Nastaseho trest zřejmě nemine. Za své chování se ale omlouvat nehodlá

24. 4. 2017, 12:52
Aktuality 66
Chování, které předvedl během víkendového utkání fedcupové baráže o Světovou skupinu II mezi domácím Rumunskem a Velkou Británií rumunský kapitán Ilie Nastase, se setkalo s četnou kritikou. Dvojnásobný grandslamový šampion si už v pátek neodpustil pár nevhodných poznámek a vše vygradovalo sobotním incidentem. Trest bývalého profesionálního tenistu zřejmě nemine. Sedmdesátiletý Rumun se nicméně za své chování omlouvat nehodlá.
Ilie Nastase

Asi málokomu unikl incident, k němuž došlo během víkendového utkání fedcupové baráže o Světovou skupinu II mezi domácím Rumunskem a Velkou Británií. Nehrající kapitán domácího výběru Ilie Nastase hrubě urážel britskou týmovou jedničku Johannu Kontaovou i nehrající kapitánku Anne Keothavongovou.

Sedmdesátiletý Rumun na sebe negativně upozornil už během pátečního losu, kdy si neodpustil rasistickou poznámku na adresu těhotné Sereny Williamsové. "Jsem zvědavý, jakou to dítě bude mít barvu. Čokoládovou s mlékem?" řekl s narážkou na to, že Williamsová je černoška a její snoubenec Alexis Ohanian běloch.

Vítěz French Open a US Open se poté začal až moc mít k nehrající kapitánce soupeřek Anne Keothavongové, kterou několikrát požádal o číslo hotelového pokoje. Když se pak při losu setkali při pózování, vzal vdanou a aktuálně podruhé těhotnou ženu pevně za rameno a řekl: "Pořád nás to k sobě přitahuje."

Na jeho výroky okamžitě zareagovala ITF. "Netolerujeme diskriminační a urážlivé chování. Víme o údajných výrocích rumunského kapitána Ilieho Nastaseho a začali jsme s okamžitým vyšetřováním," uvedli představitelé tenisové federace.

Vyšetřování zatím pokračuje. Vedení ITF nechce situaci během vyšetřování dále komentovat. Jedno je však jisté - Rumun se zatím na akce ITF včetně Fed Cupu nepodívá a trestu se s největší pravděpodobností nevyhne.

"Nastase se v průběhu vyšetřování nesmí účastnit jakéhokoli fedcupového klání ani akcí pořádaných ITF a to s okamžitou platností," uvedla Mezinárodní tenisová federace v tiskové zprávě.

Průchod svým emocím dal Nastase hlavně v sobotu. V průběhu druhého setu druhé dvouhry mezi Johannou Kontaovou a Soranou Cirsteaovou začal světovou sedmičku Kontaovou i kapitánku Keothavongovou hrubě urážet, jelikož si stěžovaly na diváky.

"Tenis není opera! Co máte za zas*anej problém?", křičel na Britky Nastase. "Zku*vené ču*ky," dokonce rozplakal Kontaovou, načež rozhodčí Nastaseho vykázal na tribunu. Rumun byl nakonec v doprovodu početné ochranky vyveden ze stadionu na ulici.

Tím ale jeho představení ještě nekončilo. "Proč mě ku*va natáčíš? Že je to tvoje zas*aná práce? Ty nemáš práci, seš blbá a ošklivá," hulákal na reportérku agentury AP, která ho natáčela na mobil. Hned po sobotním incidentu ITF oznámila, že Nastasemu byla odebrána akreditace a v neděli se už zápasu nezúčastní.

Přesto se za několik hrubých poznámek dvojnásobný grandslamový šampion omlouvat nehodlá. "Uznávám, že když Kontaová opustila bez jakéhokoli dovolení kurt, nazval jsem ji ču*kou," přiznal Nastase.

"Nevím, proč z toho všichni dělají takový povyk. Je mi 70 let. Za práci kapitána ani nedostávám zaplaceno. Je mi u p*dele, jestli dostanu pokutu nebo budu muset odstoupit z funkce kapitána. Ať si mě klidně zavřou do vězení," uvedl.

"Ničeho nelituju. Nezapomeňte, že jsem byl světovou jedničkou a pokud světovou jedničku vykážete z kurtu, není to pro tenis dobré," řekl. "Každoročně mě zvou do All England Clubu. Letos asi pozvánku na Wimbledon nedostanu. Je mi to jedno," dodal.

Kontaová se po 25 minutovém přerušení vrátila na kurt a od stavu 6-2 1-3 vyhrála pět gamů v řadě, čímž Britkám zařídila vyrovnání. Z postupu se však nakonec radovaly domácí Rumunky, jež zvítězily 3-2 na zápasy.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

66
Přidat komentář
Atoidi1
Kdyz tu hodnotis cokoli z "vyssiho principu mravniho", mohl bys, prosím, (bez jinotajných bonmotů, srozumitelných jen 'vědoucím', nýbrž spíše jako pro dítě) vymezit co je pro Tebe (jak se troufám domnívat: darwinistického evolucionistu) NEJVYŠŠÍ princip mravní? Děkuji za případný pokus o odpověď.
Reagovat
slacker
vrazda na tyranu neni zlocinem
Reagovat
Atoidi1
neni to sice Fulnekova odpověď (a asi také nikoliv odpověď, jakou by hypoteticky dal - každý nechť vyjadřuje své vlastní jádro :-) - leč pokusím se navázat na jakoukoli odpověď. Jak je definován tyran, jak vražda a jak zločin? (nechci nikomu neprávem imputovat darwinisticko-evoluční paradigma, avšak ten, jenž se jej drží, nechť, PROSÍM, neopomene své koncepty "synchronisovat" se základní thesí: skutečné DOBRO, je úspěch či zdar či prosperita DRUHU nikoli JEDINCE. Slabí ať zcepení a nezmenšují omezené množství toho, co je pro přežití nezbytné, natož pak aby zatěžovali genofond.) Případné oponenty zvu ke kultivovaně uctivé a VĚCNÉ diskusi... Omlouvám se těm, které takovýto příspěvek (příspěvky) ruší. Zkuste si jich jednoduše nevšímat. Děkuji
Reagovat
blixa
No, já ti zkusím odpovědět, přestože nejsem Stalinultras :D. S "Nejvyšším principem mravním" je to obdobné jako s "Pravdou". Je to otázka dohody. Pravda je to, na čem se nějaká skupina lidí dohodne, že je "Pravda". Ta skupina může být jakákoliv , rodina, kmen, kraj, země, národ, lidstvo ... čim větší ta skupina je, tím obtížněji dochází k dohodě. Pravda nemusí mít vůbec nic společného s tím, co je "správné", tedy blížící se skutečnosti. A obdobně je to s "Nejvyšším principem mravním", opět je to otázka shody nějaké skupiny. Darwinismus s tím má pramálo společného, ten hledá to, co je "správné", nikoli "pravdivé". Stejně tak nemůže mít vcelku nic společného s kategorií "morálky".
Reagovat
VlS
Noo, tak film jsme viděli asi všichni, že?
a) tehdejší vládci to po Hedrichiádě vyhodnotili jinak a spousta lidí to zaplatila životem. Až další vládci povolili jinej pohled. Jako děcko jsem denně potkával přibuznýho Kubiše, kterej se dostal v následku Heidrychiády jako malej prcek do koncentráku a nějaký prase typu Mengele na něm dělalo pokusy. Byl to těžce postiženej človíček a nevím, co by si o tom myslel, kdyby byl tak abstraktního myšlení schopen.
Vražda je vražda a je to zločin. Poprava vraha je preventivní opatření a není tudíž zločinem.
Zločinem naopak je zneužití tohoto tématu Fulnekem k banální diskusi ( použití termínu vysší princip mravní ), tvoje parafrázování textu Zdeňka Štěpánka v naprosto nesmyslném kontextu je jen znovupotvrzením tvého totálního buranství.
Reagovat
Atoidi1
Ano, to, co píšeš v posledním odstavci, to je to, co mě zdvihlo...
Reagovat
slacker
fajn vrazda je vrazda tak postavme pred soud kazdeho fizla a zoldaka co zastreli nebo zmrzaci nekoho pri vykonu "sluzby"
Reagovat
VlS
A jak to souvisí se zde diskutovaným tématem, že holky prostě nechtěly jet hrát do Ameriky?
Reagovat
slacker
nijak. ale s vlaknem a prispevke na ketry ktere naveseno to moje. tedy pokud vrazda je za vsech okolnosti vrazda tak budme dusledni. Navic prehazovani odpovednosti za to co delal mengele na atentatniky je teda sila.
Reagovat
VlS
Jak pejsek běžíš čůrat ve stopách tvého pána Fulneka a teď se z toho chceš vykecat.
Reagovat
slacker
Ted koukam ze dneska mas asi v kondiciogramu 3x minus.
Reagovat
gigin
Už to pochopte, že Fulnek je pozér a dobře se tu baví.
Reagovat
blixa
No, po té době co tu působí si to tak úplně nemyslím. Ten bývalý STBák to myslí vážně, a tak úplně se nebaví, že mu ty žvásty skoro nikdo nežere.
Reagovat
George_Renel
že tu jsou docela nešťastně směšovány dvě věci. Jednak odchod Johany z kurtu, který těžko soudit z krátkého šotu a neznalosti všech souvislostí.
Druhak je ovšem třeba říci, že Nastase je hovado, především svými výroky o těhotné Sereně a svými sprostými reakcemi vůbec. Takový slovník normální člověk nepožívá ani v soukromí, natož na veřejnosti. Asi má nějaký problém. Dle výroků tipuji na alkohol, drogy, impotenci.
Reagovat
VlS
No, demence je mrcha
Reagovat
Fandina
Jj, tady je záznam celého zápasu, ale je to tam různé nastříhané, ale Konta odešla z kurtu až když už kapitánkou byla Niculescu a když stav byl 3:1 pro Soranu ve druhém setu, to se rozbrečela.
Na záznamu je asi od 51 minuty odchod Nastaseho a od 1:01 hodin odchod Konty.
Reagovat
Fandina
https://m.youtube.com/watch?v=7LeInPhHkGA
Reagovat
Tornes
Však nesoudím s krátkého šotu, ale z videa celého zápasu, který zde dal Fulnek. Samozřejmě nevím všechno, ale stejně tak nevím všechno ani o Nastaseho incidentu. Na co přesně reagoval, jak přesně svá slova formuloval atd.

Ale to, co vím, mi stačí na to, abych odsoudil Nastaseho i Kontu. Je možné, že se pletu. V obou případech. A pokud se dozvím víc informací, rád se opravím. Ale s tím, co vím, z toho dobře nevychází ani jeden.
Reagovat
blixa
"A ten syn toho zavražděnýho, to bude asi taky pěknej ptáček !". Takhle nějak to myslíš ? Myslím že obojí je poněkud nesrovnatelné. Johaně prostě ruply nervy, můžeme se jen dohadovat proč a nakolik "oprávněně" a nebyla schopná pokračovat, tak odešla. K nikomu se nechovala hnusně, agresivně, a nikomu sprostě nenadávala. Srovnávat to s tím hovadem je úplně mimo mísu.
Reagovat
Tornes
Řeknu to takhle. Ze sportovního hlediska se Konta zachovala hnusněji, než Nastase, který se hnusně zachoval zase z lidského hlediska.

Kdyby se rozbrečela ve chvíli, kdy jí Nastase nadával, neřeknu ani popel. Ale rozbrečet se asi 10 minut poté a zároveň poté, co prohraji svoji hru na podání... Jak říkala Sorana, to prostě když se ti přestane dařit tak se rozbrečíš a máš pauzu?
Reagovat
blixa
A myslíš čím ? Prdelí ? Riskovala tím, že ji disknou. Ty si myslíš , že si člověk vybírá chvíli, kdy se sesype ? Nebo automaticky soudíš podle sebe, že každej je svině a všechno simuluje ? Nehraješ náhodou fotbal ?
Reagovat
janek_da
No, riskovala to disknutí. A co? To jako od teďka, jak se některá tenistka rozbrečí, tak bude mít půl hodinovou pausu?
Reagovat
blixa
Ne, je to na rozhodčím. Většinou asi odejde s diskvalifikací. Ale to nic nemění na tom, že to že se psychicky sesypeš jen těžko nějak ovlivníš. Když to přijde, tak to přijde. Tady asi rozhodčí zohlednil celkovou situaci (on tam byl, my ne) a to že jde o FC a ne o turnaj. Na turnaji by měla určitě smůlu.
Reagovat
janek_da
Neumím forehand, tak mi to budou sypat do bh. Jsem psychicky labilní, tak soupeř zkouší tě vykolejit. Obojí by měl hráč zvládat. Nastase trest v zápase dostal a asi ještě nějaký dostane.

A kdyžs zatáhl do toho i fotbal. Zidanemu taky dali červenou kartu ve finále MS, když mu něco řekl ten blb Materaci. Samo, že Materaci je hnůj, ale tak to bylo a bylo správně, že Zidane kartu dostal.
Reagovat
janek_da
opr: Neumím fh, tak mi do něj budou sypat ...
Reagovat
Tornes
Odpověděl jsem ti níže. Tady jenom děkuji za urážky. Hezký den.
Reagovat
VlS
Já bez Blixovy agresivity - psychika má nějakou dynamiku a psychickej stav se chvilku prostě dostává do stavu, kdy buď bouchne, sesype se nebo bouchne a sesype se. Není to, že teď zmáčknu knoflík a bác. Že hulvát Nastase nastolil situaci, která někam vygradovala, za to bych Johanu nevinil. Jde o soustavu příčin a následků. Nemůžu hodnotit následek, bez vyhodnocení příčiny. Bez osobní angažovanosti stejně nikdy situaci nepochopíme.
Reagovat
janek_da
S tímto sice souhlasím, ale jak říkala Sorana, že jí nadávaly do cikánských k...v, tak dokázala hrát dál. Konta měla po krátké přestávce nebo radši po žádné, hrát dál. Lidsky je její stav pochopitelný, ale v zápase se s tím musí umět vypořádat. Jestli ne, tak má smolíka.
Reagovat
VlS
Takže jednoduše -
po incidentu měli rozhodčí s delegátem zápas stopnout, vyhlásit kontumační výsledek a bylo.
Já nevím, co Johanu tak rozhodilo, jak moc a kołik času bylo potřeba. Jako, chceš zavádět psychickej teror, jako legitimní nástroj boje do tenisu? Nevím, mě se vývoj k toleranci hulvátství nelíbí.
Reagovat
janek_da
Kontumace - možná.

Tam už byla chyba v nominaci kapitána. Nastase na lavičku nepatří. Rumunský svaz by měl být taky pořádně potrestán.

Někdo tady psal, že Konta byla o víkendu psychicky na tom špatně i kvůli nějaké sebevraždě. Takže už před zápasem mohla být načnutá. Já hlavně nechci rozhodovat v takovýchto hodně individuálních věcech jako je psychická odolnost. Pak to může snadno sklouznout do druhého extremu, kdy si hvězdy budou brát přestávky podle sého uvážení.
Reagovat
blixa
No ale to si stěžuj u rozhodčích ! Co s tím má Johana ? Ten blb výše tu tvrdí, že se zachovala hůř jak Nastase. Což je naprostý nesmysl, prostě se sesypala, ano, asi není dost odolná, ale co je na tom hnusného ? Že rozhodčí rozhodli tak jak rozhodli, tedy že se bude pokračovat, s tím má společného co ? Já fakt nevím čím tu myslíte ?
Reagovat
janek_da
Konta má s tím to, že se nechá snadno vykolejit. A co s tím má do činění Cirstea?

Jak píšu výše. Kontu naprosto chápu a je mi jí líto, ale musí se s tím vyrovnat. Video jsem neviděl, tak on jí "jenom" nadával nebo i vyhrožoval? To by pak bylo na jasnou kontumaci, a řekl bych i celého FED zápasu.
Reagovat
VlS
Slovně hrubě kapitán jednoho týmu napadl kapitánku a hráčku druhého týmu. Kapitán týmu je člen týmu, tým tedy fauloval. Měla následovat okamžitá a nekompromisní reakce. Umpire a delegát to nezvládli, stejně jako potom nezvládli odchod Johany. Obojí bylo špatně.
Reagovat
janek_da
Jo, tak to myslím a o tom píšu. Ve finále byla incidentem nejvíc "bita" Cirstea, ale to už asi nepřijde moc atraktivní.

A samozřejmě souhlas s rozhodčím, tam byla chyba. Proto se mi kontumace líbila daleko víc, než pozdější snaha nějak Kontě pomoci do už tak rozmr*aného zápasu.
Reagovat
VlS
Na tom se shodneme.
Reagovat
Tornes
Odpověděl jsem níže. Rozhodčí udělali vše správně minimálně do té pauzy (nasadili nejtvrdší možný trest), poté se očividně neshodneme.
Reagovat
blixa
Jaký agresivity ? Dyk jsem vysloveně roztomilej ??!! :D
Reagovat
rubens
To si Ilie myslel taky.
Reagovat
Tornes
Já Kontu neviním ze situace, ale z toho, že ji nezvládla. Navíc, jak už jsem říkal, není to u ní jediný podobný incident a to přidává mým pochybám. Nevím jistě, co se stalo, ale je dle mne minimálně nezanedbatelná možnost, že to přihrála. A v tom případě je to u mě minimálně ze sportovního hlediska opravdu horší, jak Nastase. Pokud ne, tak je pouze psychicky slabá a za mne to v tom případě nezvládli rozhodčí.

A jinak k té diskvalifikaci Rumunů, ta je docela mimo. Skoro bych řekl, že dle pravidel i nemožná. Protože Fed cup je sice týmový sport, ale zároveň sport jednotlivců. To by muselo být něco dost tvrdšího, než dvě nadávky od kapitána. Jinak viděl jsi to celé video, nebo soudíš z přepisů?
Teď jsem se na to schválně podíval, měl jsem pravdu. Diskvalifikace by byla možná pouze, pokud by Nastase neodešel.

Blixa: Ne, diskvalifikaci neriskovala. První je napomenutí, poté ztráta fiftýnu, poté gemu. Okamžitou diskvalifikaci opravdu neriskovala.
Reagovat
brixner
Žorži, kdybys slyšel můj slovník v soukromí, tak by tě vodvezli! Hlavně při sousedské údržbě, to by se i Nastase na to vysral s vědomím, že je vlastně celý život anděl:-) Mňo...
Reagovat
Kozoroh
Vždycky budu pamatovat duben 2012 jako měsíc, kdy jsem ztratil svého milovaného dědice Vladu, který pro mě znamenal hodně. Byl to skutečně důležitá součást mého života a stále můžu cítit jeho přítomnost každý den, bez ohledu na to, kde jsem. Byla to pro mě opravdu těžké dny ... ale potom se narodila tato úžasná nová rodina! Všichni jste jednat jako jeden, posílat mi své milé a pozitivní zprávy, jako byste věděli přesně jak jsem cítil a dal mi pohodu, když jsem to nejvíce potřeboval. V tom okamžiku jsem ztratil část mé rodiny, ale také jsem získal úplně novou ... To je, když jsme se stali Nole Family a když naše #NoleFam viděl světlo dne.

Během let jsem tvrdě bojoval, vždycky jsem si věřil v sebe, a vždycky jsi tam měl, abych měl zádu, ať už to je jedno. Zdánli jsme, že jsme nikdy nebyli jen fanouškovskou skupinou ... Od prvního dne #NoleFam byl propojen speciální týmovou energií jako #TeamDjokovic, která byla a zůstává mým cenným zdrojem energie na a mimo soud. Byl jsi vždycky vedle mě, stála silná a byla vždy připravena dát radu, pohodlí a chválu v každé situaci.

Nikdy jste nedovolil, aby nějaký důležitý den prošel nepovšimnutým, nikoli jediným svátkem, ani úspěchem ... Byl jste tam každý krok cesty, ať už to bylo těžké. Opravdu nevím, jestli fungují všechny fanouškové skupiny, ale určitě víme, že se to cítí spíše jako součást jedné velké rodiny.
Reagovat
Kozoroh
Chci říci, že jsi všem obrovským DĚKUJI! Jsem požehnaný, že budu mít po boku a šťastný, jako bych měl kolem sebe tak úžasné lidi a mimořádné přátele.

Znáte mě tak dobře a pamatujte si ty věci, které mám na sebe sama zapomenout ... a pak mi připomínáte a přimějete mi lakovat, právě tak. A víš o tobě tolik věcí ... Víš o svých výzvách, o svých malých a velkých bojích, o tvé zkoušce, o zaměstnání, o vaší zklamání ... Víš, odkud pocházíš a jak moc podporujete nejen já, ale i sebe . A chci, aby si celý svět poznal, drahoušku #NoleFam! Chtěl bych vás všem seznámit a ukázat, kdo a jak úžasný jste ... takže ostatní mohou získat důvěru, aby společně vystupovali a podporovali se ve sportu a v životě.

Z tohoto důvodu začínáme dnes s projektem #MeetNoleFam.
Reagovat
Kozoroh
Serbinátorův dopis fanouškům jsem přeložil pomocí Google překládače, pokud by si ho někdo chtěl přečíst v originále, tak zde -
http://novakdjokovic.com/en/news/other-news/nole-introduces-his-fans-to-the-world/
Reagovat
FulnekUltras
jsem se jednu chvíli lekl, že Nole končí... ;)
Reagovat
FulnekUltras
je nakonec dobře, že Rumunky celkově vyhrály.

LIVE od stavu 1:1 ve druhém setu (46:00.....)

https://m.youtube.com/watch?v=7LeInPhHkGA
Reagovat
Tornes
Nastase zlé, ale Konta mě taky zrovna nepřesvědčila rozbrečením se dvě (prohrané) hry poté, co byl Nastase (naprosto správně) vyveden...
Reagovat
dunphy
Lidi co jí za to nadávají, by možná měli vědět, že asi nebyla celý víkend v moc dobrém psychickém rozpoložení.

http://www.dailymail.co.uk/sport/tennis/article-4431032/Konta-s-former-sports-psychologist-committed-suicide.html
Reagovat
PetaM
Upřímně ... Když se zabije psycholog, co má dělat chudák obyčejný člověk.
Reagovat
Tornes
Já jí nenadávám, spíše tázavě zvedám obočí. Navíc to u Konty není první podobný případ (loňské UO myslím), takže ho zvedám ještě výše.

A naprosto chápu Soranu, která s tím není spokojená (když budu citovat: 'I am not happy", Cirstea said. 'Johanna, speaking tennis wise, she was better than me today. My problem was, and I still do not understand, why the match was stopped at 2-1. I did not hear what Ilie said, I understand you take Ilie out, perfect. Then we play another game, I win it, and then suddenly you started crying and let?s go off the court. I?ve played all over the world, they called me from gypsy to ***** to a***hole to i.diot. They were doing like (mimes slitting throat) to me. I never cried and left the court, I stay there and I play.')

Ten psycholog zemřel před půl rokem. A je to psycholog, ne rodina. Samozřejmě, může to být těžké, ale já Soranu naprosto chápu a v tomhle stojím za ní. Přerušovat se podle mne nemělo.
Reagovat
dunphy
Já ti také ale vůbec neřekl, že jí nadáváš ani že s tebou nesouhlasím.
Reagovat
sprchon
Psycholog zemřel před půlrokem, ale že to byla sebevražda, to se Johanna dozvěděla, pokud vím, minulej tejden... Takže chápu, že z toho byla v hajzlu. Sorana to možná nevěděla a pokud jo, tak si u mě trochu klesla.
Reagovat
Tornes
Hele řeknu to na rovinu - pokud z toho byla v hajzlu, tak neměla hrát. Tečka. Nelze to používat jako výmluvu pro (dle mého názoru) protekční zacházení.

A po zhlédnutí celého videa jsem ještě víc na straně Sorany.
Reagovat
sprchon
Teď jsem se na to taky podíval a máš pravdu. Já myslel, že Johanna odešla do šatny, když vyvedli Nastaseho, ale ono to bylo jinak... To fakt raději neměla hrát.
Reagovat
Carloss
dyby mu jen ruply nervy a potom se omluvil. ale on si dál jede svou. trapné.
Reagovat
janek_da
K hulvátovi by přibylo že je i pokrytec.
Reagovat
a.magerova
A ještě TO omlouvat věkem?!!!

https://www.youtube.com/watch?v=XywdM1mg7KQ
Reagovat
janek_da
A hlavně. Nedostal za TO zaplaceno.
Reagovat
a.magerova
Takže TO má dobře spočítáno.... než venku práce ZADARA... tož ať mě raději zavřou..... ve vězení - 3x denně strava, práce nepovinná, kultura a sport zajištěno.... :-)))
Reagovat
Stan_Borowitz
A když nebude spokojen v kvalitou vytápění nebo stravy, může vysoudit miliony...

https://www.novinky.cz/krimi/435805-vrah-zada-milionove-odskodneni-cela-byla-pretopena-a-jidlo-nic-moc.html
Reagovat
a.magerova
Tvl... to si ještě můžu ve vězení nechat i úředně změnit jméno?!!!
To se svini protiví... :-/

A s tou nutriční terapeutkou jsem se taky pobavila, se maj ti vrazi líp než já, mně žádná kapacita ne a ne při domácím vaření poradit... :-P
Reagovat
Stan_Borowitz
V diskusi pod článkem je vtipný a trefný komentář:

"Připadá mi to jako stížnost klienta cestovní kanceláře na nevydařenou dovolenou."

A to se nám snaží "proevropští" politici namluvit, že se máme bát Le Penové?
Reagovat
VlS
No, docela bych si přál, aby ty volby ve Frantíkově vyhrála. Ty kyselý ksichty Merkelový a spol, to by byla galerie !
Reagovat
smazaný uživatel
https://youtu.be/qVR82jiHqxI,https://youtu.be/CgwVYoh6lUs-ciastocne to vysvetluje spravanie cudzincov v europe,na standard v nasich vazniciach je problem si zarobit aj pre miestnych:)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ještě větší blbec, než jsme doufali :)
Kdyby začal na kurtu onanovat, tak si to taky bude omlouvat tím, že byl světová jednička? To je silný tabák. :)
Stáří je těžké, zvlášť u chlapů.
Reagovat
janek_da
to by se tam asi pak rozbrečeli všichni, nejen Konta
Reagovat
VlS
Možná by začal Illje sám, takový dřiny a nic
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist