Nišikori letos dohrál. Zítra jde na operaci s loktem

21. 10. 2019, 22:35
Aktuality 4
Japonec Kei Nišikori si už v letošní sezoně nezahraje. Podle vyjádření svého manažera podstoupí osmý hráč světového žebříčku v úterý operaci pravého lokte.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Nišikori odehrál poslední zápas na konci srpna. Ve třetím kole US Open ho vyřadil Australan Alex De Minaur.

Finalista newyorského grandslamu z roku 2014 se kvůli operaci už neobjeví na halovém turnaji série Masters v Paříži ani na listopadovém závěrečném turnaji Davisova poháru v Madridu. Znovu trénovat chce Nišikori začít v prosinci.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
MartinPa
Bohužel, tuhle špatnou zprávu jsem u Nišiho čekal už dlouho :-( Zrovna ten zmiňovaný zápas s Alexem ukázal v celé své nahotě jak na tom je Kei špatně - podání, kterým si nepomáhá, slabý silový FH bez rychlosti, ty míče z FH co letěli až k zadní čáře se snad dali spočítat na prstech jedné ruky - většina míčů hraných ze špatných pozic se špatným provedením a ještě přes únavu, zkrátka zranění u toho kluka visí ve vzduchu. Tak snad s tím ještě něco udělá a nechá vzpomenout na formu jako třeba v madridu, kde málem vystřelil z antuky samotného krále tohoto povrchu (a právě kvůli zranění to musel pustit)
Reagovat
paddy
vypadá to na virový původ, jehož přenašečem je Djokovič
Reagovat
Petur_Fisk
Maky taky před pár lety nakazil.
Reagovat
Krisboy
Nishi to má ale vrozené. Zřejmě dědičná záležitost, ten se zraněnej už narodil.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist