Němec Haas prohrál s Kunicynem

16. 4. 2008, 08:39
Aktuality 1
ATP HOUSTON - S tenisovým turnajem v Houstonu se musel hned v prvním kole rozloučit druhý nasazený Němec Tommy Haas. Vypadl i další německý tenista - Rainer Schüttler nestačil na předloňského vítěze turnaje Mardyho Fishe. Turnajová jednička James Blake dnes nastoupí proti Japonci Nišikorimu, se kterým už letos prohrál.
Němec Tommy Haas prohrál s Kunicynem

Němec Tommy Haas se na kurtech objevil po měsíční pauze, kdy si od tenisu musel odpočinout kvůli zánětu dutin. Vítěz turnaje v Houstonu z roku 2004 letos v úvodním kole ztratil proti Rusu Igoru Kunicynovi vedení po prvním setu a soupeř se tak v dalším kole střetne s Argentincem Sergiem Roitmanem.

Nedařilo se ani dalšímu německému tenistovi Raineru Schüttlerovi, jenž nestačil na domácího vítěze turnaje z předloňského roku Mardyho Fishe. Američana v 2. kole čeká krajan Hugo Armando.

Na turnaji s dotací 436.000 dolarů se dnes představí i nejvýše nasazený James Blake, jenž o víkendu pomohl Američanům k postupu do semifinále Davis Cupu. V úvodním kole podniku hraného na rychlejší zelené antuce se střetne s Japoncem Keiem Nišikorim, kterému bude chtít oplatit letošní překvapivou porážku z finále v Delray Beach.

ATP Houston (dotace 436.000 dolarů) - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Calleri (5-Arg) - Spadea (USA) 6-4 6-3
Granollers-Pujol (7-Špa) - Gulbis (Lot) 6-2 6-0
Kunicyn (Rus) - Haas (2-Něm) 5-7 6-4 6-4
Fish (3-USA) - Schüttler (Něm) 7-6(4) 6-3
Roitman (Arg) - Isner (USA) 3-6 7-6(6) 6-3

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tommy je na antuce lichej.Navic ty vecny zraneni a nemoci...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist