Na Štěpánkovu rozlučku dorazí také Berdych

19. 9. 2018, 11:51
Aktuality 5
Rozloučení Radka Štěpánka s tenisovou kariérou, které je na programu 18. října v pražské O2 areně, zná svého dalšího hosta. Účast potvrdil Štěpánkův kamarád a bývalý daviscupový parťák Tomáš Berdych. Již dříve přislíbili cestu do české metropole Novak Djokovič a Leander Paes.
T. Berdych a R. Štěpánek

"Měl bych být součástí rozlučky Radka Štěpánka, i když ne ve velké roli," řekl na své tiskové konferenci Berdych, který se Štěpánkem vždy skvěle vycházel a má s ním spoustu společných zážitků z Davis Cupu.

"Tenisově moc přispět nemůžu. Možná budu rozhodčí, to je teď v módě,“ smál se. Berdycha přišel do areálu pražské Sparty podpořit také právě Štěpánek.

"S Tomášem jsme toho zažili spoustu, takže budu moc rád, když na mojí rozlučce bude. A v jaké roli? Na to si počkejte," uvedl se smíchem Štěpánek.

V nejprestižnější týmové soutěži spolu Štěpánek s Berdychem odehráli celkem 18 zápasů a jen dva prohráli. Česko dovedli dvakrát až k zisku "salátové mísy", a to v letech 2012 (ve finále v O2 areně porazili Španělsko) a 2013, kdy uspěli v srbském Bělehradu.

Berdych se Štěpánkem bok po boku odehráli i několik turnajů. Jejich největším úspěchem je finále z Washingtonu 2010. Zatímco v Davisově poháru byli téměř neporazitelným párem, na olympijských hrách tak úspěšní nebyli, v Pekingu skončili hned v prvním kole a v Londýně vyhráli jediný zápas.

Berdych nejspíše v O2 areně opravdu dostane jinou než tenisovou roli. Třiatřicetiletý Čech momentálně bojuje s bolestmi zad, kvůli nimž odehrál poslední utkání přesně před třemi měsíci. Letošní sezonu se už rozhodl ukončit, na kurty by se rád vrátil na začátku příštího roku.

Akce "Český lev se loučí" je na programu ve čtvrtek 18. října v pražské O2 areně, která je téměř vyprodaná. Zbývající vstupenky můžete zakoupit zde.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/7526--djokovic-vyhlizi-stepankovu-rozlucku-fanousky-pozdravil-v-cestine
Reagovat
a.magerova
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/345333/zadny-sexismus-to-prepiskla-berdych-se-oprel-do-sileneho-chovani-sereny.html
Reagovat
blixa
Na kauze "Serena" se dá celkem zřetelně rozlišit, kdo ještě má v hlavě mozek či aspoň jeho zbytky a kdo už jen semleté sračky ;-)
Reagovat
Fransoas
Souhlasim s oběma příspěvky. Nikdy jsem se nesetkal s takovou reakcí, co předvedla Serena. Myslel jsem, že je naprostá profesionálka. Z tohoto projevu jsem zklamán ba přímo jakoby otrávenej. Ano bývalá americká hvězda John byl rebel. Taky se dohadoval s rozhodčími, ale nedostalo se to na takovouto šílenou úroveň. Nikdy jsem tu modlu Ameriky nenáviděl. S prominutím - vždyť vypadá jako gorila. Když měla na sobě přiléhavý úbor - Karolína plíšková to komentovala, zda nemá neopren. Nechápu, jak ji to mohli povolit. Mám úžasný pocit, že jí ta Japonka dokázala porazit. Nepamatuji žádnou matku.když se chtěla vrátit, že by se takto předvedla. U mě je Serena naprostá nula, ikdyž vyhrála 23 grandslamů.
Reagovat
Lasicka
1)Jak máme mlade sportovce učit fair play,
když jejich idol neumi prohrávat ....
2) Ať se Serena podíva na rugby, jaká je
v tomto tvrdém sportu úcta k rozhodčímu!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist