Nadal porazil Monfilse, po roce a půl je v grandslamovém čtvrtfinále

23. 1. 2017, 06:15
Aktuality 268
Rafael Nadal si poprvé od předloňského Roland Garros zahraje na grandslamovém turnaji o semifinále. Vítěz Australian Open z roku 2009 dnes porazil ve čtyřech setech Gaela Monfilse a v dalším kole se Kanaďanovi Raonicovi pokusí oplatit nedávnou porážku z Brisbane.
Rafael Nadal (© Tennis Australia)

Bývalý nejlepší tenista světa Rafael Nadal vstupoval do osmifinálového souboje proti Gaelu Monfilsovi s bilancí 12:2 ze vzájemných utkání a v posledním zápase dnešního programu na Australian Open udělal rychle první krok k třinácté výhře nad francouzským soupeřem. Šestý hráč pořadí ATP si po ztrátě podání nevypracoval ani jeden brejkbol a úvodní set ztratil poměrem 3-6. Do vedení se Nadal rychle dostal i ve druhé sadě. V ní jeho soupeř dokázal srovnat za stavu 2-3, poté si ale neudržel dvakrát po sobě servis a prohrával už 0:2 na sety.

Když se Nadal s Monfilsem před třemi lety utkali v Melbourne naposledy, bylo z toho hladké vítězství pro Španěla. To dnes Monfils nedopustil. Ve třetím setu si dokázal hlídat své podání, a když za stavu 4-4 sebral favoritovi jeho servis a vzápětí odvrátil čtyři brejkboly, začal zápas dramatizovat. Francouz se v další sadě dokonce dostal do vedení 4-2, ale zbytek zbytek zápasu už ovládl Nadal. Ten získal čtyři hry v řadě a po třech hodinách si připsal páté vítězství nad Monfilsem v řadě.

"Gael je výjimečný hráč. Dokáže zahrát neuvěřitelné údery, je to jeden z nejcharismatičtějších tenistů na okruhu. Ve třetím setu jsem za stavu 4-4 nehrál zrovna nejlíp, a to se pak proti takovým soupeřům dostanete do problémů," řekl Nadal, který si ve svém jubilejním 30. grandslamovém čtvrtfinále zahraje proti Milosi Raonicovi.

"Před pár týdny mě porazil v Brisbane. Byl to náročný zápas. Je to špičkový hráč s úžasným servisem, takže se nesmím přestat soustředit na vlastní podání a čekat na příležitosti při jeho," uvedl Nadal.

O Raonicově formě se v Melbourne přesvědčil další Španěl Robert Bautista. Čtrnáctý hráč světa prohrál s Kanaďanem všechny čtyři dosavadní vzájemné souboje a nedočkal se ani v dnešním osmifinále, v němž mu favorit nastřílel 33 es a celkově 75 vítězných úderů. Bautista sice ve druhé sadě sebral Raonicovi dvakrát servis, srovnal a ve třetím setu byl Raonicovi dlouho vyrovnaným soupeřem, od stavu 4-4 ale přišel o tři podání v řadě a s Australian Open se rozloučil výsledkem 6-7 6-3 4-6 a 1-6.

"Dneska jsem vyhrál s velkým štěstím. Bylo tam pár okamžiků, kdy to nevypadalo moc dobře," přiznal na kurtu Raonic, který má se čtrnáctinásobným grandslamovým vítězem Nadalem navzdory nedávné výhře nelichotivou oficiální bilanci 2:6.

V osmifinále skončila pouť překvapení turnaje Denise Istomina, kterého dnes Grigor Dimitrov porazil ve čtyřech setech. Uzbeckého tenistu, jenž v Melbourne startoval díky divoké kartě a ve druhém kole vyřadil Novaka Djokoviče, limitovalo po většinu zápasu zranění. Aktuálně 117. hráč světa ovládl hladce první set, pak ale začal mít zjevné problémy s levým stehnem a Dimitrov jeho potíží plně využil. Istomin se snažil výměny rychle zakončovat, dopouštěl se ale chyb a ve čtvrtém setu už uhrál jen jeden game.

Pětadvacetiletý Bulhar se dostal na grandslamovém turnaji tak daleko poprvé od semifinále Wimbledonu 2014. O postup mezi nejlepší čtyři se v Austrálii utká s turnajovou jedenáctkou Davidem Goffinem, který dnes rovněž ve čtyřech setech zdolal světovou osmičku Dominika Thiema.

Na Goffina má Dimitrov ty nejlepší vzpomínky - na turnajích různé úrovně ho potkal čtyřikrát a zatím s ním prohrál jen dva sety. Oba hráči spolu navíc občas trénují, když se v zimě připravují na další sezonu.

"V poslední době hodně dobře podával, to je teď myslím jedna z jeho největších zbraní," řekl Dimitrov na adresu příštího soupeře. "Samozřejmě je to jeden z nejlíp bránících hráčů. Dokáže být nebezpečný kdekoliv na kurtu. Dobře se pohybuje a čte hru," dodal.

Výsledky - Australian Open - muži:
Dvouhra - osmifinále:
Raonic (3-Kan.) - Bautista (13-Šp.) 7:6 (8:6), 3:6, 6:4, 6:1
Nadal (9-Šp.) - Monfils (6-Fr.) 6:3, 6:3, 4:6, 6:4
Goffin (11-Belg.) - Thiem (8-Rak.) 5:7, 7:6(4), 6:2, 6:2
Dimitrov (15-Bulh.) - Istomin (Uzb.) 2:6, 7:6 (7:2), 6:2, 6:1

 

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

268
Přidat komentář
gigin
https://www.facebook.com/TrollTennis/videos/1168203276631666/
Reagovat
rod_laver
Jak kdybych Gulbu viděl :D
Reagovat
a.magerova
Jj půl roku neměl co na práci, čuměl na tenis nejlepších a odkoukal od nich jejich móresy... ale zatím teda slabý odvar, chce to ještě znovu juknout na TY a přitvrdit... :-P
Reagovat
Frantz
a regulérní k.k.t...
Reagovat
Marduch
Tak určitě...Mikroteňák zreturnován s pověstnou lehkostí Maestra FH příklepem vedeným převážně ze zápěstí, výměna následně zakončena učebnicovým bottlehand winnerem jednoruč.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahojte, chtěl bych Vám nabídnout možnost se podívat na Roland Garros .
Nejprve se představím. Jsem velký fanda tenisu a již 2krát jsem navštívil mistrovství Francie. Nejprve jsem jel s cestovkou za spousty peněz, ale když jsem si našel kontakt v Paříži tak ten druhý výlet mi stál méně než polovinu. Tenhle rok jedu znovu a budu mít i více lístků k dispozici pro sebe a napadlo mě, že Vám je nabídnu za dobrou cenu. Kdyby jste měli zájem tak mě kontaktujte a povím více. Děkuji.
Reagovat
Mayo
Vamos Rafa, ... proti Miloskovi to bude konečná.
Miloš je jediný tenista na Aussie, ktory môže prekaziť Rogerovi 18 môj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak nevypadne s Nadalom, vypadne s Dimitrovom. Federera vo finále uvidí akurat tak na Eurosporte.
Reagovat
Nola
neviem, neviem, Grigor dnes nehral optimalne, Denis sa zranil a viacmenej odchodil 2 sety....
Reagovat
Mayo
Dimitrov na Federera nemá. Tam absolutne nedávam GD šancu. Skôr JWT by mohol byt nebezpečnejší.
Reagovat
Herbert_Hoover
On myslel, že Dimitrov porazí Miloše a ne Rogera :)
Reagovat
Mayo
Aha, pardon (:
Reagovat
turista
Miloše těžko kdo tady porazí.
Reagovat
Herbert_Hoover
Mohol by aj Rafa, ale to by ho někdo musel katapultovat do finále, aniž by se musel střetnout s Milošem.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapi dobre to bude v stredu, uvidíte...Rafa vyhrá v piatich setoch a v piatich vyhrá aj v nedelu s Rogerom...Karma mu vráti tie 3. 5-setové prehry aj s úrokami..Alebo plán B. Karma zreprízuje finále Wawrinka Nadal v Austrálii, lebo si velmi dobre pamatá, kto mal v tom finále smoly ?za vagón..
Reagovat
Herbert_Hoover
Kéž by! Za finále 12 i 14 by si to Rafa zasloužil :) A my taky.
Reagovat
a.magerova
No no no... za 2014, 2012 a především 2009... si TO zasloužíme MY a BASTA !!!

Ale PŠŠŠT nezakřiknout... ;-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Zdá se to ještě daleko, ale jestli bude Roger pokračovat v nastaveném trendu, hlavně na servisu, tak si myslím, že to projde. Pokud nebude ve finále Rafa, tak máte obří šanci. :)
Reagovat
a.magerova
Bylo by to SNOVÉ, ale cesta ještě opravdu daleká.... a známe Rogera, každý zápas jiný, buď nečekaně famózní nebo nečekaně hrozný... jednoduše a prostě: necháme se překvapit, ale kdyby nám TO eventuelně Rafa jakože nechal, pustíme mu FO... ;-))
Reagovat
Herbert_Hoover
:)) Bohužel to byste museli jít smlouvat s Novakem, s Andym, popřípadě se Stanem. :D
Reagovat
a.magerova
Máme své lidi všude... zamysli se... kamarádi R+R a jejich pikle na záchranu svých rekordů... :-)))

- španělský "šaman" od léta u Noleho a jak od té doby hraje?
- Andy+Ivan - tam to chtělo alchymii čili namíchání útočného stylu Rogera s levorukostí Rafy čili nastrčení M. Zvereva

https://www.youtube.com/watch?v=wpiby_qrUUM
Reagovat
turista
No do doby FO se snad zmotají Andy a Nole a připraví pořádnou finálovou djokomurárnu.
Reagovat
Lina
Bojím se, že ta druhá možnost přijde. Jestli má přijít ület, tak ať radši nyní, další projeté finále, bych asi nepřežila. Bylo by super, vrátit se po půl roce a vyhrát GS. :)
Nějaký hodný šaman by bodl. No nic budu věřit v Rogerovo umění. Nakonec když mohl vypráskat Berďu, proč ne i ten zbytek. :)
Reagovat
a.magerova
Agassi ve své knize píše, že je lépe prohrát SF než prohrát F... takže tak, uvidíme.... ale zas na druhou stranu... letos by mi udělalo radost i to projeté finále, protože jsem s ním vůůůůbec nepočítala... teda já nepočítala ani se SF... ;-)
Reagovat
spaniel
Budou to nervy! Navíc tady bude ještě jistý f vyrypovat.
Reagovat
a.magerova
Ten vyrypuje za každé situace... už ho neřeším a mám klid... :-))
Reagovat
brixner
A za všechny ty Paříže!!!!!!!!!
Reagovat
a.magerova
Přesně tak.... ;-)

Ale raději:
http://cwer.ws/media/files/u299979/aaa/fashion106_7013_560x407.jpg
Reagovat
turista
To ano, ale jiné zápasy zase vyloženě uhaluzil. Každý z hráčů měl někdy štěstí a někdy smůlu.
Reagovat
stopan
A co Karma za ine stastne vyhry Nadala na Grandslamoch, kde utekal z lopaty po vyhry? :D :D :D
Reagovat
Herbert_Hoover
např.? :) Vybavuje se mi vyloženě šťastné finále pouze to proti Djokerovi na RG, jak to Nole podělal u sítě, když se jí dotkl při zabíjení míčku. Nicméně obecně se těmto zápasům neříká "šťastné výhry", ale je to směsice houževnatosti, zarputilosti a vědomí, že zápas je u konce, až když je proměněn mečbol.. :) Někdo má hladinu těch volních vlastností vyšší, jiný nižší.
Reagovat
stopan
nejde len o to, inac to co spominas bolo semifinale RG, v tom spominano roku ledva so stastim sa vyhrabal vyhru na Thiemom s ktorym hral dva sety huby, cez Fogniniho postupil presne po takom vykone ako dnes cez Monfilsa, Vyhra nam Verdascom a federerom na AO 2009 bola tiez dost stastna, obaja sa po.rali v poslednom sete.... Ale nikto neberie Nadalovu jeho huzevnatost a bojovnost, prave vdaka nej vyhral vacsinu grandslamov.
Reagovat
stopan
inac to semifinale na RG si Rafan vykompenzoval zase za smolnu prehru s Djkovicom na AO 2012, aj ked je pravda k piatemu setu ani nemuselo v oboch pripadoch, obaja boli vo 4.sete blizko vitazstva.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jo, se mi ty tři ročníky RG pletou, 2x F a 1x SF spolu hráli a občas se mi to zamění. :)

:))

No vidíš, tak už pro "štěstí" máme skutečný důvod, že to Fedex psychicky neunesl apod. No vidíš, že to s tím štěstím nebude tak žhavé a že všechno má svůj hmatatelný racionálnější důvod. :) Jinak oba ty vzpomínané zápasy z AO byly brutální, kdy všichni tři jejich aktéři hráli intergalaktický tenis. Dnešní zápas s Monfilsem byl prostě takový, že nejdřív hrál Gael špatně, pak hrál chvíli dobře/ofenzivně a pak hrál zase špatně. Takže logické vyústění. Opět namísto štěstí máme prostští důvod Rafovy výhry. Prostě "štěstí" se přisuzuje mnohem větší význam, než vlastně má. :) Jestli to není vhodnější používat vyloženě jen jako stav mysli.

Kdy hrál s Thiemem na grandslamu dva sety houby? :)
Reagovat
stopan
oprava nebolo to s thiemom ale Brandsom v prvom kole RG 2013, Brands hral dve sety vyborne do stavu 2-0 v tiebreaku pre neho, nasledne pokazil na sieti lahky volej a potom sa herne zosypal.
Reagovat
Matti
Ještě bych Rafu neodepisoval. V Brisbane měl svoje šance na výhru nad Milošem, ve středu je bude mít taky, otázka je, jak s tím naloží. Kež by byl, agresívnější na brejkbolech, ale mně se to dobře říká u telky.
Reagovat
stopan
otazka je ako konzistentne bude hrat raonic, ak bude mat herne vypadky, tak to bude voda na mlyn rafanovi, potom moc sanci raonicovi nedavam, ak bude hrat konzistentne bez vacsich hernych vykyvov v podobe UE ako dnes predvadzal monfils, ktoreho viacero dnesnych odpalov by konkurovalo tigerovi woodsovi, tak 3-1 na sty pre raonica, predpokladam ze pride pasaz kde sa viackrat vyhadze a rafan bude pumpovat
Reagovat
Herbert_Hoover
Já pamatuju, jak šel do pěti setů i s Isnerem. Kdo by to byl tehdá taky řekl. Až pak se z Isnera vyloupl hráč, který není na antuce úplné pako a pochvaloval si, že má dost času na své údery. Oba ty hráče spojuje velmi solidní servis. Rafa proti servisákům zažil pár opravdu náročných zápasů v kariéře. Podstatné je ale, že to zvládl a spíš než štěstí za tím stálo to, že je ho prostě těžké zlomit, jeho ducha. A zvlášť na antuce. A jak řekl kdysi Jarda Jágr novináři "ty taky neuděláš každej den dobrej rozhovor" :)) Takže i Rafa měl nárok na nejednoznačné zápasy. Je celkem k ničemu se v tom šťourat a vytáhnout dva zápasy, které nebyly jednoznačné a na základě nich vyargumentovat nějaký jakože "trend". A hledat v nich štěstí..či naopak smůlu. :)
Reagovat
stopan
no spis to mozno vo vacsine nie je o duchovnej sile rafana ale duchovnej slabosti supera, ktory dokaze na big pointe zahodit nemozne a dat tak rafanovi dalsiu sancu novu krv do zil.
Reagovat
stopan
rafan si tie zapasy proste vybehal, ako sa to povie vo futbale ubetonoval a z protiutoku rozhodol
Reagovat
Matti
Tak duchovní slabost soupeře nebo vyběhání Rafou? :-))
Reagovat
stopan
akoby si nazval supera ktory ti vrati 70% lopticiek a ti pokazis este nakoniec pri setbale volej na sieti sposobom, ze lopta sknci tri metre v aute.
Reagovat
Herbert_Hoover
no asi bych si pomyslel, že má dost slušné "passing shots" :)
Reagovat
Roger_Federer
Narovinu ti rikam, ze pokud nebude v finale Roger, at je tam Rafa a vyhraje..
Ale jeho hra neni dobra, na hardu je dlouhodobem stropu, mile vzdaleny tomu co hraval do roku 13 na hardovych povrsich..
Neumim si predstavit jak moc by se musel zlepsit za ty dalsi 3 zapasy aby vyhral, nebo porazil Rogera..pokud na neho narazi ve finale.
Reagovat
24tomas
Odepisovat předem Wawrinku se v poslední době moc nevyplácí :)
Reagovat
Herbert_Hoover
nevyplácí se to na jednom turnaji za sezonu :)
Reagovat
24tomas
a to obvykle na turnaji, kde už není djokovič nebo murray :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Co? Při cestě za všemi svými major tituly musel Stan porazit Djokera. Spíš teď je to divné, že ho neporazí, takže titul nezíská. :)))
Reagovat
a.magerova
Tak tak.... Wáwrova cesta za GS vede přes Noleho... takže Smůůůůla... :-P
Nebýt v turnaji Roger, tak to Stanovi moc přeju, ale takhle jaksi NE E.
Reagovat
peggy
Vamos Rafa,hral jsi dobre,ale na Milose budes muset jeste lepe,tak makej!!!
Reagovat
turista
Milos by mohl ten GS vyhrát. Rafa už má úspěchů tolik, že ty trofeje nebude mít kam dát.
Reagovat
fialka
Miloš má 26 rokov a ešte nejaký GS chytí, ale Rafovi sa to už nemusí podariť. Tak prečo si neurobiť radosť, ak je šanca. Taká už nemusí byť.
Reagovat
Marduch
Prepac, ale to je argumentace, jako kdyby svůj první GS vyhlizel i Rafík ;)
Reagovat
fialka
noo, ale môže to byť aj jeho posledný
Reagovat
spaniel
Tak se koukám na záznam Báry se Serenou a kua, ta Serena je jak Klingon. A ne Klingon entomology. Okrasné vyžraný mezomorfní Klingon na steroidech. To je strašné a z roka na rok horší.
Reagovat
spaniel
* ektomorf (auto correction)
Reagovat
Pe3k
Polymorf emocuc?
Reagovat
fialka
Nie si rasista? Keď som po porážke Rafu na Wimbledone 2015 pomenovala Dustina Browna Lesný muž, tak si ma označil za rasistu a toto je čo?
Reagovat
tommr
mě ale taky Serena vzhledem trochu připomíná ty mimozemský zabijáky z "Predátora". Takže jsem taky rasista? :)
Reagovat
fialka
Neviem, či si. Ja sa len spaniela pýtam, či je.
Reagovat
spaniel
Myslím že ne. Nepsal jsem o její barvě ale stavbě těla. Stejnou věc bych napsal třeba o nějaké bílé koulařce.
Reagovat
spaniel
Navíc jsem ji přirovnal ke Klingonovi i kvůli účesu... To háro je divočina.
Reagovat
kada.tom
LOL ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je videt, ze jsi asi nikdy nenavstivil Baltimorske getto, nebo v famozni zakouti v New Orleans...:)))
...prispevek na urovni Fulneka...gratuluji;D)
Ale tak kdyz te to bavi....

((ale netvrdim, ze neco nebere,
muj nazor je, ze berou vsichni neco))
Reagovat
spaniel
Nechápeš psaný text? Já nepsal že je na steroidech. Vždycky jsem se té témě vyhýbal. Napsal jsem že vypadá jak někdo na steroidech. Mimochodem pátý jsem vystrčil, v USA mám pochozené dost, včetně Harlemu nebo ghetta v Detroitu. Takže mě poucuj až bude řeč o Polsku třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
tvuje cast textu:
Okrasné vyžraný mezomorfní Klingon na steroidech.

Jak sorry, interpretovat se to da opravdu ruzne...

Proc proboha poucovat? to snad ne...ani nevim proc.
To si divne vysvetlujes.
...to byla cista ironie s nadechem cynismu. Nic vic, nic min...
Reagovat
spaniel
1. Věta blbost
2. Věta urážka

A samozřejmě špatný výklad a nepochopení...nic víc, nic min.
Reagovat
fialka
juchuchúú, Rafa !
Po 3.sete malo byť vymaľované a nie, že podáva na 5:4 a stratí servis a tým aj celý set. Stále sa mi zdá nejaký zakríknutý či čo, neviem ako to nazvať. Skrátka, je na ňom vidieť, že má strach z neúspechu. Pri Milošovi sa treba aspoň tváriť, že na neho má a to hneď od začiatku. Tak VAMOS!
Reagovat
stopan
prepana zakriknuty? sak ho Monfils od od toho stavu do stavu 4-2 30-0 vo stvrtom sete bil jak maleho teenegera, nastastie pre Nadala Monfils nema v hlave tenisovo upratane a doslova mu ten stvrty set daroval ovsem nadala skakal akoby som ja vyhral 10 melonov :D
Reagovat
fialka
Však to, že ho okálik bil a Rafa sa len zakríknute pozeral.Asi na to ako baba pozerám inými očami. Ak by Okáľ neurobil toľko chýb, tak neviem, neviem...
Reagovat
fialka
BTW, okálika milujem a ak nehrá s Rafom, tak mu fandím VŽDY, nech hrá s hocikým.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, prvý gem prehral na nulu, druhý utekal z 15:40, tretí prehral na 15, ale úplne ho bil...Jak tinedzera :)
Reagovat
stopan
neviem aky zapas si pozeral, ale ten stav nebol urcite zasluhol Nadalovej aktivity, ale UE Monfilsa, ked prestal kazit, bol Nadal bezradny.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, toto je taká logika..

"Ked prestal kazit"...

No lenze kazil, buchat do toho jak trepač kobercov a kazdy druhy utok pokazit, nie je umenie..
Reagovat
Mayo
Áno poznáme to. Vždy závisí od toho ako hra super a nie Rafa :D ty mi prídeš snad najväčší hejter El Matadora :D
Reagovat
Teo
Nevím jak vám, ale mě se ty Rafovy údery zdají velmi, velmi pomalé...
Reagovat
mats23
áno, aj mne :/
Reagovat
smazaný uživatel
On nemá rychlé ploché údery,ale hodně dává míčkům spin. Tzn. míček sice letí pomalejí, ale má velkou rotací, následně má velký odskok ,což nemá většina hráčů ráda.
Reagovat
turista
No jistě, takové míče vysoko odskakují a vracení takových míčů je velmi obtížné. Není náhoda, že Vilas to hrál podobně jako Nadal. Na antuce takové míče jsou ještě horší pro soupeře.
Reagovat
Teo
Ale tak to já dávno vím, takhle hrál vždycky, ale myslím, že tenhle jeho styl je očividně za zenitem a ne tak efektivní jako kdysi...
Reagovat
tito
Tak on ho hlavně hraje hůře než kdysi ..
Reagovat
mahycek
Nevíte náhodou, jestli ve středu budou hrát také nedříve dvě dvojice čtvrtfinále žen a pak Dimitrov - Goffin a Raonič - Nadal ??
Jestli to bude stejné jako zítra ?? Wavrinka - Tsonga kolem páté a Fedex v devět. Že by Serena zase hrála na slunci ?
Reagovat
smazaný uživatel
Na 90% áno....Bude to tak...
Reagovat
Denis92
Urcite ano.
Reagovat
kada.tom
stoprocentně to takhle bude ... už jen kvůli tomu, že středeční postupující budou hned ve čtvrtek hrát SF (ta budou naopak až (na)večer)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal by mal po AO preskocit Thiema v rebricku..A byt nasadzovaný z vyhodnejsich miest 5-8, snad na RG uz z 3-4.miesta..
Reagovat
smazaný uživatel
dostane sa aj pred Cilica a Monfilsa,niekto sa vsak moze utrhnut zozadu
Reagovat
smazaný uživatel
pardon,pred Cilica este nie,mozno po stvrtfinale
Reagovat
Pe3k
Tezko rict kdo vyhraje a taky koho si prat do pripadneho semicka. Mam dojem ze na hardu Stan Rozera nikdy neporazil takze asi toho Stana prestoze je to na rozdil od Tsongy vitez 3 gs vcetne AO. Rad mam oba mozna vice Joa, ale zas Stanuv bh je zbran hromadneho niceni. Asi to necham na nich...tip prvni set urve Jo a nekdo vyhraje 3:1 dejme tomu Stan.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano Roger nikdy se Srandou na hardu neprohral. Standa ho porazil pouze na antuce...Myslim si, ze pro Rogera by byl neprijemnejsi Tsonga. Pokud Roger se nezblazni a nerupne s Misou, ale to moc nepredpokladam....
Reagovat
Denis92
Tsonga ide zatial velmi nenapadne a pohodlne turnajom, nikto mu nevenuje prilis velku pozornost a neni nanho tlak. Hra si svoju hru, rychly povrch mu vyhovuje. Urcite nebude bez sance.

Pre mna je vsak favoritom Stan a to nielen v tomto zapase, ale aj celom turnaje. Ocakavam, ze teraz zapne svoj najlepsi tenis.

Tipujem to rovnako, 3-1 Stan.

Nechcem sa moc pustat do debaty, kto by bol do SF lepsi pre Rogera. Ten sa tam najprv musi dostat! Obaja vsak maju svoje pre aj proti, tak zajtra uvidime kto to vlastne bude a ake bude SF zlozenie. Potom mozeme analyzovat :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já věřím celkem Tsongovi, Stan by měl nad ním větší výhodu na pomalejším podkladu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas jsem nevidel, prekvapil mne jeden ztraceny set Byka, asi to neni u neho uplne optimalni...
Hlavni je, ze mne Herbert_Hoover neprerazi;D)
Ale Bykovi jsem to pral.
V dalsim kole s Milosem to vidim otevrene, tak 50/50.
Dneska Bautista mohl Milosa vyndat z pavouka,
...ale je to princezna...no:)
Reagovat
Hypertac
Vamos Rafa! Výsledek dobrý, hra průměr. Na Milouše to bude chtít minimálně o jeden rychlostní stupeň přidat.
Reagovat
Herbert_Hoover
Se mi líbilo, jak Mats zhodnotil Rafovu hru..Rafa se nesnaží vyhrát, ale snaží se neprohrát. :)
Reagovat
tito
Jo to sedí. Ale dlužno říci, že z forhendu se stále posouvá nahoru. Třeba se dočkáme.
Reagovat
smazaný uživatel
Bingo. To úplne vystihol...
Reagovat
Faddova
Nesouhlasím, v prvních dvou setech byl celkem agresivní.
Reagovat
stopan
nadal je agresivni vzdy, ale v obrane
Reagovat
tito
Jo v těch 2 hrál dobře.
Reagovat
Herbert_Hoover
Tak to jsem viděl asi jiný zápas. Nebo možná od Rafy prostě čekám víc. Spíš bych řekl, že Monfils byl extra pasivní a chyboval.
Reagovat
Faddova
To je pravda, ale Rafa to možná nechtěl napalovat a zbytečně riskovat, když stačilo míň. Pak už v byl v útlumu a netroufl si, nebo ho respektive Gael tou hrou vabank k ničemu moc nepustil. Ale máte recht, že s těma inside outama byl trochu přizdiprďácký.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafu treba za prvé dva sety pochválit, bol pánom situácie...Potom zbytočné komplikácie v koncovke tretieho, ktoré sa premietli aj do úvodu stvrtého...

Samozrejme rezervy v ofenzíve, Nadal na turnaji solídne podáva, avsak velakrát po returne na téčko sa žiada výmenu zakončiť FH winnerom, Rafa vsak len kvázi pritlačí, no v skutočnosti sa len dostane do výmeny a hazarduje s fiftínom.

Raonic sa velmi zlepsil na baseline, dokaze si uz fiftiny dokaze uhrat aj cez výmeny, Nadal bude musiet byt absolútne neomylný na servise. So Zverevom si prehral servis dvakrát, s Gaelom 3krát..Obaja su podla mna lepsi na returne, nez Milos...Klucove bude taktiet premienat BB a byt aktívny v prípadných TB...Od toho sa bude odvijat vysledok..
Reagovat
tito
No jsem překvapený, co se dělo. Odešel jsem v 5 gemu třetího s tím, že to do půl hodiny stejně skončí. A ejhle. Ale jen ať maká. Ať trénuje. S Raonicem bude konečná.
Reagovat
Herbert_Hoover
Raonic má ve středu svátek, tak nevím, jestli mu nebude vesmír nakloněn už z principu. :)) Jinak mně se zdá na returnu taky celkem nebezpečným, na něm taky dost zapracoval. No rozhodně mě zaujal kurz na Miloše, v mých očích je lehkým favoritem.
Reagovat
Krisboy
Miloš Rafu dá. Myslím. Možná. Snad.
Reagovat
turista
Taky si myslím. Miloš by si už zasloužil vyhrát nějaký GS. Neuvěřitelně zapracoval na své tenisové komplexnosti takže si dokáže uhrát fiftýny i ze základní čáry a má dobrý FH i BH a nemusí spoléhat pouze na servis a smeče.
Reagovat
VlS
Cetera autem censeo, Belgium esse delendam, jdeme na to? Mám motyku, sekeru a pár pytlů na mrtvoly.
Reagovat
r176
Hlavně že Tomáš je mimo Top 10 :-)
Reagovat
stopan
Monfils to je tragedia sama o sebe, ten v hlave keby mal viacej rozumu takto by zapas neprehral, 4-2 a potom co sa dialo nepotrebuje komentar :D , poslednym gemom to zabil 30-0 a potom ...
Reagovat
janek_da
však to měl i předtím při podání 30:0 a buch, 3 UE a nahrávka.
Reagovat
brixner
Gumu mám taky rád, ale Rafa jde dál a to jsem radši! Ono to možné "velké finále" zese nemusí být až taková utopie...
Reagovat
Faddova
Kéž by, ale Milošek bude hodně těžký soupeř
Reagovat
kada.tom
uff, hlavně že to nešlo to 5. setu :-)
noo, QF Rafa - Milos ... to bude zajímavé .-)
Reagovat
janek_da
Ani ne. Raonič Rafu vypráská, jestli teda rapidně nezlepší Rafa výkon.

S Monfilsem se teda takhle trápit a třepat se, aby nebyl 5.set :-/
Reagovat
janek_da
A to si v globale přeju Fedal. S toulhe břečkou, ale nemůže uspět.
Reagovat
stopan
on sa v podtate netrapil, Gael mu to doslova daroval :D
Reagovat
janek_da
Jo, to je přesnější.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemal som pocit, ze by Raonic vypráskal aj Bautistu.

Dnes mal on sám viac stastia, nez rozumu, prvý set so stastím z 1:5 v TB, v tretom za stavu 4:4 Bautista premrhal 3BB...A potom sa sám položil.
Reagovat
stopan
a kolko mal dneska Nadal stastia nepovies nam o tom pohadku?
Reagovat
smazaný uživatel
Áno. Nadal mal v tom zápase menej stastia ako Monfils...Spokojný?..

Alebo to chces rozmenit na drobné?..Kludne. Podme na to..Počúvam :)
Reagovat
janek_da
Možná máš pravdu. Ten zápas jsem neviděl. No, přál si ten fedal.
Reagovat
janek_da
Ale jinak je už level Miloše mimo antuku o dost vyšší než Rafův. Rafa se bude muset hodně snažit. Jenomže bez zájmu o ofenzivu asi nebude mít šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
To áno, Nadal má velké rezervy, najma v ofenzíve to hrá vsetko tak na istotu, uvidíme či to bude stačit...Bude to tesné, pravdepodobne..
Reagovat
janek_da
.. přál bych si ..
Reagovat
Herbert_Hoover
Bautista byl agresivnějším a jistějším v mezihře než je současný Rafa, tedy minimálně po tři sety. Pak už dopadl. Ale třeba Rafův výkon stoupne se soupeřem, jako tomu bývalo v minulosti. :) Přál bych si to.
Reagovat
Davor1
Typický Klaunfils
Reagovat
janek_da
Klasika, na MP zase UE.

Rafa celkem v pohodě postoupil, ale s touhle hrou teda nemůže proti trošku lepším hráčům než G. uspět.
Reagovat
janek_da
jak je Rafa naštavaný, že Gael nedal UE , ale winera :-D
Reagovat
janek_da
žeby Gael pochopil, že pinkat s Rafou opravdu nemá cenu?

A panáčku zase easy chyba
Reagovat
smazaný uživatel
Ustat aj treti gem, kde čelil Gael BB by uz bolo moc...Navyse, ked Rafa posledné dva svoje trouble servis gemy prehral. Vamos.
Reagovat
kada.tom
Vamos!
Reagovat
janek_da
jsem zvědav jestli Monfovi dojde šťava jako s RF na UO
Reagovat
janek_da
4:2 0*:15 to bylo podle mě nejlepší skore Monfa. Už asi začne kazit. Škoda toho bh, mohlo být 0*:30
Reagovat
janek_da
je to tak
Reagovat
janek_da
3x zkazil lehký míč a jednou nahrál
Reagovat
janek_da
fh io teda Monfovi teď píše parádně
Reagovat
dappe
Nadal nutně potřebuje, aby Monfils zase začal klaunit, protože jinak to ještě prohraje.
Reagovat
smazaný uživatel
To už je megaluckerstvo, čo Monfils dáva..
Reagovat
janek_da
no sry, ale takových lucky uderů už dal Rafa tolik, že to je jenom mírná splátka
Reagovat
janek_da
myslim v karieře
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, ako inak :)
Reagovat
EllNino
Pojď si pro to Monfe ! :)
Reagovat
janek_da
Jak přestane chybovat a pinkat, tak je Rafa namydlený. Jediné, co může dělat je čekat, že se vratí do průměru.
Reagovat
janek_da
Jednou si šel Nadal pro tršku horší volej a hned chyba.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, to kolko tých BB šancí potrebuje?..Každý jeden premrhaný len viac s viac posilnuje momentum na Gaelovu stranu.
Reagovat
EllNino
velmi velmi dobre :)
Reagovat
janek_da
A Rafa zase pinkal, sice agresivně, ale pinkal.
Reagovat
janek_da
jestli G. ten fh na síti neprohrál zápas
Reagovat
janek_da
a druhý :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si úplne zbytočne skomplikoval jasný, skoro vyhraný zápas...

Urcite musi vyhrat v styroch; lebo v piatich to nemusí psychicky ustáť..
Reagovat
janek_da
Nic si nekomplikuje. Gael začal dělat více winerů než chyb. Je to zápas o něm.
Reagovat
smazaný uživatel
Isteže, ako inak :)
Reagovat
stopan
videli sme vsetci ako Rafan daval jedene winer za druhym :D :D
Reagovat
janek_da
Moc bych chtěl vidět druhé servy ze zadní kamery. Musí tam být u Rafy šílený spin.
Reagovat
dappe
Nadal to podle mě už dnes stejně dotáhne, ale hraje opravdu špatně. Je to prostě tenis na úrovni top 10 - 15, více už ne. Dnes nebo příští kolo by to měla být konečná, ale tak kdo ví...
Reagovat
janek_da
ale tak hraje celou karieru. s lepším soupeřem hraje líp.
Reagovat
dappe
Je to pravda, ale to bylo dříve, já ho neviděl hrát vyloženě dobře snad dva roky.
Reagovat
janek_da
to byl gem :-D

Od Rafy by to chtělo taky nějaký winner a nečekat na chyby
Reagovat
smazaný uživatel
Necakat na chyby?..ved z 0:40 usiel troma esami tusim..
Reagovat
janek_da
ve shode pinkal
Reagovat
smazaný uživatel
spinac uz nasel a ukazal si na nej, toz sepni.. :-))
Reagovat
Krisboy
No vida, LaMonf přitápí pod kotel.
Reagovat
EllNino
Pojď opičáku !
Reagovat
FulnekUltras
224 km/h - to neumí ani Sijuín... ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Gael za dnešní zápas vyzkouší snad všechny herní styly, ale ani jeden nebude slavit úspěch :)
Reagovat
stopan
Monfils to je parodia na tenis? zahra jeden brutalny vitazny uder, potom dalsie dve vymeny si s Rafanom len tak pinka dokym bud lopticku neodpali do Sydney, alebo to nabije kopcekom rafanovi na forehand.
Reagovat
mahycek
Já u toho odbíhám, řeším něco, tak se ptám, to je Nadal tak dobrej, že si Monfils neuhraje ani set ???? Nebo dělá kašpařiny ?
Reagovat
Pe3k
Po zapase se mrkni na ClaunFlisovy statistiky a bude ti vse jasne.
Reagovat
turista
Monfils má na Nadala prostě komplex. Jeho tenis to je neefektivní exhibice a podstatě parodie na tenis, která občas platila např. na Federera. Nadalovi stačí zahrát párkrát pořádné kladivo na forhendu a Monfils jen stihne padat a válet se za základní čárou. Prostě kašpárek.
Reagovat
yenda1
Monfils. To je stejný případ jako Berdych. Příjemný soupeř, příjemný sparing. Snadný postup bez nervů. Pokud tedy nepředvede mimořádný výkon.
Reagovat
svetova.dvojka
Hloupý Nadal zatím nehraje špatně..., jaké má Nadal vůbec vzdělaní, když od 16ti hraje tenis...?
Reagovat
mats23
chi chi
Reagovat
stopan
Rafan hraje tenis od 4-5 let :D
Reagovat
svetova.dvojka
jako profesionál ...?
Reagovat
stopan
V 16ti si mozno ty drzal raketu v ruke prvykrat, to je ako by si povedal ze Ronaldo zacal hrat futbal v 18 rokoch :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neviem, ale možete si porovnať výplatné pásky :)
Reagovat
svetova.dvojka
romští zápasníci v K1 vydělávají víc a ti nemají ani základku..., věřím že Nadal má alespoň klasické vzdělání.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ich pozdrav, keď s nimi budeš..:)
Reagovat
Herbert_Hoover
myslíš řecko-romský zápas? :)
Reagovat
svetova.dvojka
K1 je volný styl..., takže klidně se tam můžou použít i prvky ze zápasu...
Reagovat
Herbert_Hoover
od 16ti hraje tenis Štěpec
Reagovat
darek.vrana
Má ČVUT
Reagovat
Herbert_Hoover
jojo, jadernou fyziku
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa povolit přitáhnout, až je mi Gaela líto :) jestli nebylo snesitelnější pro něj, když si dělal z toho tenisu srandu
Reagovat
Nola
mne ho nie je luto, je to klaun, ak by sa sustredil viacej na hru ako na saskovanie mohol by byt niekde inde, ale jemu zrejme staci ak pobavi svojimi vystrelkami divakov
Reagovat
Herbert_Hoover
To bývalo dřív, prošel celkem proměnou..je zodpovědnější a to je právě to smutné, že se změnil, ale stejně proti topkám hoří jako papír. Přitom mu Rafa dal šance, úplně jiný případ než Berdych třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho problém je, že nevie útočit, nemá útočné údery vycibrené, hrá ich vacsinou uz ked je rezignovaný, aj mu to tam sem tam padne, ale nemá to zautomatizované...A napriek tomu, ze Gael je špičkový v defenzíve, chýbajú tam tie body z útoku. Dnes hrá navyše až s príliš velkým rešpektom..
Reagovat
Herbert_Hoover
Je to tak, v jeho fázi kariéry už to jiné nebude. :)
Reagovat
kada.tom
Gael vzal Rafovi podání a pak ho hned poslušně odevzdal zpět :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafov otec nejako za sezóny 15,16 zošedivel, nezdá sa vám?...
Reagovat
Vojtiik
Kdo by z té tragikomedie, kterou rafíta hraje, nezešedivěl :D
Reagovat
Pe3k
Rafa hraje slusne tragikomedii predvadi Monfils.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved na to som v kontexte tých rokov narážal.
Reagovat
dadaft
Mr. Nadal dokázal v prvním setu zahrát 2 vítězné údery a vyhrát ho.
Blahopřejeme.
Reagovat
smazaný uživatel
Volá sa to, efektívna práca.

Dakujeme
Reagovat
Pe3k
LoL
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda, radsej dám 50 winnerov a budem sa ťahat 5 setov..

Dnes hrá Nadal to, čo potrebuje..
Reagovat
Denis92
Je rozdiel hrat s dobrym Nishikorim a tragickym Monfilsom.
Reagovat
babolat.cz
zase nepřehánějte, Rogera jsme vám chválili. Rafa je efektivní, Gael asi nemá tolik možností, a Rafa hraje úsporně, pokud vyhraje na Milose bude potřebovat mnohem více sil i winnerů.
Reagovat
stopan
Gael ma dnes dost moznosti, ale to co on zluftuje a tie nezmyselne kopce na nadalovu stranu no koment.
Reagovat
Denis92
Nijak vykon Nadala neznizujem. Len hodnotim tragicku hru Monfilsa. Ale to ma vobec neprekvapuje, jednoznacny 3setovy zapas som dnes ocakaval. Skutocne previerka a prekazka v Nadalovej ceste do finale bude Raonic.
Reagovat
Pe3k
50 wineru? Asi myslis za cely turnaj...Ano Rafa hraje to co potrebuje, Monfils se zatim porazi sam :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Měl bys zapracovat na analýze psaného slova..někdy ti to dělá problémy. :)
Reagovat
Pe3k
Dik ale analyzu z trolhandovych hoven delat nebudu...
Reagovat
Herbert_Hoover
Však v poho, já jen, že se s takovou asi nikdy nedomluvíte :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

Jj, presne...Niekedy je Petrik v chápaní taký pomalší, no...Tak snad si nabuduce prečíta dvakrát.
Reagovat
Pe3k
Chapani, jo? Ty ani nechapes co znamena cerny kun. Pises 50 winer, pritom Nadal zahral 2 a Federer 83.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ludia. On to nepochopil ani na druhýkrát :)
Reagovat
Pe3k
Nesmysly nechapem, to je tva parketa...
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápeš sarkazmus, celkom evidentne.

Taktiež nechápeš metafory, prenesené myšlienky, veci medzi riadkami. Tebe treba písať veci exaktne, explicitne, jasne a polopatisticky, no proste jak pre deb1la, aby nenastali nedorozumenia.
Reagovat
Pe3k
No staci kdyz prestanes psat nesmysly, ale to chci asi moc, ze?
Reagovat
stopan
to sa nevola efektivna praca, to sa vola babravy monfils, keby mal v hlave trochu viac rozumu a nie africky tanec hua hua tak by aj vysledok vyzeral inak.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, Rafa nehraje nic extra, ale tak je to spíš vizitka Gaela, že to přesto stačí. Teď přitvrdil a Rafa měl problémy..ještě to třeba bude zajímavé, i když tomu nevěřím, že by to Gaelovi vydrželo, jak ucítí, že je zpátky ve hře, tak se vrátí k pinkačce.
Reagovat
mahycek
Před půl hodinou jsem dojel, myslel jsem, že uvidím část Plíškové a on konec. Taky paráda, že to tak rychle zvládla. A vidím, že další z TOP 10 Thiem, je venku. Také Bautista může potrápit Raoniče. Před chvílí Miloš praštil raketou. A nyní vzhůru na Nadala, jestli napodobí Rogera a starou slávu přiblíží.
Reagovat
kada.tom
Milos musel sakra bojovat, aby ten 3. set získal ... naštěstí se mu to podařilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak posledni set se spis dohraval z nejake povinnosti k divakum...velka skoda pro zapas, a asi i pro turnaj...co uz...tak snad se Denis da dohromady, a navaze na skvele vykony z tohoto AO.
Nutno pochvalit i Grigora, ktery se snazil proste hrat vklidu...a nejak toho soupere zbytecne nedrtit, nebot Denis byl proste dole.

No, je to sport...;/ I tyhle chvile bohuzel k tenisu patri...
No nic...
Skvely vykon v turnaji, skoda tohodle konce.
Doufam, ze postupu Grigor vyuzije k dalsimu dobremu vykonu;)
Reagovat
turista
No tak dva vyhrané pětiseťáky proti špičkovým hráčům jako je Nole a Carreňo už musely challengeristu Istomina unavit.
Reagovat
kada.tom
Grigor v QF, hurá, po nějaké té době zase pěkný úspěch na GS. Tam se střetne s Davidem Goffinem, kterého zatím 5x porazil a ani jednou s ním neprohrál. Doufám a přál bych Grigorovi, aby vyhrál i pošesté :-)
Reagovat
babolat.cz
nesdílím tvé přání
Reagovat
Herbert_Hoover
RBA si Miloše brejkuje skoro, jak se mu zachce, to jsem úplně nečekal :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Slušný, 2:0 --> 2:4 :)
Reagovat
kada.tom
Doma škoa, no stane se. OF není tak hrozný výsledek. Davidovi gratulace :-)

Milos hezky otočil TB 1. setu, snad ho to nakopne a nebude už s Bautistou-Agutem zápas dramatizovat. Grigor si jde pro QF!
Reagovat
EllNino
Grigor byl v pytli než se Denis zranil, takže moc optimismu neměj
Reagovat
kada.tom
jsem si toho vědom, nic to na situaci ale nemění :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to jen otazka casu...asi by se musel stat zazrak...Denis v kreci...tak trebas se jeste neco stane;D)
Reagovat
FulnekUltras
ten sval bude teď už cítit furt - i kratší výměny ze strany na stranu špatný...
Reagovat
FulnekUltras
pravá noha už jen tak plandá - obrovská škoda pro Denise
Reagovat
smazaný uživatel
Baustista!!...Ty babrák...Roztrhnut ta jak hada je málo!....

To by uz Cibulková dopodávala za stavu 5:1.
Reagovat
Vojtaakk
fakt škoda.. mohl vést 2:0. Ale stejně Milošovi zatápí slušně, mohl by ho utahat
Reagovat
Mayo
Stastko Dimitrov, Denis Vamos!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Grigor ve druhem setu konecne aktivni, a hned je z toho dramaticky zapas. Toho TB jsem se trochu obaval...Grigor ve druhem setu skvele serviroval, Denis na returnu v problemech, coz by jeste nevadilo, ale zacina trosku mrsit vic na tom FH, ty delky obcas pretahne, a nejak krokovani trosku fajluje...;)
Nevadi, jde se do tretiho...
Reagovat
EllNino
Denis začal lehce panikařit za stavu 6:5, tam to chtěl rvát všechno po lajně ... a to trochu rozhodilo jeho přesnou mušku
Reagovat
smazaný uživatel
Aha MTO Denis...;/
Boze, snad mu to poradila maminka nejakou mimikou - udelat takticke MTO;D)
Jinak je to asi v haji....
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, zatim krokovani spatny...to vypada blbe...to snad ne....
Reagovat
EllNino
hamstring prej no :/
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se aspon vyjasnuje to krokovani v druhe polovine 2.setu...;/
Reagovat
EllNino
to jo, to je zabiják pohybu bohužel :/ ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jedine, zeby to nejak povolilo...a Denis by se dostal znovu do hry...
Reagovat
smazaný uživatel
to je supa, nedokaze si jit ani na smec...
...to by ten Grigor musel hrat absolutni tuzku, aby Denis mel sanci. No, ale tohle je uz o nicem...;/
Reagovat
EllNino
no on Griša teď začal docela tužku hrát ... asi se mu to dostalo do hlavy, a nebo i nemuže zvyknou, že už to nelétá tak rychle
Reagovat
smazaný uživatel
Je asi konec...Denis spatny pohyb. Asi fakt to bylo MTO...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro mne asi jeden z nej. GS. Tak jak vstupuje Denis do tehle sezony, je sen. Neskutecne, uz prvni vymena zapasu naznacila, ze tohle muze byt zajimavy souboj, jenze Grigor musi byt trosku vic vyrovnanym souperem...
...Denis obcas jeste mrsi, jak za starych dob, ale intenzita mrseni snizena na minumum. Skvely prehled na kurtu, krasne si dokaze povodit soupere svym FH. Staci, ze meni Grigorovi delku uderu...;) a potom mrsi on, nebo to jde do haje...
Pro mne jeden z uzasnych momentu tenisu...Denis je nejen zpet, ale konecne prodava na kurtu to, co v nem je. Grigor bude muset byt aktivnejsi, jinak nema sanci...
...ale jasne no mercy
Denis ComeON:)!
nebo po uzbecku Denis Kel!
Reagovat
EllNino
Denis vyhraje ! :) ...

Btw. co říkáš na Lucic, to je trohu podobný příběh bych řekl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo neskutecna, fakt. Neveril jsem, ze to jeste utahne, si tu mladici udelala jak malou holku;) Skvela borka. Absolutni respect!
Reagovat
EllNino
Je skvělá, její bezprostřední reakce po vyhraných zápasech jsou super :) Věří v sebe sama, ve svou hru, myslím, že má šanci porazit jak Dashu, tak Karolínku, ale zase ... snad Kájiny metr dvacet dlouhé nohy budou úspěšnější :))
Reagovat
smazaný uživatel
;) Asi lepsi Mirjana, nez jakby Kaja prohrala s Darjou, to by mrzelo asi vic...kazdopadne SF tezce zapeklita vec. Serena nebo Johanka.
Reagovat
EllNino
Jojo to každopádně :) ale to jsme ještě daleko ... nejdřív dneska prásknou Dashu :) a to bude sakra těžký ...

Hlavně spravně krokovat a nenechat jí dostat se do miláčkovského transu, to je pak jako lavina a běhá, skáče, dělá salta, svíčky, holubičky a pirulety, a ještě u toho zvládne otočku a kraťas :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Tak nejak...
Reagovat
EllNino
ale mám ji taky rád, je to takovej diblík no :D ... a konečně zase Australanka, co využívá náklonnost Aussies ve svůj prospěch :)

#missJelena
Reagovat
smazaný uživatel
jsem jeste nevidela.. ale predpokladam, ze zas nasla svuj FH a mete jim kurt.. :-)
Reagovat
EllNino
Jako luxus :) rychle po odskoku a železné zápěstí, skvělej švih :)
Reagovat
smazaný uživatel
celou Lucic (na rozdil od nekterych jinch hracek) ne, ale jeji FH je jeden z uderu okruhu, ktery si umim, kdyz zavru oci, do detailu predstavit.. :-)
Reagovat
EllNino
ona jinak nemá moc dobrý cit pro nějakou technickou hru no, podle mě hraje snad nejvíc vabank ze všech holek, nemá moc ty údery pod kontrolou, jak je v nich minimum liftu, v podstatě všechno lítá buď 10 cm za nebo 10 cm před, občas trefí přilepené vedlejší kurty u arény no :D ...

Ale jako příběh po 18 letech ve čtvrtfinále GS po tom, čím si za karieru prošla :) ...not bad :)
Reagovat
janek_da
má nové dioptrie, tím to bude
Reagovat
babolat.cz
zatím opravdu jeden z nejleších GS, pěkně nám ta sezona začíná...
Reagovat
tito
S mámou proti supertýmům :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze to - S mámou proti supertýmům - by byl pekny nazev na nejaky ten filmovy trhak, nastesti to neni jizni amerika, byl by to celkem dlouhy serial;)
Reagovat
tito
Šavkat Mirzijojev v tom krátce po svém zvolení také vidí potenciál zviditelnění a už vyčlenil z fondu pro rozvoj kinematografie dostatek prostředků. Mimo jiné proto, že zrušil pokračování hitu Klad mogily Čingishana. Teď jde o to, jestli
režii svěří Kubajevovi, nebo sáhne po mnohem věhlasnějším Bekmambetovi z Kazachstánu.
Reagovat
smazaný uživatel
No spis se bude tocit drama...jak tak koukam...Denis krece...otazka, jestli to povoli, a zapas se dohraje...
Reagovat
tito
Tak už se pohybuje o něco lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
...jako Denis penis...to uz je trochu prez caru...celkem neprijemni celkove...vuci Denisovi...tak milacek prohrava no, asi frustrace;)
Doufam, ze jim denska Denis udela vecer radost, a Grigora posle na plavani s delfiny;)
Ale bude to jeste dlouha cesta.
Reagovat
tito
Je jich pár, ale dělají rachot jak Alexandrovci
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Myslim, ze se celkem vyrovnaji tem Australskym Fanatic Fans;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
Dejvidovi gratulace :) ...

..... Ale co zase předvádí Denis Uzbek Istomin, to mi nejde do hlavy :)
Reagovat
tito
Taky si říkám. Na rozdíl od většiny hráčů, kterým se podařil takový neuvěřitelný zápas on v následujícím neshořel, naopak v klidu pokračuje, hraje si svoje a dnes opět nemusí být konečná. Přeji mu to.
Reagovat
EllNino
to by byla další z bombiček letošního AO a hrozně se mi to líbí :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist