Navrátilová vyzvala ke změně jména Arény Margaret Courtové

1. 6. 2017, 15:11
Aktuality 126
Tenistka Martina Navrátilová znovu ostře odsoudila postoj australské legendy Margaret Courtové, která se opakovaně kriticky vyjadřuje na adresu homosexuálů.
Martina Navrátilová

Čtyřiasedmdesátiletá vítězka 24 grandslamových titulů se minulý týden postavila proti uzákonění manželství párů stejného pohlaví, ve středu v rozhlasovém rozhovoru prohlásila, že tenis je plný leseb a děti identifikující se s opačným pohlavím označila za dílo ďáblovo.

"Teď je naprosto jasné, kdo Courtová je: úžasná tenistka a rasistka a homofobka," uvedla Navrátilová v otevřeném dopise.

"Takovéto chování bychom neměli oslavovat," dodala s tím, že Courtová záměrně démonizuje lesby, gaye, bisexuály a transgender komunitu. Připomněla i její pochvalné vyjádření o apartheidu v JAR ze 70. let.

Pořadatele Australian Open osmnáctinásobná grandslamová vítězka vyzvala k přejmenování kurtu v Melbourne Parku, který nese jméno Margaret Courtové.

"Myslím, že Aréna Evonne Goolagongové má skvělý zvuk. To je osobnost, kterou můžeme oslavovat. V každém směru," navrhla další australskou legendu, vítězku 14 grandslamových titulů.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

126
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Aussie
Bavrátilová a Court. Jedna je podle vlastního přiznání "teplá" , druhá není. Která z nich byla lepší tenistkou? Navrátilová nebo Court?
Celková bilancey mluví pro to druhou.
To nečiní tu první o nic horší.
Je to jako srovnéívaní jablek s hruškami.
Jako hetorosexuál (hrozné slovo) dám ale spíš přednost hruškám.
Nebo jablkům? Tak nějak ztácím přehled. Asi je to už věkem...
Reagovat
Kozoroh
Celková bilance hovoří pro Courtovou? Většina jejích výsledků je znehodnocena tehdejším amatérským statusem tenisu. V žebříčcích nejlepších tenistek historie se Martina umisťuje pravidelně před Margaret. Celkově vzato je na tom líp Navrátilka, neboť čelila tvrdší konkurenci.
Reagovat
letityfanousek
přesně tak. Slavná Márgaret vyhrávala hlavně v domácí konkurenci kam v té době nikdo nejezdil
Reagovat
Stan_Borowitz
paní Courtová je stará paní a zjevně hluboce věřící, takže má zjevně s občas příliš extravagantními projevy LGBTQ a bůhvíjaké ještě písmenko komunity (nezaměňovat prosím s lidmi jiné než heterosexuální orientace a identity, zdaleka to není totéž, spousta z nich nechce být s touto "komunitou" jakkoli spojována) problém, což má asi spousta lidí. Je asi celkem zbytečné jí to zazlívat, ona už se nezmění, je na to prostě moc stará.

Co je ale podstatné je to, že tu arénu po ní pojmenovali za sportovní úspěchy, nikoli za osobní postoje k odlišnostem, takže navrhovat takový "trest" skutečně tak trochu zavání fašismem nebo komunismem.

Pravdu má hlavně cheeky v tom, že úsilí by se mělo soustředit na zlepšení postavení osob s odlišnostmi (které nemusí nutně být sexuální, to jen dnešní doba je staví do popředí) tam, kde jsou vystaveny skutečnému útisku, někdy až drastickému. V tom by měli být LGBTQ i ti ostatní z abecedy zajedno, místo těchto žabomyších válek...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle me slozite tema z toho udelali lide svou omezenosti a pohodlnosti si klasifikovat, pojmovat za kazdou cenu, kdy nakonec se nikdo v nicem nevyzna. Myslim si, ze to az tak slozite neni. Podle me je vse jen shozeno na nejakou sexualni rovinu, pojmy homosexual, heterosexual, lesba atd....ty pojmy jsou zlo...uplne stejne jako fiktivni pojeti narod.
Vubec dle toho nehodnotim lidske kvality...ani podle narodnosti, ani jestli je hetero, ci bi, trio, quatro...pojem slunickar je jen dalsim konformismem...jako Vlk asi zalozim mesickare... Janek by mohl zalozit trebas pluskare, kdyz dava tady to plusko, Murrovci by mohli zalozit skupinu minuskaru atd.
Lidi se proste neptaji jaky ten clovek je, ale do jake te skupiny nalezi. Ohanet se pravem asi nema smysl, davno zkorumpovano lidskou pojmovou deviaci, pravnici si to interpretuji dle zajmu, ne dle situace, ktera by se mela vyresit...tohle se tahne uz pekne dlouho bych rekl. V teto situaci asi nejbezpecnejsi je se ptat jaky ten clovek proste je, nejlepe asi zacit u sebe....(nerikam ze to je jednoduche)

Za stejne zlo povazuji nazyvat stadiony, ulice, obchodaky, zastavky po zijicich lidech, nebo trebas i po mrtvych, podle me nejlepsi odstup je tak min. 100 let po smrti.

Cili bych bral nazvy kurtu jako modra laguna, dub, bila ruze, vesela vrba, tunka, lunak, plamenak a miliony peknych moznosti...podle me rozhodne bezpecnejsi.
Ale tak nejak holt prozivame to obdobi (nekolik desitek a desitek let) kultu osobnosti, toz nektere nabozenske mechanismy jsme si asi museli necim zastoupit, jinym kultem.
Reagovat
VlS
No, založit měsíčkáře, a budete prodávat vložky? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak cela tady ta "debata" jen ukazuje, ze prispivajici nejsou o nic lepsi, nez ty dve byvale hracky.

Asi nejvic pro me z tech vpisu je pochopitelne to janekdovo - demokracie je forma vlady...zbytek jde dost mimo me...:) Z pohledu Antropologa snad jen jako zajimava sonda do myslenkovych stereotypu...

P.S. jinak me ten tvuj pohled prijde celkem zdravy:) jen bych se asi neohanel fasismem, komunismem, atd...take dost bohuzel zneuzivane pojmy...:(

Za me mesickare a lunistu, misto pluska tlapa:D)
Reagovat
Stan_Borowitz
Dovolím si mírně nesouhlasit, ono to těžký fakt je. Člověk je tvor stádovitý, nebo pokud to někomu zní lépe, "tlupovitý", a jako takový má vrozenou tendenci se sdružovat do tlup, které spolupracují s jinými tlupami, nebo s nimi soupeří o zdroje. Nakonec na tom vyrostla naše civilizace, nikoli na individualismu, ale na tlupovitosti. Je to logické, v tlupě se lépe prosazují nějaké zájmy, život "vlka samotáře" je daleko těžší. Ostatně, co budu právě VLKovi o tom povídat...
Reagovat
smazaný uživatel
Take si dovolim jen mirne nesouhlasit, jen mirne, spis poupravit - spis bych rekl tvor spolecensky, v ramci toho bud to upadne do zpusobu jakoby stadniho, ale furt na urovni lidi, o kterem pises, nebo zpusobu vice spolecenskeho, kdy ty individua citi druh odpovednosti v ramci stvorene mebo tvorici se spolecnosti (mezi tim mas mnoho moznosti).
Podle me to jednoduche je, ale v praktice jiste, to uz je neco jineho, bo zalezi na lidech.... ale jako tema to proste jednoduche je...
ale vzhledem k tomu, ze dneska je to vsechno vice na nejake pseudo-intelektualni rovine...tak je v tom jen burdel...a vsechno je uz tak komplikovane, ze se nedivim, ze to tak vypada jak vypada. Nebo je to prave zhozeno jen na tu sexualni rovinu (casty jev)

Uvadis ty nase Vlcky a tu stadnost, tak i v te tlupe maji sve vyjasnene role, prirozena sounalezitost,
i na te vlci rovine "mame" druh odpovednosti...
dale bych chtel jen pripomenout, ze Vlci se v jistych obdobi od tlupy separuji...a schvalne, jestli vis kdy?:) A v jakych pripadech...

Bud proste pracujes s clovekem, ktery ma svou uzitecnost pro spolecnost, nebo nema...atd. nebo s nim pracujes jako s hetero homo atd...coz podle me jen komplikuje situaci...
Reagovat
smazaný uživatel
Dam jen priklad Indianskeho Plemena (pred vlivem krestanstvi) Pokud nekdo vykazal zajem o stejne pohlavi - uplne jedno na jake rovine... tak jako tak mel svou prirozenou roli v plemeni...
Nazyvali tu roli Winkte - (dve duse)... (vzhledem k tomu pseudointelktualnimu zapadnimu mysleni) casto nechapeme prave tu roli Winkte. Nebot, podle nekterych nekde mohl mit takovy clovek dost vysadni postaveni, nekde trebas ne - jedna z tezi hovori, ze proste zalezelo jakou hodnotu bude mit ten Winkte pro spolecnost - a bylo uplne jedno jestli zil s chlapem nebo ne...
Spis negativne hodnotili cloveka, ktery si chtel souzit s Chlapem a nechtel se trebas postarat i o samotnou zenu v potrebe, nebo deti v potrebe, potom prislo pohradani, ale to prislo i jestli je Winkte nebo neni...celkem logicke, nebot prave nekteri Winkte se skvele dokazali postarat v tezkych situacich o deti plemena atd...
Reagovat
VlS
Vlčku, co je indiánské plemeno? To, co píšeš mohlo být pravda u nějakého kmene nebo kulturně propojených kmenů a vůbec to tak nemuselo být jinde. U některejch kmenů otroctví bylo a u jiných to bylo něco nepředstavitelného, někde byl předmanželský sex jednočinně svatbou, jinde důvodem k trestu smrti, někde měli státní hierarchii, kněze a úředníky a někde měli tak max. společně hlad.
To přece není otázka plemene, ale kultury a těch kultur bylo a pořád je mnoho. Incká kultura byla něco zatraceně jiného než u kmenů z Amazonie, Aztécká něco sakra jinýho než na pobřeži Pacifiku, Pueblani žili jinak než Navajové, Irokézové něco zatraceně jinýho než Creeové atd. atd. Proč se pouštíš na takhle tenkej led?
Jde o to, že jedna důchodkyně má nějakej názor na něco, co nemá s tenisem žádnou přímou souvislost ( navíc vystudovala teologii a má v církvi nějako funkci ( pastorka?)), a druhá by jí za to chtěla tresta odebráním poct, který dostala za tenis. TEČKA, celej příběh. Margaret postupný uvolňování prostoru pro homosexuály nezastaví, ani kdyby se postavila na hlavu a odstrkovala se ušima. ale je otázka, jestli před euroatlantickou kulturou nevyhraje politickej Islám a Šaríja, díky bezbřehýmu humanismu k imigrantům, zpochybňování funkce klasický rodiny a tím snižováni natality atd a td. Z hlediska funkce rodiny, jako základního kamene reprodukce, je svadba homosexuálů logickej nesmysl a je mi fuk, jestli to je z hlediska kŕesťanský věrouky hřích, nebo ne. A právně posvěcený nesmysly já nerad.
Reagovat
Stan_Borowitz
Společenský život je dobrovolný nebo vnucený kompromis, čistě pragmaticky je vždycky nejdůležitější stabilita, neboli aby bylo nasranejch co nejmíň lidí, kteří umí ovlivnit ostatní lidi.

Z hlediska vztahu společnosti k sexuálním odlišnostem byla podle mne v euroatlantické společnosti ta rovnováha někdy kolem přelomu tisíciletí, kdy už většinová společnost akceptovala sexuální odlišnosti jako něco normálního, co prostě je a nemá se to nějak odsuzovat, neřkuli trestat. Pak ale vznikla militantní LBGTQ komunita, která se začala domáhat jakýchsi domnělých práv a tuto rovnováhu postupně narušuje. Jejím typickým zástupcem je právě Martina Navrátilová. Kam to povede, je samozřejmě otázne...
Reagovat
cheeky
A kdy se Martina a Billie Jean začnou zajimat o to, že se hrají turnaje v zemích, kde je to pro homosexuály daleko horší než aréna pojmenovaná po pomatený pambíčkářce?

A Evonne si zaslouží, aby se po ní něco pojmenovalo rovnou a ne být až jako náhražka.

Jinak zajímavá debata se tu rozvinula, já vím, proč se jako gay podobným diskusím vyhýbám,.. dejte mi radši další debatu o Gellnerovi a překladech Poea.

Hezký den všem, zejména Petrovi 123 :D
Reagovat
janek_da
+
Reagovat
smazaný uživatel
Martina to ako typická žena v prechode zobrala až priveľmi osobne a samozrejme jej to nedalo a musela sa ako správny egocentrik vyjadrit. Navyše ju isto serie, že po nej neni pomenované zcela nič, aj tie blbé Venušine guličky sú pomenované po Venus W. a nie Navratilovej :)

Inak proti homo komunite nič nemám, hlavne starší, vyzretejší típci sú vačšinou celkom inteligentní a dá sa s nimi skvele diskutovat aj na náročnejšie témy. Ženy lesbičky prakticky nepoznám, hoci paradoxne kopa mladých báb má lesbickú skúsenosť, tu to je ale skor taká trendová záležitosť, ze áno..
Reagovat
FulnekUltras
;) je to dneska zkrátka INTRENDY... celkem se ukazuje, že pojmenování objektů si zaslouží hlavně osobnosti, které byly opravdu pevně spjaty i s danou zemí - pominu-li tedy současnou přechodnou epizodu kolem letiště Praha-Ruzyně...
Reagovat
Frick
Tu máte hezkou urostlou babu https://youtu.be/w4auXbJKCAI?t=2m32s
Reagovat
Frick
Ona sama utíkala ze země, kde lidi byli za názory presekuováni a nyní ona sama se k tomu uchyluje. Nejsi neomarxista? Nezasluhuješ si poctu.

Hnus.
Reagovat
Nola
nech si obe daju stopku, koho zaujimaju vecne tahanice medzi homosexualmi a heterarkmi, asi nemaju nic ine na praci "dochodkyne" nech si kazdy zije, tak ako mu vyhovuje
Reagovat
baggik
Navrátilová nehraj si na Boha.
Reagovat
smazaný uživatel
Euro poslanec Pospíšil žije v homo svazku s Moravcem z naši pravdomluvné ČT. Pospíšil chce kandidovat na presidentský úřad. Tak by mne zajímalo, kdo v případě vítězství bude první dámou.
Reagovat
slacker
"prvni dama" je papalassky nesmysl. Ze ma manzel funkci ji nedava zdane pravo se nekam oficialne cpat
Reagovat
a.magerova
Zvykli jsme si na Dášu, zvykli bychom si i na Vaška... :-P
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale který z těch dvou je holka.
Reagovat
Kozoroh
Dáša byla nejkrásnější první dáma světa :-)
Reagovat
Kozoroh
Pospíšil záměr kandidovat ještě neoznámil!
Reagovat
Jabadu
Jedinej "v pohodě", kterýho jsem měl rád, byl Freddie. A i tam je to prý sporný, páč kdyby prej zásuvka nekopala ...
Jinak jsou mi fuk (nebo fuck?)
Ale mít za "první dámu" prolhanou novinářskou mr.tku, to bych si vážně užil. To bych se fakt nasmál, ale patří nám to.
:-)
Reagovat
poutnik
Ty fakt dokážeš překvapit. :-(
Reagovat
Jabadu
Posledním novinářem byl Karel Čapek. A ten si pravdu mohl dovolit, protože to byl literární génius a nemusel nikomu sloužit za mrzký peníz. Toť vše.
:-)
Reagovat
janek_da
K.Čapek je kategorie sama pro sebe. Já uznávávám Karla Kyncla, Pavla Tigrida. Ale určitě jsou i další borci.
Reagovat
Jabadu
Dnes už ne. Už jsou jenom mocní vlastníci a pohůnci. Slovo "novinář" neexistuje. Námezdní bulvarista - třeba tak nějak by se to mohlo jmenovat.
:-)
Reagovat
Astarin
What? A když se stane žena prezidentkou, tak taky přemýšlíš nad tím, jestli její manžel bude "první dámou"??
Reagovat
a.magerova
Zde jsme ale kapku jinde.... u prezidentky by to byl první muž, ale u nás by to byl až druhý muž... :-)))
Reagovat
George_Renel
Tam je ale zcela jiný problém. ten který je vyčítán Babišovi.
Jde o jasný střet zájmů a je zcela nepochopitelné, že moderátor veřejnoprávní televize může žít s politikem strany, kterou pak při besedách šanuje.
Jestli se nepletu, tak jistá moderátorka po přiznání vztahu s kancléřem Mynářem byla hned vyhozena. Kdy ji bude Moravec následovat?
Reagovat
Jabadu
Já myslím, že pokud jde o politiku, tak ČT se pohybuje v kategorii hudebně zábavných pořadů. A já myslím, že to dělají dobře.
Kuriozita pro zasmání.
:-)
Reagovat
Astarin
Kdyby radši Margaret držela pusu. Tenistka-legenda, ale jako člověk, odpad. Přál bych jí mít třeba dítě nebo vnouče homosexuála, možná by změnila názor.
Reagovat
slacker
pral bych ti mit dite nebo vnouce homofobem :_D
Reagovat
Astarin
Já bych v prvé řadě nevychoval ze svého dítěte homofoba. Je rozdíl, když se ti narodí homosexuál a když si vychováš homofoba.
Reagovat
VlS
Ježíši, Margaret řekla svůj názor, je zarytá křesťanka, takže asi nijak překvapivej. Mě homosexuálové nevaděj, nemůžou za to, ale vadí mi ta hysterie kolem jejich práv. Nikdo je už dnes v křesťanským a bezvěreckým světě ani netrestá, ani nevyhazuje z práce, ale to očekávání, že je budeme pomalu oslavovat za to, že se narodili s úchylkou mě docela vadí. A ta Martinina manželka je fakt na baby, nebo na prachy? Že byla normálně vdaná a má děti ( malý, neměla je před 50 lety).
Reagovat
Kozoroh
Že obě do sebe pálí za své vyhraněné názory by mě nijak neudivilo, ale ten návrh Navrátilové na přejmenování stadionu je síla. K takové degradaci se sahá tehdy, když dotyčný spáchá trestný čin, ne za to, že má ostré názory. V demokracii má své místo i postoj Courtové, byť se nám nemusí líbit.
Reagovat
FulnekUltras
militantní tlaky elitářských homosexuálů jen potvrzují, že podat prst se v tomto případě většinové společnosti rozhodně nevyplácí - stejně jako ekonomickým emigrantům i jiné verbeži, která v současné rádobydemokracii povyšuje vlastní zájmy často na zákon
Reagovat
smazaný uživatel
Ty fráze produkuje snad nějaký překladač.
Reagovat
blixa
Takový blbosti by žádnej software nevyprodukoval. To dokáže jen zrůdnej zkroucenej mozek ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Těší mě hošani, jak vás pravda krásně dráždí... ;)
Reagovat
VlS
Kupodivu s tebou výjimečně souhlasím.
Reagovat
janek_da
Spíš bych řekl, ve svobodné společnosti.

Demokracie je forma vlády.
Reagovat
spaniel
Tady je zas bIbu...
Reagovat
FulnekUltras
to abys lépe vynikl
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Labi
Courtová se nějak vyjádřila stejně jako Navrátilová, ok ať si každý říká co chce ale aby žádala o změnu názvu arény a dokonce sama ho navrhovala.....ji opravdu už křuplo v palici
Reagovat
Fandina
Že to navrhuje nebo o něco žádá neznamená, že jí bude vyhověno. Může navrhovat a žádat co chce, to je snad úplně jedno. Její věc.
Reagovat
Labi
ať si kváká názory kde chce a jaké chce ale aby na základě svých přesvědčení požadovala odebírání pocty jednomu člověku a zároveň chtěla oceňovat sama někoho jiného to je neskutečná drzost. Do toho jak si kdo pojmenuje arénu nikomu nic není, zvlášť ne takové, která sama nemůže mít čisté svědomí.
Reagovat
Kuzzie
Mne prijde,ze nemuze nic jen tak prejit,proste na vsechno musi mit nejakej nazor,kterej ventiluje verejne."Martino, prosimte, nektery lidi jsou homofobove proste a je po nich pojemenovany leccos,tak to nech plavat,bud v klidu a treba pojmenujou neco i po tobe!":)
Reagovat
patriks
američanka, emigrantka a svojí milenkou (manželkou) Toni Layton obraná lesba by se raději neměla k ničemu vyjadřovat.
Reagovat
Jiri
Neni duvod je takto dehonestovat. Homosexualove nikoho neomezuji, neziji na nici ukor, takze pokud se staraji o sebe, tak nevidim duvod k takovemu jednani. Kdyby se ostatni "problemove" skupiny chovali tak jako vetsina HS, tak bude na svete mnohem klidneji.
Reagovat
smazaný uživatel
A myslíš, že ty jejich duhové pochody jsou v poho. Je mi na blití, když ukážou v TV jak si dva chlapi strkaj jazyky jeden druhému do huby a při tom kroutí prdelemi jak nějaké štětky.Co dělají doma jejich věc, ale na veřejnosti se chovají jako úchylové.
Reagovat
Pa3k
vies o tom ze vacsine populacie moze byt "na blyti" keby videla ako sa bozkavas na verejnosti so svojou partnerkou zrovna ty?
Reagovat
smazaný uživatel
A vieš o tom ,že si ko.k.ot.
Reagovat
Pa3k
:D :D dakujem, beriem to tak ze si ocividne vzdal tuto debatu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele cicinko, seber se a utíkej bačovat za svejma ovčíma ženama.
Reagovat
Pa3k
neviem ake ovcie zeny mas na mysli, ale ak Slovenky, tak velmi rad, kedze patria k najkrajsim na svete. Teba zrejme niekolko tychto "ovcich zien" dalo kosom tak sa ventilujes :D
Reagovat
Chrenda
Ty jsi ale hnusný chlap. Zmiz odsud homofobe.
Reagovat
Lunej..
Je vtipny, jak kolikrat proti gayum rvou ti, co jimi sami jsou, jen si to neumeji na rovinu priznat. A tvoje komenty dokazuji tvou dusevni vyzralost.
Reagovat
smazaný uživatel
Lunej nehraj si na znalkyni duší. Je mi 66 roků a v životě jsem ledacos viděl. A až uvidíš na vlastní oči co homoklackové dokážou,tak budeš mluvit jinak a budeš v jednom kuse zvracet.
Reagovat
Lunej..
Nevidim jen jednu stranu mince, na zvraceni mi muze byt i z heterosexualu. A co kdo dela ti muze byt jedno, kdyz to nikoho neohrozuje. Je mi spis nanic z nenavistnych netolerantnich lidi jako jsi ty, kvuli kterym byli, jsou a budou dalsi odlisujici se nestastni.
Reagovat
smazaný uživatel
Miluji ty spravedlivé a snášenlivé jako jsi ty...
Reagovat
Lunej..
Ale kulovy, nejsi jediny kdo ma nejake zivotni zkusenosti. Taky bys odsoudil svoje dite, kdyby takove bylo? Mne se urcite zije lip v pohode nez s hloupymi predsudky, kterymi si lidi jen komplikuji zivot. Tak si dal zij se svou nenavisti k homosexualum, kdyz mas ze sebe dobry pocit.
Reagovat
smazaný uživatel
Až zažiješ jak stará ženská znásilní mladou holku a nebo staří homouši mladýho kluka. Budeš se na ně dívat určitě jiným pohledem, to ti mohu garantovat.Prožil jsem část života na druhé straně než vrah kájinek. Tak o tom dost vím a pokud jsi jen trochu normál tak tě to vyléčí o toleranci k těmto "lidem" navždy.
Reagovat
Lunej..
A chlapi neznasilnuji zeny? Urcite casteji nez ti, co pises. Davas dost divny priklad, to muzeme skoncit tematicky uplne jinde a po tom ja netouzim. Zij blaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Píšem tady o homo a lesb. a o toleranci k nim. A já k nim prostě tolerantní nikdy nebudu.
Reagovat
Lunej..
Oni vsichni gayove a lesbicky znasilnuji, kdyz tu davas takove priklady? Promin, to mi prijde dost hloupe. Koncim nesmyslnou debatu.
Reagovat
a.magerova
Trochu přitažené za vlasy, srovnávat lidi na svobodě s lidmi v base... :-/
Reagovat
blixa
Jenom otázečku, ta demence co tu předvádíš se u tebe vyskytuje celý život nebo přišla až se stářím ? Jsem o šest let mladší a nerad bych se dočkal takového zblbnutí ...
Reagovat
tommr
sluníčkáři tě k tý jediný správný pravdě a lásce prostě dokopají ...
Reagovat
Lunej..
Paneboze.
Reagovat
Kozoroh
Tommr má ale pravdu, sluníčkáři jsou až překvapivě agresivní.
Reagovat
Lunej..
Jací sluníčkáři pořád? Když nenadávám, nepíšu tu nenávistné komenty, nešílím z každé prohry svého oblíbence a nevidím všechno jen černě jsem sluníčkář? Ok, radši budu sluníčkářem než tommrem atd. Určitě budu a jsem ve větší pohodě pro sebe i své okolí.
Reagovat
tommr
pokud jsi v takový pohodě tak nechápu proč neustále cítíš potřebu umravňovat tu každýho kdo má jiný názory než ty?
Reagovat
Lunej..
Koho umravňuju? Reaguju jako reaguješ ty. Akorát u mě není každý dement, když se mnou nesouhlasí.
Reagovat
tommr
a co tvoje reakce (... Je mi spis nanic z nenavistnych netolerantnich lidi jako jsi ty ... ) na petr123? To je podle tebe zřejmě pohodová sluníčkářská reakce na odlišnej názor, že?
Reagovat
Lunej..
Ty ze me delas slunickare, ja o to neprosila. A co je na ni spatneho vzhledem k tomu, co napsal petr123?
Reagovat
tommr
ty takhle agresivně reaguješ na každýho kdo napíše něco co ti nejde pod vousy ...
Reagovat
Lunej..
Agresivne? Tos me pobavil, zrovna ty.
Reagovat
Lunej..
Pokud vim, tebe si vubec nevsimam po nasi posledni debate. Ze ti lezu na nervy jako nekdy ty mne nezmenim. Tak na me kasli jako ja na tebe a budes mit klid.
Reagovat
tommr
řek bych, že si tentokrát reagovala jako první ty na mě ...
Reagovat
Lunej..
Holt nekdy neodolam, znas to:)
Reagovat
tommr
znám ... :)
Reagovat
Lunej..
Dej bacha na smajlíky, abys mezi nás sluníčkáře nezapadl :)
Reagovat
tommr
to opravdu nehrozí ... :)
Reagovat
dunphy
Protože je pořád mnohonásobně lepší prosazovat toleranci než nenávist a opovržení.
Reagovat
tommr
takže v rámci prosazování tolerance pošpiníme starou paní, která se opovažuje mít jiný názory než my a uděláme z ní nelidskýho vyvrhele. At žije tolerance! (ta naše jediná správná)
Reagovat
spaniel
Tvl, ty jsi hovado. Zrovna ty bys mel vedet neco o toleranci.
Reagovat
tommr
my se známe? Nevzpomínám si, že bych s tebou měl někdy tu čest ...
Reagovat
spaniel
Člověk si udělá úsudek...
JAk by se ti líbil názor, že lidi se srdečními problémy by měli utratit...zbytečné plýtvání penězi na kriply, co by kdysi chcípli.
Reagovat
dunphy
Zjistil sis, co ta stará paní říká? Přirovnává LGBT komunitu k nacistům, komunistům a peklu. Řekla, že lesbické hráčky vodí jiné na party a tam z nich dělají lesby, wtf co je to za názor???
Reagovat
dunphy
To by nebyla správně nenávistná diskuse, kdyby se do ní nezapojil místní zapšklý žebříčkový nacionalista! :)))
Reagovat
tommr
a to bys nebyl ty abys nevyužil každou šanci po mě plivnout jedovatou slinu ...
Reagovat
dunphy
Jo. Tfuj.
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDD
Reagovat
gigin
Já se nahodou na žena x žena dívám tuze rád.
Reagovat
a.magerova
A muž a muž?
Reagovat
gigin
To ne.
Reagovat
a.magerova
Aha.... takže diskriminace, netolerance... :-P
Reagovat
gigin
Ne ne. Já je toleruju, jen je nevyhledavám.
Reagovat
a.magerova
Ale cítíš tu nuanci ve Tvém pohledu na věc... na žena x žena se dívám tuze rád... muž a muž - je nevyhledávám..... :-P
Reagovat
Lunej..
Ženy jsou obecně chápavější a tolerantnější.. kde nic není, ani smrt nebere. :)
Reagovat
gigin
Já nevím no, mi přijde souboj žena x žena víc atraktivní než duel dva pánové. Naskytuje se tam víc možností, je to takové jemné, hebké, fajne pokoukáníčko.
Reagovat
Lunej..
Spíš jde o to, že se můžeš přidat že? :)
Reagovat
gigin
Pochybuju, že by dvě lesby přizvaly chlapce.
Reagovat
Lunej..
některé lesbičky mají zkušenosti s muži, znám takové případy.
Reagovat
gigin
Více do SZ :DDD
Reagovat
Frick
Jenže to nejsou lesby :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak je to vypatlaná lesba .
Reagovat
dunphy
Se můžete s nenávistnou Margaret chytit za ruku a jít do háje zeleného. Kvůli takovým nikdy nebude na světě klid a tolerance.
Reagovat
janek_da
jj, nenávidím netoleratní jedince aneb já z vás tu netoleranci vytluču
Reagovat
smazaný uživatel
Každej se nemusí před homoseksuálními lidmi klanět , jak je to dnes módou.
Reagovat
pockerface
No, ale zase se ohánět ďáblovo dílem, to taky není zrovna košer.
Reagovat
A.R.R.
Klanět se jim nikdo nemusí, stačí pouhý respekt....
Reagovat
PetaM
A nestačilo by si jich nevšímat?
Reagovat
misa
To by tam nejdříve musela jít převážná část vyznavačů jistého náboženství...
Reagovat
7zero
presne tak, nabozenstvo mieru ich moze kamenovat ale im vadi vyjadrenie osobneho nazoru tenisovej legendy.. preco neziada konska tlama vylucenie Saudskej barbarie z tenisovych federacii?
Reagovat
slacker
Kdo? courtova?
Reagovat
janek_da
Martino, ještě se prosím opři do Churchilla. To bylo neskutečné hovado.
Reagovat
Kozoroh
Zeman by nestačil?
Reagovat
pockerface
Nedávno jsem četl, že Margaret je v nějaký náboženský sektě, takže má asi vymytý mozek :-( a nebo jí dostihla v jejím věku demence.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist