Nalbandian odstartoval oblíbenou halovou sezonu vítězstvím

27. 10. 2010, 11:11
Aktuality 1
ATP MONTPELLIER - David Nalbandian zahájil oblíbenou část sezony v evropských halách vítězstvím. Po několikatýdenní pauze mu sice chyběla úderová jistota, se Španělem Granollersem si však poradil ve dvou setech. Podobně se v úterý vedlo i pátému nasazenému Isnerovi.
David Nalbandian

David Nalbandian se začátkem roku vrátil na kurty po osmi měsících. Pauzu zavinila operace kyčle, ale ani v této sezoně neměl od zdravotních problémů klid. Další comeback si naplánoval na léto a vrátil se 11 vítěznými zápasy v řadě.

Po US Open si dal ale znovu klid. Odhlásil se z asijského turné, během kterého měl startovat v Tokiu a Šanghaji. Prý se chtěl připravit na evropské halové turnaje, na kterých se mu v minulosti dařilo.

První start si naplánoval ve francouzském Montpellieru a na úvod ho čekal Španěl Marcel Granollers. Osmadvacetiletý Argentinec sice dvakrát přišel o podání a na kurtu strávil hodinu a půl, výhře dvakrát 6-4 ale nic zabránit nedokázalo.

O čtvrtfinále se Nalbandian utká s vítězem domácího souboje Simon - Mahut.

Zakončit sezonu v top 20 je cílem pro Johna Isnera. Aktuálně devatenáctý hráč světa v úterý i s pomocí deseti es porazil nemladšího účastníka turnaje Benoita Paireho, kterého porazil 7-5 6-2.

Nyní ho čeká další Francouz Adrian Mannarino, jenž nečekaně zdolal Slováka Lukáše Lacka.

Podruhé během krátké doby bude mít možnost porazit Nikolaje Davyděnka Mischa Zverev. Německý tenista v prvním kole porazil ve dvou tie-breacích Holanďana Robina Haaseho a čeká ho souboj s nejvýše nasazeným Rusem, jehož zdolal nedávno v Šanghaji.

- ATP 250 MONTPELLIER (Francie, tv. povrch / hala, 650.000 dolarů) -
úterní výsledky (26. 10. 2010)

Dvouhra - 1. kolo:
Isner (5-USA) - Paire (Fr.) 7-5 6-2
Nalbandian (8-Arg.) - Granollers (Šp.) 6-4 6-4
Zverev (Něm.) - Haase (Niz.) 7-6(7) 7-6(5)
Llodra (Fr.) - O. Rochus (Belg.) 2-3 skreč R.
Dent (USA) - Jouan (Fr.) 6-7(5) 6-3 6-4
Mannarino (Fr.) - Lacko (SR) 6-3 6-7(4) 6-4
Darcis (Belg.) - Schwank (Arg.) 6-2 7-5

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist