Nišikori nejspíše přijde o Australian Open

5. 10. 2017, 11:08
Aktuality 6
Kei Nišikori kvůli zranění pravého zápěstí předčasně ukončil letošní sezonu už na začátku srpna a na kurty se zřejmě nestihne vrátit včas, aby se zúčastnil úvodního grandslamového podniku sezony Australian Open. Informaci přinesl jeho trenér Dante Bottini.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Japonský tenista se naposledy představil na začátku srpna na Masters v Montréalu a ihned po skončení jednoho z nejprestižnějších podniků sezony oznámil kvůli přetržené šlaše v pravém zápěstí konec letošní sezony.

Očekávalo se, že se světová čtrnáctka do akce vrátí na začátku roku stejně jako například Andy Murray a Novak Djokovič, kteří kvůli zdravotním potížím letošní rok rovněž nedohráli do konce.

"Aby mohl hrát své maximum, je třeba další léčba. Návrat proběhne nejspíše až po Australian Open," řekl Nišikoriho kouč Dante Bottini. "Stále je šance, že Melbourne stihne, ale dobře to nevidím. Odteď za měsíc by teprve mohl začít s lehkým tréninkem," dodal.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

6
Přidat komentář
solim2007
Chtělo by to se uzdravit! Nějak je letos těch zraněných až moc!
Reagovat
letityfanousek
Bez toho se fakt nedá hrát. Letošní tenisový rok je fakt šíleně chorobný
Reagovat
Marduch
Nishichorý a Ranhojič, nenastupující generace za Big4.
Reagovat
Davor1
Výstižnejšie to ani neide :/(
Reagovat
smazaný uživatel
kurv a šinkanzen dej se do kopy at stihnes AO gogogo
Reagovat
Fandina
Niši je mucholapka na zranění a nemoci. Tak snad, když bude ruka delší dobu bez větší zátěže, ji dobře vyléčí. Držím palce.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist