Nadal vyhrál i 18. letošní zápas! Vstupem do sezony překonal Federera a Samprase

17. 3. 2022, 06:42
Aktuality 199
ATP INDIAN WELLS - 35letý Španěl Rafael Nadal na Masters v Indian Wells zdolal ve dvou tie-breacích domácího Reillyho Opelku, v roce 2022 vyhrál i svůj 18. zápas a zaznamenává historicky třetí nejlepší vstup do sezony. O jedno vítězství překonal Rogera Federera a Peta Samprase, delší šňůru bez porážky měl v úvodu sezony už jen Novak Djokovič (2011 a 2020).
Rafael Nadal (© AFP)

Rafael Nadal se v lednu vrátil na kurty po vleklých problémech s nohou, kvůli kterým pět měsíců nehrál. Hned však našel skvělou formu - v roce 2022 ještě neprohrál a prožívá svůj nejlepší vstup do sezony.

Letos 35letý Španěl odehrál tři turnaje a všechny vyhrál. Triumfoval na podniku ATP 250 v Melbourne, na Australian Open získal rekordní 21. grandslamový titul a před necelými třemi týdny ovládl i akci ATP 500 v Acapulcu.

A na vítězné vlně se veze i teď na Masters 1000 v Indian Wells. Po domácím Sebastianu Kordovi, kterému ve třetím setu utekl ze stavu 2-5 s mankem dvou brejků, a Britu Danielu Evansovi si poradil i s americkým 'bombarďákem' Reillym Opelkou.

Statistiky zápasu
Nadal - Opelka
6 esa 9
3 dvojchyby 5
70 %
1. podání 'in' 76 %
84 %
úsp. 1. podání 76 %
73 %
úsp. 2. podání 33 %
20 winnery 33
15 nevyn. chyby 39
5/6 hra na síti 12/19
1/5 brejkboly 1/4
93 celkem bodů 78
čas: 2:11

Nadal ani ve druhém vzájemném duelu neztratil set, tentokrát však o jedenáct let mladšího soka udolal až po dvou a čtvrt hodinách boje ve dvou tie-breacích.

První set se nesl v duchu rychle vyhraných gamů na podání. Nadal po něm vyhrál 29 z 32 fiftýnů a i když nevyužil jediný nabídnutý brejkbol, zkrácenou hru zakončil ziskem pěti bodů v řadě a ujal se vedení.

Druhá sada už přinesla větší zápletku. Nadal se od stavu 2-1 dostal do útlumu, jako první ztratil servis a za stavu 2-4 čelil celkem třem brejkbolům. Všechny však zlikvidoval, vzápětí Opelku připravil o servis a znovu se šlo do zkrácené hry. Tu Španěl ukončil 20. vítězným úderem.



"Byl to fyzicky i psychiky náročný duel, ale s tím jsem počítal. Ve druhém setu jsem asi na chvíli ztratil koncentraci, ale dokázal jsem se vrátit a hrát lépe a lépe. Jsem rád, jak jsem ten závěr zvládl," komentoval Nadal, jenž na turnajích Masters 1000 vyhrál 401. utkání a upevnil si pozici v čele historického pořadí. Bilanci v osmifinále BNP Paribas Open vylepšil na 12-1.

Nadal na začátku žádné sezony nevyhrál víc jak 11 zápasů v řadě, ale letos má na kontě už 18 vítězství bez jediné porážky. Překonal tak nejlepší vstup do sezony Rogera Federera (2018) a Peta Samprase (1997). Lepší starty měl už jen Novaka Djokovič, který v sezoně 2011 vyhrál 41 zápasů a předloni 26 zápasů, než našel přemožitele.

"Nemůžu říct, že to je sen, protože jsem před dvěma třemi měsíci o něčem takovém ani nesnil," uvedl Nadal a přiznal, že ho stále trápí loňské problémy s nohou. "Jsem šťastný, že vůbec můžu hrát tenis. Dnes to bylo o něco horší než jiné dny, noha mě trápí trochu víc," dodal.

Ve čtvrtfinále, v němž má v Indian Wells bilanci 10-1, se šampion z let 2007, 2009 a 2013 Nadal střetne s Australanem Nickem Kyrgiosem (h2h 5-3), který postoupil bez boje přes nemocného Itala Jannika Sinnera

Alcaraz je poprvé ve čtvrtfinále turnaje Masters
Ve skvělém vstupu do sezony pokračuje také Carlos Alcaraz, který letos vyhrál 11 z 12 zápasů. Naposledy porazil 7-5 6-1 přemožitele světové jedničky z předchozího kola Francouze Gaëla Monfilse, připsal si 9. výhru v řadě a poprvé postoupil do čtvrtfinále turnaje Masters 1000.

O své největší semifinále si 18letý Španěl, čtvrtfinalista loňského US Open, zahraje s obhájcem titulu Cameronem Norriem (h2h 1-0). Britský tenista v osmifinále přehrál 6-2 6-4 Američana Jensona Brooksbyho.



Grigor Dimitrov v osmifinále porazil 6-3 7-6 domácího Johna Isnera, vzájemnou bilanci vyrovnal na 2-2 a po pěti měsících vyhrál tři zápasy po sobě. O zopakování loňského semifinále si bulharský tenista zahraje s 12 zápasů neporaženým Andrejem Rubljovem (h2h 2-2).

Druhý skalp hráče Top 10 oslavil Miomir Kecmanovič. 21letý Srb zdolal 6-3 6-7 6-4 Itala Mattea Berrettiniho a postupem do čtvrtfinále vyrovnal své maximum na turnajích Masters 1000 právě z Indian Wells 2019. 

O své největší semifinále se Kecmanovič utká s domácím Taylorem Fritzem (h2h 0-2). Loňský semifinalista po obratu zdolal 3-6 6-4 7-6 Australana Alexe de Minaura a vzájemnou bilanci upravil na 2-4.

V Indian Wells letos startovalo 9 hráčů Top 10, ale pouze dva z nich (Nadal a Rubljov) se dostali mezi osmičku nejlepších. Úvodní zápas nezvládli Alexander Zverev a Félix Auger-Aliassime, ve třetím kole ztroskotali Daniil Medveděv, Stefanos Tsitsipas a Casper Ruud a v osmifinále skončili Berrettini se Sinnerem.

 

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 9.554.920 dolarů
středeční výsledky (16. 03. 2022)
• Dvouhra - osmifinále •
Nadal (4-Šp.) - Opelka (17-USA) 7-6(3) 7-6(5)
Kecmanovič (Srb.) - Berrettini (6-It.) 6-3 6-7(5) 6-4
Rubljov (7) - Hurkacz (11-Pol.) 7-6(5) 6-4
Kyrgios (Austr.) - Sinner (10-It.) bez boje
Norrie (12-Brit.) - Brooksby (USA) 6-2 6-4
Alcaraz (19-Šp.) - Monfils (28-Fr.) 7-5 6-1
Fritz (20-USA) - De Minaur (29-Austr.) 3-6 6-4 7-6(5)
Dimitrov (33-Bulh.) - Isner (23-USA) 6-3 7-6(6)


 

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

199
Přidat komentář
paddy
Roger Federer 41 %
Rafael Nadal 28 %
Novak Djokovic 31 %

YT: Paul Martin - 27 tis. hlasů
Reagovat
paddy
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, best footwork. Federer možno tak doma na záhradke, na kurte oproti Goatom strácal.
Reagovat
paddy
tyto série jsou hezké, ale moc se to prožívá, protože je to hodně o štěstí
stačí jeden zápas a série vlastně zmizí, i když by to byla jediná porážka sezóny

% úspěšnost v sezóně nebo počet vyhraných GS a 1000 to je silnější kafe smile
Reagovat
smazaný uživatel
Suhlasím, Rafa mohol mať dve prehry a jeho začiatok sezóny by sa okamžite javil ako priemerný. Bez zisku AO.
Reagovat
paddy
Nadal R. - Kyrgios N. 1.46 2.86

dnes to s Kyrgiosem nebude lehké a i bookmakeři to tak vidí
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to dobrý zapas, tesim sa.
Reagovat
Rafaeoli25
No já tak napůl, snad mu bude vycházet servis a v pohodě to ukočíruje. Fakt bych byl naštvaný doběla, kdybychom kvůli Kyrgimu neviděli souboj s Carlosem, na ten se těším nejvíc.
Reagovat
Rafaeoli25
To jen Pe3k může tvrdit, že Kyrgios je parodie na soupeře, co k tomu říct.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak záleží, jestli teď trénoval víc na kurtu nebo na PSsmile
Reagovat
Rafaeoli25
Kyrgi ani nemusí moc trénovat, je to přírodní talent, když si řekne, dnes se mi chce hrát a stojí proti mně Nadal tak tam nechám všechno. A nechá, vždycky to tak je když hraje někým z Big3.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To je sice pěkné a na 2 vítězné to funguje lépe než na 3, ale přesto absence tréninku, případně kondičky se většinou ve vypjatých zápasech projeví. Co se talentu týká, to ano, asi větší před ním dlouho nebyl a nejspíš ani po něm nějaký čas nebude.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Na AO bez herní praxe vzdoroval jednomu z nejlepších hráčů na hardu posledních let. Kdyby dotáhl první set, byl by zápas asi o mnoho zajímavější. Každopádně to byl neuvěřitelný výkonsmilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
Právě proto, on si prostě na hvězdy vyšlápne jakoby se nechumelilo, i kdyby předtím prohrál deset zápasu s hráči třetí stovky. To je holt on. Jako Gulbis.
Reagovat
Rafaeoli25
Vidíš, že to bude zase další vzájemný zápas pro člena Big3, který bude asi o ústa a nebudu se divit, pokud Kyrgi postoupí. Je jako v tranzu, když hraje proti top hráčům, navíc legendám.
Reagovat
Rafaeoli25
Podstatné jsou GS a Masters, plný souhlas, úspěšnost v sezóně také, také absolutní procento vyhraných zápasů v kariéře je velmi hodnotný a podstatný ukazatel.
Reagovat
Krisboy
Tak hodně štěstí! smile
Reagovat
gigin
Dobré, za 7 minut to bylo 3:0 a hotové.
Reagovat
Rafaeoli25
Taky jsem kdysi fandil Vsetínu, byly to skvělé časy - Jaškin, Galkin, Sršeň, Beránek, Dopita..jakoby to bylo včera.
Reagovat
smazaný uživatel
Sršen, Sykora, Sup, Vorel, Straka, Špaček, Ptáček a iní.

Tieto esá na ľade doslova lietali. Staré dobré časy.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Vránasmile
Reagovat
smazaný uživatel
Aj :)

Tam je skor problém nájst vtáka; ktorý nebol hokejista :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Pod vedením nejprve Horsta Valáška smile
Reagovat
gigin
V tu dobu jsem je nenáviděl. Jednak ani jeden odchovanec, všechno koupení hráči, druhak tehda jsem byl žlutomodrý Zlíňák. Jako samozřejmě Zlínu fandím dál, mám to z domu 15 km jak tam tak na Vsetín. Vsetín jsem začal tlačit, až když ho vyloučili z ligy apod a začal od nuly.
Reagovat
smazaný uživatel
ja som Nadalov skalny od 2011teho ked som začal sledovať tenis a je to niečo, čo musi tešiť každeho jeho fanušika
moc mu to prajem smile
Reagovat
Rafaeoli25
Hlavně to těší z pohledu loňského roku, když už to vypadalo opravdu bledě a kdekdo ho odepsal, i když to už se stalo mnohokrát..
Reagovat
Rafaeoli25
Abychom se taky bavili o něčem jiném, jak vidíš budoucí možnou rivalitu s Alcarazem? Upřímně moc se na ni těším a jsem zvědavý, co proti sobě vytáhnou, čekám opravdu parádní mače smile
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal mal rivality s hracmi narodenými v 70rokoch, s Federerom nar v 1981, s Djokovicom 1987, s Thiemom 1993, Tsitsipasom 1998, a teraz udajne Alcaraz 2003.

Ja som uz z tych rivalít unavený. Áno, vyzerá to tak, že Nadal je večný, PEPA retards sú na dne, je to prijemný pohlad. Ale neocakavam velku rivalitu medzi dvoma Spanielmi. Bodaj by odohrali spolu aspon 10 zapasov, z toho 4-5 na GS, znamenalo by to Rafovu dlhu karieru. Velmi dlhú.

Ak sa stretnu v SF a obaja predvedu rovnaký herný level, Rafa vyhrá, je skusenejsi. Alcaraz ho bude musiet prehrat tenisovo, ak bude chciet uspiet.
Reagovat
Rafaeoli25
Souhlas s tímhle pohledem. Každopádně to bude moc zajímavé neb Alcaraz bezpochyby je největším talentem od doby, kdy se objevil Djokovic, má to v hlavě srovnané a může z toho být několik hodně zajímavých vzájemných zápasů, jak na antuce tak na hardu, oba umí na obou, takže je tu velký potenciál vidět něco mimořádného.
Reagovat
Amputace
Jenom ať Nadal z tohoto období vytěží co nejvíc, zatím (na rozdíl od zbytku big3) nezažil ve své kariéře nějaké delší období, kdy nemusel čelit Federerovi či Djokovičovi v dobré formě. Tak jenom ať se fanatici vztekají a Nadal sbírá vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Uz za dva mesiace su ti dvaja klauni hodní na povraz :)

A teraz si predstavme, ze by Nadal do 26r bol na okruhu de facto sám, ako bol Federer. Na antuke mal Rafu, ale inde bol sám.

Nadalovi sa to podarilo len na jednom neoblubenom GS a aj to v 35r. V Australii nehral tak dobre, ako hrá momentálne, neistota z prvych zapasov je fuč a verim mu na celkovy titul, hoci najma QF a SF bude náročné.

Uvidime, co antukova sezona. Dva turnaje za mesiac su pre Rafu perfektný schedule. Odohrat 4 turnaje za 5 tyzdnov bude narocne a snad nestrati istotu a fyzicky fond.
Reagovat
Rafaeoli25
Jde o to se neutavit, snad se to nestane.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Každopádně Alcaraz je jeho nástupce a bylo by fajn, kdyby jsme viděli postupné střídání stráží, které by ale trvalo tak alespoň tři roky, to by bylo pěkný smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Kdyby se každý půlrok někde nezašíval, tak by na ně možná takové štěstí nemělsmile
Reagovat
Krisboy
Slabá érasmile
Reagovat
Rafaeoli25
A v roce 2026 bude ta úplně nejslabší až Nadal vyhraje svůj poslední titul smile
Reagovat
Krisboy
Jistě Kamilosi smile

Tímto tě oficiálně pasuji na největšího osla tenisportálu smilesmile
Reagovat
Rafaeoli25
smile, nerozumíš ani srandě, ach jo. Každopádně nikdo neví, čeho Nadal ještě může za několik let být schopen, navíc psal jsem titul, tím nebyl nutně myšlen GS jestlis to nepochopil smile
Reagovat
Rafaeoli25
Abychom se taky bavili o něčem jiném, jak vidíš budoucí možnou rivalitu s Alcarazem? Upřímně moc se na ni těším a jsem zvědavý, co proti sobě vytáhnou navzájem, čekám opravdu parádní mače smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nepatřilo sem.
Reagovat
Krisboy
Ty tvoje grafomanský výlevy nepatří ani sem, ani jinam.
Reagovat
Rafaeoli25
Asi nevíš co grafomanie znamená, ty kašpárku smile
Reagovat
Rafaeoli25
Co smysluplného tu prezentuješ ty, když jsme u toho, pověz..
Reagovat
Rafaeoli25
Na co se opravdu co se týče IW těším, je mač Nadala s Alcarazem, tak snad to Kyrgios a Norrie neporazí, to by mě fakt naštvali smile
Reagovat
Rafaeoli25
Famózní vstup do sezóny, samozřejmě Djokerův z roku 2011 je stěží dosažitelný, i tak mistrovská práce, která zasluhuje maximální respekt, jako v případě Rogera v roce 2017. Ti, co jeho comeback snižují, jsou ubozí. Je smutné, že v některých lidech není ani špetka respektu a i kdyby Nadal byl za tři měsíce s bilancí 43:0, tak jen mávnou rukou a řeknou no a. Ještěže mi takové postoje nemohou ani v nejmenším zkazit radost, kterou mám. Je to obrovská satisfakce po moři posměšků od loňského června az do ledna tohoto roku. Takže jen houšť a čím dál větší kapky Rafo smile
Reagovat
Patik
tak pokiaľ ti to nezkazí teda radosť tak asi môžem tak potichu podotknúť že tie bilancie Djokoviča a Federera boli oboje cez Nadala a iných top hráčov..ale aj tá Nadalová bilancia cez hráčov druhej a tretej desiatky si zaslúži rešpekt..bez hejtov..no offense smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ještě jednou ti připomenu ten rok 2006, koho potkal Roger při své dominantní cestě na začátku sezony:

1) Minář
2) Santoro
3) Baghdatis
4) Haas
5) Monfils
6) Istomin
7) Mayer
8) Mirnyj
9) Haas
10) Davydenko
11) Kifer
12) Baghdatis
13) Wawrinka
14) Al Ghareeb
15) Vik
16) Južnyj
17)....porážka od Nadala
18) Massu
19) Rochus

atd.atd.

A teď mi řekni, v čem byla tato konkurence tak lepší než ta, kterou musel letos zatím porazit Nadal, řekni smile
Reagovat
Patik
myslel som že hovoríme o roku 2017 smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, ale je nutné vzpomenout i jiné roky, když říkáš, že ten letošní je tak strašně slabý a že to má zadarmo. Tak tu jen ukazuji rok 2006 a ptám se tě, v čem byl jiný.
Reagovat
Patik
ja som reagoval len nato čo si uviedol v komentári Federer 2017 a Djokovič 2011..:) čo sa hentých hráčov týka ktorých si napísal neoponujem ti..smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jo to beru, ale když někdo říká o letošku jak to má Nadal snadné, tak tu jen uvádím, že Roger to měl stejně snadné třeba v roce 2006, takže těch slabých úvodů sezón bylo v tom případě víc, ne jen tato.
Reagovat
dappe
Úplně se do toho nechci zapojovat, ale co dnes můžeš vědět o roku 2006? Tady napíšeš seznam jmen a co s tím? Ty zápasy přeci musíš vidět...
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já sleduji tenis velmi pravidelné od roku 97 a ty?
Reagovat
Rafaeoli25
A zrovna rok 2006 jsem viděl celý, skoro všechny turnaje včetně těch malých.
Reagovat
dappe
Já zhruba od 2003, podrobněji zhruba od 2005. Proto si moc dobře pamatuji, že tenkrát byl tenis rozhodně v lepším stavu než v současnosti. Tou současností myslím posledních několik sezon, ne přímo letošek (vůbec to totiž nesleduji). Klidně bych se ale vsadil, že tebou zmíněný Davyděnko, tedy jeho čtvrtfinále na AO 2006, byl zápas úrovně, které se žádný zápas letošního AO ani zdaleka nevyrovnal.
Reagovat
Rafaeoli25
Promiň ale to je oxymoron, říkáš, že to letos vůbec nesleduješ, ale zároveň můžeš posuzovat, že to bylo určitě horší než tehdy? To hodnotíš tedy jen z doslechu, podle mínění jiných?
Reagovat
dappe
Ne, já to srovnávám s ročníky cca od 2015, 2016. O letošní sezoně jsem psal, že bych se vsadil (tedy si to myslím).
Reagovat
Rafaeoli25
Myslet si a vědět jsou dvě odlišné věci, když už jsme u toho. Chce to vidět, abys věděl smile
Reagovat
dappe
A zjistil bych něco jiného než poslední sezony? Já se tě ptal, zda si viděl některé ty zápasy z 2006? To mi stačí jako odpověď. O tuto sezonu mi vůbec nejde.
Reagovat
Rafaeoli25
Viděl jsem je a proto mohu ho hodnotit jak hodnotím samozřejmě.
Reagovat
dappe
V pořádku, navíc máš fotografickou paměť, takže není důvod tvému hodnocení nevěřit.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak paměť mám opravdu dobrou a na tenis zvlášť, pamatuji si přesně i na mnoho zápasů Samprase s Agassim a Kordou, pořád mám v paměti věci staré 20, 25 let smile
Reagovat
smazaný uživatel
Neblázni kámo, Davydenko bol typicky predstavitel druhej vlny, akych mas dnes od Tsitsipasa, FAA, Mattea a kopec inych.

To, ze hral rychlo po odskoku neznamena, ze bol lepsi. To hra aj Medvedev. Nemal ziadny servis a kopec UE.

Ten Rafaeoliho zoznam prave naopak, to su tvrdé dáta. Nepotrebujes vidiet zapas s Baghdatisom, aby si vedel, ze proste nebol lepsi hrac ako Medvedev.
Reagovat
dappe
Potřebuješ ale vidět dané zápasy, aby si je mohl hodnotit. Zvlášť, když se bavíte jen o malé části sezony.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já je viděl, pamatuji jak hrál Baghdatis, nebylo to špatné, hrál tehdy velmi dobře, ale určitě to bylo srovnatelné s Medvedevem a Šapovalovem.
Reagovat
Amputace
To je pouhá nostalgie. Dnes je rovněž k nalezení hromada kvalitních zápasů i mezi hráči "druhého sledu". Jsme příliš zhýčkaní standardem, který nastolila big3, takže spolu s jejich odcházením se nám najednou zdá, že ta kvalita chybí, ale není tomu tak. Nebo v čem byl třeba Nadalův zápas na AO se Shapovalovem podle tebe méně kvalitní než zápasy z roku 2006?
Reagovat
dappe
Letos jsem viděl z AO jen velmi málo. Zápas se Shapovalovem je ten, kde měl Nadal úpal a Shapovalov se v pátém vyházel z kurtu?
Reagovat
Amputace
Jj. Ten.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak to on Davydenko když šlo do tuhého tak pod.lal co mohl také, proto také vždy velké zápasy prohrál, hlavně na GS, takže srovnání s Šapem je na místě. Každopádně ten zápas byl velmi dobrý, nejdříve dominoval Nadal, pak přišla indispozice to ano, ale zároveň se Denis zlepšil, no a pátý set Nadal urval, ač za jeho pomocí.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Amputace
Takže třeba finále letošního AO se v kvalitě nevyrovnalo nějakému Davyděnkovu QF z 2006, to myslíš vážně?
Reagovat
Rafaeoli25
Řeknu to takhle, tehdejší čf Davydenka nebylo nějaké čf, bylo to čf s Federerem a bylo určitě velmi velmi dobrým zápasem, v kontextu turnaje tehdy asi předčasným finále, každopádně tento zápas byl určitě srovnatelný s finále letos mezi Nadalem a Daniilem.
Reagovat
Rafaeoli25
Určitě si to tehdejší čf nezaslouží degradaci, bylo to pěkné a napínavé, jak ale říkám, letošní finále si s tímto čf nezadá.
Reagovat
dappe
Já viděl z finále první dva sety, takže celý zápas nevím. První dva sety se tomu kvalitou vůbec rovnat nemohly.
Reagovat
Amputace
Tak to tedy mohly úplně v pohodě.
Reagovat
Pe3k
Takže ty vlastně tvrdíš tohle: vyhrával Federer (slabá éra) vyhrává Nadal (konkurence jak svině Jirka Veselý aspol). smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ty jsi fakt manipulátor jak se patří, sorry. Jen tu říkám, že letošní vstup do sezóny Nadala byl plus minus stejně obtížný jako ten Federerův v roce 2006. Jestli to nevidíš, tak je mi tě opravdu líto, nechceš v tom případě vnímat realitu smile
Reagovat
Pe3k
Ano vnímaní reality se provádí tak, že se musíš vrátit 16 let nazpět smile smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak očividně musím, když tu vykládáš nesmysly o tom, že tohle je zaručeně jasně nejslabší začátek sezóny v historii. Je to směšné kamaráde, když ale ukážu jasný argument, tak ho nechceš vidět, co dodat smile
Reagovat
Pe3k
Fedr musel čelit Nadalovi.

Nadl nemusí čelit nikomu z Big 3.
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, v 17 zápase, jinak to byl jediný těžký zápas, co tehdy hrál. Nadal zase čelil Medvedevovi, se kterým navíc prohrával 0:2. Je to tedy velmi podobné.
Reagovat
Pe3k
Ne já nebudu degradovat Nadala na úroveň Medvěděva jen aby jsi ty našel nějaký ubohý argument. Předvádíš mentální gymnastiku namísto toho aby sis přiznal to co všichni vidí. Letošní sezona je nejslabší od začátku open éry. smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Vidíš to ty, tak si to mysli, nemá očividně smysl s tebou diskutovat, na žádné argumenty neslyšíš a snažíš se bohužel jen napadat. Co se dá dělat. Ja chápu, že tě Nadalovy úspěchy štvou a že sis v roce 2016 asi už myslel, že je s ním ámen a že až do konce svých dnů budeš moci psát, jak jeho kariéra je ve srovnání s Rogerem a Novakem nicotná a že už to bude navždy jen pěkný a příjemný terč na posměšky. Tohle jsi nečekal a já chápu, že tě to asi žere, čísla jsou holt čísla. Přesto byses nad to měl povznést smile
Reagovat
Pe3k
Celou dobu je řeč o letošní sezoně a ty tady vytahuješ něco co se děla před 16 lety...Točíš nesmysly, měníš téma, ale nakonec jsem já ten co neumí diskutovat smile wake up.
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, ty tu zavedeš řeč o letošní sezoně a myslíš si, že se pojede dle tvých not a nikdo ti nebude oponovat. Jenže tak to nefunguje víš smile
Reagovat
Pe3k
Pokud chceš oponovat tak letošní sezonou neboť o té je řeč. Když napíšu, že letošní sezona je slabá a ty že 2006 byla taky, tak to jen potvrzuješ co jsem já napsal... smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, ty píšeš, že tahle sezóna je nejslabší, ne že by byla jedna ze slabých a v tom je podstatný rozdíl. Hraj si se slovy jak chceš.
Reagovat
Pe3k
Slabá, slabší nejslabší? To ty si hraješ se slovy, ale to podstatné už si pochopil...Rafa je bůh nehledě na letošní sezonu, tak se raději zastávej jeho než letošní konkurence, to má totiž alespoň nějaký smysl.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak já jsem absolutně spokojený s letošním rokem a nijak ho ani vlastně nemám potřebu obhajovat, jeho výsledky mluví samy za sebe a to je vždycky nejlepší smile
Reagovat
Pe3k
Ne, vůbec ho nemáš potřebu obhajovat, ty stovky komentářů co tomu věnuješ jednoduše zmizí smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jestli sis nevšiml, podstatná část mých komentářů byla o politice za poslední dobu, no a v tenisu píšu i o jiných věcech než relevanci Nadalových výsledků. Dobře to víš.
Reagovat
Patik
No dobre a Djokovič čo ? keď dá Nadal nejako 42-0 povieš že to je lepší comeback ?
Reagovat
Rafaeoli25
Ne, já to takhle poměřovat nebudu, jen řeknu skvělý, tohle předvést ve skoro 36 to je majstrštyk. Minimálně pak by si ale od svých oponentů zasloužil aspoň trochu nějakého uznání nebo ne? Ok, pakliže by bylo 43:0, už i s Djokerem v pavoucích nepodstatnou věcí, tak nad tím rukou mávni, určitě můžeš, když ti to tak přijde. Toho je schopen kdekdo.
Reagovat
Pe3k
Federer v 35 porazil 4x v řadě svého největšího rivala Nadala, který je navíc o 5 let mladší. Nadal kdyby musel jít proti o 5 let mladšímu Djokovicovi neuhrál by set smile smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tvoje hypotézy co by kdyby jsou úsměvné, pravdou ale, že rozhodují jen výsledky na papíře, to co aktuálně je. Já opravdu vím, že se ti těžko smiřuje s tím, že má Nadal 21 a skončí třeba na 25. Vím, ze bys byl rád, aby to tak nebylo, ale co s tím naděláš? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Kdyby byly..víš jak to je smile
Reagovat
Pe3k
Dobře takže se vrátíme k faktům. Roger porazil 4x o 5 let mladšího Nadala, to Nadal nic porovnatelného nedokázal neboť Novaka mimo antuku neporazil už 10 let smile
Reagovat
Rafaeoli25
A co to znamená v celkovém kontextu? Je to víc než je počet GS titulů. No není, ukazatel GS je podstatnější, takže o čem diskutujeme? smile
Reagovat
Pe3k
O letošní sezoně, kolikrát to mám napsat, aby jsi to pochopil?
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ty se tu jen snažíš znectít Nadala a hledáš argumenty, které ale nejsou relevantní a v celkovém kontextu neobstojí. Jak ti ale zopakuji, já tohle Rogerovi a Novakovi dělat nebudu. Jsem rád, že je Nadal na 21 a jen si teď přeju, aby se dostal na 25 a s tím budu spokojený. A co si myslíš ty, věř mi, mě zase tak netrápí, klidně si tu svoje názory tapetuj dle libosti smile
Reagovat
Pe3k
Netoč furt nemá to smysl, předmět diskuze je, že ty se bojíš přiznat pravdu o letošní sezoně to je celé. Jdi dělat něco užitečného, psát tady denně stovky komentářů není normální...Stejně víš, že mám pravdu, zatím čau.
Reagovat
Rafaeoli25
Hele já si budu psát kdy chci a co chci a dělám mraky užitečných věcí, o kterých nemáš ani potuchy, tak se o mě laskavě neotírej, díky. Jinak utvrzuj se klidně dál ve své pravdě, je mi to lhostejné, já si ponechám tu svojí a oba budeme spokojeni, tenhle fight nemá smysl smile
Reagovat
Pe3k
To jsem rád, že krom psaní na tp děláš i něco užitečného smile
Reagovat
Rafaeoli25
No to si piš, snad to platí i ve tvém případě.
Reagovat
smazaný uživatel
Hej no, porazil ho 4x. Len škoda, ze to bola tá jediná sezóna z 20. Inak vzdy utrel :)...Navyse vyhry z Miami, Sangaja a Bazileja su asi na urovni Rafovych vyhier s Rogerom z MC.

Nadal vyhral s Djokovicom ako jediny hrac historie dve hardové finále majoru. To sa Federerovi nepodarilo. Ten s Djokovicom nevedel uhajit ani Wimbledon. Vzdy bol len taký otloukánek. Vlastne podobnu ulohu plnis aj ty na TP. Mozno práve preto mu fandiš :)
Reagovat
Amputace
A k tomu, že Nadal jako teenager pravidelně porážel Federera v nejlepším tenisovém věku, řekneš co? Je úsměvné, že najednou vytahuješ otázku "největšího rivala", když posledních deset let to v tvé argumentaci byla jen bezvýznamná H2H statistika, která nevypovídá absolutně o ničem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
a za to si pak odnesl sbírku pěkných kanárkůsmile
Reagovat
Amputace
Dnešní Medvěděv (kterého Nadal musí porážet) je na hardu rozhodně přinejmenším na srovnatelné úrovni, jako byl Nadal v roce 2006 mimo antuku. Také nezapomínej, že ten Medvěděv, který podle tebe představuje nulovou konkurenci a ekvivalent nejslabší éry historie, utřel ve finále US nejlepšího hardaře všech dob 3:0 na sety.
Reagovat
smazaný uživatel
Medvedev je na harde niekde na úrovni Murrayho, ak nie viac. Andy ma z hardu jeden GS, Medvedev tiez jeden, mohol mať už tri.

A sucasne je daleko pred vsetkymi tymi Roddickmi, Gonzalesmi, a podobne. To je snad uplne jasné.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Amputace
Hlavně je na rozdíl od všech těch Roddicků, Gonzalesů a podobně - jak píšeš - konzistentní ve výkonnosti. Na hardu už čtvrtý rok patří do úplné špičky, hrává pravidelně finále hardových Masters, TM i GS, navíc jeden GS i získal - přes Djokoviče.
Reagovat
Pe3k
Takže si vlastně přišel s dalším důkazem současné slabé éry, děkuji.
Reagovat
Amputace
Opět nepochopil. Ale nevzdávej se - Rafa ve finále AO ukázal, jak se to dělá.
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak proč zmiňuješ Veselého? Byl ve finále Dubaje a zdolal Djokera, hrál v tu chvíli výborně, no a? smile
Reagovat
Pe3k
A ti lidi co byli v roce 2006 v top 10 co jsi tady vypsal ti nehráli výborně?
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, takže Baghdatis, Kiefer, Haas nebo Monfils byli tehdy úžasnou konkurencí, zcela neporovnatelnou s Medvedevem, Berrettinim, Šapovalovem, Norriem nebo Kyrgiosem. Jasně smile
Reagovat
Pe3k
Ten Kyrgios tam mě vyloženě pobavil a to mám Nika rád, svým způsobem. Hráč rank 132 a ty ho použiješ jako důkaz konkurence, ne proto že by jim byl, ale proto že máš strach, že s ním Rafa rupne smile hrát se to jinde tak by i mohl.
Reagovat
Rafaeoli25
Jasně, Nick není konkurence, proto Ruuda slupnul jako malinu. Jinak dobře víš, že u některých hráčů nejde o to, kde v žebříčku jsou, ale jaký potenciál a kvality mají, mohou zahrát skvělý tenis zčistajasna a porazit kohokoli.
Reagovat
Pe3k
Tak jaký má potom smysl tady vypisovat hráče z roku 2006 tak, aby ten rok vypadal co nejslaběji? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ty jsi tu mezi prvními vytáhl to, jak je začátek téhle sezóny slabý a když já jen upozorním na to, jak to vypadalo v roce 2006 tak se ježíš a nechceš na to slyšet. Rád bys vytvořil narativ vlastních pravd a chápu, že do něj se spousta věcí nehodí, no jo no smile
Reagovat
Pe3k
Aha takže začátek sezony je slabý a jak s tím souvisí co bylo před 16 lety? Vtipné je, že ani nechápeš to, že ses musel vrátit o tolik let dozadu aby jsi našel byť jen vzdáleně podobně slabou sezonu (což jen dokazuje můj point smile smile).
Reagovat
Rafaeoli25
Nedokazuje to nic, jen to, že sezón jako je ta letošní bylo více a je tedy nanejvýš trapné tu tapetovat, že nejhorší je tato, samozřejmě jen kvůli tomu, že jde o Nadala, kdyby na jeho místě byl s 18:0 V tuhle chvíli Djoker a nehrál Nadal, tak bude vše v pořádku a bylo by to jen hezké pokračování jeho dominance z loňského roku. Vidím ti víš až kam smile
Reagovat
Pe3k
"Nedokazuje to nic, jen to, že sezón jako je ta letošní bylo více" čili potvrzení toho, že je to mimořádně slabá sezona...No to to trvalo, než si to přiznal smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tak Federer a Djoker takové hráli taky, no a? Jen proto je nebudu snižovat, jak to ty usilovně děláš v případě Nadala.
Reagovat
Pe3k
Hráli ale letos nehrají, jeden z důvodů proč je letošní sezona tak slabá. Pochopilo by to i dítě ve školce, ale ty ne. Raději se vrítíš o 16 let z5 jen abys sis nemusel přiznat pravdu smile
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, Roger v roce 2006 taky krom Nadala nikoho nepotkal a i ten jeden těžký zápas prohrál, když to tedy budeme posuzovat takto smile
Reagovat
Pe3k
Tak vidíš jak to měl 2006 Roger těžké a jak to má Rafa bez jakékoliv srovnatelné konkurence oproti němu letos jednoduché...
Reagovat
Rafaeoli25
Ano, ten jeden zápas dělá ten obrovský rozdíl. Ty ale neuznáš, že je dobrý, i kdyby teď udělal šňůru 43:0 a v tom byly tři skalpy Noleho, je to úplně jedno, co se mu povede. Stejně ho budeš snižovat tak co.
Reagovat
Rafaeoli25
A když by Novaka porazil i na hardu, tak pro změnu řekneš, že byl Djoker bez formy smile
Reagovat
Pe3k
Ne rozdíl dělá především přítomnost Nadala...Až Rafa udělá šnůru, kde na hard 3x porazí Djoka tak budu smile Jenže to je jen sen, realita je taková, že Rafa prohrál se svým největším rivalem
na hardu více než 20 setů v řadě smile
Reagovat
Rafaeoli25
No vidíš, že ani 43:0 a tři skalpy Novaka jedno kde že neuznáš, bude to pořád dokola jen hejt, kdyby byl na jeho místě Nole ani nepípneš, jsi přímo vzor objektivity smile
Reagovat
Pe3k
Proč bych měl uznávat něco co se nestalo, něco co sis vymyslel? Drž se faktů a fakta jsou taková, že Nadal mimo antuku Novaka neporazil už 10 let...A navíc ho Novak porazil už 2x na RG 3:0 a 3:1. To Nadal neporazil Novaka na AO NIKDY...smile
Reagovat
Amputace
Přičemž z těch deseti let se na hardu utkali ve třech nebo čtyřech sezónách. Ale deset let - hlavně že to má dobrej zvuk ;)
Reagovat
Pe3k
Jsem zvědavý jestli se ti to bude líbit i když to bude 11,12,13 smile Pak napiš smile
Reagovat
Amputace
Když se spolu nebudou na hardu potkávat, bude mi to úplně jedno. Na rozdíl od tebe mě tak trochu zajímá i kontext a nejen čísla sama o sobě.
Reagovat
Rafaeoli25
Mně taky.
Reagovat
Pe3k
Máš pravdu ten hard je pro Rafu ztracený, no ale Novak jej poráží i na antuce...
Reagovat
Rafaeoli25
Jak je pro něj ztracený, co bude Novakovi platné h2h na hardu, když Nadal přijede na USO a třeba i to vyhraje? Co budeš říkat pak? Ale ona se zase nějaká výmluva najde viď, prostě jde o to nepřiznat Nadalovi vůbec nic, úkol zní jasně: nesmí projet za žádnou cenu smile
Reagovat
Amputace
Že neumíš český a neznáš zákonitosti toho jazyka, mě vážně nepřekvapuje. Abys chápal - jedna porážka nerovná se poražení.
Reagovat
Rafaeoli25
Mě hlavně zajímá, jestli za dva nebo tři roky Nadal povede co se týče GS, to je pro mě prioritní, to je hlavní ukazatel smile
Reagovat
Rafaeoli25
Jinak když se stane, že Novak už žádný GS nevyhraje a Nadal ještě vyhraje 4 FO, tak kdo toho bude vinen? smile
Reagovat
Rafaeoli25
Hlavně to žádných deset let není, ale osm a půl. Ale to je jedno, skoro dva roky sem a tam, to je fuk některým smile
Reagovat
Amputace
Že Federer neporazil Nadala na antuce 13 let a celkově s ním na ní vyhrál jen dvakrát, mi připadá ještě mnohem zábavnější. Goat :)
Reagovat
Rafaeoli25
Tady už se ale točíme v kruhu vzájemného popichování, já osobně h2h moc neřeším, hlavním ukazatelem jsou pro mě GS tituly, dále obecně všechny další statistiky na nich, dále počet vyhraných Masters a opět další statistiky na nich, dalším významným ukazatelem je počet týdnů na prvním místě. Pak teprve následují h2h a rozhodně neřeším to, jestli někdo někoho dlouho neporazil na tom povrchu či onom, je to pro mě podružné.
Reagovat
Amputace
Ano, Tocime. A fakt mě, Rafaeoli, neumravnuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal v rokoch 15-16 prehrával s kadekým. To je fakt.

Od roku 2017 sa s Djokovicom stretol 9 krát, z toho 5x vyhral.
Na harde sa stretli len dvakrát za posledného 5.5 roka, vzdy v Austrálii

Urcite by som Nadala v suboji s Djokovicom na harde neodpisoval pre nepodarené zápasy v rokoch 15-16, to nedáva zmysel. Nadal bol na harde Djokovicovi urcite dostojnejsim superom, nez Federer. Aky velky zapas vyhral Federer s Novakom?..USO 07, prve finále Djokovica na majore. Tam to aj skoncilo.
Reagovat
Rafaeoli25
Září 2013 to je deset jasně ty počtáři smile
Reagovat
Rafaeoli25
Víš, ona je tahle výměna názorů bohužel zbytečná. I kdyby tohle dokázal ve čtyřiceti, tak ho budeš natírat na černo seč budou síly stačit, tak to je smile
Reagovat
Pe3k
Ano v tom máš pravdu, je zbytečná. Ty si si jistý tím, že sezona 2006 byla slabá (což je diskutabilní), ale realisticky zhodnotit tu současnou, to už je za hranicemi tvých schopností smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já realisticky hodnotím, že začátek této sezóny je pro Nadala zhruba stejně obtížný jako byl pro Federera začátek sezóny 2006. Zcela jasná objektivní odpověď. A už začínáš s osobními výpady? Nechápu.
Reagovat
Pe3k
Prosím ukaž mi ty osobní výpady.
Reagovat
Rafaeoli25
Napsat někomu to je za hranicemi tvých schopností, tedy přeloženo jsi dle mě blbec to není osobní výpad? No já tohle neprovozuji, ač se s tím na netu setkávám bohužel běžně, já se na takovou úroveň nesnížím.
Reagovat
Pe3k
Sám si sebe teď označil za blbce...
Reagovat
Rafaeoli25
Nou koment, tahle diskuse opravdu nemá smysl a úroveň.
Reagovat
Fandina
Nedávno jsem ti napsala, že jsi hloupý nebo už nevím a tys to pak vzal za omluvu. Víš, ono je to tak, že těžko dát druhému najevo, že s ním nesouhlasím totálně a za svým si stojím. Já to napíšu rovnou.

Samozřejmě tahle slova nevypadají hezky, ale nedělejme zase ze sebe svatoušky, že si myslíme něco jiného.
Reagovat
Rafaeoli25
Tak ty ses omluvila, žes na mě vyjela a já to přijal, nemám s tím problém, se slušností.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak som o par desiatok eur lahsi, ten Monfils zahučal.

Prvy set som videl a Alcaraz je naozaj zvieratko. Hoci vyhral antukovu 500ku, tak jeho tenis je na hard ako vyšitý, zdá sa.

Neskutočne silny z oboch strán, to s akou intenzitou hrá od BL je, ze Wow. Stále mam pocit, ze pri tej agresivite sa musi vyhodiť, ale všetko mu to padá do kurtu. Servis, neskutočne zlepšil. Hýbe sa jak blesk. Chlapík s účesom Djokovica a zubnou kartou Štepánka mi sympatický neni, ale tenis hrá padádny, skoro až o generáciu vyspelejší, než súčasne legendy. Už tak dokonalu modernu dokazal este o chlpok zrychlit.
Reagovat
Rafaeoli25
Říká jsem ti, on je fakt fakt dobrý smile
Reagovat
Rafaeoli25
Tohle rozhodně hráč na min. 10 GS je. A ani nechci říkat na kolik až, pokud by mu tohle zaujetí vydrželo celou kariéru.
Reagovat
stefankelner
A gd0 je prvý? 41?
Reagovat
Frantz
Na antukáře, kterej podle místních odborníků už tak 10 let neměl mimo antuky nic pořádnýho vyhrát, docela slušnej počin smile Ale že v této stats překoná i nambrvanforévra, asi čekal málokdo smile ..ostatně nelibost jeho stupid fans to jen dokonale podtrhuje smile
Reagovat
peggy
Vamos Rafa.
Reagovat
SwissMaestro
Nebýt politiky, na začátku sezóny by měl pouze 8 výher v řadě :) Ale tonvi každý správný fanda.
Reagovat
Krisboy
Pozor na zuby, resp. sklovinu!smile
Reagovat
safi1313
Nebrec ty jelito???? Djokovic měl šanci aspoň jeden turnaj uhrát a vypadl se 180ti kg veselým.. až potká Rafu tak dostane neskutecnej narez ;) snad to bude brzo aby tenhle zbytek fanatickych jelit už zavřel pusinku ;)
Reagovat
Pe3k
Tobě je tak 12, ačkoliv tvé IQ je nižší smile
Reagovat
safi1313
Další zanedbane dítě :) swiss a Pe3k .. k tomu FulnekUltras a máme dokonale panoptikum tenisportalu :) střední plynárenská, monterky, 18 piv a breceni v knajpě jak nas Bill Gates cipuje a Djokovic je spasitel :))) úplně vas všechny tri vidim smilesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Haha, Pe3k žumpička tenisportálu. Keď niekto z vás potrebuje na wécko, hladajte Petríčka :)
Reagovat
Pe3k
Nic z toho co jsi napsal nedává smysl, ale neboj od tebe ani nikdo nic jiného nečekal smile
Reagovat
turista
Djokovič od Nadala nedostane žádný nářez. Nemusí zápas vyhrát když nemá aktuálně praxi z důvodů koronavirové vakcinační byrokracie. Ale bude to o pár míčích ať už vyhraje kdokoliv z nich. A Nadal už tvrdí, že ho bolí noha. Donekonečna mu tahle série nevydrží. Opelku porazil se štěstím.
Reagovat
Frantz
Se štěstím porazil sedmilhář egoistu ve W19, ty lamo
Reagovat
safi1313
Asi tak :) Djokovic uhaluzil s neskutečným štěstím alespoň 3 grandslamy .. bohuzel proti Rogerovi většinou ..
Reagovat
Rafaeoli25
Nepřejícnost je hrozná věc, ach jo.
Reagovat
Pe3k
Ale od fanoušků Nadala ti přesně tohle nevadí smile
Reagovat
Rafaeoli25
Já tu mluvím za sebe jestli sis nevšiml a za sebe říkám, že je to děsná věc, já Rogerovi přeju skvělý návrat, i Novakovi a kdyby předvedli to co ted Nadal, tak jim zatleskám a bez připomínek.
Reagovat
Pe3k
Nejlepší vstup do sezony v 35 letech? Přímý důkaz o tom, že sezona 2022 je nejslabší v historii tenisu. Přestože je to neotřesitelný fakt, fandové Rafy namísto toho, aby to jednoduše přiznali a byli rádi, budou tady vypisovat stovky komentářů a ani v jednou tuto realitu nepřiznají...Připadá mi to jako parta dětí z pomocné školy. Rafa si zaslouží řádný fan klub, ale z nějakého důvodu vyfasoval dno smile co už aj taky je sport smile
Reagovat
Paixx
Máte pravdu, Federer je GOAT, jeho fanoušci jsou bezchybní a nejslabší éra se opět jednou změnila, nejdříve to byl rok 2010, pak 2013 a potom 17 a 19.. no a teď je to tedy 2022
Svět v pořádku
Reagovat
smazaný uživatel
Nezvládaš. Daj sa dokopy rybár. Teba na rozdiel od retarda Patika pokladam aspon za polointeligenta, ktorý atakuje dvojciferne hodnoty v IQ testoch. Tak sa podla toho laskavo aj spravaj.
Reagovat
RFanousek
Federer měl nejlepší vstup do sezóny ve 36 letech, takže buď v klidu.smile
Reagovat
Rafaeoli25
Zopakuji ti to ještě jednou, laskavě se podívej na začátek roku třeba 2006, jaké konkurenci musel čelit Roger až do března. Je to zcela srovnatelné s letoškem v případě Nadala a neukecáš to, ať se budeš snažit sebevíc smile
Reagovat
Pe3k
Musíš se vrátit 16 let z5 abys vůbec našel nějakou výmluvu? To je ubohé i na fandu Nadala...Článek a celé téma je o současné sezoně, 2022 čili o té vůbec nejslabší. smile
Reagovat
Rafaeoli25
Nejslabší dle tebe, tvůj názor, ale jestli myslíš, že když tisíckrát něco rekneš, tak se to pak stane pravdou, tak jsi na omylu smile
Reagovat
gigin
jede, né že ne, klobouček.. Jen takový postřeh. Forehand, taky je ho kolikrát dost a zralý na po tlamě, ale cením si jeho přístupu v tom, že tu byl i v dobách kdy Býček byl v péčku. Narozdíl od jednoho tady, který se vyrojí, jen když se daří a jede jeden hit za druhým. Ale tak co už. Takový vole tito ten už nevylézá raději vůbec :))) Dnes odpoledne si dám Vsetín naživo, playoff, rozhodující zápas o postup do semi:

Vstávajte ogaři, bitva začíná
nad hlavú vlaje nám prapor Vsetína
strach ide od zbroja, když z boja do boja
dú Valaši dú - dneska vyhrajú!

No a den zakončíme El Matador x Gyros...

Pěkný čtvrtek všem!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vsetín, Goati ceskej extraligy kamosko. Dufam, ze daju súperom pekne po tlamě :)

Ano, moje posobenie na TP je nepretržité, neviem či to je dobre vysvedčenie :)..Kazdopádne bez ohladu na vysledky.

Dufam, ze aj Kozoroh sa jedneho dna vráti, taky diskutér ako on nemoze takto spanikárit.
Reagovat
gigin
No ten by si mohl s tím Vaším gloryhunterem potřepat rukama.

Vsetín bejvávalo... teď se škrábeme pomalu, tam kam bychom chtěli. Baby steps. Tam je prostě srdce, tam mne to táhne. S Basou byl rozhovor kdesi a ptali se ho na nejemotivnější hokejový zážitek, jasně řekl, návstěva hokeje na Vsetíně...

https://www.youtube.com/watch?v=qnIXz2yTias

https://www.youtube.com/watch?v=JM6JhUNOqBA
Reagovat
smazaný uživatel
Bejvávalo, ale pamatam si tú éru. Aj Slovan Bratislava tam raz vyfasoval 5:0.

Neni velkého tímu, ktory by si neodniesol debakel zo Vsetínu :)

Drzim palce dnes.
Reagovat
gigin
Ďakujem veĺmi pekne :)

no a večer se vidíme :))) Nick je zase nahecovaný :)))
Reagovat
Krisboy
Nickovi už nepomůže nic, ani nahecovanost.
Reagovat
gigin
Tak se ani dívat nebudu teda. Díky za tip.
Reagovat
Krisboy
Nejseš mnou nějak posedlej? Kvůli mým kecům se nebudeš dívat na tenis, na kterej ses těšil, chceš ode mě svolení, co můžeš poslouchat...vzpamatuj se! smile
Reagovat
gigin
Tvl :))) Mi je to úplně jedno, co říkáš. Počtu, zasměju, napíšu nějaký kec, to je vše.
Reagovat
Krisboy
A budeš se teda dívat, nebo ne? Až do toho mýho blábolu jsi to měl v plánu, ne? Trošku se v tom plácáš a protiřečíš si.
Reagovat
gigin
Jestli sa vrátím zdravý ze Vsetína, tak určitě vole :)))
Reagovat
Krisboy
smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile Bravó. Je stále mlád. Parádně zakončil zápas.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist