Na pražské Štvanici se dnes představí šest Češek

14. 7. 2009, 07:37
Aktuality 1
Po pondělním postupu Barbory Záhlavové-Strýcové zasáhnou dnes do turnaje ECM Prague Open na Štvanici zbylé domácí tenistky. Na centrálním dvorci se postupně představí Lucie Hradecká, Karolína Plíšková v duelu se současnou českou jedničkou Ivetou Benešovou a dále Klára Zakopalová i oficiální tvář pražského turnaje a bývalá sedmá hráčka světa Nicole Vaidišová.

Petra Kvitová bude hrát na kurtu číslo jedna, její úvodní soupeřkou je Ruska Anna Lapuščenková. Na kurtu číslo dvě se o postup poperou sestry Aljona a Kateryna Bondarenkovy z Ukrajiny, které jsou zvyklé spíše na situaci, kdy stojí ve čtyřhře na stejné straně sítě.

Vaidišová, jež je aktuálně v žebříčku až na 141. místě, s Kudrjavcevovou vyhrála oba vzájemné duely. Na antuce se však potkají poprvé. Zakopalová naopak s Hercogovou jediné letošní střetnutí na pomalém povrchu hladce prohrála.

- WTA PRAHA (Česko, antuka, 220.000 dolarů) -
Úterní program (začátky v 11:00):

ČEZ Koloseum: Hradecká (7-ČR) - Pervaková (Rus.), Kar. Plíšková (ČR) - Benešová (3-ČR), Zakopalová (ČR) - Hercogová (Slovin.), Kudrjavcevová (Rus.) - Vaidišová (ČR).

ECM Court: Špremová (Chorv.) - Maleková (Něm.), Bacsinszká (Švýc.) - Rybáriková (6-SR), Kvitová (8-ČR) - Lapuščenková (Rus.), Rybáriková, Voráčová (SR/ČR) - Olaruová, Peerová (Rum./Izr.), Benešová, Záhlavová-Strýcová (ČR) - Daniilidouová, Wöhrová (Řec./Něm.).

Kurt č. 2: Barroisová (Něm.) - Olaruová (Rum.), K. Bondarenková (Ukr.) - A. Bondarenková (5-Ukr.), Mladenovicová (Fr.) - Diyasová (Kaz.).

Kurt č. 4: Vögeleová (Švýc.) - Martičová (Chorv.), Niculescuová (Rum.) - O'Brienová (Brit.).

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist