Nadal: Vrátím se, až koleno úplně vyléčím

17. 8. 2012, 19:25
Aktuality 105
Zraněný španělský tenista Rafael Nadal uvedl, že svému problémovému kolenu dá tolik času na vyléčení, kolik bude potřeba. Jedenáctinásobný grandslamový vítěz by se sice rád na kurty vrátil za měsíc v semifinále Davis Cupu proti USA, jistý si tím však není.
Profily hráčů
Rafael Nadal

"Musím poslouchat doktory, být trpělivý a vrátit se, až se koleno úplně vyléčí. To nejlepší, co teď můžu udělat, je přestat hrát, uzdravit se, přijmout situaci a tvrdě pracovat, abych se vrátil lepší," uvedl Nadal v rozhovoru s novináři na Mallorce dva dny poté, co se odhlásil z US Open

Třetí muž světového žebříčku nehrál od Wimbledonu, kde senzačně vypadl v druhém kole s Lukášem Rosolem. Poté se odhlásil z olympijského turnaje, kde měl obhajovat zlato, a vynechal i turnaje v Torontu a v Cincinnati.

Nadal má i kvůli svému agresivnímu hernímu stylu problémy s koleny už delší dobu, což ho například v roce 2009 stálo start ve Wimbledonu. Půl roku nato musel zase odstoupit z Australian Open. Letos už ho zánět v kolenu donutil vzdát semifinálový zápas na březnovém turnaji v Miami.

"Ten problém je stále stejný. Začalo to někdy v únoru kolem Indian Wells. Poté jsem několik měsíců hrál s potížemi, jako třeba v Miami, ale za normálních okolností mám bolest a zranění pod kontrolou," uvedl šestadvacetiletý Španěl.

"Ale po Roland Garros se to zhoršilo, takže jsem do Wimbledonu nepřijel v ideálním stavu," dodal sedminásobný vítěz pařížského antukového grandslamu.

Nadal si dobře uvědomuje, že vzhledem ke své absenci může klesnout ve světovém žebříčku minimálně o jednu pozici, protože měl v New Yorku obhajovat loňskou finálovou účast.

"V této fázi kariéry je pro mě žebříček to nejméně důležité," řekla bývalá světová jednička. "Důležitější je, abych byl fit jako v prvních šesti měsících roku, kdy jsem do každého turnaje vstupoval s šancí na vítězství," dodal.

Jeho trenér a strýc Toni uvedl, že by se jeden z nejlepších tenistů historie mohl vrátit na kurty v daviscupovém duelu proti USA, jenž startuje 14. září. "Pokud by moje koleno bylo v pořádku a kapitán by o mě stál, tak bych tam samozřejmě strašně rád hrál. Byl by to velký návrat. Ale pokud to nevyjde, tak prostě budu muset počkat o něco déle," dodal čtyřnásobný vítěz Davis Cupu.

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

105
Přidat komentář
Roger_Federer
Co je neobjektivni na člancich o Nadalovi ktere tady Zabloudil piše?Vždyt je to svetova 2 a tenisova megastar, pulka planety čeka jak na tom je a kdy se vrati na kurty..
Jeho styl hry je vydřeny a AGRESIVNI, takže to nekde musel pocitit na zdravi..ano, ma kolena v haji...Nemyslim, že by autor do Nadala kopal..
Pokud se ti ty texty nelibi, nečti je, nebo chod rozdavat rozumi na slovensky tenisovy portal...:)
Reagovat
tito
Forehand to napsal vcelku jasně. Nevím co je na tom k nepochopení. Jen ať tady hezky zůstane :-). A na téma proč má problémy s koleny, proč je tolik namají jiní hráči, jestli trénuje více či méně a jaká je turnajová zátěž špičky toho bylo napsáno více než dost.
Reagovat
Roger_Federer
jde spiše o članek než o dizkuzi k Nadalovym kolenum..komprende?
Reagovat
tito
" Článkov o Nadalových kolenách je tu pomaly sto a v každom je nasilu zmontovaná informácia o agresívnom štýle..Nikde ale nevidím zmienku o vrodených disproporciách.." - na toto jsem reagoval a nevidím na této poznámce nic špatného. Zbytek byl už jen v rovině přání, že se nechci opět pouštět do x krát řečeného...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to si ty malý pán,aby si ma preč posielal..Aj ked sa volas Roger Federer ;)
Reagovat
Roger_Federer
Pouze doporučeni, nikoliv přikazovaci zpusob..doma mate určite soustu tenisovych webu...
Reagovat
Bob
ble ble ble :/
Reagovat
smazaný uživatel
Wawroš!!!! :-D Tak děkujeme za finále zdarma. To bude zas moc dojemný, začne to jakože dramaticky, pak Stan udělá UE při všech klíčovejch momentech a zakončí to nějakou dvojchybou na setballu :))) On prostě ví, co se od kamaráda sluší, bilance 10-1 mluví dost jasně. Nebojím se ani trochu, nemůže si dovolit hrát dobře.

Každopádně mě překvapuje, jak jasně to Roger vyhrál, čekal jsem, že s Fishem bude problém. V poslední době na Rogera uměl a Cincy je opravdu "jeho" turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm a mně se sem prostě najednou nedá přihlásit z mobilu, takže si dneska moc nezadiskutuju. To mi byla ta "radost" odepřená hodně brzo.
Reagovat
smazaný uživatel
Z mobilu som mal tiez parkrat problem prihlasit sa..Neviem preco,kedze vacsinou to funguje...Ideálne sa je neodhlasovat a zapinat stranku s automatickym prihlasenim..Teda ak mas podobnu skusenost..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby se mi podařilo někdy přihlásit, tak bych to tak rád měl no :) Jenom je to zvláštní, protože jsem sem párkrát přispěl z mobilu.
Reagovat
smazaný uživatel
Pan Zabloudil by ako fundovaný novinár mal vediet základné princípy žurnalistiky..Pre informáciu, tým uplne najzákladnejším je objektívnost..

Článkov o Nadalových kolenách je tu pomaly sto a v každom je nasilu zmontovaná informácia o agresívnom štýle..Nikde ale nevidím zmienku o vrodených disproporciách..Ak chce byt novinár tendenčný,nech si radšej píše blogy a netlačí sa do biznisu, nad ktorý sa evidentne nevie povzniest..
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, máš to mít jako já. Zásadně sem nechodím číst články, ani nevím, jestli jsem vůbec někdy nějakej čet. Teda pravděpodobně jo, ale nevzpomínám si :) Chodím sem prostě kvůli diskuzi. Kvalitní články si najdeš na zahraničních serverech.
Reagovat
spaniel
Nevim jestli je pise on. V naproste vetsine jsou stejne clanky na sport.cz.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak však tam máš napsáno, že je to převzatý od ČTK :) Ale když je tam podepsán, tak to upravoval.
Reagovat
smazaný uživatel
což mi připomnělo, včera jsem jel kolem knihkupectví, tak jsem se zastavil že se podívám jak vypadá sportovní sekce, načež jsem spatřil titul "WIMBLEDON ? historie, osobnosti, nejzajímavější okamžiky" (http://www.fragment.cz/aktuality/wimbledon-historie-osobnosti-nejzajimavejsi-ok-a2240122)
Tak jsem začal listovat až jsem se zastavil u Nadala a trochu se začetl... načež na mě vybaflo "když byl rafa malý, začal trénovat se svým strýcem, který si jednoho dne pomyslel: "udělám ze svého synovce leváka.."
tak jenom jak kvalitní informace se můžou k lidem dostat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak touhle knihou jsem také listoval s tím, že bych si jí i koupil. Ale podobných perel tam bylo u více hráčů, takže jsem si říkal, že je to jako bulvár.
Akorát mě udivilo, že se na tom spolupodílel Žofka - a ten se prezentuje jako tenisový expert.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem jí vyndával z regálu s myšlenkou že bych si něco početl, ale když jsem se dostal k tomuhle, tak jsem ji zas vrátil tam kde ležela... myslím i ten formát si o to sám docela říká, nacpat životní příběhy desítek tenistů na méně než 200 stránek...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím že to zrovna sem asi nepatří, ale nakonec i s Rafou to nějakou spojitost má.. Zajímalo by mě, jestli by někdo z místních neplánoval v listopadu na finále Masters do Londýna..? Padla mi dovolená, která se měla uskutečnit v létě a chtěl bych si ji něčím nahradit, tak mě napadlo, proč nevyužít nízkonákladovku za pár korun do Londýna a nepodívat se na top 8... Měl by někdo zájem..? Samozřejmě otázkou jest, zda se zůčastní Rafa, ale to se stejně pravděpodobně nedozvíme dřív než už bude na lístky pozdě..
Reagovat
rod_laver
Mam vstupenky na obe semifinale vcetne letenky jiz cca od unora. Kdyztak mi napis PM. Nad finale jsem pozdeji take uvazoval, bohuzel mam letenky od patku do pondeli a finale se hraje v pondeli a prebookovani by me vyslo draz, jelikoz neletim sam.
Reagovat
Stan_Borowitz
Nikdy mne nepřestane udivovat, jak daleko dopředu ve svém životě dokáží někteří lidé plánovat. Já se například o tom, kdy a kam pojedu na dovolenou, rozhoduji tak maximálně do dvou dvů před odjezdem (odletem)...
Reagovat
spaniel
Tak takdy je to jeste pochopitelne. Termin je dany a kdyz se chces dostat na SF nebo F, tak to jinak ani nejde. Ja spis nechapu lidi, co uz ted maji pulku vanocnich darku :-O
Reagovat
Stan_Borowitz
jde, ale je to o dost nákladnější... Já jsem to ale nemyslel ve zlém, spíš jako obdiv k tomu, že někdo dokáže žít v tak pravidelným rytmu.
Reagovat
smazaný uživatel
To já taky nepatřím mezi ty, co mají na Silvestra rozplánovaný kalendář na další rok... akorát naše dovolená je 1 ze 3 pravidelných akcí, které máme každý rok ve stejnou dobu, takže když byla zrušena, uvažuju čím ji nahradit .) ale když to tak vemu, tohle bylo vesměs rozhodnutí zcela spontánní, jen se uskuteční až za nějakou dobu :)
Reagovat
rod_laver
Je rozdil, zdali napr.mas stanoveny termin dovolene a vybiras si nejaky last par dni pred odletem nebo dopredu planujes neco, dejme tou netradicniho, jako tomu je v mem pripade ohledne TM. Priznavam, ze dlouhodobe planovani je ma domena a uz ted vim, ze se pravdepodobne pristi rok zajedu podivat na US Open, nicmene si bez takoveho planovani neumim obcas zivot predstavit. Na co bych se pak celou dobu tesil? :))
Reagovat
rod_laver
Je rozdil, zdali napr.mas stanoveny termin dovolene a vybiras si nejaky last par dni pred odletem nebo dopredu planujes neco, dejme tou netradicniho, jako tomu je v mem pripade ohledne TM. Priznavam, ze dlouhodobe planovani je ma domena a uz ted vim, ze se pravdepodobne pristi rok zajedu podivat na US Open, nicmene si bez takoveho planovani neumim obcas zivot predstavit. Na co bych se pak celou dobu tesil? :))
Reagovat
a.magerova
1.set :-))
Reagovat
J.M.
A to je vidět, jak to diváky táhne. Na Mardyho s Rogerem plný dům, o pauze před Petrou všichni prchli domů.
Reagovat
J.M.
No tak to Petra zvládla. I když Pavljučenkovová jí tam občas sázela pěkné rány. Ale je fajn vidět, že se Petra zase dostává do formy, navíc tam, kde jí to nikdy nešlo.
Reagovat
a.magerova
je naše šikulka !!!
Reagovat
J.M.
To je, a hlavně mi přijde, že se víc kontroluje a nemlátí už do toho tak bezhlavě.

Ale s Kerberovou to asi bude zápas pravdy. Jestli dá i ji, tak bych ji viděl jako favoritku ve finále.
Reagovat
a.magerova
Hlavně jí budeme držet palce nebo pěsti podle toho co bude víc fungovat !!!
A já už teď jdu zalehnout, měj se fajn a večer při obou SF papa... :-))
Reagovat
a.magerova
Dnes je to zápas dvou sympatických stříbrných olympioniků ženatých třicátníků ... :-))

Jsem ani nevěděla, že je Mardy z židovské rodiny.
Reagovat
a.magerova
s krásným koncem :-)))
Reagovat
J.M.
Mně přišlo, že Mardy měl po skončení větší radost než Roger. :-) On se Roger většinou tváří trochu ztrápeně, ale v Cincinnati už od začátku vypadá až vykysle, a to i po výhře.

Ale pěkný zápas od obou. Místy úplně famózní údery.
Reagovat
a.magerova
No zvláštní hodnocení Rogerova "ksichtění", já jsem vždy v takovém transu, že nevím ani konečný přesný výsledek natož výraz v obličeji ....
Ale dnes jsem si všimla, že má Mardy takový zvláštní uhrančivý pohled něco jako kdysi herec Franco Nero :-)))
Reagovat
J.M.
No, když si tak prohlížím Nerovy fotky, tak ta podoba je opravdu neuvěřitelná, ten výraz tváře - ale ne z jeho starých fotek, ale těch nových, po šedesátce. Ono tedy je známo, že tenisti a obecně sportovci stárnou rychleji, ta pleť je zničená z toho slunce...

Taky mě zaujalo, že Nero hrál ve filmu Mirka. :-)
Reagovat
a.magerova
No tak o filmu slyším prvně, ještě že máme CSFD, která částečně mírní mou neznalost :-))
Tady něco pro oko mužské i ženské...
http://www.zimbio.com/pictures/FafXxXItMcL/Tennis+Ace+Mardy+Fish+Seals+Deal+Model+Stacey/p6EXPQf3DmI/Mardy+Fish
Reagovat
a.magerova
http://dokina.tiscali.cz/osobnost/franco-nero-16294
Reagovat
a.magerova
http://blog.nj.com/njsports_impact/2009/09/large_federer.JPG
Reagovat
J.M.
No zrovna ten usmívající se Fish versus zachmuřený Nero, to je ostrý kontrast. :-) Ta Rogerova fotka taky musí být hodně stará, ještě asi z doby, kdy se naposledy usmál. :-)
Reagovat
a.magerova
No tak to ses dnes špatně koukal, protože Roger se smál či usmíval po těch "kiss cam" ...
Reagovat
J.M.
Vážně? Tak to mi opravdu uniklo. To jsem rád, protože už nepamatuju, kdy se naposled něčemu usmál na kurtu během zápasu (na YouTube je řada příkladů z poměrně dávné minulosti). Už delší dobu mi přijde nějaký skleslý.
Reagovat
a.magerova
Jo sem tam se usměje i v zápase a dnes i zatleskal Mardymu za pěkný prohoz :-))
Reagovat
J.M.
Zatleskal Mardymu? Tak to jsem opravdu nesledoval pozorně. Ale i když si občas pustím nějaké video na YouTube, kde má zatleskat soupeři, stejně si říkám - opravdu zatleskal, nebo jen kontroloval výplet? Jeho gesta jsou stejně úsporná jako celý jeho projev. :-)
Reagovat
a.magerova
a nebyla to kontrola výpletu a bylo to v 1:57, protože v tu dobu jsem to napsala vedle na diskuzi :-))
A letos jsem si toho tleskání u něj už všimla víckrát, Nole toto dělá běžně, ale u Rogera to pozoruji až letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, Roger walkover do finále. Stan se tradčině posere už v šatně a pustí mu to.
Reagovat
a.magerova
Nebo si vzpomene na to, že ho Roger nepozval na svatbu a schválně ho porazí :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D Že by? Ale ne, takový šmejd on není. On bude zase solidární. Dostal opožděně svatební kločáky aspoň.
Reagovat
J.M.
Co je s Fishem? Všude pořád svítí, že se má hrát.
Reagovat
a.magerova
J.M. - až v jednu nebo mi něco uniklo?!
tomasinho: jestli dostal něco ze svatby nevím, ale mohl by mít Stan pochopení, když mají i podobné starosti :-)))
http://f2.blick.ch/img/incoming/origs1759448/6188639864-w980-h653-q70/Wawrinka-mit-Nachwuchs-im-Davis-Cup-Training-.jpg
Reagovat
J.M.
Ano, až v jednu. Já jsem to původně pochopil tak, že Mardy zápas vzdal, ale tomasinho tím myslel, jak to má Roger do finále snadné.
Reagovat
a.magerova
No abychom TO nezakřikli ....
Každopádně budu držet palce i pěsti Rogerovi, Mardy je sympaťák, ale dnes mu prostě fandit nemůžu :-/
Reagovat
J.M.
No, první set je tam. Ale ten bekhend, ten Rogerův bekhend! Kdysi se říkalo, že nejlepší jednoručný bekhend má Gasquet a Wawrinka. Potom se začalo i říkat, že nejlepší jednoruč má Federer. Dnes už mnozí říkají, že nejlepší bekhend má Federer. A kdybych měl soudit podle tohoto zápasu, tak bych rozhodně souhlasil. Protože ho tak zlepšil... To je neskutečné, co a v jaké rychlosti tou jednou rukou zvládá. Novak nemá lepší bekhend. Opět se ukazuje, že jednoruč není žádný nezbytný hendikep. Jenom se to musí pořádně naučit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Když se pořádně umí, je jednoruč bekhend určitě větší zbraň než obouruč...
Reagovat
Sonja
čtvrtfinále je velkej úspěch:-)
Reagovat
Sonja
Tak 1:1 na sety...no nic, snad to nakonec pro Miloše dopadne jako s Tomem:-)
Reagovat
a.magerova
Doufám, že Stan není Tom... a vítězství si pohlídá.
Reagovat
J.M.
Tak Stan je podle mě ještě daleko větší výkyvář než Tom, u něj člověk nikdy neví, geniální údery střídá se spoustou laciných chyb. Ale zatím to vypadá dobře, potvrdil brejk... Rozhodně se mi na jeho tenis kouká líp než na Raonicův, který je pro mě stejně nudný a nanicovatý jako tenis 99 procent všech mladých tenistů. Servis sice monstrózní, ale jinak bída. Navíc by Stan byl pro Rogera v případném semifinále asi příjemnější soupeř, což je pro mě plus.
Reagovat
a.magerova
Švýcarské semi by bylo moc fajn :-))
Reagovat
Sonja
Tak snad mu to Stan v případnym semi kamarádsky nenechá jako Tipsa Nolemu v Torontu:-P
Reagovat
J.M.
Tak snad bude, teď to je na Rogerovi. :-) Ten poslední gem byl typický. Wawrinka by pro mě byl jedním z nejatraktivnějších hráčů, kdyby tak příšerně nekazil všechno na co sáhne. Tak skvělý útok si připraví, a stejně závěrečnou smeč vyhodí z kurtu. Ale zaplaťpánbůh za takový klasický agresivní tenis. Bude ho čím dál míň.
Reagovat
a.magerova
Tak a půl je hotovo :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
tebe kazdopadne na srazu taky proplesknu - za tu tvoji faleš cikanskou..... ale ty asi nepřitáhneš
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem po několikadenní nucené přestávce mohl koukat na tenis a nestačil jsem se divit z jakým pablbem to Andy prohrál. No strašný. Na zápas s Andym sem se pak kouknul na youtube a bylo to přesně jak sem očekával. Chardy do toho mlátil hlava nehlava a padalo mu to tam (něco jako když hrál loni na US s Haasem), ale nevadí. Koneckonců jak sám Andy říkal generálka na Wimbledon taky dopadla katastrofálně a nakonec prožil nejúspěšnější měsíc v kariéře. Takže si z jeho porážky nic moc nedělám. (I když to bude taky částečně tim, že mám plnou hlavu hnusného zrádce Van Persieho)
Reagovat
a.magerova
Hele za milión denně bys TO udělal taky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ne. :D
Reagovat
Mayo
chardy je niečo ako rosol čiže tzv. trepač kobercov (mláti hlava nehlava a padá to tam) :D
Reagovat
Mayo
mňa naopak ako fandu Man Utd príchod Robina potešil :)
Reagovat
smazaný uživatel
V článku chybí důležitá informace, a to že Rafa netrpí záněty v kolenech, ale tzv. Hoffovým syndromem. Rovněž uvedl, že bude nejspíš muset změnit svůj kalendář a hrát více na antuce a méně na betonu, tak aby prodloužil svoji kariéru.

Více např. zde
http://gototennis.com/2012/08/17/rafael-nadal-confirms-hoffas-syndrome-will-be-changing-schedule/
Reagovat
Pe3k
Ten Del Potro je ok? Podle výsledku to nevypadá na žádné zdravotí problémy...Ale asi to udělal slabší soupeř.
Reagovat
gigin
tak snad mi to fans RN prominou. Dnes Nole v klidu. Nijak vyjímečný zápas. Ale pan komentátor byl vyloženě "nezaujatý" !! To by poznal i hluchý, na čí je straně :)
Reagovat
Sonja
Semifinále bude pravděpodobně dramatičtější:-(:-)...tak uvidíme, jak to dopadne.
Teď Raonic!:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já to hodím sem a vysměju se skochovi či komu za to, že DelPo-Chardy je zápas bez favorita. A můžu zase s klidným srdcem říkat, jaký je Chardy tragéd.
Reagovat
Sonja
No, tak stačí už jen dopodávat pro vítězství v 1. setu...:-)
Reagovat
a.magerova
Módní okénko: koukala jsem na Samanthu s Venus a obě velmi zajímavé šaty, líbivé barvy radost pohledět i boty ladily, ale teda Sam a ty její brýle teda nevím fakt k čemu jako měly ladit, tady je evidentně vidět, že Janíček Tipsarevičů nebyl povolán jako outfitový manager :-/
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Samantha+Stosur+Western+Southern+Open+Day+FzuQQiXSjFfl.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
pekne prouzky, sammy ;)
Reagovat
Nola
nie si sám, čo si všimol tú "nezaujatosť", ale na to sme si už mohli zvyknúť... zase na druhej strane ten výkon v 1. sete nebol preborný, ale i tak to stačilo
Reagovat
Sonja
"Rafael Nadal uvedl, že svému problémovému kolenu dá tolik času na vyléčení, kolik bude potřeba"- jediné rozumné rozhodnutí ;-)... už aby to bylo, chybíš tam!
Reagovat
Pe3k
Aby se vrátil ještě v tomhle století. Furt to odkládá jako blizzard vydání Diabla 3. Zajímá mě jestli se ještě někdy dostane na post světové jedničky, osobně si myslím, že ne.
Reagovat
Heather_Fedex
letos samozrejme ne, ale do dvou let mu verim, ze se jednickou stane. ja jsem na nej zvedava na turnaji mistru. je to jedina cenna trofej, kt. mu chybi, narozdil od ostatnich hracu tam pojede odpocaty, muze prekvapit
Reagovat
Pe3k
Turnaj mistrů bude zajímavý, ale nemyslím, že Rafa vyhraje. Je tam moc hráčů co jej v hale na rychlém povrchu pravděpodobně porazí, ale stát se může cokoliv...Dostat se přes Djokovice bude pro Rafu hodně těžké, uvidíme.
Reagovat
J.M.
Na turnaji mistrů (respektive finále ATP World Tour) je pomalý povrch, přestože je v hale. Tam je hlavně specifikum poměrně nízký odskok, což je to, co Nadalovi dělá problémy. On spoléhá na svůj ultraextrémní topspin, kterým posílá sopueři vysoké kopce do bekhendu, a tohle mu na tom londýnském povrchu moc nefunguje, i proto se mu tam tolik nedaří. Ale samozřejmě taky bude záležet na tom, v jaké bude formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Po USO 2013 bude na prvom mieste.
Reagovat
smazaný uživatel
Moc teda nerozumim tomu, co má znamenat, že má za normálních okolností bolest a zranění pod kontrolou.
Nevim proč si nedal pauzu třeba po IW a startoval v Miami nebo proč hrál v Halle.
Věřim, že se vrátí co nejdřív, ale jestli hodlá hrát s potížemi jak tady uvádí, tak asi fakt už moc dlouho nevydrží.
Roger by mu to měl ještě pořádně vysvětlit...
Reagovat
gigin
No to by měl. Nakonec je to Bůh, ten ví a umí všechno ...
Reagovat
Pe3k
Federer učil boha hrát tenis...
Reagovat
Sonja
A nahrál to na youtube? Mrkla bych se:-)
Reagovat
a.magerova
Houby Roger...
Já bych věděla hned co Rafovi říct: "Žádný Davis Cup doma budeš, je jich tam dost, ať Tě nechaj pořádně se uzdravit... a neodmlouvej !!!"
Reagovat
smazaný uživatel
No tak mu to řekni, pod to bych se klidně podepsal. Sem zvědavej jestli poslechne
Reagovat
gigin
Tuším, že Chazy ti říká Bohyňa ??
Reagovat
a.magerova
No to by mě poslechl, musel by, to Ti garantuju !!! :-)))
Reagovat
Fandina
garantovat, že Rafa poslechne a psát to v diskusi, tak to postrádá vtip a to jsem ta, kdo tu hlavně propaguje úsměv ...
Reagovat
a.magerova
No nevím jestli jsem cíleně chtěla lidi pobavit nebo jen hypoteticky nastínit můj příkaz směřovaný Rafovi a důsledné vyžadování splnění řečeného ...
A mám-li zhodnotit, co je pro mne vtipné a co ne, tak bych to vyjádřila asi takto:
Vtipný mi připadl příspěvek Sonji: "A nahrál to na youtube? Mrkla bych se:-)" - cením si úžasného nápadu, možná to někomu vtipné nepřipadá, ale mně rozhodně jo.
Příspěvek pojednávající o čemkoli ukončen "nuceným úsměvem" mi vtipný nepřipadá teda vůbec. Beru to jako, že sis z toho udělala svou image - proč né, ale nazvat se propagátorkou úsměvu ?!! To přece nemůžeš myslet vážně...
Reagovat
Fandina
A proč myslíš, že si dávám za příspěvky ... úsměv ?
Reagovat
a.magerova
Jak píšu image.
Jinak opravdu nevím...
Reagovat
Fandina
Propaguji ho ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Tím, že ho tady polovině lidí znechutíš ?!! To moc dobrá propagace není...
Reagovat
Fandina
Každá propagace má své oběti. V dobrém i špatném slova smyslu.
Reagovat
a.magerova
Každý ať si vybere co mu víc vyhovuje.... (moje je ta dvojka)

1. MUDr. Karel Nešpor, CSc.
http://www.youtube.com/watch?v=G__lywYIPJs

2. Divadlo Járy Cimrmana
http://www.youtube.com/watch?v=X1qcMaufQ88
Reagovat
Fandina
K tomu prvnímu odkazu, tak jak to aplikovat tady na portále, připsat to tam o jaký se jedná úsměv? To by bylo moc jednoduché ne? Tak záleží na jedinci, jak s jeho propagací naloží. A taky se tak děje, jak vidím ... úsměv

Druhý odkaz tu těžko aplikovat, je v podstatě úplně cílený, jako každé dílo, umění a jinak super dílka od těchto autorů. Kdoby se rád nepobavil a nezasmál s nimi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neříkám ji Bohyňa, protože si to po mně jak děcko začal opakovat a úplně mi to znechutil :P
Reagovat
Stan_Borowitz
netušil jsem, že úsměv je taková věda a že dokonce potřebuje "propagaci" nebo snad "PR manažerku usměvu". To si jistě děláte legraci, že...
Reagovat
Stan_Borowitz
I člověk, který si v životě nedal za svůj příspěvek jediný úsměv, by měl pochopit, že to a.magerova myslela jako vtipnou nadsázku...
Reagovat
Fandina
Myslím, že a.magerova odpověděla na mou glosu, nadsázku a není co řešit ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist