Nadal v Basileji zvládl i třetí třísetový duel, nezastavil ho ani Čilič

30. 10. 2015, 21:49
Aktuality 158
ATP BASILEJ - Rafael Nadal v Basileji vyhrál i svůj třetí zápas po třísetovém boji. Dnes proti Marinu Čiličovi byl set a brejk dole, ale vývoj otočil a může se těšit na semifinále proti Gasquetovi.
Rafael Nadal

V pondělí byl Rafael Nadal dva míčky od porážky s Lukášem Rosolem, s nímž prohrával 1-6, 4-5 a 0-30. Ve středu pak udolal znovu ve třech setech Grigora Dimitrova, přestože v každé sadě prohával 0-2.

A snadné to neměl ani v dnešním čtvrtfinále proti Marinu Čiličovi, s nímž prohrával 4-6 0-2. Znovu však vývoj otočil a zvítězil 4-6 6-3 6-3, Ve čtvrtém vzájemném střetnutí a prvním po více než čtyřech letech s připsal třetí vítězství,


Devětadvacetiletý Španěl tak v Basileji postoupil poprvé při své čtvrté účasti do semifinále. V něm se utká s Richardem Gasquetem, se kterým vyhrál už třináct vzájemných duelů v řadě. Jedinou porážku utrpěl ve vůbec prvním střetnutí, když před dvanácti lety vzdal zápas na challengeru.

Francouz Gasquet dnes v závěru utkání s Ivem Karlovičem, s nímž nepřišel ani jednou o své podání, odvrátil mečbol a po výhře 6-4 6-7 7-6 udržel svou teoretickou naději na postup na Turnaj mistrů. Pokud však nevyhraje turnaj v Basileji a příští týden Masters nepřidá titul na Masters 1000 v Paříži, zkompletují osmičku pro Londýn Kei Nišikori a David Ferrer.

Japonský i španělský tenista však laborují se zraněními a na Turnaj mistrů se můžou dostat i náhradníci. Pozici první alternativy drží zatím Gasquet, za ním je pak jeho krajan Jo-Wilfried Tsonga.

Tři sety dnes na postup potřeboval také Roger Federer. Domácí šestinásobný šampion po včerejší tříetové výhře nad Kohlschreiberem porazil v repríze loňského finále 6-3 3-6 6-1 Belgičana Davida Goffina, s nímž si poradil i v třetím vzájemném duelu.

O 12. basilejské finále se Federer utká s Američanem Jackem Sockem.

• ATP 500 BASILEJ •
Švýcarsko, tv. povrch / hala, 1.575.295 eur
páteční výsledky (30. 10. 2015)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Federer (1-Švýc.) - Goffin (8-Belg.) 6-3 3-6 6-1
Nadal (3-Šp.) - Čilič (7-Chorv.) 4-6 6-3 6-3
Gasquet (5-Fr.) - Karlovič (Chorv.) 6-4 6-7(2) 7-6(6)
Sock (USA) - Young (USA) 5-7 6-4 6-2

Semifinálové dvojice: Federer - Sock, Nadal - Gasquet.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

158
Přidat komentář
raduz
zítra tipuji vítězství neurotika Nadala,protožefederer hrál poslední 2 zápasy skutečně hrozně.Přeji výhru sice Federerovi,avšak na rovinu říkám,že je mně čím dal tím méně sympatický a bohužel musím dát za pravdu každému,kdo tvrdí,že neumí prohrávat.V tom také tkví jeho vyrazně pasivní bilance s Nadalem.On si ho totiž dovolil začít porážet...Djokovič je nyní opravdu jinde nežli tito dva a pokud se neobjeví někdo další ,je schopen vyhrát v podstatě vše.Na zápas se zítra podívám s radostí.Na straně jedné IQ 60 na té druhé outrpný výraz.
Reagovat
Mayo
áno vidíme opäť raz, že každý zápas je INÝ!!! to, že hral Federer hrozne iné zápasy nikoho nezaujíma
Reagovat
Denis92
The Final Showdown field is set as David Ferrer and Kei Nishikori grab the last two spots.
Reagovat
yenda1
Tak ještě druhej děda a na portalu se bude po finále uklízet tejden.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
a.magerova
Tu se bude uklízet tejdej i v případě, že TO dnes nedopadne ;-)
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
Herbert_Hoover
Božský TB, snad se pozorně koukal i Petřík :) Tak teď je to na tobě Rogere, potlačím tě tam. :)
Reagovat
D@nny
Lépe bych to nevystihl.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Ríša dva SB v čudu, ach jo.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak když se před Rafou pose*e čtvrtý soupeř v řadě, tak to už není normální...co jim ten Rafa dává do pití.
Reagovat
Nola
komentator cita prispevky... chudak Richard, neskutocne ako nezvlada klucove momenty
Reagovat
Nola
Rafa to zvladne v 2.setoch snad
Reagovat
miledus
opr. kdyby
Reagovat
miledus
kyby měl něco s kolenem, tak by takhle nelítal, simulant je to
Reagovat
yenda1
Nadal vyhraje, ale výkonnostně žádný posun.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak očekávaná zápletka i v 2. setu, škoda, že musím ven, taky mohli hrát až večer.
Reagovat
Pe3k
Nadal hraje zle, ale na G to stačí. Doufám, že nikdo nedopustí, aby se Richard ještě někdy dostal na turnaj mistrů.
Reagovat
Herbert_Hoover
To by byla strašná hanba, aby na TM hrál jeden z nejtalentovanějších hráčů v historii tenisu :) A že tam naposledy udělal úplnou ostudu, chytnout skupinu smrti a nemile trápit Noleho i Delpa, to je velká ostuda.
Reagovat
Amputace
Znáš to, Rafa holt hraje jen s těmi nejhoršími nýmandy, ostudami tenisu, zato Roger musel překonat nevyzpytatelného Kukushkina, pak mimořádně komplexního génia v podobě Kohlschreibera a nakonec mladý talent v podobě Goffina. Samí velcí hráči. A ve všech těch zápasech musel předvést svůj top tenis, aby měl vůbec šanci..
Reagovat
Herbert_Hoover
:D :)) Sic na mírnou obhajobu Petříka uznal, že Roger nehrál valně v duelu s Kohlim :) Ale často to sedí.
Reagovat
Roger_Federer
Proc na Pe3ka furt reagujete.?Kdyz vite, ze provokuje.
Reagovat
Pe3k
Proč ty reaguješ na forehanda, když víš, že provokuje?
Reagovat
Roger_Federer
Ja to nevom, povazuji ho za solidniho diskutera.
Reagovat
Pe3k
Osobně si myslím, že RG je extrémně přeceňovaný. Trápit je fajn, ale kdy naposledy on někoho z top hráčů porazil, nebo něco důležitého vyhrál? Nějak jste oba nepochopili, že jebu do Richarda, ne do Nadala...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tvé poselství má dvě roviny. Jedna rovina je přímá a to jebání do Richarda (coý lze taky zkritizovat, proč musí být člověk něčí velký fanda aby mohl vznést námitku?) a ta nepřímá úroveň tkví v tom, že jsi dal vlastně najevo, že když Rafa vyhraje, tak s přeceňovaným hráčem, který nepatří na TM a nemá šanci proti top tenistům.
Reagovat
Kozoroh
Proč by Gasquet neměl hrát v budoucnu na TM, pokud se tam kvalifikuje? Jen proto, že neumí porazit favority? Umí to Ferrer nebo Berdych? Moc neumí, takže si podle tvé logiky taky nezaslouží postup na TM :-P
Reagovat
Pe3k
Ferrer x krát porazil Nadala i Djokovice. Berdych porazil všechny ze špičky dokonce na grandslemech a oba byli ve finále gs a oba vyhráli masters. RG nic nevyhrál, porazil max. Berdycha.
Reagovat
Kozoroh
" Ferrer x krát porazil Nadala i Djokovice."
Proč jsi nezmínil Federera? Protože má s ním Ferrer H2H 0-17 :) Právě Gasquet dokázal Federera porazit, dokonce 2x! Tím se dostávám k tvé další zavádějící informaci - "RG nic nevyhrál, porazil max. Berdycha."
Reagovat
Pe3k
Omg a kdy naposled porazil federera? V minulem desetileti. Vetsi omyl v top 10 byl jen Monaco.
Reagovat
Kozoroh
Teď jsem tě nachytal na švestkách :-D Gasquet porazil Federera v Římě 2011 (4:6, 7:6, 7:6). Tento zápas je starý čtyři roky, žádné minulé desetiletí :)
Mimochodem jen o něco málo mladší je Ferrerova poslední výhra nad Djokovičem, kterého přemohl na TM v tom samém roce (6:3, 6:1). Od té doby s Novakem prohrál 10 duelů.
Gasquet dosáhl jedné výhry nad Djokovičem, o čemž si třeba Čilič, Monfils mohou nechat jen zdát :-)
Reagovat
Pe3k
No i tak, Richard i dnes ukázal jak je slabý jak čaj. Prostě tu jeho hru nemusím...A jedna haluzova výhra nad Rogerem na tom nic nemění...
Reagovat
Kozoroh
A že jedna haluzová výhra - dvě jsou! O dvou skalpech Rogera si mohou elitní hráči jako Ferrer, Raonič, Čilič nebo Isner nechat jen zdát.
Reagovat
Herbert_Hoover
I Verdasco, svého času také člen top 10 :)
Reagovat
Pe3k
Toho má ze španělů asi tak nejraději. Tím myslím jeho tenis...Krásný forehand.
Reagovat
Kozoroh
7. hráč světa v roce 2007, Richard Gasquet, byl v TOP 10 omylem! To je myšlenka jak stehno!! :-D
Reagovat
Pe3k
Však slabá éra, ne?
Reagovat
Kozoroh
V roce 2012 byl na konci roku 10., o rok později 9. V TOP 10 strávil Gasquet daleko víc týdnů než Monaco. 3x ukončil sezónu v TOP 10, ale asi proto, že ve statistikách ATP řádil nějaký šotek, není přeci možné, aby takovou dobu v TOP 10 haluzák Gasquet strávil :-D
Reagovat
Pe3k
?
Reagovat
Kozoroh
Došly ti argumenty? :))
Reagovat
Pe3k
Ne, jen nechápu o co se snažíš...Klidně fandi RG, mě je to jedno. Já ho prostě rád nemám, ten jeho styl, to je vše. Statistiky si umím najít taky.
Reagovat
Kozoroh
Máš právo ho nemít rád, ale zároveň nemusíš shazovat Gasqueta kecy, že byl v TOP 10 omylem, když 3x ukončil sezónu mezi 10 nejlepšími.
Reagovat
Pe3k
Ale já chcu, tak mě nech, jo?
Reagovat
Mayo
Kozorohu šak to nevadí, že ho nespomenul. Spomenul Nadala a mne to vôbec nevadí ale ty ťažko nesieš ak niekde sa spomenie tvoj idol inak ako v najlepšom svetle , ach jaj, šak neber to tak vážne.
Reagovat
Mayo
Konečnéééé neprehral prvý set. Vamos!
Reagovat
Mayo
To bol úžasný banán od Rafu.
Reagovat
a.magerova
To jo, paráda :-))
Reagovat
pockerface
Takže Ríšan je další kdo se podělal z toho, že by mohl vyhrát 1.set. Nejblíž k výhře měl Lukáš, další se podělali a tím Rafu jen dostávají ze dna. Ale na druhou stranu chtěl jsem vidět finále Rafa x Roger, jen doufám, že se případně zítra z Rafy nepodělá Roger :-)
Reagovat
Mayo
Nevidím dôvod prečo by sa z neho mal po.rať, obzvlášť v hale.
Reagovat
smazaný uživatel
podmínky a podpora diváků mu hraje do karet, ale co víš, po takové době a Rogerovi může hryzat v podvědomí i to, jak Rafa otáčí jeden zápas za druhým a zvedá se ze dna, to může být dost ošidné, ale víš co, ještě tam ani jeden není ;)
Reagovat
pockerface
No právě, ještě tam nejsou. Bojím se,že Roger(pokud porazí ponožku)a bude hrát proti Rafovi bude hodně nervozní, zvlášť, když ví, že letos se dá Rafa porazit. Pokud by se mu to nepodařilo, tak by tu byli zase komentáře jak je Roger neschopný, když neporazí Rafu v jeho nejslabší formě za poslední roky a další bla,bla,bla. Takže pro Rogera by byl lepší asi Richard, na toho si věří, ale pro nás fandy by byl lepší asi Rafa. Taky bych je fakt chtěl po dlouhý době vidět proti sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, Rafa si zápas od zápasu zvedá sebevědomí, s Rišárem si to rovněž pohlídá, spíš se malinko obávám Rogerova výkonu proti Sockovi, jestli to všechno klapne, tak finále může být všelijaké, mnohokrát jsme očekávali velký zápas a bylo to spíš rozpačité, už jen proto, že spolu skoro 2 roky nehráli a sledovat jejich psychiku bude zajímavé
Reagovat
Amputace
Právě, taky nechápu, proč by se z něj měl pořád někdo podělávat :D Zvláště letos, který je význačný tím, že už se z něj nikdo nepodělává a dostává nakládačku od kdekoho. Najednou však, na jeho nejméně oblíbeném povrchu a v nejméně oblíbené části sezony, se z něj začnou všichni podělávat :) Nebo to spíš o tom, že Rafa tragicky začně a v průběhu zápasu se zlepšuje, co myslíš, pokerface? :)
Reagovat
pockerface
No zlepšuje, já nevím. Mě se spíš zdá, že se ti soupeři rozklepou pokazí pár jasných míčů, Rafa se tím chytí a pak se samozřejmě rozjede. Ale první impuls k jeho zvednutí hry mi přijde, že se protihráč rozklepe. Kolikrát už v tomto týdnu bylo, že soupeř pokazil lehký míč a tím dostal Rafu zpět do zápasu. Já jako fanoušek RF se nebojím napsat, že Roger poslední roky na Rafu neumí moc zahrát. Nebo spíš Rafa se dokáže vybičovat proti Rogerovi. Takže se trošku bojím, že by mohl případné finále s Rafou Roger prohrát a to si tedy zase chudák tady vyslechne.
Reagovat
Kozoroh
Často se kvůli jednoznačnému H2H mezi Rogerem a Rafou zapomíná na fakt, že Fedex je druhý v počtu výher nad Býkem. Pokud dojde na jejich finále v Basileji, bude se hrát v hale , kde má Fedex s Býkem pozitivní bilanci, takže by z Nadala neměl být Fedex předposraný. Navíc Nadal letos prožívá slabou sezónu, zato Federer skvělou na svůj věk. Připosraní byste neměli být ani vy, jeho fanoušci.
Reagovat
Herbert_Hoover
Roger může být stavěn do role, že "musí"...porazit letos slabého/slabšího Rafu. :) Taky nic moc pozice z tohoto úhlu pohledu. Fanoušci to můžou prožívat ještě o to hůře v tomto kontextu.
Reagovat
Kozoroh
Souhlasím, víc než sám Roger se střetu s Rafou obávají rogerovci.
Reagovat
pockerface
njn máš pravdu, jsem trochu předposraný, ale jejich zápas bych chtěl vidět, to zase jo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
copak předposraný, ale jsou tři důvody, proč to nemusí vyjít a proto tady nebudu radši hlásat, že Rafa dostane na prdel, ještě by mě tu za to sežrali, zaprvé nemusí mít zrovna svůj den a jeho výkon může být poloviční, zadruhé zmíněná psychika, kterou letos Roger podle mě nemá úplně nejlepší a o jeho "komplexu z Rafy" se už napsalo hodně, a za třetí, jak říká Herbert, hodně může zapůsobit tlak domácího prostředí, že doma na svém oblíbeném povrchu prostě musí a řekla bych, že Rogerovi se už nehraje pod tlakem nejlépe, naopak nejkrásnější kousky předvádí, když je totálně "relaxed", což ukáže třeba i v IPTL, kde o nic nejde, může se zdát, že tady v Basileji nejde o tolik, ale vlastně o hodně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako celý týden, Rafa se pomalu dostává do tempa až potom, co zaspí začátek :)
Reagovat
pockerface
Tak Rafa v Basileji opět začíná ztrátou svého podání. Takže asi zase nechá Richarda vyhrát 1.set a pak zavelí k velkému obratu a zase vyhraje ve 3.setech.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pořád je vidím, jak spolu coby třináctiletí svádějí nesmiřitelné boje. Richard nesmírný přirozený talent Rafu porážel, ale osobnostně a i fyzicky mu mnoho prvků chybělo k tomu, aby to bylo tak i nadále mezi muži na tour. Má Rafovi co vracet, ale jsou to kamarádi a Rafa byl jedním z mála, který ho upřímně podpořil při Richardově kokainové aféře, na to Richard nikdy nezapomněl a pořád si toho moc váží. Mám rád i Richarda, v Basileji hraje kvalitně, ale Rafa je Rafa.
Reagovat
Pe3k
Tak jasně, že jeden doper druhého dopera podrží :)
Btw. Rafa přišel s tím, že se líbal s holkou, která byla na koksu, což je pěkná fantazy story...
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa může i za útoky na World Trade Center, za migrační krizi, za devastující povodně, za zemětřesení v Japonsku, za ekonomickou krizi Španělska, za špatný vstup do sezony Realu Madrid, za únos českých dívek v Pákistánu atd...to je jasná věc, že ho viníš ze všeho, bylo by divné, kdyby tomu bylo naopak. :) S touto verzí pochopitelně přišel Richard, takže Rafa jen mohl opakovat jeho původní verzi. Nebo že by jim Rafa u toho údajného líbání tehdy v Miami svítil? :) Rafa je vlastně superman, je u všech negativních událostí, jak to jen stíhá.
Reagovat
smazaný uživatel
Za ekonomickou krizi Španělska nemůže Nadal, ale Messi.
Reagovat
Mayo
Priatelia, je to tu, ideme pozrieť Rafu s Rišárom ak mi to zas nebude sekať. Vamos El Matador!
Reagovat
Herbert_Hoover
Udělej další krůček k zápasu roku :))
Reagovat
Pe3k
Zápas roku?
Reagovat
Herbert_Hoover
Ano, pro mě je to zápas roku, derby už mi chybělo. :) I když herně to nevyrovná pravděpodobně mnoho letošních zápasů, tak ta atmosféra a pocity.. zkrátka pro mě převažují. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas roku byl včera v DC mezi Bjerrehusem a Erikssonem, 5 hodin, 4 TB, v 5. setu Bjer. získal brejk na 7-6 a pak prohrál 7-9, to už letos nic netrumfne :D
Reagovat
Herbert_Hoover
V tomto ohledu je jednoznačně přebil zápas Souzy s Leo Mayerem zjara :D Ale čert ví, třeba ve finále bude Ward nebo Edmund bojovat s Darcisem 8 hodin :D
Reagovat
Mayo
1,46 na El Matadora proti Gaskému...takto vysoký kurz v ich vzájomných zápasoch podľa mňa ešte nebol na Býka
Reagovat
a.magerova
Takže hraješ?
Reagovat
Mayo
nehrám (:
Reagovat
smazaný uživatel
2. největší kurzový úlet dne (po Petře).

Akorát mě teda Rafa začíná štvát s tím, jak většinu zápasů začíná ztrátou servisu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa bude hrát v Paříži čtyřhru s Paesem? :))) Tak na to jsem zvědavý, Leander svou deblovou promiskuitu dohnal koukám až na vrchol. :) 31 GS na kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsi Ivan_Pastor, Strycek_Vana atd?
Reagovat
Pe3k
On se nepřizná, je to stejný zbabělec jako ostatní fandové Nadala...
Reagovat
Herbert_Hoover
Tvé slovo má stejnou váhu jako muší výkal. :)
Reagovat
Pe3k
Nemáš lepší si nechat jeden nick? Stejně každý pozná, že jsi kre tén a je úplně jedno jaký nick u toho budeš mít. Jinak jsi asi solidní schizofrenik, co?
Reagovat
Herbert_Hoover
Kdybych chtěl, tak to nepozná nikdo a i tak vám to trvalo, chlapci. :) To je na úhlu pohledu, pro tebe bude kretén každý, kdo fandí Rafovi už z principu a beru to spíše jako kompliment, protože jestli jsem pro tebe kretén, tak to se mnou není až tak špatné. :) Schizofrenik ani ne, ale nemá smysl ti to vysvětlovat, protože máš hned jasno, Petříku. :) O ukvapenosti a plytkosti tvých názorů se lze přesvědčit každým dnem. Nezapomeň dnes pozvat na exhibičku Rogera. :)
Reagovat
spaniel
Trvalo? Ptal jsem to uz pred mesicem, tenkrat si to ale poprel. Divna uchylka fandu uchyla.
Reagovat
Herbert_Hoover
Neptal jsi se konkrétně jako vencape, tak moc nemachruj :) Kdyby sis byl jistý, tak bys na mě reagoval úplně jinak, asi jako tehdá kdysi :))
Reagovat
spaniel
To nejspis jo :D
Reagovat
Herbert_Hoover
A vidíš, o tom to je, jak málo stačí, aby člověk reagoval na stejného člověka zcela jinak..co třeba někdy pominout minulost, křivdy, pominout fanouškovství a snažit se být objektivní, bez averze která je často slepá a zbytečně negativně ovlivnuje přístup k druhému? :) Jako k Herbertovi ses ke mně choval jinak než jako k Ivanovi a to je někdy zajímavé pozorovat v kontextu.
Reagovat
Pe3k
co třeba někdy pominout minulost, křivdy, pominout fanouškovství a snažit se být objektivní, bez averze která je často slepá a zbytečně negativně ovlivnuje přístup k druhému?
Proč s tím nezačneš ty? Viděl jsi tu někdy objektivního fanouška Nadala? Proč vždy mění nicky fandové Nadala? Kolik pilulí na hlavu bereš?
Reagovat
Herbert_Hoover
Já s tím nemám problém a myslím si, že spaniel zrovna může potvrdit, že jsem se k němu choval poslední týdny docela v pohodě a k Rafovi jsem taky kritický. Včera jsem s tebou kupříkladu souhlasil, že vypadne s Cilicem, tak o co ti jde? :)) Jen si nevšímáš, jelikož máš svůj svět už za ta léta, kdy fanatizuješ proti Rafovi. Stokrát člověk může pochválit Rogera, zkritizovat Rafu, ale ty si pojedeš svoje. Své za léta vydobyté pozice zkrátka neopustíš. Zameť si před vlastním prahem. :)
Reagovat
D@nny
Chlape ty si fakt ten Ivan? Neblbni a neměň pořád ty nicky. Pak se člověk nemá divit, že tady mají fandové Nadala takovou pověst.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako píše HH, to že je Ivan Pastor ani nemal potrebu zakrývať..Kto čítal jeho diskusie s Petríkom vie, že s HH v nicku to malo rovnaký tón a humor...
Reagovat
D@nny
fandu uchyla? Teď si se neskutečně shodil a to jsem si myslel, že až takový hater nejsi...
Reagovat
spaniel
Kdyz si nekdo kazdy den dve hodiny cicha k extrekementu a jeste si ho vtira do vlasu...
Reagovat
D@nny
až na samé dno....
Reagovat
smazaný uživatel
Typický spam iel...Moralizuje ostatných, ale chová sa jak buran z Hoštic..
Reagovat
spaniel
Az na same dno pekla me bere Platano pokazde, kdyz to predvadi. To vy jste ti divni, ktere to pritahuje a neprijde jim to zvlastni. Kdovi co jeste sledujete. Brrrr
Reagovat
D@nny
Třeba má Nadal hodně "zvláštních" rituálu a třeba má i blízko k autismu(jak si tady jednou napsal) a třeba taky ne, ale pokud dokážeš odsoudit člověka jen kvůli tomu, že může být "jiný", pak mi tě je vážně líto.

Mimochodem, na tvůj dotaz co ještě sledujeme, tak jsem se například před chvili díval na video s názvem: "Agentka vojede Veroniku kšandopérem" a byla to fakt kvalita, všem "úchylum" doporučuju:D
Reagovat
spaniel
:D cekal jsem neco tvrdsiho
Reagovat
Herbert_Hoover
Samozřejmě, kdo jiný bych měl být? :)
Reagovat
a.magerova
Teda to musí být náročné, při každé nové registraci mít i nový email?
Používáš je všechny?
Reagovat
Herbert_Hoover
Není to náročné, stačí mít dobrou paměť. :) Každému, co jeho jest. ;) A ano, používám.
Reagovat
a.magerova
No.... vím o čem mluvím a dejme tomu, že ta paměť pomáhá, ale používat víc než 10 mailů, je náročné fest :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
Tolik nicků jsem tu zdaleka neměl a ani o nich nemáš přehled, tak jak to můžeš napsat? :)
Reagovat
a.magerova
No asi proto, že jsem napsala, že vím o čem mluvím, takže asi vlastní zkušenost.... nikoli s nicky, ale s maily :-P
Reagovat
Herbert_Hoover
Zajímavé, když jsi původně vycházela z pojítka "nová registrace-nový mail" :) Mailů mám jen o jeden víc než jsem tu měl nicků a 10 a víc to fakt není. :) Ale můžu potěšit, že mám tedy ještě jeden mail v záloze, aniž bych musel zakládat nový. :))
Reagovat
a.magerova
Tak je třeba mít pro Halloween převlek :-))

Ale stejně mi smysl tvého počítání uniká, při benevolenci zdejšího Admina.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ber to třeba jako sociální výzkum. :) Halloween neslavím, stejně jako Valentýna :) Převlékám se každý den, někdy i vícekrát, nepotřebuji k tomu speciální den, jako dávám lásku najevo neustále během roku a nepotřebuji k tomu 14.2. :D
Reagovat
Roger_Federer
Proc potreba menit nicky?
Reagovat
smazaný uživatel
Lebo Srbsko_v srdci?..
Reagovat
Roger_Federer
Boze ty si traged..furt nebec.:)
Reagovat
a.magerova
No.... móresy Fandiny, skočí nesmyslně do vlákna a prudí :-/
Reagovat
Fandina
Zatím jsem neprudila, ale asi začnu. Když tak moc o to stojíš.
Reagovat
Herbert_Hoover
Jdi do toho, Fandino, člověk by neměl potlačovat svou přirozenost v jejích zásadních aspektech :)
Reagovat
Fandina
já o prudění nestojím, obrať se na a.magerovou
Reagovat
smazaný uživatel
Nezmyselne?...

Ako sa niekto ako R_F može pýtať na dovod pre viaceré nicky, keď sám ich viac má?.. veď to už je aká demencia s prepáčením...

A upozorniť na to je práve naopak, veľmi zmyselné.
Reagovat
Roger_Federer
Ty opravdu uz nevis, jak tady zaujmout, tak hluboko si klesl??
To ze tady mam 2nicky, druhy "srbsko v srdci", ktery kdysi vznikl z recese, tady vy ze starousedliku temer kazdy, vcetne tebe..
Nikdy jsem ten nick nepouzival, abych se za neho schovaval co se komentovani zapasu, nebo tvych blabolu tyka, nebo abych navysoval pocty fans Rogera (coz uz ten nick sam o sobe asi naznacuje), tak jako to zde maji potrebu delat fandove R.Nadala..
Takze tvuj pokus me shodit je vtomto pripade smesny a jasne to ukazuje, ze klesas do cindal vetsi osobni zumpy.:).
Reagovat
smazaný uživatel
Sám si si odpovedal...Zmenil si nick z čistej recesie..Prečo sa potom čuduješ rovnakému gestu na druhej strane??..
Reagovat
Roger_Federer
Pokud nevnimas ten rozdil, ze kazdy druhy Nadalovec tady ma x,nicku, ktere strida kazdych 14 dni a dokud ho nekdo nevychyta zapira a zapira......ocem se chces vlastne bavit??
Nestrapnuj se Peto.
Reagovat
dappe
Zdá se, že Federer ztratil formu, navíc vypadá docela unaveně, ale to se není čemu divit.
Reagovat
smazaný uživatel
To si nemyslím, nejlepší formu má pravidelně ke konci sezóny.

Spíše on uhraje první set a myslí si, že druhý mu spadne do kapsy sám od sebe aniž by se musel extra snažit. Pak projede druhý set, nevěří co se stalo a zařadí šestku a vyhraje třetí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šílené...nechápu jak tam Rafa ještě může hrát :D. 3 soupeři v řadě se podělali v přímém přenosu a prohráli vyhraný zápas, tohle je mazec.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa hrál od půlky druhého setu dost dobře :) Marina moc k ničemu nepouštěl. Vyhraný zápas prohrál pouze Lukáš, tomu chyběly dva fiftýny, Marin i Griša byli docela daleko. Je třeba si uvědomit, že Rafa není žádný nazdárek a vedení 1:0 ve druhém setu s brejkem opravdu není vyhraný zápas.
Reagovat
Nola
ten znalec na fanzakladnu vcerajsi zapas asi nesledoval...
Reagovat
pockerface
Roger 2.set hrůzostrašný. Ale obdivuji, jak tito top hráči dokáží během pár minut zapomenout na nepovedený set a najednou mu ve 3.setu zase začalo dařit, zlepšil podání a bylo to hned znát. Začal se soustředit, přestal se vztekat a zbytečně gestikulovat. Chápu, že byl před domácím publikem nervozní. Ale tak zase musí z toho Roger udělat trochu drama, jinak by to byla nuda. Snad se toho finále Rafa x Roger dočkáme.
Reagovat
rod_laver
Myslim, ze dockame. Bude to tenisova udalost a na foru bude zivo :-))
Reagovat
Kozoroh
Poslední překážkou k finále Federer x Nadal je dle mě Sock, který Fedexe může hodně potrápit. Gasquet, který nikdy na ATP Nadala neporazil, už v šatně prohrává 0:1 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
No aby to nebylo naopak. Říkáme tady, že Čilič s Dimitrovem Rafu musí porazit a nedali to. A co kdyby to dal Ríša od kterého se to nejméně očekává :))
Reagovat
smazaný uživatel
A já bych to Ríšovi i přál. Tu první oficiální výhru.
Reagovat
peggy
Rafo,pokracuj tak dale.Dobry.
Reagovat
rod_laver
Byla to trošku divočina, ale ve finále to tenis nebyl špatný.
Reagovat
spaniel
Nole je na síti proti Davidovi hotovy Edberg. Co ten skazí :-O
Reagovat
Nola
ou :D David je momentalne celkom mimo....
Reagovat
marta
http://www.atpworldtour.com/en/scores/current/paris/352/draws?matchType=singles
Los v Paříži
Reagovat
kadol
Budu si přát semifinále Federer-Murray a finále Federer-Djokovič a Ferďa vítěz :-)
Reagovat
Mayo
neviem ale mne sa zdá, že tí veľkí favoriti okrem Djokoviča v Paríži vždy hrajú "tužku" ... akoby to nebrali tak vážne, je to pred TM tesne
Reagovat
kadol
Loni byl Federer přece ve finále ne? Takže až taková tužka to nemohla být. Jen je škoda, že nenastoupil pro zranění. Letos by to mohl odčinit.
Reagovat
Kozoroh
V Paříži-Bercy prohrál Federer ve ČF s Raoničem, Kanaďan došel do finále, které prohrál s Djokovičem.
Reagovat
kadol
Aha, tak to jsem si spletl s jinym turnajem. Diky za upresneni.
Reagovat
Nola
Fedex vs David celkom pohladny zapas, David sa aj tak nakoniec zlozi... trapi Fedexa, Djokosmash dnes funguje, ale Nole nehra.....
Reagovat
a.magerova
No... pohledný pro Davidovy fanoušky, mně se teda 2. set moc nelíbil a nemluvím jen o výsledku, ale o hře Rogerově :-/
Reagovat
Nola
David je talent, ale hlava mu nesluzi, trapil Noleho, trapi Fedexa... neverim, ze vyhra, bud kludna, ale Fedex dnes hra priserne...
Reagovat
a.magerova
No Roger hraje opravdu hrozně :-/
Jako, mám Davida ráda a ve finále DC mu budu fandit, ale dnes NE.
Reagovat
spaniel
V prvnim setu rozhodne nehral priserne, naopak. Bohuzel ve druhem mu uplne odesel servis a vyhodilo ho to z rytmu. Doufam jsem ze ve tretim ho zas najde, ale zatim nic. Kazdopadne ho bude potrebovat ve vsech dalsich zapasech. K tomu udelal snad 5 DF ve 2 setech. Taky se mne zda, ze ho zvazuje domaci prostredi. Je jakysi nervozni. Tolik vykriku a grimas jsem od nej nevidel snad nikdy. Micek taky neodpalil dlouho.
Reagovat
a.magerova
Tak snad se blýská na lepší časy :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Dost machroval v prvním setu,před domácím publikem,což se nevyplácí, ale snad...
Reagovat
smazaný uživatel
v 1. setu hrál dobře, po druhém je dost frustrovaný a ani se mu nedivím, potřebuje pořádně povzbudit, aby to zas rozjel, takže COME OOOOON!!! :))
Reagovat
Lina
Zdá se, že opět začíná, zatápět pod kotlem. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatápí, povzbuzuje se a taky začal nahlas hekat :D
Reagovat
turista
Pokud Federer postoupí do SF bude to mít proti výbornému Sockovi daleko těžší než Rafa, který s Gasquetem regulérně nikdy neprohrál.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
Super první :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
druhá :))
Reagovat
smazaný uživatel
Je za to nejaka premie?...a za treti??? ;-)
Reagovat
a.magerova
Prémie není.... jen mě pobavilo, že ZLATO A STŘÍBRO berou Rogerovky :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a bronz Rafanovka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra :-D priste musim byt rychlejsi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ty už zlato máš, my jen stříbro, tak nám dej taky šanci vyhrát zlato ne :P
Reagovat
a.magerova
Hele my máme zase Zlato, které nemá Rafa, takže jsme na tom stejně :-P
Reagovat
smazaný uživatel
;))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist