Nišikori se odhlásil ze Cincinnati

17. 8. 2015, 10:17
Aktuality 10
Kei Nišikori, který v sobotu i kvůli únavě prohrál hladce semifinále v Montrealu s Andym Murraym, nebude tento týden startovat v generálce na US Open v Cincinnati. Japonský tenista se oficiálně odhlásil kvůli zranění levé kyčle.
Profily hráčů
Kei Nišikori

Kei Nišikori začal přípravu na US Open osmi výhrami v řadě. Nejprve vyhrál turnaj ve Washingtonu a minulý pátek v Montrealu si připsal i premiérový skalp Rafaela Nadala. Den na to ale v semifinále proti Murraymu doplatil na únavu a v boji o finále uhrál jen tři gamy.

Tento týden měl pětadvacetiletý Japonec startovat v Cincinnati, z generálky na poslední grandslam sezony, na němž má obhajovat finále, se však odhlásil. Jako oficiální důvod uvedl zranění levé kyčle.

"Cítím, že mé tělo je trochu unavené. Je to škoda, že se musím odhlásit, ale mám za sebou dva dobré turnaje, takže jsem se svou hrou před US Open spokojený," řekl Nišikori.

Čtvrtého nasazeného Japonce v hlavní soutěži sedmého letošního turnaje Masters 1000 v Ohiu nahradí Francouz Benoit Paire.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
Marduch
Nedá se nic dělat, GS je GS. Snad mu pauza pomůže dojít na USO co nejdál, ČF s Rafou v Montrealu bylo tenisovou lahůdkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Keiovo odhlášení teoreticky otevřelo cestu Tomášovi, protože mu odpadl silný potenciální čtvrfinálový soupeř. Místo Keie v pavouku zaujal zřejmě Alexandr Dolgopolov. Ale i tak, Tomáš posledních měsíců bude mít co dělat, aby toho dokázal využít. Víme jak hrál touto dobou loni a letos se to zatím nezdá o moc lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
3. kolo Izzy = konec pro Berdycha.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
V Cincy to Izzy rozjede.
Reagovat
tommr
jj čistě teoreticky by po odstoupení Nishikoriho měl mít Tomáš cestu do semifinále otevřenou. Pokud je ale ve stavu kdy si nedokáže poradit ani se zoufalcem jako je Young tak mu to asi moc platný nebude ...
Reagovat
EllNino
No uvidíme, hra levákůmu vebuec nesedí a hned další zápas ho určitě jeden čeká, zatím to vypadá spíš na Bellucciho :)
Reagovat
janek_da
Niši mi připomíná Rosického a to nejen zraněními.
Reagovat
Stan_Borowitz
japonský "kluk z plakátu"...

http://img.ceskatelevize.cz/program/porady/898713/foto09/02.jpg?1362410216
Reagovat
smazaný uživatel
jéjdany, škoda, škoda. skoré uzdravenie !
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist