Nahecovaný Kyrgios v Acapulku vyhrál premiérový souboj s Djokovičem!

3. 3. 2017, 06:16
Aktuality 122
ATP ACAPULCO - Dlouho očekávaný první vzájemný zápas Novaka Djokoviče s Nickem Kyrgiosem skončil výhrou o devět let mladšího Australana. Talentovaný bouřlivák Kyrgios zvítězil nad světovou dvojkou po soustředěném výkonu i díky 25 esům bez ztráty servisu a na kontě má skalpy už všech hráčů 'Big 4'.
Nick Kyrgios

Poprvé na turnaj ATP do Latinské Ameriky 'musel' vyrazit Novak Djokovič, aby si poprvé zahrál s australským mladíkem a bouřlivákem Nickem Kyrgiosem. V dobrém ale na premiérový souboj s aktuálně zřejmě nejtalentovanějším a zároveň nejkontroverznějším tenistou vzpomínat nebude.

Kyrgios mnohdy dokáže zápas odchodit, hrát ledabyle a bez zájmu o výsledek. V prvním vzájemném střetnutí s Djokovičem se ale nic podobného nekonalo. Naopak - hrál soustředěně, hecoval se a předvedl skvělý výkon.

Statistiky zápasu
Djokovič - Kyrgios
2 esa 25
2 dvojchyby 1
66 %
1. podání 'in' 73 %
76 %
úsp. 1. podání 81 %
71 %
úsp. 2. podání 75 %
26 winnery 41
13 nevyn. chyby 14
6/11 hra na síti 3/6
0/1 brejkboly 1/1
čas: 1:47

V úvodním setu Kyrgios odvrátil za stavu 2-3 dva brejkboly a rozhodnout musel tie-break. V něm sice neudržel vedení 6-4 a musel čelit dvěma setbolům, nakonec však využil svou čtvrtou šanci na ukončení sady a vedení oslavil po 'Štěpánkovsku'.

Druhé dějství rozhodl jediný brejkbol. Dostal se k němu Kyrgios za stavu 6-5, šanci využil a oboustranně povedené utkání ukončil ziskem osmi fiftýnů v řadě a čistou hrou při podání soupeře. Hned první mečbol proměnil svým 41. winnerem, většiny dosáhl esem (25). Nevynucených chyb udělal jen třináct.

"Je to pro mě velká výhra. Byl jsem trochu nervózní, protože publikum přálo Novakovi, On je jedním z nejlepších hráčů v historii, ale věřil jsem si. Myslím, že jsem předvedl kvalitní tenis a mohu být s výkonem spokojený," pochvaloval si Kyrgios. "Tohle byl jeden z mých nejlépe odservírovených zápasů v životě," dodal.

S hráčem Top 2 hrál Kyrgios počtvrté v kariéře a potřetí dokázal zvítězit. Bilanci s tenisty Top 10 vylepšil na 11-17, se soupeři Top 5 to má nyní 5-7.

Nick Kyrgios vs. 'Big 4'
Novak Djokovič 1-0
Roger Federer 1-0
Andy Murray 1-5
Rafael Nadal 1-1

Jednadvacetiletý Kyrgios dnes zkompletoval sbírku skalpů hráčů tzv. 'Big 4'. Jednou už porazil i Rogera Federera, Rafaela Nadala a Andyho Murrayho (toho zatím jen na Hopman Cupu).

Navíc Djokoviče, Federera a Nadala dokázal přehrát hned v prvním vzájemném duelu, což se povedlo už jen jeho krajanovi Lleytonu Hewittovi.

"Tyhle velké zápasy mám rád. Tihle skvělí soupeři z vás dostanou to nejlepší a to já potřebuju. Cítím se v této pozici dobře. Už teď se nemůžu dočkat dalších takových zápasů," prohlásil Kyrgios.

Djokovič hrál na své teprve druhé akci v Latinské Americe, ale znovu se loučí neúspěchem. Na loňské olympiádě v Riu de Janeiro skončil dokonce už v prvním kole na raketě Juana Martína Del Potra. Letos devětadvacetiletý Srb triumfoval v Dauhá, ale na Australian Open prohrál už ve druhém kole s Uzbekem Denisem Istominem a další nezdar zaznamenal dnes v Acapulku.

"Nehrál jsem špatný zápas. Myslím, že s výkonem můžu být spokojený, ale Nick předvedl skělý tenis a vítězství si zasloužil," řekl Djokovič, kterého nyní ho čekají obhajoby titulů na Masters 1000 v Indian Wells a v Miami.

Sedmnáctý hráč světa Kyrgios si o své páté finále na okruhu ATP zahraje se Samem Querreym (h2h 1-0). "Je to Američan se skvělým servisem. Už jsem s ním hrál, tak vím, co mám očekávat," řekl Kyrgios.

Americký tenista si v Acapulku den po Goffinovi vyšlápl i na obhájce titulu Dominica Thiema. Sedm zápasů neporaženého Rakušana, který v neděli triumfoval na antuce v Riu, přehrál 6-1 7-5 a oplatil mu porážku z loňského semifinále.

Nadal v Acapulku vyhrál i potřinácté
Ve spodní polovině pavouka se do semifinále dostali papíroví favorité. Rafael Nadal měl sice ve čtvrtfinále nečekané potíže s japonským kvalifikantem Jošihitem Nšiokou, ale nakonec v Acapulku vyhrál i svůj 13. zápas ve dvou setech.

Španělský favorit zvítězil až po dvou hodinách 7-6 6-3, když v obou setech musel dohánět manko dvou gamů; v prvním dějství prohrával 2-4, ve druhém 0-2.



"Každý zápas je tu speciální. Já dnes nehrál svůj nejlepší tenis, ale to není důvod snižovat soupeřův výkon," řekl Nadal. "V předchozích kolech jsem hrál skvěle, dne s jsem se zase dokázal dostat přes těžké situace. Jsem tedy šťastný, že jsem v semifinále, to je skvělá zpráva."

O finále si dvojnásobný šampion z dob antukových ročníků (2005 a 2013) zahraje s Chorvatem Marinem Čiličem (
h2h 3-1). "Je to jeden z nejtěžších soupeřů. Má skvělý servis a hraje velmi agresivně. Budu muset hrát mnohem lépe, než dnes, pokud chci mít šanci vyhrát. Bude to velký zápas. Doufám, že se na něj dobře připravím," uvedl Nadal.

Čilič se do svého prvního semifinále v sezoně dostal bez boje. Američan Steve Johnson ho do něj pustil poté, co ze soutěže odstoupil kvůli zranění pravého kotníku, který si podvrtl během včerejšího duelu proti Escobedovi.

• ATP 500 ACAPULCO •
Mexiko, tv. povrch, 1.469.745 dolarů
čtvrteční výsledky (02. 03. 2017)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Kyrgios (6-Austr.) - Djokovič (1-Srb.) 7-6(9) 7-5
Nadal (2-Šp.) - Nišioka (Jap.) 7-6(2) 6-3
Čilič (3-Chorv.) - Johnson (USA) bez boje
Querrey (USA) - Thiem (4-Rak.) 6-1 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

122
Přidat komentář
Pavol
Ako sa tá karta rýchlo otočí.Ak si rameno presilil s Djokom jeho problém mal sa viacej šetriť. Odíde podanie, odíde aj Kyrgios.
Reagovat
smazaný uživatel
Vamos Rafa, toto si už musíš postrážiť :)
Reagovat
FulnekUltras
Je to prostě v něm a o něm - soustavnost na No. 1 zatím nemá, ale když bude chtít, porazí kohokoliv. Udřenci ala Kvjeták budou mít sice ve vrátnici odpíchnuto každý den na minutu přesně, ale za 20 let si na ně mimo vyloženě tenisové fanoušky vzpomene málokdo.
Reagovat
gigin
Technicky vzato si v řiti. BH Kyrgiose je hrozný. Meleš hovna zase. Nick není ničím výjimečný. Tenisově.
Reagovat
Nola
blbost, meles ty , ma skvely servis, ak zostane koncentrovany, dokaze porazit kohokolvek- mimo kamosa Andyho, vtedy hra sedy priemer :D
Reagovat
FulnekUltras
Andy ho utaví jak otroka v montovně... ;)))
Reagovat
Nola
Nick nikdy nehral proti Andymu tak ako to predviedol v zapasoch s Fedexom, Rafom, dnes s Novakom, proti nim sa dokaze hecnut, zaujimalo by ma cim to je :D
Reagovat
smazaný uživatel
S Andym prehral na dvoch GS, zdá sa mi...Pochybujem, ze by sa nenahecoval na GS zápas, navyse v Austrálii...Andy vsak servismanov returnuje lepsie jak Nole..
Reagovat
Roger_Federer
A k cemu mu bude, ze jednou za pul roku na 500 porazi top5 hrace, kdyz na grandlemu se neumi koncentrovat,,mele hovna a chova se jak imbecil.
Nalepka zleho hocha -pekne..za 5roku zjisti zevje v riti jak Gulbis.
Reagovat
FulnekUltras
on se i ten Nick ještě časem obrousí... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a výpadků ubude
Reagovat
dunphy
Nevadí. Aspoň, že nedostal kanára. :D
A vůbec jsem za něj poslední dva týdny moc rád, je to dobrý příslib do dalších měsíců. Trochu jsem se bál po té bídě ze začátku roku. :)
Reagovat
kada.tom
7-5 3-0 ... no, Andy, hlavně to teď nezačni s*át jako v 1. setu ..
Reagovat
kada.tom
nezačal a postup si pohlídal :-)
Reagovat
dunphy
Pujíku, zaber ještě sakra!!! :D
Reagovat
kada.tom
Andy si přečetl poznámky v deníčku jak na Lucase, tak snad si z toho vezme to dobré a nebude muset odvracet tolik matchballů jakon včera. Super by bylo, kdyby ten zápas dopadl podobně jako tři předcházející vzájemné souboje s Lucasem :-)
Reagovat
kada.tom
nejdřív 3-0 a pak lostne 4 hry v řadě ... úplně mimo a všechno špatně :-/
Reagovat
Tuttovka
Lucas zatím hraje dost dobře. Takže je otázka, jak moc je to vina Murrayho.
Reagovat
kada.tom
určitě, Lucas hraje dobře a je dobře, že ani po třech výprascích neskládá zbraně a snaží se Andyho porazit :-)

Andy se naštěstí dokázal vrátit do zápasu a těsně před TB dokázal set nakonec uzmout, což je i vzhledem ke včerejším peripetiím s Kohlschreiberem jedině dobře! :-)
Reagovat
Krisboy
Nando si jde pro titul.
Reagovat
a.magerova
Kéž by, kéž by.... ;-)
Reagovat
Krisboy
Neboj, Lucas pro něj není žádnej soupeř :)
Reagovat
a.magerova
No... jak je vidno, pro Andyho taky ne... :-/
Reagovat
Krisboy
:(((
Reagovat
a.magerova
Mohl by Nando překvapit.... ;-)
Reagovat
turista
Možná.
Reagovat
gigin
Paráda prostě :)
Reagovat
a.magerova
Tak tak... :-)))
Reagovat
Nola
Nandooo
3.set to bola jazda, vyborny vykon
Reagovat
Bob
On ten tenis prostě umí. A co, že je floutek.. tak je.
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že Nick to opravdu neodchodil, jak se uvádí v článku, neviděla jsem to, ale na netu je patnáct minut a Nick trpělivě s Nolem vyměňoval, i útočil, jak on to umí. Tak uvidíme, jak se bude dál situace s Nickem vyvíjet. Herně je dobrý a excesy třeba časem zmizí.

https://www.youtube.com/watch?v=FxzmGqoM2Fs
Reagovat
Krisboy
Kdyby to odchodil, dostal by dvakrát 1:6.
Reagovat
Fandina
A hlavně, kdyby se nepřizpůsobil Nolemu, to je nevyměňoval s ním, tak nevyhraje. Je vidět, že když chce, tak hrát umí.
Reagovat
Lunej..
Skvele, tak jsem to vcera trochu privolala, i kdyz misto konani bylo jine:) i Juan mel sanci, lec promarnenou. Skoda vcera Kohliho,ze nepridal ruku k dilu:)
Reagovat
kada.tom
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17022415_1383531191668554_6627447934631137140_n.jpg?oh=8ccce96bda586461d30c32c673ac95f6&oe=596C30CC
Reagovat
Herbert_Hoover
Hopman Cup berou jako exhibici? :)
Reagovat
Denis92
Ano. Nehra sa o body, takze to nie je ofic.zapas.
Reagovat
Mayo
Andy pánes.
Reagovat
kada.tom
Kozoroh se tak těšil na souboj Novaka s Nickem, až se ho dočkal. No, Novakovi to asi nepřidá, bohužel :-( ... poslední dobou je to fakt bída.

No a Andy se může radovat, už teď získal v tomto týdnu více bodů jak Novak, takže může náskok pouze navyšovat.
Reagovat
Pavol
Môže Djokoviča poraziť ale nemôže ho porážať.Už v nasledujúcom zápase mu prepne aby ukázal že na tenis zvysoka kašle.
Reagovat
Pavol
Vsádzam na Querrey S. kurz 3,75 . Celkom dobrý kurz proti labilnému Kyrgios N.
Reagovat
Herbert_Hoover
Já si myslím, že Noleho nejvíc svazovalo to, že postoupil Querrey, wimbledonský fantom a při představě, že by se s ním musel opět potkat, v krizové chvíli selhal a najednou nevěděl, kde má na returnu stát.. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ako písal nizsie Dennis, na posr.ateho aj hajzel spadne..:Ono sa to všetko sčíta...Zlá forma, zlé žreby, xy-prehraných TB a xy prehratých gemov za stavu 4:5, 5:6....Ked si spomeniem kolko TB prehral Rafa za posledné dva roky, kolkokrat nepotvrdil break, nedopodával alebo skolaboval za stavu 4:5, 5:6 na servise...Je to o hlave a kazdou prehrou sa depka hraca len prehlbuje..
Reagovat
Denis92
Tenis je strasne o psychike. A kedze je to individualny sport, tak si musis pomoct len sam a nikto iny ta nenakopne. O to je to tazsie. A ked sa nedari a neveris si, tak presne prehras smolne a tesne taketo zapasy. V minulosti to Novak zvladal, pretoze si veril a vsetko mu islo a casto vyhral aj prehrane zapasy. Teraz sa to otocilo..take zapasy ako s Querreym alebo Istominom dokazal vzdy zvratit na svoju stranu a vyhrat, ale teraz to proste nejde.
Reagovat
Denis92
Porazit v prvom vzajomnom zapase Nadala, Federera aj Djokovica. To sa podarilo jedine Hewittovi. A teraz Kyrgios. Klobuk dole! Ten chalan keby nema v hlave vykradnute a viac na sebe maka a nema rozne excesy, tak by to mohol dotiahnut daleko. Snad sa este zmeni..

Na Novaka sa to momentalne sype. Ten los Klizan DelPo a Kyrgios bol brutalny, ked si porovname s tym co mal Nadal. Ale niekedy to tak byva, ze na pos*ateho aj hajzel spadne. On by skor potreboval lahky zreb a vitazstva, aby ziskal sebavedomie a isli by hore aj vykony. Sam som zvedavy, ako sa s tym vysporiada. Az do Wimbledonu obhajuje velke mnozstvo bodov. Bude to mat tazke..
Reagovat
Nola
tak, nejak, ale dnes Novak nehral nejak zle, iba proste nenasiel recept na Nickov servis, musi zmenit postavenie na prijme, stal blizko zakladnej ciary, to sa potom tazko returnuje......po odcitani es, zahral viac winnerov ako Nick, najvacsi rozdiel bol na servise a to stacilo.....
Reagovat
Denis92
Zapas som nevidel, iba highligts. Ale co som cital, a aj Nick sa vyjadril v tom zmysle, ze naozaj skutocne dobre servoval, takze Novak nemal moc sanci. Viem si predstavit ten zapas ako to asi vyzeralo.
Takyto styl vyuziva aj Roger a je jednu proti komu hra a tiez to nemeni. Ma to svoju vyhodu, ze ked sa podari return tak je to tazsie pre supera potom reagovat, ale na druhej strane je tazke dobre returnovat z takej pozicie.
Reagovat
Nola
zapas som videla, preto mozem vsetkym haterom odkazat, nech si ho najskor pozru a potom zhodnotia... v pripade, ze Novak hra s.acky, nemam problem sa vyjadrit o jeho hre, dnes zohral dobry zapas, prehral, ale aspon ziskal zapasovu prax a je rozohrany
Reagovat
smazaný uživatel
Aj ja som zápas videl. Či hral Novak dobre?...To si netrúfam povedat, ten gem za stavu 5:6 v druhom sete bol vyslovene tragický a to bol v kontexte výsledku gem kľúčový...

Áno, na returne si moc nečuchol, mal tam ale párkrát 30:30 na príjme a rozohratú výmenu na výhru, ale chyboval...Podla mna to bol výkon skor priemerný.
Reagovat
Nola
posledny ano, ale zbytok zapasu hral dobre, co je podla teba dobry vykon? Novak nikdy nehral v uvodnych kolach ziadnu hitparadu, vzdy sa nastartoval v semi a finale, ak zhodnotim jeho hru a porovnam vykony z vlanajska v 3. kolach nevidim tam velky rozdiel, iba chytil supera, ktory ho umlatil servisom
Reagovat
smazaný uživatel
Je to klišé, ale hrá sa na výsledok. To je to naozaj podstatné. Prehra 0:2, bez nulovej šance na príjme, s tým nemože byť spokojnost...Aj Nadal prehral s Kyrgiosom na W cez dva TB, ale na príjme mal viac šancí...
Reagovat
Nola
prehra je vzdy prehrou, ako pises, ci uhras set a mas viac sanci na prijme v konecnom dosledku na vysledku nic nemeni
Reagovat
smazaný uživatel
Zreb bol tazký, ale na druhu stranu je celkom kuriozne, ze sa s Kyrgiosom doteraz nestretol a šťastne sa mu vyhýbal, hlavne na GS a masters1000....
Reagovat
Nola
tak to ma konecne za sebou a moze si ten zapas prehrat a skontrolovat svoje de.ibne postavenie na prijme....
Reagovat
Mayo
Kyrgios hneď v prvom zápase vyfackal Nojeho, to su mi veci. Zdá sa, ze z top 4 mu najmenej sedí Andy
Reagovat
Krisboy
Federera a Nadala taky v prvním.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak padá a padá... asi brzo zkončí
Reagovat
Krisboy
Nov4k skončil 13.4.2016.
Reagovat
George_Renel
Na mé narozeniny? To si budu pamatovat i já. :-)))
Reagovat
turista
Proč by končil? Takovouto krizí si prošel každý top tenista, někteří z nich i víckrát za kariéru. Pravděpodobně jsou za tím zdravotní problémy, protože se do podání evidentně nemůže opřít jako dřív. Tady na TP má bohužel mnoho haterů, kteří mají z jeho potíží velkou radost.
Reagovat
Krisboy
Vy mu tady těma nekonečnejma onaniema nad ním děláte medvědí službu. Zejména jisté znamení zvěrokruhu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Nelaboroval s ramenem? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je podával Nole v roku 2015 nebol štandard, to len tak na dodatok. Rovnako nebol standard to jak podaval Rafa v roku 2010...Teraz tak neservuje a naozaj za tým nie sú zdrwvotné problémy :)
Reagovat
Krisboy
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Indian_Wells-Tennis_Garden.jpg
Reagovat
fialka
Teraz som zistila, že o 18:30 na DIGI2 pôjde záznam Djokovič - Kyrgios. Tak skuknem na toho búrliváka.
Reagovat
Krisboy
To zrovna odcházím hrát svůj zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Najsmutnejšie na tom je, že to už ani nie je prekvapenie...Novak sa pomaly dostal do pozície, kedy je na turnajoch čiernym koňom, na hardových turnajoch. Ešte marec a finito, najblizsi hard az v auguste.
Reagovat
Marduch
Možná by nebylo od věci přibrat někoho do týmu místo Borise. U Vajdy vážně hrozí provozní slepota a Novak nutně potřebuje vygenerovat do zálohy nějakou zbraň, nějaký trumf do rukávu pro tyhle přetahované o každý balon, o každý jeden zreturnovaný servis. Tím více, jak půjde s Novakem čas.
Reagovat
Kozoroh
Já si rovněž myslím, že by No1e měl angažovat nového kouče, už v sezóně 2013 bylo patrné, že spolupráce No1eho a Vajdy se vyčerpala, což vedlo k angažování Borise. Proč by tento tah nemohl vyjít podruhé (s jinou osobou)?
Reagovat
Krisboy
Třeba takový Milan Šrejber by jistě nebyl špatnou volbou.
Reagovat
janek_da
už je venku?
Reagovat
Krisboy
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Indian_Wells-Tennis_Garden.jpg
Reagovat
Krisboy
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/lustry-zaplatim-firmy-mi-nech-byvaly-tenista-a-sponzor-ods-s/r~a82924a6fe9a11e694440025900fea04/
Reagovat
smazaný uživatel
Aktuálne najskor po sezóne..

Vážne pochybujem, ze po 2 mes obnovenej spolupráce s Vajdom a v plnej sezóne by niečo za pochodu menil.
Reagovat
Marduch
Prostě Gyros jak ho mám rád:) Jeden den popudí 4/5 tzv. tenisové veřejnosti, aby den nato vyfuckal koho si zamane :)
Reagovat
fialka
Nie, koho si zamane, rožky vystrčí práve proti tým najlepším. Ostatní sú mu ukradnutí.
Reagovat
smazaný uživatel
previt je to, zkazi mi svoji kontroverznosi, kterou nedokazu prijmout, kazdou radost... z tenisu... ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
kontroverznosti... jeeeee
Reagovat
FulnekUltras
kontroverze je jen nepovedenou dcerou korektnosti - a korektnost už vnitřně skoro nikdo nebere vážně ani na Kavčích horách... ;)
Reagovat
fialka
presne, mňa to jeho práve strašne ale strašne irituje.
Reagovat
fialka
Rafa, Rafa!! Výhra je super, ale výkon hanebný. Toľko chýb, uff. Tak pekne dostať od kouča po holej, opláchnuť, aby ťa nespláchol Čilič. Jediná šanca je, že Čiličovi nepôjde servis a po prípadnej výhre ustáť kanonádu Gyrosa. Viem, nie je ešte vo finále, ale zdá sa, že Gyros je pri chuti porážať "vyvolených".
Dúfam, že Rafa už konečne využije šancu na titul. Tak pevné nervy a lepší servis.

No a čo dodať k Djokovičovi? Duel som nevidela, ale dať iba 2 esá je celkom novinkou. Gyros začína byť pre favoritov postrachom. Uvidíme, či ho o5 nechytí tá jeho úchylka.
Reagovat
Krisboy
Čiličovi nevěřím, ale Nick bude těžší oříšek.
Reagovat
fialka
tak, tak, tvrdý oriešok. Videl si duel Thiema? Čo tam ten chalan stváral? Ten jeho stýl hry mu čoskoro zničí telo. Ja mu fandím, o to pokoj, ale obávam sa práve tohto.
Reagovat
Krisboy
Neviděl, ale Domi hraje náročnej styl, to je pravda. Ale kouká se na to pěkně, ten backhand, servis...takovej "klasik" :)
Reagovat
smazaný uživatel
to zniceni tela bude Domovi asi chvilku trvat, Thiem je odjakziva zvykly na tvrdou drinu a extremni (co do zateze) az podivinskou pripravu (zdroj: J.M.) :-) a zrejme prave proto si naklada i v kalendari, ma Stobera, zvladne ty sve chrousti tanecky a masle a ... atd., protoze tu hornicinu nejak potrebuje k zivotu. Muze to imponovat, ale podle me je to stejne cesta do pekel. Ke vsemu trochu nudna...
Reagovat
fialka
Chvíľku ako chvíľku, stačí jedno zranenie a povezie sa. Božechráň, to mu neželám, ale telo neoklameš, odolnosť má svoje hranice. Nuž, uvidíme
Reagovat
Krisboy
Jestli bude jako Thomas Muster, nemám o něj strach. To vydrží všechno :)
Reagovat
fialka
Bodaj by! Vyhrávať môže, ale nech mi na Rafu nesiaha. :)
Reagovat
Krisboy
Já bych je rád viděl hrát proti sobě na French Open. Sice už tam spolu hráli, ale to Domi ještě nebyl na takový úrovni jako je dnes. Myslím, že by to mohlo být antukové porno :)
Reagovat
fialka
Tak vo finále by to bolo najlepšie. ;) Nech by už vyhral ktorýkoľvek, bol by to úspech.
Reagovat
Krisboy
To by byl skutečnej vrchol antukový sezóny. A pěkně pět setů.
Reagovat
smazaný uživatel
Domorafarna.. :-( .. :-))
Reagovat
janek_da
:)))
Reagovat
fialka
slovná zásoba TP je zas obohatená, super
Reagovat
ArcusII
...a takový hovado :-D
Reagovat
Krisboy
Ta jeho bilance s Big4 a s Top hráčema vůbec je teda obdivuhodná.
Reagovat
Krisboy
Dobře Nick The Dick! Nol3 is over, říkám to už od legendární nakládačky od J1rky...Ať žije útočnej aktivní tenis, vraceči a čekači na smetiště tenisových dějin!!!
Reagovat
Krisboy
A běhači a uspávači.
Reagovat
Marduch
pusť si záznam Delpa s Nolem, komediante:)
Reagovat
Nola
ani dnes nehral ziadnu udrzbu, ale to tu budes zbytocne kalit vody...
Reagovat
svetova.dvojka
Djokovičovy dny jsou sečteny, zdá se.
Reagovat
turista
To si nemyslím. Donedávna se mu zdravotní problémy poměrně vyhýbaly. Novak neutíká z boje když se mu nedaří. Na léčení zánětem postiženého ramene taky má dost peněz. Měl by se inspirovat osudem Rafy. Ten takových krizí přežil víc. Na podzim 2014 mu dokonce musely pomoci injekce vlastních kmenových buněk do páteře. S návraty na kurty po zdravotních potížích má obrovské zkušenosti a ty návraty se mu opakovaně daří.
Reagovat
turista
Koneckonců zdejší "myslivci" na TP odepisovali Federera, Del Potra a dokonce i Rafu svého času. A všechno je nakonec jinak než tady kdysi psali.
Reagovat
FulnekUltras
Nole se teď nejvíc potřebuje zbavit toho "alternativního" našeptavače a udělat si doma pořádek s Jelenou. ;)
Reagovat
stefankelner
sa nikto nehnevá, ale bola to nuda na tvrdom povrchu! Keby tam nebol Nick, tak s takým Andym by hral Nole doteraz. Nole už nemá čo ponúknuť...
Reagovat
VlS
Asi to neodchodil
Reagovat
peggy
Myslim,ze by Rafovi ten titul slusel,ale budu tomu verit az jej bude drzet.Dodalo by mu to jistotu a touzit po dalsich.Zajiste mu pomohlo vitezstvi nad Japoncem.Tak VAMOS RAFA!!!
Reagovat
vrabejka
Dejte ten titul Rafovi:)
Reagovat
turista
To nejde. Musí si ho vybojovat.
Reagovat
Pe3k
To gesto shut up patrilo evidenntne kozorohovi...ve finale prehra s byckem :)
Reagovat
Kozoroh
Koukám, že nejen Forehand straší v tvojí duté makovici :-)
Reagovat
turista
Ty lidi tady na TP jsou fakt strašný.
Reagovat
Pe3k
Myslis fanousky Djokera, ze?
Reagovat
turista
Ne myslím ty hatery Djokera.
Reagovat
Nola
Gyros skvely na servise, Novak sa nechytal na returne, uz ma skalpy Fedexa, Rafu aj Noleho, dnes bol Nick koncentrovany cely zapas, ak mu to vydrzi do buducnosti, moze to dotiahnut daleko
Reagovat
Tuttovka
Je velká škoda, že je to takový trouba.
Reagovat
Kozoroh
Djoker se nedokázal prosadit na returnu, zatímco svůj servis držel s obtížemi. Nick zahrál parádní utkání a může klidně tento turnaj vyhrát.
Reagovat
babolat.cz
Si zapomněl, že tam hraje božský RAFA!!
Reagovat
Kozoroh
Rafa dostane naloženo, uvidíš...
Reagovat
PetaM
Zahrál parádní utkání. Ale na zítřek se špatně vyspí (nebo vůbec :D ) a vyletí jak péro z gauče :D
Reagovat
Kozoroh
No1e bue muset jít opět přes zkrácenou hru, pokud má dojít na třetí set. Djokovi se nedaří ohrozit Gyrosův servis.
Reagovat
gigin
Podle wikipedie vyhrál Gyros.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist