Náplast na singlové trápení. Isner se Sockem vyhráli čtyřhru na Masters v Indian Wells

18. 3. 2018, 10:37
Aktuality 3
ATP INDIAN WELLS - Ve dvouhře se letos John Isner a Jack Sock trápí, náladu si tak spravili alespoň ve čtyřhře. Američané vyhráli domácí turnaj v Indian Wells, když ve finále zdolali favorizované krajany bratry Boba a Mikea Bryanovi, a připsali si druhý společný titul. Ten první slavili rovněž na podniku Masters 1000 - v Šanghaji 2016.
Profily hráčů (7)
John Isner a Jack Sock

Ve dvouhře letos oba strádají. Oba vyhráli jen dva zápasy. John Isner z osmi duelů zdolal jen Srba Lajoviče a Moldavana Albota, Jack Sock v sedmi zápasech našel recept jen na Australana Smithe a Itala Fabbiana.

Chuť si tak spravili alespoň na prvním letošním společném turnaji ve čtyřhře. Američané vyhráli domácí podnik Masters 1000 v Indian Wells, když ve čtyřech zápasech neztratili ani set. 

Ve čtvrtfinále vyřadili osmý nasazený pár Dodig/Ram, v semifinále turnajové trojky a vítěze letošního Australian Open duo Marach/Pavič a v sobotním finále udolali 7-6 7-6 legendární krajany Boba a Mikea Bryanovy.

"Je to docela speciální moment. Myslím, že je to důležité pro nás oba, protože jsme konečně poznali zase ten správný pocit z vítězství. Je pravda, že ve dvouhře letos moc dobře nehrajeme," řekl Isner.

"Čtyřhra může být často odrazovým můstkem pro úspěchy ve dvouhře. Takže osobně si myslím - a asi mohu mluvit i za Jacka - že nejdůležitější věcí z tohoto týdne jsou odehrané těžké deblové zápasy, které nám dali zase větší pocit jistoty. Pro nás oba je to opravdu dobré," dodal dvoumetrový Američan.



Na teprve sedmém společném turnaji Isner se Sockem získali druhý titul, ten první slavili rovněž na akci Masters v Šanghaji 2016.

Dvaatřicetiletý Isner si na svém vůbec prvním letošním turnaji ve čtyřhře připsal 5. deblový titul, z toho třetí z podniku Masrers, když v roce 2011 triumfoval s dalším krajanem Samem Querreym v Římě.

To pětadvacetiletý Sock, který loni ovládl singlové Masters v Paříži, vyhrál čtyřhru podruhé v sezoně a podesáté v kariéře. Také on má třetí titul z podniku Masters 1000, před třemi lety zvítězil právě v Indian Wells s Kanaďanem Vaskem Pospisilem. S tím si v roce 2014 došel také pro nějvětší úspěch, když vyhráli Wimbledon.

• ATP MASTERS 1000 INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 7.972.535 dolarů
sobotní výsledky (17. 03. 2018)
• Dvouhra - semifinále •
Federer (1-Švýc.) - Čorič (Chorv.) 5-7 6-4 6-4
Del Potro (8-Arg.) - Raonic (32-Kan.) 6-2 6-3
• Čtyřhra - finále •
Isner/Sock (USA) - Bryan/Bryan (7-USA) 7-6(4) 7-6(2)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
horska.kraslice
Super highlighty, pěkné americké finále. Gratulace J + J :-)
Reagovat
EllNino
tak aspoň ten debl, pro Jacka už druhý titul letos :) a druhý skalp B+B ze 3 zápasů
Reagovat
a.magerova
Od LC je mám raději a proto jim odpustím i porážku dvojčat... :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist