New Haven: Radwaňská vyhrála své první finále po 7 měsících

28. 8. 2016, 12:27
Aktuality 322
WTA NEW HAVEN - Agnieszka Radwaňská v New Havenu ovládla poslední turnajový test před grandslamovým US Open. Nejvýše nasazená Polka ve svém prvním finále po sedmi měsících porazila Jelinu Svitolinovou z Ukrajiny a v pořadí 19. titul v kariéře vybojovala bez ztráty setu.
Agnieszka Radwaňská

Agnieszka Radwaňská měla povedený vstup do sezony. Na prvních čtyřech turnajích nechyběla v semifinále, když utrpěla jen tři porážky, z toho dvě se Serenou Williamsovou. Jenže na antuce ani na trávě se sedmadvacetileté Polce nedařilo a ztracenou formu světová čtyřka marně hledala i v první polovině léta na tvrdém povrchu. 

A jelikož se chtěla před US Open dostat do zápasového tempa, s díky kývla na divokou kartu od pořadatelů turnaje v New Havenu. Na kurtech Yaleovy univerzity se jí však v minulosti nedařilo, svých pět předchozích startů proměnila jen ve čtyři druhá kolo a jedno loňské čtvrtfinále. 

Letos však sedmadvacetiletá Polka v Connecticutu ožila. Po čtyřech měsících se dostala do semifinále, po sedmi měsících si zahrála ve finále a nakonec soutěží prošla bez ztráty setu. V semifinále smetla dvojnásobnou obhájkyni titulu Petru Kvitovou a v sobotu v boji o svůj celkově 19. titul na okruhu WTA porazila 6-1 7-6 Ukrajinku Jelinu Svitolinovou

Radwaňská vtrhla do zápasu razantně a vyhrála prvních pět her. Už v šestém gamu měla dva setboly, ale Svitolinová hrozbu potupného kanára odvrátila, třebaže ztrátu sady jen odložila. Od té doby ale hrála vyrovnaný zápas. Ve druhém setu obě tenistky třikrát ztratily podání a ukrajinská turnajová desítka měla i dva setboly, ale nevyužila je. V tie-breaku už Radwaňská dotáhla i třetí vzájemný zápas k vítězství a získala druhý letošní titul po lednovém triumfu v Shenzhenu.



"Díky moc za divokou kartu. Moc si toho vážím a za rok se určitě vrátím," řekla po finále na kurtu se smíchem Radwaňská, která si z New Havenu odvezla 130.000 dolarů (3,1 milionu korun) a dostala se na prvním místo v US Open Series. Na newyorském grandslamu tak bude hrát nejen o prémii 3,5 milionu dolarů pro vítězku, ale ještě o milionový bonus. Do US Open vstoupí duelem s Američankou Jessikou Pegulovou.

Jednadvacetiletá Svitolinová, která na olympijských hrách v Riu šokovala vítězstvím nad světovou jedničkou Američankou Serenou Williamsovou, prohrála ve finále turnaje WTA poprvé v kariéře. Předchozí čtyři zápasy o titul zvládla úspěšně, nicméně finále v New Havenu bylo jejím největším - prvním na podniku WTA Premier.

"Ale není čas smutnit, v pondělí začíná US Open," uvedla jednadvacetiletá Ukrajinka, která při minulých třech startech v New Havenu vypadla vždy v prvním kole. V New Yorku ji v prvním kole čeká Lucemburčanka Mandy Minellaová.

• WTA PREMIER NEW HAVEN •
USA / Connecticut, tv. povrch, 761.000 dolarů
sobotní výsledky (27. 08. 2016)
• Dvouhra - finále •
A. Radwaňská (1-Pol.) - Svitolinová (10-Ukr.) 6-1 7-6(3)
• Dvouhra - finále •
Mirzaová/Niculescuová (2-Indie/Rum.) - K. Bondarenková/Chia-Jung Chuang (Ukr./Tchaj-wan) 7-5 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

322
Přidat komentář
rusedski
Petra si konečně dala říct a zbrojí proti podjatým lajnovým...s větším míčkem bude těžší ji poškozovat:

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/s960x960/14195378_1205205849501090_8811244039007198237_o.jpg
Reagovat
a.magerova
Tak tak... a pak že si s tou šikanou neumí poradit.... ;-)
Reagovat
Fandina
Petra je šikovná holka a dá na rady iqeho.
Reagovat
Frick
:-P
Reagovat
Grigor_Murray
:D . NA nás hold nemáte, na jaře to bylo prodaný :_( :D
Reagovat
Grigor_Murray
Uhrinem to nebude :D :D
Reagovat
PetaM
Ženy:
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/2016_WD_draw.pdf

Háčka proti Denise s Friedsam. Celkově jejich los vypadá dobře, ne-li skvěle. Kdyby si Andrea nehrála na Hvězdné války, v pohodě bych jim předpověděl finále, nemají ve své půlce pár, na který by vyloženě neuměly (jako Williamsky, které nehrajou, nebo Makarovou s Vesninou). Takže uvidíme, jak se Andrea popasuje s Temnou stranou síly.

Barča s Mirzou taky mají bezva losík. Uvítal bych, kdyby si v SF zahrály právě s Háčkama :)

Bára a Katka jsou v osmině s Háčkama ... Uvidíme, jak jim to půjde společně na betonu. K tomu OF by klidně dojít mohlo :D

Květa s Annou mají těžké první soupeřky. Každopádně nic není nemožné. Holky do toho!!! :D

Kája s Julčou mají do OF Lucku s Beth, uvidíme ... Každopádně by to bylo hezké OF, snad k němu dojde! Už se taky musí Bucie chytit kurde!

Voráčová hraje se Schmiedlovou, proti Klepač/Srebotnik. Tomu moc nevěřím, že by je daly ... :)
Reagovat
Fandina
Bára s Katkou posledně Háčka porazily, to zase Háčka takový super los nemají.
Reagovat
PetaM
To vím taky. Ale to byla antuka. Naše holky produkují rychlou hru a proto by na betonu měly mít větší šanci. Navíc Katka s Bárou ve Wimbledonu prohrály v prvním kole. Nikdy není zaručeno, že tady vyhrají.
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že v tom roce, co vyhrály GS na USO Háčka, tak tam Bára s Katkou vyhrály juniorku v deblu. Vím, že se to moc srovnávat nedá, ale zase bych mladice tak nepodceňovala.
Reagovat
PetaM
Já je nepodceňuji. Ale jeden vydařený turnaj z nich nedělá kositelky nejlepších párů :D
Reagovat
Fandina
To samozřejmě ... úsměv
Reagovat
sprchon
Navíc Andy bude nejspíš omezená...
Reagovat
PetaM
Taky to beru v potaz :D I se o tom zmiňuji :D
Reagovat
sprchon
Jasný, já jen že neznám Hvězdný války, nikdy mě to nebavilo. :D
Reagovat
PetaM
Jo tak aha :D No, já jen, že se o tom tady diskutovalo, tak jsem to použil taky :D Jinak nechápu, jak je nemůžeš znát :D Jak bylo v HIMYM ... To už by ti muselo být nějak po 30 :D
Reagovat
sprchon
Na první pohled mě to nezaujalo, tak jsem to prostě nikdy nesledoval. :D Ani Star Wars ani Star Trek. Vlastně mezi tím neznám rozdíl, pro mě je to to samý...
Reagovat
blixa
No tos přišel o hodně ! Teda v případě Star Treku, to je skoro "povinná četba" :D Star Wars nic moc. Zaměnit to snad proboha ani nejde !!!
Reagovat
sprchon
Nehodlám to dohánět, v tomto případě zůstanu v blažené nevědomosti. :D

Jinak co Fantasy? Já si s tím vůbec nevěděl rady, hlavně u ženskejch. Bude to buď a nebo.
Reagovat
blixa
Darmo mluvit. Očekávám fiasko ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ze star treku znám jen pana Spocka. Asi :-) Jinak jsem netušil, že mi tu za zády pomlouváte moji filmovou domovinu, hadi :D
Reagovat
Fandina
Tak to jsme na tom stejně, já v tom také nevidím rozdíl a nikdy jsem na to nekoukala.
Reagovat
PetaM
Jo, Star Trek šel taky vždy mimo mě ... Ale mě celkově vesmír fascinuje a sci-fi obzvlášť, takže asi proto jsem se na to koukal :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No takže... Hvězdné války = Star wars. Základní postavy:
Anakin - takový Harry Potter, co přejde na temnou stranu
Padmé - jeho holka
Mr.Yoda - takový Brumbál, převrácený slovosled on má
Obyvan Kenobi - Anakinův učitel, hájí dobro
Džadžar - komický žabočlověk... teda jak to někoho mohlo nezaujmout? :D
Reagovat
slacker
tyhle postavy az na Youdu se v pravych valkach nevyskytuji :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych si pustil pravé války, tak by se na mě z televize sypal prach, jak dávno jsou natočené.
Reagovat
sprchon
Takže anakin podle toho Anakina, aha... Ale třeba o Yodovi jsem slyšel, to je jasný. :)
Máš štěstí, že znám Harryho Pottera a nemusíš mi objasňovat ještě jeho. :D Naopak na něj jsem zase já specialista. :)
Reagovat
slacker
V Potrovy hraje Fandina, pod pseudonymem Belatrix Lestrange
Reagovat
dunphy
Prosím, to ne :D Belatrix byla svým způsobem i celkem sympatická a hlavně nevedla trapné dialogy s jinými, tam bych viděl ten největší rozdíl :D
Reagovat
slacker
ja se musim opravit, uz drive sem ji prisoudil roli ruzoveho prasatka Dolores Umbridge, nevim proc sem se ted dopustil takoveho zbytecneho a zbrkleho faux paux.
Reagovat
dunphy
Ta mi na ni sedí mnohem lépe! :D
Reagovat
PetaM
Belatrix je neuvěřitelně sexy! Skvělá záporná postava, stvárněná skvělou Helenou.
Reagovat
sprchon
Jednoznačně nejlepší zpracování z těch záporáků. :)
Reagovat
dunphy
Nevím ve které z jejích nespočetných rolí Helenu nejvíce miluji! :D
Reagovat
PetaM
Jo jo ... Má skvělé role. Naposledy jsem jí tuším obdivoval v Alence ... :D S tou hlavou je neskutečná :D
Reagovat
dunphy
Nejvíce se mi asi líbila ve Sweeney Toddovi, to bylo takové správné psycho :D
Reagovat
PetaM
Tvl srovnávat Star Wars s HP ... :D To mi nedělej do zádele. HP se vůbec nedotýkej!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jakože HP je válkám totálně nadřazen? :D BTW já taky Hvězdné války moc nemusím, ale základní přehled mám. HP je moje dětství. Snape je dokonalá postava.
Reagovat
sprchon
Moje taky. Jsem to přečetl všechno asi 4x a mohl bych pořád dokola. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si vzpomínám, jak jsme si tehdy lámali hlavu nad tím, co všechno by mohly být viteály :D když ještě nevyšly všechny díly. A na to, jak jsem četl Avadakedavra při smrti Brumbála :-)
Reagovat
sprchon
Já si nad tím hlavu moc nelámal, protože šestku jsem četl nějak těsně po tom, co vyšla sedmička. Takže jsem asi za 4 dny přečetl tu šestku, oplakal Brumbála a letěl jsem si koupit sedmičku, kterou jsem pak během pár dní taky zlikvidoval. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ušetřil sis spoustu námahy :D Já jsem četl sedmičku non stop 3 dny s přestávkami na spánek a vyjímečně na jídlo. Jsem tehdy asi četl fakt pomale :D
Reagovat
PetaM
Tak poprvé to člověk četl pozorně, aby mu nic neuteklo, byla to poslední kniha ... :D :D Teď už po osmém čtení to známe a jedeme jako blesk :D
Reagovat
sprchon
Já teda četl poprvé rychle. A jak člověk čte celej den, tak mu právě pár detailů unikne a i teď občas objevuju věci, který jsem přehlédl. :)
Reagovat
PetaM
Dobrá, ale teď čteč určitě rychleji, než poprvé :D Samozřejmě, člověk chtěl hned všechno nasáknout a dozvědět se, jak to skončí. Já si teda sedmičku přečetl 2x po sobě :D Poprvé relativně rychle, abych ukojil zvědavost a podruhé, abych si to vychutnal. Ale i teď si to vychutnávám, když jedu od začátku. Člověk už má tak nějak ucelené obrysy, když má v paměti i knihu a přidává tam jen věci, které ve filmu nebyly ...

Především od pětky výše nedělá skoro nic jiného :D
Reagovat
sprchon
Jojo, ve filmech (až na ty první tři) spousta důležitých a zajímavých momentů chybí, proto raději knížky. ;) Nejvíc mi přijde zprzněná ta čtyřka a pětka. Šestka už se mi zase celkem líbí, jak je to vtipně pojatý a sedmička druhá část, to je top. :)
Reagovat
PetaM
No, v šetce mi toho hodně chybí. Je pravda, humoru je tam spousta :D Ale vadí mi ty lekce s Brumbálem, ve filmu jich bylo kolik? 2? Odfláknuté. A celkově ty návštěvy mysli jsou k ničemu. :D Navíc samozřejmě finální boj mi tam chybí asi nejvíce. Prý si to všechno šetřili na sedmičku a ani tam mě to moc neohromilo :D Prakticky jen proběhli bojem a konec :D

A samozřejmě mě nejvíce dopálilo, jak ten naprostý kretén zlomil Bezovou hůlku :D :D
Reagovat
sprchon
To jo, ty lekce byly ve filmu o ničem. Na boj se tam taky vykašlali, v sedmičce je boj taky divnej a úplně jinej než jsem si ho představoval. :D Nejvíc se mi asi líbil boj v pětce, kde teda chyběla místnost s mozky a pár dalších. :D
Reagovat
PetaM
Boj v sedmičce jsem si vynahradil hrou :D Teď ji hraju znova :D Je to jako střílečka, jen s hůlkou :D :D

Ano, ty místnosti v pětce mohly být zajímavé. Mozky ... I místnost s Obraceči času, tam se myslím jednomu Smrtijedovy pořád zmenšovala a zvětšovala hlava (od novorozeněte, až po starce), u toho bych se taky pobavil :D
Reagovat
dunphy
Tyjo, tady se diskutuje o mých naprosto nejoblíbenějších knížkách všech dob a já už si to můžu jen přečíst se zpožděním :/ jinak v pětce mě taky děsně mrzelo jak prakticky vynechali ten epický boj se Smrtijedy, při kterém skoro všichni hlavní hrdinové utrpěli polosmrt :D
Reagovat
A.R.R.
No jo se někde flákáš a tady ti utíká zajímavé téma :-D

Já se přiznám, že vůbec nevím o čem je řeč, v tomhle směru jsem panic a znám jen názvy :-D
Reagovat
dunphy
Člově si dá chvíli oddych, protože si myslí co se tu děje za hnoje a ono se tu přitom povídá o něčem tak výborném, achjo :D raději bych se až do konce svého působení zde bavil jen o Harrym Potterovi s těmato fajn lidma než číst ty kydy co tu někteří předvádějí :)
Reagovat
A.R.R.
To už tak bývá, ale tak alespoň příjemné překvapení ne :-)

A kdyby ti chyběl ten hnůj, tak ten je dole :-D
Reagovat
dunphy
No už jsem tam bohužel zabředl, znovu mi to prosím nepřipomínej! :D ale musím říct, že opravdu slovo plníš, to je moc sympatické a kéž by to vydrželo i ostatním :)
Reagovat
Fandina
Pěkný hnůj tu šíříte.
Reagovat
FulnekUltras
Hnůj či hnůj podle vkusu každého soudruha nebo čecháčka... ;)))
Reagovat
Fandina
Já myslím, že lidská hloupost jde napříč zeměmi a nesouvisí s jakoukoli zemí. Pánové se poplácávají po ramenou, jak jsou dobří, že nešíří hnůj. To mě rozesmálo.
Reagovat
FulnekUltras
Hnůj v češtině je ovšem záležitost celkem speciální... ;)
Reagovat
Fandina
Tak to nevím.
Reagovat
FulnekUltras
čteš stejně jako já ;)
Reagovat
Fandina
Tak to asi ne. Ty čteš politcké plátky. Já na politiku bodám.
Reagovat
FulnekUltras
čtu tady... ;)
Reagovat
Fandina
Já tu všechno nečtu, takže to bude asi tím.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš tak, když se vyhýbáš reálnému životu a lítáš si bůh ví kde, život ti tady mezitím protíká mezi prsty :D
Reagovat
PetaM
Neboj, můžeme diskutovat dále. Téma je nekonečné a aspoň se tady chvilku nikdo nehádá :D

Přesně, honička na Ministerstvu. Co více si ve filmu přát a ono prd. Hermiona nedostala zásah do prsou kletbou, která Rona vyprovokovala. Huhlající Neville, kterému z nosu sršela krev. Mozek, který ničil Rona, který ho vytáhl jako nějaké roztomilé zvířátko, aby vzápětí pochopil, že se ho pokusí zabít :D A samozřejmě Nevillovo "BRUBBÁL" :D
Reagovat
dunphy
Přesně tak! Tolik toho vynechali a místo toho nabídli jen suchou a nudnou honičku mezi regálama :D
Reagovat
PetaM
Tak tak ... Na druhou stranu jak tam popadaly ty kletby, to byla sranda :D Ale tam toho bohužel chybělo více. Ten film měl být prostě na dvě části. I když sedmička byla taky na dvě části a chybělo tam tolik věcí, že měli udělat radši tři části :D :D

Navíc v šestce, jak zničili Doupě, no konec. Nechápu, jak jim to mohla J. K. Rowling dovolit.
Reagovat
sprchon
Jojo, ta celá scéna s Doupětem. :D To jsme jen se ségrou kroutili hlavama a "co to jako je"? :D
Reagovat
dunphy
Mné osobně se šestka líbila nejméně. I jako film, i jako kniha. Přišlo mi, že se tam až na dědkovu smrt na konci vůbec nic nedělo, chyběla tomu šťáva a už mi to přišlo jak kdyby J.K. se so8š orientovala do té sedmičky a toto využila jen takové jakési přemostění :) nebo se v té šestce fakt jinak stalo něco opravdu hodně důležitého? :D
Reagovat
dunphy
Už bych taky měl jít spát. Takové děsné překlepy boha jeho :D
Reagovat
sprchon
Tak v šestce se víc než nakously ty viteály a pronikalo se do tajů Voldemortova života. V knížce mě to bavilo, film je prostě takový odlehčení před koncem. ;)
Reagovat
PetaM
Ne, šestka mi přišla totálně nudná. Kniha mi přišla zajímavější, i když vlastně z těch všech možná nejslabší. I když ani ne, v knize je super souboj, famfrpál, navíc je tam Levicorpus (který se z nevysvětlitelných důvodů objevil i v pětce - nechápu). Strašně odfláknutý film, samé kecání, občas sranda s Ronem, pak sfetovaný Harry, jak si cucne Felixe. Pak Brumbál padá a konec. Navíc výběr famfrpálového družstva - jako vážně je musela okřiknout Ginny místo Harryho? Navíc ten jejich .. Vztah ... Ona mu zavazuje tkaničku, jako co to bylo?! V první chvíli jsem si myslel, že ho jde vykouřit. Tkanička byla zklamáním. :D
Reagovat
sprchon
Ten vztah je tam divnej, no. :D :D Ale tak kterej není...
Reagovat
PetaM
Divnej? No to je slabé slovo :D Mně to přišlo, jako by sestra chtěla mít něco s bratrem, ale styděla se za to :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě aby se za to nestyděla :D
Reagovat
dunphy
Třeba můj vztah s jídlem je naprosto v pořádku :D
Reagovat
sprchon
Brubbál. :D :D

Pokračoval bych rád, ale musím se s vámi pro dnešek a možná skoro na celej tejden rozloučit. Teď na diskuze a bohužel ani na US Open nebudu mít moc času...
Reagovat
PetaM
Japato? Škola je ještě daleko, VŠ ještě dále .. Takže asi prácička co? :(
Reagovat
sprchon
Bohužel ta škola. Se učím na fyziku, už po třetí. On učitel vždycky vypíše jen jeden termín za půl roku, navíc strašně moc látky a všechno má člověk znát zpaměti. Takový ty věci, co ti v životě k ničemu nebudou. A já vůl se to učím už po třetí. Je to jako číst knížku bez děje, která tě absolutně nebaví a ještě si muset pamatovat skoro každý slovo. :D Už se učím skoro tejden, ale jen tak zlehka. Teď už musím přitlačit, dvakrát jsem to podcenil a znova už nechci.
Reagovat
PetaM
Ježiši Fyzika :D Co to studuješ boha jeho :D To se vůbec nedivím, že ti to do hlavy nejde. Já bych nad tím jen seděl a říkal si, jak sestrojit Stroj času, abych všechny ty fyziky mohl zabít :D
Reagovat
blixa
Fyzika je fajn, ale školy jsou plné dementních pseudopedagogů kteří ji neumí učit, zato ji umí studentům dokonale otrávit.
Reagovat
PetaM
Bohužel, ti umí otrávit vše ...
Reagovat
a.magerova
I jídlo v jídelně... :-/

Dodnes si vzpomínám, jak nás nutili snít vše i za cenu pozdějšího vrácení stejnou cestou... :-/
Reagovat
PetaM
To fakt? Tak na to si nepamatuju vůbec :D Je fakt, že na jídlo jsem chodil jen, když jsem chodil do družiny, jinak později, když už mi byl svěřen klíč od domu, tak jsem měl jídlo doma :D

Ale je fakt, že vždy se vyžadovalo sníst aspoň něco. Nikdy nás nenechali odnést plný talíř. Což bylo asi logické :D Ale že by to do nás nějak rvali násilím, to ne ... To spíše kuchařky měly vždycky pindy, když jsme něco vracely :D Jéééžiš, když si na to vzpomenu, nejradši bych jim ten jejich tác rozmlátil o hlavu :D
Reagovat
PetaM
*vraceli
Reagovat
smazaný uživatel
Já míval v jídelně jako kuchařku tetu, která byla dost vostrá, když se něco nesnědlo :D Takže co šlo, nacpat pod příbor, zbytek vynést ven v puse a na bezpečném místě vyplivnout :-)
Reagovat
sprchon
Bohužel i takováhle Fyzika je součástí studia technických oborů, konkrétně strojařiny.
Tady prostě nezbejvá než sebrat všechny síly a nějak se to nabušit, přece kvůli tomu neskončím školu.
Reagovat
PetaM
No to určitě ne :) Tak přeji hodně štěstí, dobré otázky a tak všechno :D
Reagovat
sprchon
Dík. :)
Reagovat
dunphy
Tak ahoj a měj se hezky ten týden :) nechť tě provází síla Albuse Percivala Wulfrica Briana Brubbála :D
Reagovat
sprchon
Dík, budu to potřebovat. ;)
Reagovat
PetaM
Já teda Hvězdné války rád mám. No, minimálně ty původní. Teď ty nové jsem neviděl. A ani moc nechci :D Pro mě skončily tím, že Anakin skoro uhořel v lávě :D

Jo jo, HP je dětství ... Zrovna nedávno jsem si dal knižní HP maratón :D Co taky dělat 2 týdny s rodiči někde v prdelce ... :D :D Ty knihy prostě neomrzí ... Ohledně filmů je to o dost horší :D
Reagovat
sprchon
Jo, no. Jsem teď zvědavej na to pokračování. :) Hned 24. září poletím do knihkupectví. :D
Reagovat
PetaM
Hm, toho se dost bojím ... Navíc je to podle nějaké divadelní hry ne? Samozřejmě si to taky koupím. Nemohl bych mít nekompletní sbírku. Ale teda že Albus Severus bude ve Zmijozelu, přátelit se se Škorpiónem a snažit se přivést zpátky Pána Zla ... Nevím nevím :D Ať zůstane tam, kde je :D
Reagovat
sprchon
*jmenuje se Škorpius nebo teda Scorpius

To jsem nepostřehl, že by se Albus Severus měl pokoušet přivést Voldyho, to snad ne. :D Ale zase bez něj by tam asi byla nuda.
Reagovat
PetaM
A jóó :D Škorpius ... :D Já si nebyl úplně jistý. Ale se Škorpiónem jsem zase tak daleko nebyl :D :D

Náhodou. V poslední době jsem si i říkal, že bych rád viděl, jak právě Voldy vítězí ...

Každopádně Hermiona je top všech topů ... Sbíral jsem plakáty z HP ... Pár let mi obrovský plakát Hermiony ze třetího dílu visel v pokoji ... :D :D
Reagovat
sprchon
Hermiona (a taky ze 3. dílu) visí po cestě do pokoje u ségry, takže na tu koukám denně. :)

Mně se líbí na každém něco. Výborná je ještě třeba Lenka. :D
Reagovat
PetaM
To máš každý den skvělý výhled ... :D

Lenka je skvělá ... A neobyčejně se ve filmu povedla.
Reagovat
sprchon
Neobyčejně obyčejně. :)
Reagovat
PetaM
Přeeeesně :D
Reagovat
sprchon
Jako většina postav se vyvedla skvěle. Jako celek je to úžasný i když to má spoustu much, hlavně teda to, že se do filmů nevešla spousta někdy i docela důležitých věcí. :)
Reagovat
PetaM
První tři filmy ujdou, dokonce bych řekl, že v určitých aspektech jsou o něco málo lepší ...

Ve čtyřce už mi chybí pár věcí, sice ne úplně podstatných, ale to Bludiště bylo odfláknuté.

Od pětky už bych to nejradši přetočil sám, protože mi ty zkrácené verze vyloženě vadí. :D A navíc přetvořené scény, které ve filmu sice jsou, ale v knize jsou mnohem lepší ... Například zabití Toma je přímo otřesné. :D
Reagovat
sprchon
Souhlas, bludiště děs a Voledmortův rozpad, to je taky bída. :D Nebo to, že o existenci viteálů vědělo víc lidí. Nebo na začátku prvního dílu sedmičky ty Ronovy řeči jako "Myslíš že o tom ví? Totiž, jsou to kousky jeho duše." nebo "Jestli chceme viteály zničit, musíme je najít.", to mi přišlo takový blbý. :D
Reagovat
PetaM
Ty jeho řeči byly strašné :D Tak blbé, až vtipné :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ronovy řeči stály zato, hlavně v prvních dílech to je ve filmech sranda :D pavouci... :-) taky jak dostával od Snapea lepance.
Reagovat
PetaM
Jeho obličeje jsou v prvních filmech geniální :D Hlavně ve dvojce ... Jak přístály Fordem na Vrbě mlátičce :D :D A samozřejmě u pavouků.
Reagovat
a.magerova
Mě jako babu nakrklo, že ve filmu byla role a dovednosti Hermiony (díky kterým Harry následně exceloval) značně upozaděna.... tudíž - byl z Harryho ve filmu vytvořen větší frajer než byl v knihách... :-/
Reagovat
PetaM
Aspoň někde z něho byl frajer, po několikátém čtení mi přišel jako trošku psychicky labilní, nevyzrálý a velmi emoce neovládající blbec :D
Reagovat
a.magerova
No... ale co bys čekal od sirotka... to se s člověkem táhne celý život...
Reagovat
PetaM
Je fakt, že to posoudit nemůžu ... Nevím, chybělo mi trochu nadhledu. Nemusel mu hned vylétnout tlak do astronomických výšek :D
Reagovat
sprchon
To bych neřekl, Hermiona i ve filmech pomáhala jak mohla. :)
Frajer byl ve filmu trošku větší, ale v porovnání s otcem docela pohoda...
Reagovat
PetaM
Hlavně bych řekl, že ve dvojce ve filmu byla mnohem chytřejší, než ve dvojce knize. To, že jí musel Ron vysvětlovat, co znamená výraz mudlovská šmejdka mě zarazilo. Hermiona přece ví všechno!!! Ve filmu to naštěstí věděla ...
Reagovat
sprchon
Tak ve filmu o tom mluvila až u Hagrida, Ron jí to mohl vysvětlit po cestě. I když asi ne, tu "definici mudlovskýho šmejda" tam měla evidentně z nějaký knihy a ne narychlo získanou od Rona. :D
Reagovat
PetaM
Přesně tak. Navíc se jí to ve filmu evidentně dotklo hned, jak to Malfoy řekl. Ten vraždící pohled k nezaplacení.

Samozřejmě pěst ve třetím díle excelentní :D
Reagovat
PetaM
A když už jsme u toho HP ... Která smrt vás nejvíce vzala? Úplně nejvíce, jedno jediné jméno ...

Za mě - Hedvika.
Reagovat
EllNino
Voldy ;)
Reagovat
PetaM
Tak to jsem nečekal :D Koneckonců ses na jeho smrt mohl připravit, byla jasná celých 7 dílů :D :D
Reagovat
EllNino
sory, koukat na to, jak se můj hrdina Ralph Fiennes rozpadá :D ...nic moc :D
Reagovat
PetaM
A přitom se rozpadnout neměl ... Jen měli jeho tělo šoupnout někam ke košťatům. Natočit znova! :D
Reagovat
sprchon
Jojo, prostě všechno špatně, to je na dlouhý rozebírání. :D
Reagovat
EllNino
já mám rád u knih záporáky no :D...u Snapa se mi to vyplatilo, magická postavička, Voldy je prostě Voldy, svéráz, ale prostě nejlepší bylo, jak z něj Dumbledore udělal vodní kouli a ještě jak mu to z tý hůlky hvízdalo a dělal ty vtipný gesta rukama :D
Reagovat
EllNino
celkově se mi Brumbál zdál postupem času čím dál víc dementní ...viz pletací vzory ;)
Reagovat
PetaM
Záporáci jsou skvělí :D Jak jsem tady už psal. Celkem by mě i bavilo koukat, jak Tom nakonec přijde s tím, že vytvořil další viteál a Harry ho tudíš nemůže zabít a nakonec by on zabil jeho :D :D

Pletací vzory :D :D Vždyť už mu zbýval rok života :D :D To je dostatečná omluva :D
Reagovat
PetaM
*tudíž
Reagovat
EllNino
"Legrace ....smím jít na toaletu ? "
Reagovat
PetaM
Úplně ho slyším ... Jak originál, tak i dabéra :D
Reagovat
EllNino
:D ... a schválně jestli uhádneš tohle ... "To netuším"
Reagovat
PetaM
Snape? Při výslechu u Dolores? Když na něho křikl Harry: "Má Tichošlápka. Má Tichošlápka tam, kde je to schované.". A Dolores řekla: "Kdo je Tichošlápek? Co je kde schované? O čem to mluví Snape?"
Reagovat
EllNino
:D Naprosto přesně ....jak suché :D ...
Reagovat
PetaM
Suché? :D Jooo, na takové píčovinky mě užije :D :D
Reagovat
EllNino
nene on jak to řekl suše :D .... nebo "Ale ale ...Lupin ...procházíte se při měsíčku, co ? ;)" ...totální vytrolení :D
Reagovat
PetaM
Ta věta byla na to, že si takové věci pamatuju, ale jak si mám zapamatovat něco do školy, tak to musím číst 100x :D :D

A to suché jsi vysvětlil, že to nebylo na mě :D On měl celkově super hlášky. A když to člověk pak zpětně projíždí, že vlastně pracoval pro Brumbála, je to ještě vtipnější :D
Reagovat
EllNino
:D jono ... Choval jste ho jako vepře na porážku ;)
Reagovat
PetaM
Jo, to bylo strašně dojemné, jak se o něj pak nakonec i bál :D
Reagovat
EllNino
:D ... Ronalde Weasley !
Reagovat
PetaM
Hulák? :D

"Vy jste se původně ucházel o místo učitele Obrany proti černé magii ... Ale neuspěl jste."
"Očividně."
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl a flákl Ronovi :D
Reagovat
PetaM
A to slušně :D
Reagovat
a.magerova
Dvojče.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobby, u toho jsem brečel :D
Reagovat
PetaM
Je fakt, že ti nevinní jsou nejhorší.
Reagovat
sprchon
No to bylo ve filmu taky něco. :D Několik let se neviděli a pak tam najednou Harry brečí a musí ho pohřbít...
Reagovat
PetaM
No, ve filmu je to takové nesmyslné. Přitom v knihách se vídávali často :D Od čtyřky byl v každé knize ... Vlastně nebyl jen v knize 1 a 3 tuším ...
Reagovat
sprchon
Jojo, prostě všechno špatně, to je na dlouhý rozebírání. :D
Reagovat
PetaM
Všeeechno špatně. Natočíme si to sami.
Reagovat
sprchon
Nakonec po tom všem možná Snape. Taky Fred, Brumbál... No prostě skoro všichni. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě Snapeova smrt spíš rozčiluje :D právě po tom všem... :-)
Reagovat
PetaM
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/2016_MD_draw.pdf

Radek s Nenadem jsou 16. nasazení. Do OF mají Murrayho se Soaresem ... Pokud se tam dostanou, zřejmě tam i skončí :D

Nevím, jestli špatně hledám, ale vidím Radka jako jediného českého zástupce ... Zajímavé, že si Lukáš nechce vydělat :D
Reagovat
PetaM
Prý je tam někde i Jirka :D :D Tak si ho když tak najděte ... :D
Reagovat
a.magerova
THIEM AUT / WEISSBORN AUT
SILJESTROM SWE / VESELY CZE
Reagovat
PetaM
Výborně, získáváš zlatého bludišťáka :D Děkuju. Já ho tam prostě neviděl :D
Reagovat
sprchon
Radek s Nenadem snad mají i na víc. ;)

Jinak od našich deblistek nevím co čekat, nechám se překvapit.
Reagovat
smazaný uživatel
No já nevím, on Nenad je dost proslulej tím, jak to ostatním kazí :D
Reagovat
sprchon
No je fakt, že toho spolu zatím moc neudělali... Ale tak třeba to teď vyjde.
Reagovat
mkubis17
Schmiedlová-Voráčová to je dvojka :-D :-D
Reagovat
Frick
Že vedle US Open, se v Praze rozjelo neméně prestižní Kuchyně Gorenje Open. Myslím, že název tohoto turnaje jasně odkazuje na to, kam ženy patří.
Reagovat
Fandina
To je na Spojích, že? Škoda, že hlídám pejska a nemohu se urvat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty v rámci Frcikovy omezenosti stejně patříš do kuchyně :D
Reagovat
smazaný uživatel
tedy do své kuchyně, správná hospodyňka vaří ve své kuchyni.
Reagovat
Fandina
To o kuchyni a ženách jsem zaregistrovala, ale to je mi fuk, co píše Frick. Na ten turnaj bych se ráda koukla. Na Spojích jsem byla letos na futures, když tam hrál Herňa, Kolář atd.. Na holky bych šla také, je tam příjemné prostředí a předpokládám, že se tam bude hrát i dobrý tenis.

Jinak já do kuchyně patřím. Vařím doma o sto šest ...
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po skončení turnaje v New Havenu a před začátkem USO. Všem hráčkám už byly odečteny body za lonské USO ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka bude hrát na letošním USO ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na novou českou jedničku Karolínu Plíškovou ...

1. Kerber 6740 (+3605) *
2. Williams, S. 6280 (+3145) *
3. Muguruza 5770 (+2635) *
4. Radwanska, A. 5585 (+2450) *
5. Halep 4381 (+1246) *
6. Williams, V. 3585 (+450) *
7. Kuznetsova 3190 (+55) *
-----------------------------------------------
8. Plíšková, Karolína 3135 *
-----------------------------------------------
9. Azarenka 3121 (-14)
10. Suarez Navarro 3100 (-35) *
11. Keys 3056 (-79) *
12. Cibulková 2940 (-195) *
13. Bacsinszky 2713 (-422) *
14. Konta 2635 (-500) *
15. Vinci 2175 (-960) *
16. Kvitová 2160 (-975) *
17. Stosur 2140 (-995) *
18. Pavlyuchenkova 2135 (-1000) *
19. Vesnina 1993 (-1142) *
20. Svitolina 1981 (-1154) *
21. Strýcová 1930 (-1205) *
...


Karolína Plíšková se posunula do první desítky na 8.místo. Během USO by se mohla teoreticky posunout až na 5.místo, ale stejně tak jí může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Suarez Navarrové, Keysové a Cibulkové). O místo v první desítce by jí mohla připravit jen mimořádná souhra nepříznivých okolností ...

Petra Kvitová sice zůstává na 16.místě, ale její ztráta na Karolínu výrazně vzrostla a během USO jí může předstihnout několik hráček (nebezpečí hrozí hlavně od Stosurové a Pavlyuchenkové)...

Bára Strýcová sice opět vypadla z první dvacítky, ale může se tam v případě dobrého výsledku na USO snadno vrátit ...

Lucka Šafářová se v žebříčku výrazně propadla a vzhledem k její mizerný formě a těžkýmu losu se na USO nedá očekávat nějaké zlepšení. Lucka bude zřejmě i po USO někde okolo 50.místa ...

Jinak stojí za zmínku hlavně změna na postu světový jedničky. Během USO budou o první místo s Kerberovou vedle Sereny bojovat i Muguruza a Aga Radwanská ...
Reagovat
Roger_Federer
Uz je az 16sta?
Reagovat
smazaný uživatel
Přeju si, abys s rankingem,
taky po USO měl pravdu,
aby ten černoch ohavný,
odtáh´ konečně od válu.

Kája ať pech slamů zlomí,
a na kurtu to ´rozsvítí´,
ať konečně - trvale už,
v top desítce se zabydlí.
Reagovat
cheeky
Tu velkou klávesu
co zove se enter věru
třeba není mačkati po
každých několika slovech

Text uskočí pak totiž
o řádku níže a takto
krátký, nevyplňující celou
šíři pole textového

Příspěvek jako nepovedená
velmi špatná
báseń volným rýmem psaná
vypadá pak

Toť laskavá nápověda pro
uživatele nepříliš
technicky zdatné
jest
Reagovat
smazaný uživatel
Číky, číky, díky, díky,
za tu cennou radu tvoji,
nebudeš se moc zlobiti,
když na WC spláchnu ji?
Reagovat
vrabejka
Snad tam Angie vydrží aspon do konce sezony :)
Reagovat
FulnekUltras
Nechť po USO konečně opět slovanská tenistka na světový trůn usedne - třeba i s německým pasem...
Reagovat
Mayo
Agneška ide na titul z USO.
Reagovat
Frick
Jo, to je poctivá žena, danící ve svém rodišti.

Kolik mil. už si možná odepřela ve prospěch své země.

A neprodá to. Kdyby se vyfotila s šekem 1x1,5m s 10 000 USD na dětskou nemocnici, tak se to prodá mnohem lépe.

Místo toho dost možná zaplatila na daních ve prospěch své země mnohonásobně tolik.

Osobně si myslim, že by WTA i ATP se na to mělo zaměřit a měla by být nějaká pomyslná nástěnka těch, kdo se snaží odvádět daně férovým způsobem. Tak jest.
Reagovat
blixa
Fricku, ty jsi fakt ryzí blb. O tom, jak a kde Aga daní víš kulový. To, že je daňový rezident v Polsku ještě neznamená, že tam nějak výrazně daní. PM jdou jinam, reklamní smlouvy můžou jít taky jinam (záleží na tom, kde jsou realizovány). Nakonec to můžou být jen nějaké drobné za aktivity v Polsku (kdo ví, jestli tam vůbec nějaké má). To, že není "monačankou" ve výsledku může jen znamenat, že daňově přispívá úplně jiným zemím než Polsku.
Reagovat
Frick
Kdyby to bylo, tak, jak líčíš, tak proč tam tedy mají domicil naši tenisté a tenistky, když vlastnictví nemovitosti v Monaku jistě není levné...
Reagovat
blixa
Z řady důvodů. Můžou mít větší objem aktivit v Česku, můžou mít realizaci mimočeských aktivit přímo v Monacu, řada firem má sídlo či pobočky tam a můžou pak na kontraktu ušetřit a poskytnout tím pádem větší plnění, prostě jak si to zařídíš, tak to máš. Možnosti jsou široké a jen vůl cpe daně do chřtánu socanského státu.
Reagovat
blixa
Upřímně doznávám že i já jsem takovým volem, byť optimalizuju jak můžu :D
Reagovat
slacker
Monako korumpuje elity evropvskych statu, uz davno melo byt jednim z francouzkym distriktu.
Reagovat
Fandina
Proč by to dělalo, když prosperuje.
Reagovat
Frick
Prospěruje z toho, že korumpuje.
Reagovat
Fandina
Prosperuje, protože dobře hospodaří.
Reagovat
slacker
jo vyzobava rozinky a parazituje na cele evropske infrastrukture.
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
Rip.win
Nerozuměj tomu
Reagovat
Fandina
Protože je to pro ně výhodné?
Reagovat
smazaný uživatel
"Když se na podzim roku 1830 Fryderik Chopin loučil s Varšavou v předtuše, že se domů již nevrátí, vezl si s sebou stříbrný pohár s hroudou rodné země... v Paříži šťastný nebyl. Choroba těla, nesplnitelná touha po návratu domů vtiskly tragický rys jeho osobnosti... jeho rakev byla posypána prstí z rodné země, kterou mladý autor po odchodu z domu tak opatroval...po letech bylo jeho srdce převezeno do Varšavy a zazděno v jedné z bočních lodí chrámu sv. Kříže." Ať si každý domyslí poučení, mě žádné nenapadá, ale snad lepší než napsat sem tunu zasloužených urážek :D
Reagovat
Fandina
Jo jsi hězda, která se jen nezdá *
Reagovat
Fandina
osud tomu chtěl, že je tam chyba ... správně mělo být hvězda *
Reagovat
George_Renel
To jo. Ta raději jako ryzí katolička vyfotila pro Sport Illustrated. :-b
Reagovat
Frick
Nebylo tam nic vidět.
Reagovat
George_Renel
To je jedno. O tom co bylo vidět není řeč.
Reagovat
Frick
Jasně. Není žádný rozdíl tim, když jsou vidět maximálně boky, záda a kus břicha x dá si mezi nohy robertka
Reagovat
George_Renel
Blíží se září a začínáš zase zmetkovatět.
Momentálně ve fázi totální úchyl.
Reagovat
Frick
Jsem jsem chtěl říct, že mi přijde absurdní/směšný ji předhazovat to ESPN a dělat z toho pomalu porno.
Reagovat
Frick
To mi přijde (pro srovnání) mnohem, mnohem horší to ožralecký extempore její sestry.
Reagovat
George_Renel
Ano ano. Jsi jsi mimo, jak jsem RSPN nikde nezmínil.
Reagovat
Frick
Zmínil jsi SI, ale ve skutečnosti ty imkriminované fotky byly pro ESPN Body Issue.
Reagovat
cheeky
To neni ročním obdobím. On potřebuje pozornost. Byť negativní. Všiměte si jak sem dává bulvární věci, často vůbec nesouvisející s tenisem ve snaze rozpoutat diskuzi.

Už několikrát po nějakém Iqeho extempore litoval že není největší blb a troll tady. Jednou dokonce přímo řekl, že bude muset zase vytáhnout daně, aby ho přebil na postu toho o kom se tu nejvíc mluví.

Prostě takový "TP Blbec ranking"

No a teď má Fricek těžký časy, Iqe je mu v patách už od AO a neustále přidává. Hodně pozornosti ubírá sibiřská sněhová vločka Fulnek. Do toho jarně letní romale tažení Světové dvojky. Sem tam se vynoří Mařka Peggy a Karel Hynek Ten-istky...

Když Dežo konečně dostal ban, vrátíla se Fandina s polévkovou kuchyní a Iqe vybičovaný Petrinou ztrátou postu české jedničky, roztáhl křídla arogance, zaslepenosti a demagogie naplno a suverénně vystšelil do čela žebříčku....

Co pak má asi chudák Fricek dělat? Nadávání na Černoška lidi nebere, tak vytáhl daně... Jenže už to taky není,co bývalo. Je prostě vidět jak opravdovost a zanícení poráží upoceně vychcanou snahu o pozornost i v tom, kdo je největší blb tady.

Chabý Fricku, chabý, budeš muset přijít s něčím novým, chělo by to nějakou fakt pecku..
Reagovat
a.magerova
Moc pěkné počteníčko k zamyšlení i pobavení... :-))

Už mnohokrát mě napadlo, že si tu lidi snad závidí i ty oprávněné nadávky druhých druhým... jakože: "Proč jemu tolik nadávají a na mě kašlou?!!!"

Takové to dětské: "Začnu se v osmi letech počůrávat, ať si mě vůbec všimnou!!!"
Reagovat
Frick
Hm, asi začnu před spaním pravidelně pít 2l čaje proti kamenům.
Reagovat
Frick
Kdybys vypsal (pravidelné) diskutující, které jsou tzv. "normální" měl bys méně práce.
Reagovat
blixa
No je fakt, že za Tykvákem kulhá na obě nohy hóóódně pozadu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Perfektní.
Reagovat
sprchon
Fricek ho teď za posledních pár hodin dohnal a útočí na průběžný první místo.

U Fandiny už se zdálo, že to vzdává, ale dnes udělala velký skok ze spodních příček na krásný 3. místo.

Fulnek Ultras a kada.tom se zatím stáhli do ústraní a čekají na vhodnější příležitost, kdy zaútočit.

brixner, Dobry-den a teni-stky se drží zuby nehty v top 10.

V Race zatím stále vede iqe, následuje ho Frick a kada.tom.
Reagovat
Frick
Bude to těžké. Pokud ale Petra pukne s Ostapenko na dvorci bez Jestřába, tak to bude ztraceno.
Reagovat
FulnekUltras
;)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
a.magerova
Máš dva lidi na 3. místě, to je třeba urychleně vyřešit !!!

Ale jelikož Roger nehraje, tak je asi o bramborové medaili rozhodnuto..... :-P
Reagovat
sprchon
Poslední řádek platí pro Race, všechno ostatní ne, tam jsou pořád ještě započítaný výsledky z loňska. :P
Reagovat
a.magerova
Jo tak to jo.... se s tím musím naučit pracovat... :-)))
Reagovat
dunphy
Se mně líbí jak se tady z toho všeho ještě udělal závod :D snad jednotliví aktéři nebudou dělat vše pro to aby jej vyhráli :D
Reagovat
sprchon
Jasně že jo. :D Nebo čekáš, že je to donutí se nad tím vším zamyslet?
Reagovat
slacker
iqe - fandina je top2, ale pak to pokracujem mistnim modrobolsevickym slizem blizou a renelem,
Reagovat
sprchon
Ty to teď doháníš... A čeká tě slibnej příští rok. Až do půlky srpna skoro žádný obhajoby. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:_-D
Reagovat
slacker
ja sedim v porote, ze souteze jsem tedy vyrazen
Reagovat
sprchon
Takže jsi přerušil/ukončil aktivní kariéru a teď je z tebe komentátor/rekreační hráč. Možná je to škoda, s touhle formou bys mohl udělat dobrý výsledky.
Reagovat
janek_da
ee. je to jasný střed zájmů. Útočí na top5 z pozice porotce :D
Reagovat
sprchon
Tady si každej dělá co chce. :D
Reagovat
janek_da
asi tady budem muset zavést polovojenský režim
Reagovat
slacker
polovojensky rtezim je polovicate reseni, plne vojensky rezim a expresni polni soudy a kulku do zatylku jeste tentyz vecer.
Reagovat
Fandina
Tak tak nejlepší na TP jsou tyhle čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
smazaný uživatel
bude i turnaj mistrů? :D
Reagovat
smazaný uživatel
ESPN Body Issue
Reagovat
PetaM
Nebudu si někoho stavět na piedestal, pokud je ekonomicky negramotný.
Reagovat
brixner
Co kozi, má je dobrý?
Reagovat
Frick
A kdo jako?
Reagovat
Frick
Koncem NH se nám tím uzavřela i 3/4 sezony, povězme ta "letní". Vzhledem k LOH to bylo poněkud netradiční, kdy se tradiční powimbledobnská okurková sezona (bez většího turnaje) zkrátila ze tří týdnů na pouhý jeden. No, moc si děvčata neodpočinula.

A myslím, že byla pro naše tenistky rozhodně více úspěšná než ta "zimní" či "jarní" čtvrtka.

5x jsme mohli vidět českou hráčku ve finále turnaje, z toho 2x finále dopadlo vítězně. To je myslím velice lichotivá bilance. Nejvíce to samozřejmě stojí na Karolíně, ale potěšila i Bára a Katka Sinaková, která si finále zahrála vůbec prvně v kariéře.

Rovnež nám přinesly radost LOH, byť 4 účasti v SF = 4 prohry hezká bilance není...

Bohužel se opět nepovedl GS turnaj. Ani na třetí pokus se nepovedlo žádné Češce dostat do ČF (aby se na prvních třech GS sezony Češka ani jednou nedostala do ČF, to se stalo naposledy v roce 2009). To zrovna moc lichotivé není.

Nyní nás čeká 4/4, ta poslední. Největší otázka asi bude ta, o které bychom si ještě před 14 dny říkaly, že neni vůbec na pořadu dne.

Tedy: Vybojuje Karolína účast na TM v singlu?
Reagovat
blixa
No, těžko říct. Něco snad uhraje v Číně, ale potřebovala by aspoň mezi 8 na USO. Třeba se stane zázrak :D
Reagovat
tommr
pokud Karolína na USO vyloženě nevybouchne tak by si tu osmičku mohla klidně uhrát ... :)
Reagovat
Frick
I kdyby tak bude ještě dost šancí na reparát v Asii, v krajním případě i v Linzi a Moskvě.
Reagovat
Fandina
Kája se nezdá. A zanedlouho bude jedničkou.
Reagovat
horska.kraslice
na uklidnění z trochu jiného soudku:
https://www.super.cz/449013-divite-se-ze-ozdobila-titulni-stranu-sports-illustrated-ceska-tenistka-se-ve-33-letech-ukazala-znovu-v-plavkach.html
Reagovat
smazaný uživatel
O tom teda nevím, že by Iveta někdy byla ve Sports Illustrated a navíc na titulní straně...
Reagovat
horska.kraslice
No já mám z této oblasti totální neznalosti.
Reagovat
Krisboy
Když jsem četl ten titulek, myslel jsem, že to bude Klárka K. Ale Iveta taky dobrý :)
Reagovat
Krisboy
Klárce už je 34. Takže mé vzrušení bylo úplně zbytečné :D
Reagovat
horska.kraslice
Taky mě napadla Klára a zároveň, že ji asi v článku dělají mladší. Iveta už holt člověku nenaskakuje, když už není na okruhu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si tipnul správně :D
Reagovat
Krisboy
OK, získáváš bod a postupuješ do dalšího kola.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže horska.kraslice: vyhoď další titulek, ať můžem hrát :)
Reagovat
horska.kraslice
Já výskyt vhodných článků s tajenkovými nadpisy bohužel neovlivním. Ale až se zase něco šikne, určitě to sem dám. :-)
Reagovat
d@ve
Začátek byl celkem nudný, ale později došlo i na zajímavé výměny.. :)
Reagovat
d@ve
Omluvám se za dupli/triplicity. :/ Zbláznil se mi prohlížeč. :(
Reagovat
a.magerova
Jestli jsi ho měl na klíně, tak se ani nedivím... :-)))
Reagovat
d@ve
Začátek byl celkem nudný, ale pak došlo i na zajímavé výměny.. :)
Reagovat
d@ve
Začátek byl celkem nudný, ale pak došlo i na zajímavé výměny. :)
Reagovat
PetaM
Nevěřím, antitenistka tady má konečně článek :D No, aspoň že vyšel, než skončilo USO ... :D :D

Ale já se nedivím, stejně tady nikomu ten článek nechyběl (nebo aspoň si nikdo nestěžoval, že tu není) :D :D
Reagovat
slacker
clanek je jen chaby pokus jak utnout "diskuzi" vedle :-D
Reagovat
Fandina
nesmysl
Reagovat
Rip.win
Smysl
Reagovat
dunphy
Mně náhodou chyběl :) ale už jsem spokojený, že zde má Aga článeček i hezkou fotku :D
Reagovat
PetaM
To jo. Poslední dobou se ta trofej z NH nějak často mění :D
Reagovat
dunphy
Váza jako váza :D a víš co, ony se jim moc nemění vítězky, tak aby aspoň něco bylo na té fotce každý rok jiného :D
Reagovat
A.R.R.
Mě taky chyběl :-) Jinak se k tobě připojuji, nebudu reagovat na zdejší magory :-)
Reagovat
sprchon
Gratulace k žabce pinkalce a taky k tvému rozhodnutí. :D
Reagovat
A.R.R.
Díky příteli :-) Tak to druhé rozhodnutí se už nějaký čas snažím aplikovat, ale občas prostě taky ustřelím, tak musím zapracovat na odstranění toho občas :-)
Reagovat
Fandina
A jak to děláš, když potřebuješ reagovat sám na sebe?
Reagovat
EllNino
jaj ty si bába, nech jednoho z nejlepších diskutéru na pokoji, sama na něj nemáš, děkuji
Reagovat
Fandina
Starej se o sebe.
Reagovat
slacker
tos posral, v tomhle vlaknu jeden z nejlepsich z diskuteru nebyl, az ted
Reagovat
Fandina
miluji lidi, kteří si hrají na diskutérské jedničky
Reagovat
slacker
milujes jen sama sebe
Reagovat
Fandina
nejsem ty
Reagovat
A.R.R.
Hele draku, víš že samochvála smrdí :-D

Ale tak já to napravím, jsi nejlepší z nejlepších :-D
Reagovat
sprchon
Zatím ti to jde. :D Ale ona si Fandina jen tak nedá pokoj. ;)
Reagovat
a.magerova
Jj tato informace ji motivovala k daleko většímu úsilí... :-/
Reagovat
A.R.R.
Já se nedám :-) Já nevím jestli tu někomu říká něco pojem trader, to je burzovní obchodník. Já se tradingem živím a tam je jedna z nejdůležitějších věcí sebekázeň. Páč pokud se člověk nekontroluje, tak prodělává příšerné prachy.

A ona je to výborná věc i do běžného života :-)
Reagovat
a.magerova
Tak už víme příčinu, jsi korunní svědek a pachatel se necítí v bezpečí... :-/

Viz její reakce:
"Jen si nepřipadám tak anonymní, jako dosud."
Reagovat
A.R.R.
No jo, tak co kdybychom se potkali někde na turnaji, jen já bych byl ve výhodě, že bych věděl o koho kráčí....se budu muset příští rok vypravit do Prahy na turnaj :-D
Reagovat
sprchon
To bys měl. Půjdeme na lov, vyměním Fricka za Fandinu. :D
Reagovat
A.R.R.
Já bych to vzal z jedné vody načisto i s Frickem :-D
Reagovat
Fandina
Jen abych si nevzala já tebe. Moc nemachruj.
Reagovat
sprchon
Klidně. :)
Reagovat
a.magerova
Jj jdeš na to správně, v obchodu s cennými info se A.R.R. vyzná... ;-)
Reagovat
Fandina
nejsem ty, abych se za každou cenu pletla lidem do diskuse.
Reagovat
Fandina
Myslíš, že to vydrží nereagovat? Tomu nevěřím.
Reagovat
sprchon
To nevím. Zato jsem si téměř jist, že ty se ho teď nepustíš. :D Jak píše magerka, dal ti k tomu novej impuls.
Reagovat
Fandina
Co psala magerka je nesmysl. On mě zajímá z jiného důvodu.
Reagovat
sprchon
A prozradíš nám ho?
Reagovat
Fandina
Protože tvrdí, že mě viděl ve skutečnosti. A já mu věřím.
Reagovat
sprchon
Takže se s ním chceš sblížit? Nebo naopak? :D Nebo co to pro tebe znamená?
Reagovat
Fandina
Jsem stará bába, s nikým se nechci seznamovat. Jen si nepřipadám tak anonymní, jako dosud.
Reagovat
slacker
leda stara krava a ne baba
Reagovat
Fandina
nejhodnější babička
Reagovat
sprchon
Stejně ale nechápu, jakej to má význam na něj reagovat. Budeš si připadat víc anonymní? Nebo co od toho očekáváš?
Reagovat
Fandina
Reaguju na něj, zrovna tak jako na tebe, je rozdíl, že vím, že tys mě neviděl a on ano.
Reagovat
sprchon
A v čem je tenhle "rozdíl" tak zásadní? A na mě reaguješ jinak a ne pořád.
Reagovat
Fandina
Na něj také nereaguji pořád, jen někdy.
Reagovat
sprchon
To jsi mi neodpověděla. Navíc do něj se navážíš.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jsem ti toho řekla až až. Ty mi nevadíš. Je s tebou legrace. S ním si toho nemám moc co říci.
Reagovat
sprchon
Mě jen zajímalo, jakej má pro tebe význam na něj reagovat, když si nemáte co říct a ty jsi mi odpověděla, že si nepřipadáš tolik anonymní.

To je jako kdybych se zeptal jak jsi vysoká a ty bys mi řekla, jaká je tvoje oblíbená barva. :D
Reagovat
Fandina
Nechce se mi o tom víc bavit. Stačí?
Reagovat
blixa
Já tě viděl v TV ;-)
Reagovat
Fandina
Určitě jsem se ti líbila.
Reagovat
A.R.R.
Já vím že nedá, nalepila se na mě jako moucha na mucholapku a už několik měsíců reaguje na většinu mých komentů....nu což jsem vyvolen :-D
Reagovat
Fandina
jen si nefandi, kdybys mě neviděl v Katowicích, ani bych se tě nevšimla
Reagovat
slacker
proc jsi ji nezabil, kdyz jsi mel prilezitost?
Reagovat
A.R.R.
kdybych to věděl na tuty na místě, tak bych ti tu radost udělal :-D ale druhý den už byla fuč, když jsem si večer na diskuzi přečetl, že byla na stejném zápase jako já. Tip tam sice byl, ale jistotu jsem získal pozdě :-(
Reagovat
Fandina
Jen se nedělej. Škemral bys mi u kolenou, abych se s tebou bavila.
Reagovat
slacker
Ok, snad se jeste naskytne dalsi prilezitost. Jses dulezity zdroj informaci pro identifikace terce. Priste uz nepujde o improvizaci ale o dokonale naplanovanou a provedenou akci :-D.
Reagovat
A.R.R.
O.k. dáme dokupy plán, já poskytnu info ty to provedeš :-D

Ještě bych mohl vypátrat tyvkáka, Sokolov nemám daleko a tak velké město to není :-D
Reagovat
slacker
tykvak, by mohla bejt takova mala generalka na frndinu. Ale tykvak to neni zadny challenge, to staci jen prijet rannim autobusem a odpolednim zase patky do Prahy.
Korist ktere neprcha neni prilis zajimavy ulovek :-D
Reagovat
A.R.R.
Jako generálka dobré :-D Musíme trošku potrénovat :-D
Reagovat
slacker
ja bych vynechal strelne zbrane, to dela prilis ramusu a pritahne nezadouci pozornost kolemjdoucich, nejake indianske foukacky se mi jevi perspektivnejsi
Reagovat
A.R.R.
A kdyby foukačka selhala, tak to jistí násada od vidlí :-D
Reagovat
slacker
a pooradne kladivo v zaloze
Reagovat
Fandina
to si připrav, abys měl na zatlučení do vlastní rakve
Reagovat
Fandina
Jen aby tě tyhle řeči o likvidaci jednou nemrzeli.
Reagovat
FulnekUltras
čecháčkovské pindy o ničem... ;)
Reagovat
Fandina
Jsou to neškodné řeči o ničem a neviděla bych to ani tak v otázce čecháčků, ale obecně jako člověk.
Reagovat
FulnekUltras
český jazyk je jeden z nejpřesnějších vyjadřovacích prostředků na světě, takže bych ho přece jen trochu vyjmul... ;)
Reagovat
Fandina
Je to možné, já nejsem češtinář, psala jsem o obsahu ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
však vyjadřovacími prostředky vyjádříme nejlíp právě obsah... ;)))
Reagovat
Fandina
Jenže já o tom, jak se vyjadřuji nepřemýšlím, mluvím to, co mi je přirozené a ostatní řeči nezkoumám.
Reagovat
FulnekUltras
Obsah má nakonec všechno, co řekneš... ;)
Reagovat
Fandina
Právě proto nezkoumám, jestli je čeština květnatější než jiné jazyky.
Reagovat
EllNino
*y
Reagovat
Fandina
díky za opravu
Reagovat
a.magerova
Toho zná Lunej.... v podstatě už máš vyhráno.... :-)))
Reagovat
Fandina
další příležitost se nenaskytne, nemusíš mít obavy
Reagovat
Fandina
protože jsem se mu líbila
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Agnieszce k titulu a nové skleničce na víno, na Us Open má solidní los, tak pokud to s tím vínem nepřežene, mohla by si zahrát i semifinále, tipuji proti Halep.
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
Fandina
není ta sklenička nějak moc velká?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist