Nišikori začal spolupracovat s Changem

11. 12. 2013, 14:07
Aktuality 3
Pod vedením bývalé světové dvojky Michaela Changa se připravuje na novou sezonu japonský tenista Kei Nišikori. Vítěz Roland Garros z roku 1989 bude v příští roce působit v roli poradce a Nišikorimu bude pomáhat především s psychickou přípravou.
Profily hráčů
Kei Nišikori se svým týmem

"S nadšením bych rád oznámil novou tvář v našem týmu. V roce 2014 se k nám přidá Michael Chang. Dante (Bottini, Nišikoriho kouč, pozn.) zůstává hlavním trenérem. Už dva týdny spolu tvrdě dřeme a připravujeme se na rok 2014," oznámil na svém facebooku japonský tenista. "Chang ho bude doprovázet na některých turnajích a bude mu radit v přípravě na grandslamové turnaje," upřesnili Nišikoriho zástupci ze společnosti IMG Japan.

Jednačtyřicetiletý Chang se stal v roce 1989 nejmladším mužem, který kdy vyhrál grandslamový turnaj. V době jeho triumfu na French Open mu bylo 17 let. Celkem během své kariéry získal 34 titulů ve dvouhře.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Mno tak snad se Nishimu uz konecne zacne trochu vice darit. Uz by chtelo aby nekdo z tech "mladsich" prorazil na delsi dobu do desitky a z tech co jsou k ni nejblize ho mam nejradsi...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude mu brzo 24, ještě sice má čas, ale já mám pocit, že Kei už svého vrcholu dosáhl a dál to prostě nepůjde. Ale rád bych se mýlil, na jeho tenis se díví pěkně, hlavně teda na bekhend.
Reagovat
smazaný uživatel
proto jsem napsal mladsich a ne mladochu mno...Jako zadny vyrazny mladosi tedkon nejsou vubec a ty mladsi uz by meli zacit delat nejaky vysledky. Minimalne prave Kei nebo treba Grigor by nato i meli si myslim. A na Dolgu, kdyz ho to bavi a pada mu to tam, tak je na nej take radost koukat ale on je stranej flakac... :-(
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist