Nominace Rusek je bez světové jedničky Safinové

20. 4. 2009, 20:30
Aktuality 3
Čerstvá světová jednička Dinara Safinová chybí v ruském výběru pro semifinále Fed Cupu, který bude bojovat o postup v Itálii. Kapitán Šamil Tarpiščev bude spoléhat na kvarteto Věra Zvonarevová, Světlana Kuzněcovová, Naděžda Petrovová a Anna Čakvetadzeová.
Dinara Safinová

Safinová dosud odehrála v týmové soutěži dvě utkání ve dvouhře a obě prohrála. Naopak ve všech pěti duelech ve čtyřhře, do kterých nastoupila, vyhrála.

Duel se odehraje o víkendu na antuce v Castellaneta Marina a Rusky jsou i tak vysokými favoritkami. V ženské týmové soutěži vyhrály čtyři z posledních pěti ročníků, v roce 2006 se radovaly právě Italky. Ty budou spoléhat na výkony Flavie Pennettaové, Francesky Schiavoneové, Sary Erraniové a Roberty Vinciové.

Ve druhém semifinálovém duelu hostí české tenistky výběr USA, kterému budou v Brně chybět obě sestry Williamsovy.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
skott
Zajimalo by me, odkud je tato nominace:O Pokud vim, tak Shamil nominoval Svetu, Nadiu, Annu, Alisu a Nastu Pavlyuchenkovou.Navic Very zraneni kotniku v Charelstonu vypadalo hodne vazne, tezko by mohla byt schopna hrat uz proti Italkam.
Reagovat
smazaný uživatel
asi nejak tak, nechapu proc tam dali Veru, ta nebude schopna hrat tak jeste 2 tydny. Taky ji lituju konecne vydarena sezona a zase ma zraneni. Snad ne na dlouho.
Reagovat
dabelsobul
Je to z oficialnich stranek tymove souteze: http://www.fedcup.com/ties/tie.asp?tie=100012359

Zda tam maji spatnou nominaci, je i dost mozne, zraneni Zvonarevove opravdu male nebylo...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist