Nadal, Murray či Berdych začnou sezonu 2017 v Abú Dhabí

7. 11. 2016, 22:22
Aktuality 0
Rafael Nadal zahájí novou sezonu na přelomu prosince a ledna na tradičním exhibičním turnaji v Abú Dhabí. Čtrnáctinásobný grandslamový šampion, jenž letošní sezonu ze zdravotních důvodů ukončil už v říjnu, bude obhajovat titul. Ve Spojených arabských emirátech se představí také nová světová jednička Andy Murray či Tomáš Berdych.
Profily hráčů

Rafael Nadal se v říjnu odhlásil z turnajů v Basileji a v Paříži a vzdal se i startu na Turnaji mistrů, na který se kvalifikoval. Místo tenisu se soustředil na léčbu bolavého levého zápěstí, které ho trápilo už od květnového French Open.

Na novou sezonu by však třicetiletý Španěl měl být připraven, neboť už potvrdil svůj start na prestižní exhibci v Abú Dhabí, kde v letech 2010, 2011 a 2016 triumfoval. Na premiérovém ročníku v roce 2009 si zahrál ve finále. 

Na turnaji šesti hvězd, který se bude konat od 29. do 31. prosince, se představí také šampion z let 2009 a 2015 Brit Andy Murray, český tenista Tomáš Berdycha, Kanaďan Milos Raonic, Francouz Jo-Wilfried Tsonga a Belgičan David Goffin.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist