří 982. pozice.

pva, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Důvod jeho návratu k vrcholovému tenisu je asi tak stejný jako návrat Schumachera do F1. Jedná se pouze o marketingový tah a možná nějakou reklamní akci. Každopádně už vypadá jak záplotový hráč, co holduje vychlazenému pivíčku. Někdo se tu zmiňuje o Petovi, těžko říct, ale tito bývalí hráči by drželi krok možná v 1. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje si na Kimiko místo toho, aby pěkně doma okopával zahrádku...
Reagovat
UnrealTom
lol to je trapák co tam chce dělat?? každej ho dá :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kdy se vrátí bombardér Pete?:-) Takovýhle kambeky fakt nemusím...
Reagovat
weak
...jenže rozdíl je v tom, že SAMPRAS by na okruhu stále hrál v první stovce, Muster se sotva vejde do sedmistovky a ani v hale to samozřëjmě nevylepší....
Reagovat
misoSK
to ze dokaze hrat Sampras vyrovnane exhibicie s Federerom neznamena ze by bol v stovke
Reagovat
weak
SAMPRAS tenis pořád umí na hranici extratřídy, jen by musel zase trénovat kondici... před rokem porazil v praze štěpánka, v zápase, kde oba chtěli vyhrát, žádné srandičky...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist