Nalbandian se vrátil triumfem na exhibici v San Juanu

14. 12. 2009, 09:58
Aktuality 0
David Nalbandian má za sebou úspěšný návrat na kurty, na kterých po operaci kyčle chyběl necelých osm měsíců. Sedmadvacetiletý Argentinec vyhrál exhibici v San Juanu, když v nedělním finále smetl dvakrát 6-2 krajana Gaudia.
David Nalbandian

Naposledy se David Nalbandian představil koncem dubna v Estorilu, kde již v prvním kole podlehl Capdevillovi. Následně oznámil, že ho čeká operace kyčle a sezona pro něj skončila.

Přípravu na rok 2010 ale zdá se nic neohrožuje. "Úroveň mé hry i fyzická kondice je na vysoké úrovni," pochvaloval si Nalbandian před pár dny. Nyní má za sebou již i první soutěžní zápasy.

Sedmadvacetiletý Argentinec na exhibici v San Juanu nejprve v sobotu smetl 6-2 6-1 Chilana Nicolase Massua a ve včerejším finále porazil hladce 6-2 6-2 i krajana Gastona Gaudia.

Ve čtvrtek se představí na turnaji Copa Argentina, který už v minulosti dvakrát ovládl. Letos má soutěž silné obsazení: hrát budou dvě bývalé světové jedničky Marat Safin a Carlos Moya, Kypřan Marcos Baghdatis, Chilan Fernando Gonzalez a letošní loňský šampion Monaco.

Nalbandian zahájí novou sezonu 11. ledna 2010 v Aucklandu, kde letos získal svůj zatím poslední titul. Po Australian Open se vrátí do Argentiny, aby se v Buenos Aires v konkurenci obhájce titulu Monaka nebo Španěla Davida Ferrera pokusil zopakovat loňský triumf.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist