Nadal zdolal Djokoviče a v Římě si zahraje o titul i post jedničky

19. 5. 2018, 14:30
Aktuality 264
ATP ŘÍM - Rafael Nadal postoupil podesáté v kariéře do finále antukového turnaje v Římě. V rekordním 51. vzájemném zápase porazil velkého srbského rivala Novaka Djokoviče 7-6 6-3 a bilanci snížil na 25-26. V nedělním finále se Nadal utká s obhájcem titulu a třináct zápasů neporaženým Němcem Alexanderem Zverevem.
Rafael Nadal

Rafael Nadal minulý týden na domácí antuce v Madridu vypadl ve čtvrtfinále s Dominicem Thiemem, neobhájil loňský triumf a přišel o post světové jedničky. Na první místo žebříčku ATP se jednatřicetiletý Španěl může po týdnu vrátit a nyní ho od toho dělí už jen jedna výhra.

Nadal totiž potřebuje vyhrát turnaj Masters 1000 v Římě, kde je po dnešku již ve finále. V boji o něj si poradil se svým dlouholetým rivalem Novakem Djokovičem, kterého porazil po dvouhodinové bitvě 7-6 6-3.



Nadal v Římě vyhrál i své desáté semifinále a svůj čtrnáctý start v italské metropoli tak proměnil v již 10. finále. V něm bude usilovat o 8. titul. Letos má na svém oblíbeném povrchu bilanci 16-1, když vyhrál 34 setů a jen 3 prohrál.

"Hraju tady proto, abych vyhrál turnaj. A ne abych se vrátil na post jedničky. To pro mě není důležité, odměnou jsou pro mě trofeje," řekl Nadal.

Čtyřnásobný šampion Srb Djokovič si v Římě zahrál poprvé v sezoně ve čtvrtfinále a nakonec i semifinále, ve kterém v italské metropoli prohrál až po sérii osmi předchozích úspěchů. Vinou neobhájení loňského finále vypadne poprvé od podzimu 2006 z Top 20.

"Z celého týdne si odvážím spoustu pozitivních věcí. Jsem rád, na jakou úroveň jsem tu svou hru dostal a věřím, že před Paříží svou formu ještě vyladím," prohlásil Djokovič.



Nadal bude v nedělním finále hrát o rekordní 32. titul z turnajů Masters 1000 a čelit v něm bude obhájci titulu Alexanderu Zverevovi. S jednadvacetiletým Němcem vyhrál všechny čtyři vzájemné souboje, Zverev ale neprohrál na antuce už 13 zápasů v řadě.

"Rafa už vyhrál na tomto povrchu tolik turnajů, že není co dodávat. Desetrát vyhrál French Open, takže rozhodně nejsem favoritem. Ale doufám, že na zápas budu připravený. Udělám maximum pro to, abych si dobře odpočinul a zítra uvidíme, jak to půjde," řekl Zverev.

Poslední výhru Zverev přidal v semifinále proti Chorvatu Marinu Čiličovi, kterého zdolal po dvou hodinách boje 7-6(13) 7-5 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 5-1. V tie-breaku první sady přitom čelil pěti setbolům a ve druhém setu prohrával 2-4.

• ATP MASTERS 1000 ŘÍM •
Itálie, antuka, 5.444.985 dolarů
sobotní výsledky (19. 05. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Nadal (1-Šp.) - Djokovič (11-Srb.) 7-6(4) 6-3
A. Zverev (2-Něm.) - Čilič (4-Chorv.) 7-6(13) 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

264
Přidat komentář
Kozoroh
Novak bude na RG 21., to ujde. Do 3. kola dostane snesitelnější soupeře ze skupiny 9-16, mezi nimiž jsou Sock či Busta.
V Římě se Djok ukázal v dobrém světle, progres je však třeba potvrdit na dalších turnajích. RG pro to bude ideální příležitostí.
Reagovat
turista
Ano, ale už by to chtělo nějaký titul. To by Novakovi pomohlo.
Reagovat
Kozoroh
Pro titul si měl jet na 250.
Reagovat
turista
To máš pravdu.
Reagovat
steve79
Jeste k te Digi. Myslim si, ze kdo ma rad opravdu tenis, tak 450 kc mesične zase takova palka neni. Davaji tam vsechny fotbalove ligy atd. Četl jsem nekde na strankach, ze Digi bude vysilat tenis az do roku 2022.
Reagovat
steve79
Clovek ma jistotu, ze ten zapas tam opravdu budou davat. Vzpominam si ns nova sport. Nekolikrat misto tenisu tam z niceho nic dali fotbal.
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo motorky :)

Presne ako hovoris. Ten, kto ma rad tenis neváha.
Reagovat
Nola
tak, tak.... nechapem to vecne stazovanie uzivatelov, ked bezal tenis na Novasport, tak som si kupila balik, kde ho ponukali, to iste plati opacne, vysielaju aj pre CR, sledovat zapasy na streame sa da, ale nie na antuke, kde nevidim poriadne lopticku, lebo splyva s terenom
Reagovat
spaniel
Kdo chce jen tenis, tennistv je cca 250,-Kc/mesicne. Vsechny kurty, zaznamy, historicke zapasy.
Reagovat
smazaný uživatel
tennistv je naj, skoda, ze nemaju aj wta :/
Reagovat
Nola
GS tam ale nebezia, ci ano? takze aj tak potrebujes mat zakupeny sportovy balik
Reagovat
smazaný uživatel
ja tv nemam, takze baliky idu mimo mna :D eurosport player to isti na gs
Reagovat
spaniel
Na wta maji zvlast appku.
GS bezi na bezne dostupnych kanalech, takze neva ze tam nejsou.
Reagovat
Patik
Len tí komentátori občas ....hrôza.
Reagovat
peggy
Rafo,dnes vyhra a zase zpet pred toho chudacka.
Reagovat
Pe3k
Rafa fans Forever :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev dalsie dolezite body.

Zajtra dostane naložené.

Ale Musim zopakovat. Ak Nadal a Feder vybuchnu na svojich GS a Nemec uhra dobre vysledky na oboch, po W. moze byt kuriozne prvy...
Reagovat
turista
Saša by se měl vzepřít osudu a vyhrát to zítřejší finále jako minulý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu na TP sa to nevypláca, ale odpísal som ho už pred finále. Podla mna dostane, no ak nie strašnú bitku, tak aspoň bitku.

Ale lopta je gulatá...

Moj tip 6:4, 6:2.
Reagovat
Patik
Dnes Novak pekný vyrovnaný zápas..lámal Nadala tam kde je najhrubší..vačšina winnerov šla pekne do forehandu..Rafa cez tiebreak ledva..veru nič moc trošku som sklamaný v plnej forme by ťa Novak rozložil..to malo byť s prehladom..Novak na najlepšej ceste..pre mňa osobne favorit na French Open..
Reagovat
Ma3ek
myslíš že je v kondicii vyhrat 7 zapasov za 14 dni na 3 vitazne?
Reagovat
Patik
Myslím si že hej..netvrdím že to zvládne s prehladom ale..Novak vie dobre regenerovať..deň voľna tomu pomôže..fyzicky to ešte doladí.
Reagovat
Ma3ek
Ale tu nejde iba o fyzický stav on sa nedokáže ešte sustrediť by mentálne ready viac ako set vo všetkých zápasoch čo hral tento rok.
Dobrý set , slabý set , priemerný set to je kolobeh jeho teraz ani dnes v zápase s Rafom ktorý bol prestížny vyhecovaný po prvom sete to nedokázal udržať
Myslím že s Rafom v Paríži na tri vítazné sa ani on sám nechce teraz stretnút..
Reagovat
Patik
Jasné nejde..u Novaka je to momentálne viacmenej len o psychike..ale je to na dobrej ceste..k tomu mu môžu dopomôcť iba zápasy a čím náročnejšieho súpera zdolá tým sa posunie ďalej..spolupráca s Vajdom sa začína prejavovať a na Grandslamoch robia veľa aj skúsenosti..úprimne ..by som dal ruku do ohňa ani Rafa by sa nechcel stretnúť s Novakom na tri víťazné.
Reagovat
Ma3ek
Rafa kvoli takým zápasom hrá tenis on je porazitelný na Grandslamoch v prvom týždni ale potom ked idú záverečné kola tak semifinále finale je prakticky neporazitelný
Reagovat
Patik
V tenise je všetko možné..neodpisoval by som niekoho.
Reagovat
turista
Nikdo není neporazitelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná fyzičku doladí, ale má na to krátkou dobu. A herně má do toho neporazitelného módu ještě daleko a by bylo proti Rafovi na antuce na tři vítězné znát. Osobně si myslím, že Rafa nemá na FO žádného soupeře, který má sílu ho porazit. Jedině že by měl nějaký zdravotní problém.
Reagovat
Patik
Ono na grandslamoch je to dosť aj o taktike..a v tom je Vajda expert..Vedia dobre rozložiť sily..vďaka skúsenostiam zase zvládať klúčové momenty..takže tam nemusí ísť ani o to kto to lepšie zvládne fyzicky..nemusíš sa zodrať pri niečom keď vieš presne ako nato.
Reagovat
Ma3ek
ale ked hráš s Rafom Nadalom v Pariži tak sa musíš aj zabiť :)
a on ma teraz iných superov Thiem Zverev..
Reagovat
Patik
Podľa mňa ani nie..aj on je len človek..všetko je to trošku pritiahnuté za vlasy..a keď to takto vnímajú aj tenisti..potom ma to neprekvapuje že si naložia ešte pred zápasom.
Reagovat
Patik
Pozrel som si nedávno rozhovor s A. Zverevom kde sa ho pýtali že čo vlastne nato hovorí alebo aký má názor že vo finále sa stretne s Nadalom..a vyjadril sa k tomu že je to Nadalov povrch a že vyhral French Open 10 krát..No reku super Alex tak sa poskladaj z toho..vo finále sa mu zato pokloň a rovno mu daj cenu že si prehral.
Reagovat
FulnekUltras
Petra se tradičním slovanským připogenům naštěstí zdatně vzpírá ;-)
Reagovat
turista
No jistě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vyhral 2:0.

Djokovic bol dnes vo forme a hernom móde, v akom nebol ani keď hrával pravidelne finále RG. Nastastie hral dobre aj Rafa, určite vyšší štandard. Aj s týmto sa dá vyhrat RG, nemusi to byt to zviera z minuleho roku.
Reagovat
turista
Před okamžikem jsem se podíval na nový záznam ze zápasu. Bylo to tak vyrovnané, že to mohlo dopadnout klidně opačně pro Novaka. V Djokolandu nejsme spokojeni s výsledkem. Příští vzájemný zápas už Nadal nevyhraje. Novak je tenisově zpátky.
Reagovat
FulnekUltras
Též jsem teď zhlédl aspoň HLs - a byl to z obou stran zřejmě současný antukový vrchol. RG zůstává zcela otevřené.
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo to mohlo skoncit 2x 6:3...

Samozrejme Novakova hra Rafovi nesedí, o to vacsi sampión to je, ked aj tak najde sposob ako vyhravat..
Reagovat
Pe3k
Jo v momentě, kdy je sám téměř na vrcholu a soupeř v nejhorší formě za celou kariéru...lol
Reagovat
smazaný uživatel
Musel by si rozumiet tenisu a mat trochu cit pre hru, aby si to pochopil...

Venuj sa rybníkom.
Reagovat
Pe3k
Jabka a hrušky čokel...
Reagovat
smazaný uživatel
Nezvládaš...Už celý víkend..:-)

Ty karikatúra fanúšika. Zostala z teba len vetchá troska :)
Reagovat
Pe3k
Ten weekend si trefil, celý weekend si z tebe robim prdel a ty jen lítáš jak splašený čokel :D
Reagovat
smazaný uživatel
Práve naopak. Celý víkend sa tu ako jediný z fanatikov komplet opúšťaš, nariekaš, lamentuješ, proste si v koncoch ty zúfalec. Zajtra si pozri rebríček a vyplač sa mame do zástery, ty lúza.
Reagovat
Pe3k
Zase si všem ukázal, že si dno...no mě to nepřekvapuje ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Aká promtná reakcia. Musíš byť dobre našponovaný, vytrasený..Ty uzlíček nervov...

Rafa obhájil viac bodov, ako si čakal, tvoj život sa rúti do priepasti, lol
Reagovat
Pe3k
Lol, kam ty na ty příběhy furt chodíš? Něco mi říká, že jsou z tvého života...
Reagovat
Patik
Máš pravdu Pe3k..Novak nemusel byť ani v stopercentnej forme aby trestal Nadala ktorý je takmer na vrchole..Novak si tú mimoformu vynahrádza dobrým uvažovaním a dobrou stratégiou.
Reagovat
smazaný uživatel
Paitik&Petrik.

To nam este chýbalo.

Pat&Mat navzdy zabudnuti.
Reagovat
Pe3k
Neumíš ani opsat správně nick, inu fanda Nadala s výučním listem z Petržalky :D
Reagovat
Patik
Petržalka ? potom mi je všetko jasné :)
Reagovat
Franky
ano navyse si plati zeny aby ho uspokojovali...vraj sa uz aj ozenil...lutujem zenu a dieta
Reagovat
Pe3k
Žena ho opustila, ale toho dítěte je mi opravdu líto...
Reagovat
Franky
dokonca...
Reagovat
smazaný uživatel
Franky, ty si moták. Takto nemiestne spomínať na moje maturitné časy. Hovorí sa tomu mladosť, pochabosť. Odporúčam, dobiehať zameškané. Atlét.
Reagovat
Franky
naco dobiehat? :D ja som v tom case uz mal normalny vztah nepotreboval som mame kradnut z penazenky na to....Nevadi skus ty trosku dobehnut mna a obcas si zasportuj ;)
Reagovat
Mayo
Myslím, že v tvojej hlavičke je to rozložené.
Reagovat
Franky
Gratulujem k dnesnemu uspechu ale toto je pozitivny posun u Noleho...mam dojem ze ten Vajda mu fakt sedi
Reagovat
Krisboy
Saša Zvířev!
Reagovat
Fandina
Šáša super. Takže zítra na Rafu. Všichni mi vypadli. Tak držím palce Šášo. Go go komm!
Reagovat
Nola
Marin mohol vyhrat 1.set mal setboly na servise, ten druhy mal vyborne rozohrany, je to mantak, ale Zverev nerobi chyby, tak zajtra dalsie finale :D Sasha moze do konca roka kludne zasadnut na tron :D
Reagovat
Ma3ek
to bude kuriozne ked na GS nikde neprejde do štvrtfinále ani :D
Reagovat
HECIS
Proc nema zadna televize prava na tenis jenom ten sku rveny digisport to me neskutecne sere .
Reagovat
FulnekUltras
práva silnějších asi...
Reagovat
annah
Taky mě to příšerně štve. Nezbývá, než se spolehnout na sázkové weby a noťas. Jako zrovna teď - Zverev s Čiličem.
Reagovat
Nola
Sasha to je iny vracac a k tomu nervak....vsetko vrati, neuveritelne, Marin agresivny, Marin bud chyba, alebo winner... nedavno som pisala, ze hra ako Novak za mladi, blbost, Novak bol agresor, toto je cista vracana
Reagovat
Nola
Andy Murray NO2, BH vynikajuci, FH ziadna slava, ale brani ako z partesu, dokaze vratit lopticku aj z tribuny
Reagovat
smazaný uživatel
Nole je stále typologicky iny hrac ako Marin, aj bol a asi aj bude. Jeho zaklad je skvelý pohyb a defenzíva, to pozná Marin len z encyklopedii :)
Reagovat
Nola
sme sa asi nepochopili, ja som zrovnavala Zvereva s Novakom....
Reagovat
soloo
tak nole zapne level este o stupen vyssie uvidime ci sa nadal bude chytat
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkové skáčou na pěkném 7. místě
Reagovat
D@nny
Bez si prosim te psat do clanku o WTA a tady nezvracej, ubozaku.
Reagovat
FulnekUltras
muck... na nekonečné fedalýzy o hovnu fakt nemám... ;-)))
Reagovat
D@nny
A na co ty vubec mas ubozaku? Dokazal jsi vubec neco v zivote bez pomoci tech tvych komousu? Demokracie ti nevoni, ale vyuzivat svobody slova a psat jsem beztrestne ty svoje zvratky, tak takove vymozenosti demokracie se ti libi co, soudruhu.
Reagovat
FulnekUltras
jsi ještě jednodušší než jsem si kdy myslel... ;-)))
Reagovat
D@nny
koukam, ze jsem trefil do cerneho:)
Reagovat
FulnekUltras
střed všechno maže... ;-)
Reagovat
D@nny
ale kde stred, u tebe jen do leva soudruhu, pamatuj.
Reagovat
FulnekUltras
a kdo jde pořád doprava, přijde nalevo... ;-)
Reagovat
D@nny
No jsou takovi, to vis ze jo. U tebe se ceni, ze zustavas v levo na "vecne casy". Jen kdybys ty zvratky porad nevypoustel z ust.
Reagovat
FulnekUltras
já to omezím... ;-)
Reagovat
D@nny
No vidis, ze umis byt i rozumny kdyz chces. Treba jit jen vic do sebe soudruhu. Pamatuj, ze jsme si vsichni rovni prece:)
Reagovat
Fandina
Jupíííííííííí konečně jsem se zase jednou pobavila čtením něčího dialogu. bez ironie. Pěkně.
Reagovat
turista
Nesoudruhuj tolik.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspon nejaká radost dnes do Svajciarska :)

Aspon na svojich hokejistov moze byt narod pyšný.
Reagovat
FulnekUltras
Tak to vypadá, když se něco dělá dlouhodobě a vytrvale pořádně. Na MS 1972 prohráli Švýcaři s jakousi ČSSR 1:19 a 2:12.
Reagovat
D@nny
ale nezacinej zase ty trumbero a bez radeji spat:)
Reagovat
brixner
Du sníst Čendovo skalp s voctem a cibulí :-)
To je fakt vejkvět todlencto :-)
Rafa si ho hezky pohonil ;-)))
Reagovat
turista
Pohonil? Byl to velmi vyrovnaný zápas, který rozhodlo pár míčů. V Djokolandu nemůžeme být spokojeni s výsledkem.
Reagovat
mahycek
Vůbec netrpím , žena je Nadalovec, ale už nemáme ATP 500 a 1000
v TV, jak jsme byly zvyklí mnoho let, tak to manželku nebaví, čumět do P C. Což chápu, ale už jsem o tom mluvil
rok , dva, ale k Digi Tv nepůjdem, máme zkušenosti.
Reagovat
FulnekUltras
;-))) jj, jenom vysavači peněz...
Reagovat
steve79
Coze?? Tenis na Digi sport je o level vis nez na Nova sport! Ja jsem si digi poridil prave kvuli tenisu a spokojenost.
Reagovat
steve79
Jinak souhlasim, ze stream je na nic. Clovek si to neuzije????
Reagovat
mahycek
Jo je nejlepší, ale divím se , když vynechám Španělské hráče, že
z jihoamerických zemí nemá soupeře na antuce. Nechci být
moc odvážný, ale jestli letos vyhraje Roland Garros, tak
příští rok 2019 na 150 % ne. Vsadím vše .
Reagovat
Frantz
Ty asi hodně trpíš, že? :-D
Reagovat
mahycek
To jsou řeči, někoho, Nadal je na antuce bůh ? !? ! ? ?
Nechápu, spíš ostatní jsou blbci, že nedokážou i trenéři....
Reagovat
Padme
moc slušelo...
Reagovat
FulnekUltras
starý hadry přešili... co v nich škopková chodila do měšťanky...
Reagovat
Aussie
Nejhezčí je, jak se všichni podělávají z toho, co na sobě měla nevěsta. Viděl jsem jen kousek, to stačilo a měla na sobě bílé šaty a dlouhatánskou vlešku. Co je na tom u bohaté nevěsty skvělého? Co jiného by vůbec mohla mít?
Reagovat
Herbert_Hoover
V jednoduchosti je krása, říká se tomu francouzská móda, ale tomu ty nemůžeš očividně rozumět :)
Reagovat
Nola
skvely zapas, Novak hral agresivne, sice prehral, ale ziadny vyklep sa nekonal, ocakavany vysledok, dovolim si tvrdit, ze je snad herne viac-menej spat, este doladit detaily a ono to snad pojde, takto som ho uz davno nevidela hrat, skoda, ze sa nezobudil o dva turnaje skor, idemo Nole, a gratulacia Rafovi, snad si nenecha titul zobrat
Reagovat
atptour
Dobře okomentované????
Reagovat
atptour
Promiň, měl tam být palec nahoru...
Reagovat
Nola
co sa ti nezda?
Reagovat
atptour
Vždyť píšu, žes to napsal skvěle. Chtěl jsem tam dát smajlíka palec nahoru, ale objevily se tam tři otazníky.
Reagovat
Krisboy
Čtyři :)
Reagovat
atptour
Polepším se....
Reagovat
atptour
Tak napsala...Omluva na druhou...
Reagovat
steve79
Djoko se propadne az na 22. Pozici.
Reagovat
Pe3k
Takže se Ma3ek spletl jen o 7. Na fandu Rafy to celkem jde...
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor pozor.

29 bola v hre vcera, ak by vypadol.
Reagovat
Pe3k
To je sice pěkné, ale psal to dneska...
Reagovat
Ma3ek
Ano priznavam moja chyba pomylil som sa že to platilo včera skorej som to pisal zo srandy Kozorohovi Novak Djokovic určite nie je hráč ktorého by som chcel dehonestovať :)
Reagovat
Pe3k
Np.
Reagovat
turista
Propadne, ale jen na chvíli.
Reagovat
steve79
Nole me prekvapil, jak hral skvele. Byl to vyrovnany zapas a Rafa potvrdil, ze v rozhodujicich chvilich je buh.
Reagovat
turista
Ano, ale nebude to dlouho trvat a Novak Rafu zase porazí i na té antuce. Tenis na to má. Musí ještě vyladit tu psychiku.
Reagovat
Krisboy
Neviděl jsem ani balón, ale jak to tak tady čtu, asi pěknej zápas. Že by se No18e konečně vyhrabával z toho srabu? Snad ano...
Reagovat
Ma3ek
Každý kto má rád tenis musí byt rád že je Nole späť aj ja ako Rafov fanušik tie vymeny dali zaspomínat na staré časy ktoré nas všetkých priviedli sem na tenisportal:) Ale myslím si že stým že má šancu dojst na RG daleko by som bol opatrný vracia sa herne ale 3 sety su pre nho stále vela či fyzicky aj mentálne aby bol sústredený keby hral s Rafom 5 set tak by zrejme poslal zo šatne dvojníka už by na to podla mna jednoznačne teraz ešte nemal teším sa že je späť Reálne ako ašpiranta na titul ho možme zaradit pred US Open ak všetko pojde dobre chce to čas teraz je 7 zápasov na 3 sety ešte pre nho vela za tým si stojím
Reagovat
Marduch
Souhlas
Reagovat
Pe3k
Nadal dnes musel vyhrát, protože pokud by neporazil dnes tu nejhorší verzi Djokovice, pak už nikdy.. až se Novak zase dostane do té své formy bude s Nadalem zase vytírat kurt (posledne to bylo 18 setů v řadě...) Přesto dnes vcelku dobrý zápas.
Reagovat
atptour
Nej hater se opět projevil. Většina je nadšená, jak skvělý zápas to byl, ale objeví se zapšklý Pe3k a jeho už trapné projevy. Djoker celou dobu v Římě skvělý, takže to dnes bylo kdo s koho. Být uznalý a poblahopřát vítězi je někdy těžké, co?
Reagovat
smazaný uživatel
Najhoršia verzia Djokovica vyhrala 4 zapasy antuke za sebou. Ktora najlepsia verzia Federera si toto moze povedat, kolko je tomu rokov?..:)
Reagovat
Pe3k
Jabka a hrušky čokel, jabka a hrušky ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Plačúci Pe3k..

Jeho najlepšia verzia :)
Reagovat
Pe3k
Každá moje verze je ta nejlepší ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepšia pre tvoje okolie, ako zdroj nevyčerpatelnej zábavy a ilustrácie fanusikovského tragikomickeho dna :)
Reagovat
Pe3k
Neplet si můj život s tim tvým čokel...
Reagovat
smazaný uživatel
Temný zivot baníčka zijuceho na periférii Ceskej republiky, ktorý nemá ani na silón svojho rybarskeho prútu :)
Reagovat
Pe3k
Zasi si mimo, ale co už, aj také příběhy píše život...
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž, aj takéto príbehy píše život.

Tak znie celá formulka. Nechaj si poradiť od autora :)
Reagovat
Pe3k
Ty formulka ;D
Reagovat
Olympiada
Tentkrat si to byl prave ty, kterej tady davadal rady jak poridit jaksi naky fotky v nej rozliseni toho zbabelce svycara.....si infantilni a jak malej fakan ty žebráku
Reagovat
Olympiada
Samozrejme po žebraka pe3k
Reagovat
Pe3k
Už tu chybí jen Frantz a máme tu celé dno TP.Forehand, Olympiáda a Franz? Co mají společného kron nízkého iq? Všichni to jsou fandové Rafy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
troooooooooLOL Pe3k
Reagovat
Pe3k
Kolikrát si ty tady gratuloval Federerovi? Všichni víme, odpověď je 0 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Za čo ťa pokladáme, Ostravo?

Vsichni víme, odpoved je 0.
Reagovat
Pe3k
0 vidíš v zrcadle čokel ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, zdobí ju fotka Federera s velkou nulou na jeho čele...Vzdy sa na tom rehocem, ked si umývam zuby.
Reagovat
Pe3k
Máš fotku Federera v koupelně? Tož to je už obsese, ale tak víme, že si pacient...

Btw. To nula vede ve 37 světový žebříček počas antukové sezóny :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No vedie, kedze rebricek pozostava z 52 tyzdnoveho cyklu.

Ale ty vies naratat iba do 10, lebo si sprostý :)
Reagovat
Roger_Federer
A kolik ze tech tydnu byl king of clay na postu 1??
Kolik ze ta nula:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ked hral z posledných 52 tyzdnov 52, tak bol vacsinou prvy. Preco sa pytas??

Samozrejme, ked vynechával celé mesiace v sezónach 2009, 2012, 2014, 2016, logicky mu tie body chýbali a do sutaze o svetovu jednotku sa reálne nezapájal. Je to logické Dominičku, ze áno?
Reagovat
Roger_Federer
Anoo, ked nebudu chodit na zachod tak prasknu :)
Reagovat
Pe3k
A pláčeme...
Reagovat
Marduch
Vzal si cas na odpocinek a trénink a ty s tím machas jak s nakym handicapem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne. Hraci dobrovolne odpocivaju pocas GS, to dáva zmysel. Hlavne ked na neho prichadzaju ako obhajcovia.
Reagovat
Roger_Federer
Tvoje neustala argumentace tim, ze Rafa nehral, nebo odstoupil nejaky granslem, nebo turnaj, cast sezony uz je fraska, to je jeho problem..
Vsichni vime jak to realne je..na antuku je vzdy zdravi a pripraveny.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Amputace
Chyběl někdy Federer na Wimbledonu? Ne, vždy byl zdravý, i v roce 2016, kdy se trápil se zdravotními problémy, na Wimbledonu byl. Takže tyhle kecy, že na antuce je Nadal vždy zdravý, čímž pádem všechna jeho ostatní zranění a zdravotní problémy ztrácejí hodnotu či důvěryhodnost, už mě nebaví. 2016 skrečoval na RG ve třetím kole, to ti jako přijde málo?

Strašně k nas.rání, tady tyhle kecy. Totální neúcta a dehonestace v každém příspěvku. Místo toho, aby se tady oslavovala obnova rivality Nadal-Djokovič, která svého času bavila celý tenisový svět, řeší se post světové jedničky. A je snad jasné, že když už se to řeší, tak Nadal, který za svoji kariéru vynechal kvůli problémům třetinu GS, nemůže mít logicky stejně týdnů na pozici sv. jedničky jako Federer, který za 14 let chyběl snad jen na třech.

I kdyby ten Nadal vážně fetoval, určitě to neznamená, že všechna svá zranění a vynechávky, si vymyslel. Tak jednoduše ono to možná zase nepůjde, víš? Že si jako Nadal řekne - Cajk, teď si potřebuju odpočinout, tak nafejkuju zranění a na půl roku bude klid.
Reagovat
Roger_Federer
Proc reagujes, navic jsi pokrytec, Forhendovi sra.cky podporujes, moje ti vadi ;):).

Ted se navic vubec nebavime o dopinku, Forehend tady rozjel dalsi ze svych dehonestacnich kampani a trva to asi mesic.
Granslem, ktery Rafa nenastoupil je meneceny, granslem, ktery Rafa nastoupil, ale odstoupil je meneceny..:);):):):).
To ze Nadal vynechava casti sezon, kvuli buhvi cemu, je jeho problem.
To nedela z dalsich tenistu za poslednich 15let nemohouci neschopne.
A rekneme si to jeste jednou, Rafa vynechava casti sezon, kvuli pofidernim duvodum, ale svoji cast sezony(3 mesice), nevynechal nikdy.
Reagovat
Pe3k
Přesně, pokrytec nejhrubšího zrna. Teď wi to vystihl Dome na 100%.
Reagovat
smazaný uživatel
Trcia ti nohy z prdele Rogera_Federera.

Ty clovek bez hrdosti a dostojnosti. Ludský nepodarok
Reagovat
smazaný uživatel
Melieš piate cez deviate, strácaš sa v obsahu, na tvoje nekoordinované zmatene texty sa nedá
ani reagovat.
Reagovat
Pe3k
To, že ti na to tvá mozková kapacita nestačí, už všichni víme Peter ;)
Reagovat
Amputace
Mě nezajímá nějaká kampaň, kterou tady někdo rozjíždí. Nechodím sem každý den, abych dopodrobna pročítal příspěvek za příspěvkem. Většinou čtu jen komenty u článků o Nadalovi. Reagoval jsem na konkrétní vlákno, v němž píšeš kraviny a Forehand má pravdu. Třetinu kariéry Nadal vynechal ze zdravotních (pro tebe pofidérních) důvodů, takže je jasné, že když se řeší počet týdnů na pozici jedničky, je toto určitá okolnost, ke které se v té diskuzi dá přihlížet (netvrdím, že to není Nadalův problém - je, ale jak se můžeš divit, že to někdo vytáhne?). Zároveň píšeš, že nikdy nevynechal antuku a vždy byl na tuto část připravený, přitom ale odstoupil ve třetím kole na RG, tedy vrcholu antukové části sezóny. Jednoduše lžeš. Než mě příště nazveš pokrytcem, zkus si nejprve uvědomit, že diskuze funguje na podobném principu jako ruleta: pokaždé je to pade na pade a možnosti jsou nové. To, že si ty do každé diskuze o Nadalovi už apriori přinášíš frustraci z Forehanda, vážně není můj problém. Já diskutuji v konkrétní diskuzi.
Reagovat
Amputace
A pokud jde o Forehanda - celkově vzato si myslím, že máte vy FFF obrovské štěstí, že tábor fanoušků Nadala nemá těch Forehandů víc. Protože za těchto okolností, když si nevíte diskutérsky rady, sesypete se na něj a ještě si hrajete na ochránce mravního a morálního pořádku TP. Za všechno může Forehand. Všechno špatné, co se tady kdy napsalo, napsal Forehand. Konkrétně ty, R_F, mě nazveš pokrytcem, a přitom zřejmě ani nevíš, jaký komentář celé toto vlákno odstartoval. Mně vyčítáš, že podporuji Forehanda, ale zároveň to samé implicitně předvádíš ty v případě Petříka. Děláš si srandu, nebo jsou dnes na ředitelských pozicích blbci?
Reagovat
Pe3k
O5 si mimo, ale to není novinka...my dva se zrovna moc nepodporujeme, ale když napíše pravdu, musím mu dát za pravdu...
Reagovat
Amputace
Prosím tě, ty ani neumíš napsat slovo "opět" jako člověk, takže se ke mně raději moc nevyjadřuj. Každý normální přispěvatel po jedné dvou větách pozná, kde jsi ty a kde jsem já.
Reagovat
Pe3k
Rofl, teď si mě opravdu pobavil, už téměř dotahujš klaunhenda...
Reagovat
smazaný uživatel
Mozeme teda spravit anketu.

Kto si mysli, ze Pe3k je inteligentnejší, vyzretejší prispievatel ako amputka, nech sa sem pod to kludne podpise :)

Ja si to nemyslim.

Som teda zvedavy na tvoju podporu, ty sám vojak v poli.
Reagovat
Pe3k
No pokud tě podporuje, bude na tom s inteligencí velmi zle, pořád lépe než ty ;D
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhodnocujem anketu..

Nikto ta nepodržal, ani vlastní..:-)
Reagovat
Roger_Federer
:), evidentne se nezhodneme a do tebe se nemam chut navazat, povazuju te za inteligentniho, takze to nebudu dal rozebirat..
Nesouhlasim stebou ani v jednom bode a mluvim li za sebe, neni prome vubec zajimave, ani podstatne, ze Nadal cast kariery promarodil(duvody nejsou podstatne)
..Nezajimalo by me to, ani kdyby to byl Federer.
Forhendovo uvazovani je zvracene a nedenehostuju tim pouze Federera, ale vsechny uspesne hrace z turnaju, kde nehral, nebo odstoupil Nadal, je to k smichu, z tech turnaju to nedela druhy sled, jak se tady pokousi Forehend tvrdit..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som sa ku kvalite turnajov, v ktorých Nadal kvoli rozmanitým zraneniam nikdy nevyjadroval.

To, že Nadal na pár GS absentoval, alebo musel z nich odstupit je fakt, to akosi si to vylozil a co to znamena je uz vizitka tvojho uvazovania.

Tvoja obsesia FH je zvrátená, vsetko si dokreslujes, bojuješ proti nemu všade, kde sa dá. Slušny stihoman.
Reagovat
Roger_Federer
Jiste, zvracenost tveho uvazovani, podprahove zdeleni, pokusy o manipulaci z fakty, mene znalím uzivatelum jsou plne citelne od zacatku co sem chodis, jiz radu let.
Myslim ze mnoho zdejsich stabilnich prizpivatelu to uz pobrala...
Reagovat
smazaný uživatel
Stihoman.

Presne ako pisem.
Reagovat
Roger_Federer
Mas komplex a nechces si ho priznat, nikdy neuznas, ze se pletes, ikdyz je tvoje podani 500x vyhracene a podporene cisly a fakty..
A ty me chces neco psat o stihomamu?..vazne jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtiac si sa sám opísal.

Stihoman. Presne ako písem.

Naozaj ho tam nevidis, necitis. Premyslaj.
Reagovat
Roger_Federer
No kdyz myslíš :)
Reagovat
Kozoroh
To mohu potvrdit. Řekl bych, že je za tím ješitnost.
Reagovat
Kozoroh
Kdes přišel na tu třetinu GS? Od své první účasti ve Wimbledonu 2003 vynechal 8 GS turnajů, zúčastnil se zbylých 51, takže vynechal 13,6 % GS. To není ani šestina, ty třetino.
Reagovat
Amputace
Bylo to samozřejmě myšleno obrazně... Ach jo.
Reagovat
Kozoroh
Obrazně jo? Vy nadalovci jste na výmysly a přehánění experty.
Reagovat
Amputace
Zajímavé, že na naprosto nadsazený výrok zareaguješ, ale na toto jsi tenkrát zbaběle nezareagoval. Myslím, že si vypichuješ z diskuzí nesmysly, opravuješ diskutéry ohledně přesnosti čísel atd., ale ke skutečně podstatným tématům prostě nemáš co říct.

----

Ano, FH píše často nesmysly, naváží se neustále do Federera, až už i mně to připadá moc, ale jak už jsem tady několikrát psal, dělá to alespoň s nějakým stylem, s jistou ironií a vtipem. Mnozí příslušníci FFF se nebrání vulgaritám, naprosto hrubému napadání Nadala, neustálému útočení na něj i jako na člověka. Zkrátka dělají něco, co už přesahuje diskuzi o sportu. FH dělá v podstatě "jen" to, že zpochybňuje Federera jako toho poloboha, The Great Oneho všech sportů dohromady a dělá to způsobem extrémně nadsazeným - viz. věta, na kterou jsi reagoval. Myslím, že ve srovnání s větami, které budu nyní citovat (z této diskuze), je zcela neškodná. A stejně jako ty mně, říkám nyní i já tobě, že jsem velice překvapen, že Federera jsi tady schopen do zbláznění bránit i před těmi nejnadsazenějšími výroky, ale naprosto direktivní a sprosté útoky na Nadala necháváš bez povšimnutí. Říká se tomu dvojí metr.

"El Řiťuál dostal na řiť."
"Ale mohl se toho zbavit. Jenže na to je, zdá se, omezený."
"Otazka je, kolik z tech co to zkouseli, brali steroidy..."
"Na AO dostal sekec od Cilice a k žádnému zranění tam nedošlo. Že Nadala něco bolelo, to mu neberu, ale koho nic nebolí?..."
"Že Rafa hází grimasy, když prohrává má pro mě nulovou vypovídající hodnotu, to už jsme viděli mnohokrát a ne jednou to byl čistý fake."

Atd.

Všechno nepodložené, konspirační útoky zaměřené na Nadala. Tohle ti připadá v pořádku? Co ty víš o jeho OCD, aby tě to opravňovalo tvrdit, že je příliš omezený na to, aby s tím něco udělal?
Reagovat
Pe3k
lol, ty si pacient.
Reagovat
Kozoroh
Vidím, že ti ta chybějící reakce k sáhodlouhému komentu nedá spát, tak snad otupím ostny.

Většina reakcí, které jsi okopíroval, jsou od Pe3k. Víš, že na Nadala útočí cíleně. Není ho třeba v tomto směru brát vážně. Proti němu můžeš použít ignore.

To, co píše spaniel o steroidech, má podepřené dokumentem, který zveřejnili hackeři. Neplácá do větru jak ty o sypalovi Federerovi.
Reagovat
Amputace
V tom případě bys neměl ale ani ty brát vážně Forehanda, ne? Nicméně realita je taková, že Forehand ti nedává vydechnout a Petříka se zastáváš.

A není pravda, že je většina těch výroků pouze od Petříka. Jsou od tří různých lidí, jeden z nich je kupodivu i od tebe. (Klidně ti ale můžu poslat citáty i z nové diskuze, ve které je škála urážek a urážejících ještě daleko rozmanitější).

Neuvěřitelné, co se z tebe stalo. Býval jsi v pohodě diskutér, navíc jsem měl rád i tvá statistická "okénka". Ale od chvíle, kdy se Novakovi moc nedaří a začíná být stále pravděpodobnější, že Rafu v počtu GS nedožene, stal se z tebe hrozný hater.
Reagovat
Kozoroh
V čem ti vadí můj výrok? Kompulzivní porucha se dnes dá léčit. Rafa ale žádnou pomoc psychologa nevyhledal, pokud máš důkazy, svědčící o opaku, tak je sem postni. Jinak platí, že na to kašlal a porucha mu naopak přišla vhod k zpomalování tempa hry.

To jak Forehand překrucuje a upravuje statistiky, je do nebe volající. Tím, že mu jeho závěry vyvracím, v něm probouzím ješitnost. On si nikdy nepřizná, že v něčem pochybil. Vysmívá se svým oponentům, že jsou fanatici, přitom on sám je fanatik největší.
Reagovat
Amputace
Lol, jaký "platí"? Ty máš snad důkazy, že Nadal pomoc nevyhledal? Co si to vůbec dovoluješ? Já tady nejsem od toho, abych ti něco dokazoval a předkládal ti důkazy. Ty, když už někoho z něčeho osočíš, máš předložit důkazy, že tomu tak je. Nevyjadřuj se k něčemu, o čem nemáš ani páru. Ty ani nemůžeš vědět, jak vážnou formu té poruchy Nadal má.

A Petřík snad nedělá to samé? V čem je tedy mezi nimi rozdíl?
Reagovat
Pe3k
Důkaz je každý jeho zápas.
Rozdíl je v tom, že já cíleně klesam na FH úroveň, kdežto on je prostě takový...
Reagovat
Kozoroh
Takže žádné důkazy nemáš a kopeš kolem sebe, že jsem si dovolil šáhnout na tvou modlu :-D

I s Pe3k jsem měl rozbroje. Ale s FH to je jiné.
Reagovat
Amputace
Ano, to je můj postoj - když už tedy chci někoho napadnout, zvláště v natolik citlivé záležitosti, měl bych o tom něco vědět. V opačném případě musím být připraven na "protiútok". To je asi jako bych napsal, že Djokovič má milenky, je to nevěrný zm.rd a po tobě, kdyby ses proti tomu nějak ohradil, bych chtěl, abys předložil důkazy, že tomu tak není.
Reagovat
smazaný uživatel
Tie, z ktorych odstupil alebo skrecoval Kozenka zrejme nerátala..

Ale opat typicke plytké slovickarenie, pointa a obsah sú inde.
Reagovat
Kozoroh
A opět zkreslování a překrucování v podání Klaunhenda. Fakta mu nesedí, tak je je třeba ohnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakty su, ze Amputka pisal o tom, ze z tretiny GS Rafu odpálilo zranenie, to bola pointa..

Ci GS vynechal alebo z neho odstupil je druhorady fakt pre kazdeho normalne zmyslajuceho.

Pre teba prvorady.
Reagovat
atptour
Moc ne, tak často sem nedávám příspěvky. Nejsem takový pisáholik jako ty. Ale určitě na Federera neplivu jako to ty předvádíš vůči Nadalavi. Já vím, že je Federer skvělý, tak není důvod ho hanit. Ale skvělý je i Nadal a Djokovič, takže netřeba je ponižovat... Ale to tady vědí všichni, jaká je tvoje úroveň, ať už fandí Nadalovi, Federerovi, Djokovičovi či někomu jinému. Hater zůstane haterem... Každý jsme holt nějaký, co?
Reagovat
Pe3k
No, ale odpověď stále zůstává 0. Okecal si to pěkně, přesto ty si sám hejtr Federera.
Reagovat
atptour
Pravda bolí, co? Máš asi hodně smutný život...
Reagovat
Pe3k
No chodím se často pobavit tady...
Reagovat
atptour
Jak málo stačí ke štěstí...
Reagovat
Pe3k
Štěstí? To si pleteš pojmy.
Reagovat
atptour
Svatá prostoto...
Reagovat
Pe3k
Takže gratulovat RF to ne, to nikdy, přeci tady tak často nepíšeš..., ale semnou si tady psát o hovne na to máš času dost...
Reagovat
atptour
Tou frekvenci psaní myslím, kolikrát tady kdo píše. Já jsem tady po dlouhé době asi dvě hoďky, někdo denně... Už ti docházejí argumenty, nic překvapivého. Opakuji.... Svatá prostoto....
Reagovat
Pe3k
Argumenty mě nedojdou nikdy. Já tady RN gratuloval mnohokrát, ty RF nikdy. To jsou fakta, ty svatá prostato :D
Reagovat
atptour
Kdo může věřit, že extra výjimečné poblahopřání je upřímné, když ho vzápětí a pak nesčetněkrát hatuješ. Jsi ubohý farizej. Já fandím Nadalovi, ale nenajdeš příspěvek, kde bych urážel a znehodnocoval výkony a výsledky Federera, jako to ty děláš u Nadala. Několikrát jsem naopak napsal, že je Federer skvělý hráč. To prostě neokecáš... Smůla, co?
Reagovat
Pe3k
Ja vím, že je skvělý hráč...
Reagovat
Amputace
O jaké gratulaci je řeč, on Roger Federer teď něco vyhrál?

Jinak ano, tvé gratulace ve stylu - "Djokovič hrál tak na 20% svých možností, takže gratuluji Nadalovi k vítězství." - jsou vskutku legendární... A ještě se tím bude ohánět, jakože gratuluje a ostatní ne :D Co ty musíš být v životě za trosku, si vůbec neumím představit.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
safi1313
:D :D... Nole bude vytírat kurt maximálně tak košťátkem... vyhrál poprvé v sezóně 4 zápasy v rade a najednou už je zase nejlepší :D
Reagovat
Pe3k
Kde sem psal, že je nejlepší? Nejlepší vede žebříček ty trdlo ;p
Reagovat
baggik
Jo bylo by to fajn, ale pockame jestli se na drivejsi uroven vubec jeste dostane.
Reagovat
kada.tom
Rafa pěkný postup, snad vybojuje titul :-)
Novak ukázal, že by to mohlo jít, uvidíme co na RG :-)
Reagovat
Frantz
Oléé olé olé oléé No22éé No22éé...je zpět, RG může klidně vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas se líbil, zatím nejlepší zápas na antuce. Nole ukázal své možnosti, sezona je skoro v polovině, a rozhodně neřekl poslední slovo.
Rafa ukázal dneska svůj nejlepší tenis, hlavně v TB prvního setu, a na French open může opět dojít až k titulu. GL
Reagovat
turista
Nemůže vyhrát přece všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Ved Madrid nevyhral :)

O celkovom uspechu antukovej sezóny rozhoduje pre Rafu bezosporu RG. Ale ak zajtra vyhrá Rím, dve 1000ky a jedna 500ka, prva cast plánu dopadla na výbornú, to sa už nezmení a Rafa moze s kludnym svedomim ist do antukovej sezóny 2019, opat ako favorit.
Reagovat
Pe3k
A zbytek sezóny s ním budou zas ostatní vytírat kurt :D
Reagovat
smazaný uživatel
Okrem Grandslamov, kde ma dlhodobo najlepsiu uspesnost :)

Roverovi to celkom ide na 250kách...Hopp Swiss
Reagovat
Roger_Federer
Wimbledon urcite :)
Reagovat
Pe3k
Kdoze to vyhrál 2 z posledních 3 gs? Jo Federer :D
Reagovat
smazaný uživatel
Blbé je, ze Fed vyhral 3 z poslednych 20..:)...Goat
Reagovat
Pe3k
Jj s tou 20 si to trefil, 20 gs RF goat ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja ti k nim gratulujem. Najma k tym posledným 10, ktore si uz sám odsledoval ako fanusik tenisu..
Reagovat
Pe3k
Počítání ti moc nejde Petržalko...
Reagovat
smazaný uživatel
Predpokladam, ze sa nadychuješ k tomu, aby si poprel, odkedy sledujes tenis :)...Co si samozrejme sám priznal..
Reagovat
Pe3k
Ne od popírání vlastních slov si tu ty, já jen tvrdím, že neumíš vypočítat příklad pro první stupeň základní školy... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale umim vypocitat, ze clovek co sleduje tenis od 2007-2008 absolútne nemá mandát a kredit na nejaké sofistikovanejšie diskusie o porovnaní konkurencií dvoch období. Kedze si nepamatas, chýbajú ti dáta. A tak trochu aj rozum :)
Reagovat
Pe3k
Prý mandát :D
Petržalko radím ti, jdi se raději starat o dítě, nebo si najdi nějaké přátele a nesed celý den na tp ako věrný čokel co čeká na moj koment...
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bol opat den, kedy si ukázal svoju malost a zufalost.

A tak to má byt :)
Reagovat
Pe3k
Takové dny tu ty máš často, viď? :D
Reagovat
Mayo
(:
Reagovat
Mayo
USA odpad.
Reagovat
smazaný uživatel
Jubilejná 15 vyhra s Djokovicom, dala zabrat. Drzal sa ako kliešť, najma v prvom sete. Pre Rafu dolezitá vyhra, dokázal si, ze dokaze vyhrávat aj vyhrotené zápasy v koncovkách, urcite je prinosne odohrat pred RG aj zapasy, kde je pod tlakom, nielen tie, kde je od zaciatku vpredu..

Kazdopádne RG chytilo slusnu zapletku, vyzera to tak, ze Djokovic je herne spat. Uvidime, aky bude zreb, snad sa nestretnu v moznom 4.kole. To kolo Rafa nemá rád :)
Reagovat
smazaný uživatel
15. vyhra na antuke...

Zajtra nepochybujem o Rafovom triumfe, Fognini a Djokovic boli perfektnou generálkou pred RG. Prehra so Zverevom, ci Cilicom by bola po tychto zapasoch kuriozna..
Reagovat
turista
Mohla by se projevit únava. Zverev je o 11 let mladší a někdy už toho Nadala porazit musí.
Reagovat
smazaný uživatel
Na harde úplne kludne...
Reagovat
turista
Jednou ho porazí i na té antuce. Žádná dominance netrvá donekonečna.
Reagovat
tito
Vamoos! Předvídatelný výsledek, nikoliv průběh. Respekt k Nolemu, jak se dokázal zlepšit. Dá se říci, že je zpět.
Reagovat
D@nny
Ale houby! Kdyby byl zpet, tak by s Nadalem vytrel kurt preci, jak poznamenal jeden zdejsi "odbornik".
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
mahycek
Tady pršelo, žádný ze dvou streamů nejde... Co dělat ???
Reagovat
Franky
Uz nic je konec zapasu kasli nato
Reagovat
annah
Překvapuje mě, jak Djokovič drží s Nadalem krok. Čekala jsem masakr, a ono ne. Je vidět, že se Djoker už dostává do hry. Na FO bz už mohl být i ve finále.
Reagovat
turista
Žádný masakr to nebyl. Djoker mu dal pořádně pokouřit. A příště to bude s ním mít ještě těžší.
Reagovat
smazaný uživatel
Dva tenisoví gladiátoři ve Věčném městě s gigantickým tenisovým představením v TB. Bezpochyby zápas antukové sezony.
Reagovat
Franky
Ta este neskoncila...stale je vrchol pred nami
Reagovat
smazaný uživatel
jj, díky za info.
Reagovat
tito
Rafa konečně zapojil mozek a začal hrát longline z FH. A hned ten TB byl o něčem jiném, než předchozí hry. Ale je to tedy hodně svižné.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa cely set vpredu a nie a nie doklepnut to...Nakoniec zasluzeny ciastkový triumf...Pre Rafu ostra skuska..
Reagovat
turista
Zápas ho stál tolik sil, že zítra nemusí vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik sil?..3hod, 4hod?

Rutinné dve hodinky...

Cilic rozhodne nie a Zverev, neviem si predstavit ako..
Reagovat
turista
Pořádně tuhé 2 hodiny. Kdyby nevyhrál tie break tak by to bylo ještě těžší. Dokonce by možná ani neyhrál ten zápas.
Reagovat
D@nny
Novakovi slusne tecou nervy. Jen aby nedopadl jak Karolina a po zapasu nerozmlatil umpire:)
Reagovat
insanezy_
Djoko hraje moc dobre a navic ma i stesti
Reagovat
Tuttovka
Tak tomu říkám zápas. Konečně něco ke koukání :D...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, nahlas to zní jako tenisový porno a hele, ono to je tenisový porno i na koukání :D :D lituju ty, kdo se nedívají, tady to máte kdyžtak :D
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer2.php?t=alieztv&c=65060&lang=en&eid=668175&lid=940305&ci=101&si=4
Reagovat
smazaný uživatel
prvykrat v zivote pozeram gayporno:)
Reagovat
Kozoroh
Sodoma Gomora!!
Reagovat
turista
Ano,ano.
Reagovat
pepi
Link prosííím
Reagovat
annah
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY?f&c=en&i=eWl2bW9iZGlzaA?f?f
Reagovat
Kozoroh
Idemo No1e!!!
Reagovat
Ma3ek
No29e prepáč :D
Reagovat
Kozoroh
29. není ani v live žebříčku, trumpeto.
Reagovat
Ma3ek
A kolkaty bude ked prehra? :)
Reagovat
Patik
aj keď vypadne z celého ATP ..stále bude natom lepšie ako ty :)
Reagovat
Franky
Pod pod Nole!!! Nehras vobec zle! V prvom geme uz si potkanovi zatapal!
Reagovat
D@nny
Potkanovi? No vidis a to jsem si myslel, ze uz vic klesnout nemuzes, ale ono to veru jeste niz jde.
Reagovat
Franky
Vzdy je priestor na zlepsovanie ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Stejně se na to nemůžu dívat, nemám Digisport...
Reagovat
Ma3ek
Konečne je to tu tenisové El Clasico :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist