Nezlobila bych se, kdyby 19. grandslamový titul přišel už v Austrálii, říká před startem sezony Serena

2. 1. 2015, 19:40
Aktuality 426
Minulý rok setrvala Serena Williamsová po celou sezonu v čele žebříčku WTA a stala se tak teprve pátou hráčkou historie, které se to podařilo. Osmnáctinásobná grandslamová šampionka se před novou sezonou netají tím, že hodlá útočit na další grandslamové tituly. Nezlobila bych se, kdyby ten 19. přišel už v Austrálii, přiznala Američanka.
Profily hráčů
Serena Williamsová

Serena Williamsová se vloni stala teprve pátou hráčkou historie, která setrvala na postu světové jedničky celý kalendářní rok. Třiatřicetiletá Američanka se tak zařadila do společnosti legend, jako jsou Chris Evertová, Martina Navrátilová, Steffi Grafová a Monica Selešová. Naposledy vládla žebříčku WTA celou sezonu v roce 1996 Němka Grafová.

"Byl to pro mě velmi těžký rok. Nepamatuju si, kdy naposledy jsem hrála tak nevyrovnaně. Nemůžu ale mluvit jenom negativně, některé turnaje se povedly. Začala jsem dobře v Brisbane, ale na Australian Open se mi nedařilo. Pak se mi podařil turnaj v Miami, ale potom přišel zase menší útlum. Bylo to opravdu jako na houpačce," hodnotila sezonu 2014 osmnáctinásobná grandslamová šampionka.

"Druhá polovina roku už ale byla o trošku lepší. Dařilo se mi na domácích turnajích, vyhrála jsem US Open a rok jsem zakončila titulem v Singapuru. S koncem sezony jsem spokojená."

Právě na US Open vybojovala Serena už svůj 18. grandslamový titul a v počtu vyhraných grandslamů se zařadila po bok Chris Evertové a Martiny Navrátilové. Rekord v počtu vítězství drží v otevřené éře Steffi Grafová, jež na turnajích velké čtyřky triumfovala dvaadvacetkrát! "Není tajemstvím, že bych tento rekord ráda pokořila," přiznala Serena. "Vím ale, že to bude nesmírně těžké. Chci na to jít postupně, teď chci ze všeho nejvíc vyhrát svůj 19. grandslam, pak zase pokročíme," dodala vzápětí.

"První grandslam roku 2015 se blíží a já se na něj chci co nejlépe připravit. Ráda bych slavila 19. titul už v Melbourne, ale nechci předbíhat. Vím, jaká je dnešní doba a uvědomuju si, že každá z hráček může překvapit. Já se ale musím soustředit na sebe a na svůj tenis. Uvidíme, jak to celé v Austrálii dopadne. Těším se tam!"

Williamsová vyhrála úvodní grandslam sezony celkem pětkrát (2003, 2005, 2007, 2009 a 2010), v posledních letech se jí však v Melbourne příliš nedaří - od roku 2010 tu jen jednou překročila bránu čtvrtfinále. V minulém roce vypadla již v osmifinále, v němž nestačila na Srbku Anu Ivanovičovou.

Světová jednička letos poprvé od roku 2008 před Australian Open neodehraje na okruhu WTA ani jeden turnaj. Williamsová se letos rozehraje na Hopman Cupu, kde bude spolu s Johnem Isnerem reprezentovat USA. V Perthu Američanka narazí například na Lucii Šafářovou nebo na světovou sedmičku Eugenií Bouchardovou.

Komentáře

426
Přidat komentář
smazaný uživatel
zvláštní, ale krásná https://www.facebook.com/alizecornet/photos/pcb.10152982403358901/10152982403293901/?type=1&theater
https://www.facebook.com/alizecornet/photos/pcb.10152982403358901/10152982403153901/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
...twitter?
Reagovat
smazaný uživatel
já jo, ale jenom za účelem informací. Tweety zásadně nepíšu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám, taky kvůli informacím hlavně z tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mám..
Reagovat
smazaný uživatel
nepředáme? klidně pište do vzkazů, pokud nechcete veřejně ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak určitě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám, ale občas tam píšu dost velký blbosti. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Mám no. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně je Doha, tak Berďa hraje patrně s Istominem.
Reagovat
Frick
Měl by si jí vybrat Sport Illustrated. Pokud se v něm objeví, nepřekvapí mne to.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.289426291229587.1073741829.289409864564563/363138497191699/?type=1&theater

https://www.facebook.com/289409864564563/photos/a.289426291229587.1073741829.289409864564563/363136187191930/?type=1&theater
Reagovat
Frick
Je to dobrá no. Určitě je hezčí naž sibiřská siréna.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
hľadám Vickinu, či už bola na tlačovke abo ešte nie.
Reagovat
sprchon
Ta byla zatím jen na tlačence. :D
Reagovat
Cico93
alee choď!
Reagovat
sprchon
s cibulí ;) možná i s Cibulí :D
Reagovat
Cico93
Mária počúva Shakiru, U2 no ďalšie veľké plus umňa.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo taky Rihannu, i když tu poslouchá spousta tenistek... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já ji jednou viděl tweetnout, že poslouchá Bona Ivera. To je celkem dobrá hudba.
Shakira je u mě brak :-) U2 jak co. 20% jejich hudby ok, zbytek nuda jak cyp.
Reagovat
blixa
Shakira je totál sra.ka, U2 natočili dvě famózní alba (The Joshua Tree a The Unforgettable Fire), tři dobrá (War, October a Boy) a jedno snesitelné (Achtung baby). Zbytek je bídný nebo zapomenutelný.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajéje, hudební kritik přišel. :D Mám dotaz: Má tenhle pán něco společného s tvým nickem? :D
http://en.wikipedia.org/wiki/Blixa_Bargeld
Reagovat
blixa
Bingo ! ;-) Jeden z mých oblíbenců největších. Ale zase tak těžký to není, jinej Blixa snad ani neexistuje :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho teda vůbec neznám, ale když jsem zadal do Googlu "blixa", tak na mě vypadl jako první. Potom koukám, že je to muzikant, tak mě ta souvislost hned napadla... :D
Reagovat
blixa
Tak to je jasný že ho asi neznáš, on je spojený s německým industriálem, především s kapelou Einstürzende Neubauten, ve které působí dodnes, i když už se hudebně dost posunuli. Velmi dlouho také spolupracoval jako kytarista se zpěvákem Nickem Cavem v jeho Bad Seeds - jedna ukázka jejich nezapomenutelného duetu - https://www.youtube.com/watch?v=TqhOVY58zIo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten začátek je takovej uspávající, ale pak se to celkem rozjelo. :) Sám od sebe bych si to nepustil, ale dá se to... Přesto zůstanu u tohoto duetu, i když tě to asi urazí. :D
https://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Můj ASI nejoblíbenější hudebník je Michael Gira.. nebo je to spíš něco, co poslední cca 2 roky poslouchám nejvíc. Ono se to dost mění v různých obdobích, jednou to a jednou zase ono.
Každopádně, kdo ví o co de, tak ten může trošku vytušit, kde se občas bere ten můj pesimismus :-) Mám špatné vlivy asi :-)
Reagovat
blixa
Ále, Gira , nebo i Swans jsou ještě v pohodě ;-) Na mě tyhle temnější věci kupodivu vůbec nepůsobí pesimisticky, ba naopak. Asi jsem divnej :D
Reagovat
Cico93
To si prehnal už, keď ju nepočúvaš ok, ale dalo sa to aj inak opísať. A niet osoby čo ma na FB viac fans ako ona vyše 106 mil.
Reagovat
blixa
Ale jo, v pořádku, však lidi milujou sra.ky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda přijde docela zábavné, že někdo (většinou hudební kritik) si myslí, že má nějaký patent na rozpoznání "kvality" a "nekvality". :D Sice taky některé interprety nemusím, ale ať si každý poslouchá, co chce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, je to dost o tom, jak hudbu bereš vážně, jak se o to zajímáš. Troufám si tvrdit, že mám lepší přehled než, já nevím, 70% hudebních kritiků.
Pokud hudbu posloucháš často, tak se přirozeně tvůj vkus mění a stáváš se tak nějak citlivějším. Prostě ti už nestačí to, co si slyšel milionkrát před tím. Máš schopnost odělit originalitu od neoriginality.
Reagovat
blixa
On ti v tom snad nějaký hudební kritik brání ? :D :D O žádném patentu na rozum to není. To bys popřel smysl umělecké kritiky jako takové obecně. Kritika (recenze) je především informace. Někdo jiný, kdo je vzdělaný, proposlouchaný a pokud možno i literárně schopný ti poskytne svůj názor. A pokud čteš kritiky pravidelně, zjistí který s kritiků je na stejné vlně jako ty a jeho informace jsou pro tebe cenné, protože i když je poslech hudby tvoje hobby, tak se většinou živíš něčím jiným a nemáš čas a ni sílu prohledávat všechny možné hudební zdroje. Kritik ti pak přinese info, ze kterého se dobře čerpá, upozorní tě na zajímavé novinky které bys třeba sám nenašel. A rovněž je to zdroj úvah nad hudbou je jejím směřování. Pro mě velmi užitečné. Ale já kritik naštěstí nejsem, tak si můžu klidně dovolit napsat že Shakira je sra.ka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já si teda zrovna nevybavím nějaký příklad z hudby, ale teď na Vánoce běžela na ČT pohádka, kde hrála Celeste Buckingham. Díval jsem se na to jenom kvůli ní, protože jinak pohádky a filmy celkově moc nevyhledávám. Maximálně se na Vánoce podívám na "S čerty nejsou žerty", to je taková klasika. :D No a můžu říct, že jsem se trochu obával, jestli Celestku neobsadili do nějaké kraviny. Místo toho jsem byl docela příjemně překvapený, že to byla po dlouhé době taková ta tradiční pohádka bez nějakých moderních efektů (ono to taky bylo na motivy "Princ a chuďas") a fakt se mi to líbilo. Taky jsem od spousty lidí četl, že z těch tří nových pohádek na ČT (dávali na každý svátek jednu) byla tahle nejlepší. No a pak si čtu hodnocení od Spáčilové na idnesu a ta k tomu měla sto připomínek. :D Občas mi prostě připadá, že těm kritikům (ať už filmovým nebo hudebním) není nikdy nic dobré. Na druhou stranu, ono je to asi tak trochu jejich poslání. :D
Reagovat
blixa
Ale jo, taky je, taky jsou věci na kterými si chrochtají blahem :D Ta pohádka mi unikla, tu jsem zrovna kvůli Celeste chtěl vidět, safra ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že Pink za svůj koncert jednou dostala od Vedrala 100%. Podobné případy ale neznám. :D
Reagovat
blixa
Ale jo, jen musíš číst jiné tiskoviny než jen iDnes :D. Třeba Rock&Pop ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já už si moc nekupuju ani sportovní časopisy, natož hudební (ty jsem si nekupoval nikdy). :D
Reagovat
Cico93
No videl som to, davali to na STV. A u vas to išlo slovenský alebo to nebodaj predabovali?
Reagovat
smazaný uživatel
Předabovali to. Pár lidí třeba kritizovalo, že Matonoha nemluví sám sebe. :D
Reagovat
blixa
Koukám na to z archivu ČT a je to česky, asi jsou obě verze protože tam hraji Češi i Slováci.
Reagovat
VlS
Jsou obě verze, Spáčilová má pravdu, kam se to hrabe na Prince a chuďase, ale z těch tří novejch pohádek stejně byla o parník nejlepší.
Reagovat
BooOoo
krásné fotky :)
Reagovat
smazaný uživatel
vůbec
Reagovat
sprchon
Začínám se jí trochu bát, přijde mi strašidelná. :D
Reagovat
Frick
Hlavně myslim, že skutečně dobou postavu. Nikdo jí nemůže říct...

1) že je příliš při těle (jako třeba dříve Petra)
2) že je moc hubená (jako třeba Danka)
3) že je moc svalnatá (jako Lucka, Petko nebo třeba Camila)
Reagovat
misa
Zato může každý říct, že vyhrála jeden malý turnajíček.
Reagovat
Cico93
Ako ultraKvitovca som si ťa celkom obľúbil.
Tak to neser:))
Reagovat
misa
Já nejsem ultra, protože mám rád i Lucku :-)
Reagovat
Frick
To je stále o jeden více, než vyhrál jeden bývalý tenisový sex-symbol
Reagovat
Cico93
Ta ma zase GS zo 4hry ak sa nemýlim. Tuším s Martinou to vyhrala.
Reagovat
blixa
Taky koulouška, jo ? :D
Reagovat
Frick
Vašek je o 4 roky starší než Ganie.
Reagovat
blixa
Já vím, ale proti ní vypadá jak kolouch ;-)
Reagovat
Frick
Koloušek se srnkou :o)
Reagovat
blixa
Třeba se v Miami s Luckou domluvili, že každá si vezme koloucha a dají si čtyřku .. teda co to povídám, čtyřhru ;-)
Reagovat
Frick
tento debl by asi živě přenášen nebyl
Reagovat
BooOoo
Kvuli takovemu prenosu bych se vzbudil i ve 3 rano .o)
Reagovat
Frick
Že si tu mnozí (neřikám, že i já ne) začínají myslet, že spolu tu sportovci sportují i přes noc na pokoji.

Možná by se z toho mohla udělat zajímavá statistika, zda intiní partneři jsou v mixu úspěšnější než výlučně sportovní partneři. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
nervujes se zbytecne - jsou tu i taci, kterym je to naprosto jedno.. :-)
Reagovat
Frick
Já neřikám všicni, já říkám mnozí. A to je takové pěkné, neurčité slůvko. Co je to mnozí? A absolutně nebo poměrně? Tj. jsou "mnozí" 10 000 Čechů, když je to jen 0,1% národa? Nebo je "mnohá" půlka vesnice o 100 lidech, tj. 50 lidí?
Reagovat
EllNino
nech toho ty nadrženče :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co víš, třeba sportují. :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/janowiczofficial/photos/a.471715219564669.1073741833.468389506563907/767990046603850/?type=1&theater
Aga je k nakousnutí. :* V noci dojdu :D Jak já Jerzymu závidím
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá trochu jak housenka v těch šatech.
Reagovat
Frick
To je Standa Bartůšek?
Reagovat
tmora
Mate nikdo link na draw Shenzhenu? Nikde jsem to nenasel
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn
Reagovat
smazaný uživatel
Bude Hopman CUp na ctsport? :]
Reagovat
PetaM
Ne.
Reagovat
misa
Vysíláním Hopman Cupu by vznikla vyznamná nevyváženost sportů!
Reagovat
Roger_Federer
:)..Pavlasek a Safarova nejsou zajimavy.
Reagovat
aligo
budou někde dávat Hopman cup?
Reagovat
EllNino
Supertennis :)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, tenis je super :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisreporters.net/archives/12285 Je tam i Kája, ale moc se jí nevede :)
Reagovat
sprchon
Myslel jsem, že Vika je oblíbenější, ale za Mashou docela zaostává... No zatím je oblíbenější než Genie, takže pohoda. :D
Podle čeho je to vybraný? Spousta hráček tam chybí...
Reagovat
blixa
Tssssss, "Sexiest Female Player" kde chybí Anička a Garbine ? S tím ať se jdou vycpat, joudové !
Reagovat
smazaný uživatel
milo ma prekvapili s Alizé Lim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, je to vybráno přinejmenším dost pochybně :)
Reagovat
tommr
vždyt to tam máš napsaný, že Ivanovicová byla prohlášená "ineligible", protože to nenechala nikoho jinýho vyhrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byls rychlejší. :D Jinak se přiznám, že tuhle anketu jsem už v minulosti viděl a už tehdy byla pojmenovaná po Aně (takže to byl rok 2010 nebo později)... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč chybí Anička tam máš vysvětleno... :)
"The awards were named for Ivanovic and Safin whose notable sexiness helped them capture the awards for the first five years of the poll, 2005-2009. They were declared ineligible after the awards were named for them."
Reagovat
blixa
Aha, já to nečetl, to by mě fakt nenapadlo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám: Já už tuhle anketu v minulosti viděl, takže o tom vím. :) Letos to zatím vypadá, že Maruška zkompletuje hattrick. A taky je zajímavé, že členka Dulcinea Teamu nevyhrála pouze v roce 2010. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ti mě napínaj s tím losem Doha, přitom debl už mají vylosovanej. Protivní šejci.
Reagovat
EllNino
to byo loni uplně to samý -_- achjo :DD
Reagovat
misa
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10915227_864072976990116_3646194144756198543_n.jpg?oh=eb0374ad78de136d3ecc15ef5c6baf3d&oe=5530F65D
Reagovat
blixa
Ještě pár let dřiny a svaly jak Serena ! :D :D Néé, to bych fakt nechtěl ;-)
Reagovat
tommr
jj tady vypadá k nakousnutí ... :)
Reagovat
PetaM
Tak to od tebe čtu poprvé :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne naposled :D
Reagovat
tommr
taky takhle dobře ještě nikdy nevypadala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, já tam omylem zahlédla slovo "jsi", sakra, škoda :D:D:D
Reagovat
blixa
To mu vypadlo jen omylem ! Samozřejmě že to tak myslel ;-)
Reagovat
sprchon
:))
Reagovat
Frick
Celkem dudy, co?
Reagovat
misa
Na Petře je toho hodně hezkého :-)
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10422571_851979081533577_4270004552693493922_n.jpg?oh=bb31a37ee95e758c805443572c9a751a&oe=55453492&__gda__=1429448234_8eb88ffdf06755458a7882b6b5fef6aa

Adame, pojď, ona si dá říct. :o)
Reagovat
EllNino
On se dělá tomu radkovi docela podobnej :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Adam je takový ucho :D
Reagovat
EllNino
jako já co :D ponocuješ dnes ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi větší :D:D A co se hraje, něco na streamu? Nic jsem nenašla.
Reagovat
EllNino
no oni to dodají, bude Hopman Cup ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo vlastně, no raději bych jiné turnaje, ale asi se kouknu, když nevstávám a stejně ponocuju :)
Reagovat
LukasH
Ve 20 jsou skoro všichni uši.:-):-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kluci jo, holky ne :D
Reagovat
LukasH
Jak který.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Všechny !! :D:D
Reagovat
EllNino
Všecky holky ve 20 jsou nanynky :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka mi pripomína Alexandru Daddario
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká Lucka? :D Nevědět to, normálně bych váhal.
Reagovat
smazaný uživatel
http://celebmafia.com/wp-content/uploads/2014/08/alexandra-daddario-photoshoot-by-g.-cates-2014-_1.jpg
Reagovat
tommr
mě připomíná nějakou filmovou hvězdu. Hodně jí to sluší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sluší jim to spolu :-)
Reagovat
misa
Zítra ve 3:00 si dám říct i já ... s Luckou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já možná taky. Akorát to chce v osm ulehnout do postele :-))
Reagovat
tommr
kdyby šlo o normální turnaj tak bych asi taky ponocoval, ale kvůli zápasům HC si zdraví ničit nebudu ... :)
Reagovat
misa
Jak to? Je to akce ITF, stejně jako Fed Cup.
Reagovat
tommr
HC je ale na rozdíl od FC jen taková lepší exhibice ...
Reagovat
EllNino
No možná ty zápasy za rozhodnutýho stavu, ale jinak do toho jdou holky celkem naplno, jako loni Alize s Petrou, to byl super mač :)
A myslím, že dnes by mohl bejt zápas Bouchard - Šafářová hodně dobrej :)
Reagovat
misa
Záleží na Eugenii. Jestli bude hrát jak v Singapuru, tak to bude celkem rychlé.
Reagovat
blixa
Jak, v osm do postele ? Stačí jít spát o hodinu později ;-) :D
Reagovat
sprchon
Já myslím, že je to trochu mrzí, že nemůžou být spolu. Podle těch výrazů :D Nebo spíš jen Radka? :O :D

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=914202870849
Reagovat
EllNino
Lucka si oddychla :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Shenzen

Schmiedlova vs. Klara
Donna vs. Zarina
Shuai vs. Vera

Auckland

Townsend vs. Wickmayer
Vinci vs. CoCo
Janka vs. Venus

v Brisbane su všetky zapasy dosť zaujímavé :D
Reagovat
EllNino
Danka Sara :) doufám, že Dani odstartuje vítězně :)
Reagovat
smazaný uživatel
na Danku by som sa rad pozrel a dufam, že vyhrá
ale na Errani nemôžem ani pozerať.
Reagovat
smazaný uživatel
vaše tipy na finále?
1) v Brisbane
2) v Aucklande
3) v Shenzene
Reagovat
EllNino
1) Máša - Ana
2) Barča - Venus
3) Petra - Simča
Reagovat
smazaný uživatel
1) Mařena - Ana
2) Caro - Venus
3) Petra - Simona
Reagovat
smazaný uživatel
1) Maria vs Vika
2) Caroline vs Venus
3) Petra vs Simona
Reagovat
smazaný uživatel
1)Maria - Muguruza -> Maria
2)Woz - Sara -> Woz
3)Simona - Petra -> Simona
Reagovat
Kozoroh
1) Máša>Ana
2) Caro>Venus
3) Petra>Simona
Reagovat
Michaelus
1) Maria > Ana
2) Venus > Caro
3) Petra > Simona
Reagovat
blixa
1) Kerber - Kája
2) Bára - Venus
3) Petra - Simona
Reagovat
sprchon
To by bylo super, klidně to tak může dopadnout. :)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn

tak Jirka začíná s kvalifikantem, takže dost možná s nějakým Indem :)
Reagovat
Kozoroh
Borna Čorič, pokud projde přes Haaseho, se utká ve druhém kole s obhájcem titulu Wawrinkou. Vzhledem k Staníkově labilitě a nesporného talentu Borny cítím překvápko ;)
Reagovat
EllNino
Asi tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad, celkem tomu klucinovi fandim.
Reagovat
Cico93
Chválim Vás za super maskotov:) pre MS.
také originálne
http://hokej.idnes.cz/foto.aspx?r=reprezentace&foto1=ALD55cb0a_P201409090411801.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Krteček by byl lepší. :D
Reagovat
Frick
Reagovat
Frick
Jsou výborní :o)
Reagovat
Cico93
:)))
súú
Snáď nám prinesú šťastie.
Reagovat
Frick
Bude mít v 1. kole skvělou příležitost na životní ostudu.
Reagovat
EllNino
hele nepřivolávej to :DD ...
Reagovat
PetaM
Já myslím, že těch životních ostud měla hodně, takže jedna navíc ani nevadí ;)
Reagovat
Frick
Ta je jen jedna.

Asi loni s Lusilou.

Lucka by si mohla dát za rámeček to první kolo v Budapešti předloni. Když to ti Maďaři viděli, tak radši ten turnaj zrušili. :o)
Reagovat
tommr
jde jen o malej turnaj takže i kdyby Petra prohrála tak se na to brzo zapomene. A já věřím, že se lonskej šok z AO už nebude opakovat a Petra to zvládne ... :)
Reagovat
EllNino
Tak Květahraje debla s Hao Chin Chan :)
Reagovat
tommr
a to s ní bude hrát celou sezónu nebo je to domluvený jen na jeden turnaj?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím vás, nevíte někdo jestli Slovak Sport bude vysílat Brisbane? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víme, nebude. :D Podle programu budou vysílat Shenzen od semifinále...
http://www.slovaksport.tv/program

Brisbane bude vysílat SuperTennis HD od čtvrtfinále...
http://www.supertennis.tv/
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra..
Ale díky! :D
Reagovat
Kozoroh
1. kolo - Kája, 2. - Gabrina, 3. - Dominika/Sam, SF - Ana.
No vidím to tak, že Vika na AO nebude nasazená...
Reagovat
smazaný uživatel
Snad by to SF dat mohla.
Reagovat
PetaM
Silně pochybuji, že Dominika porazí Medison.
Reagovat
smazaný uživatel
Natož s formou, kterou měla 2. polovinu roku 2014 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulu bych teď úplně nepodceňoval. Přeci jenom bude mít čistou hlavu po dovolené. Já ji vidím jako favoritku toho zápasu.
Reagovat
blixa
1. kolo - Vika, 2. - Gabrine, 3. - Keys, SF - Anička, F - Kerber
Reagovat
tommr
ty si prostě optimista-notorik ... :)
Reagovat
blixa
Jasný ;-)
Reagovat
EllNino
si jste oba notorici, akorát každej na opačným pólu, nemáte si co vyčítat :D ...
Reagovat
blixa
Nooo .... :D Já jsem spíš rozenej skeptik. Jenže na TP je tolik pesoušů, že jsem se stal tenisovým optimistou ;-)
Reagovat
EllNino
já jsem optimista, protože každej soupeř je jen z masa a kostí a žádnej zápas neskončí, dokud neskončí poslední míč :) ...
Reagovat
EllNino
jakože k tomu i chlastá ? :)))
Reagovat
sprchon
Jinak by tak optimističtí nebyli. :D
Reagovat
blixa
Alkohol podávaný v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství ! ;-)
Reagovat
EllNino
přesně tak :DD ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ke kvalifikaci v Aucklandu: Aspoň ta Lucka postupuje, ale nemyslím si, že projde do hl. soutěže.
Brisbane: Masakr. Tam si prostě hráčka nemůže vybírat a spoléhat na dobrý los.
Auckland: Je docela taky nadupaný. Bára by mohla QF dát. Finále vidím Caro vs Venus.
Shenzhen: Petra udělala dobře, že tam jela. :) Klára si snad taky něco uhraje před tou obhajobou.
Reagovat
sprchon
Van Uytvanck naráží na české hráčky nějak podezřele často. :D Třeba se jí to vymstí už dneska. ;)
No ale pak je tam Glatch/Eguchi a to taky nezní přívětivě...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano. Je to taky velmi nepříjemná hráčka. Uvidíme, ale Lucka měla problém i s tou předchozí, která byla na 600 něco místě.
PS: Lucka má obouruč bh i fh?
Reagovat
sprchon
Má obojí obouruč. Van Uytvanck měla včera taky docela výpadky, když prohrála třeba 5 gamů vřadě, ty rozhodující momenty ale na rozdíl od Renaty zvládla dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme. Lucka je přeci jen trochu jiná liga než Renata a má zkušenosti z debla. Kurt se mi tam zdá podle loňského rok docela rychlý. Já jen doufám, že Caro vypadne a uvidím finále Báry s Venus :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka může vypadnout s kýmkoliv.
Reagovat
sprchon
Vzhledem k tomu, že to jsou první turnaje sezony, je to vcelku dost otevřené. Jediná škoda je, že jsou dvě Češky blízko Petry (jaká náhoda, že? :D).
A pak mám ve dvou zápasech blízko sebe tři oblíbenkyně. Na zápas Karolína - Vika jsem dost zvědavý. Pokud projde Vika a Garbine, tak nevím, komu pak budu fandit ve 2. kole. Pokud projde Kája, tak je to jasné. :)

Maria - Sabine, to bude taky zajímavé (pokud k tomu dojde). :)
No a nedivil bych se, kdyby vyletěla Ana (i když jí fandím) nebo i nějaká jiná favoritka někde po cestě do SF. Je to fakt otevřené.

Jinak Bára má fakt super los, ta by z toho měla něco vytěžit a Caro nepřeju v ČF Světlu.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš Shenzen.No, prvni kola snad ukážou, co od koho čekat.
Reagovat
sprchon
Jo, promiň. :D Samozřejmě, že Shenzen.
Reagovat
dadaft
na moutě kutě, Viku čeká skok do hodně hluboké vody --- žebříčkově může potkat, pokud bude postupovat:: 1K - No.23, 2K - No.20, QF - No.10, SF No.5, F - No.2
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, to je pekelná jízda,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Frick
Včera si začaly chodit pro OP první lidičky, kterým nezačíná rok narození jedničkou.

Kdy uvidíme takovouto osůbku v TOP 100? Bude to do konce příští sezóny? :o)
Reagovat
sprchon
Kdo je k tomu nejblíž? Já v tomto nejsem ještě pořádně rozkoukanej. :D
Reagovat
Frick
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s600x600/10888853_929777347047294_3506954516982517038_n.jpg?oh=8bd4b057800023afe3a7226e38c6c885&oe=5526AD61
Reagovat
Frick
No nic moc. Aspoň kdyby ta Barča uspěla, nakonec postupuje mnohem zkušenější a pohlednější (pardon, Báro) Mandy.

Tak aspoń, že Bára do půlky března obhajuje 0 a do půlky června asi 55 bodů, což je nějakých 18% z celkového počtu 302 bodů...

Možná by to chtělo primárně objíždět ITF-ka s dotací od 25 do 100 tis. USD a jen občas to proložit nějakým WTA-čkem.
Reagovat
smazaný uživatel
potřebuje hrát s pořádnejma hráčkama. Jenom ať se snaží na WTA-čkách
Reagovat
Frick
A nebylo by lepší si na ITF-kách nahnat dostatek bodů na to, aby na co nejvíce turnajích nemusela hrát kvaldu?
Reagovat
sprchon
Hrát kvaldu na WTA je při přechodu z ITF dobré, ne? Hráčka si tak zahraje (pravděpodobně) víc zápasů s hráčkami, které jsou na tom stejně (ty, co se pravidelně dostávají v ITF turnajích třeba alespoň do ČF). :) Ale na úvod roku možná měla Barča nejprve zvolit ITF, těžko říct.
Reagovat
smazaný uživatel
(1)Halep v Beck
Friedsam v (wc)Vikhlyantseva
Q v Q
Schmedlova v (5)Koukalova

(4)Diyas v Vekic
Babos v Wang Qiang
Dulgheru v Zheng Saisai
Hercog v (7)Niculescu

(8)Bacsinszky v Voegele
Knapp v Parmentier
Q v Arruabarrena
Zvonareva v (3)Peng

(6)Begu v Siniakova
Q v Smitkova
Torro-Flor v Jovanovski
(wc)Duan v (2)Kvitova

Katka, Tereza a Petra v jedné čtvrtince..
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by fajn, kdyby si to Katka mohla rozdat s Petrou. :) Begu byla loni dobrá hlavně na antuce, ale i v Moskvě (kde Katka udělala semifinále) zahrála výborně a došla až do finále (porazila Donnu, Káťu, Tsvetanu a Lucku Šafářovou). Tak uvidíme...

Jinak co se týče Číňanky Duan (soupeřka Petry v 1. kole), tak o ní už jsem tady párkrát psal. Pokud Petře nevyhovujou běhavé hráčky a radši hraje proti ranařkám, tak Duan by jí měla stoprocentně sedět. Je to taková horší asijská verze Petry. :D

Takhle jsem zhodnotil, když proti Duan hrála Caro v 1. kole USO 2013...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=914202763155

No a tady ještě zajímavost od EllNina - Duan nikdy nehrála na antuce. :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=0142027618214
Reagovat
EllNino
jojo :D to je velice zajímavá vysoká hráčka, taková čínská věž :) těším se na ten zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta Číňanka hrála i dvakrát s Plíškovou minulý rok a ta si s ní vždycky celkem v poho poradila (jeden z těch zápasů se dá zhlédnout i na youtube). Celkem dobrý los pro Petru bych řek.
Zápas Katky a Petry by mohl být zajímavý :-))
Reagovat
smazaný uživatel
aha, tak hrála jednou s Karolínou a jednou s Kristýnou. Obě ji hladce porazily.
Reagovat
EllNino
jojo podle mě ideální soupeřka pro Petruš :) ...má sice celkem solidní servis, ale je taková těžkopádná, ikdyž dává slušný placky, ale s Petrou se moc měřit nedá :)
Reagovat
tommr
pro Petru je to velice dobrej los. Z pohledu českýho fanouška to ale jinak za moc nestojí - tři naše holky v jedný čtvrtince je velká smůla ...
Reagovat
EllNino
ale zase reálná šance pro jednu z dvojice Smitková Siniaková na čtvrtfinále :)
Reagovat
tommr
no právě že jen pro jednu. Já bych upřímně řečeno preferoval kdyby byla k Petře místo Katky a Terky přilosovaná Klára ... :)
Reagovat
EllNino
já taky, jsem si přál Klárku s Petrou, ale až v semifinále :)
Reagovat
Frick
Džený bude v mixu vulgární vache-ku vache-ku vache-ku :o)
Reagovat
Frick
Stejně to člověka zamrzí, když budou proti nám hrát Čech.

Pořád ale lepší nemít Vašíka než mít tu vnučku krvavých tatarských nájezdníků :o)
Reagovat
Frick
První týden a hned čtyři zápasy našich hráček s atraktivníma soupeřkama. Lucka s Genie, Serenou a Flavií a Kája s Vikou. A to samozřejmě nemusí být vše...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.livesport.cz/pavouk/rwasU3Xj/6P1YiNVA/#draw

Monča Puig má v 1. kole Marinu Erakovic, se kterou před turnajem trénovala... :D
http://instagram.com/p/xVH3Q2mNqa/
Reagovat
EllNino
(1)Sharapova v BYE
Lisicki v Q
Lucic Baroni v McHale
Pironkova v (7)Suarez Navarro

(3)Kerber v Garcia
Q v Riske
Svitolina v Rybarikova
(6)Jankovic v (wc)Tomljanovic

(8)Muguruza v Mattek-Sands
Pliskova v Azarenka
Stosur v Lepchenko
Keys v (4)Cibulkova

(5)Petkovic v Kanepi
Q v Q
(wc)Gajdosova v S.Zhang
(2)Ivanovic v BYE
______________

ty dvě Q proti sobě mě tam teda značně sejří, ale co se dá dalt ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta část losu, kde je i Karol je neskutečně našlapaná!!
Reagovat
dadaft
jj, těžká drť.
Reagovat
blixa
Tak Kája to má teda hustý jak koukám. Viku mlaskne, ale pak proti Garbine, au au a kdyby prošla tak asi proti Keys, to se nepovedlo safra.
Reagovat
smazaný uživatel
druhe kolo
Vika vs. Garbine by som si rad pozrel!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chci zápas Karolína vs. Ana, ostatní je fuk :-)
Reagovat
tommr
pro Karolínu je to strašně smolnej los. I kdyby nějakým zázrakem přežila první kolo tak v dalších kolech jí budou čekat samý těžký soupeřky ... :(
Reagovat
blixa
I když ... Jo , druhý kolo proti Garbine je hodně špatnej los ale zase ve třetím se vyhne Maruš, Aničce i Kreber, což není zase taková bída.
Reagovat
Frick
Jenže ONA už je pomalu taky strašně težká soupeřka. Do TOP 25 se dostala jak? Z protekce? Ne, dostala se tam díky tomu, že 5x postoupila do finále a 2x ho vyhrála.
Reagovat
tommr
ale je třeba taky dodat, že to všechno byly malý turnaje s menší konkurencí. Uvidíme jak se srovná s přechodem do turnajů vyšší kategorie. Já to na začátku sezóny nevidím moc optimisticky ...
Reagovat
blixa
A kdy ty něco vidíš optimisticky ? Nějak si nevybavuju :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlavně vidím jako pozitivum, že má Karolína ranking na to, aby takhle obsazené turnaje hrála bez kvalifikace. Bude hrát častěji s elitou a méně zápasů s "no name" soupeřkami, to jí může herně jen pomoct. Vika je na úvod tvrdý los, ale tak jako tak by nejpozději v 2. kole dostala těžkou soupeřku.
Reagovat
Frick
Promiň, ale ty to s ní nikdy nevidíš optimisticky. Před rokem by si mluvil o tom, že bude ráda za TOP 100, před půl rokem za TOP 50 apod.

A ona pořád jde nahoru. Já jí věřim.
Reagovat
lars
A Kristyne jsi veril taky ??
Reagovat
Frick
Proč je tam minulej čas? Minulej čas by dával smysl, kdyby Kristýna byla starší o 5 let....

Tak samozřejmě, že v Kristýnu je ta důvěra už menší.
Reagovat
lars
Protoze loni si veril ze zakonci sezonu podstane lepe
Reagovat
Frick
Máš někde odkaz na ty moje slova?
Reagovat
lars
na jaky tvoje slova?
Reagovat
Frick
no, kde jsem tak věřil tý Kristýně?
Reagovat
lars
tak,ze jsi neveril , ze Kristyna zakonci sezonu 2014 lepe ??
Reagovat
tommr
já ale mluvím jen o začátku sezóny kdy bude Karolína nejspíš ještě nerozehraná. A ten los by byl krutej pro každou hráčku. Vsadím se, že i fanoušci Sharapový měli před losováním strach, aby náhodou nevyfasovala do prvního kola Azarenku ...
Reagovat
blixa
A která holka jako bude rozehraná ???? :D
Reagovat
tommr
některý hráčky se po tý pauze rozehrávají pomalejc a Karolína je toho typickej příklad ...
Reagovat
Frick
Neměla loni špatnej začátek, zase tak...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to celkem jasně: finále Masha - Ana/Vika. :) Hlavně pro Viku to bude ostrý start do sezony. Karolíně se loni dařilo, ale věřím, že se Vika během pauzy dobře připravila. Ve 2. kole Garbine, to by taky nebylo jednoduché... Každopádně bych aspoň jednou rád viděl nas*aného blixu. :D
Reagovat
tommr
hodně bych se divil kdyby bylo jiný finále než Sharapova vs. Ivanovic ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, radši nic nezakřikni. :D Ještě není odehráno ani jedno kolo...
Reagovat
tommr
já bych to zakřik rád, ale fakt tam nevidím nikoho kdo by ty dvě největší favoritky moh zaskočit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, je začátek sezony a nikdo neví, kdo bude v jaké formě...
Reagovat
tommr
možná u Ivanovicový, ale u Sharapový je ta forma hodně stabilní a téměř bez výkyvů ...
Reagovat
lars
Casto je na turnaji nejake to prekvapko.
Misto Any tam mela byt Peta
Reagovat
blixa
No ty seš teda dobrák ! Ale jen počkej, kdo se bude smát naposled ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak ty na mě, tak já na tebe! :D
Reagovat
blixa
Já jsem snad někdy chtěl abys ty by nas.anej ????!!!! :-o Já fandím svým koním (tedy spíš klisničkám :D) a jak se s tím vyrovnáš ty je mi úplně šumák !!! :D
Reagovat
lars
On prijede , predkloni se a stahne gate:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, na blixu spíš tohle... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414171834828
Reagovat
lars
ze chces useknout vycuhujici prst, aby se zarovnal s ostanimi prsty :))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=10142011961710
Reagovat
lars
no nevim , co se Ti v mozku vari za sracku :))
Reagovat
lars
Oprava: ..., co se Ti v hlave vari za sracku :))
Reagovat
smazaný uživatel
Chci, abys byl nas*anej kvůli tvým častým narážkám na Viku... :D
Reagovat
blixa
Jaký narážky ? Co zase fantazíruješ ? Na ni jsem měl max. baťůžek, a to zcela oprávněně ;-) Teď pochybuju o její aktuální výkonosti, a opět oprávněně, (dlouho nehrála). Nechápu, co se ti furt nezná. Jak někdo tý tvojí Vikušce odfoukne vlásek, tak se můžeš pos.at ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně stačí málo... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kurzy na Pliskovu??
Azarenko nebude stačiť pliešťiť očami, čo s ňou Pliško dorobí..
Presne ako Nadal. Neviem, či sa stihol škrabať v .i.i
Za 1000 ?, treba skúsiť, kým sa nerozohrá..
Na vlastné riziko, samozrejme ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka v suchým triku.
Reagovat
blixa
... odjede pryč ;-)
Reagovat
EllNino
Hewitt vs Groth ...tak to si nechám líbit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulková vs. Keys!!
Hodně těžký los pro obě..
Reagovat
EllNino
kdes to našel, na tom twitteru zobrazili jen 6 zápasů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nějakej týpek co ho na twitteru sleduju to psal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nějaký novinář.. :-))
Reagovat
EllNino
acha, už jsem si to našel :)
Reagovat
blixa
To vidím pro Cibuli černě ...
Reagovat
smazaný uživatel
slečna 'posledný mesiac v TOP10' :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No fakt by mě zajímalo, jaké má Domina pocity před AO. Když ví, o kolik bodů tam hraje a ví, jakou měla posledních 11 měsíců formu... zase se může utěšovat tím, že po AO skoro nic neobhajuje :D

Nicméně: může si říct: "byla jsem ve finále GS a byla jsem v top 10". Kéž by si tohle mohla za rok touhle dobou říct Lucka a za 2 roky Karolína :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a POME dolu do top 25
Reagovat
smazaný uživatel
bude to niečo podobne ako so Sabine Lisickou po Wimbledone'14 , vtedy aj ona spadla do TOP25
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak..
Reagovat
Frick
Nebude mít lehkej začátek. Na druhou stranu, myslim si, že ani Vika nebude z toho nadšená.
Reagovat
EllNino
To bude těžkej zápas pro obě, ale řekl bych, že šance jsou otevřené ...:)
Reagovat
tommr
pro Karolínu je to katastrofa. Doufám, že Azarenka bude na AO nasazená, protože jinak by jí určitě vyfasovala bud Petra nebo Lucka do prvního kola ... :(
Reagovat
EllNino
pro Karolínu to rozhodně není katastrofa, vidím to tak 60:40 pro Viku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to podobně, snad se Kája hecne, jí ten úspěch fakt přeju. Skalp Viky (i když ne v její 100% kondici) by byl ideální začátek roku.
Reagovat
EllNino
To by byla pecka, přeci jen je to docela dlouhá doba, co Vička hrála ...uvidíme :) to bude určitě na centru, nebo aspoň na streamu :)
Reagovat
blixa
Vika dopadne jak včera Nadal ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zas tak brutální to být nemusí, 6-3 6-2 by stačilo :-) Ne, beru i výhru přes 3 TB, ale bude to těžký.
Reagovat
EllNino
Vika hraje s Kájou ://
Reagovat
EllNino
Stosur Lepchenko
Reagovat
EllNino
Petkovic Kanepi
Reagovat
EllNino
Jaruška s Suai Zhang ...yes ! to je dobrej los :)
Reagovat
blixa
Kája jí mlaskne ;-)
Reagovat
EllNino
Uvidíme, nedivil bych se :))
Reagovat
aligo
tak to doufám že Vika vylítne...:/ nechci aby Káju vyřadila :/
Reagovat
Frick
"Aspoň že do kvalifikace dostali WC některé české mladé naděje: Aneta Dvořáková, Veronika Závodská a Kamila Pavelková (Denisu Allertovou ani Terezu Jankovskou za až takové naděje nepovažuji)."

:o)
Reagovat
aligo
Lucka splnila očekávání :) První letoší výhra pro ČR :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zachvíli začne los Brisbane!! :-)
Tak to ještě chvíli počkám, než půjdu spát.. :D
Asi by mě zabilo, kdyby první zápas roku pro Maruš byl zápas s Vikou! :DD
Reagovat
EllNino
Ooo Jarka losuje, tak snad si vylosuje někoho schudnýho :)
Reagovat
Frick
Kde to je? Link?
Reagovat
EllNino
twitter :)
Reagovat
EllNino
Sabčamá kvalifikantku :)
Reagovat
EllNino
Jelena - Tomljanovic :)
Reagovat
smazaný uživatel
A v dalším kole se Sabine může potkat se Sabinou...

Ale zápas Kerber vs. Garcia zní dobře! :D
Reagovat
EllNino
Sabine se Sabinou ? ...
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry!! :DD
S Maruš jsem myslel
Reagovat
EllNino
to chci ! :) to musí vyjít :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, já bych radši kvalifikantku! :D
Reagovat
aligo
pošlete mi stream :D
Reagovat
EllNino
twitter ;)
Reagovat
aligo
kde to na twittru najdu? :D :D
Reagovat
EllNino
Brisbane Intl :)
Reagovat
aligo
dík :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Vika má Karolínu..
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/223982/fotbalova-svatba-roku-hned-1-ledna-sexy-utocnice-alex-morgan-rekla-ano.html

:o)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, Alex - jedna z cca 3 fotbalistek, u kterých si od OH pamatuju jméno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A ty další dvě by mohly být Hope Solo a Sydney Leroux, ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
:) přesně

ale Alex je top1 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna z mých oblíbených fotbalistek... :)
Reagovat
Frick
https://www.google.cz/search?q=alex+morgan+bikini&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=LDunVNr7LqeqywPz6IDYCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=943

Těžko si neoblíbit.

(A co na tom, že příroda tady nenadělovala)
Reagovat
smazaný uživatel
To mi nevadí. Holt nadělovala u kámošky a spoluhráčky Sydney... :)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=214202455189
Reagovat
smazaný uživatel
Tou horní částí skoro konkuruje Sereně (a dole jí tak půlka chybí) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fotek mám dost... :)
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1314202460139
Reagovat
Frick
tady si člověk uvědomí, jak jsou bílý holky krásný

Jen ta rozmanitost - si tam může člověk nakonfigurovat tolik různých odstínů pleti, oči a vlasů. :o)

U černošek je to vlastně o tom, jestli to bude taková ta čokoládová afromaričanka na straně jedné nebo vyloženě "černá jak noc" ze střední Afriky na straně druhý. Jinak oči, vlasy jsou vždy stejný.

A Asitaky? Ty jsou úplně stejný všechny. Ha.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDD toto ma dostalo
Reagovat
blixa
No chlape ??!!! Víš co je jen v africe různejch typů bab ? Třeba ty nádherný Etiopanky s úzkými nosy a tenkými rty, nebo Somálky, Masajky atd atd. A asiatky jsou taky naprosto odlišné typy, jen v Číně co je různejch etnik, Japonky, Thajky, Korejky, všechno úplně jiný baby, na co ty koukáš sim tě ?????
Reagovat
smazaný uživatel
Šak ale, tam dolu jsou stejný.. :D
Reagovat
Frick
prosim tě, dyť i třeba u pasovejch kontrol je to riziko, že když tam dá Číňanka nabo jiná Asiatka cizi pas patřící podobný osobně, že si jí celník splete...
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, teprve teď si čtu ten článek a to je teda síla. :D Takových nesmyslů...

Nejvíc mě odrovnalo tohle: "Svatbu své spoluhráčky si nemohly nechat ujít ani Tobin Heath a Sydney Leroux, které tvoří pár i v soukromém životě."
Sydney má normálně přítele - fotbalistu Doma Dwyera (viz odkaz). Co se týče Tobin, tak nevím... Lesbičky v americkém týmu jsou (Abby Wambach, Megan Rapinoe a možná pár dalších), ale víc jsem to nezjišťoval. :D
https://twitter.com/sydneyleroux/status/547801657967661056

Ty ostatní blbosti z toho článku už tam jsou napsané v diskusi:
1) Servando Carrasco není hráč amerického fotbalu, ale normálního fotbalu...
http://en.wikipedia.org/wiki/Servando_Carrasco
2) Alex opravdu dávala na OH v Londýně gól proti Kanadě ve 123. minutě, ale bylo to v semifinále (ne finále). Finále vyhrály Američanky proti Japonsku 2:1 (v diskusi tam taky špatně píše 2:0 :D).

No prostě Sportblesk... :D
Reagovat
Cico93
Krásny pocit na nezaplatenie. Venco pozdravujem-:- )
Reagovat
EllNino
gratulace :)
Reagovat
Cico93
Diky
Reagovat
lars
Nejsi divny?? K provokacim se negratuluje
Reagovat
Cico93
Si asi jediný Tu, čo to takto pochopil.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace!!
Zasloužili jste si to! Skvěle jste bránili, gólman chytal neskutečně, my jsme hráli jen 2. třetinu, tam jsme nějaké šance měli a škoda, že jsme je nevyužili.. :-)
Ale Slovákům budu fandit! :D
Reagovat
Frick
je fakt, že by se chtělo, že když my na tom nejsme (s hokejem) dobře, tak Slováci na tom musej bejt ještě hůř. V tomto ohledu jim samozřejmě přeju to, že se tomu dokáží vzpírat a stříbro z MS 2012 nebo nynější úspěch je takovým vzepřením - ne, nebylo to jen o generaci z let 2000 - 2003, my tu pořád jsme.
Reagovat
gigin
Tak Ernest Bokroš, to je jasný
Reagovat
Cico93
Zlín 2004. Pamätaš?
Reagovat
gigin
Hej :-)
Reagovat
Frick
ANO :-(
Reagovat
Roger_Federer
Ernest hraje solidne tenis, par spilu jsem snim na Vrsave zazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Vas brankar se mi zdál dneska jak zeď, a skvěle jste bránili... Naší to takticky moc nezvládli a možná chybělo trošku štěstí v koncovkách. Zasloužený postup, bohužel golu jsem se nedočkal.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní důvod: Bokroš > Přerost.

Gratulace, zasloužené, naši se nezmohli na nic a ten váš "zázračný" brankář ani žádný zázrak nepotřeboval.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, uznávám, ta velkohubá prohlášení nemuselo být. Ale nezlob se na mě. Za vaším postupem vězí hlavně absolutní nemohoucnost našich v koncovce a v taktickém pojetí. Svazy našich dvou největších reprezentací mají zvláštní talent - vždy vybírat do čela ty největší dicky.
Stojím si ale za tím, že kvalita byla jednoznačně na naší straně, to se na mě nezlob. Týmu ale chybělo pořádné vedení. O tom, jaký je Přerost skvělý stratég, svědčí přesilové hry. V životě jsem neviděl větší marnost. Být dobrý kouč, který by nerozhasil už před turnajem kabinu podivným vyloučením Karabáčka, věřím, že bysme klidně mohli do trojky. U vás kromě Réwaye si NHL nikdo nezahraje podle mě.
Jinak si myslím, že vám vlak ujíždí daleko více než nám. My se pomalu zvedáme a naši hráči se stávají "horkým" zbožím na draftu (namátkou Hertl, Pastrňák, Jaškin, Faksa, Zacha). Tipuju že v horizontu tří let nás medaile z WJC nemine, já jsem klidný a dívám se na to z dlouhodobého horizontu. Každopádně vám gratuluju a v SF budu fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Víceméně zopakuju, co jsem napsal na Twitteru: Slováci byli takticky skvěle připravení a co jim proklouzlo, to chytil Godla... Pro nás to byl hodně zvláštní turnaj. Tři minuty od bojů o záchranu, pak postup ze 2. místa ve skupině a nakonec neúspěch ve čtvrtfinále. Každopádně je fakt, že jeden super výkon z pěti zápasů na medaili stačit nemůže... Myslím, že celkově má tahle generace na víc (viz loňské stříbro U18). Asi by se měl změnit trenér, který už je tam 5 let a ještě nepřešel čtvrtfinále...
Reagovat
smazaný uživatel
S tím trenérem souhlas - ale hodně by mě překvapilo, kdyby Lener zvolil dobře :) Napadl mě třeba takový Václav Sýkora (kdyby byl volný).
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je jasný kandidát Jakub Petr, který měl loni s osmnáctkou stříbro. Akorát je potom otázka, kdo bude trénovat osmnáctku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně je otázka, jestli Přerost vůbec skončí - přece jen 2. místo ve skupině a postup do ČF bude hokejovým svazem alibisticky hodnocen slovy "není to úspěch, ale ani neúspěch" :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, před MS se mluvilo o útoku na medaili... Co se týče Přerosta, tak z dlouhodobého hlediska to úspěšný trenér prostě není. Letos měl konečně lepší výběr hráčů a dopadlo to jako obvykle. Taky bylo zvláštní, jakým způsobem vyřadil před nominací pár hráčů z kádru...
Reagovat
smazaný uživatel
Já si moc nedělám iluzi o tom, jak se (ne)úspěšnost trenérů hodnotí na ČSLH (a ještě mnohem víc na FAČR) a jak se tam vůbec vybírají trenéři na pozice u repre. Pořád si hrajeme na vyspělý západ, ale svazy dvou největších sportů jsou u nás řízené jak někde v Africe.
Reagovat
lars
Neverny cibulari Cico podobne vety tu nepis !!!!!!!
Radsi se venuj svoji Cibuli, aby ten sesup v zebricku, co ji za par tydnu ceka, nebyl tak velky :))
Reagovat
Cico93
Ouu to nejspíš neprežijem...)
Reagovat
EllNino
Tak první český setík :)
Reagovat
EllNino
Ani třetí letošní tiebreak nevyšel a Lucka Hradecká prohrává s outsiderkou 0:1 na sety ...achjo
Reagovat
EllNino
mimochodem se jedná o zápas dvou hráček s obouručným forehandem :) Lucka má brejk ve 2. setu ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle úder nechápu :)
Reagovat
EllNino
upřímně nechápu, jak se tam ta druhá ruka vejde, kde na to berou čas při výměnách :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si ji při tom asi zlomil :D
Reagovat
Frick
No, domácí držitelka WC z osmý stovky.
Reagovat
EllNino
tovíš chce se předvést, je to jednou za rok ...:)
Reagovat
Frick
Tak. Já bych to nechtěl. Začne nová sezóna a NZ si hned prožijou její vrchol. To my se budem pomalu těšit krásné 4 měsíce.
Reagovat
EllNino
asi tak :) je to takový divný :)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/xXMC9pSez-/

:-D OMG
Reagovat
EllNino
ježiši :DD
Reagovat
smazaný uživatel
bomba :-D
Reagovat
sprchon
Alison holt dobře navazuje na minulý rok, kdy často narážela na naše hráčky a dělala jim problémy. :D Bylo znát, že je to první zápas sezony, průběh byl dost nevyrovnaný. Renča dnes nepodávala dobře, v prvním setu neproměnila 4 SB, ve druhém pak vyhrála pět gamů za sebou, opět se dostala i k SB, ale přesto set prohrála... Alison proměnila hned první SB a hned první MB.
První letošní zápas se tedy Češce nepovedl. Ať jsou ty další lepší. :)

Jdu spát, BTW češi srovnají a Slováci pak vyhrají v prodloužení nebo na nájezdy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně ten dnešní hokej mi tak nějak připadá trochu jako veřejné bruslení a vůbec se nedivím, proč my ani Slováci bruslařsky elitě nestačíme. Člověk by čekal, že aspoň ta mladá generace v tom bude lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, slováci mnohem lepší, češi nevyužili šance... Škoda, ani gól.
Reagovat
blixa
V čem byli proboha lepší ? Takovej nechutnej zanďour. Prostě nám to nepadalo, to se někdy stane. Kdyby nás přehráli, neřeknu, ale jak se říká, hráli h.o.v.n.o ale vyhráli ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V obraně.
Reagovat
blixa
Ale prd, jen měli kliku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kliku měli v té situaci, kdy náš hráč (nevím už kdo) za stavu 1:0 netrefil odkrytou bránu. Jinak to měli víceméně pod kontrolou. Tím neříkám, že hráli něco zázračného, jen to h*vno, co hráli oni, bylo menší než to naše :-)
Reagovat
blixa
Tak to jsme asi viděli každý jiný zápas ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo, já fakt žádnou českou převahu nezaznamenal.
Reagovat
blixa
Co návštěva očního lékaře ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky, už jsem byl :-) Ne, fakt, na střely to bylo víceméně vyrovnané (36:34 pro SVK), herně taky. Slováci byli přímočařejší a hráli po gólu hodně zezadu. Naši se v závěru za stavu 0:2 k tlaku prakticky nedostali (i kvůli 34% úspěšnosti vhazování), přesilovky jsou dlouhodobě naše bolest (a to nejsou daleko doby, kdy nám vyhrávaly zápasy). v součtu zasloužená výhra Slováků, takticky to zvládli skoro bez chyby.
Reagovat
EllNino
(1)Wozniacki v Q
Wickmayer v (wc)Townsend
Goerges v Q
Q v (5)Kuznetsova

(4)Zahlavova Strycova v Scheepers
Puig v Erakovic
Flipkens v Larsson
Vinci v (7)Vandeweghe

(8)Barthel v Konjuh
Vesnina v Mladenovic
Bertens v Nara
Cepelova v (3)V.Williams

(6)Stephens v Soler-Espinosa
Rogers v Davis
Q v Schiavone
Hantuchova v (2)Errani

Barča teda s Chanelle, to na úvod jde vzhledem ke konkurenci :)
Reagovat
tommr
Bára má poměrně dobrej los ...
Doufejme, že z kvaldy ještě postoupí aspoň jedna naše hráčka ...
Reagovat
smazaný uživatel
Má, hratelná čtvrtka, když jí nebude nic limitovat, tak by to SF dát měla. A pokud tam půjde s Caro, tak na tu má dobré vzpomínky, tak proč by to nešlo i dál... :-)
Reagovat
EllNino
no ta Vandeweghe ve čtvrtfinále, to bude oříšek, ikdyž tu muže v prvním kole porazit i Bobča :)
Reagovat
tommr
no myslím, že ve čtvrtfinále by Bára mohla narazit spíš na Flipkensovou ... :)
Reagovat
EllNino
jo, rozhodně tam je víc možností, třeba to bude Kirsten :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám že se bude dařit Sloane a Venuší dole, nahoře Carl nebo Juli a Barca.
Reagovat
smazaný uživatel
Serene by to mohlo už na AO po toľkých rokoch opäť vyjsť :)
Reagovat
Mayo
koľko rokov tam už neuspela ?
Reagovat
PetaM
4 roky. Naposledy v roce 2010.
Reagovat
Mayo
ˇvďaka PetaM
Reagovat
smazaný uživatel
to je ale doba :O tento rok to musí napraviť! :D
a ked nie ona , tak aspon Petra, Maria alebo Caro ! :D
Reagovat
Mayo
z tých 3 spomenutých Petra alebo Caroline, žiadna Mária :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maria určitě ne, je lichý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
to je pravda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Serena je určitě favoritka číslo 1 (nečekaně), ale jako nějakou jistotu bych to neviděl. Můj tip: 40% Serena, 15% Petra, 15% Simona, 10% Caro, 10% Vika (s tím možná většina nebude souhlasit, ale je to zkrátka "její" turnaj, takže pokud někdo může překvapit, tak podle mě ona), 5% Ana, 5% ostatní (jestli to není dohromady 100, tak mě omlouvá, že už jsem hodně dlouho venku ze 2. třídy). Osobně budu hodně zvědavý na Genie (nejen na AO), kolik toho dokáže obhájit a jestli udrží top 10 na konci roku - podle mě spíš ne a bude tak 14-18.
Reagovat
tommr
Sharapova má myslím taky slušnou šanci - přinejmenším stejnou jako Petra nebo Halepova ...
Co se týče Bouchardový tak pro tu by udržení se v první desítce byl velkej úspěch a já si myslím, že to zvládne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Můžu se plést, ale já s Mášou na AO nějak moc nepočítám. Loni byla na hardu dost nevyrovnaná, s výjimkou Pekingu většinu zápasů s těžkými soupeřkami prohrávala. Navíc si často (podobně jako Petra) neodpustí trápení v zápase, který by měla snadno vyhrát. Uvidíme, možná bych jí těch 5% dal taky, ale pak už by mi nefungovaly ty počty :-)
Reagovat
tommr
no myslím, že bys moh trochu ubrat Petře - tu si trochu nadhodnotil hlavně ve srovnání právě se Sharapovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná. No já myslím, že u Petry je hlavní problém vypořádat se s vedry a pokud jí v tomhle pomůže nový kondiční trenér, tak bude na hardových GS nebezpečnější než Máša. Té už na GS mimo RG moc nevěřím - a letos to bude mít i v Paříži těžší, protože bude muset zlomit kletbu lichého roku :)

Každopádně už se na AO těším. A kdyby Serena dostala do 3. kola Alizé, tak to bude zase o něco otevřenější :-)
Reagovat
smazaný uživatel
ja by som Mariu ešte na harde neodpísoval. Verím, že vyhraje na nom ešte aspon jeden GS , a možno prave tento rok prelomí to že musí vyhravať len v párnych rokoch :D
Reagovat
blixa
A to já bych ji zase klidně odepsal .. :D
Reagovat
tommr
jj chtělo by to aby Serena vypadla co nejdřív - pak by to teprve začlo být zajímavý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to nie , zaujimave to budee ked Serena skončí karieru.
Teraz (kym hraje) nech dominuje! :D
Reagovat
blixa
To je pak nuda. Ale moc jí nevěřím, herně na ni samozřejmě nikdo nemá ale pochybuju že bude držet zdravotně pohromadě. Věk nezastavíš, a zvlášť u tak těžkýho muskulaturního typu.
Reagovat
smazaný uživatel
tiež si myslím,že Genie to zvladne.
Ak bude hrať dobre na turnajoch Mandatory a Premier5 tak sa v TOP10 udrží .
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že ona na těch větších turnajích hraje líp než na menších. Ale jestli neobhájí body z GS, tak bude muset nějaký Premier nejspíš vyhrát, aby to nahradila. A na to jsem teda zvědavý.
Reagovat
smazaný uživatel
taku Dohu keby vyhrala :)
+ nejake finale na Mandatory :D
Reagovat
sprchon
Renata Voráčová získává při vlastním servisu první český bod. Už to začalo. :))
Reagovat
EllNino
a vypadá to i na 2. hned :)
Reagovat
sprchon
Asi máš na mysli game (což je ještě lepší), já myslel vůbec první podání a z něj první fiftýn. :)
Začátek dobrej...
Reagovat
EllNino
no vedení 6:3 v TB a nakonec 7:9, to by se stávat nemělo ...
Reagovat
sprchon
Jo, no... 4 SB tam měla.
Teď ve druhém setu otáčí z 0:3 na 5:3. To bude ještě zajímavé.
Reagovat
EllNino
no a 5:5 ...
Reagovat
EllNino
skvěle zahozený zápas, jen co je pravda ...
Reagovat
sprchon
Alison holt dobře navazuje na minulý rok, kdy často narážela na naše hráčky a dělala jim problémy. :D Bylo znát, že je to první zápas sezony, průběh byl dost nevyrovnaný. Renča dnes nepodávala dobře, v prvním setu neproměnila 4 SB, ve druhém pak vyhrála pět gamů za sebou, opět se dostala i k SB, ale přesto set prohrála... Alison proměnila hned první SB a hned první MB.
První letošní zápas se tedy Češce nepovedl. Ať jsou ty další lepší. :)

Jdu spát, BTW češi srovnají a Slováci pak vyhrají v prodloužení nebo na nájezdy. :D
Reagovat
tommr
Renata to pěkně zazdila. Ve druhým setu dvakrát podávala na set a v TB měla setbol ... :(
Reagovat
EllNino
no v 1. setu měla 4 setboly hele :)
Reagovat
mahycek
Ne,domnívám se že Serena zůstane na 18 G.P. a Roger 1 přidá a budou na tom stejně a pak Fedex jeden přidá,pohádka by byla na Roland Garros proti Nadalovi.Ale radej Wimbledon č.8 a může podtrhnout svoji kariáru veleveleúspěšnou!!!! Jestli bude č. 1 na konci roku 2015 je celkem jedno.A na závěr v roce 2016pokud by se udržel v Top 5 a skončil, by byla fantazie.Raděj v top 3,ale to je už odvážné i když u něho nikdy nevíte.Kdo by to byl řekl před 5 roky,že bude tam kde je. Taky si moc let pokládám otázku,koho si tak oblíbit a fandit? Kvúli komu přehazovat zaměstnání, u mě teda hraní,fakt nevím. Delpo? Zranění. Novak, vadí mi nacionalismus bití se v prsou,to Fedex nedělal,i když mimo hru je Novak celkem zábavný člověk.A Rafa? Nevím,u mé drahé polovičky miláček,ale co ty zranění???? Takže i vy co máte,nebo nemáte Rogera rádi,koho byste si vybrali na nějakých 5-10 let jako svého koně????? A Andy??Nadávání sobě při hře mu moc nedá. A Tomáš?? jsem čech,ale Grand Slam už nevyhraje. A co vy všichni přátelé?? Nebude po Rogerovi smutno,až zmizí????? Ruku na srdce,nebude tenis ochuzený?
Reagovat
blixa
Proč myslíš že bití v prsa je nacionalismus ? To je machistické gesto nejspíš starší než lidstvo samo, nakonec ho používají třeba gorilí samci :D
Reagovat
Kozoroh
Nacionalismus u Novaka je městská legenda. Když třeba Američan vyvěsí před domem vlajku, je to patriot. Když to samé udělá Francouz, je vlastenec. Srb vyvěsí vlajku, je hned za nacionalistu.
Že zápasy prožívá a bije se v prsou je jeho věc. Nic škaredého na tom není!
Reagovat
mahycek
Jestli jste sledovali hokeje po rozdělení federace, ten nacionalismus u komentátorů, s prominutím byl.Myslim češi a slováci. Já nikdy nebyl pro,aby jsme se rozdělily. Ale už je to volnější. Jasně, Novak ukáže svaly po vítězném finále,to Rafa nedělá,ani Roger,ale Djokovic si udělal ve světě tak dobré jméno,též Roger při závěrečné mluvě po utkání ve Wimbledonu 2014. Podívejte se ne to znovu. Dobrou, jdu na další část o historii heavy metalu na SPEKTRUM HD. A na hokej.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady vůbec nejde o výklad nacionalismu a o to, co bylo mezi Čechy a Slováky. V tomhle má Kozoroh pravdu - to, co je u (nejen) sportovců ze západu vnímáno jako klad, je u Novaka považováno za zápor nebo dokonce špatnou vlastnost. Samozřejmě, že Srbové mají vzhledem k nedávné historii větší tendenci k projevům vlastenectví (nebo nacionalismu, jak je to v jeho případě nazýváno). Já to nepovažuju za problém. Dějiny píší vítězové a to Srbové při "dělení" Jugoslávie nebyli, proto jsou v našich sdělovacích prostředcích vyobrazováni téměř jako Říše zla (viz převládající názory v článcích i diskuzích po nedávné albánské provokaci na fotbale). Když se při sportu bije do prsou Američan, Němec nebo Brit, je to vnímáno kladně. Když to udělá Srb, hned to spousta lidí vnímá negativně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě k tomu chování na kurtu - to není o národnosti, ale o temperamentu. A je to možná důvod, proč jsou Roger s Rafou ve vypjatých situacích odolnější než Nole. U Novaka se dá říct i to, že déle dospíval - zatímco Roger byl (mentálně) hotový hráč už někdy ve třiadvaceti (a Rafa dokonce dospěl mentálně dřív než herně), Novak dozrál v podstatě až v minulém roce. Přesto projevy emocí na kurtu k němu budou dál patřit - na rozdíl od R+R.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale veď ti už dorastá Grigorko :)
Stále sa bude načo pozerať..
Môj kôň bude Dolgopolov, ak ho niekto dokáže skrotiť a vydrží vo výmene.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vkládám nejvíc nadějí (z fanouškovského hlediska) do Kyrgiose. Ale zatím ho moc nakoukaného nemám, každopádně potřebuju trochu rebelství. Slušňáky neberu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Treba aj takých, aj takých..
Nejaký nový McEnroe, Connors alebo Nastase, to by bola káva pre svetový tenis.
Ľudia by začali chodiť aj na prvé kolá..
Reagovat
aligo
takový hezký, když vidím, kolik je toho pod nadpisem : AKTUÁLNÍ TURNAJE :D :D
Reagovat
blixa
Tak mě napadá, není on ten odbornik.na.slovo.vzaty mistr Jezerský známý z iDnesu ? Pořád jsem si říkal, odkud sou mi ty formulace povědomé, a pak mi to docvaklo :D :D
Reagovat
EllNino
žejo :DD ...
Reagovat
PetaM
Hlavně to ne ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bohuzel predpovidam Serene prudky pad zebrickem....
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, ale na kdy ;)
Reagovat
Mayo
podľa odborníka :D Rafa a Serena pôjdu dole (((((((((((:
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nesmejte se! Moje predpovedi vychazi z kristalove koule, kterou hrde vlastnim po padu z kola primo na rozkrok!!
Reagovat
Roger_Federer
obavam se, ze tady tvoje odborne znalosti vychazeji ze spatnych predpovedi.
Samozdrejme se to jednou stane, ale myslim ze to v sezone 15 a 16 jeste nehrozi.
Reagovat
smazaný uživatel
To je teda přiznání jako prase :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz te dvě hodiny natahujou na skripci, priznas se i k tomuto, no :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte jestli se vrací ted i Laura Robson?
Reagovat
Mayo
Ani já bych se nezlobil.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ta konkurence se mi zdá větší než dřív, Simona, Petra, Ana, Aga, Máša, Caro; u všech si dovedu představit titul. K tomu je tu ještě Vika, od které zatím nevím co čekat, zamíchat kartami mohou i Angie, Jelena, Sam nebo Lucka. No, mám 7 hlavních favoritek, tak myslím že to bude zajímavé! :) Ale tipuji Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena .-)
Reagovat
blixa
Kšššc ! Petra !!!
Reagovat
sprchon
Klidně všechny tři + Caro/Aga samozřejmě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena nebo Aga!!! :)
Reagovat
sprchon
Já to nedávno někde psal: Petra, Aga, Caro, Ana. Když dá letos GS alespoň jedna z nich, budu nadmíru spokojen. :)
Reagovat
smazaný uživatel
a klidně i na úkor Petry. Jde mi o to, že chci, aby byla jedničkou a předala to Petře a na Mařeně.!!!
Sereno jdemééé. Osmifinále snad obhájíš a pak aspoň semi.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist